19778
-
#7050 Mondjuk attól még használhatom a társakat a warpra, overloadra, pont az utolsó küldetésnél volt, hogy vittem magammal Thane-t és Mirandát, brutál volt a dupla warp... tripla warp még jobb lehet:) -
#7049 Mondjuk inflivel azért tetszik, mert a warp és overload dolgokat a társak produkálják, én pedig a hack és dominate. Így nem kell várni a skillek cooldownjára.. Bár sentinelnél jobb a cooldown, mint a beszivárgónál, igaz a beszivárgónak meg képesség + fenntartási bónusz van, ami ebből a szempontból még jobb. -
#7048 Én is erre a skill elosztásra gondoltam. :)
Collector hajón milyen fegyver képzést tanultál meg - vagy vettél fel? -
mzprox #7047 Sentinellel az a jó, hogy mindenre van valami képessége. A fagyasztásra nem tettem pontot és a throw-t második szinten hagytam a többi képességet így kb ki tudtam maxolni (heavy warp, overload, guardian, power armor és dominate mint bonus skill.) -
#7046 Gratu.
Ha még egyszer újrajátszom, akkor sentinellel akarom insanityn, de nincs importálandó karim, szal 1. szintről, de legalább +25%.
Mikre mentél rá, miket használtál harc közben - warp, túltöltés? Mi volt a bónusz skill? -
Hoz_Hun #7045 Na végre hozzájutottam a forumhoz. Határidős meló miatt... azért esténként nyomtam a Mass Effect 2-t, már negyedjére hehehe. Közben meglett az összes achievement is. Nem tudtam megunni eddig. Mondjuk az elsőt sem untam meg. -
mzprox #7044 Végigjátszottam sentinellel insanityn (második végigjátszás, először sentinel voltam.. na igen.. annyira bejött, hogy nem volt kedvem mást választani :) )
Próbálkoztam azzal, hogy a renegát és paragon pontokat közel azonos értékre hozom. Mivel importált karakter volt így kapott kezdetben 170-30 pontot (ennél többet is lehet, egy másik karakterem 190-150-et hozott volna, de nem azt akartam folytatni)
Eleinte mindig aktív volt mind a paragon mind a renegát chat opció de a végefelé nagyon rá kellett hajtani az egyik ágra hogy pl ellen tudjak állni Morithnak vagy megnyerjem a zsoldos hűségét (ezt a kettőt hagytam kb utloljára)
A végén a paragon csík 100%-on volt a renegát meg 3,5-en az 5-ből. Érdekes Módon a Miranda Jack vitánál bár kicsit több paragon pontom volt mégis csak a renegát opció volt aktív, Legió-Tali vitánál meg csak a paragon, de akkor az már közel maximum volt.
Mindenesetre kb semmi előnyét nem láttam ilyen vegyes karaktert játszani (hacsak kicsit életszerűbb :) ), a végén volt hogy vissza kellett töltenem és elmenni további paragon pontokat vadászni mert pl nem tudtam meggyőzni a zsoldost. A végén mindenki lojális volt, mindenki túlélte. 3, szintről kezdtem kb 32. szinten fejeztem volna be ha nem 30 lenne a limit.
-
#7043 Egyébként Arkangyal kiszabadításánál volt egy olyan pont amikor kiakadtam, hogy hülyeség ez az isanity , lehetetlen baromság, őrület és hogy nem fogom nyomni, nem paráztatom magam! :DD
Meghaltam vagy 15x, meg Garrus is mindig a végén.
Aztán másnap leültem hideg fejjel, és 1.re végigcsináltam. És mentem tovább. :D -
#7042 Persze, teljesen más stílus.
Én annyiban rambózom, hogy általában 1 dobozzal előrébb járok, mint a társak, így ha találok enemyt, akkor rá tudom nyomni a képességeket (warp, kábító lövés, stb).
De néha a társakat küldöm előre, hogy szedjék a golyót, és akkor hátulról jobban lehet sniperezni.
Fegyónak meg a temspon géppisztolyt használom az assault rifle helyett. Amennyit használom, arra tökre jó (pajzsok, barrierek ellen), persze nem váltja meg a világot, de nem is rambo vagyok. :D Elég lecsupaszítani az ellenfelet, és akkor vagy átállítom, vagy megsütöm, vagy eltolom magamtól, vagy bármi...
Azt hittem sokkal nehezebb csupaszítani ellenfelet (soldier tapasztalattal), mert akkor mindig csak úgy lőttem. De aztán rájöttem, hogy fontosak a társ skillek, és az összehangolt támadás.
Persze a végső harc így is biztos kemény lesz, de a többi már sztem nem. Collector hajónál is csak 2x haltam meg a végén a szállító ellen, akkor is csak azért, mert hülye voltam.
Veteránon simán nyomni kell, majd szerzel tapasztalatot, és jó lesz. -
Bhalage #7041 álca - cloak ofkorsz :D
köszi majd próbálgatom majd, cska úgy látszik hozzászoktam a jóhoz.
ami azt illeti sima veteranon kezdtem...
akkor biztos lesz jobb igy az elso korbe outgunnolnak most vettem fel a 2ik társat Garrust.. remélem a képességek javításával királyabb leszek én is, + emg kell szokni egy uj jatekstilust, nem tudok rambozni nicns shoti meg assaultpuska :G -
#7040 Vagyis most 18. szinten Cloack, hamvasztás 2. szint, MI hack, alap skill, Dominate 4. szin.
Gondolkodhatok, hogy hamvasztás vagy cloack legyen a max. Asszem a cloackot nyomom fel 4.re, hogy kritikus esetben még nagyobb legyen a sebzés. bár a hamvasztás is cool, sokszor használom a dominate helyett is, ha nincs annyi ellenfél, a cloackot szinte soha (helyette van másik 3 skillem, amit folyamatosan nyomhatok, de mentőövnek jó). Úgyhogy ez még jó kis dilemma lesz. :D -
#7039 Hát én insanityn tolom az inflit, és a kezdeti 1. szintes nehézkedések után a képességek javulásával és fejlesztésével sokkal könnyebben megyek át a küldiken, mint "anno" veteránon, meg hardcore on (beérett a harci tapasztalat:D)
De gondolom te nem is insanityn nyomod.
"Alcara" skill az mi? :)
Én kifejlesztettem az MI hacket is, nagyon jó dolog, ha sokan vannak. A hamvasztás is jó páncélos ellen. Meg a cloack is ha gáz van (+ lehet szivatni főellenségeket).
Bónusz skillnek a dominate uralja a mezőnyt. De anélkül is lehet menni, de sokat segít.
Pl. annyit az inflinek a tudásáról: Samara besorozásánál a végén a kurva 3 headshot lövés volt widowval a pálya másik végéről (2 warp rá előtte). A mesterlövés tényleg ugyanolyan, mint az adrenalin rush, csak 2 mpig!!! az azért nem sok,tehát nem körbetáncolós, hisz a soldiernek több ideje van. Speciel a soldiernél jobban szeretem sniperezni emiatt, de azért 2 mp is jó.
-
Bhalage #7038 bolygoskennel kapcsolatban jobb lett volna (sztem) ha mondjuk korlátozott szamu node-t kell megtalálni a skennelés során.. bolygonkant mondjuk 5-7et..
meg a skenner fejesztes igazan latvanyosabb is lehetett volna ... zz -
Bhalage #7037 sziasztok,
nekem az ME1ben egy noi shepardom infiltrator volt, amit gondoltam tovabb viszek az ME2ben, ugyis olyan sexy a renegat pirosszemu néni helyes forradásokkal vizorban :D
lehet en vagyok bena, ezt aláírom, de ahogy soldirerrel siman vegigramboztam a jatekon (adrenaline ftw!!) addig a infivel nagoyn komolyan szenvedek : ((( (már az első harmadban) velem van a baj, vagy gyenge ez a cast???
alcara meg a castskillre nyomom a pontot- (+warp loszer lesz talan)
más: aszongya, hogy ha távcsövesbe nézek lassítja az időt, nos én ezt tökre nem vettem észre ez tuti ?:) soldiernél ugy be lehet lassitani az idot, hgoy korbetáncolom a rám lőtt golyokat...
na mindegy , nem adom fel, de akkor is gyengebbnek erzem :p
ha valaki komolyabban tol infit, nyugodtan adhat vmi tippet. -
#7036 Szvsz. rajta kívül ezt sokan tudják... :D -
#7035 Így legalább látjuk, hogy nem mindenben Pares véleménye a mérvadó :DDDD
-
#7034 Ez még érdekesebb:
Created on 2010-02-28 179 votes, 0 comments, 284 views
Lets see how the forum views the mako and scanning.
I liked the Mako better than planet scanning.
47%(85 votes)
I liked planet scanning more than the mako.
28%(50 votes)
I hated both equally.
14%(25 votes)
I liked both equally.
8%(14 votes) -
#7033 18. szintűként, ha valaki ezt számolná. Mert most +25%. Első végigjátszáskor is kb. itt volt a csík, de akkor -25% szinten voltam kb. ugyanúgy ment. -
#7032 Most csináltam meg Jack küldetését, Miranda és Garrus küldije után (+ collector hajó küldi után).
Kb. 75%os paragon bónusszal (amit eddig összegyűjtöttem) a csíkig simán felajánlotta a paragon békítést... -
#7031 Nálam Shepard női karakter, s épp most jött össze Garrus-szal.
Szép pár :-) -
#7030 Tök érdekes, nekem sose volt ilyen probléma. Igaz, Miranda és Jack küldetései elég elől voltak... sosem volt legutolsó Jack. Lehet ilyen hülyeségen múlik? Fura.
A képből nem látszott semmi: a fő skilled mennyi paragon bónuszt ad? +70% vagy +100%? -
#7029 nyomjad végig insanityn, mert akkor bár a történet nem lesz új, meg a helyzetek, így jobban tudsz koncentrálni a harci taktikára (a történet már úgysem lesz izgi).
Én most így nyomom, és így van esély, hogy még egyszer végigjátszom.
Persze 1. szintről kell, és a +25% exp-pel kellően jól fejlődsz, hogy plusz élvezetet adjon (nem kell annyit várni a dolgokra:D).
Inlfantratorral nyomom, most már 17. szintű vagyok, amikor a collector hajó küldi vége volt. És elejétől kezdve lehetett élvezni, most már a képességek erősödésével egyre magabiztosabb az ember.
Jah, és a widow-t vettem fel, a Tempson géppisztoly jó lesz közelharcinak, az a +50%os sebzés bónusz kutatás szépet dob majd rajta, így is hasznos kiegészítő. Persze az assault rifle jobb, de ha már van jó sniper, akkor miért ne azt fejlessze az ember. :) -
#7028 hmmm... nálam egyik karakterrel úgy élte ő is túl - bár csak éppen - hogy összesen 5 lojális csapattársam (Miranda, Garrus, Zaeed, Tali, Morinth) volt.
így ha a végén Miranda+Garrus kombóval mentem, Mordin és Jack áldozatul esett, de ha Miranda mellé Morinth-ot vittem (ugyebár Garrus sokkal jobb harcosnak számít, így többet ér a védők között) Jack sajnos túlélte, és csak Mordin hullott el. -
#7027 Detto. Mirandát csináltam először, 2-3-al később Jack-ét, összeugrottak, leteremtettem őket, mindkettő maradt lojális. -
#7026 Nálam mindig meghalt ha nem volt lojális... -
#7025 attól h Jack nem lojális, miért ne tudnád? csak ne rá bízd a pajzs fenntartását. -
Pares #7024 Nemtudom. Én sose úgy megyek, hogy "na most full paragon, vagy mos ezt azért nem, mert még nem full" vagy ilyesmi. Én csak mentem a küldetéseket ahogy jól estek, és mindíg tudtam vagy Paragon vagy Renegade vagy mindkét választ választani.
Nem csodálkoznék, ha 30-as szinten 100%-os Paragon/Renegade szint kellene.
Mondom, nekem 15-ös szinten elég volt kb. 20% Renegade pont. -
PeToth #7023 Értem én, de ha egyszer fullon van akkor mit kéne még tennem? Emiatt a szarság miatt nem tudom megcsinálni a végét anélkül, hogy meghalna valaki. -
Pares #7022 Itt egy nagyon érdekes szavazás:
Csalódtál a Mass Effect 2-ben?
A jelenlegi állás szerint:
220 szavazat - Csalódott
870 szavazat - Nem csalódott
Én egyértelműen az utóbbiak közé tartozom, tehát abszolút nem csalódtam. -
Pares #7021 Lásd: #7018 -
PeToth #7020 Na ma érett meg az uninstall, mert majdnem szétvertem a billentyűzettel a monitort. Utolsó küldetésnek hagytam Jack küldetését, hogy a végén a veszekedésnél sok paragon pontom legyen és meg tudjam békíteni, de nem sikerült.
[IMG][/IMG] -
#7019 persze, tudom, Rachni királynőt annak idején én is megmentettem - persze sokadik karakterrel, amikor már tudtam h ME2-ben jófiúknak tűntek... első körben, nos, hogy is mondjam... feloldódott?
mondjuk én Shepard-om titkos terve és egyetlen oka Legion felébresztésének az, hogy kelleni fognak... khmmm... nem igazán élő pajzsok a Reaper-ek elleni csatában aztán majd meglátjuk mi lesz. -
Pares #7018 Na gyerekek, híreim vannak a Miranda vs. Jack konfrontációról:
Abszolút nem állnak helyt az eddig emlegetett tanácsok. Abszolút. Egyáltalán nem szükséges kimaxolni a paragon/renegade pontszámot, sőt. Meg is mondom miért: Miranda lojalitás küldetését még a toborzás második menetének legelején megcsináltam, és pár N7 küldetéssel később rögtön nekiugrottam Jack lojalitás küldetésének is. A kettő között és előtt egyedül Zaeed küldetését csináltam meg, de azt rögtön a játék legelején, közvetlenül a Freedom's Proggress küldetés után.
Na szóval, miután kész lettem Jack küldetésével, közvetlenül azután, hogy befelyődött, elindult a buli. A paragon/renegade szinten valahogy úgy nézett ki, hogy a paragon szintem a 3 négyzet felénél volt, a renegade szintem meg kb. a második négyzet felénél volt, természetesen alulról nézve. 15-ös szintű karakterrel. Nos az a nagyon érdekes, hogy a párbeszédben a paragon és renegade válaszok közül csak a renegadet választhattam. Ki is választottam, kicsit lecsesztem őket, és mind a ketten lojálisak maradtak. Plussz kaptam még 15 renegade pontot.
Egyszóval nem igazak azok a tippek, amik szerint valamelyikük küldetését utolsónak kell hagyni, hogy minél nagyobb paragon/renegade pontszámod legyen. Mondom, nekem 1 és fél négyzetnyi renegade kockával sikerült a renegade opciót kiválasztanom, 15-ös szintű karakterrel. Szóval érdemes átgondolni a dolgot.
Egyre biztosabb vagyok abban, amit korábban állítottam, miszerint a paragon/renegade követelmények a szintől függenek. -
Pares #7017 Jó, ez mondjuk igaz. De akkor sem jöttek ki maguktól támadgatni más organikusokat. Szépen meg vannak ők ott maguknak. Szóval én nem nevezném őket olyan agresszív fajnak, mint pl.: a Reapek által "hipnotizált" Rachnikat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, mert ez is kiderül a játékban, ha az első részben megmentetted a királynőt. A Reaperek állnak a Rachni háború mögött. Állítólag a Rachnik békés faj, a Reaperek viszont valahogy kontrollálták a királynőjüket, ezért harcoltak értelmetlenül a végsőkig, ezért nem adták meg magukat. -
#7016 fellegvar fobejarad, balra el, vegig a kis beugroba, ket aszari ott fog dekkolni a sarokba, nekik lehet lepasszolni -
riddick1 #7015 valaki tudna segiteni van egy megbizas egy hamis azonositot kellene odadni valakinek de nem talalom kinek a fellegvarba a gyarnegyedbe talaltam
-
#7014 Mennek, nekem pl eredeti a játék, de néha nem szoktam online bejelentkezni és crack-kel nyomom és müxenek. -
#7013 Pedig érdemes megnézni a játékot a másik oldaláról is. Esetleg direkt egy másik nemmel. Vannak néha vicces jelenetek :)
Nekem pl beszólt a zsoldostoborzó az Arkangyalos küldetésnél amikor odamentem a renegát nőmmel, hogy húzzak innen mert a táncosokat máshol veszik fel. Néztem nagyot, velem együtt a karakter is, rögtön a képébe toltam a batárinak pisztolyt :) -
#7012 es ezek a dlc -k akkor is hasznalhatoak ha nem eredeti jatekom van? :)
mert nagyon szivesen megvennem de most nem megy ez van... -
#7011 Én 28-at értem el, de az összes küldit megoldottam, szal sztem ennél feljebb nem igen lehet fejlődni. Talán majd az új DLC-kel.