Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Neten utána kerestem Neked,azt írják, hogy meg kell nézni,hogy a legújabbak-e a illesztõprogram frissítések fent vannake-e,pl. videókártya.
Valamint újra feltelepíteni a játékot,s vele együtt a javításokat is hozzá.

Glory, Glory Man. United!

Elindítom a játékot és ezzel dob ki:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
General protection fault!

History: ?INT?Version.ID.Unreal? ?INT?Version.ID.Local? FMOD: 42200/42200 Game

Address = 0x5d4c373a (filename not found)
Address = 0x5d98eb9c (filename not found)
Address = 0x5d9b833c (filename not found)
Address = 0x5d458f0a (filename not found)
Address = 0x5d4592bd (filename not found)
Address = 0x5d459486 (filename not found)
Address = 0x5d9a8ec8 (filename not found)
Address = 0x5d88f215 (filename not found)
GetOutermost() Address = 0x62ecdc (filename not found)
Address = 0x5d88e36d (filename not found)
Address = 0x5d887535 (filename not found)
Address = 0x5d8876cc (filename not found)
Address = 0x5d88773b (filename not found)
Address = 0x5d433c91 (filename not found)
Address = 0x5d440bdb (filename not found)
Address = 0x5d440c19 (filename not found)
GColor::GetHSI() Address = 0x1a8c163 (filename not found)
GetStackOwnerClass() Address = 0x1771109 (filename not found)
GetStackOwnerClass() Address = 0x1771d55 (filename not found)

Elmondanám hogy eredetibe van meg.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Batman máshogy néz ki Arkham City-ben de miért?
Szabi84
egyértelmû, ez a játék véleményem szerint tökéletes

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

1000egynehany forintert megeri a jatek!

anti hero

kingpython
Nem az volt de ma megvettem eredetibe😊 remélem most már menni fog

CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//

Fpocok
Törtön volt egy olyan rész, hogy batcave elõtt nem lehetett felkötelezni egy szellõzõbe. Ez direkt volt benne. Lehet, hogy az is olyan.

Parasite Eve 2, best game EVER!

baaka
Eredeti a game?Mert ha nem akkor valószínûleg azért.

kingpython
Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem hogy a madárijesztõ 2. álmában nem tudok tovább menni, mert nem lövi fel a kötelet a felsõ párkányra ez Bug vagy mi erre a megoldás? Néztem youtube videót ott simán kilövi, megy tovább. Valaki tud segíteni?

CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//

lenne egy kérdésem láttam egy youtube videóba hogy lehet batman ra más ruhákat is tenni na most jegyezném meg hogy nem city hanem asylum van a videóban azér megismerem a menütXD hogy lehet más ruhákat tenni hõsünkre?
halihóó,,tudnátok nekem segíteni ? Úgytudom a játékot lehet 3D-ben is játszani. Mit kell bekapcsolni hozzá hogy mûködjön a dolog ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Hali.
Tudja valaki, hogy hol tárolja a játék a mentéseket, mert át kéne vinni egy másik gépre a játékomat, és nem találom sehol, és nem akarom elölrõl kezdeni az egészet.

Seth
Igen, csak kóborolni tudsz az üres terepen. Néha néha azért felbukkan egy egy ilyen rohanó õrült

PSN ID.: Beegabor

Egy kérdés. Elintétem a végén Jokert, ls szeretném folytatni, vagy újrakezdeni a játékot a megszerzett kütyükkel együtt az Enigmás dolgok után kutatva.
Ezt hogy tudom megcsinálni/elérni? Ha a fõmenüben rákattintok a Történet folytatására, akkor berak a játékba, sehol egy ellen, csak kutakodhatok. Ez az egyetlen opció arra, ha a kérdõjeleket akarom felkutatni? Semmi harc, csak keresgélés?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

emberek hogy ehet beállítani hogy pc n joy al irányítsam hõsünket aki tudja pls help me😄
Fpocok
Közben rájöttem... meg is csináltam mindegyik riddle-t. 4-5 darabot neten néztem meg, de a többi magamtól ment.

reszleges megfejtes.

hianyzik a kerdojel aljarol a potty, az is egybe alljon amikor scanneled

anti hero

Fpocok
Hello!

Felraktam, végigtolom, mielõtt jön az új rész.
Itt tudja valaki mit kell csinálni? Nem tudom lefényképezni, azt írja, csak részlete van meg. Vagy ez az alatta lévõ táblát jelzi?

Ez az épület elõtt van:

tommygear
feltelepítettem a játékot és indítás után lefagy az egész rögtön és elkezd villogni a képernyõ, mindenbõl a legfrissebb van fent, patchel is próbáltam azza is ugyan ez a hiba, mi lehet a probléma??
Pedig egyszerû a heckelés. Az a lényege, hogy a kijelzõn a hullámzó vonal elérje a maximumot (minél nagyobb legyen). Elõször pld. az egeret addig nyomkodod, míg eléri a legnagyobb szintet, és utána ugyan ezt megcsinálod a billentyûzettel is (csak akkor már az a lényeg, hogy zölden világítson a kijelzõje a kis kütyünek, ami közben hallasz egy kis visító hangot is).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Igen azt tudom, hogy két gombot kell használni, eleinte ment is a hackelés, csak rohadtul benehezedett. Az fõleg idegesítõ, hogy pont egy elég kemény fightos rész van elõtte, azt megcsinálom, a hackelést próbálom, felidegesít, kilépek és amikor újra próbálnám megint le kell zúzni mindenkit....
A hackeléshez nekem sem volt tudatos taktikám :]
Viszont azt láttad, hogy két kart kell mozgatni? az egyiket a nyilakkal, a másikat az egér görgõjével mozgatod .

Én úgy csináltam, hogy mikor elindult a folyamat akkor az egyiket elmozdítottam (pl. tekersz egyet az egérgörgõn) és utána a másik karral (amit a nyilakkal mozgatsz) lassan tettem egy 360 fokos kört (vagy néha annyi sem kellett) és észreveszed, hogy mikor jársz közel a feloldáshoz (erõteljesen zölden világít) és ott megállsz egy picit.

Lényegében nem bonyolult, csak én pl. 3. nekifutásra vettem észre, hogy nem csak egy kart kell mozgatni..

Sziasztok!

Annál a résznél tartok, ahol Joker emberei bombákat raknak a "vízköpõkre" amik felrobbannak, ha rájuk megyek. Ott elintézem az összes fegyverest, és meg kéne hackelni egy terminált. Az a gond, hogy nem raktam a hack cuccra, és nagyon nem sikerül a hackelés. Már az elsõ sem akar felvillanni, és hármat kéne megcsinálni.
Nincs valami tippetek a hackeléshez? Hogy érdemes csinálni?
Köszi.
Van rá valami mód (csalás, mentett állás bemásolása) hogy meg legyen a 100%, vagy ahhoz közeli? a karakterleírások érdekelnének leginkább, de játszani már nincs idõm a játékkal.

grebber
Pontosan!

Next PC upgrade: 2022

Hali
Végigjátszottam a játékot (végén meg volt a Joker harc is) de a menüben 62%-nak írja az állásomat. Tehát ez nem csak a sztori elõrehaladtát mutatja, hanem a beszerzett trófeákat, megoldott rejtvényeket, karakterleírás feloldásokat is?
Tehát úgy lesz 100% ha mindent összegyûjtök?

Rájöttem, ha valakinek hasonló a problémája itt a megoldás.

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=5e193cfe-f45a-4e29-b6b7-984e7802c639

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1801269
a jatek befejeztével elérhetõvé válik minden terület + addigra meglesz minden fegyvered(kacatod) amik segítségével eljutsz azokra a helyekre is, amik a játék elejétõl még megközelíthetetlenek

anti hero

Szóval ezt...😊

indítás
Hello Mindenkinek!

Elindítanám de ezt a hibaüzenetet kapom. Tudnátok segíteni?

Elõre is köszi!

[url=]hiba
Hogy lehet visszajutni a korábbi helyekre hogy megtaláljam a maradék nyomokat? Még az elején tartok, most jutottam ki a betegkezelõbõl, csak maradt ott még egy pár rejtvény, na meg most jutottam hozzá egy eszközhöz amivel be tudom törni a gyengébb falakat.

Nekem az lenne a baj hogy 1x újraindult a gép és amikor visszaléptem a játékba eltûnt minden ellenség és "ivy" féle spórakilövõ....éppen a barlangrendszeres romos helyen tartok ahol csak mászni lehet és valami zöld színû víznek kellene folyni de nekem ott is csak sima víz folyik...
Valaki nem tudja hogy most mit csináljak?
Parancsolj: Itt van

Hali!!!

Sajna kicsit viseletes már a lemezem, és ezt a file-t nem tudja beolvasni és telepíteni: BAA\BmGame\CoockedPC\Maps\Medical\Medical_B4_Static.umap

Ha valaki megtenné, hogy elkülsi a [email protected] azt megköszönném!!!

Üdv: Zazu
+1

Prince23
A magyar feliratot nagyon szépen elkészítették, gratula a teamnek.

Steel Painter
Szívembõl beszélsz! <#worship>

UltraZord
de van! pont most van leárazás a steamen

rodzsi
hurráááá 😄 tehát nincs rá gyógyír 😄

Ez is egy tipikus warez miatti bug.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

rodzsi
Sziasztok.
Az a kérdésem lenne h nem tudom h kell glideolni... azt irja h hold space... de ha esek lefele, nyomom folyamatosan és csak akadozva zuhanok tovább.... nem igen értem...

k jol nez ki a pancelozott batman ruha<#worship>

anti hero

UltraZord
szerintem csak annyi, hogy kapsz egy ruhát challengeben

Sziasztok
75% nál végeztem jokerrel .
100 ra akkor van meg ha a többi típusú játékot mód ot is végigtolom?
Hja még valami kíváncsi lennék ha az összes Rébusz jel feladvány meg van akkor mi történik ?
Van valami kis videó vagy ilyesmi ?
Mert akkor nekiállok keresgélni tovább
<#smile>
alcotb
üdv

azt szeretném kérdezni hogy valahogy lehet e állítani a nehézségen?51%-nál tratok de nekem túl nehéz <#rinya><#szomoru1>

Minden ugyanaz másképpen.

Hellóka!

Újratelepítés után a mentéseimet nem tudom visszarakni? Eredeti játék, de csak offline profilom volt, mert akkor még nem ment a Live nálunk.

ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan

Szia, engem érdekelne.
Qwerty4
Most találtam kicsit hasonlót, mint az AA, méghozzá ezt: Spider-Man - Shattered Dimensions.
Van ebben is olyan vadászós rész.De azért ez a játék messze van az AA-tól.

Qwerty4

Steel Painter
Szervusz daneelolivaw!

Errõl megkérdeztem a "Batman Arkham Asylum" magyar képviseletét, és azt a választ kaptam, hogy:
Sajnos a mentéseket nem lehet átadni egymásnak.
És az esetleges játék újratelepítése során sem használható fel a régi mentés.

Egyébként ha steam-es verziód van, akkor keresd a "..\Steam\steamapps\common\" könyvtárba, mert oda menti a telepített játékokat.
De vannak mentések melyeket a szerveren tárol.

A Games for windows-os verzió, a mentéseket "..\Dokumentumok\Eidos\Batman Arkham Asylum\" hozza létre.

sziasztok!
steam-es verzió nem tudjátok, hova menti a save fájlokat? és ha igen, nem tud valaki megdobni egy 100%os mentéssel? mert kíváncsi vagyok a háttérsztorikra meg mindnre, csak sajnos nincs idõm mindegyiket megkeresni. elõre is köszi!

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ