SG-tudakozó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom, hogy a hiba az én készülékembe van e vagy sem, de az utóbbi idõben tûnt fel nekem, hogy a Firefox böngészõm, a memóriazabáláson felül a procit is izzasztja 30-50% terheléssel. Mivel a problémát többszöri ellenõrzés után is tapasztaltam több napon keresztül, betudtam valamilyen böngészõ bug-nak, ezért átálltam Operára. A problémám az, hogy az Operánál is tapasztalom a fent leírt jelenséget, és a dolog pikantériája az, hogy amennyiben bezárom az sg.hu-s ablakokat, a processzorterheltség visszaesik 0-5% közé. Ennek fényében tehát elvileg az sg.hu a probléma okozója. Ti nem tapasztaltok hasonlót?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sima felhasználóként akár én is meg tudom nézni, hogy ki mikor jött...és mikor írt utoljára.....de.
Nem vagyok rendszergazda...így nem tudom, hogy milyen egyéb listázási lehetõsége van egy rendszergazda jogosultnak....és ezt meg tudod-e tenni win xp operációs rendszerrel....
Csak kíváncsi vagyok, hogy az op rendszer mennyiben befolyásol...bármiben is..<#miaz>#miaz>
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Habár arra én is kíváncsi lennék, hogy mennyiben befolyásol egy-egy op rendszer bármiben is....<#nemtudom>#nemtudom>
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
én csak infókat találtam róla, de olyat hogy hol lehet kapni azt nem,
úgy hogy ha egyszer újgazdag leszek, akkor veszek 20ml-esbõl egy csomót :P
vagy hát ha vannak még elvetemültek, akik szakértõk ebben a témában :D
Hát én találtam egy ilyesmit: http://www.partyfestes.hu/ <--- csak itt találtam ehhez hasonló festéket, igaz ez rendes fényben láthatatlan, am meg online lehet rendelni. Csak az a baj vele h a legnagyobb kiszerelés csak 20ml, és drága is (plusz még szállítási költs.)
Korán keltem. Hol az arany?
ilyen cucc van a BEP egyik klipjében is, olyan 2:50-en után veszik elõ:
http://www.youtube.com/watch?v=f_2rrxONlLo&feature=fvst
nagyon bejön a gondolat, hogy így kéne bulizni :P
http://www.kutyushop.hu/images/retro_pin_2.jpg
__|__ ________(*)________
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
every damn day
Jól ragzátok a magyartot... <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
egyszer regen irta sg chat-be,
csunya dolgokat, es meg most sem
tudok irni:(...orokre tiltottak
ki?? vagy h van ez??
HIP-HOP ARAD
linkelt be,azzal vegzodott,
h "higany"...
es egy ido utan mar sok volt
minden masodik szo a higany volt...
HIP-HOP ARAD
Ha sikerült szóljál <#nyes>#nyes>
Térdigérõ szembeszélben ne kaszálj baracklekvárt, mert nem fogod látni a fáról a fürdõt. - Magiszter alregje (ne kérdezd miért csináltam, mert elmagyarázom) -
Nemmegy nekem. <#shakehead>#shakehead>
Vannak itten olyan topikok, ahol meg tudsz kérni valakit, hogy készítsen neked egyet. Nekem is itt csinálták. <#wink>#wink><#wave>#wave>
Akinek nincs inge, vegyen magának... (vagy valami ilyesmi <#fejvakaras>#fejvakaras>)
-nem lenne következõ generáció
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A kérdésem az volt, hogy azelõtt volt-e superwarez??
am +fav
\"You are fucking crazy people!\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
REAL MADRID
DFTBA ಠ_ಠ