SG-tudakozó

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danecay
Sziasztok!

Nem tudom, hogy a hiba az én készülékembe van e vagy sem, de az utóbbi idõben tûnt fel nekem, hogy a Firefox böngészõm, a memóriazabáláson felül a procit is izzasztja 30-50% terheléssel. Mivel a problémát többszöri ellenõrzés után is tapasztaltam több napon keresztül, betudtam valamilyen böngészõ bug-nak, ezért átálltam Operára. A problémám az, hogy az Operánál is tapasztalom a fent leírt jelenséget, és a dolog pikantériája az, hogy amennyiben bezárom az sg.hu-s ablakokat, a processzorterheltség visszaesik 0-5% közé. Ennek fényében tehát elvileg az sg.hu a probléma okozója. Ti nem tapasztaltok hasonlót?

V43 1105
Hozzászólás számot pls(//.^)"

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

birdo
Illegáliiisss ??? Á dehogy is )))
Sima felhasználóként akár én is meg tudom nézni, hogy ki mikor jött...és mikor írt utoljára.....de.
Nem vagyok rendszergazda...így nem tudom, hogy milyen egyéb listázási lehetõsége van egy rendszergazda jogosultnak....és ezt meg tudod-e tenni win xp operációs rendszerrel....
Csak kíváncsi vagyok, hogy az op rendszer mennyiben befolyásol...bármiben is..<#miaz>

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Miért ez illegális? Azt hittem, ha valaki rendszergazda jogosultságokkal lép be az meg tudja nézni; csak én találom, hogy hol van.

birdo
Kis kíváncsi )))
Habár arra én is kíváncsi lennék, hogy mennyiben befolyásol egy-egy op rendszer bármiben is....<#nemtudom>

Hi! Ez eléggé noob kérdés lesz, azt meg tudja mondani valaki win xp-ben hogyan tudom megnézni, hogy melyik felhasználó mikor jelentkezett be és jelentkezett ki?

birdo
<#wilting>

Grove4
Csinálsz vmi nagy hülyeséged és jelented magad a modiknak:D

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

killecske
Helló

Valaki nem tudja hogyan tudom törölni itt a regisztrációmat?

Petka
Újra lehet SMS-ben is regisztrálni.

birdo
Halika a VIP-jogok felvétele után pirosan virító : (SMS!)mit jelent ??

Dynamic
Van ehhez hasonló bolt Budapesten?

http://www.thinkgeek.com
Legalább nem vagyok egyedül ezzel :D
én csak infókat találtam róla, de olyat hogy hol lehet kapni azt nem,
úgy hogy ha egyszer újgazdag leszek, akkor veszek 20ml-esbõl egy csomót :P
vagy hát ha vannak még elvetemültek, akik szakértõk ebben a témában :D
Bészf
<#vigyor3>Ezjó... én is pont pár napja kezdtem el keresni ilyen festéket(függetlenül tõled), erre meg nézegetem a topikot és ittvan!
Hát én találtam egy ilyesmit: http://www.partyfestes.hu/ <--- csak itt találtam ehhez hasonló festéket, igaz ez rendes fényben láthatatlan, am meg online lehet rendelni. Csak az a baj vele h a legnagyobb kiszerelés csak 20ml, és drága is (plusz még szállítási költs.)

Korán keltem. Hol az arany?

Hali! Nem tudja valaki, hogy honnan és mennyiért lehet UV festéket (remélem így hívják) beszerezni? (amit lehet bõrre is kenni),
ilyen cucc van a BEP egyik klipjében is, olyan 2:50-en után veszik elõ:
http://www.youtube.com/watch?v=f_2rrxONlLo&feature=fvst
nagyon bejön a gondolat, hogy így kéne bulizni :P

__|__ ________(*)________

Grove4
Photoshoppal,de ha bemész a logomûhelybe,ott leírod,milyet szeretnél,és megcsinálják neked.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Hogy lehet mozgó avatart csinálni?

every damn day

Jól ragzátok a magyartot... <#idiota><#idiota><#idiota>
NeverwinterKING
ne mutogass...

\"You are fucking crazy people!\"

Divizio88
<#mf1>

HIP-HOP ARAD

NeverwinterKING
arsenal fanokat alap h örökre :P

Divizio88
Van egy kerdesem<#fejvakaras>
egyszer regen irta sg chat-be,
csunya dolgokat, es meg most sem
tudok irni:(...orokre tiltottak
ki?? vagy h van ez??

HIP-HOP ARAD

Divizio88
Barki barmilyen viccet
linkelt be,azzal vegzodott,
h "higany"...
es egy ido utan mar sok volt
minden masodik szo a higany volt...

HIP-HOP ARAD

kas123
A legszarabb vicc topikban tilos a "higany"-ozás, valaki ennek a pontos történetét pls írja le nekem :)

Magiszter
Bár ha egy modinak küldesz egy mélt a képek címével és hogy azokat szeretnéd eltávolítani akkor lehet megteszi.

Ha sikerült szóljál <#nyes>

szjuca
Köszi. <#szomoru1>

Magiszter
Bakker. Átjelentkeztem egy másik lapon erre mikor itt lenyomtam a mehet gombot ezzel a nevemmel küldte a hsz-t. Bezzeg az én idõmben... még net se volt... <#idiota>

Magiszter
És hogy válaszoljak a kérdésedre: Nemtom. Szerintem nem lehet, ezt a funkciót már én is kerestem párszor.

Miért van az hogy ha megadom születési dátumnak az 1900.01.01-et akkor az írja ki hogy az életkora ismeretlen? Pedig már 108 éves vagyok, és jövõre leszek 109 (Hét igen az egészséges táplálkozás, a sok spenót, zõdség (amiket beszélek is), meg a rendszeres testmozgás.). De miért nem írja ki? Ez szemétség... Bezzeg az én idõmben...

Térdigérõ szembeszélben ne kaszálj baracklekvárt, mert nem fogod látni a fáról a fürdõt. - Magiszter alregje (ne kérdezd miért csináltam, mert elmagyarázom) -

szjuca
Ennyire nem kellene segítõkésznek lenni, meg kapkodni, mert még levertek valamit! <#help>

szjuca
Képfeltöltésnél a feltöltött fájlokat hogyan tudom törölni?
Nemmegy nekem. <#shakehead>

szjuca
Ha a logóra gondolsz, ahhoz nem kell VIP tagság, a fórum fõoldalon a Beállításokban tudod feltölteni magadnak. A VIP tagságot meg már nem lehet sms-ben fizetni.
Vannak itten olyan topikok, ahol meg tudsz kérni valakit, hogy készítsen neked egyet. Nekem is itt csinálták. <#wink><#wave>

Magiszter
VIP tagság kell hozzá (vagy mi) Az meg ha jól tudom pénzbe kerül. Azt hiszem SMS-be.

helo nekem nagyon megtetszett itt a kérdések fölötti név ahogy valamilyen kép helyettesitti ilyet én is tudok csinálni ésha igen akkor hogyan??
Magiszter
Kihalna az SG a sok tera-reges, 8 éves, írni-olvasni nem tudós, de azért beszólogatós, mert úgyis nagy a szám a netenes, emberke nélkül <#idiota><#idiota><#idiota> Szeritnem.

Akinek nincs inge, vegyen magának... (vagy valami ilyesmi <#fejvakaras>)

-nem lennének újregek

-nem lenne következõ generáció

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Grove4
régen milyen volt a dizájn?Én akkor még asszem nem voltam,képet valaki?

PrisonMan
OMFG! supergamezt én is tudtam <#idiota>
A kérdésem az volt, hogy azelõtt volt-e superwarez??

NeverwinterKING
mer akkor én nem lennék itt és mien unalmas lenne nélkülem az sg :|

am +fav

kas123
kas123
supergamez.hu
nézd meg, jo oldal

197 xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Dragooon
ez nekem is

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

szjuca
Sokkal többen vannak akik pl 2005 óta be sem jelentkeztek ide, mint az újregek (szerintem). Inkább meg kellene szabni egy határt, mondjuk fél évig nem jelentkezik be valaki törlik a regisztrációját. Lehetne ugyanígy a topikokkal is. <#vigyor3>

NEOreg3
én voltam a második ember aki büntipontot kapott!<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

PrisonMan
régebben tényleg superwarez volt? :O
Most meg nagyon ellene van mindenki a wareznak

Meghívós rendszer tetszene nekem :)

REAL MADRID

Kicsikiraly
miért regisztrál ennyi ember az SG-re? miért nem lehetett bezárni ezt mondjuk 2006-ban, hogy kész, ennyi volt nem lehet többet regisztrálni?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Pistike 007
Oldal 1 / 3Következő →