Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az lenne a kérdésem hogy az elején mikor egy õr a villamos székben fekszik és egy rab pörköli, ott mit kell csinálni?
Vagyis gondolom ki kell szabadítani de sehogy sem tudok lejutni.
Fentrõl nem tudok leugrani lent meg zárva van az ajtó.
Szóval hogy kell eljutni hozzá?
BattleTag: kabel15#2672
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
PSN ID:misi2mezei
You\'ll Never Walk Alone
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"Nekem nem kell suli! Én mindent megtanultam az utcán!"
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
. : Z E L L E R : .
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
De akárhogy próbálok eljutni hozzá, észrevesznek. Ötlet?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Error
SecuLauncher: failed to start application <9000>9000>
Már bemásoltam a msvcr71.dll fájlt a C:\WINDOWS\system -be de semmi az operácios rendszerem Windows XP már alig vártam, hogy kiadják a játékot és most meg nem tudok játszani légyszi segítsetek!! vagy itt vagy vegyetek fel MSN-re [email protected]!
HELP!
Next PC upgrade: 2022
vagy én megvárom, míg összejön az 5 combo-pont és instant likvidálom
van arra mód, hogy kiiktassam az "elektormosteres" ajtókat!
Egy csomo "felkiáltójelet" stb... nem tudtam megszerezni ez miatt!
Elõre is köszi!
Segítsetek légyszi, mit kell csinálni a késes ellenfelekkel? Ütöm õket, szórom rájuk a batarangot, de semmi.
Se vistanal se XPnél nics ilyen jellegü hiba?
| #1682 OLVASS VISZA!!!!!!
Van ötletetek?
steam, origin: ACE_hun
Már az ini-ket írtam át.Köszi szépen<#worship>#worship><#worship>#worship><#law>#law><#integet2>#integet2>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
gomblenyomásokat kell rögzítened (makroknak nevezik ott is ha jól emlékszem)
eléggé macerás, de ha egyszer jól belövöd, mûködni fog rendesen (és spóroltál egy x360 kontrollert)
Racism is a weapon of mass destruction!