Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jobb és bal egér gombot nyomva tartod akkor elkezdi tekergetni és látod hogy zöldebb lesz akkor hagyd,majd az A és D gombbal is megint tekered akkor tök zöld lesz és úgyhagyod.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
majd balegér
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Minden bug megszûnik, ha használjátok a live trükköt!!!!!!!!!!!
trigger, meg repkedés, meg minden!!!!
:D
PSN ID.: Beegabor
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A játék legelején akadtam el van egy olyan rész hogy 3 fegyverest kell csöndben lefegyverezni na utána továbbmegyek a szellõzõn át bemegyek a következõ részhez ahol szintén le kell fegyverezni pár embert minden kész van és valamit utána be kéne scannelni és nem tudom hogy mit kell. Légyszi segítsetek köszi!
Aloha
Tehát úgy. hogy így nézzen ki pl:
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS=''Microsoft Windows XP Professional'' /fastdetect /safeboot:minimal
Ne felejstd el újraindítás elött törölni /safeboot:minimal-t, hogy normálisan induljon.
Next PC upgrade: 2022
Nem tudja valaki hogy lehet azokat a robbantható falakat szétrobbantani amiket nem lehet elérni a földrõl? Valaki írta hogy a köteles csáklyával lehet de az nem csinál semmit. Kösz elõre is!
Hiba a fájl vagy mappa másolása közben:
msvcr71 nem másolható: Másik szemény vagy program használja. Zárjon be minden olyan programot, amely a fájlt használhatja, majd próbálja meg újra.
Mit csináljak légyszi segítsetek vagy itt vagy MSN-en [email protected]!!!
minden UE3-as játékban szar, mert X-box konrollerre van optimalizálva
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nekem a gondom ,hogy a videók alatt a beszéd hangereje halkabb mint a játék közben.
Valakinek volt ilyen gondja?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
A padló felnyitására viszont ez a trükk sem jó, ott CTRL után megnyomtam a gamepademen a megfelelõ gombot<#idiota>#idiota>. Hülye dolog, tudom, mert nyomhattam volna ennyi erõvel teljesen padrõl is.
Valszeg át is állok a challenge-eknél a Rumblepadre, instant takedown bindot vizionálok egy gombra<#eplus2>#eplus2>.
Amúgy, aki nem tolja az angolt legalább alapszinten, annak sok nem jön le sem a sztoriból, sem a találós kérdésekbõl, sem a biokból, se semmibõl. Lehet várnék egy magyaritásra, vagy nemtom, de angol nélkül az egész ledegradálódik "megyek és püfölök" szintre.
A játék amúgy marha jó minden percét élveztem. Killer Crock-os részt nem teljesen így képzeltem el, de ettõl függetlenül nagyon bejön.
semmi bonyolultság nincs ebben,ha ez nem megy már,akkor most hagyd abba a játékot,ne is folytasd.