Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Ez a játék egyszerûen fantasztikus! Annyira durván magába szippant az egész, amikor azt mondták, hogy nagyon le fogja kötni az embert akkor nem hittem! De most azt veszem észre, hogy 4-5 óra csak elrepül játék közben! És egyszerûen alig bírom abbahagyni!
Na mindegy ennyit az én élményemrõl, nem offolok tovább.
Why so serious?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A játék a szokásos bioware alkotás.Profizmus mindenütt.A karakterek is zseniálisak.Csak az a baj h bioware játékokban megvannak a maga sablon karakterek,kotor,dragon age,mass effect stb....Azért fel lehet fedezni egyes jellembeli közösségeket.De azért még mindíg profi munka.
A másik dolog az h látszik h egy másik célközönséget is meg akartak a játékkal kaparintani.....a konzolosokon belül az értelmi fogyatékos konzolosokat is akik egy kurva játékot sem tudnak feltelepíteni vagy akármi.Mert ez egy rpg,és ahhoz képest teljesen lineáris.Ami még zavart az h kész a küldetés és egy gombnyomással vége is:nem kell visszamászni a map elejére és ûgy elhúzni onnan.ez kifejezetten zavart benne,nem vagyok mazohista csak ez rpg vagyis akció rpg ahol nincs kinyalva a segged.Az elsõ rész óta sokat fejlõdött és sok dologban picit más lett.A bolygó scannelgetés nekem pl tetszett,szerettem vele szórakozgatni pedig volt itt aki unalmasnak tartotta pedig sztem egész jó kis minijáték.Jobb is mint Mako-zni egy kietlen terepen ami ocsmány és üres.nah mind1.......A harcrendszer továbbra is nagyon jó lett.A fedezékrendszer néha picit bugos de nem jellemzõ.Az akció pörgõs és ad lehetõséget taktikázáshoz a terep.Meg lehet kerülni az ellenfeleket stb...+tereptárgyak.Ami még jó h gyakorlatilag egy interaktív filmet njátszunk.NAgyon profik a vágáások és a kamerakezelések.
Grafika😄öbbeneteset alkottak.Én nem tudom de vmit csalnak vele vagy nem is tudom mert a mass effect1hez képest sokkal jobban néz ki pedig az is durva volt itt viszont szenzációs.És sokkal jobban is fut mint az elsõ része.Nem mintha az elõzõvel problémám lett volna.Bár mintha az elsõ részben a krogaok arca mint Wrex jobban ki lettek volna dolgozva.A mimika is nagyon jó.Az effektek egyszóval minden szuper.Egyedül néha lehet találni üresebb tereket ahol kevés a tereptárgy de nem zavart engem
Hangok:A zenék nagyon jók és jó minõségben keverték ki õket a srácok.A hangok mind profi munka.
Hangulat:Ez az amivel még nagyot üt a játék
Irányíthatóság:Apróbb fedezékbeli bugok + roham közben nagyon gyengén irányítható az ellenfél,gyakorlatolag csak egyenesen lehet ilyenkor futni.
Szavatosság:Megéri párszor végigvinni.+sok a mellékküldi de nem egetrengetõen de a bolygókat jó bejárni.
Egyszóval profi munka egy picit butított módon.
Saját:Jómagam Talival jöttem össze a gameban.Õ volt nekem is mindíg a fav,legszimpibb meg aranyosabb karakter(látjátok ezért durva a játék,h ilyen jellemzõkkel lehet ellátni pár poligont meg mp3 hangfájl összességét😊)Mirandat utáltam,ott szopattam ahol tudtam.A többi karakter is teljesen okés volt.Garrus volt még a másik kedvencem.
Nekem a végsõ harcban csak Mordin Prof halt meg senki más,õ benyelt az arcába egy rakétát.
NAh összességében igazi boware alkotés és folytatás.Nekem nagyon bejött.A a butításokat leszámítva hozza a dragon Age szintjét.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Jack meg Milky Way/Hourglass Nebulán.
Küldetéseket jelöli a térkép, így a börtönhajõ helyét is látod, ha bemész egy relébe (ugrás másik rendszerbe, és látod az ismert csillagködöket).
Garruról a szétlõtt páncélját nem lehet levenni, miután lojális lesz, akkor is a csorbanyakú páncélban feszít, hiába cserélem le <#eplus2>#eplus2>
Gondolom, ha nem jó helyen vagyok a térképen belül, akkor nem láthatom.
Én most abban a rendszerben vagyok ahol Garrus-t és profot beszereztem. Itt nem látom egyiket sem. Hová kéne mennem hogy lássam? Tudom, hogy elvileg mindkettõ ki van jelölve, talán csak nem vettem észre. De sem a börtönhajóra sem a Fellegvárra nem találtam jelzést sehol sem.
Merre találom a börtönhajót, melyik rendszerben?
És hogyan lehet a Fellegvárba utazni? Már elfelejtettem pontosan hol van.
Tudtommal Miranda/Jack konfliktusához 80% kell, ha meg ki akarod békíteni Jack-et ahhoz meg 100%. És lehet hogy Miranda lojális marad, de tudtommal ha nem õt választod onnantól románcba kezdeni vele már nem tudsz. persze lehet nem jól tudom.
<#finom>#finom>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Az elsö nekifutásban ki is döglöttek a halaim 😊 De érdekes, hogy most a végigjátszás után gondoltam felfedezem a bolygókat és beszélgettem Kelly-vel is ahogy tanácsoltátok. Vacsoráztam vele és utána megemliti, hogy etetné a halaimat szivesen. Amik ugye már nincsenek!
http://www.akciofigura.hu
Kumiho #2179
Helyette van az, hogy ha nincs megfelelõ mennyiségû pontod, akkor egyszerûen nem lesz elérhetõ számodra adott esetben a P/R megoldás. De ez fixált minden eseményre és nem függ attól, hogy most normal vagy insane fokozaton játszol.
Amire figyelni kell, hogy a karaktert megfelelõ irányba kell specializálni az ilyen gondok leküzdése érdekében, tehát nem a harci teljesítményt jobban növelõ utat, hanem a másikat kell választani, mert csak így nyílnak meg a végsõ lehetõségek, amikkel az ilyen problémák is elsimíthatóak. Meg ugye a lojalitási összeütközéseket csak maximális P/R értékkel lehet elsimítani.
a lényeg az, hogy a Reaper IFF küldetés elõtt mindenkinek a küldetését megcsináldd, és Jacké vagy Mirandáé legyen az utolsó. Addigra lesz elég pontod hogy ne veszítsd el egyikük lojalitását se.
fegyverek és upgrade helyek:
http://masseffect.wikia.com/wiki/Mass_Effect_2:_Upgrade_Locations
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
http://www.akciofigura.hu
Wedge31!
Lehet venni. Pl a Kroganok bolygóján nem fejlesztéseket, hanem konkrétan páncélokat lehet venni, igaz, nem a csapatnak, csak, és kizárólag saját magadnak.
http://www.freetvmaci.info/
Ezzel kapcsolatban én sem vagyok tisztában a dolgokkal: mi van, ha a játékos figyelmetlen, s nem veszi fel a fegyver fejlesztést?
Valahol kompenzálja a játék ezt a figyelmetlenséget, vagy az adott fegyver nem fejleszthetõ tovább?
Amirõl KP27 ír, az más kategória. Valóban lehet venni 4 területrõl térképet, de az ott található feladatokról nem is kapsz közvetlen üzenetet. Ha valamirõl, pontos helymegjelöléssel üzenet érkezik a terminálodra, akkor az automatice meg is jelenik a térképen.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
A harmadik részben remélem visszahozák a régi liarát azt jobban birtam.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"