Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mellesleg, ha 1x végigviszed a 2-t akkor újrakezdésnél választhatsz bónuszképességet.
mondom.. akkor importáld újra az ME1 karaktered... a végigjátszásért ugyanúgy járnak bónuszok, nem mindegyik.. de azért járnak.
Tudom, hogy nem menti át a skilleket. Csak a cselekményeim számítanak.
Nekem pedig anno csak azt a kettõt ajánlotta fel és harci adeptusnál.
blackfire001
Új játékot kezdtem, importáltam a ME2 végigjátszott "élharcos" karakteremet, lement az intró, aztán ugye élesztgettek, és ekkor nemvolt olyan ablak, hogy válasszak kasztot.
Viszont alapból 24-es szintû voltam, és minden képességem ugyan úgy megvolt. De én nem akarom megint ugyan azzal... :S
Ha ugyanazt a karaktert importálod, amivel végigvitted a 2. részt akkor nem is válthatsz class-t. Viszont miután meglesz a prof. utána egyszerûen bemész a laborba és a protoypes szekcióból kiválasztod az újraspecializálódást és ami spec képességeket feloldottál az elõzõ végigjátszás alatt (amelyik segítõd lojalitását elnyerted) abból választhatsz magadnak egyet. összesen lehet 1 ilyen skill-ed.

Ha más típusú karaktert akarsz kipróbálni, ahhoz új játékot kell kezdened, akár ME1-es import karakterrel akár simán cska new game által.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Calver
képességeknél 75-ször kell használni (singularity/szingularitás esetében ez annyival megoldható, hogy eltolod Spectre státuszig adept-el, addigra elég magas szintû leszel h rakj rá pontot, és elnyomod 75-ször - én is annak idején így szereztem meg Vanguard-omnak), fegyvereknél pedig 150 ellenfelet kell vele megölni... vagy konzollal simán megadod magadnak az achivement-et.

"The trees move. Do you not see it?"

Ahhoz hogy választhass bonusz képességet az elsõ részben, ahhoz nem a végigjátszás kellett, hanem hogy teljesítsd a megadott feltételeket. Adott fegyverrel például meg kellett ölnöd x mennyiségû ellenfelet (fene sem emlékszik hogy mennyit, de ha átmész az ME1 topicba biztos megmondják neked). Biotic képességek esetében x alkalommal kellett használnod (ha sebzõ volt akkor sebezned is kellett vele, nem volt elég csak úgy eldurrogtatni a vakvilágba).

Új hardcore karakter indítása esetére ajánlott egy minimum 50. szintû karakter áthozása , Zaeed+ collector karabély, +1 bónusz skill. Nálam eddig ez a sorrend hardcoreon: doki, krogan küldi. Archangelért nem mertem bemenni 😄 (nemcsoda)...még.

Azt csak nem várod el, hogy ME1-bõl bónusz-skilleket áthozza ide... eleve, teljesen átvariálták a képességeket, meg mindent. Ez az egyik. a Másik:
Me1-ben azt választhattál bónuszskillnek amit elég sokszor használtál, nem csak azt a 2-t... fegyvereknél ölj meg 150 enemyt vele asszem, skilleknél használd 75x... minden feloldható így.
Me1 karaktert importálj, kapsu jutalmat az 1-bõl való importálásért, és kapsz a ME2 végigjátszásáért is ÉS válthatsz kasztot... mindenki jól jár 😊 Anyni a hátránya, hogy nincs meg az elején minden fegyver/páncélzat... de hát istenem..
blackfire001
Hali!
Kijátszottam egyszer élharcossal a játékot.
Most szeretném újrakezdeni a legnehezebb szinten (bónusz tapasztalattal, pénzzel, meg nyersanyagokkal), viszont nem választhatok újra kasztot. 😞
Importáltam ugye a ME2 mentést, de csak a kinézetét befolyásolhattam, a képességeit nem. :S Nincs erre vmi megoldás? Mert én most más képességekkel a legnehezebb szinten is megpróbálnám (úgy, hogy kapok bónuszokat).
Nem emlékszik valaki az ME1ben vagy adeptussal vagy harci adeptussal még a karaktergenerálásnál lehetett választani egy extra képességet. Szingularitás vagy gépkarabélyok volt a két verzió. Ehhez elõbb egyszer végig kellett tolni vagy...
Mert most nem igazán akarja beadni. Gondoltam úgy viszem végig a ME2õt újra, hogy elõbb az 1et is megcsinálom.

Elõre is kösz!
DLC rohadtul nem frissítés lol... Am meg nem kell új crack, hogy hogy varázsolhatod fel a DLC-t azt meg ne tõlem kérdezd
hát vmi van nem? 😊
dlc vagy vmi
õõõ.. van hozzá már patch? O.o
hy all

nekem nem eredti a játék és az lenne a kérdésem ha leszedem a frissítést rá akkor keresnem is kell rá egy új cracket vagy simán lehet vele játszani.

ja és mi van rajta egyáltalán érdemes letölteni?

köszi
Az a baj, hogy a lojalitásos küldik nem opcionálisak. Ha az eltervezettnek megfelelõen akarod befejezni a játékot (shepard életben marad hogy küzdhessen a befejezõ részben) akkor meg kell csinálnod õket, különben elhal mindenki mellõled. Minimum 3, de inkább 4 személyét muszáj lesz megcsinálni, mert nem marad aki a végén kisegítsen.

Emiatt szerintem nem igazán illeszkednek a mellékküldetések közé.

Szerencsére itt már nem copy-paste alapbázisok vannak (aminek létét bár nem szeretem, sok tekintetben megértem mivel ha vannak standard építõelemek, akkor azokat gyártani és összerakni is egyszerûbb, így gyakoribbak is lesznek, gyorsabban összerakhatóak és fenntarthatóak azok a bizonyos eldugott bázisok).
Ez valóban jót tett a változatosság utáni vágyaknak.

Az élõvilág is kicsit bõvült, bár eltûntek a korábbiak (a rákok, meg volt valami másik állatfajta is, valami szarvasféle az ME1 egyik bolygóján), kaptunk helyettük másokat (majomba oltott rágcsálókat például).

Amit kicsit azért sajnálok, hogy a belterek még mindig túl puritánok (elsõsorban a bázisoké, de sajna a reklámokat és pár vizuális effektet leszámítva a lakott terüeltek sem lettek éppen életszerûvé/élhetõvé varázsolva, pedig pár kiültetett növény azért sokat dobott volna az összképen).

Figyelembe nem véve, hogy a Missions vagy Assigments fülecske alatt találhatóak, azokat tekintem mellékküldetéseknek, amik opcionálisak, nem kötelezõ õket megoldani. A lojalitás küldetések mellékküldetéseknek veszem, mivel opcionálisak, nem kötelezõek, csak ajánlottak, ugyanakkor van közük a fõ történetszálhoz is. De ott sem mindengyik a fõszálhoz tartozik, például a DLC-s Zaeed lojalitás küldetése is más dolgokat tisztázott. Szóval van olyan mellékküldetés, ami valamilyen módon (legalábbis nekem olyan benyomást keltett) kapcsolódik a játék fõsztorijához (Repaerek, Collektorok, Cerberus, Protheans), és vannak, amik más dolgokkal állnak kapcsolatban.

Észrevételem szerint a mellékküldetések és a fõküldetések közti összefüggések benne vannak a játékban, ugyanakkor túlzottan nem is keverik össze a két küldetéstípust. Viszont valamiért jobban összeillõeknek tartom a mellék- és fõküldetéseket, lehet hogy csak azért, mert most vizuálisan se lehet megkülömböztetni, hogy: Ez a része a játéknak jól ki van dolgozva, szóval fõküldetés, ez meg egy sivár, kopár és csupasz bolygó, copy-paste bázissal, szóval egy mellékküldetés.

Úgy éreztem, jobban összeállt az egész játék.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Stimmt.
Csak akkor már bõvítsük a listát, mert a geth-ek miatt még két karakter sztorija is közvetetten kapcsolódik a reaper-ekhez, mert ugye a geth-ek kapcsolatban álltak (gyakorlatilag meggyõzve és közvetlenül irányítva bizonyos szintig) a reaper-ekkel.

Az eredeti felvetés meg arra kérdezett rá (DarkSector jóvoltából) hogy hol van olyan mellékszál, ahol csinálsz valamit és az konkrétan kapcsolatban áll a kaszásokkal (ez az én értelmezésemben nem közvetetten, más kapcsolatokon keresztül levezetett kapcsolatot jelentene, de ráadásul még csak nem is mellékszál volt a válaszodban leírva hanem fõvonalas szál).

Huhh. Kezdek már én is belebonyolódni. <#vigyor2>

Az okés, de tudod én még nagyban gépeltem az irományomat egy korábbi válaszodra mikor te ezt leírtad késõbb.
Én azt nem láttam míg be nem fejeztem az irományom.

Így persze, úgy tûnik újra leírtam amit te is leírtál (csak én hosszabban, meg arra is kitérve hogy ez még ilyen kis léptékben is miért volt rossz lépés szerintem).

Nem vagyok villámkezû na. <#vigyor>

Eh, csak dokkolj újra be és kész.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Te mit értesz mellékküldetés alatt (nem kötekszem, tényleg érdekel, mert többen látják mellékfeladatnak például a lojalitásos küldiket is, amik ha jól belegondolunk tényleg azok lennének más történetvezetés mellett de itt nem oda sorolódnak, viszont mégsem kritikus pontok)?

Mármint melyikeket?

Mert a programban ezek a assignment részlegben gyûlnek a journal-ban.

Ide sorolódik a Normandy-ról felszedhetõ 3 feladat, 6 feladat Omega-n, 8 feladat Illium-on (ebbõl az egyik igazából 2 részbõl áll), 3 feladat Tuchanka-n, 4+1 feladat Citadel-en (+1 az interjú ami igazából nem tényleges feladat de én azért iderakom).
Ezen kívül van még 19 N7-es típusú küdletés. Ezekbõl 13 sima scan-nelgetéssel fedezhetõ fel, míg a maradék 6 vagy ezekbõl összeszedett infók után nyílik meg vagy "jutalmul" kapjuk (ilyen egy van).
Ja meg ugye ezekhez még pluszban jön a DLC miatt 1 (az eredeti Normandy roncsának felderítése), a másik DLC (Zaeed) ugyanis toborzós ami meg fõvonalas feladat.

Ezekben sajna nem igazán vannak kapcsolódási pontok a sztorihoz, inkább talán egymáshoz van némi közük, de az ilyenek úgyis jönnek egymás után míg a teljes szálat fel nem göngyölítjük.
Sajnos ezek a mellékesek a fõvonaltól függetlenek.
Metódusukban meg követik az elsõ rész jó öreg, kissé fakó megoldását, hogy helyszín megadva, lemész, gyilkolás, vége (annyi hogy itt nem kell elõtte furikázni a sivár tájon, csak hogy bemenj egy föld alá benyúló, elég sablonos kinézetû és szerkesztettségû bázisra), avagy állomásokon lótifuti. Nem csak ebbõl állnak, erre azért odafigyeltek végre, de túlnyomó többségük sajnos ezzel jellemezhetõ és ennyirõl szól csupán.

Pontosabban talán annyi tényleg igaz, hogy van ami egy fõ feladatból származtatódik le (például ilyen mindjárt lesz 2 is Omega-n, egyik Garrus feladata közben egy bizonyos felszedett tárgy által aktiválódik, másikat meg a prof adja hogy ha már úgyis arrafelé tekergünk amerre, akkor nézzünk már utána valakinek, de ezeken kívül lesz iylen jelelgû kapocs például Citadel-en is).

Szervesen, vagy érintõlegesen abban az értelemben, hogy infóügyileg támogatná a fõ vonalat, így hirtelenjében nem emlékszem mellékküldetésre, ha van akkor simán csak elfelejtettem megemlíteni. Ebben az esetben természetesen a hiány az én hibám.

Ja de egy mégis eszembe jutott, az Archeological Dig Site, aminek a végén egy már az elsõ részbõl ismert bejátszássorozat 1 másodperccel kibõvített változatát láthatjuk, ami okozhat elképedést ha még nem jutottunk el a sztori utolsó negyedébe.

Az összes többi (Awakening, Freedom's Progress, Citadel pofavizitje, toborzások, lojalitások megszerzése, Horizon, Collector Ship, Derelict Ship, Omega 4 Relay és a végsõ helyszín) a fõsztori alá tartozik (missions kategória).

menj vissza az omegára és kész😄nem kell hozzá tul sokat gondolkodni....

PSN ID:misi2mezei

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jóra gondoltam, rosszat írtam. Mivel a Collectorokat közvetlenül egy reaper irányította, ezért az ö bármilyen cslekedetük semmilyen módon nem vonatkoztatható el a reaperektõl.
ez az egész játék olyan mint az Armageddon címû film elsõ 1 órája amikor összeszedik a csapatot a föld megmentéséért

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Sziasztok! Még nagyon az elején vagyok mentem Mordinért meg ott van ugye Garrus is na most mivel én a dokit szerveztem be elõbb, így utána azonnal a hajóra rakott vissza akkor most Garrust már nem tudom elhozni onnan vagy mit kell csinálni?

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Metalmilitiakid
én is épp ezt mondtam ha figyelmesebben olvastál volna " Omega lett volna a kezdet"

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Részben egyetértek. Valószínûleg csak tesztelték a vírust abban a rühes nyegyedben, de azt azért nem mondanám, hogy nem volt annyira veszélyes... Pár hét alatt szinte az egész negyed kihalt, az utcákon égették a hullákat. Csak azok élték túl, akiken Mordin segített, és akik emberek voltak. A hullák helyébe meg fokozatosan beköltöztek a Vorchák.

A Councilt nem keverném bele, mert olyan szinten nem terjedt el az egész, ráadásul a törvénytelen Terminus rendszerek bûntanyáján, Omegán járunk. A Council finoman szólva is leszarja, hogy mi folyik ott, fõleg ha meg se mentettük õket, és embereke irányítják.
Azonban ha nagyobb mértékben elterjedt volna a vírust, és mondjuk az egész Omega lakossága kihal, csak az emberek meg a vorchák maradnak élve (utóbbiak pedig simán eltüntetik az elõbbieket, ha már csak a létszámukat is nézzük), az már egy nagyon komoly konfliktust szõhetett volna, és nemhiszem, hogy abból az emberiség jól járt volna.

Mordin pedig egy nem mindennapi zseni. Igazi csodabogár. A játékban is így emlegetik, akkor meg? Az sem igaz, hogy nem állt mögötte valamilyen szervezet, mivel ha jól emlékszem Aria-nak nem jött jól ez a járvány, és meg akarta állítani. Mordin egyébként meg is említi, hogy jobban szeret szar körülmények közt, kevés felszereléssel dolgozni, mert nagyobb a kihívás...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem beszélve arról, hogyha sikerül a tervük (amit szintén nem a Vorchák terveltek ki, szerintem), akkor a Collectoroknak sikerül egy igen erõs pozíciójú központot a Terminusz rendszerekben a saját támogatásuk és irányításuk alatt lévõ Vorchák kezébe juttatni.

Ahhoz az Omega, egy kimondott bûnbarlang túl kicsi hely.
Egyszerûen többre mentek volna ha valami idegen faj kolóniáján eresztik szabadon a vírust, ahol vannak emberek is. Így hogy egy bûntanyán tört ki, annak is a lepusztultabb részében, amit karantén alá is raktak, az nem váltana ki össznépi fellángolást.

Valószínûbb, hogy tesztelni akarták a vírus hatékonyságát, mielõtt teszemazt továbbfejelsztik vagy nagyobb léptékben bevetik és kapóra jött nekik a baromi agresszív és szapora vorcha faj itteni "lerakata". Végülis a tényleges elszenvedõk akiket láthattunk 2 fajból kerültek csak ki (batarian, akiket sokan rühellnek, meg Garrus faja). Az összeugrasztáshoz ennél azért több kéne, mert így még mindig csak ott tartanak, hogy a tanácsot alkotó 4 fajból 1 van aminek néhány tagja elkapta a betegséget, 2 meg nem, 1 pedig immunis rá. Plusz ugye az asari fajjal is vigyázni kell, mert õk meg bárkivel kompatibilisek (így hordozói is lehetnek a vírusnak). Ha teszemazt fellép egy mutáció, ami átterjedhet emberre akkor máris oda a nagy terv.

Meg aztán a reaper-ek valamilyen szinten igénylik az áldozatokat amiket majd begyûjthetnek/eltakaríthatnak (fene tudja miért csinálják pontosan amit csinálnak, lehet hogy a fennmaradásukhoz kell nekik a rengeteg fejlettebb szerves életforma amit feldolgozhatnak). Namost ha a betegség jól mûködik és komoly halálozások lesznek, kvázi fajírtásba átcsapva gyûlöletbõl vagy simán csak az elhulló áldozatok miatt, akkor nem marad esetleg elegendõ betakarítanivaló.

Annyira meg nem volt komoly az a járvány sem, ha egyszer egy magánforrásokkal rendelkezõ doki (még legyen bármilyen nagy koponya, nem egyedüli zseni és nem állt mögötte hatalmas szervezet ami pénzelte a kísérleteit) rövid idõ alatt ki tudta fejelszteni az ellenszert. Amennyiben a betegség egy fejelttebb helyen üti fel a fejét akkro jelen formájában baromi gyorsan semlegesíthetné elméletileg bármely fejelttebb faj.

Mi a céljuk a járvánnyal? Eléggé egyértelmû volt. Lassacskán kihalna mindenki körülöttük, õk meg ugyebár immunisak, így lassan elfoglalták volna az egész Omegát (ha máshol is széteresztik), ráadásul mivel az emberek is immunisak (szerintem szándékosan gyártották ilyenre), ezért a nem-vorcha és nem-ember lakosság nem õket, a primitíveknek tartott vorchákat fogja okolni, hanem az embereket kezdik okolni. Ahogy láthattuk, az embereknek bújkálniuk kellett a negyedben, mert sokukat szabályosan kivégezték a nem-ember zsoldosok...

Metalmilitiakid
Omega lett volna a kezdet és a tovább terjesztették volna . Nem hiszem hogy a Collectoroknak túl nagy haszna lenne abból ha csak Omegan eltolnak egy vírust ami még nem is öl meg mindenkit .

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Igazán nem értem, mi a bajod a mellékküldetésekkel. Ezerszer érdekesebbek és jobban ki vannak dolgozva, mint az elsõ részben. És ha nem is oltári nagy mértékben, de mellékesen kapcsolódnak is a fõ történet szálhoz, plussz infókat adnak a történetrõl.

Az elsõ részben SEHOGY nem kapcsolódtak a fõküldetéshez a mellékküldetések. Ha az emlékezetem nem csal abból álltak a mellékküldetések, hogy vagy a galaxistérképen, vagy a Citadellán valamit hallottunk valakinek a gondjáról, aztán vagy még magán a Citadellán kellet valakit jobb belátásra bírni, vagy kaptunk koordinátákat, és mehettünk egy 1 a 100-ból kopár bolygóra gyilkolászni. Kinézetileg is hihetetlen selejtül voltak kivitelezve. Szóval hol volt valójában kapcsolat?
Az egyetlen dolog, amivel a ME1 mellékküldetéseit össze tudom kapcsolni, az a Cerberus, az is csak annyiból állt, hogy egy csomó Husk meg mittomén legyilkolászása után megtudtuk, hogy ez mögött is a Cerberus állt... Szóval ennyi.

A mellékküldetések az egyhez képest minden tekintetben jobbak lettek. Ha pedig a lojalitás missönökrõl van szó, hát tudod, "valamit valamiért", és jól meg vannak magyarázva, hogy miért.

Már megszoktam, hogy vannak olyanok, akik ilyen divatfikázási szindrómákban szenvednek, ahelyett, hogy elgondolkoznának a dolgok felett, rögtön fikáznak.

ui.: ha arról a bizonyos bossról van szó a játék végén, és valamiért nem tetszik, emlékezzetek csak vissza, hogy az egyes végén milyen volt... Cyborh-Zombi-Ugri-Bugri-Béka Saren. A 2-esben meg azért valahogy meg is magyarázzák és összefügg a történettel.

Ron Ragm
Viszont az nem magyarázza meg miért csak Omegán van járvány.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Metalmilitiakid
hát igen , de viszont ha az emberek összefognak más fajokkal szövetség szinten akkor nehezebb lesz embereket rabolniuk, ezért kell a fajokat az emberek ellen fordítani

Ron Ragm
Persze, mivel õk rendelték meg a járványt.

Speciel a vorhca-kat sem hatja meg a járvány, nem csak az embereket.

Miután végeztél mind Thane, mind Garrus saját feladatával, akkor ott lesz azon a szinten ahol a C-Sec iroda is van, két ücsörgõ asari (balra kell elindulni az irodától és a lépcsõ közelében egy sarokban ücsörögnek) akik közül az egyiknek kell az "okmány". Nem biztos hogy Thane feladatát is el kell hozzá végezni, de volt aki nem találta meg õket csak miután mindkettõt megcsinálta.

Nem kell szkenelnem a képregényt, fenn van a neten. Ez angol nyelvû. Ide magam is feltettem:

Mass Effect (képregény) - Redemption 01 of 04

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ron Ragm
Szerintem az inkább csak egy mellékhatás, emberekre azért nem hat mert õ nekik van szükségük rá, hülyék lesznek elpusztítani a nyersanyagot ami kell nekik.

Metalmilitiakid
sztem meg azért van a járvány hogy az emberek ellen fordítsák a fajokat (mivel az emberekre nem hat így azt hiszik õk a fertõzõk) , és ha ez sikerül akkor senki nem fog velük foglalkozni

Ron Ragm
Ahogy már a játék elején is mondják, Collectoroknak szokásuk volt rabszolgákért technológiát cserélni. Gondolom a vorcha üzletet kötött a collectorokkal, hogy szolgákért cserébe odaadják nekik ezt a "technológiát" hogy így nyerjenek kontrolt Omega felett.

Mi biztos ugyanazt a játékot játszuk? <#confused>

Az hangzik el tõle hogy a collector egy olyan csoport akiknek megvan a technológiájuk arra, hogy ilyen mesterségesen elõállított vírust készítsenek. Merthogy azt említi, hogy a betegséget okozó vírus mesterséges eredetû.
Csak a vorcha-k és a collector-ok neve hangzik el a szövegelésében és a collector-okat is csak azután említi meg, hogy megmondjuk kiktõl jöttünk és hogy ellenük kéne segítség.
Reaper-ek szóba nem kerülnek.
De ha nekem nem hiszel hallgassad meg újra a szöveget itt:
Mordin toborzasa

Richardx:

Területszerzés, plusz ahogy a rondaság mondja a létfenntartó rendszernél, miután mindenki kipurcant naggyá teszik õket (vorcha-k) a collector-ok. Hogy ez miben nyílvánul meg és hogy miként kapták ezt a megbízást, na az tényleg nem derül ki.

Metalmilitiakid
nemtom de én tuti nem nyomtam rá 😄 SG WINZ 😄

sziasztok
fellegvárba találtam hamis azonósítókat azt kinek kell odaadni?és õ hol van?
sziasztok%
õ és ez hogy jön az én elõzõ hsz-emhez? 😛
Metalmilitiakid
Na már sikerült felvinnem Kelly t vacsorázni a kabinomba egész jól haladunk de sajnos még semmit nem nem mutattak hogy mi történt szóval sztem csak beszélgettek 😞

Az meg a másik, hogy a vorchák a Collector-oknak dolgoztak, habár arra így elsõre nem jöttem rá mi a céljuk a járvánnyal... :S
Jó de Mordin azért kell, mert tényleg szükséges a tudása Collectors ellen, nemúgy mint pl. Garrus aki úgy "mertmértne" alapon tart velünk.
Mordin recruit missája konkrétan arról szól, hogy karantén, fertõzés, megoldás, etc. Még el is hangzik a Reaper szó nem is 1x.