843
A világ legérdekesebb dolgai
-
n3whous3 #603 (Az ne zavarjon, hogy a Földnek a Swarzchild sugara egy üveggolyóval egyenlő, gy.k. egy ennél nagyobb fekete lyuk beszívná a Földet.)
(de nyugodtan cáfolja meg az állításomat egy fizika szakos, ha van itt) -
pontosan, így a helyes :D -
kimaradt az idézőjel, hogy "sziget" :D -
neB #600 Múltkor a haverom megismerkedett egy amerikai gyerekkel és mikor elmondta hogy ó Magyarországról származik ilyet szólt: De jó látni néha embereket a 3. világból... (Az amcsik nem szigeten laknak ;D) -
amcsik azon a szigeten nem látnak túl, amelyiken laknak, de szerintem még azt sem ismerik teljesen... Nem még a mi öszödi beszédünkön csámcsognának :)
Majd ha megtanulják, hol van Európa, és hogy az nem egy ország, akkor már van némi remény, hogy foglalkoznak ilyen kis országokkal is (na nem mintha ez olyan jó dolog lenne) -
erről van szó kérem, akkor legalább elismerték felsőbbrendűségünket
-
jól teszik :D -

ez egy, a '60-s évek közepéről származó idézet. amúgy is, szerinted az amcsik tudnak bármit is a magyar politikai életről? ez az idézet pedig az egekig magasztal minket! -
Csúfságolnak az amcsik... mit gondolsz miértkering ez a pletyka? hát a balatonösződi beszéd után kitört pánik után teljesen hülyének néznek minket :(
Egy amerikai show erről szólt, és egy neves színész vezette (aki az aApafejben játszotta a gyerek igazi apját, már nem jut eszembe a neve) -
Fbn Lx #594 még mindig nem érted.
szerinted ezek a szadista állatkínzó emberek a fórumokon lógnak? :D
szerinted a fórumozó 99.99%-a nem ítéli el az állatkínzást a te véleményed nélkül is?
ezért "hurrognak" le, hogy felesleges észt osztanod. -
:)
a pontos idézet:
„Az a szóbeszéd járja mostanság Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a Földön: az emberek és a magyarok.” -
asszem akkoriban sokan hitték a magyarokról, hogy földönkívüliek -
Szeretnél még 2 felkiáltó jelet a neved mellé?:D -
amigos00 #590 Madaras oldal -
a vicc az egészben az, hogy egy sokkal erősebb részecskegyorsító már évek óta működik, csak arról a sok vérpistike (tehát a sok majom újságíró, meg összeesküvés-gyártó) nem halott
nem mellesleg ha tényleg létrejönne bármiféle tér-idő elhajlás, ergo időutazás, ez lenne az úgynevezett "nulladik év", tehát a későbbiekben csak eddig tudna az emberiség visszautazni az időben! -
Na igen,valami ilyesmire gondoltam én is. -
-röviden: a terv maradt- -
Őöö...Az a baj, hogy a hatalmas részecskegyórsító tervét amikor megosztották az érintett országokkal, jött a sok hülye (már megbocsáss) és elkezdte gyártani az elméletei, hohy időgép, meg minden.Felvilágosításképp: 3 országot átölelő "gyűrűt" készítenek a föld alatt, amiben 6 percen át gyorsítanak (mágnesekkel) két protont egymással szemben, mire elég gyorsak lesznek össszeütköztetik őket és (reményeink szerint) rekonstruálhatjuk az ősrobbanást. -
Én meg úgy tudomhogy egy fekete lyuknak is van "befogadási határa" és onnantól meg ontja magából az eddig beszívott anyagot. Elévgre ha azt nézed az is egy test. Csak a tömegéhez mérten kicsi (hány ilyen nőt látni az utcán
) és ezért szipkáz magába mindent hogy a tömege arányos legyen a méretével (vagy valami ilyesmi). És ha elérte azt a pontot hogy már nem tud többet magába szívni akkor okádja a részecskéket mindenfel. Azt hallottam a Diszkóverint hogy a galaxisunk közepén is egy ilyen negatív-fekete lik van.
-
neB #584 Szerintem meg egymilliócsilliárd párhuzamos univerzumban élünk ahol minden tettünkel újabbakat nyitunk meg ezért lehetséges az időutazás (Valahol olvastam hogy legalább egy Mount Everest nagyságú fekete lyuk kell ahoz hogy magába szívja a földet szóval ezektől a kis 2.5 centis izéktől nem kell félni [remélem :S]) -
Hú de mélyenszántó filozófiai eszmecseréket folytattok. De sezrintem felesleges belemenni az Idő-elméletbe, vagy a Kronodinamikai tételek egymásra pakolásába, mert ezt vagy soha, vagy csak marha sokára tudjuk meg. Elvégre a tudomány ezen ága még gyerekcipőben jár és csak találgatások vannak. Akit érdekel én az Idő Rövid Történetét olvastam Stephen Hawking tollából, és még ő is azzal kezdte a könyvet hogy semmi sem biztos, lehet hogy amit leírt azt holnap már meg is cáfolják. Annyi biztos hogy az idő egy érdekes, megfoghatatlan dolog, amit nehéz megérteni, hogy merre halad és hogyan. -
te is olvastál Darren Shant, mi? :D -
n3whous3 #581 Nem tudja megváltoztatni az időt senki, mert ha valaki majd vissza fog menni a múltba, az már volt ott (hiszen vissza ment pl. 1300-ba és már nem annyit írunk) és változtatott azt, amit akart.
Szerintem valahogy így járja az idő-dolog, nem úgy, hogy elágazik a történelem több szálra, mert még nem ment vissza senki és majd aztán változtatunk. -
Küldd tovább 10 ismerősödnek 30 percen belül és akkor valóra válik egy kívánságod! Ellenkező esetben örök szerencsétlenség fog sújtani egész életedben!! Eddig még senki sem szakította meg a láncot!!! -
ha ezt mástnak tovább adod már van arra valmennyi esély hogy az a másik nem öl meg vagy kínoz meg egy állatot csak szórakozásból, talán ennyi.
---
hidd el hogy nem altatják el őket 1 másodperc alatt, tudod miért, mert az rengeteg gyógyszer, az a rengeteg gyógyszer a véráramon át atkerül a húsba, és ezáltal a hús mérgező lessz, és ezek nem szélsőséges példák sajnos, hanem ez az átlag... mindennek van kedvezőbb megoldása mind két félszámára, csak az emberek túl brutálisak ennek a felfgására.
másrészt nem csak itt ezen a fórumon próbáltam hogy úgy mondjam "lökni" az embereken, hanem egy pár másik helyen is ahol ugyan így megkaptam a lehurrogást.... -
Fbn Lx #578 elgondolkodtam rajta.
aztán most mit vársz tőlem? zárjam be neked a húsfeldolgozókat? :D
az ilyen videóknak egyébként sincs értelme egy szál se, mivelhogy azt a nagyonkicsi kisebbséget aki ilyeneket csinál nem ez fogja meghatni, a többség meg a videó megnézése nélkül is elítéli.
utolsó off hsz. -
Fbn Lx #577 ja hogy most küzdöttél a világgal.
az emberek 99%-a elítéli az állatkínzást, szóval hülyeség hogy egyedül vagy a harcodban :D
pont ez az, hogy a kisebbséget soha nem lehet megtéríteni, és ezek az állatfarmok mindig létezni fognak.
ezek szélsőséges példák, húsiparban az állatokat 1 másodperc alatt elaltatják.
az állatok legyilkolása ellen összességében meg csak egy módon lehet védekezni: összehangolt sztrájkkal az egész emberiség részéről -> senki nem vesz húst :/
na erre meg nincsen esély. -
és mit érünk vele, ha gondolkodunk rajta -
én is láttam már párat de abba nem vagy megszólítva, abba nem gondolszbele abba csak látod rossz kész itt ez egy kicsivel jobban elgondolkoddtat... -
1 topic nem elég ennek, látszik ennyit ér 1 ember a világ ellen nah mindegy feladom -
Fbn Lx #573 ez nagyon rossz, de régen kikerült ennél egy sokkal durvább állatfarmos, bőrlenyúzásokkal, meg lassú kínhalálokkal.
#547 -
ki nem sz*rja le? nyiss neki topikot. -
majd kiderül jah az előző linket nyissátok meg töltsétek le a videót, és nézzétek meg kérllek -
Fbn Lx #570 na ehhez meg a sorsban kéne hinnem hogy igazat adjak, de szerintem egyáltalán nem szükségszerűen történnek a dolgok, inkább minden eredmény végtelen számú szál következménye. -
Fbn Lx #569 elvileg már onnantól párhuzamos idősíknak kell létrejönnie, hogy visszamentél a múltba, hogy egylátalán bármit szabadon cselekedhess, szal a múltból alapból lehetetlen lenne a saját jelenedbe visszamenni
de én akkor sem hiszek az idősíkok létezésében, szerintem az idő csak egy állandó, ami relatív gyorsabban-lassabban telik különböző sebességeken.
de ami egyszer már megtörtént, az szerintem csak emlék, amit az idő áramlása már elhagyott. -
http://data.hu/get/484898/ANTIFACES_12_ANIMAL_TORTURE.wmv.html -
emélet szerint ha valami a múltban meg változik akkor akkor az idő folyama ketté vál, lessz az amiben most vagyunk, zéró változás, és lessz egy másik sík ami azt követi.
mellesleg a világ nagyobb pontjait nem lehet meg változtatni mert lehet vissza megyek 1940-be és megölöm hitlert, de akkor a természet egy másik embert állít a helyére és az a sok ártatlan így is meghal, csak akkor nem hitlert fogjuk gyűlölni hanem mondjuk kiss jóskát... de nem feltéétlenül kell férfinak lennie lehet nő is... -
ha lelövöd a nagyapádat: párhuzamos idősík jön létre amiben te már nem fogsz megszületni, de attól még létezhetsz benne és abból az idősíkból már nem tudsz visszamenni a saját idősíkodba -
Fbn Lx #565 dehát ez akkor is faszság, ha belegondolsz.
ha felfedezzük az időgépet és visszamegy valaki a középkorba és átírja ezzel a jelenünket, akkor hirtelen belekerül a történelemkönyvekbe xy, aki géppisztollyal ment oroszlánszívű richárdnak. de ha ezt a mi jövőnkben fogják megcsinálni, akkor elvileg a mi múltunkban ennek már most benne kellene lennie, mert a mi jövőnkben, amikor megcsinálják, a mostani időre, azaz 2008-ra a múlt megváltoztatása miatt úgy fognak emlékezni, hogy már akkor olvastuk ezt a történelemkönyvekben.
de a fő dolog meg a nagyapa-paradoxon, azaz, amikor lelövöd a saját nagyapádat a múltban, mielőtt te megszületnél. ha lelövöd, akkor soha nem születsz meg, de ha soha nem születtél meg, akkor nincs kinek lelőnie. erre sem adtak még megoldást -.- -
az elmúlt 20 percben rájöttem hogy meg is érdemeljük az hogy megdögöljünk....
http://www.youtube.com/watch?v=fOmWtK3OwUY <-- ennek a videónak a more info részáben van egy letöltési link a 12-es videó névvel 77 mega kérlek töltsétekle nézzétek meg megszakítás nélkül és osszátok meg annyi emberrel amennyivel tudjátok