843
A világ legérdekesebb dolgai
-
:D -
Házifeladat: időgép elkészítése
Beadási határidő: Tegnap -
én se nagyon de ha igaz úgy is beledöglünk... :D -
Értem én.Csak nem hiszem el.
-
*ne süllyedj le az ő szintjükre, a gyakorlatukkal úgy is megvernek* nem úgy értettem 1 dimenzió a pont 2 dimenzió a sík 3 dimenzió a tér és a 4 dik dimenzió az idő, ergó ha több tér van ugyan azon a helyen akkor több idő is létezik (nem itt nem a szobákra-házakra ás a meleg-hideg jelenségekre gondolok) -
No mindegy,a lényeg,hogy vagy valami,vagy megy valahova. -
elvileg az volt az első terv,de azt nem tudták megvalósítani most ezzel próbálkoznak... legalábbis ha jól toom -
Érted,nehogymán ne tudjál 4 dimenzióban gondolkodni
-
figyelj gondolkodj 4 dimenzióban és akkor lehetséges.... -
Ez nm az a svájci dolog?Mert én úgy emlékszem,hogy kis galaxist akarnak létrehozni két részecske kecigyors ütköztetéséből :o -
szal ez lessz a vesztünk.... jah igen vmi iq fájter műsorban volt erről riport csak félfüllel hallgattam de ez volt a tömör lényeg mármint a ... elötti rész az utána már cak szvsz -
Fbn Lx #552 időgép faszság D:
a jövőbe utazás az idő felgyorsításával oké, de azt senki nem fogja nekem megmagyarázni, hogy a múlt most is létezik, nem csak egy emlék :/ -
100 méterrel a föld alatt részecske gyorsítóval 2db egyenkén 2,5 centiméteres feketelyukat akarnak létre honi mert számításokkal bebizonyították hogy a fekete lyukak az időt is magukba szívják, vagyi torzítják, és ezt akarják kihasználni hozzá... hát nem toom egy fekete lyuk tágul és szvsz megsemmisíthetetlen ergó először a részecske gyorsító majd az egész bolygó fog magába roppani... -
Időgép...
Annyit tudok rá mondani,hogy:
-Meg a faszom,az időgép
-
a legutolsó fogja a vesztünket okozni :) -
ha bele gondolsz tényleg igaz, minden világot fórmáló találmányban benne van egy magyar keze pl számító gép atombomba és most az idő gépben is -
Fbn Lx #547 az emberek nem intelligens faj, tapasztalat : Das -
Isaac Asimov mondta egyszer: "A világon két intelligens faj létezik, az emberek, és a magyarok."
halál komoly mellesleg :O -
Fbn Lx #545 azért nem mindenhol mondjuk, volt amerikai osztálytársam vágta annyira a matekot mint én.
mondjuk az nem nagy teljesítmény... tudomtudom -
n3whous3 #544 (de mondjuk azért gondolj már bele, hogy egy hétköznapi ember miben is használ másodfokú egyenletet?...) -
n3whous3 #543 Romániában meg tanulnak differenciálást meg kis integrálást is középben.
Hát jah, nem kicsit szánalom... -
Amerikában eleve a másodfokú egyenletet csak egyetemen tanítják,tiszta szánalom ami ott megy:D -
Fbn Lx #541 ja, ezt hallottam.
a magyar érettségi meg ennek az ellentéte.
ha nem a megoldókulcsot írod le akkor nincs pont... -
dicsak... -
n3whous3 #539 Én meg mostanában olvastam egy cikket, idézem:
"Csupán az igen durva káromkodásnak számító "fuck off" kifejezést vetette papírra egy brit diák az angol írásbeli érettségin és elégséges minősítést kapott a munkájáért.
A tanulók azt a feladatot kapták, hogy készítsenek leíró fogalmazást a teremről, amelyben vizsgáznak. A kétszavas szitkozódással a diák 2 pontot szerzett a 27-ből és többet is kaphatott volna, ha használ írásjeleket - mondta Peter Buckroyd, a vizsga lebonyolítását irányító szakfelügyelő a The Times című londoni lap szerint.
- A beadott fogalmazás tanúsága szerint a diák értékelhető mértékben rendelkezik azokkal az alapvető jártasságokkal, amelyeket vizsgálunk. Ilyen például az írásbeli kifejezési készség és a helyesírás - mondta Buckroyd. - A megoldásnak ugyan nincs köze a feladathoz, de kétségtelen, hogy a diáknak van némi nyelvtani tudása. Magasabb pontszámot is kaphatott volna, ha a mondat végén kiteszi a felkiáltó jelet. (MTI) "
LOÁL, szóval az alapvető helyesírás az általános suliban nem elvárás? Mert ezek szerint ők kb ilyen általános sulis szinten kezelik a dolgot. Meg egyébként is atomlol az egész... -
n3whous3 #538 tomm -
Már nem is csodálkozom azon hogy nem tudták miből van a kenyér, ha sokuk azt sem tudja megmutatni a térképen hogy hol élnek :D
Amúgy egyszer régebben újságban olvastam, hogy amcsiban az érettségi nagyjából annyiból áll, hogy megtanítják hogy kell beszélni, és ne a wc mellé végezze a dolgát..
Hát igen, elég nagy szégyen ez a csak 230 békés év.. :S -
az amerikaiak a világ legnagyobb hülyéimint ahogy az alábbi példa is mutatja (angol szügséges) -
" Az elmúlt 3500 év történelmét végignézve csak 230 békés évet számolhatunk össze. " asszem ezt hívják szégyennek... -
n3whous3 #534 "Egy 1991-es Gallup felmérés azt az eredményt hozta, hogy az amerikaiak 49 százaléka nem tudta, hogy a fehér kenyér búzából készül."
Akkor mit gondoltak, hogy a kenyér miből van? :DDDD (most komolyan) -
4000 évvel ezelőtt Babilonban bevett szokás volt, hogy az esküvő után a menyasszony apja újdonsült vejét egy hónapig itatta. Az ital mézből készült sör volt, innen származik a magyar "mézeshetek", illetve az angol "honeymoon" (mivel a babiloniak holdhónapot használtak) kifejezés.
Az elmúlt 3500 év történelmét végignézve csak 230 békés évet számolhatunk össze.
A földimogyoró a dinamit egyik alkotórésze.
A háború szava a szanszkrit nyelvben az jelenti: vágyakozás több tehénre.
A méhek, a teknősök és a termeszek teljesen süketek.
A nulla az egyetlen szám, ami nem írható le római számokkal
Egy 1991-es Gallup felmérés azt az eredményt hozta, hogy az amerikaiak 49 százaléka nem tudta, hogy a fehér kenyér búzából készül.
Ha nincs kakas a csoportosulásban, sokszor az egyik tyúk átveszi a helyét és kukorékol helyette!
Az ostorcsattanás igazából egy miniatűr hangrobbanás: a bojt átlépi a hangsebességet.
Csak két állat van, amely a fejének elfordítása nélkül is látja a háta mögötti területet: a nyúl és a papagáj. -
AC/DC-s jó:D -
n3whous3 #531 Melaszos kenyér omg -
Google, első találat:
"Melasz
A cukorgyártás mellékterméke, sűrű, barna, kellemetlen ízű, nagy cukortartalmú szörplé.
Amerikai kutatók rájöttek, hogy ennek ellenére, ha mértékkel fogyasztjuk, jó hatással van közérzetünkre.
A melasz rengeteg angol és amcsi teasüti alapja.
Persze nekik könnyű dolguk van. Szinte a konyhák egyik alapfelszerelése, míg nálunk csak a jobb bioboltokban lehet hozzájutni."
http://cookie.freeblog.hu/archives/2006/05/12/A_melasz_mint_olyan/ -
n3whous3 #529 google.com -
Mi az melasz? -
legalább nem kell annyit kompozni -
A kisbabák térdkalács nélkül születnek, ez a testrész csak 2-6 éves koruk között fejlődik ki.
Az 1989-es panamai invázió során az amerikai kommandósok úgy próbálták előcsalogatni Manuel Noriegát a vatikáni nagykövetségről, hogy az AC/DC "Highway to Hell" című számát játszották maximális hangerővel. Brian Johnson, az AC/DC énekese, amikor meghallotta, hogy a zenéjüket pszichológiai hadviselésre használták így kommentálta az esetet: "Azt hiszem, ezek után nem fogunk koncertfelkérést kapni a Pápától."
Egy Las Vegasi átlaglakos évi 846 dollárt költ szerencsejátékra.
1919 január 15-én Bostonban egy melasz áradat megölt 21 embert, míg 150-et megsebesített. -
spowl az magyarul a pogoly? :DDD -
You’d have to call that a spider. Or a spider/owl. Or a Spowl.