Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen szerintem is több érzelem kellett volna, az akció meg volt. Nekem is tetszett a dlc, egynek elment na de az hogy a csapattagok semmit nem szólnak legalább Joker mondott volna valamit.

Mimasz
Sovány lett ez a DLC... 1-2 morzsát elénk vetettek... 😊

Mimasz
@ mike01010101

Én is szeretném elkérni a honosításod!
Elõre is köszönöm! 😉

A gamesmagyaritas.atw.hu-n Yasu biztos földobja a magyarítást. Kontaktolni kell velük õk naprakészek általában. 😊
Nem lenne olyan rossz ha dolgoznak rajta még egy kicsit, ha egy kicsit több érzelmet visznek bele.Az hogy rövidke még megbocsátható de ez már nehezebben.

pisztácia
Nekem azért tetszett ez a DLC. De a legjobb persze a shadow broker volt.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

én most kezdem el a dlc-t 😄

Hát a Magyarítások Portalon sosem sietik el.

MerlinW
Végeztem az Arrival-al. Hát.. ez volt talán az eddigi leggyengébb történet-DLC. Nem kellett volna erõltetni😊

[merlinw.org]

pisztácia
Húúha, vmi eszméletlen gyönyörû a Shepard-od😊)

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Én kirakhatom éppen a www.cheatland.hu lapra, ha Mike is akarja.

Itt az én Shephard-omrol pár kép 😊
http://noob.hu/2011/03/31/MassEffect2_2011-03-31_20-35-00-98.jpg
http://noob.hu/2011/03/31/MassEffect2_2011-03-31_21-00-13-34.jpg
http://noob.hu/2011/03/31/MassEffect2_2011-03-31_20-51-18-22.jpg
nem azért mondtam. én is a Mike verziót fogom felrakni. bár jobb lett volna ha együtt dolgoznak. na majd a Mass Effect 3-at 😛
Hát nekem az nem kell, ha már idejárunk nap mint nap annyit már megérdemel mike hogy használjuk is, blasto se csinálta gyorsabban talán fél nappal lett elõbb kész.De aki akarja szedje, én megvárom MIKE végleges verzióját.

Ja-ja, õ az. 😄

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Blasto változata már elérhetõ a masseffect.hu-n
😄
Majd ír egy körlevelet úgy a legegyszerûbb😊

Én is elkunyerálnám, ha szabad 😊

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Vraaanyek
ÕÕÕ...én is rettenetesen örülnék neki!!!😛😛😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Snexi
nekem is légyszi 😄

Ez hoz hun-é csak más szögbõl😊
Az õ képén takarásban van a pisztoly miatt.
Mike nekem is átdobnád ha nem gond?

köszönöm szépen a fordítást megkaptam pm-be 😄

Doom 4
Õ is tetszik 😄

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

xD emlékszek, meg is vannak még azok a képek is.
Asszem ez volt a nõi itt nincs takarva az arca.Legalábbis azt hiszem ez az😊
kép

Amúgy a képekért köszönet Sanyának, mert annó õ fotózta ki a játékból a kódjaim alapján. Én Xbox360-ról nem igazán tudok fényképezgetni. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

pisztácia
Itt az én Shepard-om😊

Doom 4
A nõcid elég csini 😄

én is szeretném elkunyizni 😊
köszönöm
pisztácia
Nekem is jöhet. Köszönöm szépen!

Itt meg az én Shepardjaim: 😊
Nõi Shepard
Férfi Shepard

Akkor én is szeretném ha elküldenéd 😊
Elõre is köszönöm!
Doom 4
Én is megköszönném ha elküldenéd priviben, a másik: már elküldték a masseffect.hu-sat is magyaritások portálnak. Szóval nem tom hogy melyik lesz kirakva... Lehet máshova is fel lehetne rakni! Illetve sztem. fel kéne venned a kapcsolatot az me.hu-sakkal ha a 3. rész is angol lesz (ami eddig úgy néz ki) akkor együtt tudjatok dolgozni!

én megköszönném, ha elküldenéd priviben 😊
szep, de az alap nekem jobban bejon

anti hero

Hála Slashice gyorsaságának (is) elküldtem a magyarítás portálra. Aki nem tud várni annak átdobom priviben.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Hát mondjuk én is tudtam hogy nem lesz nagy szám,de mégis alig vártam hogy játszhassak vele.Függetlenül attól hogy nem nagy szám ma végigtoltam még egyszer másik karakterrel.
Most mondjátok meg hát nem dögös?

tudom olvastam de csak az elsõ meg a kiváncsiság nagyon sokat nem várok tõle.

xD másodszorra pont én is 27-es karival toltam végig.

Én ott mindig megdöglöttem, de mindig csak a tetves lángszórós miatt, de utálom azt az ellent.

pisztácia
Az jóóóóó. Akkor ma Shepard-om 27-es szintû lesz😊)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az "Ultimate Sacrifice" az pont meg kell hogy legyen. Azt azért kapod, hogy végigvitted a DLC-t (és meghoztad a hatalmas áldozatot a meteorral és a batarian életekkel).
A másik kettõ: az elsõt azért kapod hogy a bolygóra szállás után egész a doki-ig, nem nyírsz ki (és nem is látnak meg) batarianokat. A másikat pedig mikor az artifaktnál a doki elárul, akkor több hullámban rádtámadnak. Azt kell túlélned. Legvégén jön egy heavy Mech is. Aztán semmi, Shepard magától ugyan úgy összeesik minhta lelõték volna, de jár érte az achivement.

Ja tudom, de én ott sem emlékszek rá. Majd újra megnézem a jelenetet.

Van benne olyan archivment egyébként hogy ultimate sacrifice(bocs ha rosszul írtam), én nem találkoztam vele. Csak olyasmi volt hogy élj túl 5 rohamot mikor megtámadnak Kanson emberei, vidd végig a dlc-t, meg lopakodj be úgy a börtönbe hogy ne vegyenek észre.

Sokat azért ne várj tõle, annál nagyobb lesz a csalódás:S

Ezt csak akkor mondja ha nem lövöd le mikor megjelenik a renegát ikon.

ez nagyon jó hír mert én is nagyon várom az elsõ játszást a dlc-vel.

Ez is a súlytalan dialógusok és döntések egyike. :/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shepard nem mondja hogy meg lehet állítani az Aszteroidát. Lehet Mike kapásból tudja pontosan mit is mond. ^_^

Nem volt idõm rá. Ezért is kell lektorálni, mert vakon fordítottam. Csak olvastam a szöveget és írtam, nem szoktam szótárazgatni szerencsére.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

lol, nem vitted még végig?Azt hittem az az elsõ, hogy lásd hogy mi hogy alakul.

Nem.
Mindenképp felrobbantja magát, nem lehet megmenteni vagy lebeszélni, csak motyogsz még pár mondatot majd megnyomja a gombot.
De azt most nem értem hogy shepard azt mondja neki hogy meg lehet még állítani az aszeroidát, vagy azt csak azért mondta hogy lebeszélje?Mert végül is shep indítja el.