Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és akkor ilyenkor mivan?😄
meghal Shepard és annyi?XDgondolom akkor ez csak a Story befejezése után mukodik mert márcsak nem fog meghalni a vége elottXD

PSN ID:misi2mezei

Az a pofa, amit Shepard a halála pillanatában vág...<#wow1> Rémület, orgazmus, fájdalom, gyönyör - egyben...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Igen, ilyen a grafikája. Gyönyörû.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ez igen durván szubjektív vélemény. Számomra egyáltalán nem voltak frusztrálóak a csapattársaim küldetései, sõõõt, nagyon is élveztem õket. Sok dolgot megtudtam belõlük.
Ha az olyan alap dolgokat nem érted meg, mint például kit üldözött Zaeed, akkor igazán nincs mirõl beszélni, csak akkor legalább ne azt írd, hogy a játék kusza, hanem azt, hogy te nem érted az összefüggést.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zaeed 20 éve nyomában van ennek a Vido Santiago nevezetû fickónak. Kiderül, hogy régen Zaeed és Vido alapította meg a Blue Suns zsoldosbandát. Eleinte jól ment a buli, de egy idõ után nem értettek egyet pár dologban: Vido olcsó Batariánokat akart felvenni zsoldosoknak, míg Zaeed terroristáknak tartotta õket, és ellenezte. Vido elárulta Zaeedet, lefizette az embereit, ráadásul fejbe is lõtte (ezért olyan heges Zaeed arca), de Zaeed túlélte, és azóta nyomában van Vidonak. Namost rajtad áll, hogy segítesz neki kinyírni ezt a 20 éve üldözött árulót, vagy megmented a munkásokat. Ha elég nagy a Paragon szinted, akkor a lojalitásához nem szükséges kinyírni Vidot, megmented a munkásokat, és ha elég nagy a paragon szinted, akkor rábeszélheted a végsõ cutscene-ben, hogy a feladat fontosabb, mint a személyes érzelmek, és bár kicsit morcosan, de lojális lesz.

Egy percig nem éreztem a játék során, hogy kusza, rendezetlen vagy valami hasonló lenne a történet, szerintem nagyon egyben van az egész játék.

Törölt felhasználó
Jaja nekem is inkább a kín látszódik az arcán. Tudod mi az mikor a gyönyörbe halsz bele? Ha 80évesen a 25 éves titkárnõdet dugod és az orgazmustól szívrohamot kapsz!😄 Na azt hiszem ez szép befejezése lenne az életnek!😄
wedge31
Nekem nem ugy tünik mintha shepard élvezné...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Metalmilitiakid
én ziher meghúznám 😄 ilyen gyönyörben meghalni XDXD

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

nya most toltam le 52 óra, mindenki túlélte minden küldi kész lvl29
epic

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Metalmilitiakid
am erre a graf ra tényleg képes a gém vagy csak csináltak egy videót ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Törölt felhasználó
Lehet hogy samarát nem cserélem le erre a morinra??😄
thy.

spoiler:morinth&shepard sex fail 😄
link
Játékban le vannak írva a DLC-k a Cerberus hírekben.
És igen, magyarul is megvannak a DLC-k

DarkSector
meg megnézek 2 jó horrorfilmet közbe...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hy. végigvittem 😄 (hogy örülök magamnak) amit lehetett megcsináltam majdnem 37-óra volt.a játék valami fenomenális 😊 . amikor a végén választani kell: a légiost küldtem a csõbe garrust vezetni a többieket, aztán miranda vezetett másodszor és jack volt aki azt azt a félgömböt terelte mikor menni kellet a bejárat felé... siettem mint állat 😄 nemis halt meg senki se de a végén misztikus módon stáblista után nézem hogy mordin kb eltûnt... azaz érdekes nem is láttam hogy meghalt volna valamikor...a hajó legénységébõl csak a doktornõ élete túl.szép volt mikor a többiek lefolytak a lefojon 😞 annyi lenne a kérdésem hogy mordin hova lett? 😄 meglehet-e menteni a hajó legénységét, meg hogy milyen dlc-k láttak eddig napvilágot(csak a pár legfontosabbat ha valaki megnevezné megköszönném) és hogy ezek elérhetõk-e magyar nyelven? peace 😄
wedge31
Persze nekem is 41óra volt de a föszálról volt szó az kb 5óra.

A fõszál lehet rövid de ha tényleg mindet megcsinál az ember meg dumál a társaival akkor jócskán elhúzódik szerencsére. Nekem vmi 42 óra volt.
2:30-40közt. Mikor elhelyezed az emlékmûvet. Többször is hallani ha vki meghal vagy éppen a végén mikor az esetlegesen halott társaid koporsóját nézed vagy vki meghal egy átvezetõ videóban.
Bár attól tartok, hogy ez inkább csak egy ilyen néhány másodperces de...

Ezért is írtam az ME1et. Ott a Normandy fedélzetén végig ehhez hasonló szól miután az egyik társadat ott hagytad.
DarkSector
jah értem...thx

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
ezt én tudom, de másnak másképpen kell elmagyarázni...
a videó amugy akkor van pl mikor a fõmenüben intrózik.
meg amikor kivülrõl mutatja a normandy sr2-õt.

de most ebbe nem akartam kbelemenni. renderelés amúgy és nem cgi...nah most jobb? <#wink>

wedge31
Ez sajnos nem spoiler mert a föszál egy rövid mondatal leirható ami a dvd tokon is virit
Annyi hogy átmész az omega4relén és kinyirod a begyüjtöket egy öngyilkos küldetésben.
Ez kb 5-6óra a többi toborzás volna meg a party lelkivilágának ápolása.

Ezt mind tudjuk, felesleges volt belekötni.

DarkSector
õ ott lesz ahol az IFF vagy mi, õt kell elhoznod hogy átmenny a relén.

SötétBarom
Minden képesség egy buborék formájában repül az ellen felé (kivéve a slam), ráadásul kurva lassan. Kicsit idétlen, hogy egy pull elõl fedezékbe húzodik a tag. Az elsõben ilyen helyzetben a lift felemelte a fedezéket, meg több arcot is 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tatyla
kérdésem lenne:

ott járok hogy már az IFF kaszás roncsért kell mennem minden kész ezen kívül,hol az utolsó társ az a légiós vagy ki?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
rendben ...lehet csak én vesztem el a részletekben, de nem nagyon vágtam sok fajt, hogy mi köze mindenhez...
de leírná egy spoilerben te vagy valaki a története? a fõ story-t.

DarkSector
huh akkor leirod egy spoilerben hogy mit kell samara küldetésében csinálni.
és miért van hogy jack lojális volt, és egy idõ után meg nem...?

Totti5
Rengeteg háttérinformációt lehet összeszedni, egyes fajok kultúrájából többet megutndi, magáról a világról és az eseményekrõl, a karaktereid tetteirõl. Ez errõl szól, ettõl olyan mély és kidolgozott és ezek messze nem felesleges infók és idõpazarlás...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector

Mindenkivel jó viszonyban voltam. Zaeed nem volt csak lojális. A többiek igen. Mind Mordinal mind Talival szívtam. Az utóbbit majdnem meg is fektettem.
Amikor vmelyik társad meghal, vagy éppen a DLCben a Normandia roncsai közt bolyongsz búskomor zene szól. Nem tudja vki, hogy honnan lehetne leszedni ezt? AZ OST-t leszedtem de abban nem találtam.
Vagy mint az elsõ részben mikor választasz, hogy ki maradjon lenn a bombával a klónozóüzemben. Na utána is a hajón ezt a kicsit búskomor zenét hallod. Ezt sem találtam az OSTtben. Nem tudja vki, hogy hol találhatom meg?

Elõre is kösz!
DarkSector
naná hogy van.
de van egy lila fingom, hogy ezt az egész játékmenet szüli meg, vagyis nem csak a relén bellüli dolgokkal lehet befolyásolni.

De én választom ki, hogy kit küldök. Az halt meg akit küldtem. Plusz biztos, hogy van olyan, hogy mindenki túl ékóli mert van ilyen "kitüntetés" is.
Van EA akkod?
Amúgy játékon belül a legegyszerûbb aktiválni, és is ott csináltam, de EA akknak mindenképpen lennie kell.

wedge31
A játék menüjében katt a letölthetö tartalmakra csinálsz egy fiokot és letöltöd.

Scouser
Arra nem jöttél rá, hogy ezek nem videók, hanem ingame animációk? Gyakorlatilag ezerféle kinézetben lehet Shepard, szerinted minden egyes kinézetre csináltak egy videót?😊 A többit meg úgy képzeld el, hogy az animációkban csak eyg váz van megadva és a választásod alapján húzza rá a skin-t a program...

You\'ll Never Walk Alone

Sziasztok! Egy problémával fordulnék hozzátok!Ha valaki tud légyszi-légyszi segítsen!!!!!!

Nem akarok lámának tûnni, de megvettem az eredeti(standard, nem gyûjtõi)
változatát a játéknak, amiben mellékelve volt a cerberus online kód és azt !!írták!! hogy ezzel le lehet tölteni a Zaeed DLC tartalmat ingyenesen, de nekem sehogyan sem sikerül. A ME2.com oldalon(asszem) a Zaeed képe alatt ott van hogy download de rákattintva csak a képét nagyítja ki.
Kérdés: Csak a gyûjtõi változathoz jár ingyenesen ez a letölthetõ tartalom, vagy én cseztem el a mûveletet. (kér vmi promo kódot ami 1200pontba kerül amit meg kéne venni).Sajnos ebben elég kezdõ, laikus vagyok. Nagyon lekötelezne vmi öreg profi játékostársam segítsége. Ha vki tud számomra megoldást adni, legyen kedves pontokba szedve egy-egy mondattal leírni a helyes mûveleti folyamatot ami a DLC letöltéséhez vezet.(Ea online és Bioware online
reggem van).

A "VALAKI" segítségét elõre is köszönöm. Üdv
DarkSector
több átvezetõ videó van.
ha csak 1 lenne, akkor minden karakter helyett 1 valaki lenne a videókban.
attól is függ, mit döntesz, kit hová küldesz.

ha jól választasz, aúgyértve jó döntéseket hozol, akkor jól alakulnak a dolgok.

az elején például ha a négert küldöd az ajtó bellülrõl való kinyitására, akkor õ megdöglik, mikor be akarják csukni az ajtót, a balek kihajol, és ellövik a bajszát...

Neogan
Én is végigvittem, egy élmény volt 😊

A csõbe én Talit küldtem, nem is bántam meg, tökéletesen elvégezte a feladatát. Az elsõ csapat vezetõjének Garrus-t tettem meg, itt sem történt veszteség, az ajtót védõ csapatot szintén õ vezette, eddig is OK volt minden. Mikor a túlélõket kellett kimenekíteni a hajóhoz, Gruntnak adtam a vezetõ szerepet. Illusive Man-t elküldtem a francba, a Collector bázissal együtt, de a nagy ugrás elõtt láttam egy csapattársat heverni a földön: Mordint. Na ez vajon hogy jöhetett össze? Minden csapattag lojális volt, Mordin még énekelt is nekem 😄 Hajó fejlesztések fullon, elvileg mindenre ügyeltem.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

De mégis mivel lehet befolyásolni, hogy ki hal meg és ki nem? Elvégre átvezetõ videókban halnak meg, te nem tudod befolyásolni.

A másik kérdésem lehet spoileres így:
Az elsõ kérdésem. Hogy lehet megoldani, hogy senki ne adja meg magát a végsõ küldetés során? Talit küldtem be a szellõzõ csõ izébe; elsõnek Mordint de õ szarakodott az ajtóval aztán megmurdelt a videóban. Mondom akkor menjen Tali õ a tech expert. Aztán õ is megadta magát.
A másik meg akkor halt meg mikor a túlélõkkel visszaküldtem. Az meg Zaeed volt a DLCbõl.
Még egy harmadik dolog. Olvastam van olyan verzió, hogy ha nagyobb balfasz vagy mindenki megadja magát. Az hogy jön össze?
Ha Mass Effect 1 karakteremmel indítanák itt új játékot mi változna? Csak mert lehet végig tolom megint az 1et és úgy indítom el ezt újra.
azt én is meg akarom reszelni. természetesen a nõi karakteremmel. hajtok rá keményen. az lenne a buli, ha a harmadik fehérruhás maca is jönne 😄😄

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

szevasztok! a the gift of greatness küldetésben éppen jakobnak segitek, de elakadtam. eljutottam egy kapuig, amin nem tudok átmenni, mert piros, többször végigmentem a pályán, de nem tudom mit kell tenni. mondja a misszió hogy konfrontálódjak egy mukival, de nem találom...

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

na ezt honnan lehetne megszerezni? 😄 hamár bennevan a fáljlokban

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Metalmilitiakid
kaptam jeleket arra lehet mégis van leszbi jelenet 😄 egész érdekes beszélgetéseket lehet csajként folytatni , az egyik tiszttel (most nemtom hirtelen a nevét) aki mindig mondja hogy új üzenetem van ...

DarkSector
a storyban ott a gebasz, rendetlenség, hogy a négernek az apját kell megtalálnod, utána thane elveszett kisfiát. Miranda a kishúgával akart randizni, a gyogyós professzor, meg a segédjét kerestette.
Zaheed bosszut akar állni (faszomse érti hogy kit kergetett), Garrus a pajtiával akar leszámolni, és sorolhatnám....

Tisztára azt hittem mintha a Joshi Bharat-ban lennék vazze.

mire elidultam volna a reléhez azt se vágtam most mi a faszt keresek itt, olyan mintha az omegáról ki se kéne mennem, csak be a relébe azt ennyi.

túlságossan nem lineáris, azé vannak határok is....<#vigyor3>

Hogy nem lineáris?

balee4
Szép. Kár, hogy PC-re nem jött ki ME1 CE.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
olvastam ez csak vicc volt nah.
nehogy besértõdj ezen...

Calver
bioticbubble mi akar lenni? percek óta ezen filózok, de még megtippelni sem tudom <#miaz>

mondjuk az tényleg kicseszés amit az Adept-el mûveltek, de legalább õ még tud bontani shielden kívül mindent... sõt, még azt is ha energy drain-el. viszont teljesen megszûnt az ellenfél halálra CC-zése, ami kellemetlen, mert átkozottul szórakoztató volt amikor fél ellenséges sereg a levegõben lebegett hála az összes biotic képesség és adrenalin burst jól kombinált bevetésének <#vigyor1>
de legalább Throw még mindig szórakoztató kis erõ maradt, fõleg Husk-ok ellen - beállsz, célzol, és élvezkedsz <#hehe> még futkározni se kell, olyan rövid a cooldown h szép sorban kaphatja szét az ember az unszimpatikusokat. <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"