19778
-
Pares #17698 Az Arrival volt az utolsó... A következő játék az ME univerzumában a Mass Effect 3 lesz... -
Coolfire #17697 Hali!
Lesz még DLC a ME2-höz,vagy "fejezzem be"?:))
Ugyanis mndig nekikezdek egy komolyabb DLC megjelenéskor.:))
Kasumi forever!:) -
bendáj17 #17696 ja frankó kép lehetséges hogy aszári város. -
Pares #17695 Igen, megjelent. -
sanya200 #17694 Nem vagy egyedül:D
Én se foglalkoztam vele mostanában, elvagyok a daz3d-vel meg a photoshoppal, minden időmet elveszi.
Ez igencsak szép kép.Vajon melyik helyszín lehet?Az asari főbolygó?
-
Hoz_Hun #17693 A 4. képregény már megjelent egyáltalán? Kicsit figyelmetlen vagyok ME-vel kapcsolatban az utóbbi időben. -
bendáj17 #17692 nálam még nem fordult ilyen elő de tényleg hatalmas város. -
sanya200 #17691 A fellegvár a legösszetettebb helyszín az egyben, nálam is beszaggat de csak akkor ha 8x élsimítást használok.Sok az ember,hatalmas terület...stb. -
#17690 Csak nálam van az hogy az ME1-ben amikor a Fellegvrában vagyok, akkor baromira beszaggat a játék, máshol pedig teljesen folymatosan elfut? -
Slashice #17689 Szösszenet: http://masseffect.sfportal.hu/mass-effect-3-megjelenese-bejelentve-611.cerberus -
#17688 Köszönöm kedvességed! -
bendáj17 #17687 reméljük csak kijön. :) -
sanya200 #17686 Ott kell lemenni asszem ahol egy s-sec őr veszekszik egy hanarral. ott van lefele egy lépcső, vagy a s-sec-ből a liftel kell lemenni.Az a hely ahol zaboleta hadnaggyal is beszélsz(már ha olyan múlttal mész).Van azon a részen egy őrző is.A 2. jel a volus informátor irodájában van a volus mögötti konzolon, a 3. meg a hanar kereskedő mögött,a volus irodája mellett, ott fel a lépcsőn és jobbra. -
#17685 Én még májusról hallottam.... :D Ezek szerint megint csúszik. Kíváncsi leszek, hogy a ME 3 előtt kijön e a 3ik könyv magyarul. -
#17684 Érdekes. Újratettem a ME1-et és most semmilyen probléma nincs a hanggal, lövésekkel harc közben. Remélem nem is lesz.
Tudom, már kérdeztem, de most megint nem találom: hol van az a hely, ahol a Fellegvárban lévő Fluxban kapott küldetést elkezdhetem? Úgyértem már megvan hogy valaki elszedi a pénzt a kvazárokból, és hogy jel egy folyosóról jön, de hol?! valahol ott kívül a prezidencián. Erre emlékszem. De pontosan hol? -
adam0615 #17683 Egy kis infó a második könyvről: "A Mass effect sorozat második része az Ünnepi könyvhéten jelenik meg (június 2-6.), a boltokba országszerte valószínűleg június 9-én kerül. " -
bendáj17 #17682 tudtommal még nem. -
#17681 Üdv,
A Mass Effect: Evolution képregény 3 illetve 4 része elkészüt magyarul? -
bendáj17 #17680 az biztos hogy elég érdekes lenne. -
sanya200 #17679 Nem kell mindent szó szerint venni, csak poénból írtam, nem gondoltam komolyan, bár a csajt nem tudnám hajjal elképzelni. -
Pares #17678 Jaaaj...
A rövid haj nálam valami ilyet jelent:
http://www.google.com/search?q=r%C3%B6vid+haj&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=hu&tab=wi&biw=1440&bih=785 -
bendáj17 #17677 jónak nézz ki a lady. :) gratula. -
sanya200 #17676 Te írtad hogy csak kicsivel hosszabb haja lesz:D
Nos a kopasz fej után a fél centi haj kicsit hosszabbak számít a semminél:) -
Pares #17675 Most azt honnan veszed, hogy fél centis haja lesz? -
sanya200 #17674 Aham szal lesz egy fél cm-es haja, nagy fejlődés:D
Kicsit OFF.A minap csináltam:)
Majd ha találok me2-es karaktereket akkor lesz olyan is.
dragon lady -
Pares #17673 Nincs. De azt írták, hogy csak egy kicsit lesz hosszabb a haja. -
#17672 van már rola kép? Amugy valoban kár, mert ez a kopasz fej nagyon is passzol a személyiségéhez -
#17671 Ezt a szereplőt utáltam a legjobban az összes ME társak közül. Egyszerűen íritál a kopasz feje -
Pares #17670 Hát nem tudom... nekem a személyiségével nem volt gondom, érdekes karakter volt, csak az a kopasz fej nem passzolt... -
#17669 Kár.
-
Pares #17668 Hál' Istennek a 3-asban pöppet átdizájnolták a kopasz fejét neki is. -
bendáj17 #17667 érdekes kép Jackről -
sanya200 #17666 -
bendáj17 #17665 igen szerintem se azon múlt bár ki tudja. a lényeg hogy sikerült. -
ferenc001 #17664 Különös, mert pont a orvosi az egyetlen hajófejlesztés, aminek semmi köze nincs az utolsó küldetéshez :D Amúgy, ha esetleg érdekel miért haltak meg egyesek, ajánlom az ME Wikiát, ott a lehető legpontosabban le van írva, hogy ki, miért halhat meg. -
#17663 na, sikerült végeredménybe, bár szerintem nem ezekkel szúrtam el :)
eszembe jutott hogy nem fejlesztettem orvosi labort - mert jól álltak a hegek - és idáig így volt. ezután mindenki túlélte
de mindenkinek köszönöm a segítséget -
ferenc001 #17662 Na, ez a baj. Miranda/Garrus/Jacob a nyerő a csapatvezetése, bár én csak az első kettőt próbáltam, Jacobot nem. Amúgy tudtommal semmit nem számít (hacsak nem sütöd meg teljesen) hogy mennyit van a csőben a melegben. -
bendáj17 #17661 nem tudom de lehet az volt a baj Garrus a legjobb. -
#17660 Sütés? Mi??? :D -
#17659 helyesbítek, Zaeed-et választottam :D