Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge96
Hát ez a Unreal Engine 3 azért sztem még mindig nem akkora szám... a fény-árnyék játék szép, de olyan érzésem van mintha egy mesefilmet néznék, annyira csicsa az egész... Nagyon élethûek akartak lenni, de szerintem pont visszafelé sûlt el, a ME2 grafikája szerintem sokkal jobban megállja a helyét

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Sikerült beüzemelni, most cserébe ha betöltöm az állást nem mutat csak feketeséget, de lövöldözni meg mozogni ugyan úgy tudok, csak semmit nem látok, a Normandyn pedig nem tudod semmit használni és nincs legénység <#idiota> Lassan összejön.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Valós idejú gameplay videó, a crysis 2 picsafüst ehhet képest.Igazából a crysis 2 azért nem jön be mert túl színes minden csili-villi.De az összes eddigi crytek játékba így volt, lehet hogy szép meg minden de én jobb szeretem ha kicsit valósabbak a színek, és nem az a steril grafika.

nem lenne rossz élvezetesebb 😄

Tiszta baywatch lenne😄

ja szerintem sokkal jobb lenne Miri mellei dobálóznának 😄

Magyarországra is?

© MaRee
Nekem is eredeti van és nem eredeti dlc-kel tolom.Volt hogy én is elfelejtettem leecrackelni de csak kiírta hogy nem eredeti, kiléptem lecrackeltem és megy.

Pares:
Persze mindenkinek mások a prioritásai az igényei de azért a me2 is lehetne szebb,fõleg az arc és a haj kidolgozása, a többi annyira nem érdekel, csilli-villi effectek nem feltétlenül kellenek, de az arca legyen normálisan kidolgozva.Azért mennyivel jobb lenne ha shepardnek pl lobogna a haja a szélben, vagy dobálóznának Miri mellei mikor fut?Tulajdonképpen csak ez kéne belõle hogy a karakterek arca tényleg szép legyen és legyen mimika meg valós idejû,életszerû fizika.Ez is egy érdekes dolog mármint a robotoknak jó a fizikája meg a tárgyaknak is de külön a karakterekhez nem csináltak, pedig sokat dobna rajta.Meg az is zavar néha hogy mikor shep beszélget garrussal rákönyököl a korlátra de látszik hogy valójában csak úgy csinál mert a keze a levegõbe lóg.

nekem is megfelel a grafika ami van.

Eredeti játékra rá lehet eszkábálni a letöltött DLC-ket? Mert úgy tûnik ezt bebuktam, hatodik újra telepítés, krekkelés, lóf@szolás után sem mûködik, nem engedi visszatölteni az állásaimat.
De g2playen 60%-os engedmény van a deluxe editionbõl, lehet azt megveszem úgy hátha jó lesz.

MerlinW
Nekem a ME2 grafikája is bõven kielégíti az igényeimet ilyen téren...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

lolSL
hát ha 3 év múlva jönne ki akkor lehet így nézne ki 😊
ez egyelõre 3db gtx580-as kártyán fut.

Gyerekek ha így nézne ki a me3 azt hiszem összefosnám magam. A karakter arca valami döbbenetes, meg az tetszik igazán ahogy a ruhája mozog ahogy megy.
Plusz még egy örömhír Mass Effect Anime fog megjelenni

<#taps><#taps>
A regeditben egy Bioware mappát találtam, ott is Dragon age volt, azt töröltem..

lightjack
regedit-ben is töröltél mindent? lehet ott a hiba.

nagyszerû kép.

Nem jó... Újra telepítettem harmadjára is, a játék mentéseken kívül mindent töröltem. Felraktam a játékot, arra a patchet, arra a DLC-ket, aztán crackeltem a játékot, és a DLC-ket is a giveme2entitlements cuccal, ha rákeresek neten hogy ME2 unlocker akkor mindenhol ezt hozza ki. Ha ezt lefuttatom akkor mindent megcsinál rendben, utána kilövöm a netet, de ha belépek a játékba akkor írja hogy nem jó és jelentkezzek be bla bla ... A beállításoknál a játékban az Online-nál is minden nem-re van állítva... Nem értem mibaja, hogy még 3 reinstall után sem jó.

kicsit mérges az öreg Shep 😄
<#taps><#eljen>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

penge96
Akkor mégegyszer, mennie kell, nem lõhette le a játékod 😊 crackeld le újra a DLC-ket, ha nem megy, akkor szedd le a GUIunlockert hátha azzal...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Crackelve van.

penge96
Crack

Éljen, sikerült jól elb*szni az egész játékomat, véletlenül nem volt letiltva a net amikor elindítottam a játékot így pedig letiltotta az összes DLC-t (nem eredeti werzió), és a mentéseket se lehet vissza tölteni, reinstall sem segít......<#falbav>

penge96
Szerintem olyan a beállása mint az SG:A-ból Sheppardnek 😄 Full olyan

nyirog
jó a kép, csak valahogy shep beállása olyan ... nem is tudom, elég faszúl állt be rajta sztem 😄DD

Mimasz
Na még egyszer:

A forrás.

Mimasz
Fincsi:

hoppá akkor bocsi a hülyeségért. Kevertem enyhén 😄

Pontosan 😊

Köszi a választ.Akkor ha jól értem,minden további nélkül feltolhatom,nem bántja a többit.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hát, az alt pack még nem került feltöltésre, de az csak azokat érinti, akiknek megvan a LotSB és az alt pack 2, viszont az Arrival nincs. Tehát valószínûleg nem sokakat, de azért írok a portálnak, hogy azt is töltsék fel.

Ami a javítást illeti: háromezer helyett háromszázezerre lett módosítva az áldozatok száma 😊 Meg Dr. Kenson "Ready" sora "Kész"-rõl "Készen állok"-ra lett módosítva, mert így passzol megfelelõen az adott szituációhoz. Ezen kívül más nem került módosításra 😊

Mimasz
@sanya200

Igen a második regény.

És ez mivel jobb?Mert azt látom,hogy egy kicsit nagyobb.És az AltAppearance2 meg lett már oldva?Bocsi ha már volt.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mármint a 2. regény magyarul?

Mimasz
"A Mass Effect sorozat második részén már megkezdõdtek a munkálatok, terveink szerint májusban lát majd napvilágot."

😊

Sziasztok!

Felkerült a legfrisebb változata Mike fordításának a Magyarítások Portálra: Íme 😊

Köszi, sikerült 😉

Szerintem sokkal jobb a 2 mint az egy, nekem valahogy összeszedettebbnek és hangulatosabbnak tûnik.

Imádom az ilyen kis kihallgatható párbeszédeket, mint pl az Illiumon a szalári fickó "legénybúcsúja" 😄 Nagyon sokat tudnak az ilyenek dobni egy játékon.

Ja abba volt hogy egy nyíllal kellett átrohangálni az akadályok között.Emlékszek a shadoebrokerbe említi liara hogy bezzeg milyen jó volt az omnigél csak rákented mindenre és már ment is, sokan nem örültek az újításnak.😄
Beteg az a rész amikor törik fel az ajtót,alig bírtam játszani mert állandóan röhögtem<#taps>
Na az ilyen jelenetek teljesen hiányoznak a 2-bõl sokkal, sõt mérföldekkel jobb lenne a játék ha tele lenne ilyen pillanatokkal.
Remélem a 3-ban sok ilyen lesz.

Fenrir
Az az ME1-ben volt.

A halál csupán a kezdet...

Nem nehéz pedig mindig van felül egy szövegrészlet azt meg kell keresni a többi között,3-at kell megtalálni.Ha egyet megtalálsz space-és akkor ad egy másik mintát.Ha meg lassú vagy akkor illiumon vagy az omegán lehet venni feltörõ eszközt ami az idõt növeli meg.

úgy kell ha jól emlékszek hogy mindig a zöld a fontos végig minden szférán és akkor egyre bentebb megy

lightjack
van felül egy minta, azt kell kiválasztanod a felfele menõ szövegek közül. aztán space...asszem

Számítógép feltöréshez valaki adjon már valami guide-ot, mert fogalmam nincs, hogyan kéne csinálni. Nem arra gondolok amikor a kis pöttyöket kell össze párosítani, hanem amikor a szövegeket, és 3 hibalehetõség van.

BoneDragon
Senki se akar megválni az ingyen ME2-tõl, amit ajándékba kapott? Sok szeretettel várom! =)

nyirog
EVE-t kivéve 😄DDDD, azt megfogadtam h egyszer majd el fogom kezdeni...

nyirog
Ez így van, nagyon jó játék, habár nekem a kotor 2 is tetszett (talán azért mert én elõször a kettõt és csak utána az egyet toltam végig) és nagyon sajnálom h a kotor 3 -ba szánt események azok ebbe az online biz-baszba lesznek beépítve :\ (igen, nem vagyok egy nagy MMO fan 😄)

Ha nem tetszik a fantasy, akkor megértelek. Ha meg tetszik, akkor meg szerintem kötelezõ darab...