2888
Batman: Arkham Asylum
-
#1990 Valaki plz mondja már meg merrefelé kell továbbmenni ott, ahol SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kösz.Poison Ivy növényei a harangtoronyban benőtték az egész placcot, átcsimpaszkodok a gázfelhők felett, beszélek a feka biztonsági őrrel, majd Killer Croc barlangjába kell eljutnom. Vissza kell mennem az udvarra, vagy az épületen belül kell tovább haladni valamerre? -
iceQ #1989 ÁÁÁÁÁ!
CSak nem találom az a k*rva könyvet b*sszmeg a viláág! Melyik szinten van vagy hol????? -
xido #1988 Újrarakott windows..játékot nem engedi telepíteni,feldob egy ablakot,hogy a "Fájl verziója nem kompatibilis a Windows verziójával."..blabla..
előtte NFS-t gond nélkül..Batmant is újra rakás előtt 2x is gond nélkül..mi hiányzik neki?..MS keretrendszer?..új windows installer? -
#1987 Köszi végre eggy normális ember. -
josi #1986 mivel nem nagyon vágod az angolt -
#1985 Köszönöm!
Következő?
-
#1984 én mondtam
amúgy meg #1978 -
#1983 Levan írva valahova konkrétan mit kell csinálni vagy keresgetnikell állanróan?
-
#1982 Nem lessz ez így jó megint elakadtam...
[IMG][/IMG] -
josi #1981 A kártya driverét frissísd meg tedd fel a legújabb diretxt. -
Yamada89 #1980 Nekem pont a képes résznél kilép General Protection Fault-al és nemtom az mitől van vmi help? -
#1979 Azért, mert csítelnek a mocskok. Konzol listákon nincs ilyen, mivel nincs cheat... -
#1978 szerintem töröld a játékot,hello -
#1977 Köszönöm!
-
josi #1976 Tőled jobbra a falon levő fényképet scanneld be detektív módban. -
#1975 innen hogyn tovább (nem tok angolul)
[IMG][/IMG] -
vicktory #1974 Köszi a segítséget!!!! -
#1973 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Semmit, a játéknak vége. Visszamehetsz még gyűjtögetni , de semmi más nem fog már történni -
G22 #1972 -egy -
G22 #1971 Én is így kezdtem:)
Tudod van egy elején egy Windows live-s kérdés....Regisztrálnod kell magad, különben nem enged menteni a játék...
Szóval amikor belépsz a játékba és egy kérdés ugrik fel, az igenre menjél, majd csinálj ebben a Windows lives-s home hülyeségben egy OFFLINE regisztrácót..Ne online-t !Offline-t! -
G22 #1970 Legyőztem JOKERT, és 56%nál tartok, utána mit kell csinálni????Mert ezek szerint nincs vége a játéknak, de semmi missziót nem ír. -
#1969 Azért nem gyengén prok élnek a világon ha live-on nyomjuk akkor a Challange modnál ott egy lista és ilyen 10 milliók meg ilyenek figyelnek be lol.Na asszem én akkor ezekhez képest semmi egy nagy lószar vagyok. -
#1968 üdv a klubban! -
#1967 felesleges? hmm...felesleges lenne telespoilerezni meg telewarezolnia topikot is, mégis megteszik... -
#1966 Felesleges ide HG nem pőrőg ugy a topic... -
vicktory #1965 Sziasztok az lenne a kérdésem h a játékban hogy lehet menteni mert én nem tudok akár hányszor ki lépek mindig előröl kezdi a játékot és a játékban sem találtam mentési funkciót.Segítségeteket nagyon meg köszönném!!! -
#1964 kb. 1 hónapot várt a win7-es topik HG-ja, szal türelem:D -
#1963 és kb hasonlóan leszarják mint a spoiler tag nélküli spoilerkedést meg a warez kérdéseket...még jó hogy a HG jog átvételéért a [email protected] írt levelet is leszarják.. -
#1962 ezt leírhatod még párszor:D -
#1961 Százalékokat felejtsétek már el plz. Függ a megtalált trófeáktól/szalagoktól, megfejtett rébuszoktól, megcsinált challengektől, mindentől. Semmi információtartalma nincs kb. -
#1960 Én is itt tartok,de még nem próbáltam (tegnap már fáradt voltam este,hogy legyűrjem őket)
Amúgy 69% nekem itt -
#1959 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne foglalkozz a sima rosszfiúkkal. Evade folyamatosan meg fuss el, méghozzá úgy, hogy mikor a nagy rohamoz, legyalulja a kicsiket. Miközben fut rád a nagy, deneránggal pofándobod (mindig rá dobja automatán), elugrasz előle, ő nekiszalad a falnak. Ilyenkor besomsz párat és összerogy. Ekkor tudsz felmászni a hátára. Lehet kicsit pofozni vele a kicsiket is, de inkább a másik nagyot ápold. Ha jól csinálod, az is stunba kerül, mire ez ledob. Lényeg, hogy minél előbb fel tudj mászni valamelyikre, egyrészt ott biztonságban vagy, meg a "DPS" se rossz. Próbáld úgy csinálni, hogy egyszerre legyenek alacsony HPn, utána még pár kör gyepálás deneráng után és vége. Videomegosztókon találsz erről is példát biztos.
-
moho #1958 Én most ott szívok, hogy Joker fent tronol valami emelvényen lent meg a csatlósia rontanak rám 2db "mutánsal". Feltételezem ez lesz a játék vége is, gondolom még Jokert kell legyűtnöm. Én is 54% körül lehetek.
Nincs valami jó receptetek erre a bunyóra? A két debella életerejét kb 50%-ig le tudom szedni de addigra kipurcanok. :) -
Hoz_Hun #1957 Ráadásul, ha nem detektív módban vagy meg se találod, vagy ha igen akkor se tudsz vele mit kezdeni, csak detektív módban. -
#1956 Nem szó szerint "ugrik ki" a könyv, egy kicsit kijjebb lóg a sorból. :D -
#1955 Még nem találtad meg a doki irodáját. Menj ki a főfolyosóra, végén balra lesz egy ajtó. -
#1954 nem ugrik ki semmien könyv -.ASD::SD:
csak kicsit kintebb van.detektív módban megfogod találni könnyen,nézz körül találd fel magad -
iceQ #1953 Tuti hülye vagyok :D De milyen könyvet kell keresni? ami kiugrik? többször végigjártam detektív üzemmódban nem jön ott semmi könyv ki -
G22 #1952 Egy baj van a játékkal, ha nehéz a küldetés, vagy pláne egy harc, és az ember meghal 50szer, akkor eldurran az agy:D, de végre legyőztem Jokert is, erre nézem missio csak 56%on áll :D, jó hosszú a játék. -
#1951 biztos hülye vagy