17438
-
#10741 "legtöbben csak ezért vettek konzolt ugyebár, mert gondosan titkolták a PC-s terveket"
13 milliból jó ha 100 ezer és még sokat mondtam, nabumm... de jól tették, a pécés portot látva, nem bánták meg az biztos. -
#10740 Tehát ha veszel egy autót és le akarod cserélni egy újra, akkor bepakolod a garázsba szuvenírnek? ez nem igy működik, de mindig meg lehet magyarázni a warezt, ha máshogy nem akkor azokkal igazoljuk a tettünket akik eredetivel játszanak és megveszik azokat... nevetséges. -
#10739 Ha eladsz egy játékot, az olyan mintha te nem vetted volna meg, csak az akihez legutoljára eljut (hiszen 1 db fogy). Lehet szépíteni, de ha te letöltöd inkább, és az akinek eladtad megvette volna eredetiben, ugyan ott vagyunk, te neked megmarad a pénzed hogy megvedd a másikat...
Cserénél ugyan ez, A megveszi 1-est, B megveszi 2-est, ugyan úgy 1-1 fogy ha elcserélik, mintha a másikat letöltik.
Másrészt az, hogy így mennek az eladások csak azt erősíti meg, hogy tucatjátékokat adnak ki, amiket nem is érdemes megtartani :-) Akinek van esze olyan játékot vesz meg, amit akár évek múltán is elő tud venni esetleg. Az elmúlt 2 évet tekintve ilyen talán a GTA 4 lett volna (akció kategóriára gondolok), amit rengetegen vártak PC-re is (legtöbben csak ezért vettek konzolt ugyebár, mert gondosan titkolták a PC-s terveket), csakhát tudjuk mi lett belőle. -
#10738 GTA4 13 millió hivatalosan is. -
Zóanagyvarázsló #10737 Ha azt mondod, hogy ezzel kevesebb profithoz jut a kiadó, akkor egyetértek. Nem is ezt kifogásoltam, hanem azt, hogy szerinted egyáltalán ninc skülönbség warez és kölcsönzés között. Pedig én találtam elég lényegi különbségeket, és ezekre nem is sikerült reagálnod.
Másrészt a jelek szerint nem vagy tisztában azzal, hogy tőlünk nyugatabbra, ahol a kölcsönzés és a használtpiac is jóval erősebb (és a piac nagyobb része is ott van, s nem itthon), ezekből is komoly jogdíjakat kapnak a kiadók. Tehát az, hogy ebből nem jutnak pénzhez, az sem teljesen igaz. (Fogalmam sincs, hogy idehaza mi a módja ennek, de a jogdíj túl magas ahhoz, hogy idehaza lenne ennek egyáltalán relitása. Sajnos.) -
#10736 GoW2 + Fable 2 eladva => Halo Wars Limited vásárolva a boltba
mocskos szemét állat vagyok... -
#10735 Bezony ezzel a logikaval, aki nem veszi meg a jatekot (pl letolti) az meglopja a kiadot es a keszitoket, aki cserelget szinten, hiszen nem general bevetelt egyik sem a kiadonak 100%-osan.
Az mas kerdes, hogy egyik lopasnak minosul a masik pedig nem.
A vegeredmeny szempontjabol csak nagyon kicsi a differencia, az pedig abbol adodik, hogy valamivel tobben veszik meg a konzolos jatekokat, hiszen valakinek meg kell vennie egy bizonyos retegbol, hogy utana cserelgetni tudjak. -
#10734 A logika kiváló ha tetszik ha nem a kiadó szempontjábol mindkét metodus profit veszteségel jár teljesen mindegy hogy ügyeskedésnek vagy lopásnak nevezük mindkettö megkárositja.
Az árcsökentett játékot megveszed akkor is ha csak egy ezresér de akkor is profitot termelsz.
A kölcsönzés és a warez közt a vak is látja a párhuzamot csak te és a hozád hasonlok nem te ez már a te problémád.
Ha olyan nagyon támogatni akarod a játékipart vegyél játékot mindegy mennyiért de vedd meg.
-
Cat 02 #10733 Pedig de :D Ám itt van valami skill szerűség vagy 2 pisztollyal kéne lepownolni a boss-t ? -
Zóanagyvarázsló #10732 Glivice, Poland -
#10731 Francia szerintem... -
#10730 jah 1GB-os a demo.
meg kaphato boltban is a full.
Tessék a DEMO ne ijjedj meg nem francia a menü, meg a nyelv...mert az elején telepitésnél van angol is. -
Zóanagyvarázsló #10729 Persze maga a Farm 51 lengyel, nem orosz. -
Zóanagyvarázsló #10728 Van. A Painkiller készítőinek egy része dolgozott rajta, hasonló stlíusúnak is szánták. Nekem viszont a szellemi előddel szemben nem jött be, nem volt sodró rendületű akció, és vannak elég igénytelen dolgai. (Pl. béna beszólások, rosszul belőtt hangerő - hol üvölt, hol suttog a főhős, de persze éppen fordítva,a hogy értelem lenne, a töltési idő pedig egy borzalom.) Mondjuk annál nem rosszabb, mint vártam, de eleve igazi citromdíjas alkotásnak nézett ki. (Persze azért próbáld ki, csak leírtam a benyomásaimat.)
Orosz FPS-ek közül inkább a Cryostasist nézném meg, hátha tényleg egész jó, d eugye csak DX10-es demó van, a gépigény pedig horribilis. -
#10727 Hűha, durván néz ki... Van demo, vagy ilyesmi? -
#10726 Jah a képen látható grafika is a videóval eggyezik, vagyis maxon a játék szebb ettől.!!!!! -
#10725 lol.
nemrég néztem meg ezt az új Necrovision-t. LOL a gépem nem elég hogy max graikán toljam...eddig csak a crysis izzasztotta meg.
Csináltam egy röpke kis videót a játékról...én nagyon meglepödtem, hogy mien faxa lett.
Az eredeti felvételben a grafika kb médium fokozaton van és 1280x960-ban. És ez lett tömöritve.
Necrovision videó (ami azt illeti eléggé WOLFENSTEIN szagú a játék) ... :P
Aki nem óhajtja leszedni a videót, annak itt egy kép :P
-
Zóanagyvarázsló #10724 Ja, ilyesmi nekem eszembe sem jutott, viszont a cím alapján akar az alapjáték gyűjtői változata is lehetne. Engem csak az érdekel, hogy 3-4k-ra le is menjen az ára, annál többet nem ér nekem. -
#10723 Mert a tartalom nevetséges. Úgy hangzik a címe, mintha eddig vagy egy tucat Crysis játék jelent volna meg. Holott csak kettő van, és egy mappack... -
#10722 Igen, sajnos nekem is ez volt a meglátásom. Az a játék nevetséges a PC-hez viszonyítva. Nem is tudom, hogy gondolhatták komolyan. Az egyedüli oka a magas pontszámnak a kellemes, Tom Clancy játékokra jellemző hangulata. A voice command csalódás. -
Zóanagyvarázsló #10721 Különbség 1: Egyik legális, másik nem. A különbség ég és föld.
Különbség 2: Nem ugyanaz, ha egy eredeti kópia 100 kezet megjár (hogy szép nagy számot mondjak), vagy ha 1 másolatról 10 000-en töltik le a release-t (és itt még olyan nagyot nem is mondtam). Egészen pontosan százszoros a különbség.
Persze az is fontos, hogy a játékiparba is forogjon vissza pénz, de a megkezdett alapon elindulva az árcsökkentés és a budget kiadások ellen is fel lehet lépni, mert az is "warez". Kiváló logika. -
Zóanagyvarázsló #10720 Miért nem? -
#10719 Sorozatokat igen, filmeket vagy mozi és utána letöltés amíg nem jön ki dvdn, amúgy ritkán nézek filmet, inkább sorozat meg HBO de az is havonta 1 film kb. -
#10718 veszek egy autót és eladom abból a gyár mit lát? mondjuk semmit, de mégis... pénzt hiszen a pénzből lehet hogy új autót veszek, szóval az autkereskedeés is "lopás"? hogy a fenébe lehet ezt igy legláisan csinálni? a gyárak máirt nem vannak felháborodva? ez már egy régi vita hogy warez vagy nem warez, ha jól esik rúgj bele abba aki próbál nem lopni, aki meg lopja halomra ( pl lehet te is ) simogassátok egymás fejét, csak engem ebből haggyatok ki, mert én megveszem, minden játékom eredeti. -
#10717 Endwar egy szar, ott a Hlo Wars na az konzolhoz van alakítva, azt lehet fikázni mint butított RTSt, de hogy az Enwarból kiindulni ami egy hulladék...
Konzolon sem kapott többet, miért gondolod hogy erre van igény? Halo Warsra sincs, ergó bukó lett a Halo névhez méltatlanul fogy, pedig kiváló játék, de nincs rá igény még az igényes RTSre sem, akinek ez kell ott a pécé, most néztem egy videt erről az új? World in Conflit? egész hangulatos, bár nem játszanék vele. -
#10716 Te veszel egy könyvet majd oda adod egy másikért majd az is igy tovább adja elolvasa ezer ember de az iró mit lát ? egy könyve lett eladva.
Warezbe megvesz valaki egy játékot lemásolja és az ezren letöltik mit lát a kiadó ? egy játék fogyott el.
Különbség nincs csak szeretnéd bemagyarázni magadnak gyakorlatilag ugyanaz a metodus. -
#10715 Persze, hogy nem lopás, de azért némi párhuzam van a kettő közt. Legalábbis, a kiadó nem lát belőle semmit, és olyanok keresnek rajta, akiknek semmi közük a játékhoz.
Másrészt, filmet, sorozatot Te is töltesz, nem? -
Micsu #10714 nekem az alap megvan eredetiben, nagyon császár gém -
#10713 Pech... Akárcsak nekünk, 1,5 év alatt a 2x-i 3led, mert gondolom, nem általános ennyire a dolog. Mondjuk, a regisztráció akkor is zavarna, ha flottul menne, hát még így!
Amúgy az endwaros cikked tetszik, bár én nem RTS-ezem.
Az a meglátásom, hogy a cikkben írtak, sajnos egyre általánosabban jelentkeznek. Azaz, valamit konzolhoz alakítanak, (Ha úgy tetszik, butítanak) és csodálkoznak, hogy PC-n nem jön be, vagy csak 68 pontot érdemel, a kategória régi motorosaitól...
Ugyan ez van Tomb Raiderrel is. Emlékszem, még a 2.-ban egyetlen kulcs megszerzésére ráment egy délutánom, és 2 kellett... Ma a játék ugyanennyi összességében, ugyanazzal a tempóval... Bár kinézetre sokkal szebb... -
#10712 :DDDDDDDDDDDD -
#10711 Aki fizet a warezért az is ezt mondja... -
#10710 már nem ártan, kapnák egy új gépet:) -
#10709 Mi az ott a zsebedben?? -
#10708 "A csere meg ugyanaz mint a warez ahol egy ezresért letöltesz egy játékot közbe meg egy másik töled tölti ,ugyanugy nincs haszna a kiadonak."
már ezeszer kilett tárgyalva hogy nem, kérlek ezt a ketttő ne mosd össze, én nem lopok! -
#10707 Még nem próbáltam, de nem is fogom... -
#10706 Az a kiadás nevetséges. Egy fillért nem ér, komolyan. -
Micsu #10705 wic : soviet assaultot miért értékelte annyira alul a pc gamer?
tud erről vki valamit, ennyire elbaszták volna a kieget? -
Zóanagyvarázsló #10704 Én is arra gondoltam, de mivel nem esett útba a főváros, ezzel sem mentem sokra. A plusz egy ezrest pedig nem szántam ráa futárra. egyébkétn rövidesen jön a Maximum Edition, talán az is lesz egyszer kedvező árfekvésben. -
#10703 Na majd a három led.... :D -
#10702 Ez így igaz, 2k volt a Galaxisban. ;) Nekem itt figyel a polcon.