19778
-
#17618 Már arról is kiderült, hogy elbacarintottak valami számítást, és a 2012 az 2112!:P -
Pares #17617 Jaja, én már várom! -
Hoz_Hun #17616 Azért az szerencse, hogy ha minden jól megy az ME3-mat még láthatjuk, mielőtt a Maja naptár szerint 2012-ben vége lesz a világnak.
Az a legközelebbi világvége ugye? -
#17615 Ez konkrétan nem igaz :)
A Skynet-et már megúsztuk. -
bendáj17 #17614 igen valami ilyesmi. -
#17613 "Nincs végzet, csak ha bevégzed..." <--- Legenda -
#17612 Igen. Arra gondoltam én is. Csak lelassítják. -
Pares #17611 Nem akadályozták meg ezzel eljövetelüket, nem is ez volt a cél. Csak lelassították őket.
Kezd olyan Terminátor hangulata lenni az egésznek: A vég elkerülhetetlen... -
#17610 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A reaperek ezt a relét tűzték ki úticélként, és aztán rögtön ugorhattak volna innen akárhova a galaxisban a reléken keresztül. Mivel ez relé most megsemmisült, maradt kb. 1 évük a reaperek elleni felkészülésre. Ha nem robbant volna fel a relé, akkor csak 30 perc választotta volna el a haláltól az egész rendszert. -
#17609 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ő ugye a reapereknek nem könnyű megtalálni egy relé "címét". És abban a csillagrendszerben végülis ezt az egyet tudták, és mivel ez megsemmisült, így lecsúsztak róla. Valami ilyesmi, ha tévedek javítsatok ki -
#17608 Fúúú nekem volt egy géphalálom és elveszett mindent. Aztán megkerült. Félévig örültem neki, azt belenéztem... volna, ha betöltötte volna.
Most én is kiírom valahova meg feltöltöm FTPmre. :D
Amúgy kellene egy kis segítség. Aki végigtolta az Arrivalt, az segítsen pls.
Hajnali négykor nyomtam és már nagyon álmos vagyok. Szóval van egy kis folt, amit ki kéne tölteni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye megakarták állítani, hogy átjöjjenek a reaperek. Ha jól sejtem, akkor azzal akarták, hogy nekimennek az aszteroidával a turbóhangvillának... na arra lennék kiváncsi, hogy ez hogyan is segített volna? Mármint a logikára... ezzel hogy is akadályozták meg, hogy jöjjenek? -
#17607 Dropbox és kész. -
#17606 Nekem kivannak írja egy CD-re, pendrivera, 2 vinyóra, és a telómon is rajta vannak. Nem vagyok óvatos. xD -
#17605 Na végigvittem. Mindenki túlélte. Na most elrakom a mentésemet jobban, nehogy MEGINT elvesszen :d -
#17604 Na, megint éjszaka van, jönnek a perverzebb emberkék -
sanya200 #17603 Én annyira nem bírtam Zaeedet, Kasumi-t viszont annál inkább. -
#17602 Dettó -
bendáj17 #17601 pont ez vetődött fel bennem is. -
#17600 A másik fele, hogy nagyon tudnám értékelni ha Zaeed dlc karakterből teljes értékű karakterré lépne elő, egyik kedvenc emberem volt a 2-ben. -
Pares #17599 A hivatalos fórumon az egyik fejlesztő írta, hogy a videóban látható mesterlövész NEM James Sanders... Szóva az csak egy pontatlanság ott... -
#17598 Most ez a James Sanders az angol mesterlövész vagy nem? Mert az ő képe van ott és addig arról volt szó, hogy a trailer-ben lévő katona csak egy random ellenálló. Esetleg csak placeholder a képe? -
#17597 Akkor újra játszom az utsó küldit. -
evil006 #17596 Egyet értek.
-
#17595 Én úgy mondanám őt ajánlott, eddig mindig vele vitettem vissza őket, és sosem halt még meg! -
#17594 Őt IS lehet -
#17593 Meghalt a tudós.
Őt kell küldeni vissza a túlélőkkel akkor? -
#17592 itt a legszsebb miranda
-
#17591 Egyébként érdemes elolvasni a kis szövegeket is, ott eléggé kivehető, hogy ki fog visszatérni, és ki nem -
#17590 Miranda nem lesz (tudom, még nem jeletni azt hogy nem lesz) akkor ki se játszom a 3-at -
evil006 #17589 Akkor a cikk író jobban oda figyelhetne .
Bár kétlem hogy Ashley specter lenne nála nem írták.
Legyen igazad .
Amúgy Mirandát visszavárom. -
#17588 Azért még mindig azt mondom, hogy csúnya lenne, ha Miranda kimaradna a fináléból, szerintem nem kevés ember választotta hálótársának, és nem tudom, ezt hogy oldanák meg... meg amúgy is!!!
Egyébként meg tényleg az van a cikkben, hogy ki van és ki nincs bejelentve, megerősítve - ha úgy tetszik, és nem végleges felállást ír le! -
Pares #17587 Tévedés van a cikkben, mivel nem azt írják le, hogy ki lesz benne, és ki nem, hanem hogy ki CONFIRMED, tehát kik azok, akiket EDDIG bejelentettek mint csapattag.
Az egyetlen dolog amin igazán nagyot néztem, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ashley/Kaidan is Spectre lesz.
-
evil006 #17586 me 3 cspattagok
Mi a véleményetek?
-
bendáj17 #17585 valami olyasmi :D -
#17584 Végigvittem a shadow brokereset.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Örültem volna, hogy ha a végén kiderül, hogy valaki az, akit ismerünk, pl udina :D
De így is jó volt. -
#17583 Kasumi egy istennő. Ezt kijelentem. -
bendáj17 #17582 az biztos is :) Pedig az a dlc az egyik legjobb -
#17581 Rugalmas egy csaj :D
Viszont a shadow brokeres már harmadszorra fagy ki harmadik helyen. Kapja be. -
bendáj17 #17580 ja micsoda spárgát csinál :D jó kis részel vannak benne. -
sanya200 #17579 Kemény, én azt a jelenetet bírom amikor Kasumi leszedni a helikopter pajzsát és leugrik a földre.Na ott shepard elereszt egy gúnyos mosolyt na az nagyon tetszik az a 2mp.:)