Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorzreg
ja bocs,az elõzõt nem neked szántam.de oké segítek nekedis.
jobb és bal egér gombot nyomva tartod akkor elkezdi tekergetni és látod hogy zöldebb lesz akkor hagyd,majd az A és D gombbal is megint tekered akkor tök zöld lesz és úgyhagyod.

Offkorzreg légyszi nekem is segíts hogy kell kinyitni az ajtót?????
offkorzreg
ctrl-t a guggoláshoz,aztán ha sarokhoz érsz írja hogy baszdle a space billentyût.ha nem jó akkor bugos,nyomjál pár restart checkpoint,meg próbáld hosszasan nyomni a space.nekem jó lett

Mit nyomjak vagy mi a lényeg? pls
offkorzreg
mert nem lapul oda a falhoz normálisan,próbálgasd még nekem is bugos volt az a rész,de sikerült aztán

Segítsetek légyszi hogy kell feltörni az ajtot a cryptografic seqencerel???
DarkSector
kihajol...legalábbis azt kellene

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KaszaN
Nemértem, én fedezékbe vagyok, majd ha megnyomom a job gombot kijön a fedezékbõl. Nemtudom mit csinálok rosszul.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

DarkSector
után ajobbegér
majd balegér

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KaszaN
Hogyan lehet fedezékbõl ilyen izét dobni? Egy résznél csak úgy lehet továb menni, de nemtudom megcsinálni. Ctrl+space falhozlapulás csak anyit ír.

DarkSector
Ha még valaki eddig nem tudta.....

Minden bug megszûnik, ha használjátok a live trükköt!!!!!!!!!!!
trigger, meg repkedés, meg minden!!!!
:D

Köszönöm a segítséget! Még egy kérdés a cryptografic seqencert hogy kell használni? Nyomom az a-d meg az egeret de csak néha bezõldült az a cucc de nem történik semmi. Kérlek segítsetek!! Köszönöm elõre is.
KaszaN
Vá ezeket a részeket amikor halucinál ilyen furcsa helyeket igen bírom. :D

KaszaN
Most találtam valami szellõzõt amit nemvettem észre mert nemjelezte.

KaszaN
Én ebben a teremben má minden kis zugot bejártam.

wedge31
Balra fel a lépcsön jobbra ajtó.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

KaszaN
Nemtudom mennyire látszik, de itt tartok, má ledaráltam a katonákat. jelzi is, hogy hová kel menni de oda nemtudom hogytudok eljutni.

Rage47
Ejha, egyáltalán nem jöttem volna rá. Jól csinálja:D
#1745-el egyetértek
Seth
Szinkronizálásból bõven megél ha már színészkedésbõl nem is.Rengeteg rajzfilmben adta karakterek hangját, Jokert pl már a régi Batman rajzfilmekben is õ szólaltatta meg. Annyira belejött, hogy azóta õ csinálja mindíg

PSN ID.: Beegabor

pluhi
Kérek engedélyt meghunyászkodni! <#mf2>
pedig tökre Dart Vaderes volt:(

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

<#hehe>
grebber
Mark Hammil aka Luke Skywalker.Mi ebben a pláne?

Next PC upgrade: 2022

pluhi
Mindenki csekkolja, hogy kicsoda nyomja Joker hangját! Én letettem a hajam.<#vigyor>
offkorzreg
ok,tök nagy élvezet lehet 0 angoltudással játszani:-c

Pretorian
Nah...hát ez a játék 10/10, mondom ezt úgy, hogy 15%-nál tartok, és a mûfaj elég távol áll tõlem, bár a Batman sötét hangulatát mindig is szerettem, anno még apámmal néztem moziban az elsõ filmet vagy 20 éve. Kurvajól van optimalizálva, rengeteg az upgrade, a gyûjtögethetõ cumó, a dramaturgia, a dialógusok, az átvezetõk iszonyat hangulatosak...100% játékélmény, 0 ronyó, 0 frusztráció...beszarás...egyszercsak jön egy Rocksteady a semmibõl, és a második játékukkal beirják magukat a videojátékok nagykönyvébe.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

vagy pedig az elsõ Riddler feladvány lesz ez a képpel
nem csak szimplán követni kell X-et lenyomva a whiskey felhõket?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

hali mindenkinek!
A játék legelején akadtam el van egy olyan rész hogy 3 fegyverest kell csöndben lefegyverezni na utána továbbmegyek a szellõzõn át bemegyek a következõ részhez ahol szintén le kell fegyverezni pár embert minden kész van és valamit utána be kéne scannelni és nem tudom hogy mit kell. Légyszi segítsetek köszi!
Aloha
Ha nem megy f4-el sem, akkor próbáld meg hozzáadni a következõ sort a 'boot.ini' fájlhoz: /safeboot:minimal
Tehát úgy. hogy így nézzen ki pl:

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS=''Microsoft Windows XP Professional'' /fastdetect /safeboot:minimal
Ne felejstd el újraindítás elött törölni /safeboot:minimal-t, hogy normálisan induljon.

werkfilm
nyomd az f4et

Légyszi segítsetek!
Hiába nyomom meg az F8-at nem akarja a csökkentett módot behozni mi lehet a baj????
Próbáld meg csökkentett módban elindítani a Windowst, hátha akkor nem tölti be a programot, ami használja.
pluhi
Azért ez elég szégyen egy PCre kiadott porton, nem? Van egy olyan szabványos dolog, hogy DirectInput, az utóbbi tizenx évben senkinek nem okozott problémát a kezelése. Na mindegy...
grebber
Vagy ezt upgrad-el lehet elérni már hirtelen nem tudom!

Ok köszi azt hittem nem lesz több fegyó, már van 8.
grebber
Azokat majd egy késõbbi 3 "csáklyás" fegyverrel tudod majd kirántani!

Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy lehet azokat a robbantható falakat szétrobbantani amiket nem lehet elérni a földrõl? Valaki írta hogy a köteles csáklyával lehet de az nem csinál semmit. Kösz elõre is!
Nem tudom bemásolni a system32-be a msvcr71.dll fájlt mert ezt írja ki!!

Hiba a fájl vagy mappa másolása közben:

msvcr71 nem másolható: Másik szemény vagy program használja. Zárjon be minden olyan programot, amely a fájlt használhatja, majd próbálja meg újra.

Mit csináljak légyszi segítsetek vagy itt vagy MSN-en [email protected]!!!
Köszönöm a segítséget! Még egy kérdés a cryptografic seqencert hogy kell használni? Nyomom az a-d meg az egeret de csak néha bezõldült az a cucc de nem történik semmi.
ProGabe
#1677!!

minden UE3-as játékban szar, mert X-box konrollerre van optimalizálva

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

pluhi
Vicces ez a gamepad támogatás, el van szúrva rendesen ebben az engineben. Egy kis iniben való turkálással meg tudtam oldani, hogy az elõre/hátra mozgás jó legyen, de a fõmenü továbbra is szar. Ennyit kibirok gondoltam, mig nem próbáltam evade-elni egyet. Rendesen futok elõre a sticket felfelé nyomva, majd a futás kétszeri megnyomására evade-eltem HÁTRA. Röhej. Marad a profiler remapping...
Sziasztok.
Nekem a gondom ,hogy a videók alatt a beszéd hangereje halkabb mint a játék közben.
Valakinek volt ilyen gondja?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

KaszaN
Má késõ. Továb vitem. Jócskán

pluhi
Nálam sem ez, sem a corner hide nem mûködött, de más kombók is hol mennek, hol nem. A corner hide nem megy úgy, hogy CTRL és guggolva space, de megy úgy, hogy SPACE->CTRL.
A padló felnyitására viszont ez a trükk sem jó, ott CTRL után megnyomtam a gamepademen a megfelelõ gombot<#idiota>. Hülye dolog, tudom, mert nyomhattam volna ennyi erõvel teljesen padrõl is.
Valszeg át is állok a challenge-eknél a Rumblepadre, instant takedown bindot vizionálok egy gombra<#eplus2>.
Amúgy, aki nem tolja az angolt legalább alapszinten, annak sok nem jön le sem a sztoriból, sem a találós kérdésekbõl, sem a biokból, se semmibõl. Lehet várnék egy magyaritásra, vagy nemtom, de angol nélkül az egész ledegradálódik "megyek és püfölök" szintre.
Rage47
Ezt a hsz-t törölni kéne sztem. Utálnálak, ha elolvasnám, és még nem játszottam volna végig. Egyik legnagyobb poén a játékban.
Sziasztok. A padló alatti járatokba hogyan lehet normálisan lemászni? ctrl+space az addig oké, de soha nem sikerül csak hosszas szenvedés után. Ez vmi bug vagy megvan a trükkje? Max úgy szokott sikerülni ha nyomogatom mind a kettõ mint az õrült.
A játék amúgy marha jó minden percét élveztem. Killer Crock-os részt nem teljesen így képzeltem el, de ettõl függetlenül nagyon bejön.

offkorzreg
szerintem azér már alapkövetelény ennyit tudni legalább:\
semmi bonyolultság nincs ebben,ha ez nem megy már,akkor most hagyd abba a játékot,ne is folytasd.

KaszaN
Hát elõszöris elmondanám, hogy nemtudok angolul mert nem azt tanultam, szóval nemkell egybõl leszólni.