Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackson77
Köszi a választ.

Rage47
hú, remélem PC-re is jön a DLC és vmi fincsi anyagot kapunk:)
gfreak
ha senkinek nincs ellenére akkor leszek HG és takarítok egy kicsit ;)

Racism is a weapon of mass destruction!

Bocsi srácok, de EZnem véletlen van

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

DarkSector
Nah nekem mielõtt a nagy csillárt levágom a kastélyban, elõtte a végigjátszás szerint kellene találnom egy ujjlenyomatot, de hol?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ott jobb oldalt van 1 kép ést azt kell be scannelni:)

PSN ID:misi2mezei

jackson77
Hello mindenkinek.

Én itt akadtam el a játékban. Ha valaki tudja hogy kell tovább jutni az írjon. Köszi elõre is.

Rage47
Rage47
Batman DLC jövõ héten. Ezt olvastam. VKi hallott róla még?
TDC Geronimo
Cheshirec_the_cat (The Pirate)

Hi!
I’ve got a problem when it’s time to use Batman’s glide in the game. When I hold <Space> , like it’s said to jump from one platform to another, Batman tries to open his wings again and again instead of gliding. So he fels down in a poisoning gas. If somebody could tel me, what should I do there.

Keir (Eidos)

The problem you have encountered is a hook in the copy protection, to catch out people who try and download cracked versions of the game for free.

It’s not a bug in the game’s code, it’s a bug in your moral code.

:DD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ProGabe
ilyeneknél spoilert pls!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A könyvhöz (képlethez) a doktornõ ujjlenyomata kell.
Bohóc kiscsaj (Harley Quinn) ujjlenyomata többször is kell, de máshol.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

grebber
Nem is értem miért nincs házigazda simán minden egyes warez kommentet lehetne törölni ennyi.

Next PC upgrade: 2022

darksektor

a bohóc kiscsaj ujjlenyomatait elõbb meg kell szerezned, aztán már engedi kiválasztani a könyvet
arty
na, ennek a topiknak annyi

köszi idióta warezpatkányok

-fav

Forza.

a critical combo strikes-ot hogy lehet használni?
opp bocsa warez topicba akart menni
itt kadtam el

Tudom, csak általában az srtest vmennyire megközelítette a valóságot, nem hittem volna, h ennyire félrenézi, h 1magos v 2.

norbi2fraktal
óó hát ne hídj ilyen teszteknek, ez csak össze méri a te géped a gépigénnyel, a gépigények is mindig hazudnak, nem hogy egy ilyen tesztelés...

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Jó, csak az srtest-en néztem volna, de mindhez hamis adatot ír, olyanhoz is, amit már rég végigvittem maxon pl, azt írja, h minimumon se megy..

norbi2fraktal
Minimum:
Processzor: Intel single core 3 Ghz vagy hasonló AMD

single.....

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

jah igazatok van:)mind1 min játszod ugyanaz a story!
énis PS3 végigjátszást nézem de nem azon játszom!most akk keressek xbox végigjátszást vagy mi?:D
huh de beszartam az elso rémálomnál vagy minél:Dtélleg van ebben a játékban kis horror jelleg foleg a rémálmoknál vagy mik azok!

Jó, ez tuti nincs így szerencsére, csak azért fura volt...

LoL, ehhez a játékhoz tényleg minimum 2 magos 3ghz-es proci kell??? Nem hiszem el...

Na igen, pont erre akartam én is kilyukadni. Szivesen segítek, ha bárki elakadt (nem trigerrel) és ehhez mindegy, hogy min játszottam végig.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Üdv, a demónak milyen hosszú játékideje van legnehezebb módban?

DarkSector
huh megvan mit kellene de nem tudom levizsgálni a polcokon a könyveket....azt hogy kell?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
faxa ...thx nekedis..

DarkSector
thx...

romeozor
annyira tudtam hogy ezt a nótát fogod elõhúzni. ennyire nem vagy normális vagy csak roppant rövid a memóriád? 15-20 hozzászólással korábban válaszoltam 2 kérdésedre is a játékkal kapcsolatban, a konzol témát meg te hoztad fel egyetlen gyermekem azzal hogy megkérdezted hogy nekem eredeti-e. attól hogy nekem nem pc-re van meg ugyan azt a sztorit játszottam végig (2x is) és feltételeztem nem bánja senki hogy másoknak segítek ha elakadnak valahol, akár más platformokon is.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

RedDevilsza
Te meg menj szépen a warez topikba a fos triggereiddel.

akkor go oda! ez a pc-s

am most prbálgatom megint de semmi nem tudok feljutni nincs más mint várni
romeozor
ahogy a kolléga is említette konzolra már kijött egy ideje és én azt vettem meg. igen van konzol topik is.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

de nem tõled kérdeztem :D "Válasz 'romeozor' üzenetére (#1378) "
am van sztem konzolos topik is
Nincs elõttem a szöveg, de asszem azzal verekedés közben (combóként használva) erõsebb, azaz ki is üt(heti) az ellenfelet (ellenfeleket).

aki elakad a játékban az keressen rá a you tube-n a végigjátszásra énis azt nézem ha elakadok:)

Nekem igen, mert Xboxon nyomom, amúgy van egy külön warez topik, ott részletesebben foglakoznak az ilyen trigerekkel.

norbi2fraktal
jah igen, az amikor kombózól,és nyomsz egy Q-t majd kombó közben dob egyet gyorsan/erõsen

amit te írtál az a power batarang de nekem a combo batarang kéne
ez egy elég massziv trigger
asszem itt jegeljük a dolgot egy idõre

mér neked már eredeti van?
romeozor
így jár aki warezol

norbi2fraktal
lejjeb van pont egy olyan kép, nekem sem jelölölte,vagyis be volt X-elve,és mégis engedett

de nekem nem jelenik meg semmi már 4-5x visszatöltöttem hiába nyomok bármit nem történik semmi
norbi2fraktal
ha segítség kell akkor nem zavarsz senkit szerintem, ott a fogaskerekeknél felkell húzni magad,ha azt jelöli hogy nem lehet akkor trigger, de akkor is felhúzza magát!!(((nekem is így volt)

ok ez sikerült köszi
de még ugyanabban a részben van egy olyan hogy ez fal mellett van 2 fogaskerék ott sem tudok csinálni semmi
ez már inkább látszik triggernek

igérem nem zavarok többet
norbi2fraktal
batclaw-el kell lehúzni

norbi2fraktal
erõsebb,és van olyan is amit te irányíthatsz, lessz majd 2-õs is, jah és ha a görgõvel kattintsz akkor közelrõl mutassa....

az upgrade-eknél a combo batarang mit tud?