17438
-
Micsu #10661 Én is csak azt akartam mondani nekik hogy "jó" ismerőseik vannak :) -
Zóanagyvarázsló #10660 Az abaj, hogy vidékiként nekem egyébként sem jönne össze az 5 perc, csak ha itthon vásárolnék hardvert, eleve drágábban. Egyszer havernak az alaplapja ment tönkre, de sajnos az üzlet még azelőtt, hogy ez megesett... Szerencséjére egy országos láncról volt szó, de sok nyűggel járt am egoldása. Magyarországon sajnos még ez (is?) jellemző.
Egyébként elvakult fröcsögéről éppen szó sem volt, nem tudom, hogy miért akarsz feszültséget kelteni. -
#10659 Március 23-27 közötti GDC-n CryEngine 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Zóanagyvarázsló #10658 Na igen, PS2-t én még csak idén akarok venni, és hosszú évekig jó szolgálatot tehet. Szükség esetén DVD lejátszására is befogható. De az Xboxot sem írnám le, arra uyganúgy tökéletes, mitn régen, a rá megjelent játékokkal játszani, ráadásként pedig lehet rajta emulálva retrózni. Le tudnám magam kötni vele rendesen, ha elvágnának minden más szórakozási lehetőségtől.
Netezésre valóban nem való egyik sem, de ma már a PS2 megjelenésével - és nem feltétlenül a gépek korával - egyidős netezésre használt PC sincs sok befogva. Ráadásul a Java, a flash már betehet neki. Tudom, mert van egy 6 és fél éves gépem, de abban is kellett már alkatrészt cserélnem (mondjuk noname SD RAM-ot), hogy működjön egyáltalán. -
Skyline #10657 Azért itt beleszólnék,tehát ahol et csinálják (mármint garanciaügyintézés pc módra) nyugodtan fel lehet jelenteni.
2-3 helyre szoktam néha bemenni ha ismerősöknek rakok össze gépet,sosem volt ilyen nemű problémám,vittem be másfél éves hibás ramot,hátravitték "teszteljük" jött vissza a gyerek: hibás,csere--> 5 percet vártam kb amennyiért vettem a ramot anno annyiért kaptam másik memót vagy levásárolhattam mivel nemvolt már kapható az a fajta--> ugyanannyiért jobbat vettem:)
Alaplap 2 év után behalt visszavittem 10 perc próbálgatás után kaptam újat...Stbstb.
Nem kell féreg helyre menni pc ügyben.
Egyébként mi a fancnak vitatkoztok olyan elvakult pcfan egyedekkel mint amik ide irogatnak???:D
Semmiértelme maximeggyőződéssel irogatják a hülyeségüket,nemhiába nemis ugatok ide,hiába a nagy gamer pc egész évben 2-3 játék ha megy rajta akonzolaim mellett...Ez nagy jövő:D
-
#10656 A PS2 a mai napig nagyon jó platform, szóval amint alant írsz, nem minden esetben igaz. Az Xboxnál viszont de.
A hely is számít azért. Nálam nincs elég hely még egy masinának. ;) -
#10655 "Egy módon lehet kiszűrni őket, nevezetesen ha több gépet is építesz. Egyet letöltésekre, egyet netezésre, s egy másikat játékra. Ja, hogy ez a megközelítési mód már sokat kóstál?"
De a legszebb az egészben az, hogy nem kerül sokkal több pénzbe 1 PC-nél. Fejlesztésnél meg kell tartani a régi hardvert, és idővel egyszercsak összeáll egy torrent/netgép. Annyival drágább 1 PC-nél, amennyiért az elavult hardvert el lehetne adni. Annyit meg simán megér. (Már amennyiben tartja magát az ember a 3évenkénti gépfejlesztési ciklushoz - akkor már nagyon nem ér semmit a régi hw)
Kontrasztként megemlíteném a konzolokat is, ahol a régi generációt max a váza alá dísznek lehet használni... -
#10654 Itt van az igazság, kérem szépen. A PC-n sosem lesz száz, hogy minden jó. De épp ez benne a szép. Egy konzolos erre azt mondja, hogy hülye vagyok, ha így gondolom - de engem ez nem érdekel. :) A PC nem játékra kitalált platform, ergo mindig lesznek kisebb hibái, de én a hosszú évek alatt már ezeket is megszerettem.
Egy módon lehet kiszűrni őket, nevezetesen ha több gépet is építesz. Egyet letöltésekre, egyet netezésre, s egy másikat játékra. Ja, hogy ez a megközelítési mód már sokat kóstál? Nos, el kell dönteni, hogy kényelmet akarsz, vagy csak PC-t. Ez van. :) -
Zóanagyvarázsló #10653 Ilyen problémám még sosem volt. Ahogy őszintén szólva USB-s egerem sem. A helyedben . mivel más nem jött be - azt próbálnám meg, hogy uninstallálnám a játékot, törölnémm a konfigurációs fájlokat és a regisztrációs bejegyzéseket is. Ezután távolítanám el a játékvezérlőkhöz tartozó driveröket, majd utána telepíteném újra.
Általánosságban a felvetésre azt tudom válaszolni, hogy PC-n nincs 100%-os biztonság. Hiába "demówarezolsz", ha a vásárlás után egy driver update után már hibák jelentkezhetnek, és az más játékhoz pedig éppen kellhet. Persze ha egyszerre csak egy játékot telepítesz adott rendszerre, és semmihez nem nyúlsz hozzá, már jó eséllyel kiszűrhetőek a problémák, de még mindig kaphatsz más képet, ha egy hiba a törés miatt keletkezik, netán éppen fordítva (vagyis tulajdonképpen ugyanazért), a másolásvédelem miatt. A warez itt nem a jövőre ad egy tuti tippet, csak a pénztárcádat kíméli. És éppen erre is van kitalálva, az "ingyenességre". Én inkább pénzért szívok :)
De ez mind elvi jelelgű, gyakolratilag azért nem kell ilyen rettegésben élni, legalábbis én elég mázlista vagyok ahhoz, hogy ne legyenek nehezen megoldható gondjaim. Viszont volt már pár játék, melybe valamiylen szinten bekavart a dirver update, igaz, régiek, de XP-kompatibilis vberziókról van szó. (Pl. a Grim Fandangóban grafikai hibák jelentkeztek, így VirtualPC segítségével játszottam sziftveres renderben; a TLJ esetén pedig a driverből ráerőltetett AA vált használhatatlanná, márpedig az az a játék, melyben tényleg zavaróak a fűrészfogak.) -
#10652 A mondatod nem túl értelmes, de azért ki tudtam hámozni, hogy mit akarsz.
Nos, hadd magyarázzam el. Veszel egy videokártyát 50 ezer Forintért, és a kártya pár hét múlva elromlik. Mit csinálhatsz? Irány a bolt, ahol ha szerencséd van és nem bunkók a szervizesek, beveszik, hogy "majd a gyártó is megnézi". Eltelik egy hét, eltelik kettő, semmi. Telefonálgatsz, mire mindig azt mondják, hogy "majd holnap". Egy hónap múlva ismét Te hívod őket (mert ugye ők nem szólnak), hogy mi a helyzet, mire kinyögik, hogy "ja igen, itt a kártya, tényleg rossz, de pénzt nem adunk vissza, szóval vásárolja le". Az akkori 50 ezres kártya áráért a termék már nem kapható, így csak egy szarabbat kaphatsz.
Az Xbox 360 is 50 ezer Forint. Ha ez után sem érted, miről beszélek, akkor nincs értelme válaszolnod sem. -
#10651 Nekem anno a 6600GT-m halt meg egyszer, s hetekig ültek rajta. Ezért nem lett konzolom korábban. A pénzt, amit félretettem rá, el kellett költenem videokártyára, hogy egyáltalán gépem legyen. Jó, mi? Legutóbbi pedig a frissen vásárolt monitorom volt rossz. A boltban kipróbáltam, nem volt semmi baja. Hazahozom, három pixelhiba. Mondom klassz... Ezért lett Samsungom és nem LG-m. (Tegyük hozzá: szerencsére.)
Ja és még nem meséltem a vinyómról, ami a garancia lejárta után egy héttel döglött meg... -
Zóanagyvarázsló #10650 Nekem nem ment soha ilyen gördülékenyen a PC-vel sem. Egy merevlemez, egy VGA és egy táp ment eddig vissza garanciába, és mindegyikhez kellett a hivatalos 2 hét a szervízben. De speciel a merevlemezt egy haverrel küldtem el, aki hónapokig (!) ült rajta. Persze ezek nem is néhány napon vagy héten belül mentek tönkre, sem alapom, sem lehetőségem nem volt gyorsabb cserét kérni.
Legutóbb pedig a monitorom volt boltos ismerős által beküldve. Hetekig ültek rajta, majd elkérték a kábelt is, mert náluk nem volt semmi baja. Majd azzal sem. Hetekig a régi monitort használtam, azóta pedig újra ugyanazt, és ugyanúgy rossz (annyira nem vészes, kapcsolgatással kezelhető, de döglődik szegény, és állítólag csak itthon, de itthon bármely gépnél, bármely kábellel). De ez a helyzet annyiban más, hogy ez már rég nem garanciális.
A Box esetében a garanciális bevizsgálás éppen az előírt standard, inkább egy PS3 betegsége okozhat fejfájást, ugyanis hónapokat várhatsz rá. Mindenesettre újabb modellel nem jellemző a RROD (míg körülbelül emberről nem tudok, akinek régi Boxnál nem jött elő, addig újnál fordított ah leyzet, és nem a szomszédságról, haveri körről beszélek), így annyira nem félteném Chochót. -
#10649 Marmint mi koze van a support minosegehez, hogy minek lett kitalalva ? -
#10648 Nekem is Vistam van, de nem, a Dead Space nem támogatja a Dx10-et. :) Ettől függetlenül nem tudom, mi lehet a gond, talán az általad leszedett release volt a rossz.
Ami az Xboxot illeti, öcséd régen vette már. Amit én veszek, az egy fejlesztett típus. Ha pedig mégis három led lesz, hát Istenem. :)
Ami a supportot illeti, sajnos császárnak van igaza. Jelenleg ez Mo.-on a top, amit kaphatsz. Hogy magasak az igényeid? Nézd, erre nem tudok mit mondani. Ha a Mercid szarik be, elhiszem, hogy kiakadsz a garanciális szervizre. De egy 50-60 ezres játékgép... szvsz örüljünk, hogy egyáltalán van rá RENDES garancia. a Sony idehaza fele ilyen korrekt sincs.
"Nem azért, de ha PC lenne, már rég használnám, nem a net előtt ba....m a rezet."
De nem PC, mert nem is annak lett kitalálva. ;) -
#10647 Próbálok regisztrálni.
Laza fél óra után kérte a szériaszámot, amit rövid gondolkodás után, nem talált megfelelőnek. Pedig, eddig nem regisztráltam a konzolt, és jól írom be. Ez itten a hosszú, cífra káromkodás helye...
Holnap folytatom, mára feladom a dolgot.
Ez aztán a vásárlóközpontú megoldás. Holnap újra telefonálhatok....
Nem azért, de ha PC lenne, már rég használnám, nem a net előtt ba....m a rezet.
Félreértés elkerülése végett; Ez nem a konzol, hanem az M$ hibája. Lehetne JÓL is csinálni, ha már gyári hibás terméket árulnak... -
#10646 Nincsen semmi bajom azzal, hogy kontrollerrel nyomja! Miért lenne? Csak
-1; Meglepett
-2; nem hiszem el igazán, szerintem csak vágókép miatt adták elő,
-3; A warheadban nem láttam kontroller opciót. (ami egyrészt, nem jelenti ezt, hogy nincs, másrészt, mivel ŐK fejlesztették... érted...
Úgyhogy, ez most nem konroller ellenes hsz volt...
M$ support... (Egyrészt, ezer hála a segítségedért, bocs, hogy még nem írtam, de meg akartam várni, mi lesz a dologból)
Másrészt. Felhívom, oké, ingyenes szám, DE! A bejelentőlapot ÉN nyomtassam ki... (Ha nincs nyomtatóm, akkor máris szaladgálhatok, linkre) Rakjam dobozba a gépet, DE NE a sajátjába, még véletlenül sem, erre felhívták a figyelmet, de a dobozz legyen passzentos. Oké, szüljem, vagy izzadjam a dobozt? A bejelentéshez regisztráljak, emilezzek, mit tudom én már mit mondott a csaj... Aztán várjak arra, míg elviszik, aztán arra, míg visszahozzák a gépet, minimum 2 hét...
Ellenben, a PC-m is kétszer ment tönkre ez alatt az idő alatt. Elösszőr a táp. Chieftech. 2 hetes volt, bevittem, egy óra múlva érte mentem. Két óra nem volt a szétszereléssel, összerakással együtt. (Mármint összességében, nekem) Másodszor nemrég, Gainward videókártya. Ugyancsak 2-3 óra alatt megvolt, háztól, házig. Ráadásul, a csere kari jobb is egy kicsit, mint az, amelyik bedöglött. Összesen nem volt annyit üzemen kívül a gépem, mint az Öcsém box-a, eddig, és még ki tudja, mikor lesz belőle valami.
Aláírom, hogy a vásárló dolga látszólag meg lett könnyítve, de valahogy a végén mégsem érzi úgy az ember, hogy hú, de jó! Ha benne leszel, megérted.
Hozzátartozik, hogy Pest belvárosában lakom, ha kell valami, 5 perc alatt ott vagyok, megcsinálom. Nekem az, hogy regisztráljak, nyomtatgassak, dobozoljak, telefonáljak, várjak, sok. Lehet, az igényeim a magasak, de ez így ebben a formában nem igazán tetszik. Mondják meg, hová vigyem, mikor, nézzék, javítsák / cseréljék, és viszlát! 2 óra alatt letudható dolog, több, mint 2 hétig tart, (előre láthatóan) miközben a költségeim ugyan azok. (2 liter benzin, kontra nyomtatás, dobozkeresés, ami megint csak benzin, regisztrálás, netes ügyintézés, adjam ki az e-mail címem, amire tuti jön majd az M$ spam, akkor telefonálgatás, minimum 2x) szóval, nem annyira emberbarát, mint amennyire elsőre annak látszik.
Oké, műszaki cikk, elromlik, rendben. De könyörgöm, ha már hozzák-viszik, akkor egy telefon miért nem elég? Minek regisztráljak, nyomtassak, egyebek? A csaj nem tudná ezt megcsinálni ott az irodában? Máshol ez így működik! Túl van bonyolítva a dolog.... -
#10645 Ennél korrektebb és kényelmesebb supportot nemigen fogsz találni, ki sem kell otthonról tenned a lábad, ennyi macárat csak megér ez, bár ez nem nevezhető annak... ha PS3 lenne és az halt volna be és ha nem pesti vagy akkor baktathatnál fel hogy visszavidd oda ahol vetted, és azt biztosan nem kapod vissza 1-2 héten belül, sőt neked kell érte visszamenni, szóval nem kell ide a felháborodás, kurva korrekt ez a support és a kisujjad is alig kell mozdítanod, ha már a gépet elkurták, ez a minimum.
Mi a baj azzal hogy kontrolerrel nyomja? igaz azt kellett volna hogy ölébe csapja a billt meg az egeret és ott játszik szépen, biztos jobb lett volna:) -
#10644 Nálam ugyan ezt csinálta a Mirror's Edge és a GTA 4, meg még 2 játék is (ebből 1 csak a menüben csinálta), ezek a hibák számomra is érthetetlenek. -
#10643 Értem a gondolatot, de ez már annyira tipikus konzolos belemagyarázás lenne, hogy meg sem fordult a fejemben, itt ugyanis a termék támogatásáról van szó, ami platformfüggetlen.
Nem tudom, egyébként mi lehet a gond, dx10-es a játék, (állítólag) így a Vista nem lehet. más kontroller nincs bedugva, az nem lehet, tulajdonképp, monitor, hangrendszer, nyomtató-szkenner, semmi egyéb. Hogy mi zavarhat be? Rejtély. Másnál is láttam, halottam ezt a problémát, ezért háborodok fel, hogy hónapok óta nincsen megoldás.
Konzolról;
Öcsém hazahozta, bedugta, 3 led.
visszavitte kicserélték, ment 1,5 évet, 3 led. (Pont tegnapelőtt ment tönkre, M$-nél pedig marha jó az ügyintézés; felhívta őket, menjen fel a weboldalra, szedje le, nyomtassa-töltse ki a hibabejelentőt, dobozolja be, de NE a saját, hanem egy másik lehetőleg passzentos dobozba, majd hívja fel őket ismét... most itt tartunk, és még ki tudja, hol a vége...) Úgyhogy a gondok csak most kezdőd(het)nek neked, a konzollal...
Más; Ugyan a TV-s menetet ismerve csak vágókép miatt, de érdekeset láttam. Crysis Warhead nyert valami díjat, MAGYAROK- interjú. Egyik nyilatkozik, másik mellette kontrollerrel(!) játszik, és mintha a warhead lenne az... Szerencsére a teszterek már egérrel nyomják... De hát ilyen a TV. Sok mese van benne... (Az interjúhoz a link a warhead topikban, kb 7 perc az egész, érdemes +nézni) -
#10642 Érdekes, nálam semmi baj nem volt a játékkal. Ilyeneket én a helyedben nem írnék ide, mert jönnek a konzolosok és kezdik, hogy "látod-látod, mi megmondtuk...". Efelett persze értem, mire gondolsz és biz igazad is van - csak épp a példa volt nagyon szubjektív. ;)
Nekem eddig nem volt bajom az EA termékeivel. A M$-éival már annál inkább. Live!-olni kell, regelni, agyonpeccselni, ecetera... nagyon gáz. Remélem, hogy az X-box már megoldja a gondjaim - noha az is M$. -
#10641 Zoo!
Kissé, (ha nem gond) visszatérnék arra, miért nem veszek SOSEM játékot látatlanba.
Dead Space; Sok jót hallottam róla, mondom, kipróbálom a megjelenés napján. Be volt dugva a kormány, forgott a kamera. Most, hogy a kormányom ki van húzva, újra próbáltam. Ugyanúgy forgott. Kihúztam a kontrollert, ua. Restartolom a gépet, el sem indul a játék. Kismillió lehetőséget kipróbáltam, rendszergazdaként, kompatibilis módban futtatni, Crakkek garmadát, stb. Semmi el sem indul. Kerestem patch-t, lehet, csak béna vagyok, de nem találtam.
És akkor vegyem meg, annélkül, hogy kipróbáltam volna?
Az viszont érdekes, hogy ilyen gondok eddig csak EA, vagy M$ termékekkel voltak. Gépem renden tartom, így minden játék gond nélkül fut. Minden. Sokszor csak nézek, hogy egyesek bugokra panaszkodnak, míg nekem semmi gondom. Egyébként, bár nem sokan, de mindkét nálam jelentkező problémára panaszkodnak egyesek. És megoldást eddig nem sikerült találni, ami szomorú... Szóval, az a véleményem, hogy mi, (potenciális) vásárlók, nagy ívben le vagyunk .... ejtve, a nagy cégek részéről.
És ha ők le... engem, én is őket, azt hiszem, ez így jogos.
(Elnézést, hogy megint felhozom a trémát, de ez most kissé felhúzott) -
#10640 Nagy a csönd... :) -
#10639 Ő. -
#10638 Ki ker akkor most tolem elnezest ? :D -
#10637 Nem szóltam... -
#10636 Rövid beszélgetés a Rage-ről és a Doom 4-ről. -
Zóanagyvarázsló #10635 Ezzel én is így vagyok, nem is neked szegeztem. Mármint ami Simsre vonatkozik, a Spore a maga casual módján egyáltalán nem rossz, viszont sokkal-sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, az ember még a legszórakoztatóbb részeknél is a kihagyott ziccerekre gondol. -
#10634 Ja, de azt kétszer kellett megvenni a fanoknak. :D -
#10633 Nem szidom a Simset, csak nem tetszik nekem és nem köt le. 12 éves vérpistik? Hát meglehet. Mindenesetre vallom, hogy csajos játék. :) A Spore pedig a kezdetektől fogva hidegen hagyott. -
#10632 Ugye valami másról beszélsz? a Splinter Cell előző részei megjelenetek pécére és xbox valamint ps2re is... -
Zóanagyvarázsló #10631 Jól van, így már értem. De mielőtt félreértenél, nem a régebbi játékok elutasítását néztem ki belőled, éppen ezért kérdeztem vissza az ő példájukkal. Talán túlságosan is toleráns vagyok, hiszen engem az sem lepne meg, ha valaki csak flashjátékokkal játszana a csúcskonfigján :)
Másfelől nem egyértelmű a casual fogalma sem, és külön érdeeks, hogy a Simset többnyire olyan 12 éves vérpistikék szidják, akik olyan FPS-ekkel játszanak, melyek körülbelül százhatvanszor egyszerűbbek. És számomra "casualabbak" is. Márpedig ez számít manapság a fő "hardcore" műfajnak.
Mellesleg én tudok oylanokról, akiknél mondjuk Witcher mellé van telepítve a Sims, a Spore-ral pedig több "hardcore" játékos játszik, mint valóban hardcore rétegjátékokkal. Pedig ez utóbbi inkább casual, mint a Sims. -
#10630 Alone 5 pl... -
#10629 Hát persze, egy konzolosnak kielégítő, gondoltam.. 10-15 év múlva is el tudnak majd adni ugyan ilyen szinvonalu játékokat, csak nézzen ki még jobban. Én például olyasmit várnék el, hogy fejlesszék azt is, hogy minél érdekesebb legyen a játékmenet, minél több minden kihasználható legyen.
Tök átlagos?! Melyik játékban lehet úgy kihasználni a fizikát mint HL2-ben?? Egyáltalán hány játékban lehet megfogni valamit és eldobni, ami ráadásul valami hatással is van valamire (pl. emlékszem, hogy körhintának nekidobtam egy téglát, és elkezdett forogni) -> itt már kizárhatnánk a játékok több mint 90%-át az újabbak közül is, 2009 -ben, nemtudom hány évvel a HL2 meg Splinter Cell -ek megjelenése után. Gondolkodjál már! Repkedő objektek meg nem a HL2 -ben voltak először, annál még a Max Payne 2 is előbb volt ha jól emlékszem.
Vegas 1-2 miért nem a "te világod"?
Splinter Cell a Double Agent után nem foglalkoztat igazából. -
#10628 Más kérdés, hogy azok a dolgok, amiket Baluman mondott, (Amihez kellene a 13. gomb, amihez kellene a sok ram, amihez kellene a + számolási tevékenység) már nagy valószínűséggel, nem lesznek benne... -
#10627 Lesz PC-re úgyis... -
#10626 Arra céloztam, hogy a Sims egy casual játék, s ha valaki egy csúcsgépen játssza, az mókás jelenség. SZERINTEM, persze. De nincs ezzel semmi gond.
Viszont azt elég sértőnek érzem, hogy olyan korlátoltnak találsz ennyi idő után, hogy azt hiszed, engem az zavar, ha egy játék régi. Ha így lenne, nem feszítene most is az NFS 5 a gépemen. Na mindegy... -
#10625 Mi köze a fizikához a konzolnak?:) neked nem számít semmi, sikeresen mindent rákensz legyen az bármi. A legtöbb játékba Havok van és kielégítő, HL2be a repkedő obejctek anno ujdonság volt mostanra már tök átlagos egy játékban.
Vgeas 1-2ővel sosem játszottam nem az én világom...
Splinter Cell új része x350 ex. -
Zóanagyvarázsló #10624 Őszintén szólva nem tudom, hogy pontosan miként értetted (tényleg csak találgatni tudok), de én a koron túl arra is gondoltam, high-end gépen is csak éppen azzal játszik az ember, amivel jól esik, vagy talán valakinek, netán egy nőnemű családtagnak befér apuci Crysisa mellé a Sims.
Nyilván nem egy olyan játékról van szó, melyhez bővíteni szokás, és nyilván nem a high-end hardverre gerjedő vérpistikék játéka, ha erre gondoltál. -
#10623 Igen, kellene több, sokkal több, ezeknek ennyi év után rég alapnak kellene lenni. Lehessen lopakodni, meglepetésszerűen vagy halkan is támadni (RS Vegas 1, 2-ben nagyon tetszett, hogy sok helyen lehetett), lehessen fizikát, objektumokat kihasználni és az AI is használja.
Mikor fog az AI mondjuk csapdába csalni, rámdönteni valamit, vagy nemdobni valamit, mikor lehet valami eldobásával az ellenséget odacsalni valahova (mint Splinter Cell-ben mondjuk). Mikor lesz olyan, hogy megsérül az ellenség, és megpróbál fedezékbe kúszni vagy valahogy védekezni, vagy felszedni az elejtett fegyverét. Még rengeteg lehetőség lenne, miért ragadtunk le ott, hogy örülni kell annak ha egyáltalán megmozdulnak az ellenségek?
Vannak játékok, amikben már jónak mondható, azokat kellene egy összetettebb, nagyobb szabadsággal rendelkező FPS-be belehelyezni. HL2-ben és Crysisban egész jó a fizika, a Fear-ben az AI taktikázása, Splinter Cell -ekben is jó. Mi az oka, hogy nem készítenek ilyen játékot? Hardverek nem bírnák, vagy igény nem lenne rájuk, vagy csak nem tudnák konzolon az irányítás korlátozottsága miatt multiplatformként eladni? -
#10622 Jaj Istenem, most értsd félre direkt... tudod, hogy nem a korára értettem.