147
Ha nem találsz valamit az sg-n,vagy csak kérdésed van és nem tudod hol fejtsd ki
-
#27 Monok, 1802. szeptember 19. -
Fbn Lx #26 ha újreg szar topikot nyit, meg nem használ keresőt, akkor bezárják, és kész.
így 0 fontoskodás. -
#25 Mondom,nem ilyen jellegű kérdésekre gondoltam,arra ott a google
(egyébként:Monokon) -
Fbn Lx #24 Hol született Kossuth Lajos? -
#23 wtf? -
#22 Látom mindenkinek eszébe jutott a "nagysikerű" reklám,de számítottam erre:) -
#21 Mi a szösz? -
#20 http://hu.wikipedia.org/wiki/V._Harald_norv%C3%A9g_kir%C3%A1ly :D
google a barátod, wiki a barátnőd -
#19 A Manó férfinév a Mánuel férfinév becenevéből önállósult. Rokon nevek még: Emánuel, Immánuel, Mendel. -
#18 71 -
#17 de van mar segitsegkero topik es erosen latogatott is -
#16 nem ilyen hülye (már nem egy reklámból ismert) kérdésekre gondoltam,hanem olyanokra,amik elsősorban az SG-vel kapcsolatosak. -
#15 Mi a manó? -
#14 :D -
#13 Norvégia királya 71 éves, V. Harald -
#12 vágom,de mondom hátha...ha meg nem lesz "sikeres" a modik bezárják! -
#11 van ezerféle segítségkérő topic -
Monoton #10 De vágod ugye, hogy ha keresőt nem használják akkor ezt sem fogják mert nem találják. -
#9 Na mindegy,itt lesz és ha van benne lehetőség használni fogják! -
Monoton #8 És hogy gondoltad? Kiemeled ezt a topikot a kereső mellé?
Mert 1-2 nap és a topik már olyan lesz mint a többi, és senki nem gondolja majd hogy van ilyen. -
#7 "Ha nem találsz valamit az sg-n..."
egyrészt a kereső azé' van
másrészt pedig google a legjobb barátod :| -
#6 Hány éves a Norvég király? :D
Amúgy jó topik lehetne, csak egy gond van vele. Aki külön topicot nyit a kis gondjainak az ide sem fog benézni.. Max akkor lenne értelme hogyha ez a topic kilenne emelve valahogy. De én szurkolok :D -
#5 Ó köszi,nem szoktam meg az ilyen pozitív fogadtatást! -
Cutee #4 Lehetőségeket látok benne. -
#3 Azért egy próbát megér,nem? -
Monoton #2 Ugyanugy nem fogják használni ezt a topikot mint a keresot :) -
#1 Sziasztok,azért hoztam létre ezt a topicot,mert azt látom,hogy elég sok embernek problémája akad külömböző programokkal,fájlokkal,stb.,és ezért külön topicot nyitnak,ezek az emberek itt kifejthetik gondjukat,és mi megpróbálunk nekik segíteni,esetleg továbbírányítani a megfelelő topicba,de ez nem csak a programokra és egyéb hasonló problémákra vonatkozik,hanem mindenre,azoknak is jó,akik nem tudnak eligazodni az sg-n,és még egy fontos feladata lenne a topicnak,hogy mielőtt valaki új topicot nyit,itt megkérdezheti,hogy van e már olyan topic és ezzel elkerüli a büntipontokat.Miellőtt leugatna ez első udvarias ember,hogy "zárható",elmondanám,hogy akinek nem tetszik kifejtheti normális módon is,aztán a modik eldöntik,hogy kell-e a topic ,vagy nem.