Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steel Painter
Kipróbáltam pár kõrre a verdát.

Mert hát úgyis csak állt ott szegényke az egész játék alatt és hagyták hogy püföljék a fegyencek. <#vigyor3>

Asperot
Batman Steam acc, ha valakit érdekel 2k-ért pvt mint a gift a saját fiókodba kerül.

Ahány ház, annyi baj legyen.

Rage47
sztem nincs a Batmanhez hasonló játék
talán a Splinter Celleket, Beyond Good & Evilt, Psychonautsot emelném ki, amelyek hasonlítanak interakcióban
Qwerty4
Talán a SAW game.Nemrég toltam végig, baromi jó volt.
Nem egy BAA klón (nem is lehet az), de legalább annyira igényes, mint a BAA.

Qwerty4

nekem csak a 4 bunyó hiányzik és 93%on vagyok
Köszi, de én már játszható game-ra gondoltam.
Ez mind megvan. Tehát akkor ennyi. Egy záró videót azért vártam volna.
riddler menüt nézd meg a tabon , ott ha minden megvan akkor kész a story...

challengeknek meg mind a 3 batman szárny kell akkor van 100ra készen
Rage47
Batman: Arkham City 😄
Sziasztok!
Most nyomtam végig a játékot. Mindent megcsináltam, Jokert, Enigma-t, kihívást, a végén 85%-ra értékelt és hagyott egy történet folytatása funkciót a menüben. Ez miért van és mit jelent??
A game nagyon bejött. Tudtok esetleg ajánlani hasonló játékot???
Steel Painter
Szervusztok!

Talán ti találkoztatok ezzel a jelenséggel és tudtok segíteni.

Ott kezdeném hogy a boltban megvettem ezt a nagyszerû játékot.
Feltelepítettem létrehoztam egy games for windows bejelentkezõt és offline-ban végig is toltam a játékot.
Nos jött egy gép fejlesztés és a rendszerrel együgyût minden újratelepült.

Most ott vagyok hogy felraktam a játékot a hozzávaló frissítést és bejelentkezõm is meg van, fut mint a kis angyal ment is rendesen játék közben.
Ám, mikor kilépek a játékból és újra elindítom az alkalmazást a játékban a mentéseimet coruptnak tekinti és csak törölni engedi.

Ha valaki találkozott ezzel a jelenséggel kérem segítsen mert kezdek kitérni a hitembõl, hogy megint a baromi jól kitalált "védelemmel" azok szívnak akik rendesen fizettek a termékért.

sajnos nem ez az elsõ alkalom hogy a "shit for windows" keresztbe tesz nekem! <#shakehead>

grebber
Igen lesznek hozzá fejlesztések amivel eléred majd!

Next PC upgrade: 2022

Nagyon egyszerû és türelmetlenségbõl akadó kérdésem volna:Még nagyon elején..vannak elérhetetlen magasságban lévõ szellõzõ és berobbantható gyenge falrészek,késõbbiekben lesz hozzá valami segédeszköz,amivel hozzájuk lehet férni?
UltraZord
van a szimpla bunyó, és van amelyik predator challenge, ami arról szól, hogy megadott feladatban kell levadászni az elleneket.. mint pl 3 embert húzz le egyszerre azzal a csákjával, vagy robbants 3 embert egyszerre a zselével...
de ezek könnyûek, a verekedõs pontszerzõs nagyon nem megy nekem :\
(ott csak kombózgatni kell és egy bizonyos pontot elérni)

Pontosan mik ezek a challengek?
UltraZord
hi
Tudtok a steames gotyhoz egy trainert vagy valami csalást, mert a challengeket képtelen vagyok végigverekedni? 😞

Köszi!
semmi extra szerintem, gondolom ez 4 aréna csak, ahol verekedni kell végtelen ellen, vagy köröket nyomni.
Mitõl esünk el, ha nincs meg a 4 challenge map a játékban, mert nem GOTY Edition-ünk van? Van mód ennek az upgrade-elésére?
ad a játék valmit ha megcsinálom az összes rejtvényt meg az összes ilyen arkham-os pókos követ bescennelem,szerintem geci dolog volt h csak ps-re rakták be jokert játszható karakternként,am lassan már 100 órát játszottam a gammel a kedvenc gamem
joceruza
Ha ez nekem jött,akkor magyarul! Amúgy ez a helyzet!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Nem tudod magad visszacsáklyázni? Warez trigger? O:

joceruza
Helló! 1 olyan problémám van hogy 52%-nál (amikor a batman barlangot elérték a növények) nem tudok visszamenni a feledatomhoz mert nem tudom magam felcsáklyázni a szellõzõbe. Hiányzik az "f" betû. Más út nincs. Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Hát már marhára felhúzott a játék, annyira nehéz.
De már 50% körül tartok, úgyh nem akarnám az elejétõl kezdeni, viszont amikor jön egy nagy Venomos ellenfél, és 2 liften jönnek tömegével az emberek, na azt a részt nem tudom megcsinálni hardon.
Már vagy 20x próbáltam.
Taktikai ötlet?

Próbáltam úgy is, de sajna úgy se jó.
Apropó, a rejtvényeket senki nem tudja??
nekem c:/dokuments and settings / -név-/ edios -ban vannak az ilyesmik de mivel nincs csak egy mentés (profilok vannak ugye) gondolom az egész mappát át kell másolni. Többet én se tudok.
Srácok nem tudjátok hogy tudok betenni mentést?
Tesom gépére akarom rátenni az én mentésemet, de nemsikerül sehogy se.
Segítsetek Plíííz
Köszönjük
Lunki88
Most ezen a hétvégén 17 euro a játék steamen akit érdekel.
3 db rejtvény van hátra de az istennek nem sikerül megtalálni. beküldöm a képet mert úgy egyszerûbb. nem tudnátok elmondani hogy lehet ezeket megtalálni? köszi.
Qwerty4
Azóta már én is olvastam, hogy micsoda.De nem volt kedvem hozzá, s töröltem a játékot. 😊

Qwerty4

Egyébként nekem is sikerült csak elfelejtettem megírni. tényleg jó kis játék bár ez a végén katasztrófa volt.

A kihívás mód csak instant verekedés, vagy lopakodásos leszerelés. ugyanaz mint a játék csak azonnali és lehet rekordokat döntögetni.
Sziasztok! Nekem egy olyan gondom lenne, hogy amikor megyek a kertbe, akkor láttom és youtubom is néztem föl kéne kapaszkodni egy felsõ részre a kampóval.A baj csak az hogy nekem nincs ott "F" csak át van huzva.

http://www.youtube.com/watch?v=c0ygm399yAQ
2:26-nál, de cserébe van egy semmibe falon keresztül menõ kapaszkodom.
Remélem tudtok segíteni,hogy ilyenkor mivan.
Verzió: RELOEDED
The Protector
próbáld meg a dll filet a C/windows könyvtárba is bemásolni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nagyon köszönöm a tippet, így már indul.
Qwerty4
Csak kitartás kell.Nekem is nehezen sikerült épp vagy 20 perce, de összejött.
Ha az egyik behemótból leszedtél egy nagy életpontot, akkor kapaszkodj rá és üsd a másik nagy darabot.Majd következõkor denerángold meg, mikor feléd fut, aztán üsd.Közben meg mindig szökdössél a kis "bohócok" között.Nem érdemes velük harcolni, csak kikerülni, a titánbehemótok elintézik õket...

Amúgy a kihívás mód pontosan micsoda?Még nem próbáltam ki...érdemes-e miatta elindítani még egyszer a játékot?

Qwerty4

Béluska74

Hellóka! Ha Ezzel a hibával nem indul el(SecuLauncher:failed to start application<9000>),akkor le kell tölteni az msvcr71.dll nevû file-t és bemásolni a játék könyvtárába,oda ahol az indító exe is van. (remélem a link jó lett.)
De itt van "bemásolósan" is:
http://www.dll-files.com/search.php?s=msvcr71.dll

If you give a little love you can get a little love of your own

Sziasztok, letöltöttem a game-t feltelepítettem, és mikor indítom ezt írja ki: SecuLauncher: failed to start application <9000>
grebber
Szerintem csak te nevetségesen könnyûek a szörnyek meg minden!

Next PC upgrade: 2022

SEGÍTSÉG!! Egyáltalán meg lehet csinálni azt a részt mikor joker figyel a magasból míg te a szörnyeivel vívsz?!? vagy az a sztori vége hogy mindig elbuksz?!? minimum 10 szer próbáltam újra, de sose sikerûl mert mikor már leöltem 30 söpredéket meg a 2 nagydarab "disznót"(vért izzadva), akkor tuti hogy valami kissebbségi paraszt hátulról leüt, mert úgy a vicces, ha alig férünk el az arénában annyian vagyunk. vagy csak én bénázok?
Qwerty4
Én most tolom.Kurva jó ez a játék. <#eljen>
Ötletes, hangulatos, akciódús, néha lopakodós. <#worship>

Qwerty4

bakkerman
sziasztok,tudom hogy van gépigény,de úgy gondolom,több infóhoz jutok,ha itt kérdem meg:
AMD X2 245 2.8 Ghz
2 GB DDR3 1333 Mhz
Gigabyte HD5570 1GB DDR3

hogy futna a játék?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tömörített verzió
Seth
Mi az a KaOs?

PSN ID.: Beegabor

Én letöltöttem a KaOs-t és nincs hang. Segítsetek nem tudom hogy mit kell csinálni!
sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy amikor a katakombában mászok mindenfelé, akkor hogy tudom a kijárattal szemben lévõ trófeát megszerezni? itt ülök rajta már egy órája és nem találom hol kéne felmásznom oda. ha tudtok akkor segítsetek legyetek szívesek 😊
The Protector
Végigvitted a játékot.
ÉS utánatudsz még ridler trófeákat gyûjtögetni meg hasonlók.Szóval bejárhatsz mindent.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Császtok ! Lenne egy kérdésem ! A játék második felében mit kell csinálni amikor jokerrel megküzdöttem,öt vissza vidték a börtönbe a batman -t vissza rakták a szigetre,de nincsen semmi feladat csak egy csomo "?"-jel,mmeg azt írja detektiv MOD, ??????????????????????? MIT KELL CSINÁLNI KÖSSZ A VÁLASZT !!!!!!!!
hali nekem hibát ir ki!SectLaucher failed to start application. (9000) ilyenkor mit kell tenni?légyszi valaki segitsen!!!