843
A világ legérdekesebb dolgai
  • bardocz
    Hát,nekik kell is,hogy extrém körülmények között működjenek a dolgaik.Németeknek 2. VH-ban befagytak a fegyvereik,annyira precízek voltak,ak meg megy abszolút nulla fokon is:D
  • Magiszter
    De azért 300 méterig egész tűrhető a szórása. Utána már...
    Amúgy igen, az oroszok sosem a drága precíz dolgokról voltak híresek. Ők nagy, nehéz, extrém körülmények között is működő dolgokat csinálnak.

Amúgy nekem van egy 100 éves orosz digitális órám. Azt már végigfociztam 3 lakáson, levertem vagy 100 szór, már füstölt is legutóbb mikor levertem a polcról. Ha megrázom csörög benne, valami, ha belenézel még halott német katonát is találsz benne, de.... még mindig működik. Pedig még anyám is használta már a születésem előtt 5 évvel... Az oroszok tudnak valamit az tuti.
  • bardocz

És azért jó annyira,mert egyáltalán nem precíz,mondta apám,hogy megrázod,és csörög:D Kb akkor áll le,ha belerepül egy madár.
  • Magiszter
    Meg kalasnyikovot. Az is milyen jó stukker, Átúszod vele a csendes óceánt, kijössz és lőssz, átmegy rajta egy tank, felkapod és lőssz. Kiásod az anktartiszon a jégből, felhúzod és lőssz. Nem véletlenűl ez a háziasszonyok kedvenc választása.

• Nohab
    Akik nem értenék: Az amerikaiak rengeteg pénzt öltek bele, hogy zéró gravitácival is működő tollat tudjanak létrehozni. Míg az oroszok ceruzát használtak...
  • Rockynhooo
    az űrbe meg felvittek egy ceruzát :P
  • Gaborkik #717
    az oroszok picit régebben rájöttek hogy Szibéria talaja kiváló a narancs-termesztésre ... ezért a -40 fokban ott kapáltatták a hülye oroszok a narancsültetvényt
  • Kicsikiraly
    hangrobbanások
  • n3whous3
    De a TGV max utazósebessége valahol 320 és 340 között van, az ennél nagyobbak csak rekordöntések voltak.
  • Rockynhooo
    szibériában ha kiöntessz az emeletről egy kávét akkor mire leér megfagy az se semmi :|
  • Fbn Lx
    bazz, ez érdekes volt.

minden adatot kielemeztem :D
  • Petka
    Azért azt tegyük hozzá, hogy nem minden szakaszon mehetnek ennyivel.
  • norbi56
    ilyen vonattal csak elugrunk egy hétvégére olaszországba:D
  • norbi56
    TGV max sebessége 500KM/h fölött van ez azért elég megdöbbentő h franciao-ba 5x gyorsabban tudnak menni a vonatok mint nálunk TGV 574 km/h másik vidi
  • norbi56
    ez nagyon j ó azért az megdöbbent h minden fél mp-ben születnek és halnak meg emberek
  • Hajnalcat
    te beteg vagy!
  • n3whous3
    - 100 újszülött kínai lányra 119 kínai fiú jut.
    - A kínaiak 32%-a érzi úgy, hogy a nemi életébe újdonságot hozott az internet <-
    - 10 év alatt annyit fejlődött a kínai gazdaság, mint 50 év alatt USA "annak idején"
  • n3whous3
    Kína népességének a fele az északi részébe van zsúfolva az országnak, ami pedig különösen gond, hogy az ivóvízkészlet 17%-a jut csak oda. Már ami még tényleg iható is...
  • n3whous3
    Amcsiba csak normál vonatok vannak, de ott is van talán 200 felett.
    Aztán ott a TGV, 320 körül Franciba.
    Japánban meg a MagLev 4-500 körül.

Hát jah, nekem is csak kb 15-20 perc lenne az utazás a suliba XD
  • Rockynhooo
    pár napja ültem a vonaton 1,5 óra volt szolnok akkor gondolkoztam el rajta hogy mennyire levunk maradva ilyen téren , Japánba vagy az USA-ba nem tom de sztem mind két helyen vannak olyan "vonatok" amik 400km/h-val képesek menni ha yol tom. úgy lehet kicsit hamarabb ott lettem vna szolnokon xd

hát igen durva hogy kínának mekkora a népessége.
  • n3whous3
    Jah

(Kína pedig önmagában az 1/5-ét)
  • Rockynhooo
    az is durva hogy kína meg india lakossága kiadja a föld harmadát :|
  • n3whous3
    vagyis 50.3 % a férfi, 49.7 % a nő.
  • n3whous3
    tessék, minden országra a férfi többség/kisebbség jelzés (utolsó oszlop)
  • n3whous3
    world o meters - egyébként jó
  • n3whous3
    Hát basszus, nemtom, mindenhol mást írnak. Azért loál, mert sok helyen a több nőt említik, pedig tudtommal nem így kellene lennie.

Hát akkor várom a helyes megfejtést
  • Rockynhooo
    nem épp az hogy 3szor annyi nő van mint férfi ? haverom mondta még anno.
  • n3whous3
    A nagy büdös térbe XD
  • n3whous3
    Miért van 51% férfi és 49% nő a világon?
    Mert a férfi kromoszómát (Y) tartalmazó spermium kisebb és gyorsabban tud haladni.
  • Rockynhooo
    tágul tágul de mibe :\
  • Gaborkik #693
    hát igen az szép témakör lesz ... :D
  • Kicsikiraly
    számomra a legérdekesebb téma az időutazás, de az már ki lett vesézve :D

am ami még nagyon érdekes téma az az univerzum, annak a végtelensége és a milliónyi dolog ami benne van, majd egyszer utánanézek és egy szép hosszú beszélgetést lehet róla folytatni :D
  • Rockynhooo
    van bőven . de sztem mkinek lehetne pörögni :)
  • Gaborkik #690
    akkor kérdezz :-D mert ez az álmos dolog engem is érdekelt...
  • Rockynhooo
    értem hát durva, köszönöm :) annyi ilyen érdekes dolog van simán lehetne pörgetni a topikot,.
  • Looooser
    azért álmodsz mert
    az agyad így "pihen" azaz dolgozza fel az az napi történteket. a jövő látás az álomban azért lehetséges, mert az agyad az aznapi történtekkel számot vet és a számodra legkedvesebb lehetőségekkel hozza össze ezért lehet néha olyan érzésed hogy meg történik az amit álmodtál, a szexuális álmok általában a vágyat jelzik, a rémálmok félelmeket jelenthetik de a rossz álmok nem mindig jelentenek rosszatt eggyes ilyen spirituális elmék és agyzsibbasztók szerint ha azt álmodod hogy megölöd az egyik ismerősöd az azt jelenti hogy kiölöd magadból azt a rossz tulajdonságot ami az adott álomban megölt személynek van...
    igazából azt hogy miért, és minek álmodunk senki sem tudta pontosan megmondani soha, vannak akik spiritualitást látnak benne valaki mást mond mindenkinek különbözik erről a véleménye
    szvsz azért álmodunk, mer az agyunk így próbál legjobban pihentetni minket, lelki álapottól függően....
  • Rockynhooo
    nekem az pl nagyon érdekes téma hogy az álmoknak mi szerepe van és hogy miért álmodunk stb..
  • Fbn Lx
    hát nem, de még nem -fav. kap a topig ultimátumot :D
  • NEOreg3
    ez a topik már nem érdekes :(

-fav
  • autoszimulator
    Elsőt ne nézzed meg, az egy olyan dolgot feszeget, ami egyik oldalról sem lesz sosem bizonyított, elveket von kétségbe, stb, a vallás ilyen téren kínos téma, de a 9/11es és FED-es az érdekes tényeket tár fel, és a film végétől eltekintve igazából nem kényszerít rá az emberre semmit, csak elgondolkoztat, hogy mit látsz, és mit kapsz a pofádba...