Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De azt megjegyezném, hogy kicsit fura azért így nézni, olyan picit "megerõltetõ" volt a szemnek szerintem, nem olyan mint ha bámulsz elõre a való 3D világban. Arról nem is beszélve, nem tudom, ki hogy van vele, én szoktam szemészetre is járni évente legalább 2x. (Nem nem vagyok szerencsére szemüveges!) És az emberek szeme nem egyforma látás szempontjából, így egyik szeme mindenkinek jobb mint a másik. Így az ilyen egyik lencse ezt, másik azt a színt szûri dolog sosem lesz tökéletes szerintem.
De mondom hihetetlen élmény, még így is!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
még csak amazonon láttam ilyet 5-10es csomagokban,itthon nem tudom,hol árulnak..
Nvidia cuccával az igazi de az 120zerebe van monitor+szemüveg!
Next PC upgrade: 2022
Ez a pc mindenkinél minden máshogy reagál.Nem lehet tudni ennyibõl mi lehet a baja.
Próbálj meg felrakni másik VGA drivert hátha.Más ötletem nincs!
Vegre meg egy game amiért erdemes penzt kiadni.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Amúgy nem valami 120 Hz -es monitor + spéci szemüved kell a 3D-s verzióhoz?
megpróbáltam feltolni egy rövid videót,most van elbírálás alatt,meg azt se tudom még,hogy HD lesz-e,vagy ahhoz kell még okoskodni feltöltéskor..
3d demo
én is arra gyanakodtam. Nem gamepadom van, hanem kormány, de kihúztam
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Demoval tolnám és az a problémám, hogy nfolyamatosan körbeforog a kamera. Ez miért van? Tudja valaki?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Faszomba persze hogy meg lehetett volna csinálni procival a fizikákat, de akkor baszomazeget nem értitek meg, hogy vagy brutál gépeken menne csak, vagy akadna minden gépen, vagy amit szoktak csinálni ... lehúzták volna a grafikai details-okat...
mi a kurva faszomat nem lehet ezen felfogni???
hasonlítsátok már össze a 2 játékot...stranglehold??? tedd fel, nézd meg...
karakterek messze kidolgozottabbak batmanben...pályák szebbek nagyobbak a Batman-ben...stb
mindenki jön a "szar kis füst/köd dumával"
emberek nézetek már utána egy cseppet neten, vagy a legközelebbi könyvtárban, hogy technikailag mekkora eltérés van egy lepattanó vakolat és egy gomolygó köd/füst...technikai megvalósítása, és lemodellezése között...jesszusom...<#wilting>#wilting>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mert szétcseszte a gépet. Totál lassulás, furcsa viselkedés. Uninstall után most nincs baja. Lehet az volt a baja h benyomtam az OPENGL stereo-t?
Különben kell hozzá valami spéci cucc?
Másrészt brutálisan odabasz 3D-ben!!..sajnos csak a színszûrõ cián/kék hatású verziót okozza az iz3d driver,de mocskosul kihozza a mélységet..
próbáltam fotózni,de nem enged printscreen/paste módszert...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
másold be az összes dll-t és ini-t az exe mellé. rumblepad 2-vel biztos, hogy jó lesz
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ha így könnyebb a szívednek, engem nem zavar. Én láttam a PhysX motort dolgozni, szerintem nem parasztvakítás, nem egy felesleges hóbelevanc. Messze ezzel a technikával lehet a függönyök libbenését, a zászlók lobogását, a füst-szél kölcsönhatást, vagy egy szélvihart a legszebben megoldani. És részemrõl itt a vita vége.
http://www.freetvmaci.info/
Sír a franc,büdös szarszemétmocskos pénzéhes társulat a egész a kamuphysx effektjeikkel (igen mert ez kamu) együtt.😊
Nevetséges az egész nvidia physx szarakodás úgy ahogy van, a Stranglehold hasonló graffal sokkal több törmelékkel és zúzhatósággal gyengbbgépen is elfutott mindenféle physx nélkül,mirõl beszélünk?😄
Amikor játszok ki szart érdekelnek ezek az effektek, az összhatás így is nagyon jó lett és ennél nem kell több a grafika meg effektek nélkül is szépen kidolgozott.
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
Láttam játékokat ki és bekapcsolt szûrökkel. Láttam, hogy a szürõk, elmosások LEPLEZIK a grafikai hiányosságokat. (Leg kirívóbb példa, a legutóbbi NFS. Szégyen az, ami a blúr, és elmosás hegyek alatt van, de említhetném a Mass Effectet is. Igaz, az nem randa alatta, de ott sem véletlen a szemcse effekt azért) Tehát a kettõt összemosni nem kis hiba.
Érdekes hogy pont te tartod ezt termézstesnek amikor állandóan azzal van bajod a konzol kapcsán hogy szerinted mesterségesen pumpálják, akkor itt miért nem vagy felháborodva? ez mi ha nem az?
Buta konzolos szövegedet hanyagold kérlek...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Pont ezt mondom... Az ATI-sok nem kevesebbet kapnak, és a konzolosok sem. Ezzel a grafikával, ez a maximum, amit ki tudnak számolni. A részecske-fizika már nem megy pluszban, azzal a hardwerrel. nV karikon van plusz egy chip, erre a célra, így nV karikon pluszba jelentkezik.
Most azon megy a sírás, hogy fizika, VAGY grafika. Igen. A grafika jelenleg fontosabb. Mivel a "next-gen" konzolokat ezzel adták, adják el. Butaság elvárni, hogy ne arra gyúrjanak. Strangeholdnál kipróbálták a receptet, nem jött be, pedig ott más húzó név is volt.
Totti!
Pont, hogy nem nagy dolgok. Kicsik, viszont az élményhez sokat tesznek hozzá. Mikor a falevelet felkapja a szél, vagy egy füstölgõ romot fúj meg, az marha látványos tud lenni. Mellette ott van kismillió NPC, és egy hatalmas terület, így a videókártya is, és a processzor is alaposan le van terhelve. Kell valami, ami ezeket a dolgokat PLUSZBAN leszámolja...
De ezt egy konzolosnak hiába magyarázom...
Részemrõl téma lezárva!
Batmanba milyen a füst/köd? belemész és megtudod kavarni? kavarog ahogy a való életben is?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kegyetlen sokat dobna a hangulaton hogy törmelékektõl portól szinte nem lehetne látni röpködnének a szilánkok stb.Meg fedezékrõl fedezékbe kéne gyorsan szaladgálni mert a bútorokat fa dolgokat sõt kis idõben a vékonyabb tégla fedezékes is lebontanák körülöttünk.Egy élmény lenne.
De az a baj hogy a fejlesztõket csak a pénz érdekli a játékosok akaratát leszarják.
Én sem értettem a különbséget, míg nem láttam a Sacred2-t. Van benne szélvihar, füst, zászlólobogás, stb... Aztán bekapcsoltam a PhysX-et. És megláttam a különbséget. Ami ég és föld. Pedig csak apró effektek ezek...
Úgyhogy, nekem magyarázhatod, hogy parasztvakítás a dolog. Mert nem az, és PhysX nélkül nem megvalósíthatók. Legalábbis ezen a szinten.