19778
-
sanya200 #17458 Na gyerekek a bw és az ea új játékon dolgozik.Kezdem úgy érzeni hogy megint csak fosni fogják a játékokat és ez lehet a minőség rovására megy.
Nézzük csak Mass Effect 2007(xbox)-2008(pc),Dragon Age 2009,Mass Effect 2(2010)Eddig évente 1 jelent meg idén már 3 lesz ha mindenigaz, da2 me3,old republic, és akkor még dolgoznak egy 4.ken is?Ez egy kicsit sok nem?Még ha nem is jelenik meg idén akkor is ez 4 projekt, 4 fele kell dolgozni időre ami a minőség rovására mehet, amit nem szeretnék.
Project Zulu (xbox360) -
#17457 okés köszi szépen :) -
sanya200 #17456 Máshol nem találhatod magad:)Az a vége a dlc-nek hogy megpusztul a rendszer, beszélsz heckettel aki tudjuk mit mond és ennyi.Max elmehetsz a fellegvárba a tanácshoz de nem hiszem hogy bármi is történne. -
#17455 és ha nem ott találom magam? -
#17454 Megsúgom: Nem azzal ér véget. Ha a hajón találod magad, akkor a küldetéseknek vége van. -
#17453 [spoiler] valahol azt olvastam hogy a dlc azzal ér véget hogy a tanács előtt állunk.akkor ez csak a 3-ba lesz? [spoiler] -
sanya200 #17452 Ember ez majd a 3. részbe lesz, meg úgyis szólnak hogy mikor kell menni.Meg a földre egyszer se lehetett még leszállni se az egybe se a kettőbe.Bár ezt az opciót eléggé hiányolom, szívesen meglátogatnám a földet. -
#17451 mit csináljak?
[spoiler] az arrival dlc végén vagyok.az admirális mondta hogy a földön bíróság elé akarnak állítani és oda kell mennem ha hívnak.ez mikor történik meg? elmentem a földre de nem tudtam leszállni. küldik majd az üzenetet vagy máshova kell mennem? [spoiler] -
#17450 Ezt az arcot a BioWare csinálta egy CGI Mass Effect videóban, és már akkor sem értettem, hogy hogy a jó pék péniszébe tudták így elbaltázni... -
sanya200 #17449 hát jah még csak nem is hasonlít, látszik hogy fake.De akkor legalább yvonnet használta volna.Na majd csinálok egyet én is valamikor. -
bendáj17 #17448 mondjuk lehet nem sok értelme van. A fene tudja. -
#17447 Annyira utálom az ilyen képeket, elrontanak valami olyat, ami alapból jó... -
bendáj17 #17446 érdekes kép nekem egyből miranda ugrott be. Persze nem teljesen hasonlít de egész jó. -
sanya200 #17445 Hát szerintem miranda akart lenni, több kevesebb sikerrel.Bár az alakja nem is hasonlít de akkor nem értem miért nem yvonne-t vette elő ha már mirandás képet akart. -
Hoz_Hun #17444 Ez ki? -
sanya200 #17443 Azt hiszem nem szükséges kommentár:)
[SPOILER]Ha jól sejtem Milla Jovovich-os képről csinálták, csak kicserélték a fejét.Bizonyíték:
kép[SPOILER]
-
sanya200 #17442 link -
Nexus10 #17441 dobsz egy linket? -
sanya200 #17440 Köszi:)
Devianarton találtam egy páncélt modellt de nem tudtam hogy 3ds lett csinálva vagy mivel, most már tudom. -
Slashice #17439 Parancsolj:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elnézésed kérem, hogy ilyen későn válaszoltam, de egyszerűen nem volt időm bejelentkezni az elmúlt időszakban. Shepard és a Parancsnok WIP 2 modelljével kapcsolatosan:
Shepard ruháját egy Mass Effect 2 adat fájlból csomagoltam ki az umodel nevű program segítségével. Egy másik programot használtam a különböző darabok összeillesztésére, melynek Milkshape a neve, majd mindent importáltam a Cararra-ba. Tehát, amim van jelenleg, az egy CAR fájl. -
sanya200 #17438 Amúgy tényleg ha van ötletetek akkor mondjátok szívesen, nekem nem mindig jut eszembe,sokszor csak én is nézelődök mindenhol és ha megtetszik egy kép vagy ötlet akkor felhasználom vagy továbbgondolom.Mint pl az a Kerrigenes kép, még nem mondtam le róla keresem a módját hogy meg lehet csinálni.
Öhm megkérhetek valami angolost hogy ezt értelmezze nekem?
[spoiler]
I apologize for taking so long to reply, I just haven't had much time to sign in lately. Regarding the model featured in Shepard and Commander WIP 2:
Shepard's suit was extracted from a Mass Effect 2 data file using a program called umodel. I used another program called Milkshape to assemble the different pieces and then imported everything into Cararra. So, what I actually have right now is a CAR file.[spoiler] -
bendáj17 #17437 frankón néznek ki. -
sanya200 #17436 Hát egyenlőre ha beállítod háttérnek akkor ott is ez lesz, meg más fórumon is, kivéve ahol alapból van egy fix háttérkép, pl dragon age fórum. -
#17435 a csávó fórumán már több ilyen stílusú fan-art, ott van fórumjának a linkje a képek alján; én is támogatom h vki berakja ide sg fórumba háttérnek csak én szerintem a mass effect 3 topikba kéne (oda legalább is mindenképp). -
#17434 M3 feliratot semmiképp, szvsz. -
sanya200 #17433 Majd csinálok jobbat is ez csak össze lett dobva, de adjatok valami támpontot ötletet vagy képet hogy mit szeretnétek látni rajta. -
#17432 Hát ez szvsz., kurvajó! :D Ezt rakja már be valaki :D -
sanya200 #17431 ja olyan háttér:)
Olyanom is van 1,amit a fórumra csináltam.
-
#17430 Sanya, ezek nem lennének jó háttérnek, mert a lényeg mindegyiknek a közepén van. Itt viszont a fórumsáv van középen, oldalra kell háttér, mint pl. az alább linkelt képen -
sanya200 #17429 Hát ha egy kis háttérhiány a gond?Van itt egy pár,kis önreklám:D
De miért nem szóltok hogy kell?
me hátterek -
bendáj17 #17428 jól nézz ki szerintem is. -
Barnez #17427 Szerintem jól néz ki. :) -
Neton #17426 Lehet hogy óvónőnek is jó lenne, de ha adsz neki 1 nyákot, kevés ócskavasat meg egy kis element zero-t, akkor megcsinálja úgy az egészet, hogy a nyák precíziós ugrásokat fog végrehajtani. :D Mi ez ha nem kúl? :D Nekem első dolgom volt kb felszedni amint lehetett. :D -
Neton #17425 S mikor lemész a gépházba az eset után, milyet kommentel már. :D láza van, köhög mint az állat, van valami fertőzése, amiről azt se tudja mi az. De totál megérte. :DDDD De amúgy érdekes, hogy nekem sem Miranda,(pedig Yvonne Strahovsky-t imádom) se Jack nem jött be karakterre. De Tali meg Liara simán jóarc. :D -
#17424 Mivel még mindig nincs háttér javasolnám ezt a nagy semmi helyett...
-
#17423 Inkább egy ribanc, mint egy gyerek :D Ha a ribanc még elmebeteg is, nah az gigalove :D -
sanya200 #17422 Hát én meg jacket utálom elég nagy ribanc:)
De tali legalább 1x megvolt.
-
#17421 Hát szerintem Tali meg max ovónőnek lenne jó, életben megnem fordulna a fejemben, hogy felvegyem csapattársnak... engem még idegesít is, ahogy hajt Shepardra... inkább Jack -
sanya200 #17420 Én nem azért kedvelem ahogy kinéz, mert nem tudni hogy néz ki ugye.Hanem a hozzáállása dolgokhoz, a kedvessége olyan kis naiv kiscsaj.Nem sokba lépte túl a 20-at az egyben ő a legfiatalabb a csapatban.Liara meg a legöregebb de mégse:D -
Pares #17419 Mondjuk nem, csak ráléptem...