SG-tudakozó

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petka
kas123
mert ez a tudakozó, és mivel érdekel h zöldség vagy gyümölcs e, de nem nyitok neki topicot, mert ide is feltom tenni a kérdést 😊

Grove4
minek kell ilyen idiótaságokat kérdezni?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

kas123
A paradicsom zöldség vagy gyümölcs?

Grove4
Azt nemtom sajna!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

kas123
oda írtam h a valós 😊, a legtöbb ember csak beírt 1 hülye születési dátumot...

Egy embernek nem csak 1 regisztrációja van hanem több (pl kaszamester és kaszalos). Itt a kaszalos az alreg 😊.

Grove4
Átlagos életkor: 25.3 év-vagy nem ez az (alreg=?)

kas123
Mennyi az sg-n levõ fórumozók (alregeket nem nézve) valós átlag életkora?

Grove4
Bazzeg nem lehetsz ilyen idióta<#banplz><#banplz><#banplz><#bdead><#wilting>

#6!!!!!!!

ChuckyHUN
Hány éves a norvég király?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

elfogásához, a szöszmeszedõ javasolt.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Grove4
De nem értitek,hogy nem az ilyen "hol született Kossuth Lajos" meg "hány fia van anyámkínyjának" kérdéekért nyitottam a topicot,olvassátok el az elsõ hsz.-t!!!!!!!!!

v.:#35 #34

Petka
passatgt
de amúgy semmi értelem topiknak, rákeresel google-be és 1. oldalon tuti lesz találatod, amibõl kiderül a válasz

Grove4
<#eljen><#eljen>

passatgt
A szösz az egy olyan kicsi dolog, ami többnyire ruhákon fordul elõ, és vagy a ruha saját anyagából, vagy más külsõ forrásból származó, amorf képzõdmény. Gyakran emlegetik egy bizonyos mösszel (=szöszmösz) kapcsolatban, ami a szösszel ellentétben önmagában nem tekinthetõ értelmes szónak a magyar nyelv mai állása szerint.

Mösz:A szösz nevû por(áll)atka nõstény egyede, a szösszel párban él (szösz-mösz).

Grove4
csak 4 en kérdezték meg elõtted<#banplz>

LaszloLedzenyi
Mi a manó?

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Grove4
fórum??

V43 1105
Miazaz SG? <#confused>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

zyppy
Monok, 1802. szeptember 19.

ha újreg szar topikot nyit, meg nem használ keresõt, akkor bezárják, és kész.
így 0 fontoskodás.
Grove4
Mondom,nem ilyen jellegû kérdésekre gondoltam,arra ott a google

(egyébként:Monokon)

Hol született Kossuth Lajos?
zyppy
wtf?

Grove4
Látom mindenkinek eszébe jutott a "nagysikerû" reklám,de számítottam erre😊

Kovács legény
Mi a szösz?

www.czekoart.hu

PrisonMan
http://hu.wikipedia.org/wiki/V._Harald_norv%C3%A9g_kir%C3%A1ly 😄
google a barátod, wiki a barátnõd

Kandurex
A Manó férfinév a Mánuel férfinév becenevébõl önállósult. Rokon nevek még: Emánuel, Immánuel, Mendel.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

PrisonMan
71

Montanosz
de van mar segitsegkero topik es erosen latogatott is

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Grove4
nem ilyen hülye (már nem egy reklámból ismert) kérdésekre gondoltam,hanem olyanokra,amik elsõsorban az SG-vel kapcsolatosak.

NEOreg3
Mi a manó?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Grove4
😄

whiskeyman
Norvégia királya 71 éves, V. Harald

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Grove4
vágom,de mondom hátha...ha meg nem lesz "sikeres" a modik bezárják!

tigeroo
van ezerféle segítségkérõ topic
De vágod ugye, hogy ha keresõt nem használják akkor ezt sem fogják mert nem találják.

REAL MADRID

Grove4
Na mindegy,itt lesz és ha van benne lehetõség használni fogják!

És hogy gondoltad? Kiemeled ezt a topikot a keresõ mellé?

Mert 1-2 nap és a topik már olyan lesz mint a többi, és senki nem gondolja majd hogy van ilyen.

REAL MADRID

whiskeyman
"Ha nem találsz valamit az sg-n..."
egyrészt a keresõ azé' van
másrészt pedig google a legjobb barátod :|

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Atti12
Hány éves a Norvég király? 😄

Amúgy jó topik lehetne, csak egy gond van vele. Aki külön topicot nyit a kis gondjainak az ide sem fog benézni.. Max akkor lenne értelme hogyha ez a topic kilenne emelve valahogy. De én szurkolok 😄

Grove4
Ó köszi,nem szoktam meg az ilyen pozitív fogadtatást!

Lehetõségeket látok benne.

&#8220;It turns out I&#8217;m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks&#8230;&#8221;

Grove4
Azért egy próbát megér,nem?

Ugyanugy nem fogják használni ezt a topikot mint a keresot 😊

REAL MADRID

Grove4
Sziasztok,azért hoztam létre ezt a topicot,mert azt látom,hogy elég sok embernek problémája akad külömbözõ programokkal,fájlokkal,stb.,és ezért külön topicot nyitnak,ezek az emberek itt kifejthetik gondjukat,és mi megpróbálunk nekik segíteni,esetleg továbbírányítani a megfelelõ topicba,de ez nem csak a programokra és egyéb hasonló problémákra vonatkozik,hanem mindenre,azoknak is jó,akik nem tudnak eligazodni az sg-n,és még egy fontos feladata lenne a topicnak,hogy mielõtt valaki új topicot nyit,itt megkérdezheti,hogy van e már olyan topic és ezzel elkerüli a büntipontokat.Miellõtt leugatna ez elsõ udvarias ember,hogy "zárható",elmondanám,hogy akinek nem tetszik kifejtheti normális módon is,aztán a modik eldöntik,hogy kell-e a topic ,vagy nem.

← ElőzőOldal 3 / 3