19778
-
Hoz_Hun #8415 Nem, akkor te se maradsz meg!!
Ha csak Mirandával van gond, akkor jó esélye van hogy túléli, ha több társ is életben van a kapu védelménél (és ők lojálisak). Feladatra meg ne válaszd ki. -
#8414 dehogy cseszheted, csak ne válaszd ki semmi fontos pozícióba - ne ő vezesse a csapatot és társai. maradjon szépen a végén hátra a többiekkel amíg lenyomod a végső csatát, így több mint valószínű túl fogja élni. bár ettől függetlenül büntetést érdemelnél amiért a neurotikus kattant luvnyát választottad Yvonne Strahovski helyett -
#8413 Magyaran akkor cseszhetem? Miranda mindenkeppen meghal, kizarolag csak azert, mert nem loyalis? Szoval ha mondjuk az osszes csapatagomnal hianyzik a loyalitas, akkor a vegere csak egy(en) maradhat?
Hegyrako RULEZ! :) -
Bhalage #8412 na is mondd nekem is egyik nagy kedvencem Gunnery Chief Ashley Williams <o/, még az 1ben amikor noi karakterrel voltam akkor is ot valasztottam, amugy romantikazni is lehet vele xD. de az a kaidan nevu felresikerult biotikus hulladek juj de unszimpi srac..
no cska annyi, csak Ashley semmiképp nem jon veled barmit is teszel..
; (
Mordin karaktere monologjai meg a dumai, levezetesei: csucs -
#8411 na én is el vagyok a játékkal. Most Tali beszerzésén "dolgozok". Már megvan Jack, Mrianda, Jacob, Garrus. Mordin (vagy Mordan nem tom) meg még az a sebhelyes arcú Zaeed. Beszéltem Ashleyvel, na jó faképnél hagyott csakmert a cerberusnak dolgozok jelenleg. Kár érte... azt hittem majd velem jön a hajómra.
Egyébként van 1-2 bug a játékban, pl ha sheparddal fegyver nélkül futsz a hajón, egyfolytában oldalra néz... vagy pl ha Mirandát lehívod egy lépcsőről, akkor a levegőben járva jön le xD szal nem lép rá a lépcsőre, ugyanúgy jár mintha sima talajon menne :D -
#8410 Mordinnak vannak szerintem a legjobb monológjai a játékban, egyik kedvenc részem amikor először kerül a hajóra és EDI szól hozzá ő meg rögtön levezeti, hogy ő egy AI. Nagyon eltalált egy karakterem, nekem is személyes kedvencem Samara mellett. -
Renegade #8409 legyen igazad, szóval a magyar közösség érdekében, légyszíves még ma add be az önéletrajzod a bioware-hez, és eröltesd a hármas fonalat, a mi legnagyobb örömünkre :-) -
Renegade #8408 jajaja :-)))))) -
jocika #8407 Pontosan ezért lesz érdekes a harmadik rész: hagyják héroszon a fonalat vagy lehetővé teszik a kaszások vonalat is(renegade)? Esetleg harmadik útként bejön a cerberus, mint új "emberi-kaszás" felemelkedés?
A bioware múltját ismerve el is várom, hogy beletegyék a szívüket a történetbe.
Állítólag a hármasban valamennyire visszajönnek az rpg-s jellemzők. -
Hoz_Hun #8406 Na meg az éneklése! Az odavág! Meg a tanácsa a szexuális aktushoz idegen lényel...
Egyik kedvenc csapattársam. -
Renegade #8405 okok, lentebb már írtam, másodikra majd kiszámítva játszom, de elsőre így volt izgalmas :-)
Mordint nagyon nem kedveltem addig, amíg a krogan bolygón meg nem tartotta a maga morális válságáról szóló beszédet, utána rögtön vip lett nálam :-) -
Hoz_Hun #8404 Na jó. Itt egy kombináció:
1. fázis: Csőbe - Tali vagy Legion; támadó csapat vezetője - Garrus vagy Miranda.
2. fázis: viszaküldeni: Mordin (vagy bárkit aki lojális) Biotikus - Samara/Morinth vagy Jack; támadó csapat vezetője - Garrus vagy Miranda.
3. fázis: bárki aki lojális. Ha vannak nem lojális csapatársak akkor valószinüleg meghal(nak) a kapu védelmében.
Megjegyzés: Zaeed nem jó semmien feladatra! (kivéve utolsó csata, ha lojális). -
Bhalage #8403 sziasztok,
én kétszer toltam végig és egyik végigjátszásnál sem halt meg senki, nem volt koporsó a játék végén.
semmilyen leírást nem olvastam, csakis a puszta józan ész vezérelt amikor a végén a csapatot összeállítottam.
Nálam a 2. csapatokat Miranda vezeti, mivel sztem ő a legtapasztaltabb vezető Shepardon kívül.. (Jack be is szól amikor kiválasztod, de be lehet kussoltatni)
A csőbe Tali ment - ez nem kérdéses.
A Biotikus pajszot mind2 eetben Samara csinálta, feltételezem Jack is ugyanúgy képes lenne rá, ők nálam ők ketten az elsőrangú biotikusok, Miranda, meg bárki más aki még választható sztem 2odrangú biotic.
A csapatot vissza egyszer Grint egyszer meg Zaeed (ekkor már le volt töltve ő is: ) kísérte vissza. gond nélkül, Nos ők meg tipikusan olyan karik, akik a hátramaradt kósza collectorokat reggelire elfogyasztják -.- -
Hoz_Hun #8402 A sebességen semmi sem múlik. Leszámítva azt az egy küldit, mikor a társ megy a csőben. Insane fokozaton (is) mindenki életben maradt nálam. A hajó legyen fejlesztve, mindenki lojális, és megfelelő "embert" választani a feladatra.
Azt hallottam Mordin kissé kilóg a sorból, mert hajlandó meghalni a végső csatába. Ez kiküszöbölhető azzal, hogy ő lesz viszaküldve a legénységgel és nem kell neki "Hold the Line!" -
#8401 Nem mindegy, hogy melyik osztag élére kit teszel be, nem mindegy, hogy ki megy a szellőző alagútba, nem mindegy, hogy a biotikus erőfalat ki hozza létre és ki van melletted a csapatban, az sem mindegy, hogy ki megy vissza a megmentett legénységgel és az sem mindegy, hogy az utolsó részben kiket viszel magaddal és kik maradnak ott védekezni. -
Renegade #8400 azt mondják a sebességen is sok múlik, nekem mindenki lojális volt, mégis 2 hulla :-(, lehet, hogy a hard fokozat is befolyásol valamennyit.
A feltartó csapatnál több kimenet van bekalkulálva, elvégre Joker azt mondja, hogy a Túlélők visszajöttek, ez meg egy nyitott válasz. -
Renegade #8399 háát, szvsz a logikus csak pár száz reaper lenne, + mondjuk 1 jelen kori faj, aki elfogadja a reaper logikát. Viszont már ez is irdatlan túlerő. :-( -
Renegade #8398 Véleményem szerint:
Sokat moralizáltunk mi is az alternatívákon, a T-800 láttán kézenfekvőnek tűnik egy dark hangulatú Gyermek kor vége (Arthur C Clark legmeghatározóbb műve) irány. Aki nem olvasta azonnal pótolja, olyan embereket is megindított az a mű, akik utálják a scifit (hugom, első barátnőm, aki nagybetüs bölcsész, stb). Ezzel a vonallal "az a baj", hogy fádalmás, ám de igen logikus döntés, és ugye akkor az ember a reaperek pártját fogja.
Ebből kifolyólag jobban tetszene egy klasszikus heroikus vonal, ahol bár a reaperek egy új evoluciós lépést képviselnek, de a félelem vezérli őket, mert mondjuk a teremtőik voltak az igazi nagyágyuk, de ők fellázadtak és elpusztítanak minden organikus lényt akik túl fejlettek lennének, ahhoz, hogy veszélyeztessék őket, állá skynet, matrix. Innentől morálisan megkérdőjelezhetőek, hiszen az értelmes fajok agresszív befolyásolása (megmondják milyen irányba fejlődjenek, és belekényszerítik őket egy "közös tudatba") nem elfogadható.
Viszont, már az a tény, hogy az emberekben beindít egy ilyen moralizálos vonalat, híven tükrözi azt a tényt, hogy a bioware-es srácok, bár lementek kutyába, de azért a szívüket, lelküket belerakták a trilógiába. :-) -
csabesz1987 #8397 segítsetek rögtön az elején az égő hajó után van 1 intro mikor az intronak vége exe hibával kidob mi lehet a gond? -
jocika #8396 A lojalitás és a feladatra alkalmasság együtt fontos, én úgy vettem észre. A másik csapat élére a legutolsó alkalommal, amikor fel kell tartani, míg mi robbantunk, Mordin vagy Mordon(a tudós) választottam, csak próbából, és bár lojális volt, lelőtték. Még egyszer nem próbáltam, tehát lehet, hogy a program szerint így jött ki a lépés. -
Hoz_Hun #8395 Ahogy vesszük. A fő kérdésben nagyjából egyazon vége van, de nagyon sok variánsal. -
Hoz_Hun #8394 Félre ne érts, nem csesztetlek (na jó egy kicsit :D). Mindenki úgy játszik a saját játékával ahogy neki tetszik. -
jocika #8393 Elsőre én is meghökkentem azon a monstrumon és a magyarázaton, de el tudom fogadni, hogy amelyik fajt tudják, annak felhasználásával és kiirtásával "születik" egy új kaszás. Amelyiknél ez nem megy, abból lesz a munkás. Inkább a folytatásra leszek kíváncsi: olyan kaszások lesznek az ellenfelek, amelyek a beolvasztott fajra jellemzően fognak küzdeni? Ha igen, akkor nagy csaták vagy egy nagy csatában az egész galaxis küzd vagy megint csak mi? Az időt figyelembe véve, akkor lehet, hogy nem lesz túl sok(kismillió) kaszás, csak mondjuk ezer? -
csabesz1987 #8392 hello 1 kérdés több befejezése van a gamenak? -
#8391 -
#8390 Hali, nem nagyon akarok reklamozni illetve flood-olni, csak gondolom sokakat erdekelhet ez a lehetoseg...
Dr. Pepper / EA DLC kodok:
Mass Effect 2,
Battlefield,
Spore,
Sims, etc...
Bovebb informacio itt: http://www.gamer365.hu/blog_post.php?id=20707 -
Renegade #8389 jaja N7 pava, vagy igazán dúrva Geth, nem olyan kis csoffadt mint akit felveszel :-) -
#8388 Neeeem, tulajdonképpen ez van ráhajtogatva Shepardra! -
Pares #8387 A Hammerhead/Mako utódja?
-
Pares #8386 Tudod ez egy trilógia. Nem magyarázhattak el, nem árulhattak el mindent, valaminek maradnia kell az utolsó, befejező részre is. Ráadásul ez a Reaperekkel kapcsolatos.
Egyébként engem személy szerint nem zavart meg a Human-Reaper. EDI próbált elmondani mindent, amit tudott róla, eleve nem mondhatott sokat, hiszen először láttuk, és akkor is csak rövid időre, az hogy meg miért olyan, amilyen, mint írtam, a befejező részben kerül magyarázatra, sok más dologgal együtt. -
#8385 -
Renegade #8384 1: azért írtam, hogy én vagyok a szörszálhasogató, nálam a bf2 is azonnal kapta az uninstalt, miután a hős tengerészgyalogos a sokadik lőszert is feldolgozta :-)
2: másodjára majd lesek, de elsőre így volt izgalmas :-) -
#8383 Ilyen játékot nem igazán csinálnak mert akkor lépten-nyomon vissza kéne töltened az előző mentett állást a sok halál miatt. Amúgy meg van pajzs a játékban és sisak is ami segíthet megfogni a lövedékeket úgyhogy nem is nagyon értem a kérdést.
Amúgy a wiki oldalán le van írva, hogy az öngyilkos küldetés során mikor és kit hova kell rakni, hogy ne haljon meg senki. Persze ehhez az is kell, hogy mindenki lojális legyen. -
Renegade #8382 amire én gondoltam: amikor megláttam az elhízott T-800ast, akkor húztam csak a számat, ott jött a játéktermes/konzolos lövöldözősjáték érzés. +valahogyan nekem disszonáns a magyarázat, én idáig azt hittem a reaperek mind egyformák, szóval most zavarodott vagyok kissé -
Renegade #8381 ne is mond, stresszeltem rendesen, hogy Miranda meg ne haljon, a néger srácért nem hullattam könnyeket :-)
viszont az utolsó részt játszhatom újra, mert hiába volt mindenki lojális, mivel lassú voltam, a feltartó csapatból a tudós lett "kisorsolva" egy céges koporsó gazdájának, ő meg szvsz nagyon fog kelleni a háromban. :-) -
Renegade #8380 gagyi harcrendszer: abszolút belátom, hogy ebben én vagyok az okos tojás, én eddig a játékig képtelen voltam olyan játékokkal játszani, ahol a koncepció: fejbelőttek egy ágyuval? semmi baj! sirdogálj kicsit a sarokban majd max hp-n szaladj tovább! -vonal az elfogadott. :-)
Az egymást fedezik, szólnak, ha para van az 10 pont. -
zsotesz #8379 De nem kellett volna kinyírni, meg lehet menteni. Csak a paragon vagy renegade válaszokat kell választani. Mondjuk nemrég játszottam végig harmadjára, első két alkalommal megmentettem, harmadjára nem voltam olyan könyörületes -
#8378 most ezeket mért írod? én nem akartam lelövetni Wrexet, ő akadékoskodott azzal a vírussal, vagy már pontosan nem emléxem. Ő problémázott rajta, nem én. Aztán Ashley gondolt egyet és hátbalőtte és azt mondta hogy az "Én" biztonságom fontosabb egy krogennél. -
#8377 Igen, ezt szerintem is jól csinálta a BioWare, hogy a realizmusra ment és nem csinált Sephard-ből egy egyszemélyes hadsereget aki a hátán cipel egy fél fegyverraktárat. -
#8376 Koszi, megneztem a vegigjatszast. Nagyjabol tiszta, hogy ki miert halt meg nalam.
Egy dologot illetoen meg nem vagyok teljesen kepben. Ha vki a csapatodban nem lojalis hozzad, az mindenkeppen meghal a vegso osszecsapas soran, vagy csak akkor, ha kivalasztod valamilyen szerepre?
Nalam Miranda lojalitasa szunt meg irantam, amikor Jack a hajora kerult es rosszul dontottam, amikor Jack mellett alltam ki a vitajuk soran. Innentol kezdve semmilyen modon nem sikerult Miranda lojalitasat visszaszereznem.