Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Valós idejú gameplay videó, a crysis 2 picsafüst ehhet képest.Igazából a crysis 2 azért nem jön be mert túl színes minden csili-villi.De az összes eddigi crytek játékba így volt, lehet hogy szép meg minden de én jobb szeretem ha kicsit valósabbak a színek, és nem az a steril grafika.
© MaRee
Nekem is eredeti van és nem eredeti dlc-kel tolom.Volt hogy én is elfelejtettem leecrackelni de csak kiírta hogy nem eredeti, kiléptem lecrackeltem és megy.
Pares:
Persze mindenkinek mások a prioritásai az igényei de azért a me2 is lehetne szebb,fõleg az arc és a haj kidolgozása, a többi annyira nem érdekel, csilli-villi effectek nem feltétlenül kellenek, de az arca legyen normálisan kidolgozva.Azért mennyivel jobb lenne ha shepardnek pl lobogna a haja a szélben, vagy dobálóznának Miri mellei mikor fut?Tulajdonképpen csak ez kéne belõle hogy a karakterek arca tényleg szép legyen és legyen mimika meg valós idejû,életszerû fizika.Ez is egy érdekes dolog mármint a robotoknak jó a fizikája meg a tárgyaknak is de külön a karakterekhez nem csináltak, pedig sokat dobna rajta.Meg az is zavar néha hogy mikor shep beszélget garrussal rákönyököl a korlátra de látszik hogy valójában csak úgy csinál mert a keze a levegõbe lóg.
De g2playen 60%-os engedmény van a deluxe editionbõl, lehet azt megveszem úgy hátha jó lesz.
[merlinw.org]
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gyerekek ha így nézne ki a me3 azt hiszem összefosnám magam. A karakter arca valami döbbenetes, meg az tetszik igazán ahogy a ruhája mozog ahogy megy.
Plusz még egy örömhír Mass Effect Anime fog megjelenni
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Ami a javítást illeti: háromezer helyett háromszázezerre lett módosítva az áldozatok száma 😊 Meg Dr. Kenson "Ready" sora "Kész"-rõl "Készen állok"-ra lett módosítva, mert így passzol megfelelõen az adott szituációhoz. Ezen kívül más nem került módosításra 😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
😊
Szerintem sokkal jobb a 2 mint az egy, nekem valahogy összeszedettebbnek és hangulatosabbnak tûnik.
Imádom az ilyen kis kihallgatható párbeszédeket, mint pl az Illiumon a szalári fickó "legénybúcsúja" 😄 Nagyon sokat tudnak az ilyenek dobni egy játékon.
Beteg az a rész amikor törik fel az ajtót,alig bírtam játszani mert állandóan röhögtem<#taps>#taps>
Na az ilyen jelenetek teljesen hiányoznak a 2-bõl sokkal, sõt mérföldekkel jobb lenne a játék ha tele lenne ilyen pillanatokkal.
Remélem a 3-ban sok ilyen lesz.