Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert hát úgyis csak állt ott szegényke az egész játék alatt és hagyták hogy püföljék a fegyencek. <#vigyor3>#vigyor3>

Ahány ház, annyi baj legyen.
talán a Splinter Celleket, Beyond Good & Evilt, Psychonautsot emelném ki, amelyek hasonlítanak interakcióban
Nem egy BAA klón (nem is lehet az), de legalább annyira igényes, mint a BAA.
Qwerty4
challengeknek meg mind a 3 batman szárny kell akkor van 100ra készen
Most nyomtam végig a játékot. Mindent megcsináltam, Jokert, Enigma-t, kihívást, a végén 85%-ra értékelt és hagyott egy történet folytatása funkciót a menüben. Ez miért van és mit jelent??
A game nagyon bejött. Tudtok esetleg ajánlani hasonló játékot???
Talán ti találkoztatok ezzel a jelenséggel és tudtok segíteni.
Ott kezdeném hogy a boltban megvettem ezt a nagyszerû játékot.
Feltelepítettem létrehoztam egy games for windows bejelentkezõt és offline-ban végig is toltam a játékot.
Nos jött egy gép fejlesztés és a rendszerrel együgyût minden újratelepült.
Most ott vagyok hogy felraktam a játékot a hozzávaló frissítést és bejelentkezõm is meg van, fut mint a kis angyal ment is rendesen játék közben.
Ám, mikor kilépek a játékból és újra elindítom az alkalmazást a játékban a mentéseimet coruptnak tekinti és csak törölni engedi.
Ha valaki találkozott ezzel a jelenséggel kérem segítsen mert kezdek kitérni a hitembõl, hogy megint a baromi jól kitalált "védelemmel" azok szívnak akik rendesen fizettek a termékért.
sajnos nem ez az elsõ alkalom hogy a "shit for windows" keresztbe tesz nekem! <#shakehead>#shakehead>
de ezek könnyûek, a verekedõs pontszerzõs nagyon nem megy nekem :\
(ott csak kombózgatni kell és egy bizonyos pontot elérni)
Tudtok a steames gotyhoz egy trainert vagy valami csalást, mert a challengeket képtelen vagyok végigverekedni? 😞
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
De már 50% körül tartok, úgyh nem akarnám az elejétõl kezdeni, viszont amikor jön egy nagy Venomos ellenfél, és 2 liften jönnek tömegével az emberek, na azt a részt nem tudom megcsinálni hardon.
Már vagy 20x próbáltam.
Taktikai ötlet?
Tesom gépére akarom rátenni az én mentésemet, de nemsikerül sehogy se.
Segítsetek Plíííz
Qwerty4
A kihívás mód csak instant verekedés, vagy lopakodásos leszerelés. ugyanaz mint a játék csak azonnali és lehet rekordokat döntögetni.
http://www.youtube.com/watch?v=c0ygm399yAQ
2:26-nál, de cserébe van egy semmibe falon keresztül menõ kapaszkodom.
Remélem tudtok segíteni,hogy ilyenkor mivan.
Verzió: RELOEDED
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ha az egyik behemótból leszedtél egy nagy életpontot, akkor kapaszkodj rá és üsd a másik nagy darabot.Majd következõkor denerángold meg, mikor feléd fut, aztán üsd.Közben meg mindig szökdössél a kis "bohócok" között.Nem érdemes velük harcolni, csak kikerülni, a titánbehemótok elintézik õket...
Amúgy a kihívás mód pontosan micsoda?Még nem próbáltam ki...érdemes-e miatta elindítani még egyszer a játékot?
Qwerty4
Hellóka! Ha Ezzel a hibával nem indul el(SecuLauncher:failed to start application<9000>9000>),akkor le kell tölteni az msvcr71.dll nevû file-t és bemásolni a játék könyvtárába,oda ahol az indító exe is van. (remélem a link jó lett.)
De itt van "bemásolósan" is:
http://www.dll-files.com/search.php?s=msvcr71.dll
If you give a little love you can get a little love of your own
Ötletes, hangulatos, akciódús, néha lopakodós. <#worship>#worship>
Qwerty4
AMD X2 245 2.8 Ghz
2 GB DDR3 1333 Mhz
Gigabyte HD5570 1GB DDR3
hogy futna a játék?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
azt szeretném kérdezni, hogy amikor a katakombában mászok mindenfelé, akkor hogy tudom a kijárattal szemben lévõ trófeát megszerezni? itt ülök rajta már egy órája és nem találom hol kéne felmásznom oda. ha tudtok akkor segítsetek legyetek szívesek 😊
ÉS utánatudsz még ridler trófeákat gyûjtögetni meg hasonlók.Szóval bejárhatsz mindent.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?