Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát a DA-t nem is vettem meg, gondolkodtam rajta majd ha a goty ára lemegy 3-4000-re max akkor többet nem adok érte.

Történeti szempontból igen. Technikai szempontból nem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
Már rég van hozzá widescreen patch.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

igen erre gondoltam de ez se annyira kötött. Jó kis akció ez a DA 2 mellé.

1280*1024 a max felbontás. 16:10-es képernyõn, 4:3-ban jelenít meg, de egyáltalán nem zavaró. STEAM-es verzió, W7x64-en használom. Most egy kicsit drágább, én tavaly vettem 2,25 juróért.

KotOR-nem elsõsorban az rpg részei miatt vált kult játékká hanem a mocskos jó sztorija és hangulata miatt.
penge96
Hát RPG-ként lehet, de szerintem voltak elég idegesítõ dolgok abban a játékban, persze elnézhetõ neki, mivel "öreg". Viszont még így is imádom a Kotort, egy igazi élmény vele játszani

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

wedge31
Tudom, hogy nem lesz népszerû amit mondok ennyi ME fan között de szerintem a KotOR 1 lényegesen jobb rpg minden téren mint a Mass Effect bármelyik része a DA😮 detto, de persze ha nem szereted a fantasyt eleve kár volt megvenni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Viszont a F.E.A.R. 2-vel megszívtam mert steames és elveszett az accountom amire regisztrálva volt így nem engedi felrakni.Számla meg nincs róla mivel ajándék volt a GS-hez(de gyári dobozos).

Majd egyszer talán kipróbálom, nincs hozzá valami mód?Valami grafikai mód vagy hasonló.Meg támogatja-e egyáltalán a szélesvásznú kijelzõket.Van 1-2 régebbi ami nem pl NFS:MW.

penge96
Star Wars: Knights of the old Republic
Az elsõ rész nem sokkal marad le a Mass Effect-tõl

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

penge96
Idén ME3? Simán jövõre, esélytelen hogy idén kiadják...

ME volt az elsõ RPG-m és nekem a da visszalépés ahhoz képest, 1-2 szempontból, ha lenne még más Sci-fi RPG is a ME-n kívûl valószínû hogy megvenném azt is,de nincs nagyon.

Nem éppen.A Dragon Age-ért csak azért nem mert annyira nem vonz a fantasy, jó játék de azért nekem annyira nem jön be.Amit megveszek az tényleg megéri legalábbis nekem,Pl Mirrors Edge,Bad Company 2,Orange Box,Mass Effect 1-2...vagy ami esetleg nagyon olcsó akciós.Egy részét meg úgy kaptam gs mellé, pl dobozos F.E.A.R. 2,Gears of War.
Most a BC2 vietnamot kéne, meg esetleg a hawx2-t de azt csak azért mert most 4-ért kapni,meg nincs hozzá crack, ha lenne nem venném meg, annyira azért nem jó.Idén még a BF3 és a ME3 ami mindenképp meglessz, más nem izgat nagyon.Esetleg még egy ME2 Gold,vagy GOTY vagy akármi DLC-el együtt.

penge96
Erre ráhibáztál <#eplus2> Bocs Sanya 😄

Mimasz
Én sem... 😄

Snexi
neee,errõl nem is tudtam

MerlinW
Az elsõ rész teljes játékvolt PC Guruhoz tavaly. Ráadásul igen igényes kiadás volt. ME2 pedig 4000Ft körül mozog, valamint ingyen kapod a Dragon Age 2 mellé.

[merlinw.org]

Gubberx
Gondolom te a Crysis típusú játékokért adsz pénzt 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Vagy Tali már rég eltemette😊
Elvégre Thane-t is elásta már majdnem, persze a nõi Shepard itt is befigyel😊Nem hiába tolom vele,vagy tologatnám<#mf1>

Biztos rosszul bírja a tengervizet meg a homokot. 😊
lightjack
heeeeeeeej te kis ingyenélõ! nahjo nem is! nahjo de!

UI: jöhet nekem is, majd bunyózunk érte.

BoneDragon
Sziasztok. Ha valakinek nem kell majd az ingyenes mass effect 2, én szívesen elfogadom! Köszönöm! =)

nyirog
Légió nincs rajta 😞((((((

Mimasz
Mass Effect: Deception – Új regény van készülõben!

Ide klikk!

Már láttam de akkor is xD

Mimasz
Kicsit lazítanak az év végéig..:
😄😄

Hát ha lett volna olyan mint az egy talán megvettem volna, ha lemegy az ára de így.Igaz az egyel is filózok hogy megvegyem-e jó játék de annyira nem hogy pénzt adjak érte.

Tehasut
azta, ebbõl én úgy látom, hogy nem mennek annyira jól a DA2 eladásai, ha ilyennel próbálják csalogatni az embereket...
Fenrir
No, én is szereztem egyet 😊

Megkérdeztem a klánomat, hogy kell-e nekik, de ha esetleg nem akkor fel tudom ajánlani itt valakinek. Cerberus Network is jár hozzá.

A halál csupán a kezdet...

Nem nincsen egyik se kötve a történethez, egyedül talán a társak dlc-t érdemes felrakni.Az utána már nincs értelme, pl Katsumi.Jól jön a képessége harc közben, én fõleg a távolabbi nehézfegyveres emberek ellen szoktam küldeni hogy jól odacsapjon.😊

Ja, mondjuk ez igaz. De ez után akár a játék végét követõen is elég megcsinálni, szóval azt hiszem ilyen téren nincsenek nagyon kötve.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Pl Shadowbroker az kötve van csak akkor kezdheted el ha már eljutsz illiumra.Szerintem arra gondolt.

Melyik? Rég játszottam, nem ugrik be.

Azt hiszem az összeset meg lehet csinálni a fõ történeti szál befejezése után is. De az se gond, ha elejétõl kezdve fel vannak telepítve.

szerintem érdemes elõbb végig vinni. Van olyan amit csak bizonyos játékrésznél lehet elkezdeni.

Ha még nem játszodtam végig a játékot, akkor van értelme felrakni a DLC-ket? Megvan az összes. Van ebben valamilyen sorrend, vagy mindegy?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

lightjack
rendezõ...hülye vagyok. a játék vezetõ producerére gondoltam. rendezõ...jó hülye vagyok.

lightjack
Csak egy utolsó jelenet forgott le a fejemben. Ha én lennék a rendezõ biztos úgy csinálnám. Nem tudom kinél mekkorát ütne, de nekem tetszik. Na mind1 maradjon meg ez csak az én agyam szüleménye😊

elég érdekes kép 😄

én még tavaly olvastam akkor azt írták hogy pár év múlva pontosan nem tudom

De mireeee?
<#nevetes1>

lightjack
Lehet hogy Shepard-t még1szer(vagy még párszor) szétlövik, és újraépítik, azt valami androidos kemény-legény lesz belõle. Már van is ötletem, hogy hogy fejezném én be a harmadik részt, de inkább nem mondom el, mert ha meg véletlenül így gondolkodtak a BW-esek akkor meg lelövöm a poént. Nahjo legyünk reálisak erre nincs túl sok esély...Nade hátha X)

Fasza. Bár Shepard itt már az androidizmuson túllépve a zombiizmus képviselõjének néz ki...

Most találtam, Patryk barátunk új képe.

<#taps>
xD A grafikus motorra gondoltam , nem olyan részletes hogy látszódjon rajta hogy 30 éves.Simán 25-nek néz ki😊

lightjack
nahja.

A motor? Mármint a szövetillesztõ és újraépítõ nanotechnológiás faszom tudja minek a motorja?
<#hehe>
Ha újraéllesztek egy embert, és gyak. újra fel kell építenem, akkor én is úgy tenném, mint a Cerberus. Egy kis tuninggal..

Jaja a 2-ben is még csak 31 éves ha jól emlékszem.De már 2 szülinapja van az elsõ mikor született a 2. amikor újjászületett.De nem látszik rajta hogy annyi max 25-nek néz ki.Ennyit tud a motor😞

A Turiánok, amikor elõször meglátták, nem tudták, hogy mi a faszra véljék. Egy Avangerrel meg pelenkával felszerelkezve, Birodalmi Indulót dúdolva érkezett a harctérre az egyik alattvalója vállán, szája széle még mindig a kakaótól volt csokis barna. Mikor megindult az ellenség felé, a Turiánok elõször megszeppentek, majd az elsõ pár száz áldozata után visszavonulót fújtak. Így született meg Shepard legendája.