Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én nem dobtam olyan nagy hátast a csajtól.Persze a játékosok 80-90%-a meg annak szurkolt hogy vegye le a melltartót is.Nem is társnak tekintették csak egy kirakatbabának szerintem.A végére mondjuk tényleg valamennyire normális lett.Bár kíváncsi lennék milyen gyerek lenne ha shep és miranda összejönne.Minimum szuperman, miranda él vagy 200 évig legalább,az elmondása szerint legalábbis 1,5x továbbél mint az átlag, shep meg hát fel van tuningolva rendesen, keményebb bõr, erõsebb izom...stb a végére azon csodálkoztam hogy nincs még olyan szeme mint az illusive mannek.Szóval lehet valami szupergyerek születne ördögi szemmel és õ lesz a fõhös a 4. részbe😊

Vraaanyek
Mirandát azért nem említik, mert: 1. nem akarják folytatni a szálát?
2. Yvonne nem vállalta? 3. benne lesz, csak valami nagyobb durranásra készülnek vele, amiért nem említik...Ti mit gondoltok??...érdekes lenne ha kivennék, mivel szerintem a játékosok, – gondolok elsõsorban a férfi játékosokra – kb. 80-90 %-a oda meg vissza volt Mirandától, és a szerepe sem volt érdektelen, mint pl. Jacobé, aki olyan volt, mintha egy plusz árnyék kapott volna szerepet a játékban…
Miranda esetében az is érdekes, volt, már ha õt választottad újdonsült ágyasnak, ahogyan a kemény, brutalkiller, áttörhetetlen amazonból egyre finomabb, gyengédségre váró nõvé vált a történet során…

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Annyit elárulok, hogy:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tárgyalással kezdõdik...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Dante73
Nem hinném, hogy lesz egyáltalán tárgyalás, bár ki tudja... Attól függ, mikor érnek ide a reaperek. Hisz akad néhány utalás arra, hogy nem percekig tart egy-egy út. Mindenesetre, érdekes morális probléma.

http://www.freetvmaci.info/

Nem tudom, hogy micsodán lehet vitatkozni. Az, hogy miért a Földön lesz a tárgyalás, az majd kiderül a játékból. Errõl kb. semmit se tudunk még. Az Arrival meg köztudott, hogy a fõküldetés utánra lett tervezve, de nem csinálhatták meg azt, hogy letiltják addig. Ha nem tetszik, akkor ne elõtte, hanem utána játszd ki, ennyi, nem kell ezen sírni. Semmi baj nincs az Arrivallal, nagyon szolid kis DLC lett szerintem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hát ezen lehetne vitatkozni, de én csak azt mondom hogy valóban felelõsségre kell vonni csak éppen nem egy emberi bíróságnak hanem a concuilnak, mivel csak nekik felel a tetteivel.
Ez az arrival dlc is elég hülyén lett megoldva,mert ha a végigjátszás elõtt tolod végig akkor már csak 2nap van a reaperek érkezéséig, vagyis már a spájzba vannak.De ha utána meg végigtolod a történetet akkor meg még csak a galaxis szélén vannak.Messzebb vannak mint a dlc-ben.Olyan mintha visszautaztak volna a reapereka a story végére pár fényévet.

És eddig mégis ki ugráltatta Shepardot? Az elsõ és a második rész során egyszer se kellett bûnhõdnünk semmiért. Az utolsó DLC-ben viszont olyan valami történt, ami szerintem eleve a galaktikus történelemben nem sokszor fordul elõ: egy egész bolygórendszert kiiktattunk több százezer lakossal együtt. Ha ezért nem vonnának felelõsségre, akkor nem tudom, hogy mi másért.

Különben sem Isten Shepard. Igaz, hogy Spectre, és elnézik neki, ha véresen is végzi el a Council piszkos munkáját, de most egy az, hogy ultra véres volt, másrészt meg nem a Councilnak dolgozott.

Persze én visszamennék,nem arról van szó hogy nem.De parancsba csak a tanács adhatja neki, senki másnak nem tartozik engedelmességgel.Eldöntheti hogy segít-e az embereknek vagy nem.Ha minden egyes kis balhé után ahol páran meghaltak vissza kéne menni magyarázatot adni akkor nem sok értelme lenne az egész fantom szervezetnek.Ez esetben persze nem árt visszamenni mert nem 2 batáriai halt meg, de csak úgy nem ugráltathatják mint valami pulikutyát ha valami gebasz van.

Azért a Spectrek sem tehetnek meg bármit. Saren, ahogy Anderson is mondta, kegyetlen, brutális, elmebeteg állat volt. De õ közvetlenül a Council parancsait teljesítette. Igaz brutálisan, de megcsinálta a melót. Ezzel szemben igaz, hogy Shepard a Galaxist menti meg, de nem a Council parancsára. Jelképesen visszaadták neki a Spectre státuszt, de semmi másra nem utasították. Egyszóval azért ha valaki több mint 300 ezer embert kinyír egy döntéssel, annak mindenképpen felelnie kell a tetteiért.
Sok választása nincs, hogy vissza megy-e, vagy nem, mert ha nem megy, akkor ráküldik a fél galaxist, ami nem jön éppenséggel jól, ha a Reaper támadásra kell készülõdni. Ezért is jó döntés elmenni a tárgyalásra, mert lehetõség van tisztázni magad, sõt mi több az összegyûjtött bizonyítékokat nyilvánosságra lehet hozni.

igen egyértelmû. Anderson nagyon jó fej. Udina az egy kretén volt.

Hát ha udina nem árult volna el az elsõ részben, talán megfontoltam volna hogy õ legyen a tanácsnok, de az a f*sz egy mindenkin átgázoló karrierista köcsög.De amúgy azt nem értettem hogy mi az hogy zárolja a normandiát, õ egy senki nem tartozunk neki engedelmességgel, csak a tanács fele de még nekik se muszáj.Meg az Arrival DLC után se ráncigálhatnak bíróság elé nincs meg hozzá a hatalmuk se a joguk, fõleg akkor ha visszavettek a fantomok közé.Max ha mi is ott akarunk lenni akkor esetleg de nem kényszeríthetnek.Ez csak egy etikai dillemma hogy vállaljuk-e a felelõsséget vagy nem.Persze úgy illik de csak azért nem mennék vissza a földre hogy meghurcoljanak.

Az a minimum. 😊 Esetleg lehet õket hagyni másodszor is elhalálozni a Reaper invázió közepette.
És aztán jöhet a full ember tanács. 😊

Persze ha Anderson tag õ túlélheti mert jó fej.
azt én is remélem, hogy a Tanács is belátja mekkorát tévedett.
A 30-szintet simán ellehet érni mellék küldikkel tuti.

Ha importálsz akkor el lehet érni simán akkor az ötös szintrõl kezdesz, de ha a mellék küldiket nem csinálod meg akkor nem biztos.

El. Mondjuk én importáltam az elsõ részbõl a mentésem. Anélkül nem hiszem, max ha elõtte végigviszed az összes DLC-t.

Tails
Amúgy a me 2 ben el lehet érni a 30 as szintet ? Mert már látom elöre hogy az alap küldetések nem lesznek elegek hozzá.

Remélem azért a Reaperek nem csak a földet fogják zargatni hogy a többi faj egy "Oldjuk meg a saját problémánkat" + "milyen Reaperek?" stílusban sz***rja le a dolgokat. Végül is ott van Plutó mellett a Charon Relé amit ha már a földnél vannak akkor 1 perc nekik elérni és onnantól mehetnek amerre látnak.

Jaja a vége tetszett kirázott a hideg is amikor megindult a felmentõ sereg denerim felé.

sõt nagyon is frankó videó 😄

Fenrir
Ez se rossz azért 😊

A halál csupán a kezdet...

A pinnacle station csak angol nyelvû, magyar verzióra fel se megy.Ha esetleg a reg átírás mûködik nem tudom, én nem próbáltam.Amúgy meg semmit nem ér a DLC semmi történet vagy RPG elem csak egy szimpla lövölde és kész semmi más.

én megnéztem és tényleg jó pár helyen fent van. Érdekes lesz az tuti, mit ki nem találnak.

Remélem a harmadik részhez már csinálnak egy fasza CGI introt, valami olyasmit mint anno a Dragon Age-nek, hatalmas ez így szerintem zenével össze vágva 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

lightjack
Én inkább nem olvasom el...

Most végeztem ki elõször a ME1 - Bring Down They Sky DLC-t. Hát mit is mondjak. Nem volt rossz, de egy kicsit egyhangú volt. attól függetlenül jó kis kikapcsolódás volt olyan tartalmat megsimerni, amit még nem fújok kívülrõl belülrõl, dehát. Kicsit könnyû volt Veterán szinten is. Asszem azon játszok. Gondolkozok rajta hogy felteszem a Pinnacle Station DLC-t csak az meg állítólag valamiért bekavar a magyar nyelvbe.

Annyit elárulok, hogy TIM-mel kapcsolatos...

itt egy táblázat h senki ne haljon meg

Most erre mit mondjak... Nem lövi le az egész történetet. Az is lehet, hogy már te is olvastad, mert tényleg fent van pár oldalon... De ha tényleg vakon akarsz nekimenni a 3. rész történetének, akkor ne olvasd el. Nekem mindegy, mert úgy se bírom ki, érted...

*akkor is életbe maradnak

sorry
ha Renegát vagy akkor életbe maradnak az embereid. csak okosan kell csinálni 😄

Renegát befejezés

Alternatív befejezés
szerintem nem olyan nagy szám. minden oldalon ahol van hír a ME3-ról le van írva. de ez csak szerintem 😄
Na hát ez egy fokkal jobb mint a renegade, nekem üres a hajóm, és a társak fele halott 😞 Megpróbálom majd paragonba is, de elõször mindig úgy játszok ki egy RPG-t, mintha én lennék a karakter, tehát olyan opciókat választok vele amit én is mondanék/csinálnék az adott helyzetben. Én megtartottam a bázist, jó lesz az késõbbre 😊

NE olvassátok el Pares spoilerjét.

penge96
Pares, megbántad hogy elolvastad?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

A történet egyik fontosabb részérõl van benne szó...

Én se nézem meg inkább😊

penge96
Milyen fajta spoiler?😄 Mert úgy megnézném, de ha valami fordulat akkor inkább nem

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

érdekesen hangzik.

Nem tudom, hogy tudjátok-e, de: (BRUTÁL ME3 SPOILER)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TIM vagy a Cerberus (még nem tudni) meg fogja akarna gyilkolni Shepardot. Valószínûleg ez akkor lesz így, ha elpusztítottad a Collector bázist. Vagy lehet, hogy pont ha meghagytad, TIM-et indoktrinálta a bázis Reaper technológiája, és azért. Mindenesetre nem tudni a részleteket, csak annyit, hogy lesz a harmadik részben olyan is, hogy TIM/Cerberus Shepardot el akarja tenni láb alól.

Én abban sem vagyok biztos hogy az illusive man nem épített volna magának egy új reapert.Embereket klónozott volna vagy akármi hogy genetikai anyagra tegyen szert.

Dante73
Azért renegát döntés, mert ára van; A meghalt telepesek, a ki tudja mikor leigázott galaxis népe, akikbõl a hajó készült, (mint a terminátor ami emberekbõl készült, és kinyírtad) valamint az, hogy a Reaper hajóból valószínûleg olyan technológiák nyerhetõk ki, amik a galaxis egyensúlyát felboríthatják, a Cerberus javára. És az a tény, hogy visszahoztak minket az életbe, garantálja, hogy céljaik eléréséhez bármilyen eszközt felhasználnak. Legyen az etikus, vagy sem.
Ekkora hatalom bárki kezében veszélyes. Hát még a Cerberuséban, akik "kissé" idegengyûlölõk.

http://www.freetvmaci.info/

Van egy új wallpapper a bw oldalán.

Fenrir
Ha egy olyan karakterrel játszok akinek az elsõ az emberek a galaxisban ezért mindent megtesz, hogy segítsen nekik, még úgy is, hogy nem pusztítja el a Begyûjtõ Bázist hanem átadja a Cerberus-nak, hiszen õk az egész második rész alatt csak segítenek akkor az miért lenne renegát? Pont az lenne a renegát ha elpusztítanám a bázist annak ellenére, hogy õk hoztak vissza az életbe, õk adtak alám hajót, õk adtak nekem legénységet és minden anyagi segítséget ahhoz, hogy végrehajthassam a küldetésemet.

Neked mi lenne a nagyon renegát cselekedett?Összegyüjtitek az összes mocskos bûnözõt a galaxisból és felhasználod õket hogy építhess egy reapert?

Fenrir
Nincs, a végén van egy döntés ami lehet paragon, de lehet renegát is.

Igazából kicsit furcsa az egész mert ha beleéljük magunkat egy renegát karakter szerepébe akkor az a döntés nem is annyira renegát a mi szemszögünkbõl.

szerintem van befolyása hogy mennyi a példakép/renegát érték.

Az se mindegy hogy a végén kit hova küldesz, attól hogy loyális még meghallhat.Oda kell figyelni és nem lesz gond.

Köszi <#eljen> Akkor asszem indulhat majd ezután a veteránon az újrajátszás 😊 A végkimenetelnek egyébként van köze ahoz hogy mennyire példakép/renegát a karakter?

Calver
meg kell csinálni a lojalitás küldetésüket elsõ sorban, aztán erre megtalálod.

"The trees move. Do you not see it?"

Kifejtenéd? Vagy van valami walkthorugh neten erre?

wesker24
Meg lehet azt is csinálni hogy mindenki megmarad !

Csak jól kell választani a végén !