843
A világ legérdekesebb dolgai
-
#683 az nem ugyanaz :) -
#682 #562 ^^ -
#681 az egyik Showder Clubban mondta valamelyik: Az oroszok már csinálják az időgépet, holnapra ígérik.
Ha késnek vele, majd visszajönnek -
#680 én elkezdtem nézni, és épp ezért óvok mindenkit a megnézésétől, összeesküvés elméletek, lázadásra buzdító szövegek, agymosás.
(egyéni véleményem) -
#679 Höhöh... Ezt már 1001x elmondta a nasa... Egy drót bele volt téve, mert hogy nézett volna ki a TV-ben, hogy a Nagy Amerikai nép zászlajából nem látszik semmi...
Egyébként meg nem kell minden sarkon összeesküvés elméleteket sejteni! Holdon biztos voltunk, mert egy egyszerű tükröt helyeztek el, amivel még most is pontosan lehet ellenőrizni a hold-föld távolságot -
#678 Zeitgeist című dokumentumfilmet tudom ajánlani mindenkinek, nagyon durva, sok sok érdekességgel. Három kis részes film, különböző, érdekes témákkal... -
#677 Ha netán tényleg elkészülne egy időgép nemtudnánk meg jó sokáig, hidd el. -
#676 Véletlenül találtam, de gondoltam ideillik -
#675 xD nem, saját meggyőződés. -
#674 ezek szerint láttad tegnap a Naplót Azurák Csabával :| -
n3whous3 #673 XD
Tudod sok dolog erre mutat tényleg, szerintem meg jártak ott, csak valamit találtak, ezért a vészforgatókönyv jött: a sivatagban lejátszották az egészet ugyancsak. -
#672 Ha eggyátalán járt ember a Holdon, mert szerintem nem, kamu, csak azért csinálták, hogy az oroszoknak betudjanak inetni.Meg mióta fúj a szél a Holdon? lolmár a zászló lebegett a "szél"ben :D -
#671 xDXDasd!! -
Fbn Lx #670 Tiger Woods felcsapta -
n3whous3 #669 Golfoztak az amcsik rajta. De tényleg. -
#668 "A Hold felszínén 3 golflabda található."-hogy került oda? -
#667 fúdeokos vagy:O -
#666 ty , sosem tudtam :) -
#665 A víz kioldja az óceánok aljzatát alkotó kõzetekbol a sót. A szárazföldön a patakok, folyók szállítják a tengerekbe a kioldott sót. A tengereken
csak a víz párolog, a só visszamarad.
A folyók vize nem sós, mivel vízutánpótlásukat az esõkbõl és olvadt hóból származó édesvíz adja. Adott pillanatban nagyon kevés sót szállítanak. -
#664 miért sós a tenger , és miért van angliában a másik oldalona kormány? -
n3whous3 #663 (meg 3 naponta fürdenek kb.) -
#662 ezért oda már csak úgy lehet menni, hogy van nőd :D Mert utána egy jó ideig ez nehéz lesz :D
de ott északon szép szőke kékszemű nénik vannak (L) -
#661 Õ nem panaszkodott :D -
#660 naés? :D -
n3whous3 #659 ÉN meg azt mondom, hogy kevesebb pénzzel is beérem ilyen munka helyett mással. Elgondolkodtatok azon, hogy mik a következmények? Még ha abba is hagyod a munkát, még hetekig érződik rajtad a hal, vagy tovább... -
#658 azigen :DDD
én is mennék oda szívesen dolgozni xDD -
#657 Jah azt lehagytam hogy forintot, ha nem lett volna egyértelmű... szóval ne tessék sokra gondolni, de egy jó közepes miniszteri fizetés ezért már megvan. És náluk nincs ilyen dög meleg mint itt... -
n3whous3 #656 nem semmi :D -
#655 Nekem mondjuk Norvégiában van egy ismerősöm és ő havi 700.000-et keres valami kikötőben, hogy a halász hajókról pakolja le a halakat. Piszok jól él odakint (persze ismerőse révén került ki), de azt mondja hogy azért fizetnek ennyit mert munkaerő hiány van. Főleg az ilyen "büdös" munkákhoz. Ja és még a rántott/sűlt/főtt/pácolt/grillezett/stb hal is ingyen van neki -
n3whous3 #654 Hááát azért ott már egy olyan jó kereset az 50 -
#653 Amúgy meg 8,040,919 millió forint a mai "1 USD = 160.818 HUF" állás szerint. És most ugye mélyponton van az USD... -
#652 Osztani tudok, csak írni nem 66 ezer = 660 ezer... de a többi marad amit írtam. Nem feltétlenűl jelent ez semmit. Lehet hogy csak amolyan "Zsebpénz" főleg az amcsi keresetek tükrében. Lehet hogy nekik is van egy kis plasztik lapocskájuk amivel viszont bármit megvehetnek, illetve a cég fizeti az egész hóbelebancot. -
n3whous3 #651 Bocsi, tudsz osztani? 7,5 milla / 12 az 625 ezer forint, ami adózás után se lesz 66 ezer. -
#650 "Egy űrhajós alapfizetése a NASA-nál évi 50000 dollár . (7 és fél millió forint)"
Ez dúrván havi 66 ezer forintott jelent (mai árfolyam szerinti dollárról forintra.) De ez nem jelent semmit. Ahol én dolgozom itt van olyan ember aki nem kap fizetést. Egyszerűen van egy kis kártyája (arany színű) és annyi. Van céges autója+benzin, céges kajája, céges szállodai szobája. Miért ne csinálhatna hasonlót a NASA is? Csak mondjuk kevesebb juttatással. -
neB #649 Csakhogy maradjunk az űrnél:
Az űrhajósoknak űrutazás előtt nem szabad babot enniük, mert az űrruhában kibocsájtott gáz sérülést okozhat.
Az űrszemét nagyon veszélyes dolog. Egy 0.5 milliméteres fémdarab képes kilyukasztani egy űrruhát és megölni az űrhajóst. Egy 10 milliméteres darab egy egész űrhajót is képes lenne elpusztítani.
A Hold felszínén 3 golflabda található.
Egy űrhajós alapfizetése a NASA-nál évi 50000 dollár . (7 és fél millió forint)
A Mars egyik holdja - a Phobus - spirál alakú pályán kering a bolygó körül. Körülbelül 100 millió év múlva fog becsapódni a Marsba.
Földkörüli pályán keringve eddig 26 űrhajós látott UFO-t. -
#648 Júúúj mi megy itt!
Újraalakult az asztrofizikai tanszék? :-D
Mikor rákérdeztem a fizikatanáromnál, hogy mi volt az ősrobbanás előtt ezt a választ adta: "Végtelen tömegű, nulltéri fluktuáció" Már majdnem rákérdeztem hogy ezt Dzsorditól hallotta, vagy esetleg Bellánától.
Amúgy meg a kozmikus cenzúra szerint sosem fogunk mindent megtudni mert az univerzum rejtegeti a legnagyobb titkait.
Amúgy ez a dolog tényleg Érdekes, de szerintem nem ezen kellene vitázni, mivel a.) egyikünk sem asztorfizikus b.) még a nagyon okosak se tudják a válaszokat a vitánk tártyára.
Inkább olyanokat írjatok hogy egy kecske megmászta a Mount Everestest majd siklóernyővel földet ért a fejetlen csírkére, aki kalifornia polgármestere. -
n3whous3 #647 Hm szerintem ez kicsit offtopic lett, van külön erre, inkább írjunk érdekességeket. Majd délután írok pár dolgot Kínáról. -
Wedgee #646 A semmiben nincsen semmi, tehát a semmiben a semmi már nemsemmi!:D -
#645 Most elgondolkodtam a Nagy-Bumm -on és egyebeken! Most akkor végtelen sűrűségű anyag, ok! De az az anyag miből lett? Mi a fene hozta létre? Ha valaki létrehozta akkor őt meg mi hozta létre? És így lehetne folytatni...
Eggyáltalán: "Valóban" létezünk-e? -
#644 Mesterséges Intelligencia Mesterséges Intelligenciát szül.