19778
-
#7090 HA adeptal megyek a begyüjtő hajón mit vegyek fel? gépkarabély, sörétes puska vagy mesterlövészpuska? -
Pares #7089 Tudod eredetileg írtam egy hosszú szöveget, csak aztán rájöttem, hogy az a kép jobban kifejezte az érzéseim.
De ha a kép nem elég jó, akkor itt egy videó is:
Remélem ez már elég jól szemlélteti. Vagy netán megint írjak egy hosszú-hosszú szöveget? -
#7088 Azt vettem észre, hogy Pares-t vagy utálják vagy szeretik. -
#7087 még jó hogy mások kitaláltak valamit, ha már nem tudsz reagálni :DDDD
sebaj...paraszt vagyok, tudom :D és közel sem oly szofisztikált mint te :D -
Pares #7086 Don't feed the troll! Don't feed the troll! -
#7085 hülye vagy, szerted a Makót? :DDDD
ez nembizonyít semmit, mert csak párszázan szavaztak...ezt az ő véleménye még szál magában üti :DDDD -
Pares #7084 "kb. 3 naprendszert 100%-ra (az kb. úgy 10, max 15 bolygó)"
Miről beszélünk?
-
Pares #7083 Bocs, de mostmár tényleg, hogy azt kell mondjam, hogy nagyon, de nagyon hülye vagy. Vagy direkt csinálod?
Elnézésedet kérem, miszter tökély, hogy olyan dologra nem emlékszem pontosan, amit kb. 4 napja csináltam. Mondom, 3 vagy 4 naprendszernyi, vagy ha úgy tetszik, kb. 10 (de lehet hogy egy kettővel több volt, mert nem számoltam) bolygót szkenneltem le. Többet nem. És azóta nem kellet. Miről beszélünk akkor?
Provokálni meg értelmetlen, kitalált hülyeségeket írni azt tudsz, látom. -
Pares #7082
Tudom, hogy lerágott csont, de most valahogy ezt éreztem legkifejezőbbnek... -
#7081 3. részből kis előzetes a mi elvárásainknak megfelelően:
-
#7080 Előbb még 10 volt össz-vissz, mosmá 10-15, értem. :D
Jelenleg bizonyítva van, hogy jobban szeretik az emberek a Mako-t, mint a szkennelgetést (vagy írjál ki saját szavazást, ha neked ez sem elég). Most már akkor mondhatjuk, hgy szeretjük a Mako-t és szeretnénk ha visszahoznák, vagy továbbra is lehülyézel primitív módon mindenkit, akinek ez a véleménye?! :DDD -
Pares #7079 Mondom, én kb. 10-15 bolygót leszkenneltem, és úgy lett mindenből majd 300000, eezo kivételével. De még mindjárt a játék elején. -
Bhalage #7078 kimerült szintig skenneltem jópár bolygót mazochizmus volt, de valahgoy ki akartam meriteni mindet :DDDD nehgoy mas is találjon mar valamit
elso jatekban felfejlesztettem mindent, medbayt is (bar sose használtam) -
#7077 lényegében mindegy, egy netes szavazáson az egyszerű többség dönt el egy-egy vitát (nem az angol parlament számlálási módszere, pusztán 50%+1)
felfogatm mit írtál, azért is írtam hogy RÖHEJES LENNE! az a baj, hogy te csak abból bírsz kiindulni amit te leírtál, és bele sem gondolsz hogy valami köcsög jön és ironikusan beleír a szent topikba :DDD
nem írtál ilyet, de tény az, hogy ha én azt írom kék, te leírod hogy ostoba vagyok, mert piros, aztán hogy odateszed hogy szvsz vagy nem az lényegében mindegy, az élét nem tompítja ( a te szerény véleményed mindenki számára legyen követendő, különben megmagyarázod hogy hülyeségeket írunk...innentől kezdve nyugodtan írhatnád inkább hogy 'Pares első törvénye szerint:blablayaddayadda)
tény, hogy nem tartasz értelmes embernek, mivel szövegértelmezési, fogalmazási és a humorban tanusított stílusunk finoman szólva sem áll egymáshoz közel...továbbá nyugodtan elkönyveelheted tényként, hogy én meg egy beszűkült, demagóg baromnak tartalak (mindenféle szellemi sziporkázástól mentesen fogalmaztam meg, hogy most te is értsd) és lövésem nincs miért nem inkább blogot írsz saját nagyszerűségedről, ahelyett hogy topikokban adnád elő...komolyan mondom, még ki is adnám, hiszen vannak követőid szép számmal, lehetne belőle egy akkora orbitális baromság mint a szientológia..(Lord Pares vs Lord Xenu :DDD )
a segglyukakról meg annyit, hogy ha majd doggystyle-ban hancúrozol asszonnyal, takard el a segglyukát, mert nem vagy kiváncsi senkiére :DDD
-
Hoz_Hun #7076 Ha mindent ki akarsz fejleszteni akkor Platinumból 200.000-225.000 kell (+50.000 ha kell Med-bay Upgrade is). Ha fullos tápos Shepardal kezdünk, akkor +60.000 egységgel kezdünk, de akkor is szükséges belőle minimum 150.000 egység, amihez ha nem célirányosan megy az ember akkor jópár bolygót kell szkenelni. Még célirányosan is legalább 15 bolygót jelent (és ebben nincs benne a Med-bay Upgrade). Ez ugyan nem sok, de nekem még úgy sincs kedvem ezzel tökölni, hogy itt van a kezemben az Officila Guide megjelölve az összes fullos Platinum lelőhelyel. Erre rá jön még az, hogy az Iridium lelőhely fordítottan arányos a Platinum lelőhelyel. Azaz ahol sok Platinum van ott kevés Iridium és vica-versa. Arányaiban Iridiumot többet találok, de ha mindent ki akarok fejleszteni nem mehetek célirányosan bolygókra, mert akkor máshol lesz hiányom.
Akárhonnan is nézem bizony nem kevés időt kell szkennelnem, ha fejleszteni akarok.
Element Zero nem izgat különösebben, mert az a 60.000 amivel kezdek nem képes elfogyni (lévén hogy fejlesztésre nem kell több belőle mint 30.000-35.000). -
Pares #7075 Fail. Minden tekintetben.
"különben akkor meg mi van ha a Mako vs scan szavazáson kevesebben vettek részt? elmondom: semmi ;)"
Na hát azért nem mindegy, hogy 3 embert kérdezel meg egy szavazáson, vagy 11-et.
"Még jó hogy nem kötelező küldetéselem a scannelés...szkennelj az életedérd Shepard, úristen, meglép a nyersanyag..pff... :DDD"
Jajjj. Ez fájt. Olvasd át mégegyszer, amit írtam, mert látom elsőre nem tudtad felfogni. Pont arról írtam, hogy miért _nem_ lehet összehasonlítani a kettőt.
"Tény az, hogy a szavazás szerint több embernek jött be a Mako mint a scan."
Na!? Tudsz te értelmeset is írni? Ámulok és bámulok!
"Tény az is, hogy ha a véleményedtől eltérően fogalmaz meg valaki valamit, az már nem számít mérvadónak."
Jajj, pedig előbb már úgy örültem... Leírom neked mégegyszer, kedves barátom: senkinek a véleménye sem mérvadó. Egymás véleményének megkérdőjelezéséből keletkezik a vita. De az tény, hogy te rohadt nagy keveredésben vagy a tény és a vélemény fogalmával. Az, hogy valaki (akár én, akár bárki más) leír valamit, még nem jelenti azt, hogy az úgy is van. Ezért írom oda a vélemény nyilvánításaim elé azt, hogy szvsz.
'A vélemény olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van, mégsem vagyunk kiváncsiak mindenkiére'
Ez nem pontosan így van. Van több verziója is, de ez a verzió eredetileg úgy szól, hogy "Mindenkinek van és senki se kiváncsi a másikéra".
"Tudom, én idióta vagyok a játékhoz, élvezem még Vanguarddal is, szóval ne is merjek megszólalni, és azt is csak halkan tegyem :DDD"
Soha, sehol, senkinek nem írtam ilyet, mert mindenkinek joga van a szabad vélemény nyilvánításra. De ha te nem így gondolod, és önként vállalkozol a hallgatásra... -
Pares #7074 Hogyan? Én a játék elején szkenneltem le kb. 3 naprendszert 100%-ra (az kb. úgy 10, max 15 bolygó), és azóta csak Eezo után keresgélek. -
Hoz_Hun #7073 C-Sectől kijössz és balra mielőtt lemennél a lépcsőn ül a sarokban(majd) két Asari csaj. Velük kell majd dumálni, de lehet hogy nincsenek ott rögtön. Akkor néz vissza később. -
#7072 Nem hiszlek el...
különben akkor meg mi van ha a Mako vs scan szavazáson kevesebben vettek részt? elmondom: semmi ;) Még jó hogy nem kötelező küldetéselem a scannelés...szkennelj az életedérd Shepard, úristen, meglép a nyersanyag..pff... :DDD
Küldetés közben is jó volt makózni szvsz, Feroson kifejezetten hangulatos volt ;)
Tény az, hogy a szavazás szerint több embernek jött be a Mako mint a scan. Tény az is, hogy ha a véleményedtől eltérően fogalmaz meg valaki valamit, az már nem számít mérvadónak. Továbbá az is tény, hogy én meg leszarom a véleményedet...hiszen ugye jól tudjuk:
'A vélemény olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van, mégsem vagyunk kiváncsiak mindenkiére'
Ez persze igaz az én véleményemre is :D
Tudom, én idióta vagyok a játékhoz, élvezem még Vanguarddal is, szóval ne is merjek megszólalni, és azt is csak halkan tegyem :DDD -
Hoz_Hun #7071 Azért 10 bolygónál sajna többet kell. A fejlesztések kellenek úgy hogy szkenelek, de mindig húzom a szám mikor már összegyült egy csomó fejleszteni való és rá kell szánnom az időt. Ráadásul Platinumból elég sok kell. Dögunalom. -
riddick1 #7070 sziasztok valaki tudna segiteni garrius lojalitas kuldije kozben talatam egy hamis azonosito kartyat a fellegvarban es nem talalam hol leht le passzolni valaki azt irta hogy a főbejaratnal balra ket aszarival kell beszelnem de korbe jartam mar az egesz fellegvarat de nem talok senkit akinek kene pls help elore is koszi -
Pares #7069 Úúú, mekkora beszólás volt! Ügyes vagy!
Mostmár leülhetsz. -
Pares #7068 Hogy lehet bárki véleménye is mérvadó? A tények azok meg tények.
Ne keverjük a véleményt a tényekkel. -
Pares #7067 Na igen, több szempontból is érdekes:
1. Hogyan lehet összehasonlítani a szkennelést a makózással? Először is, a szkennelés és makózás közt szinte semmi hasonlóság sincs. A szkennelés nem kötelező, és ha az összes megvehető fejlesztést meg akarod csinálni, akkor is elég össze vissza 10 bolygót teljesen leszkennelni. A makózás szinte minden mellékküldetésben ott volt, szinte kötelezőnek számított, szóval nem lehett sehogy se elkerülni. És semmi haszna nem volt.
2. Ha valamivel össze lehet majd hasonlítani a makózást, az majd a hammerheadezés lesz...
3. Mellesleg jóval kevesebben szavaztak (308 vs. 1140), már nem azért... -
#7066 Én is kb úgy voltam mint te, és nekem nem lett meg a 30. -
sonka0 #7065 Nah mind1. Akk reinstall xD
Am ugye a szinthatár 30.Most,az iff beépítésénél vagyok 27,minden csapattag lojális.
A főszál végére meglesz így a 30,v még majd kell 1 kicsit szenvedni érte?? :D -
Hoz_Hun #7064 Nekem a legnagyobb bug eddig az volt hogy az egyik N7-es küldetés alatt Shepard valahogy felállt az egyik asztalra és nem tudtam lejönni vele. Ott rohangáltam az asztal tetején. (XBox360 játszom.) -
#7063 Egyik ismerősöm pont tegnap mondta, hogy egyik küldinél nem tudja, mit kell csinálni, mert egy üres terembe került be, és semmi mozgás. Megnéztük nálam, és csodálkozott, hogy neki üres volt, semmi doboz, stb... Tehát ott volt valami bug. :) De remélhetőleg küldetés újraindítással megoldódik neki.
Néha nekem kifagy a játék ha a gyorsbillentyű képességre KATTINTOK bal fent, valszeg a crack miatt vannak ezek (meg néha repkedek, stb) :) -
Hoz_Hun #7062 Akkor elvitték a kamerát a Collectorsok a hajóról...
Amúgy nem tudom. -
sonka0 #7061 Igen,a többi átvezető videó teljesen jó volt :S -
#7060 Sziasztok! Van valami mód arra, hogy angolul tudjak játszani a magyar verziómmal? -
#7059 Mi az a revenant? magyar játékom van. :) -
Hoz_Hun #7058 Ja hát igen. Ha valaki kiváncsi melyik aliennek milyen színű a vére akkor Infiltrator+Widow és lassításban teljes anatómiai rálátást kap egy-egy lövés után. -
Kindred Blades #7057 Hasznos dolog az a géppityu, mindenféle szituációra.
Közelharcra mindenképp, de akár az endbossra is, az első fázist jelentősen leegyszerűsíti, egy körben ki lehet lőni a négy... mi is az?... tartályt.
Aki egyébként soldier-rel vagy vanguard-dal játszik, annak a revenant is igen hasznos eszköz, három méterről egy scion-t is kettéfűrészel (mondjuk ha az három méter közelségbe jut, akkor bajok vannak :) ) -
#7056 Legjobb az volt, 1 ellenfél maradt, megbújt dobozok mögött. Cloack-kal odalopóztam, és kb. 15 centiről fejbelőttem widowval. Még nekem is fájt, akkorát toccsant. :D -
#7055 Bár hülye vagyok, nem közelharcra van a géppityu, hanem pajzs és biotikus védelem ellen. :D (szoktam 2 méterre is widowval lőni, ha azon múlik, de olyan közelre ritkán jutnak, ha nem olyan a pályarész, hogy a számba rakja le) -
#7054 Ezt csak megerősíteni tudom. Én is a widowt választottam, és eddig nem bántam meg. Közelharcra ott a géppityu, jó az. :D -
Hoz_Hun #7053 Collector hajón ha valakinek van rá lehetősége az (M-98) Widow Anti-Material Rifle válassza!! Én először (sőt még insanityn is) a Vipert + Assault Rifles használtam (tehát Assault Rifles képzést választottam). Aztán a Solideremmel a Widow-t kipróbáltam és... elég annyi, hogy rögtön újraimportáltam az ME1-ből az Infiltratoromat és Widow-ot választottam vele, mert az egész játékban messze a legjobb fegyver szerintem. -
#7052 A többi átvezető videó működött? -
sonka0 #7051 Pls help :S Ott tartok h EDI beépítette az IFF-t a rendszerbe és el kell mennem a hajóról sikóval.Mondja Shepard h Joker magáé a hajó...blabla és akk utána csak nagy feketeség :S Pls segítsetek mert nagyon kíváncsi vok a folytatásra :'(