Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meghal Shepard és annyi?XDgondolom akkor ez csak a Story befejezése után mukodik mert márcsak nem fog meghalni a vége elottXD
PSN ID:misi2mezei
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha az olyan alap dolgokat nem érted meg, mint például kit üldözött Zaeed, akkor igazán nincs mirõl beszélni, csak akkor legalább ne azt írd, hogy a játék kusza, hanem azt, hogy te nem érted az összefüggést.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy percig nem éreztem a játék során, hogy kusza, rendezetlen vagy valami hasonló lenne a történet, szerintem nagyon egyben van az egész játék.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
epic
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
És igen, magyarul is megvannak a DLC-k
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bár attól tartok, hogy ez inkább csak egy ilyen néhány másodperces de...
Ezért is írtam az ME1et. Ott a Normandy fedélzetén végig ehhez hasonló szól miután az egyik társadat ott hagytad.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a videó amugy akkor van pl mikor a fõmenüben intrózik.
meg amikor kivülrõl mutatja a normandy sr2-õt.
de most ebbe nem akartam kbelemenni. renderelés amúgy és nem cgi...nah most jobb? <#wink>#wink>
Annyi hogy átmész az omega4relén és kinyirod a begyüjtöket egy öngyilkos küldetésben.
Ez kb 5-6óra a többi toborzás volna meg a party lelkivilágának ápolása.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
de leírná egy spoilerben te vagy valaki a története? a fõ story-t.
és miért van hogy jack lojális volt, és egy idõ után meg nem...?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Vagy mint az elsõ részben mikor választasz, hogy ki maradjon lenn a bombával a klónozóüzemben. Na utána is a hajón ezt a kicsit búskomor zenét hallod. Ezt sem találtam az OSTtben. Nem tudja vki, hogy hol találhatom meg?
Elõre is kösz!
de van egy lila fingom, hogy ezt az egész játékmenet szüli meg, vagyis nem csak a relén bellüli dolgokkal lehet befolyásolni.
Amúgy játékon belül a legegyszerûbb aktiválni, és is ott csináltam, de EA akknak mindenképpen lennie kell.
You\'ll Never Walk Alone
Nem akarok lámának tûnni, de megvettem az eredeti(standard, nem gyûjtõi)
változatát a játéknak, amiben mellékelve volt a cerberus online kód és azt !!írták!! hogy ezzel le lehet tölteni a Zaeed DLC tartalmat ingyenesen, de nekem sehogyan sem sikerül. A ME2.com oldalon(asszem) a Zaeed képe alatt ott van hogy download de rákattintva csak a képét nagyítja ki.
Kérdés: Csak a gyûjtõi változathoz jár ingyenesen ez a letölthetõ tartalom, vagy én cseztem el a mûveletet. (kér vmi promo kódot ami 1200pontba kerül amit meg kéne venni).Sajnos ebben elég kezdõ, laikus vagyok. Nagyon lekötelezne vmi öreg profi játékostársam segítsége. Ha vki tud számomra megoldást adni, legyen kedves pontokba szedve egy-egy mondattal leírni a helyes mûveleti folyamatot ami a DLC letöltéséhez vezet.(Ea online és Bioware online
reggem van).
A "VALAKI" segítségét elõre is köszönöm. Üdv
ha csak 1 lenne, akkor minden karakter helyett 1 valaki lenne a videókban.
attól is függ, mit döntesz, kit hová küldesz.
ha jól választasz, aúgyértve jó döntéseket hozol, akkor jól alakulnak a dolgok.
az elején például ha a négert küldöd az ajtó bellülrõl való kinyitására, akkor õ megdöglik, mikor be akarják csukni az ajtót, a balek kihajol, és ellövik a bajszát...
One man\'s hero, is another man\'s demon...
De mégis mivel lehet befolyásolni, hogy ki hal meg és ki nem? Elvégre átvezetõ videókban halnak meg, te nem tudod befolyásolni.
A másik meg akkor halt meg mikor a túlélõkkel visszaküldtem. Az meg Zaeed volt a DLCbõl.
Még egy harmadik dolog. Olvastam van olyan verzió, hogy ha nagyobb balfasz vagy mindenki megadja magát. Az hogy jön össze?
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
na ezt honnan lehetne megszerezni? 😄 hamár bennevan a fáljlokban
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Zaheed bosszut akar állni (faszomse érti hogy kit kergetett), Garrus a pajtiával akar leszámolni, és sorolhatnám....
Tisztára azt hittem mintha a Joshi Bharat-ban lennék vazze.
mire elidultam volna a reléhez azt se vágtam most mi a faszt keresek itt, olyan mintha az omegáról ki se kéne mennem, csak be a relébe azt ennyi.
túlságossan nem lineáris, azé vannak határok is....<#vigyor3>#vigyor3>
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
nehogy besértõdj ezen...
mondjuk az tényleg kicseszés amit az Adept-el mûveltek, de legalább õ még tud bontani shielden kívül mindent... sõt, még azt is ha energy drain-el. viszont teljesen megszûnt az ellenfél halálra CC-zése, ami kellemetlen, mert átkozottul szórakoztató volt amikor fél ellenséges sereg a levegõben lebegett hála az összes biotic képesség és adrenalin burst jól kombinált bevetésének <#vigyor1>#vigyor1>
de legalább Throw még mindig szórakoztató kis erõ maradt, fõleg Husk-ok ellen - beállsz, célzol, és élvezkedsz <#hehe>#hehe> még futkározni se kell, olyan rövid a cooldown h szép sorban kaphatja szét az ember az unszimpatikusokat. <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"