19778
-
riddick1 #7010 sziasztok, egy mellek kuldetesrol szeretnek erdeklodni a fellegvarban volt garrius lojalitas kuldije es talaltam egy hamis azonosito kartyat de nem talalom akinek oda kell adni,meg kell keresni aki tudja hasznalni -
KP27 #7009 szerintem a vanguard és az adept a legjobb. de inkább a vanguard. charge a legjobb képesség az egész játékban. persze szigorúan szvsz. -
krisztajo #7008 Akkor elsőre a lev. 28 nem is rossz teljesítmény. Viszont így tényleg nem érdemes ezzel a karival továbbjátszani. A 0 xp szerintem is eléggé frusztráló tud lenni. Kár hogy nem lehet tovább fejlődni. Én nem tudtam minden képességemet kimaxolni viszont egy ilyen karit érdemes lett volna kipróbálni. Nálam nem is megszállottsággal van baj. Ha újra végigjátszanám másik kaszttal akkor is ugyanígy döntenék, nem szeretek gonosz lenni.
Így viszont annyira nem motivál a dolog jelenleg, talán majd kicsit később. Amúgy meg szerintem az Őrszem játékélményét miután abszolút arany középút kaszt nem hiszem, hogy lehetne überelni. Mindenből tud egy kicsit ezért gyakorlatilag nem hiszem, hogy bármelyik másikat jobban élvezném ennél. -
KP27 #7007 ha level 60as karaktert importálsz, level 5ön kezdesz tudtommal. Úgy első végigjátszásra is meglehet a 30. nekem level 47 volt a mass effect 1 karakterem, így asszem csak kettes szinten kezdtem. -
#7006 Miranda-Jack, Miranda-Jackob, Tali-Légió vitákban nem az egyik fél mellé kell állni, s a másikat lehurrogni, hanem elcsitítani a vitájukat, békíteni őket - ezek az opciók csak akkor jelennek meg a párbeszédben, ha van elegendő paragon, vagy renegate pontod.
Kevés meggyőzuéssel kénytelen vagy valamelyik vitázó mellett állást foglalni, mire a másik megsértődik. -
KP27 #7005 úgy tudom, akkor van konfliktusuk csak, ha már mindkettejük küldetését megcsináltad, addig nincs. -
#7004 ha Jack küldijét csinálod elöször, utána automatice jön a veszekedés Mirandával, itt jack-nak adsz igazat, tehát Miranda méregzsák lesz
ha Miranda küldijét ezekután csinálod akkor Miranda lojális lesz
vagy a veszekedés miatt nem? -
#7003 ohh..:D -
#7002 Végigjátszás után a következő karakter +25% XP-t kap, azzal már el lehet érni a 30-as szintet, ha azt is exportáltból indítod.
Megszállottsági szinttől függ mennyire érdekes a játék másik kaszttal, esetleg magasabb nehézségi fokon, a feladatok lényegében ugyanazok, paragon-renegate döntésekkel lehet némileg variálni.
Másik lehetőség, hogy a meglévő karaktereddel kezded újra a játékot - ez a rosszabb, mert 30-as szint után nincs XP, ami a játékosok többségénél illuzióromboló (Fallout3) -
#7001 én is angolul tolom, csak az, akinek válaszoltam, eretneket írt... szóval gondoltam én is magyar kifejezést használom válaszban. -
#7000 érdekes módon ettől a "békésségtől" függetlenül azonnal, figyelmeztetés nélkül megtámadnak minden organikus életformát, aki bemerészkedik az ő területükre - ahonnan elüldözték a quarianokat. ez nálam nem épp a békés jófiúk jellemzése.
plusz... gépek. tökéletesen meg tudom érteni a quarianokat, akik ki akarták irtani őket, amikor öntudatra ébredtek. más kérdés, h nem sikerült nekik, de legalább az én Shepard-om segít ott ahol tud -
Pares #6999 Most olvasom még egyszer. A Geth Eretnekek alatt a Geth Heretics-ekre gondoltál? Én angolul játszom a játékot, és nem vagyok tisztában a magyar kifejezésekkel. Bocs, kicsit félreértettem a hozzászólásod. Én az összes Geth-re gondoltam a hozzászólásban.
Egyébként én átírtam őket... Erre értettem a lehetséges szövetségeseket... -
#6998 Harmadjára sikerült a 30-as szint az öngyilkos küldetésig. Amúgy az a maximum, ha másodjára is végigjátszod akkor sem lesz annál magasabb. -
Pares #6997 Na, ez aztán így egyáltalán nem igaz.
Először is, a Quarianok alkották meg őket, szolgáknak és eszközöknek a háborúkban. Miután a Gethek elkezdtek érdeklődni a saját létük értelméről, a Quarianok pánikukban ellenségnek titulálták őket (tehát nem a Gethek támadtak először), és elkezdték volna őket kiírtani, csakhogy kurvára a rövidebbet húzták, és a Gethet kiüldözték őket anyabolygójukról.
Namármost, mint azt az első rész elején megtudjuk, a Gethek nem akartak semmit se az organikusoktól. 200 éve senki nem látott egy Gethet sem az Ő területeiket a Terminus rendszerektől elválasztó hatalmas köd/por/gáz felhő (Veil) innenső oldalán. Szóval ha nincs Saren/Sovereign, akkor nincsenek Gethek se.
Lehet azt mondani, hogy a Gethek alapvetően békések voltak, hiszen védekező háborút folytattak az őket kiírtani akaró teremtőik ellen, és győztek, utánna pedig elzárkóztak.
Másrészt Legion mutatja a Gethek következő evolúciós fázisát, és külömben is, csoportosan vannak olyan intelligensek, mint akár melyik organikus.
Szóval egy hajszálnyi igazság sincs abban az állításodban, hogy a létezésük fő léte az organikusok szopatása. A Tali vs. Legion vitából is kiderül, hogy Legion csak a saját fajtájának védelmére próbált adatot lopni, mert tudta, hogy a Quariánok meg akarják őket támadni. Hol itt a rosszindulatúság? Én csak azt látom, hogy magukat próbálják védeni.
A Reapereket istenítő hitük pedig érthető, csak az Ő szempontjukból kell nézni a dolgokat. Ugyan úgy szövetségeseket keresnek, mint bárki más. Ugyan olyan létjogosultságuk van, mint bármelyik más organikus fajnak. Azt is meg merem kockáztatni, hogy a harmadik részben Legionon keresztül akár még a szövetségeseink is lehetnek, ha nem is mind. -
#6996 en Lv25. jutottam el :)
viszont minden 100% nalam is beleertve a galaxist -
#6995 hát, szívem szerint pl nálam nincs az az isten h a Geth eretnekeket életben hagyjam, még ha a legcsillogóbb szemű ejjdeigazságos szőke herceggel is tolnám. úgy értem... ők gethek. kishíján kiirtották a quarianokat, az első részben végig szopattak, és amúgy is, csak gépek, akiknek létezésének fő eleme az organikusok szopatása. -
krisztajo #6994 Egyébként én kicsit több mint 50 óra alatt fejeztem be. Minden csillagrendszert felfedeztem 100%-ra, minden anomáliához leszálltam mégis csak lev. 28 voltam a végén.
Egyáltalán ellehet érni egy végigjátszás alatt a harmincas szintet???
Egyébként az lenne a plafon? Vagy ha a második végigjátszásnál ezt a karit folytatom, akkor tovább fejlődhetek, de meddig? -
KP27 #6993 miért ne lehetne renegát, hogy hazudik egy vaskosat? -
Pares #6992 Nekem simán sikerült. Megmentettem a munkásokat, Zaeed kiborult, de aztán egy Paragon válasz által valahogy átbeszéltem a heges fejét és loyális lett. Mondom, rögtön az első misszió után csináltam meg, alig volt felénél az első négyzetben a Paragon pontszámom, szóval mint írtam, lehet hogy azért sikerült, mert még alacsony szintű volt a karakterem (nem importáltam). -
gyonax #6991 Meg lehet csinálni... Miután elmenekül Vido lesz majd egy beszélgetés.... Ott kell vagy magas paragon vagy magas renegade pont hozzá... -
Neton #6990 Sztem még mindig Liara a legjobb "csaj". :D -
#6989 Nekem az nem sikerült. Teljesen kiakadt a csávó és nem lett lojális. De itt régebben valaki leirta, hogy neki igen :) -
Pares #6988 És mi volt a válasz? Mármint mit mondott Shepard a válasz kiválasztása után? Mert ez az egy dolog, hogy a magyar fordítók így fordították a szöveget. Nem lenne tőlük idegen a szövegértelmezési bakotlövés. Abba a rövid szövegbe elég a "Nem" után egy vessző, és teljesen megváltozhat a válasz értelme.
Na, szóval hogyan szólt Shepard válasza? -
Pares #6987 Tévedés. Én rögtön Freedom's Progress után csináltam meg. Alig volt a felénél a az első kockának a Paragon szintem, mégis sikerült.
Van egy olyan érzésem, hogy ezek a paragon/renegade válaszok szintehez vannak kötve. Mármint alacsonyabb szinten kevesebb paragon/renegade pont elég, viszont magasabb szinten érthetően több kell. Így lehet, hogyha a játék vége felé kell döntést hozni, akár a 80-90%-os paragon/renegade szint sem elég. Viszont lehet, ha hamarabb csinálod meg azt a küldetést, alacsonyabb szinten, akkor már 70%-nál is sikeres leszel. -
#6986 Azt kétlem, nekem 50%-on se volt és mégis sikerült... -
#6985 meg de szinte maximum példakép pont kell hozzá. -
PeToth #6984 Hali!
Néhány napja kérdeztem, hogy a Miranda vs Jack veszekedést, hogyan lehet elsimítani és azt a választ kaptam, hogy kb 80 %-os példakép pont elég hozzá, de sajnos 90 % sem volt elég.
Egy másik kérdésem is van: a Zaeed lojalitás küldetésnél meg lehet azt csinálni, hogy megmentem az embereket a gyárban és Zaeed lojális lesz? -
Nanemigaznemhiszemelezt! Miért van az hogy a renegát oldalon vagyok és akkor is azt kell mondanom hogy nem a Cerberusnak dolgozom. Ami nem igaz de azt fogom nyomni hogy full renegát legyek... -
#6982 Lol, ma megnéztem egy reklámot a Fellegvárban, a Hamlet-et fogják előadni elkorok, csak 14 órás lesz a mű :D
De idiótán néztek ki ahogyan Shakespeare-t mondták :) -
#6981 amelyik neked tetszik...
Soha nem értettem azokat akik másokat kérdeznek, hogy milyen karaktert inditsanak.. Neked nincs saját akaratod? -
#6980 Nah most építem a renegade karim, milyen kasztot ajánlotok Soldier-ön kívűl? Beszivárgó? -
#6979 Azt csak én tapasztaltam, hogy ha sok slotra mentek, akkor befagyogat a játék? -
#6978 Nem feltétlenül, de azt is ki lehet próbálni. -
#6977 Amúgy ha renegát karit csinálok akkor Jack-kel illik összejönni, nem? -
#6976 Köszi!
Akkor viszont el kell gondolkodnom, hogy akarom-e hogy túléljék?:O -
gyonax #6975 Minden lojalitás missziónak van olyan kimenetele, ami renegát pontokat ad és mellé még lojális is lesz a csapattárs:) -
#6974 Öööö...ugye meg lehet azt csinálni hogy ha meg is csináljuk a karik hűség küldijét akkor se legyenek lojálisok ugye? Vagy ha pl lojálisok lesznek attól én még lehetek "full" renegade?xD -
#6973 Én most pont egy teljesen renegát karaktert építek, de én nem szándékozok megölni senkit sem, kivéve Samara-t mert nekem Morinth kell. -
#6972 Erre én is kíváncsi vagyok:) -
#6971 Valaki megmondandá, hogy ha én akarok egy full Renegade karit, akkor ha fejlesztem hajót és a csapattársaimról is gondoskodom akkor a végén ki fog meghalni? mármint nem világos, ha teljesen gonosz akarok lenni akkor mindenre szarnom kell?