Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Hello!

Nekem az lenne a kérdésem hogy az elején mikor egy õr a villamos székben fekszik és egy rab pörköli, ott mit kell csinálni?
Vagyis gondolom ki kell szabadítani de sehogy sem tudok lejutni.
Fentrõl nem tudok leugrani lent meg zárva van az ajtó.
Szóval hogy kell eljutni hozzá?

BattleTag: kabel15#2672

The Protector
MAjd egy részen elkezd csíkozni a kép.Bezöldül meg olyan mint mikor tönkremegy a videókártyád.MAjd néha olyan effekt jön be mint mikor a very highon a crysisban meglõnek.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

offkorzreg
írja mit kell,használd a cover cornert.sarokhoz kell odatapadnod(space)és onnan batarang.ha nem csinálja akkor is próbálgasd,nekem is párszor kellett mert bugos volt egy kicsit

Sziasztok egy kis segítség kellene nekem elakadtam azon a részen kb 21% nál amikor dr youngot kell megmenteni zsasztól kés tart a nyakához és ahogy meglát kinyirja nem tudom sehogy megkerülni és kb 1 perc után bepánikol és akkor is meg õli. Köszi a segítséget elõre is!
hol mi?:Dez mennyinél van?mert én még ezzel nem találkoztamXD

PSN ID:misi2mezei

Ny Papa
Nézzél fel ott van egy kutya arra ugorj fel a F betûvel

Scouser
Én megnyomtam a ctrl-alt-del-t, mert egyszer ugyanígy ment tönkre a videókártyám:)

You\'ll Never Walk Alone

pluhi
Unlockolj mindent, majd told a challenge-eket. Az idõkorlátosak kb. másodpercre ki vannak számitva, lehet rajtuk tökölni eleget. És megtanulsz rendesen harcolni is:).
na végigtoltam, nagyon király volt, végig élveztem. viszont lehetett volna hosszabb kicsit, de lehet nekiállok mégegyszer.

Rage47
The Protector
Vki már leszedte az új dlc-t.Nekem nem nagyon akarja leszedni.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Rage47
látod, ha tudnál ennyit angolul, leírja mit csinálj. nyomd meg az X-et és húzd fel magad a kõszoborra a fal szélén fent.
"Nekem nem kell suli! Én mindent megtanultam az utcán!"
KaszaN
Szevasztok, elakadtam a játékban és azt szeretném kérdezni, hogy mit kell csinálni még ott az elején ahol egy fickó kínoz egy másikat aki valami szépben ül és én nemtudok odamenni valami védõfal miatt. Egy órát császkáltam ott fel alá de nemjöttem rá. Segítsetek.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

The Protector
Nekem ekkor már rajt voltak a ctrl-on és az alt-on az ujjaim és a másik kezem már indult a del felé.

Rage47
ezzel mindenki így volt:D
Zeller01
gecc...
a legnagyobb jelenet mikor szétesik a kép! úgy beszartam nyúltam is a RESET gomhoz. nem is tudom miért nem nyomtam meg... szerencse, hogy hagytam még 3mp-ig

. : Z E L L E R : .

pluhi
Batclaw, megránt, elejti, leápol is mûködik.
ProGabe
system32-be másold, meg a játék exe-je mellé!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

valaki tudna segíteni???
megvan, megoldottam :)

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Egy kérdés. Ott járok a játékban, hogy ki kéne iktatni az egyik fõnököt, aki a ketrecekbe rakott dokikra felügyel a Botanikuskertben, és van mellette még pár fegyveres pacák.

De akárhogy próbálok eljutni hozzá, észrevesznek. Ötlet?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

offkorzreg
az olvasással is van egy kis gondod ha jól látom,mert ez itt nem a warez topik:c

offkorzreg
oké,amúgy nincs semmi ilyesmi

Csáó nekem lenne egy kis gondom felraktam a játékot és amikor el akarom indítani akkor ezt írja ki!

Error

SecuLauncher: failed to start application <9000>

Már bemásoltam a msvcr71.dll fájlt a C:\WINDOWS\system -be de semmi az operácios rendszerem Windows XP már alig vártam, hogy kiadják a játékot és most meg nem tudok játszani légyszi segítsetek!! vagy itt vagy vegyetek fel MSN-re [email protected]!

HELP!
grebber
Értelemszerûen ezt csináltam mivel már végigvittem csak azt hittem van valami kombináció amivel kilehet védeni az ütését aztán kontrázni!

Next PC upgrade: 2022

offkorzreg
átugrod.egész egyszerû nemigaz?

Rage47
ugord át és hátbavered :)
vagy én megvárom, míg összejön az 5 combo-pont és instant likvidálom
grebber
Amúgy a játékot végigvíve sem tudtam rájönni azoknál az elektromos rudas embereknél mit kell nyomni hogy letudjuk verni õket?

Rage47
E betüvel könnyebb sztem
grebber
Majd idõvel kapsz egy kütyüt amivel hatástalanítani tudod õket!

Sziasztok,
van arra mód, hogy kiiktassam az "elektormosteres" ajtókat!
Egy csomo "felkiáltójelet" stb... nem tudtam megszerezni ez miatt!
Elõre is köszi!

Kösz, nem vettem észre a játékban. De így már tényleg jó. :)
grebber
Mondja is a game hogy a köpenyeddel kell megzavarni õket átunna tudod atakolni majd.Nekem alapból a görgö megnyomása ez a köpenyes manöver!

Sziasztok!
Segítsetek légyszi, mit kell csinálni a késes ellenfelekkel? Ütöm õket, szórom rájuk a batarangot, de semmi.
Nekem tökéletesen megy Win 7 64-en...a csúnya oldalon adtam linket, én is azzal tolom, már a vége fele vagyok 75%-on:)

Rage47
nem tudok print screent nyomni, de nekem megjelent a 2 új map a Download content-en belül, és játszottam is az egyiken.
és melyik az a file amit be kell xp-esetén másolni?
RETROB0Y
Akkor ez a Seculauncher hiba CSAK ÉS kizárolag Windows7nél van??

Se vistanal se XPnél nics ilyen jellegü hiba?

| #1682 OLVASS VISZA!!!!!!

mindig mikor be akarok lépni akkor kiírja hogy secu launcher failed to start appliation 9000.
Van ötletetek?
RETROB0Y
Akkor vistan sincs??

Csak Win7en??

Igen, win7-en van, XP-n nincs a hiba, de egy file BIN mappába másolásával az is megoldódik.

steam, origin: ACE_hun

Nagyon de nagyon szépen köszönöm!!!Úgy látszik az az X360 gémpad emu amit én szedtem nem volt jó.Ez már tökéletes!!!Tegnap toltam vagy 5 órát fordított gombokkal és most fura h jó:DD
Már az ini-ket írtam át.Köszi szépen<#worship><#worship><#law><#integet2>

RETROB0Y
Amugy ez a SecuLauncher csak Windows 7-en van?

Vagy más oprendszeren is van ez a hiba?

ProGabe
EZ a megoldás

kéne majd FAQ, amiben az lehetne egy pont

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gfreak
GfWL nem szart be?

Racism is a weapon of mass destruction!

Rage47
Nekem Steamen már le is töltötte.
gfreak
inkább így: Elérhetõ (???) :DDD

grebber

gfreak
megveszed, vagy átmész a wareztopikba trollkodni

gfreak
megnyitod a Logitech Profiler-t, es kersz egy new game sémát (a játék exe-jéhez köti majd a program, az elérését meg kell adnod mindenképpen) ...aztán a billentyûzet/egér mappinget beállítgatod a gamepad gombjaira (tehát ami a játékban a controlson látható...rengeteg alap funkció már le van elõre programozva, pl az egérmozgások)...a játék számára te még mindig bill-egér kombinációval fogod a játékot irányítani, de valójában a kontrollert használod

gomblenyomásokat kell rögzítened (makroknak nevezik ott is ha jól emlékszem)

eléggé macerás, de ha egyszer jól belövöd, mûködni fog rendesen (és spóroltál egy x360 kontrollert)