843
A világ legérdekesebb dolgai
  • sweech
    :D
  • Kicsikiraly
    Házifeladat: időgép elkészítése
    Beadási határidő: Tegnap
  • Looooser
    én se nagyon de ha igaz úgy is beledöglünk... :D
  • bardocz
    Értem én.Csak nem hiszem el.
  • Looooser
    *ne süllyedj le az ő szintjükre, a gyakorlatukkal úgy is megvernek* nem úgy értettem 1 dimenzió a pont 2 dimenzió a sík 3 dimenzió a tér és a 4 dik dimenzió az idő, ergó ha több tér van ugyan azon a helyen akkor több idő is létezik (nem itt nem a szobákra-házakra ás a meleg-hideg jelenségekre gondolok)
  • bardocz
    No mindegy,a lényeg,hogy vagy valami,vagy megy valahova.
  • Looooser
    elvileg az volt az első terv,de azt nem tudták megvalósítani most ezzel próbálkoznak... legalábbis ha jól toom
  • bardocz
    Érted,nehogymán ne tudjál 4 dimenzióban gondolkodni
  • Looooser
    figyelj gondolkodj 4 dimenzióban és akkor lehetséges....
  • bardocz
    Ez nm az a svájci dolog?Mert én úgy emlékszem,hogy kis galaxist akarnak létrehozni két részecske kecigyors ütköztetéséből :o
  • Looooser
    szal ez lessz a vesztünk.... jah igen vmi iq fájter műsorban volt erről riport csak félfüllel hallgattam de ez volt a tömör lényeg mármint a ... elötti rész az utána már cak szvsz
  • Fbn Lx
    időgép faszság D:
    a jövőbe utazás az idő felgyorsításával oké, de azt senki nem fogja nekem megmagyarázni, hogy a múlt most is létezik, nem csak egy emlék :/
  • Looooser
    100 méterrel a föld alatt részecske gyorsítóval 2db egyenkén 2,5 centiméteres feketelyukat akarnak létre honi mert számításokkal bebizonyították hogy a fekete lyukak az időt is magukba szívják, vagyi torzítják, és ezt akarják kihasználni hozzá... hát nem toom egy fekete lyuk tágul és szvsz megsemmisíthetetlen ergó először a részecske gyorsító majd az egész bolygó fog magába roppani...
  • bardocz
    Időgép...
    Annyit tudok rá mondani,hogy:
    -Meg a faszom,az időgép
  • Looooser
    a legutolsó fogja a vesztünket okozni :)
  • Looooser
    ha bele gondolsz tényleg igaz, minden világot fórmáló találmányban benne van egy magyar keze pl számító gép atombomba és most az idő gépben is
  • Fbn Lx
    az emberek nem intelligens faj, tapasztalat : Das
  • Kicsikiraly
    Isaac Asimov mondta egyszer: "A világon két intelligens faj létezik, az emberek, és a magyarok."

halál komoly mellesleg :O
  • Fbn Lx
    azért nem mindenhol mondjuk, volt amerikai osztálytársam vágta annyira a matekot mint én.
    mondjuk az nem nagy teljesítmény... tudomtudom
  • n3whous3
    (de mondjuk azért gondolj már bele, hogy egy hétköznapi ember miben is használ másodfokú egyenletet?...)
  • n3whous3
    Romániában meg tanulnak differenciálást meg kis integrálást is középben.

Hát jah, nem kicsit szánalom...
  • bardocz
    Amerikában eleve a másodfokú egyenletet csak egyetemen tanítják,tiszta szánalom ami ott megy:D
  • Fbn Lx
    ja, ezt hallottam.
    a magyar érettségi meg ennek az ellentéte.
    ha nem a megoldókulcsot írod le akkor nincs pont...
  • norbi56
    dicsak...
  • n3whous3
    Én meg mostanában olvastam egy cikket, idézem:

"Csupán az igen durva káromkodásnak számító "fuck off" kifejezést vetette papírra egy brit diák az angol írásbeli érettségin és elégséges minősítést kapott a munkájáért.
    A tanulók azt a feladatot kapták, hogy készítsenek leíró fogalmazást a teremről, amelyben vizsgáznak. A kétszavas szitkozódással a diák 2 pontot szerzett a 27-ből és többet is kaphatott volna, ha használ írásjeleket - mondta Peter Buckroyd, a vizsga lebonyolítását irányító szakfelügyelő a The Times című londoni lap szerint.
    - A beadott fogalmazás tanúsága szerint a diák értékelhető mértékben rendelkezik azokkal az alapvető jártasságokkal, amelyeket vizsgálunk. Ilyen például az írásbeli kifejezési készség és a helyesírás - mondta Buckroyd. - A megoldásnak ugyan nincs köze a feladathoz, de kétségtelen, hogy a diáknak van némi nyelvtani tudása. Magasabb pontszámot is kaphatott volna, ha a mondat végén kiteszi a felkiáltó jelet. (MTI) "

LOÁL, szóval az alapvető helyesírás az általános suliban nem elvárás? Mert ezek szerint ők kb ilyen általános sulis szinten kezelik a dolgot. Meg egyébként is atomlol az egész...
  • n3whous3
    tomm
  • OssianFan
    Már nem is csodálkozom azon hogy nem tudták miből van a kenyér, ha sokuk azt sem tudja megmutatni a térképen hogy hol élnek :D
    Amúgy egyszer régebben újságban olvastam, hogy amcsiban az érettségi nagyjából annyiból áll, hogy megtanítják hogy kell beszélni, és ne a wc mellé végezze a dolgát..

Hát igen, elég nagy szégyen ez a csak 230 békés év.. :S
  • Looooser
    az amerikaiak a világ legnagyobb hülyéimint ahogy az alábbi példa is mutatja (angol szügséges)
  • Looooser
    " Az elmúlt 3500 év történelmét végignézve csak 230 békés évet számolhatunk össze. " asszem ezt hívják szégyennek...
  • n3whous3
    "Egy 1991-es Gallup felmérés azt az eredményt hozta, hogy az amerikaiak 49 százaléka nem tudta, hogy a fehér kenyér búzából készül."

Akkor mit gondoltak, hogy a kenyér miből van? :DDDD (most komolyan)
  • OssianFan
    4000 évvel ezelőtt Babilonban bevett szokás volt, hogy az esküvő után a menyasszony apja újdonsült vejét egy hónapig itatta. Az ital mézből készült sör volt, innen származik a magyar "mézeshetek", illetve az angol "honeymoon" (mivel a babiloniak holdhónapot használtak) kifejezés.

Az elmúlt 3500 év történelmét végignézve csak 230 békés évet számolhatunk össze.

A földimogyoró a dinamit egyik alkotórésze.

A háború szava a szanszkrit nyelvben az jelenti: vágyakozás több tehénre.

A méhek, a teknősök és a termeszek teljesen süketek.

A nulla az egyetlen szám, ami nem írható le római számokkal

Egy 1991-es Gallup felmérés azt az eredményt hozta, hogy az amerikaiak 49 százaléka nem tudta, hogy a fehér kenyér búzából készül.

Ha nincs kakas a csoportosulásban, sokszor az egyik tyúk átveszi a helyét és kukorékol helyette!

Az ostorcsattanás igazából egy miniatűr hangrobbanás: a bojt átlépi a hangsebességet.

Csak két állat van, amely a fejének elfordítása nélkül is látja a háta mögötti területet: a nyúl és a papagáj.
  • bardocz
    AC/DC-s jó:D
  • n3whous3
    Melaszos kenyér omg
  • Rip
    Google, első találat:

"Melasz

A cukorgyártás mellékterméke, sűrű, barna, kellemetlen ízű, nagy cukortartalmú szörplé.
    Amerikai kutatók rájöttek, hogy ennek ellenére, ha mértékkel fogyasztjuk, jó hatással van közérzetünkre.

A melasz rengeteg angol és amcsi teasüti alapja.
    Persze nekik könnyű dolguk van. Szinte a konyhák egyik alapfelszerelése, míg nálunk csak a jobb bioboltokban lehet hozzájutni."

http://cookie.freeblog.hu/archives/2006/05/12/A_melasz_mint_olyan/
  • n3whous3
    google.com
  • Máté94
    Mi az melasz?
  • passatgt
    legalább nem kell annyit kompozni
  • OssianFan
    A kisbabák térdkalács nélkül születnek, ez a testrész csak 2-6 éves koruk között fejlődik ki.

Az 1989-es panamai invázió során az amerikai kommandósok úgy próbálták előcsalogatni Manuel Noriegát a vatikáni nagykövetségről, hogy az AC/DC "Highway to Hell" című számát játszották maximális hangerővel. Brian Johnson, az AC/DC énekese, amikor meghallotta, hogy a zenéjüket pszichológiai hadviselésre használták így kommentálta az esetet: "Azt hiszem, ezek után nem fogunk koncertfelkérést kapni a Pápától."

Egy Las Vegasi átlaglakos évi 846 dollárt költ szerencsejátékra.

1919 január 15-én Bostonban egy melasz áradat megölt 21 embert, míg 150-et megsebesített.
  • Magiszter
    spowl az magyarul a pogoly? :DDD
  • kakaoskalacs
    You’d have to call that a spider. Or a spider/owl. Or a Spowl.