A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kihagyom thx, nem vagyok oda az arcadehent autóversenyzésért
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ezt nézegessétek, ne az nfst... Midnight Club: Los Angeles
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://goo.gl/gd6Zi5
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gaming is believing.
A lényeg; egy demó nem játék, ne példálózzunk vele, csak ha nagyon muszáj!
http://www.freetvmaci.info/
sorold a játékokat
Morrowind stilus, ami egy igazi RPGsnek valljuk be, megfekszi a gyomrat az akcioorientaltsaga miatt.
A Gothic 3 detto ugyanez a stilus, annyival megspekelve, hogy egy erthetetlenul hardverigenyes bughalmaz, raadasul meg ronda is. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gothic-ról láttam képeket, meg nem mondom mikor, akkor tetszettek, úgy emléxem legalábbis. Majd lekapom, megnézem, aztán meglátom, kell-e!
Köszi a segítséget!
Valakinek ez a stilus jon be, valakinek meg nem.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Irányíthatatlan, és értelmetlen, NEKEM, azaz az ÉN számomra. Pont az a mondandóm lényege, hogy van, akinek a Witcher, van akinek a PoP, van akinek a DMC4 nem tetszik. Számomra igenis játszhatatlan játék, de nem nézlek hülyének, marhának azért, mert neked tetszik, és tudsz, akarsz vele játszani. Ezért kérem ki magamnak, hogy bárki is lehülyézze a WoW-osokat, vagy bárki mást.
Kinek a pap. kinek a papné. Nekem meg a lányuk....
Még egyszer: nem gond, ha nem tetszik, de a kifogásaid már sajátosak ("célzás" - ez megmosolyogtatott), pontosabban nem jön át, hogy ez miért zavar ennyire egy RPG-ben. Egyébként OTS nézetben játszottam végig (ezt hívod TPS-nek), szerintem szerencsésebb a többinél.
Dante:
Nemrég láttam képeket egy (vagy több?) Morrowindot ráncfelvarró modból, ha az tényleg normálisan mûködik, akkor elképesztõen jól tud kinézni, pláne a régi textúrákhoz képest.
A Gothic 3 jelenleg 3k körül kapható az üzletekben, magyar felirattal. Én személy szerint az elsõ két részt és a NotR-t (addon a második részhez) jobban szeretem, õk a kedvenceim közé tartoznak.
Gaming is believing.
http://goo.gl/gd6Zi5
Istencsaszar meg megint jon amint latom a GT5-el 😄 Igaz nem letezik meg mindig.
Na meg ez a marhasaga "Prológ = Crysis, Full = Crysis Warhead: 😄DDDD" ez is lol a kobon. Min ahogy mostanaban az agyonblurozott konzol grafika is, amitol ugy altalaban felall a hatamon a szor.
Lehet, hogy felülnézetben jobb, azért még egy körre félretettem. De a TPS mód katasztrófa irányítás szempontjából...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ha ez nagy gondod vele, akkor szerintem töröld, nyugodtan. Nincsen olyan játék, ami mindenkinek tetszik.
Zó!
Érdekes... Mondjuk, mint ötlet nekem tetszik a sétáló NPC gondolata, persze a megvalósítástól sok függ.... Milyen nyelven elérhetõ?
Oblit sem kezdtem még el, mert nincsen magyarítása, mire lesz, addigra úgy járok azzal is, mint a Morrovindel. Annyira elavult grafikailag, hogy már nem tetszik. (Mert azért, hiába nem vagyok grafika függõ, azért van egy pont, ami alatt már nem igazán tudom beleélni magam, és az idõ múlásával ez a pont egyre "magasabbra" kerül...)
de egyébként milyen harcrendszer lett volna jó egy rpgnek? mert ez sztem tökéletes vagy talán dmc szintû 1000féle kombóból álló harcrendszer jobb lett volna egy rpgnek?
Diablóba (fõleg a 2) meg nagyon ne menjünk bele, szerintem az a létezõ legbrutálisabban túlhájpolt legnagyobb rakat szar, amit a játékipar valaha összehozott... 😛 2 haverral multizva sem volt türelmem végigjátszani... Szerintem ebben a játékban közelít a legjobban a nullához a sztori/klikkelés hányados. 😊
"Mások azok a hibák, amik miatt játszhatatlannak érzünk egy játékot."
"Witcher; nagyszerû harcrendszer"
Na a harcrendszer volt az, amiatt aztán végképp sarokba dobtam a játékot. Sokkal elcseszettebb dolgot még nem láttam 😊 Az, hogy közelharcban, kombó közben CÉLOZNOM kell, betette a kiskaput... 😛
Második nekifutásom volt már ez a játékkal, ha tényleg emiatt a harcrendszer miatt (is) mondjátok, hogy jó a játék, akkor inkább törlöm az iso-t, nem kap több esélyt... 😞
A Gothic 3-ban az AI uralkodik, így gyakran meglepõ idõpontban és meglepõ hangsúllyal reagálhatják le a játékos cselekedeit, a nevesített karakterek pedig "teleportálás" helyett képesek kilométereket gyalogolni a szkript szerinti következõ állomáshelyükhöz, de ha közben beragadnak valahova, akkor lehet rájuk vadászni... Hangsúlyozom, ezek kiragadott példák, a játék topikjában merültek fel, én mindig abbahagyom, és még nem futottam bele ezekbe, más érdekességekbe viszont igen.
Engem zavar a sok nagyon egyértelmû script, zavar, nem tudom miatta beleélni magam.
DMC4 irányítása nekem nagyon nem jött be, mondjuk maga a világa sem, de ez más kérdés.
PoP pedig tipikusan az a játék, ami túl egyszerû, ugyanakkor a fõszereplõ kinézete, és képességei annyira diszharmóniában vannak, hogy ott már ez zavar. (Egy herceg, amelyik úgy ugrál, mint egy majom...) Egyéb gondjaim is vannak vele, de ez a legszembetûnõbb.
Zó!
Na ja, a szabadság elég viszonylagos, de alapjában azért van, létezik, még ha elég kicsik is a térképek. Hozzáteszem, pl egy TDU, vagy Sacred sokkal szabadabb, de hát ez van. Alapból azért nem egy "csõ" játék...
Gothic 3-at nem ismerem, elmagyaráznád?
Ugyanakkor a CoD5 egy scripthalmaz, (Mint minden játék, de kisérletet sem tesznek a palástolására)
A Gothic 3-nak viszont részben szkriptek hiánya tett be. (Persze nyilván szkripteket futtat az "AI" is, de ez most más kérdés. Mielõtt vlaaki kötözködne 😊
DMC4 nem irányíthatatlan, egy igen komoly és bonyolult kombórendszerrel rendelkezõ hekk end szless, persze aki nem tanulja meg kezelni az sose fogja sikeresen játszani, mint pl én, egy ideig elvittem, de ne nekem való.
PoP kimondottan magával ragadó játék, bár ez sem érdekel ahogy az elõzõ részei sem, de nem láttam benne semmi problémát amitõl rossz játék lenne. Hangulatos, gyönyörû és egyedi ( játszottam vele PS3on ).
Szerintem a CoD5, a DMC4, és társaik nem léteznek... Egy Witcher igenis létezik, akárcsak a Crysis.
Más kérdés, hogy ki, mit szeret.... Crysis 12 egy tucat játék, azaz FPS, amíg nem nézed meg a fizikát, grafikát. Onnan üt. Kár tagadni.... Witcher; nagyszerû harcrendszer, élvezetes játékmenet, jó grafika, szabadon bejárható világ.... Mi kell még? WoW-ot én sem értem, (nem is próbáltam) de ettõl még lehet jó.
Ugyanakkor a CoD5 egy scripthalmaz, (Mint minden játék, de kisérletet sem tesznek a palástolására) DMC4 irányíthatatlan, amúgy értelmetlen, PoP inkább lehetne Monkey of Persia... és sorolhatnám. Ez mind mind izlés kérdése.
Azon pedig kár vitázni.
Kamerakezelést kifogásolták még, de ezt a játékot sem ismerem. (Jaj, mi van velem, öregszem? Még az idei "nagy" neveket sem néztem meg, csak néhányat... 😛)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ahogy pécén is, spt mindenre amin kijött, a fejlesztõk, tesztelõk pocsék munkát végeztek. Ott van pl a GoW2, csomó új dolgo került bele, pl multi meg egyebek, tökéletes ahogy van nem is kell hozzá peccs, ahogy pl a Dead Spacéhoz sem kellett egyik platformon sem, mert remek munkát végeztek a teszterek s a fejelesztõk.
A peccselés fogalma még mindig elég eltérõ, konzolon pár sec, 1-2 mega vagy annyi se, észre sem veszed.
Telepítésbe felesleges belemenni mindenki beláthatja hogy a jelenlegi optikai meghajtók már nem képesek egy GTA féle játéknál az adatforgalmat hibárlanul lebonyolítani, de 100 játékból pár darabnál vannak ilyen bajok a többinek még mindig kifogástalanul elegendõ. Az install legnagyobb elõnye 360on hogy a nem búg a meghajtó, ha halk lenne nem lett volna rá szükség, persze így hogy opcionális a leg tökéletesebb megoldás.
A konzol lét elõnye most sem több vagy kevesebb mint az elõzõ vagy elõzõ genben, de ebbe én már nem megyek bele mert felesleges, mindenkinek az a kényelmes, mindenki azon szenved amin akar.
Az összhatás meg nyilván max, vagy aközeli grafikára van kihegyezve, elég szar is lenne, ha pont feltúrt grafikával lenne "szétesett", meg "valami nincs rendben" érzés...
Egyébként nekem a Witcher pont ilyen volt. Max grafikán valahogy olyan...fura. Nem jött be. Mondjuk nem csak a grafika, hanem úgy az egész, ahogy van nem tetszik, de kezdve a grafikával...
Textúrák mérete, objektumok száma és részletessége, shaderek, effektek minõsége, mennyisége, alkalmazásuk gyakorisága és egyidejûsége... Árnyékok részletessége, száma...
És most tessék hanyagolni a "jóvan, hülyevagy ha ez számít nálad" típusú maszatolást, arról van szó itt, hogy _technikailag_ elavult e már a nextgen, vagy nem, az meg ebbõl látszik, nem abból, hogy "dehát az is szééép".
Ezzel nem arra akartam kilyukadni, hogy elcseszik vagy szar lesz a kész fullos játék.
Pusztán csak arra, hogy igazából jelen pillanatban egyszerûen nem is létezik az említett játék.
Istencsászár!
Ma már nem igaz, amit állítasz! Igen is, egyre több konzolos cucchoz KELL patch, KELL a telepítés. Ott a Tomb Raider Underworld, amire szintén ráférne a javítás, (KONZOLON!!!) vagy beszélhetnénk arról is, hogy lassan minden játéknak KELL majd a telepítés, mert a lemez sebessége kevés...
Ennyit az "igényesség"-rõl. Vagy egyszerûségrõl. Lassan eltûnnek, /eltûntek a konzol vélt, vagy valós elõnyei.
ezen az egy éven már semmi sem múlik csak még szebb és tökéletesebb lehet ( remélem, mert vannak hibái bõven ), de jelen állapotában is kategóriákkal minden autós játék felett áll.
Kezdjük ott, hogy hol vehetem meg a teljes verziót nem a Prolog érdekel…
Akarsz még beszélni róla?
Vagy tulképp nincs is mirõl beszélni a jelenlegi helyzetben?
Gaming is believing.
Mellesleg mi az, hogy az exkluzívoknak sok idõ kell? Mert hogy "akkor szépek"? Na ne már. Mire megjelennek, egy jóval olcsóbb gyártású hardveren is lesz olyan, ha nem szebb grafika. Egyszerûen túl sokat pepecselnek velük. Ott van pl. a Killzone 2. Remekül néz ki, de egy pénznyelõ, s a büdös életben nem lesz kész a nagy elvárások miatt.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Ez egyszerûen nem igaz, a Mass Effcet meg egy trágya hála a fejlesztõknek, egyszerûen nem voltak képesek a helyén kezelni az unreal motort.
Popup 1-2 játékban van, pont az a kettõ amit írtál a többi 100ban nincs, beteszed a lemezet és suhan.