2888
Batman: Arkham Asylum
-
#949 nincs még boxom sajnos:c -
#948 most kicsit elvagyok ezzel a wolfival, meg a mw-el néha ha fent vannak háverok, de annyira rágyúrtam már erre a cod mw2-re, hogy szinte 1 fps-hez sincs kedvem...
Ezért nyomulok SC-vel meg hasolnó nyalánkságokkal...:D
SC -
#947 szép szép,de unalmas mind:c
nekem is ez a bajom.nem köt le nagyon semmi új játék.csak 1-2 kivétel talán az évben -
#946 majd a singularity lesz a kakuktojás...attól sokat várok majd!!! -
#945 háát amik mostanában jönnek...lol
van köztük szép, de valahogy nem tudnak lekötni... -
#944 jaja,azóta sem játszottam olyan masszív single fps-t -
#943 jogos...:D
már az elején kúúl volt a bevezető rész a hajó-ra való "behatolás"...
-
#942 De maradjunk annyiban, hogy izlések és pofonok. -
#941 Épp most fejeztem be a multit mára. Single-t elkezdtem, de nem kötött le. -
#940 najo csak mondom...nekem brutál bejött a cod eddigi singli-ei is...de ez már a videóban több 2x élményben mint a MW-é volt.... -
#939 játszottál az MW1-el?akkor tudnád -
#938 azért mondom.
megfér egymás mellett a 2 játék, hisz közük nincs egymáshoz.
de az év játéka, ha nemis az évtized játéka statisztikailag mindenképpen a cod mw2 lesz ezt már most előre megmondták, az előrendelések alapján....
a prestige edition kb 42000ft....és brutál mód van rá igény!!!
ezt nem én állítom, hanem az IW emberei...
persze ettől még a batman nem fog kárt szenvedni, és azt is sokan megveszik, főleg pc-re mert sok tps nem lesz...
Amúgy én még kíváncsi vagyok 2 játékra igazából...Alan Wake (x360) illetve Dark Void (ps3, x360 és tudtommal pc is) -
#937 De kinek kell a single, ha ott a multi? -
#936 cod az multi játék, mellé kapsz csak egy (szerintem ütős)korrekt single-t... -
#935 Azért ugye észreveszed, hogy ez meg a te véleményed? Rengeteg embert ismerek, akik várják MW2-t, mint a messiást, és nekik nem csak egy "újabb COD" lesz :) -
#934 nem kell hurrogni ezért.
nem én rendeltem elő annyi cod mw2-őt.
már az előrendelés rekord mennyiségű...akkor most számold össze a batman-ét.
most akkor mondhatnám, én is, hogy max nálad meg ismerőseidnél az év játéka...
ez kb olyan mint hogy én kijelentem, hogy szerintem az év játéka a Shadow Complex, de nem elég a 200e-nél több ember véleménye, akik az első napokban megvették...
nem értelek amúgy fel vagy háborodva, holott engem nem izgat ki lesz a nyertes, mert mindkettővel leküldöm, csakhogy megvenni a cod-ot fogom a multi végett főleg, meg az ien single miatt:
-
#933 Egyetértek. Batmant én is jobban várom mint a MW2-t. Cod jó lesz. 1x 2x kijátszom, izgalmas, adrenalin pumpa. Viszont a Batmant rongyosra fogom játszani, sokkal jobb feelingje van, végre valami új, valami jó. -
#932 "a batman is kiemelkedő cucc, de címet elnyerni esélye sincs..."
nálad.
a "többség" számára a batman az idei év játéka, az mw2 is csak egy cod: tele van velük a padlás, ugyan azt kapod n-edszerre. -
#931 A Batman játék is most már szép a konzolok között, sőt UE3 alatt futó játékok közül eddig magasan a legszebb játék, kész. ennyi. :) -
#930 pedig az többet ér, még single-ben is, vagyis nagyobb élmény.
honnan ez a sok infó, mikor még ki sem jött.
a lényeg a multin van, és hogy pazar látványvilággal rendelkezik, közel 40 fegyverrel, persze ez nem lesz soha tps, de már a kamerás vidi kiba jó lett...bár izlések és pofonok.
csak az év játéka címhez nem elég 1 vélemény, sőtt 100 sem...:D
csak erre utaltam.
amúgy eddig a legszebb konzolos játék a resident evil 5...és még azért fps létére a cod mw2 sem lesz azért szebb...csak látványos lesz.
bár kár hasonlítgatni.
én még se a batman-t se a cod mw2-őt nem játszottam végig. egyértelmű ígyis nekem, hogy a batman is kiemelkedő cucc, de címet elnyerni esélye sincs...amúgymeg amlítettem van több nagy cím is, amik meg tps-ek.... -
Gabe18 #929 Hát szvsz a világon semmi szükség nincs rá hogy egy esetleges második részt kivigyenek valami óriási "sandbox" világba,percekig tartó autózással, és hasonlókkal,hogy egy újabb tucat szuperhős-ös játék legyen belőle.
Ez itt,és igy működött nagyon ahogy kitalálták.Ha lesz folytatás,azt is csak hasonlóan szabad megcsinálniuk,mert különben oda lesz az egész hangulata,"világa". -
#928 JA jó. -
#927 Arkham szigetén megy a dolog, tehát ki lehet menni a szabadba és több épület is van. -
#926 csak a demoval játszottam, meg videokat néztem :p -
#925 Majd pár héten belül megtudjuk mert ha átlép valami nagy korlátot akkor egyből megírják. -
#924 Komoly eladásai lehetnek, ha már a wii sports resortot is megelőzi. -
#923 hehehe:D TOP 1
-
#922 Kinézettel nem lenne gond hiszen ott van az All Point Bulettin az is baszott nagy területen játszódó unreal engine 3-as GTA szerűség multiban.
Szal UE3 miatt nem lenne a futással gond. -
#921 Hát.. az nekem is bejönne, pedig nem vagyok Batman fan :) Főleg ha igy nézne ki, mint ez :) -
#920 Az egész játék a börtön falai közt játszódik? -
#919 Nyugodt lehetsz, hogy igen :))
-----> Gotham cityben:) -
#918 Bele se merek gondolni hogy egy esetleges folytatása rendes nagy városban játszódna.Nem kis feelingje lenne esténként a sötétbe a sikátorokba zúzni a gonosz banditákat akik épp akkor rabolni ki védtelen asszonykákat! -
#917 nem hinném, hogy beférne a börtön folyosóira:D -
icemankimi #916 betmobilal lehet majd menni benne? -
#915 Nekem felejthetetlen volt az MW1 single része.:) Gondolom másnak is, ezért várják csomóan. -
#914 Miért is? -
#913 Nem a feltöréssel van baj, hanem a BR -el. -
#912 Amúgy hogyhogy nem tudták feltörni PS3-at ennyi év alatt. Létezik feltörhetetlen védelem? Elég szomorú! :D
MW2 miért lenne olyan nagy szám? Mikor lesz az egyáltalán? -
#911 Elolvastad hogy mit irt mert elég egyértelműen leírja hogy nagyvonalakban olyan szinte leszarja az új Cod-ot hogy azt szavakkal nehéz lenne leírni.
Én sem értem mire föl ez a nagy hype ami a cod-ok körül van. -
#910 miről is beszélünk?