19778
-
sanya200 #17738 Hát nekem is 2 éves lapom van de amikor vettem akkor olyat vettem ami kiszolgál akár 4-5 évig is.Egy am2+ os gigabyte lap, de akár a 6magos amd is belemegy 140w-ig.Úgy hogy még egy 2-3 évig biztos nem cserélem le, nekem már csak egy proci kell az athlonx2 helyett és kész.A 6gb ram meg a hd5770/1gb egy jó darabig még elég lesz, max veszek használtan még egy vga-t. -
Coolfire #17737 Én sosem VGA-ban gondolkodom ilyenkor,hanem alaplap+proci.A DDR3-as memcsi már "fillérekért" kapható,ergo nagyon be sincs kalkulálva.Nálam a mag a lényeg.2005-ben pölö irtózatos pénzt fizettem egy Fatal1ty lapért és egy P4 3.2 Ghz-s prociért.Ja és a táp.:) -
sanya200 #17736 OFF
Szerintem meg felesleg annyit költeni egy gépre.Itt az enyém nem nagy kunszt jó ha 100-ba van de mindent visz ami eddig megjelent, a nagy részét full hd-s felbontás mellett.Kivéve párat pl crysis 2 vagy pl a stratégiák de azon kívűl mindent elvitt eddig.Portal 2,ME2,..stb.
Elég egy sima fhenom2 proci ami 30 körül van,veszel 4gb ramot ddr3.-ast 20 alatt kapsz, egy jó vga pl az enyém az is max 30.Ez így 80 meg esetleg egy jobb alaplap 20 és 100-ból van egy jó gép ami mindent vinni fog még egy darabig.
Felesleges 60-70-ért vga-t venni fél év alatt leesik az ára 15-20-al simán, pl én még 50-ért vettem az 5770-t tavagy szeptemberben most meg jó ha 30-ba van. -
Coolfire #17735 OFF:
De akkor már legalább áldozz rá többet,hogy még egy pár évig bírja.Lesznek még a ME3-on kívül is zsír játékok.:)Én is most akarok upgradelni olyan 200 ropira gondoltam.Abból már össze lehet rakni egy aránylag "időtálló" gépet:)
ON: -
#17734 Persze, én is gondoltam hogy Mass Effect 3 megjelemésével vmi új gépet beszerezni, mert ebben alkatrészeket cserélni már felesleges. Addigra már úgy is lemennek az árak, a mai gépek között is ami most 100.000Ft az addigra már 70.000 lesz. Az ME1-2 játszható ezen a konfigon, ezért nem érdemes nekem újra beruháznom, de az ME3 biztos rá fog venni... -
sanya200 #17733 Jaja tudom csak a klónozásról jutott eszembe.
#17731:
Persze a digital edition angol de csak le kell szedni hozzá a magyar nyelvet, nekem megvan a gépen telepíthető formában.Hungarian patch néven csak fel kell telepíteni, a dlc-k honosításait meg megtalálhatod a magyaritasok.hu-n.
Ha vkinek kell a magyar nyelvű telepítő patch szóljon feldobom valahova. -
Pares #17732 Azt tudom, hogy volt olyan rész... Korlus volt a bolygó neve... Na de az messze nem hasonlított ilyen ultra-sci-fi-csilivili bolygóra... Konkrétan egy bolygó méretű szeméttelep volt... -
#17731 Ertem, koszi a segitseget.
Egyebkent idokozben sikerult egy masik, alernativ megoldast talalnom.
Az EA Store Download manager-evel letoltheto az angol verzio, amire gond nelkul fel kell, hogy menjenek a DLC-k. (Meg nem probaltam.)
Igaz, igy a jatek nem lesz magyar nyelvu, de oszinten szolva nem is baj. :) -
sanya200 #17730 Volt egy klónozós rész,mikor okeer-t küldetésére mentünk.Azt hiszem azok a kroganok klónok voltak.
17706
Neked csak kicsivel több ram kéne, meg a vga-t se ártana lecserélni.Nekem sincs csúcsgépe.(Athlonx2 7750BE,6GB Corsair,HD5770)
A történet és a párbeszédek miatt olyan jók ezek a játékok,nem az a lényege mint a cod6-nak vagy más FPS-nek.Ezek RPG játékok amik elsősprban a történetre a karakterekre és a párbeszédekre helyezi a hangsúlyt.Próbáld ki és meglátod, előtte én is csak codoztam de ezek után az már csak 2. hegedűs. -
Prof William #17729 Ez igaz de az Assuming Control is faja...
A végén meg a Releasing Control egész egyszerűen telitalálat. :) -
ferenc001 #17728 A Registry-ben át kell írni a nyelvet angolra, és már lehet is telepíteni, majd visszaállítod, és kész (ha pedig kell magyarosítás is, azt a magyaritasok.hu-n megtalálod). -
#17727 A legutolso par dlc-re azt irjak a honlapon, hogy nem tamogatja a magyar, cseh es lengyel verziokat. Nekem magyar verziom van, ilyenkor mi a teendo?
Esetleg le lehet tolteni a hivatalos oldalrol az angol verziojat a jateknak? -
#17726 "Shepard kisbaba korában nem szarta magát össze ennyire, mint Sovereign szövege közben... :P"
-
Pares #17725 You are not Saren...
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
There is a realm of existence, so far beyond your own you cannot even imagine it. I, am beyond your comprehension. I, am Sovereign.
"Reaper?" A label created by the Prothean's, to give voice to their destruction. In the end, what they chose to call us is irrelevant... we simply, are.
Organic life is nothing but a genetic mutation, an accident. Your lives are measured in years and decades, you wither and die. We are eternal, the pinnacle of evolution, and existence. Before us, you, are nothing. Your extinction is inevitable. We, are the end of everything.
Confidence born in ignorance, the cycle cannot be broken. The patten has repeated itself more times than you can fathom. Organic civilisations rise, evolve, advance and at the apex of their glory, they are extinguished.
The Prothean's were not the first, they did not create the 'Citadel', they did not forge the 'Mass Relays' they merely found them. The legacy of my kind.
Your civilisation is based on the technology of the Mass Relays, our technology. By using it, your society develops along the paths we desire.
We impose order on the chaos of organic evolution. You exist because we allow it, and you will end, because we demand it.
My kind transcends your very understanding, we are each a nation, independent, free of all weakness. You cannot even grasp the nature of our existence.
Your words are as empty as your future, I am the vanguard of your destruction, this, exchange, is over.
Shepard kisbaba korában nem szarta magát össze ennyire, mint Sovereign szövege közben... :P -
#17724 Sovereign hangja a legjobb így van -
Pares #17723 Ultimate Sovereign's Voice fanaticnak jelentkezem...
I'm the Vanguard of your DESTRUCTION. -
#17722 Én is ultimate fan vagyok... ultimate Miranda fan -
Pares #17721 Talimancerekkel jobb, ha nem kezdesz ki... van egy titkos fegyverük: ultimate fanatizmus. -
#17720 naja, csatában ő jobban bírná, mint Tali :D -
#17719 Szvsz Jack kurvajó arc, ha választanom kéne 4 embert a tökéletes csapatba ő lenne az egyik, ilyenek kellenek a világ megmentéséhez! -
#17718 később megenyhül -
#17717 Hát jobb mint az a "Shepard, kinyalom a segged" Tali... -
xxxpaulxxx #17716 Köszi:D Csak jönne már le:) -
#17715 Rühelltem a játékban ezt a csajt. Egy nagypofájú arrogáns lotyó! -
Bhalage #17714 igazad van arra gondoltam! -
#17713 Epic történet, epic zene, rpg elemek, kibaxott hosszú, remek ackió.
Első rész még kicsit gyermekbeteg, de a második hibátlan. -
Pares #17712 Most hogy mondod... Kaminora tényleg hasonlít... Csak én ME-ben gondolkoztam. -
xxxpaulxxx #17711 Nah a mostani steam akcióban megvettem az 1. és 2. részt:D Annyian mondják, hogy ezek milyen jó játékok... valóban így van? (tudom hülye kérdés:P)
De miért olyan jók amúgy? Kaphatnék egy gyors leírást?:D -
bendáj17 #17710 én is bízok hogy menni fog :) -
#17709 Nalam is volt anno ilyen. Megallt a kep (de a jatek ment tovabb, csak a kep allt meg), aztan ctrl-alt-del, majd vissza a jatekba, es semmi gond nem volt. Ritkan jott elo, nem tudom maig hogy miert, talan win7et nem szerette, talan codec gondok, nem tudom. Par naponta ennyi "gond" belefert. -
#17708 A második részt jobban optimalizálták, ezért fut jobban. -
#17707 UI: Az ME2 érdekes módon jobban fut mint az első rész. Nem tudom az okát. Azonban meghatározott helyeken a játék megakad, aztán továbbmegy de nagyon beszaggatva. Ha meg játék közben Ctrl+Alt+Delete, akkor ledob a tálcára, utána tálcáról vissza ME2-be és minden rendben. Ezt nem tapasztalta valaki? -
#17706 Igen, kicsit Kamino hangulata van:D
sanya200: Jó neked:) Nekem annyira nincs jó gépem, így is 1024*768 medium részecskeeffekt és textúrarészletesség, lineáris élsimítás, mozgás elmosódás bekapcsolásával szaggat be. Máshol, Novéria, Férosz. Ott nincs ilyen gond. Mondjuk azok kisebbek...sokkal.
Am ez a gép vajon elviszi majd az ME3-at elfogadható grafikán? Nem 640*480as felbontásra gondolok. Mondjuk 1024*768 medium textúra meg részecske, a többi minimum. Nah itt a konfigom: Processor:AMD Athlon X2 Dual Core Processor 4200+ 2.19GHz, RAM: 1,5Gb, VGA: Nvidia Geforce 8600GT Silence. Nah mit szóltok? -
#17705 Tuti hogy Asari fovaros, ennyi kek szint csak ok tudnak elviselni. Vagy az Elcor fovaros. Mar csak a poen kedveert is. :) -
#17704 Sztem Kamino-ra gondolt a Star Wars-ból :D
Am én is asari-ra tippelek, emlékeztet a Destiny Ascension-re. -
Pares #17703 Melyikre gondolsz? Virmire? Tuchanka? Most így nem ugrik be, hogy ME-ben hol máshol volt klónozás... E kettő közül viszont egyik se hasonlít a képen láthatóra... :P -
#17702 Igen, 2012 első negyedévében fog megjelenni. -
Coolfire #17701 A ME3-at átrakták jövőre? -
Coolfire #17700 Köszi az infot.Kár,pedig még elidétlenkedtem volna vele.:)Nem baj újrakezdem akkor is.:)) -
Bhalage #17699 ahhoz a bolygohoz hasonlit ahol a klonhadsereget epitik, valahogy ez ugrot be elsore ;o