147
Ha nem találsz valamit az sg-n,vagy csak kérdésed van és nem tudod hol fejtsd ki
-
#67 Mondjuk az is érdekelne hogy kik az élbagázs az SG-n. Úgy értem kik és hányan vannak az moderátorok, meg az szerkesztők, meg az oldal üzemeltetők.
Na most fel lett dobva egy raklap kérdés. Kiváncsi vagyok mikor ékreznek a "helyes megfejtések". -
g0ly0 #66 -
#65 Részben ezért is nyitottam a topicot,meg ilyen,hogy mikor voltak a legtöbben,melyik évben...stb. -
#64 Ilyenek is érdekelnének, tényleg. Meg esetleg ilyen statisztikák: Mekkora volt a legnagyobb látogatottság, mekkora a legnagyobb topik (hány hsz-es), ki volt az első regisztrált tag, mi volt az első hír...stb. De erre halvány reményt érzek. -
#63 első topic?Esetleg oda lehet találni valahogy? -
#62 alapítva '98 -
#61 Vagy a SárgaGolyó nem? -
#60 ja bakker ez nem olyan topik
:|||||w -
#59 mi gorenazzo márija autogram-címe? :( -
#58 Én meg arra,hogy melyik volt a legelső topic?Mikor alakult az sg?Amúgy az ilyen régi nosztalgikus dolgokra én is kiváncsi vagyok.
Lehet hogy mégsem akkora hülyeség ez a topic? -
#57 -
#56 Jéééé erre nem is gondoltam (SuperGamez). Köszi, most már ezt is tudom.
Még egy kérdés az SG-vel kapcsolatban: Van valami hír archívum amiben mondjuk 2000-es híreket lehet olvasgatni meg ilyenek? (jöhet a kérdés hogy mi a bánatnak, de néha szoktam így "nosztalgiázni") Konkrétan a játékhírekre lennék kiváncsi. -
#55 az sg a something rövidítése:) -
#54 A kereső fent van az sg logo mellet,"keresés a fórumban" néven,nemtom mi az sg nek a rövidítése,valaki? -
#53 SuperGamez -
#52 Hol van a kereső?
Amúgy az SG minek a rövidítése? -
#51 ügyesek vagytok! -
#50 A tyúk vagy a tojás volt előbb? -
#49 Mekkora a kislábújjamon levő köröm területe ? -
#48 Te is értelmes vagy,és kurva poénos! -
#47 Ehe -
#46 mert ez a tudakozó, és mivel érdekel h zöldség vagy gyümölcs e, de nem nyitok neki topicot, mert ide is feltom tenni a kérdést :) -
#45 minek kell ilyen idiótaságokat kérdezni? -
#44 A paradicsom zöldség vagy gyümölcs? -
#43 Azt nemtom sajna! -
#42 oda írtam h a valós :), a legtöbb ember csak beírt 1 hülye születési dátumot...
Egy embernek nem csak 1 regisztrációja van hanem több (pl kaszamester és kaszalos). Itt a kaszalos az alreg :). -
#41 Átlagos életkor: 25.3 év-vagy nem ez az (alreg=?) -
#40 Mennyi az sg-n levő fórumozók (alregeket nem nézve) valós átlag életkora? -
#39 Bazzeg nem lehetsz ilyen idióta
#6!!!!!!! -
#38 Hány éves a norvég király? -
Bala10 #37 elfogásához, a szöszmeszedő javasolt. -
#36 De nem értitek,hogy nem az ilyen "hol született Kossuth Lajos" meg "hány fia van anyámkínyjának" kérdéekért nyitottam a topicot,olvassátok el az első hsz.-t!!!!!!!!!
v.:#35 #34 -
#35 http://tudakozo.lap.hu/ -
#34 de amúgy semmi értelem topiknak, rákeresel google-be és 1. oldalon tuti lesz találatod, amiből kiderül a válasz -
#33 -
#32 A szösz az egy olyan kicsi dolog, ami többnyire ruhákon fordul elő, és vagy a ruha saját anyagából, vagy más külső forrásból származó, amorf képződmény. Gyakran emlegetik egy bizonyos mösszel (=szöszmösz) kapcsolatban, ami a szösszel ellentétben önmagában nem tekinthető értelmes szónak a magyar nyelv mai állása szerint.
Mösz:A szösz nevű por(áll)atka nőstény egyede, a szösszel párban él (szösz-mösz). -
#31 csak 4 en kérdezték meg előtted -
#30 Mi a manó? -
#29 fórum?? -
#28 Miazaz SG?