Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dragonage.bioware.com/me2offer"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A turiánok meg jól néznek ki ellenfélnek szóval ha jó pár ûrcsatát beleraknak és nem csinálnak valami idiótaságot ( pl csak földi harc )
és kellõen nagyszabású lesz akkor nem lesz baj vele.
Jó esetben meg majd követheti a mass effect fõsztoriját feldolgozó film is.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Pont tegnap este kérdeztek rá hogy mikorra várható, reméljük hamarosan írnak rá választ.
Amúgy ápr. 15-re ígérték a megjelenést, de erõs csúszás várható szerintem, kb 1 hónap.
Ilyen listát nem szabad komolyan venni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A halál csupán a kezdet...
De nem is tudom mi lenne jobb történet szempontjából.Nekem tetszik az alapstory is.Úgy lenne a legjobb hogy mindenki a saját karakterét láthatná a filmben:)De ez még odébb van egy 50 évvel:)Ez a star trek holoszoba nagyon bejön:)
Viszont tényleg nagy potenciál van ebben az univerzumban nagyon sok rajongója lett a 2, résznek köszönhetõen, talán ha nem marad abba a lelkesedés az érdeklõdés, és ha nem bukik be a film akkor felemelkedhetne a nagyok közé.Star Trek és Star Wars mellé 3. nak:)
Megnéztem megint a 3. rész trailerét és még mindig a hideg ráz tõle.Már alig várom a megjelenést.De ennek 2 oldala is van ha végre megjelenik, utána már nem lesz mire várni:( Lehet hogy lesz még ME univerzumban játszódó játék de az nem Shepard-rõl fog szólni.Persze érthetõ sokan már unnák a 4. részt de én szívesen játszanék azzal is.Nem feltétlen kell hogy az is világmegmentõs legyen, az a téma már uncsi.
Szívesen megnézném viszont a 2. rész launch trailerét abban a minõségben ahogy a 3-at megcsinálták.
"The trees move. Do you not see it?"
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
a.) Úgy veszik, mint ha Shepard nélkül pusztították volna el a relay-t
vagy
b.) meg se fogják említeni a 3. részben.
Mondjuk így elveszik a dlc-ben történteknek a jelentõsége.
ME3
...
Import ME2 Save
...
You Have not completed the Arrival DLC!
Reapers arrived, Shapard can nothing to do about it!
Mission Failed! End Universe! End Game!
...
<Start New Game>
<Exit>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Lényeg; biztos nem jönnek elõbb a Reaperek azoknál, akik kihagyták az Arrivalt. :)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX