Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az x1650 az sokkal erõsebb még a 7600gt-nél is ember...
más kategória a 2 kártya.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ez üzletpolitika és kész ti meg le vagytok szarva az összes többi pc játékossal együtt mert ez pénz kérdése.
Vegyétek már észre magatokat.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Minden étkezés elõtt és után között van az evés.
7600gt-bvel eldöcög 1024-ben médiumon egy sima fear...ennyi.
csak max amit enged...
Nekem Sacred 2be már benne van vagy 40 órám (tudom ez nem sok) de azonkívül hogy a szél repteti a kurva leveleket semmit nem mutatott a PhysX-ecske!
Next PC upgrade: 2022
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
hihetetlen nagy fizikai számtás lehet egy lengedezõ szövetet megcsinálni, amit sok más játékban már láttunk, még azt is megkockáztatom hogy PS2õn is voltak ilyenek a játékokban ( max nem szakadt ), csak az ember ezeket észre sem veszi mert olyan jelentéktelenek, viszont ha ficsõrként adják el neked az már gáz és dühítõ... ott van a Star Wars Forcu Unleashed, van benne minden, fémhajlítás, olyan üvegtörés és fizika amit még nemigen láttunk, olyan fa és törésfizika ami szintén nem sok másban van + nagyon szép és millió tárgy, enemy egyszerre a nagy nyílt terepen... + van olyan pálya ahol ha a növényekre erõ hat akkor mozognak, minden mozog körülötted, érdekes ezt a több éves konzolon az eufória és a havok kiválóan megoldja, vagy ott a Red Faction mint új cím ott sincs semmi probléma, tökéletesen mûködik a geo mod 2.0, és komplett épületeket rombolhatsz le, és millió törmelék repked. A jó fizika nem parasztvakítás mert létezik és egyre több játkban jelen van, de nem ám egy olyan mint a Mirrorsba vagy Batmanba ahol totál statikus minden és akkor a 2_2es szobába van egy kis füst, meg egy ki szikra + ha belelõsz a csempébe akkor az szétjön. Vicc.
Mesterségesen támogatják az Nv karit, ezt neked kéne a leghangosabban kiabálnod, mivel te vagy állandóan a leg felháborodottabb a konzolok kapcsán, vagy csak kettõs mérce? ...
És eddig nem tudtatok hasonló látványvilágú játékot mutatni, ellenben én hivatkoztam már egy-két olyan effektre, konkrétan, ami a PhysX nélkül elképzelhetetlen, a mai gépeken.
Úgyhogy, ha a háttérben lepénzelés áll, nem zavar, sõt, mivel volt annyi eszem, hogy nV karit vegyek, örülök is neki.
Félreértés elkerülése érdekében;
Vannak ezzel a technológiával is bajok. Például a 2.40-es patchig a Sacred2 belassult, akár ki, akár be volt kapcsolva a PhysX, füstnél... Javították, nem lassul be, és gyönyörû.
Mirror's Edge-ben, ha üveg törik, diavetítéssé válik a kép, viszont, ahol nem törik üveg, ott használható, és ha nem is sokat, de hozzáad a játékélményhez.
Szerintem, még tanulni kell a használatát, de ha ez megvan, sokat adhat élményileg a játékokhoz. (Már most is sokat ad, igaz, egyenlõre nem sok játékban)
http://www.freetvmaci.info/
úgyérted pénzért ilyenre írták át ... the way its meant to be played
Forza.
Ha neked ez, akárcsak a közelében is van, akkor gratulálok....
TDU-t megjelenése óta, maximum beállításokkal tolom, 1280x1024-ben. Így csak annyit tudok mondani, hogy ne nevettess, kérlek....
Itt van az aláírásodban a példa. TDU. Ott azért elég élethû a füst :) De még annyira, hogy a kocsi körül eloszlik, és nem megy át rajta a gumicsikorgatás után.
" ati karin nincsenek benne függönyök, nV-n vannak, és nem tudok olyan motorról, a PhysX-en kívül, ami erre a látványra képes lenne"
A 3-4 éves Prince of Persia SOT-ban is volt ilyen szép.
ProStreet füstölgõ gumijainak a valósághoz az égvilágon semmi köze, GRID-ben pedig nem emlékszem már a füst-effektre. Ha olyan szépnek, valósághûnek ítéltem volna, emlékeznék, vagy akkor is, ha nagyon randának találom. (Ezért emlékszem a Sacred2-re, és a ProStreet-re)
De ott van pl a Mirror's Edge. Konzolon, ati karin nincsenek benne függönyök, nV-n vannak, és nem tudok olyan motorról, a PhysX-en kívül, ami erre a látványra képes lenne. Itt ugyan ez van a füsttel, és gondolom, lesz még benne egy-két más dolog is. Ami másik motorral is szép lenne, lehetne, de a játék készítõi így "álmodták" meg... Ha lehet valami szép, vagy NAGYON szép, és a technika rendelkezésre áll, én a NAGYON szép-re szavazok, és akkor is arra szavaztam, mikor nV karit vettem a gépembe.
Ennyi.
Nem arról van szó, hogy fizixel ne lehetne elképesztõ jo dolgokat csináni! Lehetne ... de sajnos általában a használata kimerül néhány parasztvakito semmiségben, amit akár nélküle is meg lehetne csinálni.
Forza.
Úgyhogy, nem csak a csempetörésrõl, vagy a papírlapokról van szó.
Addig felesleges a vitát folytatni. Ajánlom mondjuk az NFS büszkeségét, (amire múltkor játékot is építettek) és mondjuk egy Sacred2 -ben kigyulladt, égõ házából felszálló füstöt. (Persze, az is jó, ha ugyan azt nézed meg kikapcsolt PhysX-el)
Utána megbeszélhetjük, hogy ér-e valamit a PhysX, vagy sem.
tehát a batmannél jelenleg nincs szebb játék? :O
Forza.
Forza.
1.
az a piros-kék piros-magenta stb papírszemüvegek melyet Anaglyph technikának hívunk és a színek segítségével takarjuk ki a jobb és baloldali képet. Hátrány, hogy a kép vagy film egyéb színeit torzítva látjuk.
2.
A mai polárszûrõs elven mûködõ 3D mozik is ugyanilyen elven alapulnak: Más képet kell látni a bal, és a jobb szemnek. Így áll össze a 3D kép. Szükségünk van speciális szemüvegre. Míg a mai mozikban található szemüvegek 100% hatékonysággal csak a megfelelõ fényt engedik át. Ezért a színek nem torzulnak.
3.
És van az Nvidiás szemüvegünk amihez azért kell 120hz es monitor, mert a szemüveg megfelelõ idõpontban, mikor a monitor a bal oldali képet mutatja a szemüvegünk kitakarja a jobb oldali szemet és fordítva. vagyis minimum 60Hz re van szükség szemenként. ezalatt a szemed kifolyik 2perc alatt. Magyarországon bruttó 130ezer forintot kell kifizetni ezért a technológiáért (szemüveggel monitorral mindennel!)
. : Z E L L E R : .
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Most töltöm a demo-t, és találtam egy másik fórumon egy HSZ-t.
"A Rocksteady fejlesztõk máris kiadtak 3 USER INI fájlt, amit be kell másolni a Batman könyvtárba és megy a játék, mint az angyal."
Ezt a 3 user ini fájlokat honnan tudom leszedni?
BattleTag: kabel15#2672
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx