19778
-
Hoz_Hun #7211 Mikor solider-rel játszottam végig, kb 5 bolygót szkeneltem le. Fejlesztéseim nagy része benn is maradt. Az öt lépcsős cuccokból 2-t meg lehet venni pénzért, azok megvoltak, meg amennyiből a kezdeti repi ásványból futotta. Szóval elméletileg lehet élni szken nélkül.
Az más kérdés, hogy én ott duplán szoptam, mert zavart a renegade csaj T1000-es kinézete, szóval a kezdő Platinum készletem egy az egybe ment is Medi-Bay-re. Ez be is tette az ajtó a Sinper Rifle meg medikus cuccok fejlesztése előtt. A főgenyónál ott szteppeltem a kemény 5 darabos Medi-gél készletemmel. -
#7210 Mi a különböző ismertetőjele? Mármint, hogy melyik bolygón milyen nyersanyagból van sok! -
#7209 ez jól hangzik:) hol találok erről leírást? -
#7208 jaja, hasonló szitu, vasárnap este, egy 'játszom még egy kicsit' felkiáltással bepattantam a gép elé nyolckor, és tizenegy körül 'szkenneljen többet a tököm' felkiáltással hagytam ott a játékot, mert háttérzene helyett azt hallgattam, hogy pattannak el az idegeim...ha ennyi nyersanyag kell a mi kis szaros fejlesztéseinkhez, mennyi kellhet ahhoz hogy ez a világ élet és fejlődőképes maradjon? és vajon azt is szerencsétlen űrvagányok gyűjtik be, egy fásult tökösgyerek kommandóval a fedélzeten? legalább egy normális kantin lenne a hajón, ahol szerencsétlen trigger-happy társaim szétihatnáka fejüket, meg egy pár űrlotyó...a crewm helyében már fellázadtam volna, Shepard valagáb dugtam volna egy szaros szondát, kilőni valamelyik bolygóra, aztán elkötném a gépet és nyomnám mint fejvadász...
(különben pont ezt remélem, hogy ha lezárják a trilógiát, a következő valami jópofa fejvadászos megmozdulás lesz...már ha lesz hol fejeket vadászni :D és lehetnénk kroganok :D ) -
Pares #7207 Én estem neked? Olvass vissza, kérlek! -
Pares #7206 Dehogyse nincs. Akár a save-edet is módosíthatod, és annyi ásványt írsz be magadnak, amennyit csak akarsz. -
#7205 nincs vmi csít/trainer? :) -
#7204 írd már le még párszor plz. -
Hoz_Hun #7203 Amikor először toltam az ME2 én is rongyra leszoptam az össze arra járó bolygót. Minden rezdülésre lőtem a szondát. Az ötödik Depleted rendszer után, gondoltam ez nem lesz így jó. Ugyan az; Iridium meg a Palladium lehúzta a Normandy seggét, a többi ásványak meg nyalhattam az üres helyét. Most már... igen lejjeb adatam a szkenelést. Szükséges cucc meglegyen. Ha specifikusan keresek, gyakran csak megnézem, hogy néz ki a bolygó (abból lehet tudni melyik ásvány van rajta több) aztán vagy szkenelem vagy nem. -
#7202 pixxel vigyázz, mert eretneknek bélyegeznek meg, és élve eltüzelnek, máglyán :D (különben egyetértünk, de ne mondd el senkinek! :D )
ez a nyersanyaggyűjtögetősdi az idegeimre ment nekem is - az ME1ben nem volt kötelező, és nyugodt szívvel leszarhattuk hogy összejött-e a húsz nehézfém vagy nem :D remélem a háromra ezt vagy kidobják, vagy opcionálissá teszik, és kitalálnak valami okosabbat...egyáltalán, mi a tökös gyerekek azért repkedünk jobbra-balra, hogy rohadtul megmentsük a szénalapú létformákat...most akkor mi a bánatnak kell nekünk nyersanyagokat gyűjtögetni...elképzelem ahogy az ötödik flotta indul a durva csatába agethek ellen, és párszázezer telepes azért ha meg, mert útközben találnak egy ércben roppant gazdag bolygót, és nehogy má' ezt nem gyűjtjük be felkiáltással vadul nekilátnak nyersanyagokkal buzulni..
Pares, rád több betűt már nem fogok elpazarolni, gondoltam a tegnapival lezárjuk végre, erre ma jöttél és nekemestél, aztán meg áldozat lettél, mert ugyebár mindenki láthatja hogy micsoda egy szabadszájú bunkó vagyok...de legalább felvállalom (I am what I am...mint a Popeye :D), viszont megigérem ha nem szólsz hozzám többé, én sem küldelek el a vérbe ;) ez szerintem egy korrekt üzletnek tűnik :D és így a többi fórumozónak sem azt kell olvasgatnia, hogy folyik itt a szájkarate :D -
Pares #7201 Nagyon, nagyon, nagyon szerény véleményem szerint (remélem senki nem veszi ezúttal sértésnek, vagy nagyképűsködésnek, vagy stb.) a szkennelést sose a Makózás lecserélésére szánták. A szkennelést az első rész "szkennelésével" lehet összehasonlítani (aminek gyakorlatilag haszna még nem volt a játékban, mivel nyersanyagok se kellettek), míg a Makózást a Hammerheadezéssel. Természetesen szvsz. Remélem senkinek nem bántottam meg ezzel az önérzetét vagy ilyesmi. khmJedikhm
-
#7200 szvsz hülye vagy de nem csak szerintem xD
Mindenkinek: A Hammerhead kinézetre jobb mint a Mako, remélem irányításra is, igazából (én makó párti vagyok de) ott szúrták el a makózást, (nem is azt) hogy a bolygókon az állomások valami iszonyat unalmasak voltak, ehhez hozzá jött hogy volt egy bolygó amit szerintem valaki úgy csinált meg hogy már be volt *aszva és anyjának a tűpárnájára ült rá mert olyanok voltak a hegyek a bolygón, mintha valami lándzsák álltak volna ki, magasak, sok volt belőlük, és alig lehetett közlekedni. -
#7199 Na én is jártam így. Volt, hogy inkább kihagytam az adott fejlesztést jó időre (pedig kellett volna) és anélkül nyomultam előre, mert nem bírtam ki, hogy álmosan, hajnalban, játék helyett SZKENNELEK VAZE! Legszívesebben fejberugdostam volna azt aki kitalálta, mert attól legalább ébren maradtam volna... -
Hoz_Hun #7198 Szkenelj egy sort, az megnyugtat... (vagy nem)
Én tegnap jártam, úgy hogy este (kb éjjfélkor) gondoltam az IFF küldi előtt szkenelek egy sort hogy legyen anyagom a Sniper Damage (7.500 Platinum, itt lehet felszedni az utcsó 5. fejlesztés hozzá), meg utána Legion lojalitás küdijén a Widowjához (15.000 Platinum). Szóval kellett vagy 23.000 Platinum. Neki is álltam szkenelni,... mire összejött majdnem bealudtam a TV előtt. Mentés, kikapcs,... IFF küldi majd ma. -
Pares #7197 Azért szép, hogy megint a Makózást hasonlítgatjátok a szkenneléssel, amikor két teljesen külömböző dolog... természetesen szvsz. És természetesen nem kötekedésből, és most nem hülyézek senkit (vagy igen?), csak a jövőbeni incidensek elkerülése végett. -
#7196 Jah, valahogyan elméretezték mert túl sok platina kell a fejlesztésekhez, a palládium meg irídium viszont nem nagyon fogy. -
Pares #7195 Millió felett? Aztakú... Mennyit szkenneltél?
Nem kötelező ám minden bolygót kifogyasztani! Kb. 300 ezer mindből (eezo-ból 45 ezer) elég az összes beszerezhető fejlesztésre!
-
#7194 Akkor megegyezthetünk, hogy nem akarunk szkennelést, inkább maradjon a Mako, vagy legyen alap a Hammerhead (bár azt még senki sem látta akcióban)?! -
#7193 Én se csípem a scannelést! És nekem pedig az első elemből(Element Zero) alig akar gyűlni és múltkor updateltem a felszereléseimet(hajó,sephard fegyver stb.)
És a nyersanyagok közül az első(Element Zero) majdnem teljesen elfogyott a többiből meg szarásig van! -
#7192 szkennelés az első 5 perc után marha unalmas...meg úgy a komplett játék is. ME1 jobb volt szvsz... -
#7191 Első végigjátszás alatt a nulladik elem állandóan kevés, de ha a végigjátszás után új karaktert indítasz annyi nulladik elemet kapsz bónuszként, hogy a felét ki is dobhatod - szkennelni persze így is kell, az irridium és a platina kevés lesz. -
#7190 Többedik végigtolásra még unalmasabb a szkenn, kikészülök. -
#7189 Nekem a mako jobban bejött, bár eleinte a szkennelés is hangulatosnak tűnt, de a vége felé már kibaszottul untam!! Kb 75%-ban kimerültre szkenneltem a sok kurva bolygót, a vége felé pedig, már csak oda qrtam pár szondát, aztán léptem is! :D Nem emlékszem már pontosan, hogy a 2-ik és 4-dik milyen elem volt, de azokból millió felett volt, csak a nulladik elemből voltam állandóan kifogyva. -
#7188 Megyek leszkennelek még pár tucat bolygót, hátha nem 10, nem 15 és nem is 26 kell ide, hanem abbúl veszi ki a zoxigént! -
#7187 OFF.
Nincs értelme játékokat versenyeztetni, nem egyformák a vélemények, ami természetes dolog.
PhantomAss-nak nem jött be a DA, vagy a Fallout3 (akkor valószínűleg az Oblivion és a Morrowind sem), nélam meg a ME2 nem számít etalonnak.
Jó játék, de a DA hangulatához nálam nem ér fel, ugyanakkor tudomásul veszem, ha mások sokkal többre értékelik.
Semmi értelmét nem látom, hogy burkoltan, vagy nyíltan másokra próbálja erőltetni valaki a véleményét - ennek pontosan ezen a fórumon lehet követni az erdményét a néhány naponta fellángoló értlmetlen veszekedésben, amiben akaratom ellenére nekem is volt részem.
Tudomásul veszem, ha valaki szórakoztatónak találja a ME2-ben a szkennelést, nálam ez -2pont a játékélményből, s ehhez a MAKOzásnak semmim köze (az se volt egy telitalálat)
ON -
Pares #7186 Hát hallod én is... -
#7185 ez így igaz! -
#7184 Tessék, te is kifejtheted a véleményed, DE óvatosan, mert ha tetszett a Makozás, akkor neked annyi errefelé, azokat nem kedvelik... :D -
#7183 Meg mindig a mako vs scan megy ? Beszarok :DDD -
#7182 Max. van akinek nem jön be a fantasy. nekem is van pár barátom aki nem komázza, csak a scifiket. Nekem meg mind1, én mindkettőt szeretem. A DA hosszabb szórakozást nyújt viszont, mint az ME és ez tény. Így ha az embernek van rá ideje, jó sokáig eltűnhet a világában. -
#7181 Hát az ME-t biztos nem fogja űberleni, de a maga kis hibával nagyon jól lehet vele játszani, már akinek ez a műfaj bejön! -
Pares #7180 Már teljesen komolytalanok a hozzászólásaid. Nevetséges...
-
#7179 Ne tessék floodolni, mert büntibe leszel! :D -
#7178 Felőlem sírhatsz is, ha neked úgy jobban esik. Egyelőre még talán megvan a lehetőséged, hogy emelt fővel vállald a hibádat. Ha nem, mi azt is megértjük és feljegyezzük. -
Pares #7177 A saját hozzászólásaid miért nem másolod be? Azok teli voltak személyeskedő megjegyzésekkel. -
Pares #7176 Mégis, kit hülyéztem le valótlan állításokkal? A bolygó szkennelésre gondolsz? Hoz_hun-nak válaszoltam, erre te jöttél kötekedni. Már azt se tudod miről beszélsz.
Vagy korábbi esetre gondolsz? Esetleg írd le pontosabban... -
Pares #7174 Most mutatkozott meg az igazi éned. Ez igen. Felőlem élvezkedhetsz a Makóra, és tudom, hogy sokaknak tetszett is, és ez nem is zavar (ezért írtam mindenhova, hogy szvsz). Csak a valótlan, sarkított állítások, amiket te leírtál anno, azok zavartak. És nem tetszett, hogy kijavítottalak. Elkezdtél kötekedni, ami mostanáig tart. Most meg csak akkor tudom "kimosakodni" magam (nemtudom miből), ha "nyilvánosan" elismerem, hogy a szkennelés szar, és a Makózás a verhetetlen über nemtommi? Most ez komoly, vagy csak tréfa? Nemtudom, hogy sírjak-e, vagy nevessek... -
#7173 ugyan, soha ne add fel, a magasabbra törekedni elisemrendő :DDD
...elkezdted a személyeskedést, én csak válaszoltam erre: ' te akkor is ide jösz, hogy beböfögjél valami hülyeséget. Csak kötekedni tudsz. Buta vagy, de nagyon' (gondoltam bemásolom, mielőtt ez is felszívódik emlékeid ködfelhőjében...)szelet vetettél koma, én csak a gyümölcsével ajándékoztalak meg :DDD ja, és nem muszáj erre semmit reagálnod, még ha úgy érzed is hogy esetleg valaki ezt elvárná, megnyugtatlak: senki nem kiváncsi a remek asszódra :D -
#7172 Kevés. Még mindig védekezel, pediglen bocsánatkérést erre nem lehet alapozni! -
#7171 Tévedés, ha nyilvánosan lehülyézel valakit, majd az érvelésedet HAMIS/TÉVES állításokra (is) alapozod, akkor nem elég az állításaidról elismerned, hogy jajj, hát tévedtél, hanem elnézést is kell kérned NYILVÁNOSAN azoktól, akiket ez alapján próbáltál meg negatív fényben feltüntetni (és akkor még finom voltam). Minimum ezt kívánja a becsület. Már ha van valakinek...