Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorzreg
ekkora egy hülye kérdést.na mégis mitgondolsz?hol van?:o

nah?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

71%-nál miért van vége, a maradék hol van??
<#conf><#zavart1>

megnéztem a videot hogy mit kell csinálni nálam nem engedi hiába nyomkodom az f betût
Köszi, megvan :)
Tudom, hogy kint mellette van perem, de sötét a monitor és nem látok semmit :S
HeadHunter86
Kicsit nézz körbe. Tök egyszerû.

Sziasztok!
Elakadtam, valaki tud segíteni?
Nem tudok átjutni a "barlangon".

Kép1
kép2
Erre gondolsz: #1403 hozzászólás? (nem kell sokat letekerni)

Mielõtt mások elkezdenek oltani (ez nem warez topik lásd banner!!!... töröljétek!!!...rohadt warezosok!!... stb)
megválaszolom: ez egy triger, ami abból adódik, hogy nem eredeti programot használsz. Töltsd vissza az utolsó mentési pontodat, vagy kattingas aztán csak feldobja a csákjáját.

Ha végkép nem megy akkor menj be a bannerba PIROSSAL megjelölt wareztopikba, ott könnyedén eligazítanak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ajánlom a you tuben a végigjátszást!:)
ittvan az osszes eddigi felkerult vido keresgélj ha még nincs fenn ahol tartasz akk nemsokára fenn lesz ne aggodj:D

PSN ID:misi2mezei

szisztok szeretném a segitségeteket kérni a játékal kapcsolatban van egy pálya ahol elekattam amikor a madárijesztõvel kell másodszor harcolni van egy nagy ház nem tudok semmere meni elvilleg fellehetne meni de az f- mindik x jelez ott merre lehet menni fontos lenne a válasz kõszõnõm
Bekell elõbb jelentkezni aztán mûködni fog a gomb.
offkorzreg
érdekes nekem mûködik

Szevasztok! Csak egy kérdés, az addig oké hogy a bannerben ott van a Warez Topic felirat de akárhányszor rákattintok kidob egy üres oldalt aztán kész, oda akkor hogyan tudok bejutni????

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

apics hogy nekem ennyi eszem nincs :D
kössz
grebber
Sehogyan azokat a 3-as gombbal elérhetõ fegyverrel tudod "kirántani" mint a magasban nem elérhetõ szellõzõ rácsokat is!

Next PC upgrade: 2022

egy kérdés (ha warez akkor sajnálom ide már nem nagyon merek írni)
a magasan lévõ robbantható helyekt hogy lehet berobbantani?

bocsi hogy zavarkolodok
grebber
Simával dobálni kell azt jóéjszakát.Legkönnyebb fõellen a fõfõellen után.

köszi az elismerést:D<#worship>
RBJ
50 % körul van az a rózsás ribi. már megfektettem de érdekes még egy menet van rá plusz emberkék. kezdem unni , van valami trükk vagy milyen bataranggal kellene kifektetni. már tiszta ideg vagyok

Linux Mint 13 Cinnamon

offkorzreg
ha ettõl jobban érzed magad,írj a moderátor topikba.könnyen elintézhetõ ez,nem kell itt vergõdni

az ilyen "takarodj anyádba" mér nem kap figyelmeztetést Kandur? ha én megérdemeltem akkor...
szánalom
Rage47
<#taps>
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sry royaltom ot akartam
pfff zsiiir nagy oltás szép volt rayaltom <#nyes>
És télleg!!!<#banplz>
igen szerintem is <#banplz>
Alwares
<#banplz>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

offkorzreg
gtfo warezhuszár

a megnyilvánulásaid alapján látszik,hogy nem nagyon lehetsz több mint 10 éves és ezek miatt a megszólalások miatt törölni fogják ezt az értelmes,és konstruktív hozzáfûzést.Úgyhogy javaslom,hogy korán feküdj le mer holnap vár az ovi.<#mf1>
offkorzreg
takarodj anyádba

ja most már mûködik,nem szóltam bocsesz:D
a warez topik link nem mûködik te észkombájn:D
szóval tudja valaki hogyan lehet offline profilt csinálni?
mi az a warez?XDXD
WAREZ TOPIC!!!
sziasztok!
hogyan lehet offline profilt csinálni,van valami tippetek?<#confused>
Csa all. 19% nál van az a fõellenség az a leyeer szemu vagy milyen...ott elvittem mar majdnem a feléjig és néz hatrafele folyamatosan és van ott 1 nagy fall meg ablakok de nemtom h merre lehet menni...valaki irja már le ty
ok thx:)na megyek folytatom mert nemigen haldtam vele mostanában....

Fehercsoki
Igen.

én meg arra lennék kiváncsi,hogy ha kivittem a storyt akk még mászkálhatok arkham ban gyujtogetni?mert valahol azt olvastam nem valahol meg azt,hogy igen....

vixo
Én még csak most tartok 86%-nál,a story-t befejeztem,csak a trófeákat gyûjtögetem,sajnos 50%nál volt vmi gebasz a mentésnél így elõrõl kellett kezdenem 1x,engem az érdekelne,h ha full-ra ki van játszva a gamma,akkor el lehet kezdeni úgy,mint a resident evil5-nél,h az összes megszerzett tárgyakkal végig játszhassam a storyt?

Prince23
Negatívum? egybõl tudok mondani. a fõboss fight elég kiábrándító volt:) de csak ez az egy van, ami nem jött be. de a befejezés az üt. 9.9

grebber
Így a végigjátszás után azon gondolkodtam mit lehetne mondani negatívumnak.
De csak annyit mondhatok hogy az ismétlõdõ ugyanolyan emberek semmi mást nem tudok felhozni!

Evin
Úgy értem, hogy "megjelent".

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Evin
Megjelent, csak nem nálunk.

Rage47
Tudnám hogy játszol vele, ha még meg sem jelent...<#wilting>
Szili08
Hali. Én itt járok: De nekem ide nem lehet felmenni:S

Evin
Mivel a hírek szerinte konzolra már megjelent, elég valószínû, hogy PC-s lesz a 17 környéki DLC.

grebber
Na én is a végére értem frankó game volt.

a sonic batarang-et mire tudom használni?