Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak röhögök azon ami wareztopicba is megy. A másik meg hogy mennyire lusták az emberek utánnaolvasni valaminek, vagy egyáltalán körülnézni. Én már biztos nem segítek senki ilyen emberfiának ebben a topicban. Bye-bye-bye for now!
ha vki todja orvosolni a problemama privaton pls
gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Csupán tudni kell hány poligonból áll Killer Croc modellje.
(én is leszedtem, de én legalább nem ide irtam ha vmi bajom volt, ja de 1x irtam...)
Ennél a résznél vagyok elakadva oda kéne felmenni csak nem engedi fellõni magam vki tud vmi ötletet mondani?15%-nál van ez pls help me
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
PSN ID:misi2mezei
valki segitsen mert nagyon nem jó ez
Lenne egy olyan programhibám, hogy a játék 47%-nál lementett egy olyan pályaszakaszra, ami már le van zárva, tehát beszorultam !
Mindig ide tölt vissza, ha valakinek van mentése 45-47%-nál megköszönném, ha elküldené!
PSN ID:misi2mezei
Én is jártam már ott, de én folyton, folyton csak visszavágyok....<#idiota>#idiota>
ON
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Next PC upgrade: 2022
remélem így jó grabber
télleg ez volt az utolsó <#mf1>#mf1><#levele>#levele><#lama>#lama>
(mind2 egyénnek szól de csak egynek tudok válaszolni)
van olyan rész ahol Joker kisér be engem a börtönbe ugyanúgy leszíjazva? :D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
(mondjuk én boxon tolom)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
<#vigyor2>#vigyor2>
ez a békás dolog most valami új divat amugy?linket róla mert nem értem.biztos hülye is vagyok akkor:c
amugy meg ha valaki normálisat kérdez,mondjuk hogy honnan lehet elõrendelni,és mondjuk hol a leg olcsobb,akkor annak normálisan válaszolnánk mindannyian.maradj csendben inkább,és játsz a békáiddal idiot
*ON

különben meg,szerinted nem leszarjuk hova és milyen fos szar blogra írod ki a nevünket?gtfo már<#wow3>#wow3>
Már ha tudod mire értem...<#hehe>#hehe>
mindjárt bántani mást gondolkodjál már el...
Bocs az OFF-ért------------------
jeeeee, mindig is arra vágytam, hogy egy virtuális szarban feltüntessék a virtuális nickemet! amúgy az örök igazságot nem ismered? "hülye kérdésre hülye válasz!"
Úgyhogy serénykedjetek ti lúúúzerek...
ui: ha valaki valamit kérdez akkor ti nagyképüen lebaxátok.....és ha lúzerebb az illetö mint ti vagytok...... akkor mi van...ejnye....
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>

Köszi!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship>