Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamint újra feltelepíteni a játékot,s vele együtt a javításokat is hozzá.
Glory, Glory Man. United!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
History: ?INT?Version.ID.Unreal? ?INT?Version.ID.Local? FMOD: 42200/42200 Game
Address = 0x5d4c373a (filename not found)
Address = 0x5d98eb9c (filename not found)
Address = 0x5d9b833c (filename not found)
Address = 0x5d458f0a (filename not found)
Address = 0x5d4592bd (filename not found)
Address = 0x5d459486 (filename not found)
Address = 0x5d9a8ec8 (filename not found)
Address = 0x5d88f215 (filename not found)
GetOutermost() Address = 0x62ecdc (filename not found)
Address = 0x5d88e36d (filename not found)
Address = 0x5d887535 (filename not found)
Address = 0x5d8876cc (filename not found)
Address = 0x5d88773b (filename not found)
Address = 0x5d433c91 (filename not found)
Address = 0x5d440bdb (filename not found)
Address = 0x5d440c19 (filename not found)
GColor::GetHSI() Address = 0x1a8c163 (filename not found)
GetStackOwnerClass() Address = 0x1771109 (filename not found)
GetStackOwnerClass() Address = 0x1771d55 (filename not found)
Elmondanám hogy eredetibe van meg.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
anti hero
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//
Parasite Eve 2, best game EVER!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a madárijesztõ 2. álmában nem tudok tovább menni, mert nem lövi fel a kötelet a felsõ párkányra ez Bug vagy mi erre a megoldás? Néztem youtube videót ott simán kilövi, megy tovább. Valaki tud segíteni?
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Tudja valaki, hogy hol tárolja a játék a mentéseket, mert át kéne vinni egy másik gépre a játékomat, és nem találom sehol, és nem akarom elölrõl kezdeni az egészet.
PSN ID.: Beegabor
Ezt hogy tudom megcsinálni/elérni? Ha a fõmenüben rákattintok a Történet folytatására, akkor berak a játékba, sehol egy ellen, csak kutakodhatok. Ez az egyetlen opció arra, ha a kérdõjeleket akarom felkutatni? Semmi harc, csak keresgélés?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
hianyzik a kerdojel aljarol a potty, az is egybe alljon amikor scanneled
anti hero
Felraktam, végigtolom, mielõtt jön az új rész.
Itt tudja valaki mit kell csinálni? Nem tudom lefényképezni, azt írja, csak részlete van meg. Vagy ez az alatta lévõ táblát jelzi?
Ez az épület elõtt van:

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Viszont azt láttad, hogy két kart kell mozgatni? az egyiket a nyilakkal, a másikat az egér görgõjével mozgatod
Én úgy csináltam, hogy mikor elindult a folyamat akkor az egyiket elmozdítottam (pl. tekersz egyet az egérgörgõn) és utána a másik karral (amit a nyilakkal mozgatsz) lassan tettem egy 360 fokos kört (vagy néha annyi sem kellett) és észreveszed, hogy mikor jársz közel a feloldáshoz (erõteljesen zölden világít) és ott megállsz egy picit.
Lényegében nem bonyolult, csak én pl. 3. nekifutásra vettem észre, hogy nem csak egy kart kell mozgatni..
Annál a résznél tartok, ahol Joker emberei bombákat raknak a "vízköpõkre" amik felrobbannak, ha rájuk megyek. Ott elintézem az összes fegyverest, és meg kéne hackelni egy terminált. Az a gond, hogy nem raktam a hack cuccra, és nagyon nem sikerül a hackelés. Már az elsõ sem akar felvillanni, és hármat kéne megcsinálni.
Nincs valami tippetek a hackeléshez? Hogy érdemes csinálni?
Van rá valami mód (csalás, mentett állás bemásolása) hogy meg legyen a 100%, vagy ahhoz közeli? a karakterleírások érdekelnének leginkább, de játszani már nincs idõm a játékkal.
Végigjátszottam a játékot (végén meg volt a Joker harc is) de a menüben 62%-nak írja az állásomat. Tehát ez nem csak a sztori elõrehaladtát mutatja, hanem a beszerzett trófeákat, megoldott rejtvényeket, karakterleírás feloldásokat is?
Tehát úgy lesz 100% ha mindent összegyûjtök?
http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=5e193cfe-f45a-4e29-b6b7-984e7802c639
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1801269
anti hero
Valaki nem tudja hogy most mit csináljak?
Sajna kicsit viseletes már a lemezem, és ezt a file-t nem tudja beolvasni és telepíteni: BAA\BmGame\CoockedPC\Maps\Medical\Medical_B4_Static.umap
Ha valaki megtenné, hogy elkülsi a [email protected] azt megköszönném!!!
Üdv: Zazu
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Az a kérdésem lenne h nem tudom h kell glideolni... azt irja h hold space... de ha esek lefele, nyomom folyamatosan és csak akadozva zuhanok tovább.... nem igen értem...
anti hero
75% nál végeztem jokerrel .
100 ra akkor van meg ha a többi típusú játékot mód ot is végigtolom?
Hja még valami kíváncsi lennék ha az összes Rébusz jel feladvány meg van akkor mi történik ?
Van valami kis videó vagy ilyesmi ?
Mert akkor nekiállok keresgélni tovább
<#smile>#smile>
azt szeretném kérdezni hogy valahogy lehet e állítani a nehézségen?51%-nál tratok de nekem túl nehéz <#rinya>#rinya><#szomoru1>#szomoru1>
Minden ugyanaz másképpen.
Újratelepítés után a mentéseimet nem tudom visszarakni? Eredeti játék, de csak offline profilom volt, mert akkor még nem ment a Live nálunk.
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
Van ebben is olyan vadászós rész.De azért ez a játék messze van az AA-tól.
Qwerty4
Errõl megkérdeztem a "Batman Arkham Asylum" magyar képviseletét, és azt a választ kaptam, hogy:
Sajnos a mentéseket nem lehet átadni egymásnak.
És az esetleges játék újratelepítése során sem használható fel a régi mentés.
Egyébként ha steam-es verziód van, akkor keresd a "..\Steam\steamapps\common\" könyvtárba, mert oda menti a telepített játékokat.
De vannak mentések melyeket a szerveren tárol.
A Games for windows-os verzió, a mentéseket "..\Dokumentumok\Eidos\Batman Arkham Asylum\" hozza létre.
steam-es verzió nem tudjátok, hova menti a save fájlokat? és ha igen, nem tud valaki megdobni egy 100%os mentéssel? mert kíváncsi vagyok a háttérsztorikra meg mindnre, csak sajnos nincs idõm mindegyiket megkeresni. elõre is köszi!
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ