19778
  • KP27
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1218464576&no=2630
  • Tomihawk
    Atkamon itt megtalálhatod az angol nyelvi fájlokat: #2630-os hozzászólás (bocs, de nem értek a linkeléshez)
  • KP27
    ja igen. pisztoly, meg az alap gagyi smg. sentinel mellé lehet shotgunt vinnék, nem snipert.

bár szerintem infiltrator mellé is azt fogom vinni. cloak, közel megyek ellenhez és bamm :D ez a sniperkedés tök unalmas így, hogy közben senki nem lő rám.
  • KP27
    Horpeti, ha kell tudok küldeni trainert. de igazából a savegame editor is tökéletes erre a célra.

itt megtalálod: http://www.gamevixenzone.com/gvz/viewtopic.php?f=44&t=4768
  • KP27
    Hoz_hun emlékeim szerint, azok a bolygók ahol az anomáliák vannak, rengeteg ásványt adnak.

http://masseffect.wikia.com/wiki/Anomaly
  • Atkamon
    Valaki játszik itt PC-n?:P Szeretném valahogy angollá varázsolni a játékot, meg lehet oldani?:)
  • Hoz_Hun
    "A játék maga nagyon jó, azt nem unom egy kicsit se." - akartam írni az előbb, csak összeakadtak az ujjaim.
  • Hoz_Hun
    XBox360on játszom, ott nincs Trainer. Meg amúgy sem használnám. Negyedjére tolom. A játékot maga nagyon jó azt na unom egy kicsit se.
  • Hoz_Hun
    Áruld el légy szíves melyik volt az a 10-15 bolygó? Nem kötekedésből mondom, de vagy nálad vagy nálam nem stimmel valami. Nagyjából lehetetlen az amit leírsz; nincs olyan bolygó amin 15.000 egységnél több van egy elemből és azon a bolygón csak egy elemből van (Rich) mennyiség a többi alig éri el a 20%-t.
    3 gazdag csillagrendszer már közelebb van a valósághoz (Ilyen például Crescent Nebula ahol Illium is található; négy naprendszerből áll). De akkor mind a háromnak sok naprendszerének kell lennie több bolygóval. Ekkora mennyiséghez a legkevesebb 30 bolygót le kell szkeenelned. Vegyük Crescent Nebula-t ezt épp tegnap harvesteltem. Van benne négy naprendszer; Ondeste (3 bolygó); Tasale (5 bolygó); Lusarn (5 bolygó); Zelene (4 bolygó). Ez összesen 17 bolygó!! Azt mondanám hogy ez a csillag rendszer gazdag volt Platinumban kb 80.000 szedtem össze belőle.
    Ha még két ilyen rendszert mondasz és hozzáadjuk, hogy 50.000-60.000 ásvánnyal kezdesz, igen összejöhet 300.000 három csillag rendszerből (talán). De hogy ez nem 15 bolygó az tuti.
    És végeredményben nem is számít, mert 30-40 vagy akár 50 bolygót is le kell szkennelnem ehhez a mennyiséghez.
    Még szerencse, hogy nem kell 300.000 hogy mindent kifejlesszek (csak Platinumból ha kell a Med-bay Upgrade is).
  • horpeti
    Lehet ki kéne próbálni azt a trainert.. adjá 200k platinát, k5sög. :D
    Egyébként annyira nem gáz a scan, ha az ember tényleg JÁTSZIK... Persze 4-5. újrajátszásra már a JÁTÉK is, mint maga, átértékelődik. Mi lesz új az 5. visszajátszásban? Max. az, hogy más kaszttal vagy, és ismerkedsz, mit tud harcban, vagy az, hogy nagyobb fokozat,és az jelent kihívást.

Ergo minden más már "fölösleges"...
    Persze ez csak az én nézőpontom, de én nem vagyok nagy szerepjátékos. Lehet valakinek 5.re is élvezet végigpárbeszédezni a dolgokat, meg sétálni a városokban, vagy barangolni bolygón (bár ilyen most nincs nagyon). Nekem speciel full unalmas ugyanazt hallgatni, most hogy renegáttal tolom, azokat a részeket szívesen hallgatom, ami más, de azokat kőkeményen pörgetem, amibe bele se kezd, de tudom mit fog mondani...
    Maga a játékélmény azért megvan, de már csak a harcból kb.

De nem akartam lehúzós lenni :)) csináltam vagy 7-8 karit, igaz, csak 1gyel vittem végig teljesen. A többi megrekedt. Infli is megrekedt 18. szinten, annyira fölösleges tovább játszani, annyira esélytelen az ellenfél.
  • Bhalage
    na tegnap en is jobban megbaratkoztam az infiltratorral : ) tenyleg jo!
  • Hoz_Hun
    Én is úgy csinálom, mert különben beleőrülnék.
  • horpeti
    Jah, én meg sentinelt kezdtem, és megyek előre... Nem rossz, bár zavar, hogy nincs igazán stukker a kezemben. Aztán a dominatere gyúrok, nem a sebző képességekre, így elég kicsi az átütőerő. De azért nem rossz. :)

Gethek ellen kiváncsi leszek, mi lesz, minden esetre fejlesztem Zaeed disruptorját. :)
  • Fenrir
    Nah negyedjére is végigjátszottam, az öngyilkos küldetés hangulata még mindig a legjobb.
  • KP27
    infiltratort most tolom insanityn. level 8on vagyok de semmi nehézség nem volt eddig. ez a tactical cloak, minden szarból kihúz. nem lő rám senki, damage bónuszt ad, ammo powerrrel, és Mirandát egyből felfejlesztve Leaderre, 1lövés 1 halál. többnyire... Vanguard sokkal hangulatosabb volt.
  • krisztajo
    Ja bocs, de rá gondoltam csak elírtam. Tényleg nem volt semmi!!!
  • Doom 4
    Ez a renegát oldal marha nagy, 23-as vagyok adpetal, marhára lehet zúzni (bár cksa veteránon vok még de gondoltma hogy ha ilyne könnyű akkor felrekom 1 szintel, csak amikor 2 nehé mech jött 1x re az volt a szivás.
    A fellegvárban meg vlahol odlalt ott vna az a riporter nő, aki az első részbne is ott volt. Renegáttal úgy pofánvágtam ba**meg szakadtam a röhögéstől, a másik meg hogy amikor 1x re játszottam, akkor thane küldijénél a kihalgatásánál én voltma a rossz zsaru de nem renegát oldalon mentem így a kis ikon segitségével beszéd közbe megütüttem az embert, Most emg uyge alapbol ott volt a piros válsz, elő kapom a stuki, ráfogom azt mondent elmondott, kb 6-7 másodperc votl az egész
  • horpeti
    gondolom ilyenkor már meg is lenne pecsételve a dolog, románc pláne... :)
  • horpeti
    pff. Kellyvel első beszédnél, ha nem vagyok kedves hozzá, akkor egyből nem is akarhatom megölelni... :D
  • horpeti
    jó igazad van. Csak erre mondtam, hogy paragonnal a barátkozás is segít növelni a pontokat, renegátnál meg a semleges nem növel semmit, ergo kiesett pont... De gondolom renegátot is el lehet azért érni szépen maxon.
  • gyonax
    A lojalitás küldik elfogadására mindig van egy semleges lehetőség(jobb középső), ezért érdemes elfogadni, majd magát a küldetést renegát módon megcsinálni... A románcoknál is ugyanígy működik a semleges opció megoldás, bár lehet néhány karakternél jó a renegát válasz is, de ez elég egyértelmű... (ha a renegát opció az hogy takarodj a francba, a semleges meg az hogy barátkozzunk, akkor ki lehet találni hogy melyik vezet románchoz:D)
  • horpeti
    Annyit dumáltatok a sentinelről, hogy megjött a kedvem hozzá. Az inflit meg is untam insanityn is, mert verhetetlen a taktika... Amíg sz*ptam vele kis szinten, addig volt "izgalmas", de így, hogy 18. szintűre fejlődött, így már gyakorlatilag tök mindegy, mi jön szembe. De nyilván majd egyszer befejezem, főleg ha jön az ME3. :D

Renegate csaj lesz, legalább olyanom is lesz.
    Kérdés sokadszor: ha pl. lojális küldetésnél, vagy csapattárs beszélgetésnél a renegate-t választom (nincs idő, nem fontos, nem érdekel), akkor az kihatással van a csapattag viselkedésére? Gondolom attól még ugyanúgy meg lehet csinálni.

Pl. ha románcolni akarok pasival, akkor nyilván a renegate az lehet kőbunkó válasz is. Annak ilyenkor szintén nincs értelme, mi? Mert akkor bizony nem fognak megdugni... :DDDDD Ez a része paragonnal vhogy könnyebb, mert a jó viszony kifejezése ad paragon pontot, viszont pl. Kellynél flörtölni renegate vonalon is lehet??

Pl. Elejtelek az elkapnálak helyett... meg nem bókolok neki paragont... akkor sose fog meglágyulni, és vacsizni, táncolni, nem? szal itt be kell "áldozni" a renegatet...nem? Vagy igazi renegátnak se barát, se nő ,se pasi, dögöljön meg mindenki? :D
  • Pares
    Nem Mordinra gondoltál? Ő Salari.

Amúgy az tényleg nagy volt, amikor elkezdett énekelni!
  • Pares
    Haha! És ott mit írtam? Nem össze-vissza (kb., nagyjából...) 10-et?
    Látszik hogy teljesen triviális dolgokba kötsz bele.

• krisztajo
    KP27 Én sosem szerettem a színtiszta varázsló kasztot és az adept itt gyakorlatilag annak felel meg. Úgyhogy az nem valószínű, hogy kifogom próbálni.
    Fenrir! Engem abban a játékban ahol lehet női karival játszani nem igazán vonz, hogy kipróbáljam a másik nemet is. Így is sokkal több olyan játék van ahol csak férfi karival lehetek. A toborzó nekem is beszólt pedig én nagyon paragon voltam. Szerintem ha csaj a főkari akkor mindenképp benyögi az a dumát.
    Számomra az egyik legemlékezetesebb jelenet kedvenc aszári doktorunk nagy áriája volt. Na attól majdnem padlót fogtam!
  • KP27
    Szerintem nektek kettőtöknek össze kéne ülni sörözni egyet :D
  • Sir Quno Jedi
    #7076, még ezen az oldalon ugye! Mielőtt hazugsággal vádolsz valakit, jobb lenne, ha emlékeznél mit írtál pár hzsz.-szel lejjebb! :D
  • PeeTeR
    pedig az asvanykajtatas kurvajo :DDD
    legalabbis en mar masodszor kezdtem el vegigtolni es nem ugy alltam neki egyiknek sem hogy o bazeg kocsog scanner meg káci szondak :D
  • KP27
    szerintem snipert vagy shotgunt. a dlc-s shotgun nagyon ütős.
  • KP27
    én a negyedik végigjátszásom után egyszerűen meguntam. szedtem le egy trainert ami ad nyersanyagot. első négy végigjátszás alatt szkenneltem mint a kisangyal, mostmár egszerűen nem tud érdekelni, mondjuk elsőre is idegesített.

a szkennelésre (nem) fordított időt inkább arra használom, hogy több kasztot is kipróbáljak. soldier,vanguard, adept megvolt insanityn, most sentinel-t és infiltratort fogom kipróbálni. a mérnököt talán majd egyszer, valahogy az az egy kaszt, ami abszolút nem tud érdekelni.
  • rexsimus
    upsz :(
  • rexsimus
    http://kephost.hu/image-6670_4B8BF99B.jpg
    :D
  • Pares
  • Pares
  • Calver
  • penge96
  • horpeti
    Én próbálok max. 2-3 bolygót scannelni egy huzamban, és akkor talán nem kapok hülyét.. :)
    Kellett 40k irridium a 2 géppityu fejlesztésre, nagyon nem akartam megcsinálni, nem is csináltam meg 2 küldetésig, de aztán csak megcsináltam, és sokkal jobb, hogy 60%kal erősebb a fegyó:D
  • Pares
    Végülis én nem neked válaszoltam... te kezdeményezted ezt az ún. "vitát". De tökéletesen egyetértek veled. Mi ketten valószínűleg sose fogunk tudni normálisan kommunikálni, bár én szívesen megtenném.
  • gfreak
    hagyjad nyugodtan, végülis 'laza vagyok, leszarom' :DDD

teljesen esélytelen hogy mi ketten normálisan kommunikáljunk, az általam már korábban taglalt okokból kifolyólag (tudod, irónia, humorérzék, szövegértelmezés, stb), max beraknál még ötven különböző facepalmot...
  • Doom 4
    Hát a videón legalább én is röhögtem!