843
A világ legérdekesebb dolgai
  • Gaborkik #763
    félnek hátha feltámad XP vagy annyira örülnek hogy megszabadultak tőle hogy semmiképp se jöhessen ki XD
  • Magiszter
    Nehogy má' a nagyi kimásszon

Amúgy azt hallottam valakitől hogy ezt a szokást még régen vezették be, hogy ne lehessen a halottakat kilopni a koporsóból olyan könnyen. Mert régen állitólag jó pénzt fizettek egy hulláért... biztosan a kolbász gyárakban
  • ProGabe #761
    van:

Miért kell a koporsót leszögezni?
  • Magiszter
    A törölközős dolgon én is gondolkoztam már, de anyám lehülyézett engem, mikor megemlítettem neki.

Burdi:

- Ezt hívják elő-karácsonynak
    - Hagy hagy lakjon jól. Hiszen a védett állatot, csak az emberek ellen védik. Ahogy a növényt is.
    - Onnan hogy nem egyezik az adott nyelv szintaktájával (szerkezetével), vagy mert aki ért azon a nyelven azt monta hogy "Ez mi?! Ezt a hülyeséget!."
    - Mert úgy átnyomod a gombot a távirányítón és az elemhez közelebb kerül. Meg azért mert jó érzés valamit zúzni mikor ideges vagy hogy "Nem a Lapátok Köztet karom nézni hanem a Fekete Pákó koncertet a sportcsarnokban..."

Van még kérdésed?
  • n3whous3
    LOÁL :DDDDDD

Még jobb:
    - Miért mossuk ki a törölközőket, mikor fürdés után tiszták vagyunk?
  • Burdi
    ezek tetszenek nekemmm:DD :

Frédi és Béni karácsonyoztak, pedig Krisztus előtt éltek.

Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt?

Honnan tudjuk valójában, hogy egy szótári szó téves?

Miért nyomjuk erősebben a távirányító gombjait, amikor az elem kifogyóban van?
  • Gaborkik #757
    nem azé mondtam hogy téged szóljalak le csak nehogy valaki ellesse aztán kamugyárosoknak néz :D
  • 0Fritz0
    Érdekes elmélet, nem is gondoltam volna. :)
  • Gaborkik #755
    az nem co2 ami ott jön ki ... az a szádon ; jön ki meg a gyárkéményen ...
  • 0Fritz0
    Hiába, ha egyszer olyan finom az a babgulyás... :)
  • n3whous3
    az semmi ahhoz képet, hogy mennyi CO2-t nyomunk ki :((
  • n3whous3
    NEM lehet elérni a zéró nulla hőfokot.
  • Fbn Lx
    "- Mennyi az emberiség össz tömege?"

átlagoljuk, olyan 6.700.000.000 * 60 :D

402 millió tonna :p
  • Looooser
    várjunk akkor egy zéropontmodul brutál kristály hűtéssel létre hozható???????
  • ProGabe #749
    "Ezen a szinten az atomok és molekulák mozgása megszűnik, csupán a rendszerből ki nem nyerhető nullponti energia marad meg, a rácsrezgések alapenergiaszintje, melynek létezése a kvantummechanika segítségével érthető meg."

hát, sok sikert. :D majd ha meglesz a Phd-d elméleti/kvantum fizusként, tedd meg hogy beírod mire jutottál :)
  • Looooser
    mer' aztat mondották az okosok...
  • n3whous3
    úristen már, ha valamihez nem értesz, akkor ...
  • Kicsikiraly
    0 fokos:

relatív, tudni kell hány fok volt tegnap, azt pedig kétszer kivonni a 0-ból.
  • Magiszter
    Nem érdekelnek a kifogásaid, virítsd a dellát!

Amúgy ugye minuszban maximum 273 Cecillia fokba mehet le a mérő. Miért nem mehet tovább? (Tudom az atomok megállnak pihenni, nem zizegnek ilyen hidegben, de akkor is.)
  • z99999
    jah, főleg mivel nem dolgozok, de nice try ^^
  • Magiszter
    Akkor vegyük hogy a fizetésed 2 %-át átutalod nekem. Mivel a 2% elenyésző ezért nem veszed figyelembe úgy sem.

Az a 0-fokos értekezésed meg marha jó! Majd ha jönnek ezzel a hülyeséggel nekem így simán lelehet rázni a marhákat.

Ez legalább ilyen:

De hát a semmi az nem van, hanem nincs. Mert ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor van valami, de az nem semmi. Tehát mi van?
  • z99999
    szóval nem montam, hogy darvinbának adok igazat
    ami meg az elefántbikát illeti, annak a tömege ebben az esetben elenyésző, ezért azsem vesszük figyelembe ^^
    amugy meg a túlsúlyos emberek a világon élők felét teszik ki kábé ugy hallottam
  • z99999
    vegyük úgy, hogy celsiusban van a 0, ekkor ez 273 K, aminek a kétszerese 546 K, ami lényegében 273 C, ezért ha ma 0 fok van, és holnap kétszer ennyire lesz hideg, akkor holnap 273 fok lesz.
  • Magiszter
    De ha nem az univerzumhoz képest vesszük hanem egy felnőtt elefántbikához, akkor már nem elenyésző. Én azt szeretném kiszámolni, hogy ha a emberiség össz súlyát vesszük annak hány százalékát teszik ki a túlsúlyosak.
    Honnan veszed hogy Ádám és Éva nem létezett? Az hogy Evolúsön meg Csárli bácsi, még nem bizonyíték semmire. Persze a logika azt diktálja hogy neki van igaza, vagy legalább is egyenlőre úgy néz ki, de ez nem egyenes következménye egy olyan dolognak hogy Ádám és Éva nem létezett. Lehet hogy létezett, csak nem egész a Biblia formájában. Nem lehet kizárni semmit se.
  • szurop
    "Ha ma 0 fok van és holnap kétszer ilyen hideg lesz akkor hány fok lesz?"
    Itt az én megoldásom:
    20 fok a szobahőmérséklet. Olyankor nincs hideg. Tehát a kétszer olyan hideg, az -20 fok. Celsiusban.
  • z99999
    ádám és éva nem létezett -.-
    az emberiség össztömege pedig elenyésző az univerzum tömegéhez képest, ezért nem vesszük figyelembe
  • z99999
    celsius vagy kelvin?
  • kuci06
    "- Ha ma 0 fok van és holnap kétszer ilyen hideg lesz akkor hány fok lesz?"
    0x2 fok, tehát 0 :D

"- Ha a macska talpra esik, és a vajas kenyér is mindig a vajas felére, akkor mi lesz ha egy vajas kenyeret kötözünk a macska hátára és kidobjuk az ablakon?"
    Antigravitáció

"- Ádámnak és Évának volt köldöke?"
    Persze, miért ne lett volna?

"- Mennyi az emberiség össz tömege?"
    Több, mint amennyit ki tudok mondani
  • Magiszter
    Lemaradt a végéről:

• Magiszter
    Fel vannak sztatizélve a cseppek és mindegyik oda tapad valahova.
    Lehet ezért nem vettek fel a NASA-ba?

Amúgy mindeki kifogyott az érdekességekből? Mert akkor lenne 1-2 kérdésem:

- Ha ma 0 fok van és holnap kétszer ilyen hideg lesz akkor hány fok lesz?

- Ha a macska talpra esik, és a vajas kenyér is mindig a vajas felére, akkor mi lesz ha egy vajas kenyeret kötözünk a macska hátára és kidobjuk az ablakon?

- Ádámnak és Évának volt köldöke?

- Mennyi az emberiség össz tömege?
  • flashpointer
    és a fel nem tapadt festekcseppek meg ott uszkalnanak az urhajoban igen :D
  • Magiszter
    Miért nem visznek festék szórót?
  • Fbn Lx
    igen, pont ezért arra vártak az amcsik, hogy feltaláljanak egy ilyen tollat, aztán jött egy magyartól a golyóstoll. Akkoriban még nem volt, az oroszok azért oldották meg ceruzával.
  • z99999
    pont ezért veszik be az embörök hogy nem műxik márpedig de probáld ki
  • Kicsikiraly
    hidd el, kipróbálták
  • Magiszter
    Hát én nem űrben próbáltam, de fejjel lefele nem lehet vele írni az fix. Tehát kell legyen valmi erőnek ami a golyóhoz préseli a tintát... vagy az űrben tökmindegy? Nah majd hétvégén kipróbálom hogy 0G-nél lehet e golóstrollal írni.
  • z99999
    ez azért hüjeség merhogy a golyóstoll amugyis működik az űrben, nem kell ceruza.
  • Magiszter
    lemaradt a kesztyű szó, de szerintem ki lehet logikázni
  • bardocz
    Milyen gáz már,hogy a németek mindent feltaláltak kb,csak egy kurva kesztyűt nem voltak képesek megcsinálni rendesen:D
  • Magiszter
    Meg a másik ami már tényleg "Érdekesség" hogy az oroszok találták fel a "kétujjas" (hüvelyk, mutató, maradék három (bár ez már három...)) a 2.VH-ban. Történt ugyan is hogy a németek "egyujjas" (hüvelyk, maradék négy) kesztyüben mentek az oroszok ellen és mikor lőni akartak akkor lekapták a kettyüt és lőttek. Éppen ezért sok németnek fagytak meg/le az ujjai. Ellenben az oroszoknak a "kétujjas" kesztyűvel pofon egyszerű volt lőni, csak meghúzták a ravaszt, és még csak nem is fázott a kezük (persze a vodka is fűtötte őket, mert úgy tudom minden ütközet előtt egy pohárral fel kellett hajtaniuk, mert az felpezsdíti a vérkeringést és nem érzik annyira a hideget sem.)