17438
-
#12221 nemnemnem...ez IS csak egy batman!
Bob Kane A Batman!
-
#12220 Ez az igazi Batman
-
#12219 csak hát nem az a feeling lássuk be mint egy dark knight
:D
-
#12218 Nemnemnemnemnem! Ez "A" Batman! -
#12217 végülis ez is batman:
-
#12216 Úgy látom itt te vagy az aki köti az ebet a karóhoz, egyszerűen nem akarod felfogni mit ír a másik. Ennek így nincs értelme. Köszönöm mindenkinek ,hogy itt lehettem :) -
#12215 "végén vannak olyan pályák amik hozzák a korábbi részek hangulatát."
LOL.
"A MaxPayne 3 is lehet, hogy jó játék lesz annak ellenére, hogy várhatóan már nem lesz meg az első két rész hangulata és MP stílusa."
És? Max Payne lesz? -
#12214 Szerintem meg simán össze-vissza hazudozol látatlanban. Ez sajnos üvölt a dilettáns hozzászólásaidból. Tapasztalatok nélkül vartyogsz égbekiáltó baromságokat és néha már kinyílik a bicska az ember zsebében, pedig én aztán nem szoktam ide írogatni, de ami sok-, az sok. :D
És akkor ezt még nem is venném személyeskedésnek, mivel szimpla tény! -
#12213 Miért ne lenne Resident? a karakterek azok, a történet az, egyes helyszínek azok, az irányítás az, minőségileg az, feelingbe az, mivel nincs más ami ehhez hasonlítana, amúgy azt sem kell elfelejteni, hogy co-opra készült. Az elégedetlenkedés helyett játszad, attól hogy sztrájkolsz még nem lesz más. Akkor lenne igazad hogy ha a kivitelezés is rossz lenne, de nem az mert egy mestermunka minden ízében.
Az EA a saját játékát nyomja az boxot, akkoriban ők sem gondolták hogy UFC ilyen sikeres lesz, persze utána egyből megváltozott a véleményük.
A szezonális sportokat adják ki évről évre, ezzel semmi gond nincs, mert mindig jobbak és jobbak. TE nem ismered ezeket és ne látod át hogy miben változik évről évre mondjuk egy FIFA, sőt már közben is fejlesztik, multkoriban jött ki egy rettentő tartalmas DLC a 09hez. FN széria részei közt pedig több év szünet van, pl az FN3 2006 - FN4 2009. -
pauly #12212 Na igen,néztem videókat a resi 5-ről,és háát nemigazán fogott meg,a régi részek sokkal hangulatosabbak voltak,tényleg semmi köze hozzá :/ nem is lehet izgulni rajta a videók alapján ahogy néztem,semmi félelmetes nincs benne...inkább csak egy sima akció játék... -
#12211 Én nem akarok a vitába belefolyni, de ő azt írta, hogy a végén vannak olyan pályák amik hozzák a korábbi részek hangulatát. Valamint attól még lehet profi a játék ,hogy nem hasonlít az eddigi részekre. A MaxPayne 3 is lehet, hogy jó játék lesz annak ellenére, hogy várhatóan már nem lesz meg az első két rész hangulata és MP stílusa. -
#12210 No, ha játszottál vele, akkor tudod, hogy a resi5-nek köze nincs a Resident Evilhez. Ennek ellenére kötöd az ebet a karóhoz, hogy milyen minőségi játék....
Biztosan az, (ha Te mondod, bár én a minőségi jelzőt nem tudom rá alkalmazni) de mivel az elődeihez semmi köze az égvilágon, így számomra, és majd minden resi széria rajongó számára a dolog csalódás.
A THQ kontra EA cikkhez pedig.
Ott is a hozzáállással van gond. Miután sikeres lett a játék, EA-nak azonnal kell. Persze, a pénzről szól a dolog, így érthető is, attól függetlenül az EA hozzáállása gusztustalan, és az EA-t ismerve a hasonló játékok szerelmesei rövid távon jól fognak járni, (Mert az első-második EA játék a témakörben nagy durr lesz) de hosszú távon nagyon csúnyán megszívják majd. (Éves rókabőr, fejlesztés szinte teljes hiánya, aki ismeri EA-t tudja miről beszélek. -
#12209 Az UFC valóban nagyon jó lett, azt azonban szerintem badarság kijelenteni, hogy a fejlesztők (Yuke's+THQ) gagyi pankrációs játékokat csináltak. Ha nem csíped a pankrációt akkor valóban gagyi lehet, de stílusában a legjobb wrestling sorozat a WWE Smackdown. Nekem a 2007-ig az összes része megvan és 1-2 kivételtől eltekintve a minőség folyamatosan jobb lett.
A THQ-nak ez az első UFC játéka, persze hogy akadnak benne hiányosságok - bár én ennek ellenére megvettem és nem csalódtam benne. Majd nézzük meg mondjuk az UFC4-et, hogy milyen lesz. A Yuke's-al lehet azért járnának jobban az UFC-sek, mert a pankrációban található rengeteg fogás közelebb van az MMA-s dolgokhoz, mint a box, ahol csak ütni lehet. Az EA viszont valószínüleg több pénzt tudna beletenni a project-be, de kérdés, hogy mi sülne ki belőle. Ha egy FN4 színvonalú MMA játék, akkor az tényleg nagyon jó lenne, de ugyanúgy lehet zakó is, mert az MMA nem box.
Én maradnék a THQ+Yuke's gárdánál az UFC-sek helyében, márcsak az EA köcsög hozzáállása miatt is. Tény azonban, hogy pénz beszél, úgyhogy nem kizárt, hogy mégiscsak EA logo fog díszelegni a következő UFC játékon. :S -
#12208 Szerintem nem, mert a PC-s verzioban olyan sok hiba nem volt. :D
Az EA-rol meg annyit, bar a Totti itt istenitti oket, hogy amikor meghallom valamirol, hogy az EA rateszi a kezet, onnantol tudom, hogy annak a cegnek vagy jatekanak befelegzett, mert ugyis tonkrevagjak, mint ugy majdnem mindent altalaban.
-
#12207 Szerinted? 4 kivételével az összeset oda vissza játszottam.
A hónap vicce:) A pénz beszél, ahogy az UFC szervezete is gazdasági alapon működik, nem pedig a bunyósok két szép szeme miatt, úgy az EA is ezt teszi. UFC jó lett, ahhoz képest hogy a semmiből jött és fejlesztők előtte gagyi pankrációkat csináltak csak, azokhoz képest nagyon jó lett az UFC és úgy egyébként is, de az FN4 ahogy jött úgy az UFC háttérbe szorult, mert abban látszik a profizmus, minden elemében jobb, nagyon komoly fizikai motorral és megvalósítással rendelkezik ami az UFCben nincs és kijönnek a hibái, ami egy bunyós játéknál a legfontosabb.
Ha az EA sport akar MMA játékot készíteni akkor az nekünk csak jó, mert kapunk egy FN4 minőségű játékot, ami jobb lenne mint az UFC, remélem megvalósul. Az UFC elnökét is a pénz mozgatja, az EAval jobban jár, nem lesz ebből nagy probléma, szépen megegyeznek. -
Micsu #12206 talán pcn nyomtad a tombot hogy patchról meg bugokról beszélsz? :) -
#12205 Totti!
Csak egy kérdés; Játszottál Te a resi2-vel?
És a másik;
A hónap vicce. Ami ma annyira jellemző. -
#12204 + fele annyi bug is elég lenne:) borzalmas volt az Underworld, leglábbis én a peccs előtt játszottam, ha tudtam volna nem adok rá ki pénzt, amíg nem jön a foltozás... -
Zóanagyvarázsló #12203 Csináljanak normális kamerakezelést, és akkor is jobb lesz Underworldnél, ha Larával goombakra kell ugrálni és a herdegnőt kell kimenteni King Koopa karmaiból.
Persze ez csak szarkazmus, de a demóban látott kamerakezelés már a '90-es években is "ciki" lett volna, és eddig mindenki csak azt tudta megerősíteni, hogy végig tartja azt a "színvonalat". -
#12202 Semmit sem tudunk az új tombról, csak pár infót, hogy mi valósul meg nemtudni. Darkosabb lesz ennyit tudni, ez semmit nem ront rajta, a nyílt bejárható terep meg pláne nem, ha úgy csinálják meg hogy mindenhova fel lehet mászni és felfedezni, ha ezeket jól összhangba hozzák lehet egy remek játék. Lehetne egy Tomb U 2őt is csinálni, de miért ne próbáljanak egy kicsit mást? lehet hogy jó, lehet hogy nem jó, majd elválik idővel.
Resi5, Resi5... nincs vele semmi baj, egy profi akció TPS, nagyon változatos, kellően hosszú, tartalmas, hangulatos, minden izében profi munka, mellesleg az egyik legszebb játék ebben a generációban, és a legjobban optimalizált is. Már csak a helyszínek miatt sem teljesen ugyan az a hangulata, de ez nem baj ilyen is kellett, amúgymeg az tuolsó chapterek vérbeli Residentek, a helyszínek minden Resi fant magával ragadnak, de ha nem tetszik hát nem tetszik, nagyon sok játékosnak viszont tetszett ezt az eladások is alátámasztják illetve a kritikák is.
-
Zóanagyvarázsló #12201 A CoD4-re írtam, Resident Evillel sosem játszottam. 2002-ig nem volt hardveres gyorsítást tudó VGA-m, és ha minden igaz már az első résznek is kellett volna. De nemrég beszereztem az első két részt, szóval előbb-utóbb - mondjuk 10 éven belül - sorra kerülhetnek :)
Viszont az igaz, hogy a régi koncepció szimpatikusabbnak tűnik, mint az új, a RE5 leglaábbis videók alapján egyáltalán nem mozgatott meg. -
#12200 Való igaz, megöregedtem. Ezen nincs mit szépíteni. És az is igaz, hogy régen, elég volt, ha egy játék jó, ma már nagyon jónak kell lennie, hogy lekössön. (Természetesen az én mércém szerint, hiszen, a magam izlése szerint játszok)
DE!
Túlélő horror, ma a Resi5. Néztem, ahogy öcskös tolta, boxon, 20-25 perc után abban maradtunk, hogy azért a 2 jobb volt. Pedig Ő is casual típus. Resi5-ről azt mondja Zó, hogy nem az Ő stílusa. De miért? nehezen hiszem, hogy a 2 nem figyelt be nála is anno, de legalább valamelyik Silent Hill... Ma már nem az Ő stílusa a játék.
Vagy a minap az a hír ugrott a pofámba reggeli kávézás közben, hogy a Tomb Raider túlélő horror lesz... De könyörgöm, HOGY JÖN A TOMB RAIDERHEZ A TÚLÉLŐ HORROR? Totti azonnal közölte, hogy ez nekünk csak jó. De azt nem, hogy kinek? Mert én több Tomb Raidert nem kapok, Ő pedig kap egy Tomb Raider nevű valamit, ami nem Tomb Raider... De Ő örül... Ha kapna Gipsz Jakab főszereplésével egy túlélő horrort, annak is örülne, de legalább nem tőlem venné el a kedvenc sorozatom, azért, hogy a majdani játék reklámköltségein takarékoskodjanak...
Vagy.
MoH:AA. Maradandó élmény, a mai napig a partraszállásos rész. Nem kellett bele Übersoldier, (ala MoH:A), nem kellett bele 3 négyzeteres helységből számolatlanul ömlő ellenség (ala CoD4) hogy hangulata legyen. SŐT MEGÉRTETTEM a mondást, hogy Normandia partjait a mai napig bakahúgy mossa. Hangulatban ott volt, játékmenetben változatosságban stb ott volt, minden trükk nélkül. Pedig egy casual céllövölde... Csak megcsinálták, rendesen.
Vagy.
Dead Space.
Elindítom, forog a kamera. Próbálkoztam akárhogy, forgott. Végül ki kellett húznom a játékra kitalált Saitek Pro Gamer Unit-ot... Ami 2 okból érdekes. 1; játékra találták ki. Minden játékban a legkisebb gond nélkül használom. 2; Az egerentyű részét letiltottam, mert nem használom. Win nem is látta, egy játék sem látja, a Dead Space forgott miatta. Ugyanakkor a kontrolleremet nem látta a játék, viszont ahogy öcsém kontrollerét rádugtuk, (box) azonnal felismerte, bekalibrálta, és annak a jeleit kommunikálta a játék...
Pedig, egyetlen kis pár soros drivert kellett volna a játékba integrálni, hogy én is tudjam normálisan használni, ne kelljen "az asztal fölé görnyedve" játszanom...
Folytathatnám reggelig a sort.
De beszélhetnénk a grafikában bekövetkezett változásokról is, és sok másról.
Igen megöregedtem, ezzel együtt (belátom) válogatósabb is lettem. Ez is igaz. De azért a hibákat, trehányságot, összecsapott, csak a grafikára összpontosító játékokat látom. Ehhez már sok köze nincs az öregedésemnek. -
High end PC #12199
-
pauly #12198 Szerintem meg a legnagyobb gond nem a játékokkal van(azzal is),hanem hogy megöregedtél :)(vagy neked akkor régebben is nagyon kevés játék tetszett)
Ugyanis ha ma már ennyi minden nem jön be neked,akkor ott már veled is baj van.Olyan játékok mint pl a cod 4 ,flatout 1 a többségnek tetszett.Nekem sem tetszett pl a cod 4-ben hogy arcadosabb lett,de még így is nagyon jó lett a single része(pl a csernobilos rész rohadt jó),és lényegében kivítel nélkül tetszett minden ismerősömnek,pedig mind 30 körül vannak,és vannak közüttük olyanok akik tényleg nem sokat játszanak már.Igaz,a multija szerintem a 2. résztől már elég rossz lett az arcadosítás miatt,ezért is szoktam még mindig a cod uo-t nyomi neten :P
Szóval annyira nem rossz a helyzet,néha jönnek ki egész jó játékok is...
Bár igaz hogy engem pl már nem tudnak úgy lekötni a játékok mint pl 10 éve,és nem csak azért meg esetleg már nincs annyi jó játék mint régebben.Rts-el vagy kalandjátékkal ma már nem tudnék játszani annak ellenére hogy régen a kalandjátékokat is nagyon szerettem(sam&max,day of the tentacle,grim fandango stb) :) -
#12197 Jah akkor en is odairhatom, hogy a konzolos jatekfelhozatal szamomra 80%-ban szar, ne vegyuk szamitasba ? :D
A Total war verekedos jatek osszehasonlitasban, ami valojaban egy megjegyzes volt, biztos olyan szinvonalas es eszt probalo egy agyatlan verekedos jatek, mint a BOOOOM HeadShot kep", ellenben a TW is valoszinuleg ugyanannyi eszt igenyel. :D
Ebben a relacioban valoszinuleg igazad van a Lamborghini a TW es a Trabant az agyatlan verekedos kategoria. -
#12196 Szep kis terelgetos magyarazat. A fo foglalkozasod esetleg nem juhasz ? :D
"ez miért gázos...vagy az hogy pc-n van a nfs, gird meg a dirt és enyi?"
En odairtam, hogy van mas is, erre te az nem szamit mert nem veszuk szamitasba. :D
Szanalmas. -
#12195 Traktort Lamborghinihez, nem?
Bocsánat... -
#12194 mármint létezik a mario gokart, de azt nem vesszük számitásba...
vagyis nem arra értem hogy 20db baja 4x4 megjelenik ...hanem az igényessebb cuccok.
de igazad van ebben meg kellett volna emlitenem ezeket is...de azért megnézném, hogy a többi közül ezeknek a szintjét (nfs-stb....kivéve az undercover) melyik hozza még...
jah ezt elfelejtettem, hogy nfs ha szóba kerül, akkor az nekem csaka pro street-ig bezárólag tartom...az undercover egy rakás szar az nem "nfs"... -
#12193 Szerintem vegyél egy Xbox 360-at, s aztán beszélünk. :) -
#12192 Az Empire-rel veted össze a verekedős játékokat? Hmmm... Mintha egy traktort mérnél egy Ferrarihoz. -
#12191 jah hogy mar ennyi, elobb meg nem is leteztek. :D -
#12190 Burnout paradise...ennyi.
a fuel is elég gáz lett...és semmien gépre nem adnék érte lóvét.
aa többi meg gondolom azért jött ki, mert hogy valami fekete lyukat betömjenek vele, mert v8-at kérdeztem egy gyerektől, aki mindjárt az elején leszedte x360-ra, és mondta, hogy a közelébe se menjek...
#12185 Dante
final fantasy x és x-2 -t ismered?
az akkor miért lett "butítva"?
szóltak, hogy bonyolult a ps2-es causaloknak a final x és kéne lemisszionozni???? :D -
#12189 hát nem single playerben kell gondolkozni és máris van miről beszélni -
#12188 Burnout Paradise-t kivéve az összes szemétre való. Itt főként a Forza, GT, PGR, MC:LAra kell gondolni, persze ez sem sok, de még mindig több mint pécén. -
#12187 Vannak kategóriák.
vannak emberke, és azoknak stilusa.
miért is hasonlitunk össze egy pc-s verekedős játékot egy pc-s rts-el???
nem azért hogy védjek valamitis, de minek a verekesdős játékokat felhozni?
ráadásul van vagy 20éves...
sokan sajnos abban a hitben vannak, hogy
"áá régen láttam egy playstation-t, meg egy nintendo-t, és jah ezis konzol...ááá akkor az ugyanaz mint régen..."
hozzá tartozik, hogy van 2 haverom, akok full wow fanok máig is, és hozzám jönnek, street fighter 4-ért pc-re.....
(csak mondtam neki vegyen uj pc-t mert régi agp-n neki már nem menne...:D )
egyik xboxot vett csak azért, hogy a guitar hero 3-al tudjon nyomni a hozzá vett gitárral... -
#12186 :DDD
A lényeg hogy másik játékos ellen vagy co-opban még egy félszutyok játék is lehet jó...de fél óránál tovább csak az marad meg a piacon amit HC szinten lehet kockulni -
#12185 Jaja, Össze lehet hasonlítani a Resi5 "agyalós" részét (jajj fussak vagy lőjek?) a Resi2 "agyalós" részével (hogy a pitlibe szedjem ki a toronyórából a fogaskereket? Vajon melyik pályarészen láttam hozzá a megfelelő eszközt, egyáltalán, melyik a megfelelő eszköz hozzá? Basszus, jön egy monsta, most fussak, vagy lőjek?) . Aha.
Vagy a Tomb Raider2 ugrálós + útvesztős részeit a következő tomb raiderhez (jajj, jön a zombi, most fussak vagy lőjek?) aha...
Ma marha könnyű agyalós játékot találni... -
#12184 Tenyleg olyan keves lenne ? :D
Ezeket nem is adtak ki.
Superstars V8 Racing Racing 26-Jun-2009 Released
FUEL Racing 05-Jun-2009 Released
SBK-09: Superbike World Championship Racing 29-May-2009
Kart Racer Racing 29-May-2009 Released
Truck Racer Racing 29-May-2009 Released
Burnout Paradise: The Ultimate Box Racing 06-Feb-2009 Released
-
#12183 tény hogy sok az autos..és ebben van valami hátrány?
jobb ez, mint a sok wow-clone pc-n?
mert engem se az autosok, se a stratéga nem hat meg, ugyhogy nekem egykutya..mindkettő.
csak nem értem ez miért gázos...vagy az hogy pc-n van a nfs, gird meg a dirt és enyi? -
#12182 Ez a Mortal Szombat elso resze amit linkeltel ? :D
Hogyan is vetekedhetne, mondjuk egy Empire TW-vel.
Csakis ezzel a videoval.