17438
  • Totti5
    ezzel mit akarsz bizonyítani?
  • gazgoblin
    igazadvan ez jobb és több agyat igényel:

Amúgy minden játékban van/lehet olyan mélység hogy simán észjátékká válik komoly stratégiával és begyaokorolt kockulással.

Verekedős cucchoz ráadásul még jobb reflexek is kellenek, mint egy heccsát feszthez.
  • [Jakuza]
    Tudod mi a 25% ? Az osszes jatekfajta 25%-a. :D De ha te ugy gondolod, hogy minden 2. jatek konzolra autos, hat mondogasd sokat. :D
  • gazgoblin
    izzadt férfitestek, nyami!
  • [Jakuza]
    Igy van beszukult vilagban elek, olyannyiora biztos melyen erintett a szavaimbol arado valosag. :D

DOA4 csak egy kis szemelveny a 2472 combobol :D

Fogások (counterek):

Felső fogás: hátra fel+F
    Alsó fogás: hátra le+F
    Középső rugás fogás: előre+F
    Középső ütés fogás: hátra+F

Taposó támadás:

Ha az ellenfél a földre került, akkor villám gyorsan fel+P+F

Felkelések:

Ha te kerültél a földre, akkor érdemes ezekkel felkelni. Egyes karaktereknek speckó felkelése is van, érdemes a combo listet megnézni ezügyben.

Felkelés felső rúgással: fel+K
    Felkelés alsó rúgással: le+K
    Felkelés közép rúgással: K
    Kigurulás oldalra: le+P vagy fel+P
  • DarkSector
    autos játékfelhozatalok 25%-át kiteszik...szerintem van az 50...is, mivel konzolokra nem 14db játék létezik...

sok játék, több autos gém...de miért baj ez?
    van 1000 játék, csak mondok 1 számot. nekem 100 mászkálós megteszi.
    De hiába keresném pc-n a stilust, ha 90%-ban mmo-rts-fps....

és ez sajna a 2 véglet!!!!!
    mmo+rts....iszonyat "bonyolult" történet. Már már nem is tudod bele "élni" magad
    FPS meg a nostory, vagy 9 avival ősszekapcsolunk egy 10 mappos lövöldét.
  • gazgoblin
    ps3
    Valkyria Chronicles
    Vandal Hearts: Flames of Judgment
    Bumpy Trot 2
    Disgaea 3
    Cross Edge
    Demon's Souls
    Enchanted Arms
    Eternal Sonata
    White Knight Chronicles
    Final Fantasy Versus XIII
    Final Fantasy XIII
    Final Fantasy XIV Online
    Last Rebellion
    End of Eternity
    Tales of Vesperia
    Aterlier Rorona
    Agarest Senki Zero
    Folklore

360
    Enchanted Arms
    Eternal Sonata
    End of Eternity
    Cross Edge dash
    Blue Dragon
    Final Fantasy XI
    Final Fantasy XIII
    Infinite Undiscovery
    Kingdom Under Fire: Circle of Doom
    Last Remnant, The
    Lost Odyssey
    MagnaCarta II
    Phantasy Star Universe
    Star Ocean 4: The Last Hope
    Tales of Vesperia
    Vandal Hearts: Flames of Judgment
    Spectral Force 3
  • Totti5
    fujj:) maradok az FN4nél
  • Dante73
    Acsikat, time trialokat én parasztvakításnak érzem, egy játék legyen játék, és ha akarom, megcsinálom tökéletesre, ne ez legyen a játék fele... (tomb Raider 1-2-3-4-et megcsináltam, de akkor még nem is hallottunk acsiról, és a készítők nem is ezzel akarták megnövelni a játékidőt)
    Én például 3-4 alkalommal végigvittem a Mirror's-t, mert tetszett annyira, és mindannyiszor élveztem a dolgot...
    BG hasonló, valóban, de mégis más...;-)
  • gazgoblin
    HC és kózuál is elvan vele...így kéne minden játékot megcsinálni:

Bottom Line: BlazBlue is a faster, slicker, and more stylish breed of fighter, and gives Street Fighter IV a run for its money. It eases new players in with a friendly combo system and a one-button Drive attack, but has tons of depth beneath the surface that will satisfy hardcore fighter fans. The originality of the character designs get you into the game, the originality of their gameplay mechanics keeps you hooked. A treat to watch and to listen to, and more of a treat to play.

Recommendation: Did you like Guilty Gear? Do you like 2D fighters? Do you like fighting games at all? Do you even just like anime? At the very least, give BlazBlue a rental. It's worth it.
  • Totti5
    "legtobbjuk foleg a PS3-as verziok a keleti hangulatot arasztak magukbol, es eleg egysikuak"

főleg hogy jelenleg a 360 a jrpg platform, de elnézzük neked, nem tudhattad... jrpg és a történet lapossága? igyál még pár felest...
  • DarkSector
    igen tény hogy jo ár.

de gondolok itt arra, hogy ha egy rpg-t adtak volna, tutira nem veszem meg.
    Szóval magyarul azok akik megvették nem azért vették, hogy utána kidobják.
    és ha valaki legalizáltatja igy magát (fogalmazzunk így)
    azt gow játékosnak nevezhetjük...vagyis igény van rá...hogy ez valakinek jooee vagy nemee az más tészta.
  • Totti5
    beszűkült egy világban élsz, már nem egyszer tanubizonyságát tetted hogy fogalmad sincs a játékokról, leglábbis a konzoloksról és a kézi konzolkról nincs

most jöhetek én is ilyen gyerekes stílusban hogy a diabló klik-klik-klik-klik-tűzgolyó-klik-klik-klik-üvöltés-klik-klik-klik

inkább nem, mert te is és én is tudom hogy ez marhaság
  • [Jakuza]
    Halo Wars koszi szepen de hagyjuk mar, egyik TW resszel nem versenyezhet, de azert erolkodj. Amugy jo sok emlitesre melto nev.

Mindenfele autos szar igen, kiteszik fogadom vagy a felhozatal 25-30%-t.
    Koszi ennyit nem szeretnenk autozni.

Verekedos szirszarok, Jaj neeee. ezek is kiteszik a paletta 20%-t legalabb, van aki biztos elvezi a jobbo+jobb+fel+fel+le+le+le kombit amire elojon a fejenathajitas a bal cipofuzommmel. :D Az agyatlanoknak biztos jo moka es elgondolkoztato.

Arkade FPS hat ha nincs lo jo a szamar elv itt is ervenyesul, biztos az autoaim csodaja kapraztatta el a jatekosokat, mert a legtobbje egy atlag kozepes minosegu munka, teljesen gyer jatekmenettel, ismetlodo es unalmas palyahelyszinekkel.

Mi is van meg ? JRPG-k ezek es legalabb az egy otodet kiteszik a felhozatalnak, legtobbjuk foleg a PS3-as verziok a keleti hangulatot arasztak magukbol, es eleg egysikuak. A legidegesitobb a legtobben a tortenet lapossaga valamint a minden sarkon spawnolo ellenfelek.
    (Emlekeim szerint a DQ8 torteneterol, mar atfogo ellemzest irtam nem olyan reg pedig pl az volt PS2-n az egyik csucsminosegu JRPG)

Milyen stilus maradt ki ? Skateboard es hasonlo ismet csak fel+le+le+fel+jobbra+le kombo-t hasznalo minosegi termekek ? :D Eleg szar lehet az izlese par konzolosnak. :DDDD
  • Ry0K3N
    " ne tegyük ott a Halo Wars jócskán milla felett elment belőle, te viszont kihúzhatod magadnak ha akarod..." igen mert eladta a hype meg a név és bekajáltatok ezt a középszerű pempőt és istenítitek mert halo meg mert 360-ra jött ki de semmi lényegretörőt nem mutat fel
  • Zóanagyvarázsló
    Le van most éppen árazva, 4k-ra. Ha más is érdekelne azon kívül, hogy egyszer végigjáttszam, akkor talán megérné, de úgysem érdekelnek a time trialok. (A Braidben elkezdtem egyet, aztán az első rontott ugrás után abbahagytam, mert nem égetem magam magam előtt :) Na meg ínség nincs, lenne mit beszerezni bőven. Szóval ha 2k-ért felbukok benne, esetleg akkor.

Viszont az adrenalinpumpálós menekülő részek nagyon bejöttek a Beyond Good & Evilben, még ha csak két ilyen jelent is volt benne, és a játékmenet azért nyilván más. Viszont a kikerült BG&E videó nem véletlenül idézte fel sokakban a Mirror's Edge-t.
  • Totti5
    fogyott persze 2+ kért a hülyének is megérte az eredeti dobozos GeoW, ha már előtte nem vette meg, most legalább legalizálta magának
  • gazgoblin
    "Ellenben ha mar itt tartunk mi is van konzolra, ami elvezheto ?"

szépen felsoroltál mindent (pc lista is mehet lejjebb) nincs is mit írnom hozzá...talán annyit hogy jobban kedvelem a körökreosztott stratégiát mint a kapkodós RTS-t (RTS jó volt egy ideig de már semmi pluszt nem tudnak belelapátolni és egyszar mind)

persze ha zt kérdezed mi az élvezhető SZÁMODRA abban nem tudok segíteni...én csak azt tudom hogy minden kategoriában születnek meta 90%-os játékok és mindenki megtalálja a neki megfelelő cuccot.

A lényeg hogy több/nagyobb választék vitathatatlanul előny
  • DarkSector
    nem rosszból, gears of war...szar játék.
    pl: mikor meg kijött (mennyi dijat nyert), akkor minden 2. pc-s leszedte meg megvette, és sirtak hogy nem jön a 2.része.
    és gamestar akcióban meik fogyott először el? háát a gow-os kiszerelés.
    ezt is figyelembe kell venni.

Stratégiában télleg jobb az egér billentyű, de ez már nem a hardver problémája, ha igény lenne rá, már készithettek volna adapter-t, vagy lehet van is.
    de monnyuk haló varszban nekem nem volt nagy nehézség irányitani a kis katonákat, asszem a red assault vagy mit néztem az sem volt játszhatatlan...
  • Totti5
    Többször végigjátszható, lehet benne HCskedni, a tökéletes futásokra törekedni, acsik is jók, bőven van benne kihívás.
  • DarkSector
    jah a crysis-al semmi bajom van nagy (sok helyen ismétlődő) területből elég.
    Akkor van 5 fegyver, + az a 3-4 ellenségféle....

végülis igaz hogy nagy és szép, csak erről beszélek...van a mérleg...
    van egy határ... vagy elmész graf irányba, és a mennyiség lesz gázos...
    Vagy fordítva...

És vannak a játékok, mai valami oknál fogva megtalálják az egyensúlyt.
    Ha nemis az egyensúlyt, de akkor ők egyensúlyozzák valami olyannal amitől érezni fogod, hogy hát ez igen.

Jah és tény hogy sok játék amiben nem az van hogy menj a városba ide, utána oda...de pl a devil-resi stilus az más az erről szól...ps3-on nézd meg a god of war 3-at ..... hháátt még ha nem is négyzetcentire bejárható a terület, de messze jobban lelennék vele, mint egy rpg-vel monnyuk, ahol sok varázslót, meg törpéket kell nevelgetni, meg ruháztatni...

ez a stílus. én egy god of war-t kibasznék az ablakon, ha az lenne, hogy vedd fel a mission-t, beszélj fél órát gen nagyapóval, meg menj a kék barlangba öld le a 6 fejü sárkányt, utána kijön a mission comleted felirat, és keress magadnak egy ujjabb missio-t

ezek a játékok, nem egyszerüségből ienek, hanem ez a történetorientált játékok alapja...és ami eddig bevált, az minek megvltoztatni?

Nekem pl a resibe tetszik ez hogy nem pausálodik a játék ha töltesz, vagy életet nyomatsz az invertory_-ban.

Lehet másnak ez nem jön be...nemtuom
  • Totti5
    "Srtategiat iranyitasuk miatt huzzuk ki", ne tegyük ott a Halo Wars jócskán milla felett elment belőle, te viszont kihúzhatod magadnak ha akarod...

"van mindenfele autos motoros szirszar" PGR, Forza, GT egyik sem a szar kategóriát erősíti, max nálad

"mindenfele verekedos szirszar" SF4, DOA4, UFC, Fight Night4, mind minőségi

"van mindenfele arcade FPS" Halo mint az előz és ezen generáció legnagyobb tömegeket megmozgató fps, KZ2, Resistance 1-2, Condemned 2, The Darkness, mind MINŐSÉGI

"sport" Fight Night 4 ami lenyűgöző minden szempontból + az összes portjázék ami konzolon magasan jobb mint pécén + jópár csak konzolra jelenik meg pl FN széria, skate széria, vannak árkédabbak pl The Bigs, amcsi focik, baseballok stb... sok sok MINŐSÉGI játék

"Jah es hogy el ne felejtsuk van am rajuk ilyen akcio" Gears of War, God of War, Uncharted stb... mind MAGAS MINŐSÉGET képvisel

stb.. stb..
  • Dante73
    Ami a Morror's-ban "üt" az a háttere, és a sterilitása a világnak. Valamint az, hogy az egész egy adrenalinbomba. Tulajdonképp végig menekülsz, fegyvered alig, és csak az ugrálási képességedben bízhatsz. Mindez, mint FPS... Azaz, inkább első személyben.
    Szerintem nagyon jó játék. Igaz, rettentően rövid, és maga a történet sem egy Oscar-díjas alkotás... Ha kijön leárazva szerintem megéri megvenni.
  • Zóanagyvarázsló
    Vagy kisebbségbe kerültek. Vagy kiöregedtek, és munka után egyszerűen csak lövöldözni vágynak. Van rá sok válasz. Régen még egy pár száz ezres bázisnak is megérte AAA+ játékot fejleszteni. Ma már nem.

Egyébként ha már Mirror's Edge, az engem is érdekel a mai napig, de ha midnne igaz, a játék rövid, a sztori nem nagy szám, demó pedig nincsen, hogy egyáltalán véletlenül magával ragadhasson.
  • [Jakuza]
    Jaj nem kell.
    Szimulatorok,FPS,TPS,Kaland,Sport,tobb tipusu akcio, manager, mmo ,logikai, ugyessegi kiskoltsegvetesu jatekoknal es sorolhatnam.

Ellenben ha mar itt tartunk mi is van konzolra, ami elvezheto ? Srtategiat iranyitasuk miatt huzzuk ki, van mindenfele autos motoros szirszar, van mindenfele verekedos szirszar, van mindenfele arcade FPS, sport, par szorakoztato (ezek tobbsege is inkabb a Wii-n) a ket nagyon a Guitar Heroes es hasonlo 1-2 darabon kivul semmi. Jah es hogy el ne felejtsuk van am rajuk ilyen akcio - platformer szeru dolgok, mint a Gow mufajuk szerint akcio de eleg tag reszt lelehet fedni veluk, akar mondhatnank egyszeruen 3D-be atultetett platform jatekoknak is, mashova nem is lehetne oket behatarolni es a vegen a JRPG-k
  • Zóanagyvarázsló
    Sokkal inkább az az általános, hogy a CoD 4-et dicsérik. Eddig leszólást kifejezetten olyanoktól láttam, akinek eleve nem való az egész széria.

Ami a Fallout 3-at illeti, az biztos, hogy a Bethesda játékai blockbusterek, a régi HC Fallout pedig inkább egy szűkebb réteg játékszere volt, ahogy az Arcanum és a Torment is - én úgy tudom, hogy a hentelősebb Icewind Dale jobban fogyott náluk. Régóta nincs AAA+ "HC" cRPG a piacon, hogy láthassuk, egyáltalán még mekkora réteget lehetne megmozgatni velük.

Részemről majd megveszem a Fallout 3 GOTY-t (alapjáték+az 5 DLC), jól megmoddolom, és majd fikázom közben a Bethesdát.
  • dronkZero
    "jah vágom, arra gondolsz, hogy konzolon nincsenek akkora helysziek mint pc-n?
    jah akkor gta4-ben is csak alagutak vannak?"

Egy város sok szempontból tekinthető alagútrendszernek, de ebbe most ne menjünk bele, ez tudom, hogy nagyon gyenge érv.
    De nem ilyen egyszerű a kérdés, mert ugye a megjelenített dolgok száma és részletessége is számít.
    Bocs, hogy folyton ezzel jövök, CoJ2 megint, de még friss az emlék:
    A "szabadon" lovaglós közjátékoknál látszik ez nagyon szépen. Van egy nyitottabb placc, nagyjából nulla tereptárggyal, nulla élettel. Ahová meg harcolni kell menni, ott beszűkül folyosóssá ugyanaz a pálya. Ott már kell a kraft a karakterek megjelenítésére, a scriptekre, az AIra.
    Ha ilyen szempontból nézed meg a konzolos játékokat, rá fogsz jönni, hogy kvázi mind ilyen. (Vagy szép példa a Crysis Warhead, aminek "kisebb a gépigénye". Hjah, mert csőjátékká butították)

"cod4-ben pc-n nincs regenerálódás, meg egyébb pc-s játékokban?
    ez érdekes."
    A CoD4 az PC exkluzív játék? Ez érdekes.
    Ha nem figyeltél volna eléggé, pont az a bajom, hogy a multiplatform címek is a konzolosok seggét nyalják, de én is ugyanúgy kapom meg a játékot PCn.

"meg a resident 5-ben játszok pl, ahol pro fokon 1 ütéssel halsz..."

Normál fokozat a mérvadó. A veryhard a fanatikusoknak van kitalálva, sokadik végigjátszáshoz. Van, ahol direkte unlockolni kell. De ez sztem ősidők óta csak egy másik olcsó trükk a játékidő meghosszabbítására.
    De egyébként nem is erről van szó, nyilván létezik olyan játék konzolon, ahol életcsík van, nem regenerálódás. (Ott van példának rögtön a CoJ1, ha már ma ilyen nap van) Ezt én nem állítottam, másrészt nincs köze ahhoz, hogy ez az élettöltögetős módi konzolról jött.

"Jah a nagy és bejárható területekről csak annyit, hogy nekem addig ne jöjjenek nagy területtel, maig gyér grafikai kidolgozottság mellett tudják kivitelezni."

Na, feleslegesen bizonygattam feljebb, hogy nem elég a kraft a nagy területek normális kidolgozásához és megjelenítéséhez, te is tisztában vagy vele. Úgy tűnik, csak azt nem veszed észre, hogy A KONZOLOK nem képesek erre, a PC már bírná erőből. Lásd Crysis. Én azt nem nevezném gyéren kidolgozottnak. Ja, hát nincs is konzolra...
    (Elég csúnya öngólt lőttél most ezzel.)
  • gazgoblin
    Nincs elég játéktipus és ezért nem csoda hogy kiég az emberfia

Mégis mi a vetésforgó PC-n?

FPS, RTS, FPS, ótózás, FPS, RPG, FPS, FPS, RTS, 2év MMO, repeat

Persze hogy kiégsz...
  • [Jakuza]
    En is fogom a fejemet. Hol vannak a mar PC-s jatekok ? Minden otletet elloptak a fejlesztoknek es atmultiplatformositottak az igazi PC-s jatekokat, amiknek a joresze manapsag konzolos huzonevek.
    Fogadom legalabb a paletta felet kiteszik.

Nem is tudom milyen AAA+os PC jatek maradt magaban exclusive.
    Na de ami maradt az a legnagyobb bevetelt generalja az egesz jatek piacon.
  • Dante73
    Megint szavakon, kiragadott félmondatokon lovagolsz.
    Régen fogytak a HC-gamek? Fogytak.
    Ma fogynak? Nem.
    Vajon miért? Mert ez a divat? Vagy mert a HC gémerek már elpártoltak a játéktól? És ha elpártoltak akkor miért? Mert olyan jó volt a kínálat? Vagy mert nem...
    Ennyi.
    Részemről befejeztem.
  • [Jakuza]
    Na acsi nem ez a helyzet ez csak csusztatas a legjobb pelda ra a Fallout 3.
    Igy vette meg ennyi PC-s, hogy a 80%-uk azt mondja, hogy mi a loturot csinaltak a regivel ez meg sem kozelitti.
    Mennyi vette volna meg ha nem konzolositjak el ? Ketszer ugyannyien ? Ugyanez a helyzet a 2 millios magyarazatoddal, akik minosegi munkat vartak leszoljak, annak ellenere, hogy megvettek. En meg egyenesen szarnak titulalom, ami azert kicsit eros bevallom, mert a kozepes szinvonalat azert megerdemli, de nem jelent egyenloseget a trendi dolog a minosegi termekkel.
    Olyan ez mint a trapper farmer, mindenki azt istenitette, mert mas nem volt, bezzeg amikor megjelentek a minosegi termekek elerheto aron a kutya nem akart trapper farmert hordani mar.
  • Totti5
    Ha te csak 3 játékot találsz egy évben, pécére, akkor tényleg nincs értelme, de a helyedben elkezdenék más platformok után nézni hátha, de hogy valaki ennyire válogatós és elégedetlenkedő legyen az már félelmetes... elképzelni nem tudom hogy milyen gémer vagy te.
  • DarkSector
    jah az rendben van...
    arra gondoltam énis.
    csak azért gondoltam arra, ha a minimális rendszerkövetelményeket valóban aszerint intéznék a gyakorlatban is. és nem lenne olyan, hogy 1 core2-es 1.8-as procit (minimumhoz) megkövetelt játék elmenjen majdnem max beállítás mellett egy 2800+ -os amd-vel....

szóval ez a fura, és jo ez, mert az is tud játszani, akinek nincs havonta pénze fejleszteni, de azért a minőségnek a rovására megy sokszor.
  • Dante73
    És megint fogom az orrnyergem...
    Milyen besértődésről beszélsz? Ha egy évben kijön 3 játék, ami érdekel, és 1000 ami nem, akkor besértődöm, vagy kiszámolom, hogy ezért nem éri meg fenntartani a hardwert?
    Komolyan, ne hülyíts már...
    "Téged elveszítünk, küzben jön a helyedre 100 casual, nem probléma, "
    Aha, mert olyan széles vagyok, hogy nem fér oda tőlem az 1000 casual... Mondd, ez komoly? Vagy az az 1000 casual igyis-úgy is jönne? Tehát engem, és sok-sok ezer másikat ELVESZÍTENEK utánpótlás nélkül...
    Istenem, a gondolkodás....
  • Zóanagyvarázsló
    Sok jó játék van, amit elismerek, de nem az én stílusom, ezért eszem ágában sincs vele játszani. A CoD 4-ből viszont csak a demót ismerem, nem kívánom az alapján minősítgetni, de mivel nagyon unalmasnak találtam, nem is kell vele foglalkoznom.
  • Totti5
    újra megkérdezem, akkor azokat a pécés játékokat amik megmaradtak tökéletesenek pécén, miért nem kapkodják el a játékosot, rekordeladásokat csinálva ezzel? mert a Sims meg a WoW az fogy, de a többi messze nem annyira, valahol nagyot bukik ez az elmélet, pedig a piac most pont nem olyan telített mert nagyrésze számotokra szemét konzolos játék, akkor miért nem becsülitek meg az ami megmaradt pécésnek? ( ne vedd magadra, nem rólad van szó )
  • dronkZero
    Hát mondjuk nemtom te melyik csatornát nézed, de minden játéknál meg van húzva a határ, úgy hívják, hogy "minimális rendszerkövetelmények".
  • Zóanagyvarázsló
    Tehát van 3 PC-s játékos cca 2 millió PC-s játékos ellen. Szerintem össze tudok szedni 15 játékost a 10 milliós StarCraft ellen is. (Disclaimer: a topik annyira reprezentatív, hogy minden szavazat mögött 10 milliós populáció áll.)

Egyébként nem tudom, hogy mire kellene lecserélnem helyetted a példádban a CoD4-et. Tomb Raiderre? Dead Space-re? NFS-re?
  • DarkSector
    jah vágom, arra gondolsz, hogy konzolon nincsenek akkora helysziek mint pc-n?
    jah akkor gta4-ben is csak alagutak vannak?

cod4-ben pc-n nincs regenerálódás, meg egyébb pc-s játékokban?
    ez érdekes.

meg a resident 5-ben játszok pl, ahol pro fokon 1 ütéssel halsz...háát nem mondanál regenerálodásnak...se a devil 4-et...probáld ki pc-n.

Vagy ott van a ninja gaiden, ami szerintem a legnehezebb játék...

Jah a nagy és bejárható területekről csak annyit, hogy nekem addig ne jöjjenek nagy területtel, maig gyér grafikai kidolgozottság mellett tudják kivitelezni.
    Az összes ien játék eszméletlen ronda!!!
    A Final Fantasy az egyetlen kivétel.

:D majd nézd meg pc-n ha jön a ff XIV-et...nah az kinéz valahogy...annak ellenére hogy egésszen nagy terek vannak, és hosszú a játék.
  • [Jakuza]
    Hogy is fogyhatna ? 8 honapos csuszasztatasokkal ? Esetleg szar portolassal ? Vagy egyszeruen csak azert mert ellaposodott az evek soran a jatek, mert eladtak magukat a keszitok egy konzolfejleszto cegnek es a regi PC-s jatekobol csinaltak egy multiplatformot, ahol a trendi az volt, hogy legyen jatszhato a konzolon a tobbi nem szamit , meg kompromisszumok nelkul se, ha a jatek rovasara megy ?
    Ez a trend. Mindent elqrni csak legyen annyi a bevetel amennyit letudsz nyulni a celkozonsegtol.