2888
Batman: Arkham Asylum
-
#909 "de a legnagyobb cucc totál a MW2-lesz"
igen, vszeg a COD'09 lesz a világmegváltó játék, mert nem unalmas még a végtelenül termelődő ellen, a triggerelt akcio, a szánalomhegy játékmenet és a korlátolt multi - immár ki tudja hanyadszorra. -
#908 jah aszittem még nem adták ki...bocsesz!!!
amúgy télleg megéri a pénzét
és grat hogy megszerezted már...bárcsak nekemis lenne rá lóvém...:S
irigykedem picit...:D -
#907 Pedig ha lesz 2. rész, biza hogy gothamben fog játszódni, ami feltehetőleg 3x akkora kell legyen mint az egész Arkham minimum:) -
#906 PS3-ra még nincs warez amúgy meg ez a game megéri a pénzét.
Nem is tudom nálam a MW2 is csak egy FPS nem emelkedik olyan szinten ki mint ez, bár tudom a multija a lényeg nem a single. -
#905 szerintem ha sandbox lenne, tönkre tennék a játékot. vagy nagy gépigénye lenne, vagy repetitív, vagy akármi. persze ki tudja, lehet ez a feljesztőcsapat ezt is jól meg tudná oldani :) -
#904 PS3-ra nincs warez. -
#903 jo neked hogy végigvihetted.
bár gondolom warezba küldted..
amúgy az év játéka max a képregény kategóriában lehet...mint a pókember, meg hasonlók.
de a legnagyobb cucc totál a MW2-lesz
és ez akkor is csak max 2.lehetne, ha nem lenne a többi játék. -
#902 Na nemrég vittem én is végig PS3-on és azt kell hogy mondjam mint régi nagy Batman fan hogy eddig ez az év játéka, legalább így képzeltem el annó Batman-t játékba és most meg is valósult.
Remélem ha lesz 2.rész az már kint fog játszódni Gotham utcáin nagyon durva lenne. -
#901 nem sikerült a kép mi???:D -
#900 -
#899 LOL
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
#898 psl 10 pontos teszt! -
mikiking #897 tudtam,hogy valamit elfelejtek :D -
#896 PhsyX-et kapcsold ki. Szerintem segíteni fog ^^ -
mikiking #895 kiprobaltam a demot,valahogy nekem nem jol müködik... nem hiszem,hogy ezzel a géppel windows 7en,annyira akadoznia kéne 1900 as felbontáson,amennyire akadozik..max 10 fps van meg... Nálam van a hiba,vagy gyenge a gép hozzá ??? -
storm181 #894 Konzol HQ-s teszt, a várva várt 10 pont. -
#893 Az direkt karcos, mivel használta Batman...
-
#892 Akkor ez volt a furcsa! A nővérkés kosztüm zavart meg, nem tudtam pontosan ki ez a csaj.:) De most már beugrott. -
xxxpaulxxx #891 fázik -
Hoz_Hun #890 Egy kicsit erőltetett volt valóban. Meg mondjuk Poison Ivy féle bossfight-hoz képes nem volt erős. Nem voltam csalódott sem miatta. -
Hoz_Hun #889 Erre hát! Kár, hogy lecserélték a nővérkés kosztümre. -
#888 XD Nem vettem észre de komyolyan:))
vak vagyok sry:) -
#887 VótMÁÁ #877 -
#886 GK teszt 9.6
Na úgy látom nem 9.5 lett... ez megér egy 10* is:D
-
#885 Egyébként a final boss neked tetszett? nekem elég gyenge felhozatalnak tűnt, és kiábrándítónak :( -
#884 Erre gondolsz? -
Hoz_Hun #883 Végig. Még most is úgy gondolom, hogy rohadt jó játék.
(sőt megvan Rébusz összes talány+ a szellem kilétét is felfedtem) -
#882 Végigvitted már? -
Hoz_Hun #881 Mondjuk egy dolog nem tetszett: Harley Quinn új szerelése. Kár hogy lecserélték, nekem az eredeti jobban tetszett. -
Hoz_Hun #880 Tényleg jó. Hogy ennyire-e, na az már egyéni kérdés. Nálam a Mass Effect jelenleg a listavezető, ergo nálam annál nem jobb. Viszont bátran merem ajánlani. Mielőtt leültem játszani mindenhol olvastam hogy ilyen király, meg hűha. Aztán elkezdtem nyomni és arra gondoltam; "Jó, jó, meg élvezetes, de mi volt a felhajtás körülötte?". Aztán a játék felénél már így vélekedtem;"Hű, na ez tényleg jó játék." -
#879 fú, tényleg, dejó! ha gs, az mindjárt más! ők VALAKIK!
-
ricsa008 #878 az lehet de nem a GS cikket vagy igen? (mert ezt ma rakták ki) -
#877 Gamekapocs teszt 96% -
#876 Nem, túl van dimenzionálva a jó reklámnak köszönhetően. :) -
#875 És mi lesz most? Remélem azért elfogunk tudni aludni ezzel a tudattal, hogy már 3x volt a topikban. -
#874 tényleg ENNYIRE jó ez a játék? -
#873 Előtted eddig csak 2szer tették be! -
ricsa008 #872 Immáron Guiness Rekorder -
Hoz_Hun #871 Én a collectors változatot vettem meg (Xbox360). Amennyire jó a játék annyira vacak a collektors változat (márpedig a játék tényleg nagyon, nagyon jó). Szóval, ha valaki azt akar venni, javaslom nézzen körül a neten, hogy tudja mire számíthat. Itt lentebb volt belinkelve egy videó a CE kinyitásáról. Nos az sem tud felkészíteni arra, ami a valóságban fogad, arról nem is szólva, hogy az európai kiadásnak még sikerült azt is alulmúlnia.
A batrang az egy fröccsöntött gagyi. Ez láthatjuk a videóban is, de valóságban még megrázóbb. Ráadásul fogalmam sincs miért, de teljesen összekarcolták. Az amcsival ellentétben a doktors’ diary nem bőrkötésben van, hanem sima papírban, és tulajdon képen minden (sőt jóval több) információ benn van a játékban. Van egy manual (alig pár oldal) inkább csak tájékoztató, mint igazi leírás. Egy kód egy „extra” exclusive Crime Alley Challenge Map: na azt hittem ez végre kárpótol. Hát nem; egy nem túl hosszú sikátor benne egy szokásos 4 roundos bunyós menet. Legalább egy nagyobb pályarész lett volna lopakodásos challenge-el.
A bonus dvd szintén nem egy egetrengető. Elég szegényes felhozatal, némi info a játékészitésről, meg pár trailer.
Az egész CE még kivitelre sem túl szép.
Aki a sima játékot veszi meg nem veszít szinte semmit!! Azt viszont érdemes megvenni, mert nagyon jó a játék. -
#870 úristen:D