2888
Batman: Arkham Asylum
-
#1790 Nekem is Realtek-em van, dxdiag-ban próbáld kikapcsolni a hangok hardveres gyorsitását, hátha az megoldja. -
#1789 A hang sajnos nálam recseg-ropog, lassul, a szavak néha elakadnak-ismétlődnek, eltorzulnak, néha teljesen belassul a beszéd, majd helyreáll...Úgy látszik, nem szereti a Realtek chipet. -
#1788 Ha későn csinálod és elveszik a 8x-od akkor nem fogja már megcsinálni. Jól kell időzíteni -
#1787 Shift + Mouse1 + A vagy D iránytól függően ha jól emléxem. -
#1786 Valaki válaszoljon erre pls! -
#1785 "Victor Zsasz is a fictional character in the DC Comics universe. He is a serial killer and is an enemy of Batman. He usually kills with a knife and carves a tally mark somewhere on himself for every victim."
lol, a kép alapján legalább 300 fragnél jár a csávó. :D
-
#1784 -
yossarian14 #1783 azt meglehet csinálni hogy Batmant középen lássam, mármint a képernyő közepén? akció közben ott van, de amúgy a bal szélén. -
#1782 nem,és nem is volna értelme ennek.más a két játék -
#1781 Ha 100%-ra ki van tolva a gamma,akkor nem lehet előről úgy elkezdeni,hogy a megszerzett kütyük megmaradjanak,mint pl. a resident evil 5-nél? -
#1780 Szevasztok! Hogy kell a combókat megcsinálni? Írja hogy shift+mouse1 (dobás) de nem csinálja meg! Egyszer tudtam megcsinálni csak! -
#1779 pedig úgykell -
#1778 Itt még nincs meg az az eszköz, majd a visszafele vezető úton lesz. Tényleg követni kell a vezetéket, nem egy nagy kaland... -
#1777 van eszközöd amivel átsuhansz a túloldalra:p -
#1776 Az próbáltam. De nem sikerült megtalálni. -
#1775 detektív mód,követed a vezetéket -
#1774 Hello!
Sikerült elakadnom a játékban, 25 % körül, amikor a kertben Joker áramot vezet a vízbe, és le kéne kapcsolni, csak a kapcsoló nincs meg. :S
Pls help! -
#1773 tök egyszerű csak rákell érezni nekem mindig pillanatok alatt megvolt -
Diesel 83 #1772 ok köszi megnézem. -
#1771 a jobb és bal egérgombot persze nem egyszerre hanem külön külön,meg az A és a D-t is -
#1770 ja bocs,az előzőt nem neked szántam.de oké segítek nekedis.
jobb és bal egér gombot nyomva tartod akkor elkezdi tekergetni és látod hogy zöldebb lesz akkor hagyd,majd az A és D gombbal is megint tekered akkor tök zöld lesz és úgyhagyod. -
Diesel 83 #1769 Offkorzreg légyszi nekem is segíts hogy kell kinyitni az ajtót????? -
#1768 ctrl-t a guggoláshoz,aztán ha sarokhoz érsz írja hogy baszdle a space billentyűt.ha nem jó akkor bugos,nyomjál pár restart checkpoint,meg próbáld hosszasan nyomni a space.nekem jó lett -
Diesel 83 #1767 Mit nyomjak vagy mi a lényeg? pls -
#1766 mert nem lapul oda a falhoz normálisan,próbálgasd még nekem is bugos volt az a rész,de sikerült aztán -
Diesel 83 #1765 Segítsetek légyszi hogy kell feltörni az ajtot a cryptografic seqencerel??? -
#1764 kihajol...legalábbis azt kellene -
#1763 Nemértem, én fedezékbe vagyok, majd ha megnyomom a job gombot kijön a fedezékből. Nemtudom mit csinálok rosszul. -
#1762 után ajobbegér
majd balegér
-
#1761 Hogyan lehet fedezékből ilyen izét dobni? Egy résznél csak úgy lehet továb menni, de nemtudom megcsinálni. Ctrl+space falhozlapulás csak anyit ír. -
#1760 Ha még valaki eddig nem tudta.....
Minden bug megszűnik, ha használjátok a live trükköt!!!!!!!!!!!
trigger, meg repkedés, meg minden!!!!
:D -
Diesel 83 #1759 Köszönöm a segítséget! Még egy kérdés a cryptografic seqencert hogy kell használni? Nyomom az a-d meg az egeret de csak néha bezőldült az a cucc de nem történik semmi. Kérlek segítsetek!! Köszönöm előre is. -
#1758 Vá ezeket a részeket amikor halucinál ilyen furcsa helyeket igen bírom. :D -
#1757 Most találtam valami szellőzőt amit nemvettem észre mert nemjelezte. -
#1756 Én ebben a teremben má minden kis zugot bejártam. -
#1755 Balra fel a lépcsön jobbra ajtó. -
#1754 Nemtudom mennyire látszik, de itt tartok, má ledaráltam a katonákat. jelzi is, hogy hová kel menni de oda nemtudom hogytudok eljutni. -
#1753 Ejha, egyáltalán nem jöttem volna rá. Jól csinálja:D
#1745-el egyetértek -
#1752 Szinkronizálásból bőven megél ha már színészkedésből nem is.Rengeteg rajzfilmben adta karakterek hangját, Jokert pl már a régi Batman rajzfilmekben is ő szólaltatta meg. Annyira belejött, hogy azóta ő csinálja mindíg -
#1751 Kérek engedélyt meghunyászkodni!