Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nekem az elsõ rész befejezése az etalon, az a rész amikor nem tudni hogy shepard túlélte-e vagy nem.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A másik fórumra is írtam mert ott valami állat spoiler nélkül baszta be azt hogy hogy kezdõdik a 3.
Nem akarok tudni a történetrõl semmit mert akkor nem lesz akkora meglepetés, de a fórumozást nem akarom abbahagyni, legalábbis me2 témában nem.
Az üzenetek megertese sokat szokott segiteni a problemak megoldasanal 😊
Picit konkrétabban?
De a 2 is karcos már egy kicsit de annál leszedtem a digital editiont és a géprõl telepítem.
Sikerült ugyan felszenvednem az 1-et de nem indul el valamiért.Vcredist telepítésénél hibát írt, felmásoltam a gépre de ha onnan telepítem se jó.Felraktam a me2höz adott vcredist-et de azzal se jó.Ha elindítom homokórázik kicsit majd semmi.A feladatkezelõbe ki se rakja(win7 x64).A múltkor ment ezen a rendszeren szal nem tom most mivan.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Egyébként nézegetem az árakat és csak nálunk ilyen olcsó a me2, amazon.com-on is 20 dollár az ea store-ban meg 27 euro.
EA download managerrel meg nem lehet leszedni mert ugye nem ea-s.Lehet megkéne vennem még egyszer.De annyira randa az a sárga borító.
A cdgalaxisnál csak 7100 Ft-al olcsóbb😊
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB