2888
Batman: Arkham Asylum
-
Anonymusx #2808 Hogy lehet visszajutni a korábbi helyekre hogy megtaláljam a maradék nyomokat? Még az elején tartok, most jutottam ki a betegkezelőből, csak maradt ott még egy pár rejtvény, na meg most jutottam hozzá egy eszközhöz amivel be tudom törni a gyengébb falakat. -
zoliblenz #2807 Nekem az lenne a baj hogy 1x újraindult a gép és amikor visszaléptem a játékba eltűnt minden ellenség és "ivy" féle spórakilövő....éppen a barlangrendszeres romos helyen tartok ahol csak mászni lehet és valami zöld színű víznek kellene folyni de nekem ott is csak sima víz folyik...
Valaki nem tudja hogy most mit csináljak? -
MrTwister #2806 Parancsolj: Itt van -
Zazu18 #2805 Hali!!!
Sajna kicsit viseletes már a lemezem, és ezt a file-t nem tudja beolvasni és telepíteni: BAA\BmGame\CoockedPC\Maps\Medical\Medical_B4_Static.umap
Ha valaki megtenné, hogy elkülsi a [email protected] azt megköszönném!!!
Üdv: Zazu -
MrTwister #2804 +1 -
#2803 A magyar feliratot nagyon szépen elkészítették, gratula a teamnek. -
#2802 Szívemből beszélsz! -
#2801 de van! pont most van leárazás a steamen -
#2800 hurráááá :D tehát nincs rá gyógyír :D -
csoli31 #2799 Ez is egy tipikus warez miatti bug. -
#2798 Sziasztok.
Az a kérdésem lenne h nem tudom h kell glideolni... azt irja h hold space... de ha esek lefele, nyomom folyamatosan és csak akadozva zuhanok tovább.... nem igen értem... -
Bhalage #2797 k jol nez ki a pancelozott batman ruha -
#2796 szerintem csak annyi, hogy kapsz egy ruhát challengeben -
midian #2795 Sziasztok
75% nál végeztem jokerrel .
100 ra akkor van meg ha a többi típusú játékot mód ot is végigtolom?
Hja még valami kíváncsi lennék ha az összes Rébusz jel feladvány meg van akkor mi történik ?
Van valami kis videó vagy ilyesmi ?
Mert akkor nekiállok keresgélni tovább
-
#2794 üdv
azt szeretném kérdezni hogy valahogy lehet e állítani a nehézségen?51%-nál tratok de nekem túl nehéz -
Hegyirabló #2793 Hellóka!
Újratelepítés után a mentéseimet nem tudom visszarakni? Eredeti játék, de csak offline profilom volt, mert akkor még nem ment a Live nálunk. -
koro1234 #2792 Szia, engem érdekelne. -
#2791 Most találtam kicsit hasonlót, mint az AA, méghozzá ezt: Spider-Man - Shattered Dimensions.
Van ebben is olyan vadászós rész.De azért ez a játék messze van az AA-tól.
-
#2790 Szervusz daneelolivaw!
Erről megkérdeztem a "Batman Arkham Asylum" magyar képviseletét, és azt a választ kaptam, hogy:
Sajnos a mentéseket nem lehet átadni egymásnak.
És az esetleges játék újratelepítése során sem használható fel a régi mentés.
Egyébként ha steam-es verziód van, akkor keresd a "..\Steam\steamapps\common\" könyvtárba, mert oda menti a telepített játékokat.
De vannak mentések melyeket a szerveren tárol.
A Games for windows-os verzió, a mentéseket "..\Dokumentumok\Eidos\Batman Arkham Asylum\" hozza létre. -
daneelolivaw #2789 sziasztok!
steam-es verzió nem tudjátok, hova menti a save fájlokat? és ha igen, nem tud valaki megdobni egy 100%os mentéssel? mert kíváncsi vagyok a háttérsztorikra meg mindnre, csak sajnos nincs időm mindegyiket megkeresni. előre is köszi! -
#2788 Kipróbáltam pár kőrre a verdát.
Mert hát úgyis csak állt ott szegényke az egész játék alatt és hagyták hogy püföljék a fegyencek.
-
#2787 Batman Steam acc, ha valakit érdekel 2k-ért pvt mint a gift a saját fiókodba kerül. -
#2786 sztem nincs a Batmanhez hasonló játék
talán a Splinter Celleket, Beyond Good & Evilt, Psychonautsot emelném ki, amelyek hasonlítanak interakcióban -
#2785 Talán a SAW game.Nemrég toltam végig, baromi jó volt.
Nem egy BAA klón (nem is lehet az), de legalább annyira igényes, mint a BAA. -
PunkZoli #2784 nekem csak a 4 bunyó hiányzik és 93%on vagyok -
gaspijoci #2783 Köszi, de én már játszható game-ra gondoltam. -
gaspijoci #2782 Ez mind megvan. Tehát akkor ennyi. Egy záró videót azért vártam volna. -
PunkZoli #2781 riddler menüt nézd meg a tabon , ott ha minden megvan akkor kész a story...
challengeknek meg mind a 3 batman szárny kell akkor van 100ra készen -
#2780 Batman: Arkham City :D -
gaspijoci #2779 Sziasztok!
Most nyomtam végig a játékot. Mindent megcsináltam, Jokert, Enigma-t, kihívást, a végén 85%-ra értékelt és hagyott egy történet folytatása funkciót a menüben. Ez miért van és mit jelent??
A game nagyon bejött. Tudtok esetleg ajánlani hasonló játékot??? -
#2778 Szervusztok!
Talán ti találkoztatok ezzel a jelenséggel és tudtok segíteni.
Ott kezdeném hogy a boltban megvettem ezt a nagyszerű játékot.
Feltelepítettem létrehoztam egy games for windows bejelentkezőt és offline-ban végig is toltam a játékot.
Nos jött egy gép fejlesztés és a rendszerrel együgyűt minden újratelepült.
Most ott vagyok hogy felraktam a játékot a hozzávaló frissítést és bejelentkezőm is meg van, fut mint a kis angyal ment is rendesen játék közben.
Ám, mikor kilépek a játékból és újra elindítom az alkalmazást a játékban a mentéseimet coruptnak tekinti és csak törölni engedi.
Ha valaki találkozott ezzel a jelenséggel kérem segítsen mert kezdek kitérni a hitemből, hogy megint a baromi jól kitalált "védelemmel" azok szívnak akik rendesen fizettek a termékért.
sajnos nem ez az első alkalom hogy a "shit for windows" keresztbe tesz nekem! -
#2777 Igen lesznek hozzá fejlesztések amivel eléred majd! -
xido #2776 Nagyon egyszerű és türelmetlenségből akadó kérdésem volna:Még nagyon elején..vannak elérhetetlen magasságban lévő szellőző és berobbantható gyenge falrészek,későbbiekben lesz hozzá valami segédeszköz,amivel hozzájuk lehet férni? -
#2775 van a szimpla bunyó, és van amelyik predator challenge, ami arról szól, hogy megadott feladatban kell levadászni az elleneket.. mint pl 3 embert húzz le egyszerre azzal a csákjával, vagy robbants 3 embert egyszerre a zselével...
de ezek könnyűek, a verekedős pontszerzős nagyon nem megy nekem :\
(ott csak kombózgatni kell és egy bizonyos pontot elérni) -
gabeone #2774 Pontosan mik ezek a challengek? -
#2773 hi
Tudtok a steames gotyhoz egy trainert vagy valami csalást, mert a challengeket képtelen vagyok végigverekedni? :( -
gabeone #2772 Köszi! -
PunkZoli #2771 semmi extra szerintem, gondolom ez 4 aréna csak, ahol verekedni kell végtelen ellen, vagy köröket nyomni. -
gabeone #2770 Mitől esünk el, ha nincs meg a 4 challenge map a játékban, mert nem GOTY Edition-ünk van? Van mód ennek az upgrade-elésére? -
Novotsik #2769 ad a játék valmit ha megcsinálom az összes rejtvényt meg az összes ilyen arkham-os pókos követ bescennelem,szerintem geci dolog volt h csak ps-re rakták be jokert játszható karakternként,am lassan már 100 órát játszottam a gammel a kedvenc gamem