Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Racism is a weapon of mass destruction!
olyasmi mint a Incinerate, csak nagyobb területre, kisebb sebzéssel. szerintem mókás kis képzettség.
"The trees move. Do you not see it?"
Racism is a weapon of mass destruction!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nem használhatsz minden kaszttal minden fegyvert, viszont késõbb lesz lehetõséged megtanulni egy extra fegyvercsoportot - szóval pl Sentinel-el is képes leszel Assault Rifle-el pusztítani.
Mondjuk én adepttel toltam, és ott ez roppant irritáló volt.. Egyedül a sok husk, meg az amatõrebb gethek ellen lehet látványosan hajigálni 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ez most is így van, vagy azért már ellehet vele lenni a fegyveres harcban is?
Fpocok! Az Õrszem a Sentinel az Infiltrator a beszivárgó. Egy darabig én is kacérkodtam ezzel a kaszttal. De én inkább a közelharcot szeretem így letettem róla.
Calver! Próbáljam ki, de melyiket? Az Élharcost? Hisz most írtad le hogy elég gagyi lett. Vagy te is az Õrszemre gondolsz?
És jól tudom, hogy bármelyik kaszttal használhatok bármilyen fegyvert?
Hamár mindenáron biotikust akar indítani valaki, akkor talán a mérnök/biotikus keverék lenne a legjobb választás, mert a mérnöknek vannak képességei a pajzs kiiktatására. Tisztán biotikus karakterrel halál lehet játszani, a fejlesztõk jól tönkretették õket sajnos.
Annyi van mint a szemét még Insane-en is. Persze ha csak egyetlen fegyverrel akarsz harcolni akkor elfogyhat így oda kell figyelni hová céloz az ember, de amúgy pont a katona az akinek a legkevésbé van aggódnivalója, mert szinte bármit használhat a fegyverek közül és azt jól fogja használni. meg aztán nem dísznek van a két egyén Shepard mellett, használni kell õket is.
Heavy fegyveren kívül másból még nem sikerült elfogyasztanom lõszert (az valóban elég korlátozott). Mindig volt elég.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
mindenesetre össznépi vélemény az, h Infiltrator és Sentinel a két gusztustalanul erõs kaszt most, persze attól függõen kinek milyen játékstílus jön be.
Positive Mental Attitude
A hajón majd tudsz még választani egy bónusz képzést is, amelyet váltogatni is tudsz, ha enm jön be
Az Ejtés képzést melegen ajánlom neked, biotikus képzés am.
az erõk meg... hát, elsõ részben kb a biotic karakterek voltak az istenek (na jó, Infiltrator se volt rossz, fõleg mert kb feleslegessé tette a Soldier kasztot), és simán megcsinálhattad h hihetetlen mennyiségû ellenfelet lógatsz a levegõben... na, ez ME2-re ezt szépen kiherélték, most már nem lógatsz semmi a levegõben hacsak pajzsot/barriert/gumióvszert le nem szedted róluk, szóval "kicsit" megnyirbálták biotic karaktereket... viszont ami nekem nagyon feltûnt - hogy mennyivel kevésbé volt pörgõs az elsõ rész. 1-1 harc között simán van sokszor 2-3 perc szünet, az erõket egy reumás öreg bácsi sebességével lövöldözi a karakter, minden sokkal ritkábban használható, sok bolygón fél évig mászkálsz a Mako-val mire eléred a küldetés célját, hasonló finomságot. ezt sikerült így a második részre szépen felpörgetni, bár azért egy-két helyen csöppet túlzásokba estek - messze túl nagy linearitás, inventory rendszer eltüntetése fegyver és páncél modolással együtt, na meg még ha nincs is Mako, akkor is legalább legyen valamilyen jármû <#vigyor3>#vigyor3>
viszont a képességeket szvsz sikerült nagyon szépen letisztítani, és electronics/decryption eltüntetése végképp öröm a köbön.
Eddig többen az Élharcosra esküdtek és én is ebben gondolkodtam meg esetleg sima Katona kasztban. De most már nem tudom.
Legyek inkább Õrszem?
Én szerettek benne lenni a sûrûjében anno ezért játszottam harci adepussal. Tetszett, hogy a tápos pisztollyal is milyen jól bírta. De akkor most mi lenne a jó választás?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most azt hiszem elkezdem megint insane en. De ezúttal megmentem kellyt is, és elérem a 30as szintet.
na mindenesetre õ most az Élharcos nevet viseli, és õ lett az ME2 dühös részeg törpéje... mindenkinek nekimegy (konkrétabban rohamozik), majd lepattan róluk (már ha egy pajzs védi az illetõt), aztán hirtelen darálthússá változik, ahogy az ellenfelek meghálálják a kedvességét. durvább nehézségi szinteken kb játszhatatlan, normális képességei gyakorlatilag nincsenek - adept (adeptus?) mókái közül is megkapta a két talán legrosszabbat - gyakorlatilag elpusztították az elsõ rész hõsi gyilkológépét <#rinya>#rinya>
viszont cserébe a Sentinel iszonyat szórakoztató <#vigyor3>#vigyor3>
Gyakorlatilag elpusztíthatatlan. A játék során nekem mindössze egyszer dõlt ki, amikor két brutál mech lõtte egyszerre, két méterrõl.
avagy: Sentinel + Miranda + Garrus (hiszen õk a legjobb csapattagok), Tech Armor-ral és Garrus féle AP Ammo-val <#eljen>#eljen>
PSN ID:misi2mezei
PSN ID:misi2mezei

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Itt egy folytatásról van szó, így igenis a korábbi részt is figyelembe fogom venni mikor magam számára minõsítem a játékot. A korábbi részben megtapasztaltakhoz is viszonyatani fogom a játékot. Ahhoz képest nekem nem hozott annyi új élményt, emiatt annál gyengébben szerepel az értékrendem szerint. Ez miért baj? A folytatás csak jobb lehet mint az elõdje máskülönben eretneknek minõsülök? <#wow2>#wow2>
Ez teljesen egyéni elbírálás alá esik. Attól hogy egy kritikus szerint valami frenetikusan jó és csodás és szuper, attól még nekem lehet hogy nem fog tetszeni és emiatt nem értek vele egyet, kevésbé tartom jónak.
A játékot én azért tartom csupán annyira amennyire, mert az elõzetes híresztelések, amiket a Bioware csapott a játék körül, nem egészen azt az eredményt hozták, mint amit reklámoztak. Ezt elfogadtam és elkönyvelem, hogy ez egy amolyan átmeneti rész, kicsit amolyan "befogjuk a folytatásért reklamálók száját egy kis átmeneti történettel míg a tényleges sztorit kivitelezzük és befejezzük, mert úgyis az lesz az igazán ütõs".
Azt is elmondhatom hogy nem találkoztam még 10-esre értékelhetõ játékkal sem de ettõl nem esek kétségbe. Ha egy játék leköt és ad elfoglaltságot, akkor játszom vele.
Meglesz róla a saját véleményem és ha valami nem tetszik azt miért ne mondhatnám el? Hogy másnak tetszik és õ jobbnak tartja akkor számára értelemszerûen jobb "helyezést" ér el a játék, de emiatt ne kelljen már nekem is többre tartanom mint amennyit számomra ér.
szerk:
ahogy látom az eas fiókomnál jelez xboxos és psnes gamertaget is, talán az alapján aktiválja a konzolodon, nem?
Addig is elteszem a mentésem, hogy a ME3-ban felhasználhassam majd.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
75% értékelés azért elég silány. Nézzd már meg milyen gamek vannak metacriticen azon a szinten. Nehogymár azt mondd nekem, hogy ez a game, annyira szar, mint a Star Wars: Galactic Battlegrounds. (persze metacritic nem a legmegfelelõbb sajtó egy ilyen összehasonlítás elvégzésére, de ezt nevezhetjük viszonylag a legpontosabbnak) Teljesen abszurd feltételezés.
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Matematika óra túl összetett volt?
24 képesség van (a kaszt és ammo képességeket értelemszerûen nem számoltam bele)
Ami már csak így is több hárommal, mint amennyi összesen az elsõ részben volt. Beleszámolva a fegyver skill-eket és minden marhaságot is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Van gránát, sokkal több képesség, sokkal jobb a fedezékrendszer, a biotikus erõk sokkal látványosabbak/hatékonyabbak, és nem mellesleg éppen csak egy hangyafasznyit néz ki szarabbul.. Meg a MAKO <3
😄D