Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fordításal annyi bajom lenne (azon kívül, hogy idõ), hogy lövésem nincs miket használtak a kiadott magyar fordításban, mert nekem Boxon van minden és ott minden angol. Azt hallotam még neveket is megváltoztattak a magyar feliratokban...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mordin-é mégis miért? Mert azzal sikerül felbérelnünk hogy a collector-ok ellen megyünk és jó volna a segítsége? Alapvetõen még még mindig a genophage-el van elfoglalva, meg érdeklik az új technológiák.
Tali esetében sem garantált az összefüggés. Csak mert sötét anyagot találtak egy csillagban (amirõl feltételezik hogy talán ez az okozója annak hogy a csillag gyorsabban öregszik), nem biztos hogy van összefüggés a reaper-ek felé. Feltételezés az van, hogy talán miattuk történik de ez csak feltételezés és elég labilis. Vagy valami másból vontad le ezt a következtetést?
Legion esetében sokkal konkrétabb összefüggés van, mert legalább megtudható egy tényleges kapcsolat a geth-ek és a Reaper-ek között.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
- szögletesebb hátsó/alsórész egy egyiknél mikor hátulról mutatják õket
- 2 esetében nem elölrõl+alulról, hanem elölrõl és oldalról jönnek a karok
- Kivilágítás
- Bizonyos páncélelemek más formájúak (lehet akár javítás miatt is egy korábbi sérülés ilyentén való eltûntetése, vagy ha már egyéniségek valamilyen szinten, akkor egyéni custom job)
Ez egy kicsit kevés variáció. Valami oka kell legyen, hogy ragaszkodnak az alap design-hoz, csak nem tudom mi lehet az. Ha szerencsénk van kiderül majd. 😊
Szerintem ahhoz, hogy rácsatlakozzon a tudatával az állomásra és felülírja a keeper-ek parancsait (behívva a cimbiket), nem kell még csak akkora szörnyedvény sem mint amekkora az a fémváz volt. Kisebb, kompaktabb módon is megoldható lenne az szvsz.
Ezért érthetetlen számomra ez a forma. Semmi értelme, normális funkciója se nagyon van, hacsak nem bolygótakarítónak akarják bedobni. Azon túl hogy jól néz ki, nem hiszem hogy szükséges volt ilyen grandiózus megoldással veszõdni csak hogy a hangulat meglegyen (bár szerintem a hangulatot valahol ez eléggé elhasaltatta).
A gyártásnál szerintem az agyaknak alapetõen nem sok szerep jut, hiszen a lényeg a csappfolyósított emberi szerves anyag volt. Teljesen cseppfolyósították az emberket. Ott nem sok maradt az agyakból sem, csak folyadék.
Talán a szerves anyagon alapulhat maga az adattároló kapacitás és feldolgozási képesség, ami minden reaper-ben megvan. Egyfajta nagyobb teljesítményû szerves alapú számítógép amit a saját technológiai szintükön már kivitelezhetnek.
Aztán ha kész, akkor pár kiválasztott egyén tudatát is rákapcsolják és majd így jön össze a "one ship, one will, many minds" dolog (talán ez lehet az oka hogy a reaper ami a collector generálist irányította Shepard-ot élve vagy legalábbis a testét viszonylag sértetlenül akarta és ezt elég gyakran hangoztatta is).
Ténylegesen felhasznált "alapanyag" milliós nagyságrendû, de a lényeget/tudatosságot/tapasztalatot tartalmazó kész tárolóba korántsem lesz ennyi "szerencsés" bebocsátva.
Én szenvedtem vele egy sort. PC-n szerintem nem nehéz, Boxon egy istencsapása. Mivel a Collctors páncélt és fegyót nem lehetett simán letölteni (Boxra). Lényeg az hogy a EA-Bioware honlapon (#4007 hozzászólásban a link) regisztrálsz (vagy belépsz a meglévõre), ott van olyan hogy kód hozzáadása, - pepötyögöd a kódot (páncél és/vagy cerebrusz kód) - és letöltheted (PC-re annyi és kész).
Na most Boxon majdnem ugyanez, csak hozzá kell rendelned az accountodhoz a gametag-odat(és AD HOZZÁ PCs LETÖLTÉST IS!!, de minek? azért köszi ha esetleg PCre is megveném (nem fogom) akkor jól fog jönni).
Boxon ezután LIVEra belépsz indítod a játékot bejelentkezik Cerberusra automatice. Ha a fenti cerberuskodot nem írtad be itt megteheted (a páncélét NEM!!! - mi ebben a logika?). Ezután DLCs tartalom kipipálod az addon-okat (Zareed, Normandi és ha külön beírtad PCn a péncélodat a hozárendelt gamtagodhoz akkor az is itt lesz már). Elindítod a letöltést, ami frankón azonnal le is áll. Ja mert egy rohad szóval nem írja, hogy ha megy a játék közben nem tölt. Ergó kilépsz a játékból kivárod míg letölti (pár perc). És KÉSZ IS.
Rohadjon le aki ezt kitalálta. Mit szoptam vele és véletlen megvettam (1200 MS pontért) az amúgy ingyenes cerberus networkot. Manuálisan akartam letölteni, mikor nem indult (mert persze arra is cseszett rákérdezni). Az nem tûnt fel neki, hogy már unlockoltam. Simán levonta (kérdés nélkül) az MS pontot.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De azé nyugodtan minden 2. kommentedben elmondhatod.
Amúgy tényleg érdekesen repülhet.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Elõre is köszönöm!!!!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem halhatatlan az amúgy sem, csak lõni kell.
Ha lemegy a barrier, akkor gyilkolhatod pár másodpercig az armor-ját (akkor pusztul el ha ez elfogy). Namost amint letelik az a pár másodperc (kb. 3), akkor újratölti magát, meg belevágódik a talajba jókora sebzéseket kiosztva (nem kell a közelében lenni ilyenkor, meg amúgy is jobb távol maradni tõle). Amíg kéken világít addig felesleges lõni, olyankor tényleg sebezhetetlen. Ha már nem világít akkor lõheted újra. Nagyjából 3-4 alkalommal megismételve a barrier lekapást és armor gyilkolást, ki is végzed.
Segítséget szeretnék kérni.
A Begyûjtõk hajóján van egy olyan rész, ahol bezáródik elõttem az ajtó, és nem is tudom kinyitni.
A melák lézerszemû szörny (aki halhatatlan) viszont kinyír.
Mit kell tenni?
Köszi!
az Omega 4 relé belépéskor, vagyis a végsõ küzdelem elõtt ez volt a végszámfejtés:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ami bizonyos: Minden Post Garden típusú bolygón található belõle elég sok (10000+ ha mindent kitermelsz nem csak a legnagyobb kilengéseket).
Garden típusú bolygókon változó hogy közepes vagy nagy mennyiségben van belõle de ilyeneken is mindig van ha a bolygó maga nem depleted.
Rock típusó bolygók egy részén közepes mennyiségben található.
Konkrét példaként a leggazdagabb lelõhelyek között találod például a:
- Tarith
- Anhur
- Preying Mouth
- Etamis
- Daratar
- Erinle
- Watson
- Boro
bolygókat. Pontosan még egyszer ennyi olyan bolygó van ahol nagy mennyiségben fordul elõ az element zero. 10+ olyan bolygó akad ahol közepes mennyiség bányászható ki és van pár ahol alig akad. A bolygók többségén azonban nincs element zero.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
tud valaki olyan helyet ahol sok nulladik elem van mert elég keveset találok hová menjek?
sziasztok!
õszintén mondj 1 olyan mellékszálat, amiben a fõ küldetéssel kapcsolatban csinálsz valéamit, és a kaszásokkal foglalkoznak, meg azokkal.
hát 1 van a Légió-nál.
Szerintem maga a core az ami hajazhat a felhasznált fajra vagy azok félelmeit veszi alapul. Mert azért valljuk be, a játék végi "fõellenfél" igencsak messze volt a normál mérettõl. Max annak egy igen picike részlete lett volna.
A Sovereign 2 Km-es hajó volt, ahogy a megtalált többmillió éves roncs is kegyetlen nagy méretekkel rendelkezett. namost ehhez képest a human reaper alap az összvissz lenne 30 méteres teljes magasságában. A felsõteste sem volt talán még 10 méteres sem.
Ez szerintem a mag, az alap, amire majd még rákerül a burkolat és ez lesz a vezérlõegység.
Ki tudja akár kirakható hentelõgépként is mûködhet, mert valami módon fel kell számolni minden fejlett életformát de úgy, hogy nem teszik tönkre (életre alkalmatlanná) totálisan az összes bolygót ahol ilyen elõfordul, különben megszakítanák a ciklust. kell tehát valami hatékony egység is ami a bolygókon megkeresi és megsemmisíti az összes megmaradó fejeltt szerves életformát. Tûzerejükkel persze könnyen tudnának nukleáris telet csinálni, légkört megsemmisíteni, csak akkor nem maradtak volna fenn romok és más dolgok a korábbi civilizációkból sem, ahogy lakható bolygók száma is egyre drasztikusabban csökkent volna az évmilliók során.
Plusz mint bebizonyosodott azért az elmúlt évmilliók során a reaper flotta is veszített gépeket, így pótlásukra fel kellett használjanak más fajokat is. Ha mindegyik reaper külsõre a felhasznált fajt tükrözné, akkor nem lenne/lehetne sok egyforma reaper, hacsak nem feltételezzük hogy minden korábbi életforma lábasfejû volt.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Az infiltrator egy brutális erõs sniper rifle-t választhat ha akar (persze választhatja az assault rifle vagy a shoti valamelyikét is), míg a vanguard egy brutálisan erõs shotgun-t.
Az adept, sentinel/engineer csak alapfegyver kategóriát választhat. Soldier, infiltrator, vanguard meg alapfegyver kategóriát vagy új fegyvert egy már meglévõ kategóriába.
ezen a videón 9:14-tõl kezdve látszik, hogy hol vannak. A raktér azon részén ahová amúgy mi sosem tudunk bemenni a játék során magunktól, csak egyszer kerülünk oda hogy megküzdjünk egy oculus-al. Na itt két helyen is ki van szakítva a hajótest (egyik oldalon bejött a tohadék a másik oldalon kiment).
Na itt lebzselnek a túlélõk és ide jön le Shepard is. Látszik, hogy erõtér tartja benn a nyomást és a levegõt is. Ha a kérdéses idõponttól kezdve nézi valaki a videót, akkor látszik, hogy ez a szituáció. Sõt mikor 9:44-nélShepard kinéz, akkor is látszanak a szakadás nyomai és az erõtér is.
Mer azt még elhiszem, hogy a majdan primitív állapotba denegerált/indoktrinált/korcsosult lényeknek jó az, ha az új ISTENÜK rájuk hajadzik (vagyis õk rá, elméletük szerint), node a szolgafaj DNS-ének ehhez mi a lótüdõtúró köze van már úgy mégis?! Ez egy erõsen félresikerült Borg utánérzetet sem ér meg.
Azé megnéztem volna ezt a zemberrípõt amint szupermanusz módjára kívülre vett alsógatyában szeli át a levegõeget/világûrt. Beszabehu az egész flotta ha meglátják a szenzorokon! Mi az, shepard ûrruhában, neeem, tán egy geth csatacirkáló, neeeem, ez, ez maga a 20 emeletes SZUPERRÍPER!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
1. Értem én hogy a Reaper-embriót azért formálták ember külsejûre, mert a Reaperek mindíg hasonlítanak az "alapanyagra". De miért használtak fel hozzá csak embereket? Említik a játékban hogy biztos bosszúból, mert az emberek csúnyán elbántak Sovereign-nal. Ez lenne az ok?
2. Illusive Man nekem nagyon gyanús, fõleg a szemei miatt 😊
Szerintem lesznek még gondok vele.
Amúgy szerintetek melyik csapattag küldije volt a legjobb? Szerintem Samaráé.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
tipp: elõször Tali-ért menj, és Hardcore nehézségi szinten nyomd le a küldit (leszállás elõtt állítsd át Normandy-n) - így megkapod a Geth Pulse Rifle-t is az M-9 Tempest géppisztoly mellé, ami igencsak jól jön, még ha akkor még nem is tudod használni <#vigyor3>#vigyor3>
viszont szvsz csak az géppuska megszerzése után érdemes foglalkozni a csapattársak személyes küldijeivel, mivel messze táposabb mint a sima kis géppisztoly.
"The trees move. Do you not see it?"
A fegyok a fegyverszekrényben a páncélok a kapitányi lakosztályban érhetök el.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egyébként ha így választok a géppuska használatának képességét mikor szerezhetem majd meg?
Végre kicsomagoltam a CE-t. Igazán finom kis cucc.
De ezzel kapcsolatban lenne még néhány kérdésem. Elõre is elnézést kérek, ha már ezerszer kérdezték meg.
Hogyan kell aktiválni a Cerberus Network-ot, (kaptam hozzá egy kártyát)? Hogyan szerezhetem meg a CE páncélt és puskát, hová kell beírni a kódokat? És utána a játékban hogy jelennek meg?
És hogy tudom letölteni a DLC-ket azokhoz nem volt kód a dobozban? Utána tudom ellenõrizni hogy sikerült-e?
Illetve én a Dragon Age-bõl is a CE-t vettem meg és abban is van egy páncél amit itt is használhatok. Ezt hogyan kell?
A Dragon Age miatt a Bioware-nál már van account-om az elég vagy mást is kell tennem? (Szóval bocsi, ha sok lámát kérdeztem, de nekem ez még kicsit lila.)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
mondjuk Throw hasonló funkciója tényleg megmaradhatott volna... Józsika beáll fedezékbe egy doboz mögé, te meg becélzod a dobozt és rábaszod <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
Ha mindenáron meg kéne halnom, könnyen lehet ezt választanám 😄 inkább mint a tüdõrák 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB