A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ugyanazt a 2-3 éves konzolos szintet hozza, amit két-három hozzászólással ezelõtt írtam.
" és az eddig látottak tapasztaltak alapján gyönyörûen fut,"
Tekintve, hogy technikailag ugyanazon a szinten van, mint az eddigiek, ez nem meglepõ.
" tehát máris jobb mint a Crysis motorja ami nem fut tökéletesen, még csodavasokn sem"
Konzolon nem futna, az tény. Én High-on játszottam végig, nem volt gond. Faszságot mondasz.
" ( talán mára már igen, de amikor kijött nagyon nem ez volt a helyzet )"
Az ki a faszt érdekel? Igen, elõremutató engine-t szeretnek írni Crytek-ék, a Far Cryhoz is jobb gép kellett kiadásakor, mint ami elérhetõ volt. Na és? Azért lehet még ma is etalonnak tekinteni, pontosan ez az oka, hogy még semmi nem tudott hasonlót villantani. Megelõzte a korát.
"ID motorbõl még nem sokat láttunk és multiplaform lesz szóval lehet majd hasonlítgatni."
Jaja. Pont azért várom.
" Az enginével kitörölheted, a krájzisé olyan jó lett hogy senki sem liszenszelte, pedig még errõl is volt szó hogy szerenék,"
Far Cry-t sem licenszelte senki. Ennek bármi lehet az oka, lehet, hogy Crytekék faszok, és csak lehetetlen feltételekkel engednék licenszelni. Vagy az is lehet, hogy rajtuk kívül mindenkinek kurvára kényelmetlen az engine, és a fejlesztõ cégnek mindenkit be kellene rá tanítani...
" hál istennek nem történt meg..."
És ezzel, azon kívül, hogy kifejezd, hogy egy pöcs vagy, mit szerettél volna mondani?
" ha már errõl van szó akkor Unreal motor a legjobb ezen a téren minden platformon."
De most nem errõl van szó.
Unreal motor sem csúnya(bár ez nézõpont kérdése, a GoW szerintem irtózat ronda), csak éppen pont annyi a baj vele, mint amit már az elõzõekben kifejtettem.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
An in-game screenshot of Crysis.
Crysis - Crytek, Finished, Release November 16, 2007 in Europe and the U.S. (2007).
Crysis Warhead, uses an upgraded version of the engine.
Game based on new intellectual property- Crytek, in development (2008).
New, possibly non-fps game- Crytek, in development (TBA).
Entropia Universe - signed a license agreement on July 25, 2007. Expected to be ready late-2008.<4>4>
Merchants of Brooklyn<5>5> - Paleo Entertainment, in development (TBA).
The Day by Reloaded Studios<6>6>
Blue Mars - Avatar Reality, inc., in development (TBA).
Forged by Chaos - Panzar Studio, in development (TBA).
Vigilance (Military Training Game) - The Harrington Group, Inc. (Not for public release).<7>7>
New MMORPG - XMLGames, in development (TBA).<8>8>
te itt látsz valamit? -.- senki semmi, ezek valami noame szemetek amik sose készülnek el vagy totális bukás
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gaming is believing.
Meg a fényekkel, fizikával vagyis kiváló összhatást és képi világot nyújt. Az enginével kitörölheted, a krájzisé olyan jó lett hogy senki sem liszenszelte, pedig még errõl is volt szó hogy szerenék, hál istennek nem történt meg... ha már errõl van szó akkor Unreal motor a legjobb ezen a téren minden platformon.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Ott van a Killzone2 mint friss fps, szép és az eddig látottak tapasztaltak alapján gyönyörûen fut, tehát máris jobb mint a Crysis motorja ami nem fut tökéletesen, még csodavasokn sem ( talán mára már igen, de amikor kijött nagyon nem ez volt a helyzet )
ID motorbõl még nem sokat láttunk és multiplaform lesz szóval lehet majd hasonlítgatni.
Mutass jobb engine-t a Crysisénál! Effektíve etalon, amíg jobbat nem csinálnak. Ha még idén is ahhoz kell hasonlítgatnom a játékokat, akkor ahhoz fogom.
ID Tech 5-re(vagy mi jön most) leszek kíváncsi, õk szoktak még villantani szépeket...
De nem is ez a lényeg, hanem hogy a konzol elérte a határait, ez a minõség ugyanaz, mint két éve volt. Semmivel sem több.
Gaming is believing.
Ellenben elkezdeném a Resident Evil 4-et újra PC-n, most már a moddolt textúrákkal, amiket a GC-rõl rippeltek. De akárhogy szenvedek, nem mûködik a textúrák cseréje. Mi lehet a gondom?
Gaming is believing.
Resi 5
valójában ez csak egy másodperces robbanáskor kivett kép, amúgy így néz ki
Klizzone 2 büntetés
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Gaming is believing.
Egyszerûen nem értem mi a jó abban, hogy ezt mindenki csak fikázza.
Mai napig úgy vagyok vele, hogy az alatt az idõ alatt, amit eltöltöttem vele kellemes szórakozást nyújtott. Az hogy a végefelé számomra kicsit uncsivá vált és már nem mennék vissza az egy dolog, de ettõl még nem szarozom le a játékot most se.
Lényegében az a magas, hogy valaki egyszer szerette vagy akar fanatizmusig jutott egy játékkal(lehet ez a WoW is), akkor miért jó utána mindezt leszarozni?
Istencsászár: ha pár hónapig bírtad te is a WoW ot az is jóval több mint, amit a GTA4el töltöttél el pedig te még nem is egy ócska átíratott kaptál 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Pusztán csak érdekelt, hogy Te is a divatból WoW –ot fikázók táborába tartozol e anélkül, hogy komolyabb fogalmad lenne a játékról, de ezek szerint igen 😊 Gyorsan meg is jegyzem, hogy nagyon komoly fogalmam nekem sincs a játékról, mert kb fél évet játszottam vele max.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
valami linket mert én errõl sem hallottam
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Én nagyon jól tudom, és azt is hogy mennyi blour van rajta, de neked fogalmad sincs az általad felsoroltakról, de akkor itt be is lehet fejezni, hiszen ilyen-olyan képeket bármibõl tud bárki szerezni 1 sec alatt a googléból.
Egy randa homaly az egesz. Esetleg nezd meg a Crysist, hogy kell kineznie mozgas kozben a fegyvernek.
-.-
Istenem. Gyere meg valami allokeppel, ahol nem jelentkezik a motion blur vagy kapcsold ki, akkor tenyleg nem lathato 😄
TDU, ilyen valójában? ugye hogy nem... bármirõl lehet ilyen képeket találni, bármiról, max az szopja be és hiszi el aki sosem látta, sosem jétszott vele... persze ahogy a BUrnoutban ugy a TDUban is van elmosódás, sõt a Burnoutban több hiszen a sebességérzethez kell is, de nem ilyen mértékben is nem igy, fõleg nem látod igy ha játszol vele...

Fokuszalt kozep kepelesseg mint amikor az AvP-ben az idegenekkel latasmodot valtottal 😄
Igaz a tablakat mar alig tudod elolvasni, sot szerintem egyaltalan nem, de szerintem Istencsaszar fizet egy csokit ha a jobb oldali utjelzo tablat eltudod olvasni. 😄

http://www.freetvmaci.info/
Hogy jol lassa mindenki a blur fossagot amin te nem veszed meg eszre sem.