19778
  • Pares
    Fegyvert itt is tudsz váltani harc közben, mármint a között a kettő közt, amivel felszerelted őket. Nekem speciel ezerszer jobban bejött, és valamennyi realizmust is adott az egészbe, hogy nem tudok egyszerre 150 fegyvert meg páncélt hordozni, hanem mindezt a missziók előtt tudom elrendezni. Az meg különösképpen bejött, hogy a karakterem és a csapattársaim hátát nem "díszítették" olyan fegyverek fölöslegesen, amiket külömben se tudok/unk használni.
  • Pares
    Gagyi harcrendszer? Szvsz fényévekkel jobb, mint az első részben, hangulatosabb, élvezhetőbb, szórakoztatóbb, tempósabb, egyszerűen jobb szvsz.
  • Pares
    A bannerben katt a F.A.Q.-ra. Minden kérdésedre választ találsz (angolul), de ha egy 50 oldalat visszaolvasol, akkor itt is megtalálod a választ.

Egyébként igen, hajó fejlesztés, lojalitás küldetés és megfelelő emberek választása, ezektől függ minden.
  • jocika
    Talán itt: pcguru.hu
  • MrStokes
    Ertem, szoval ez a ketto a kulcs. A 3-bol az 1ik nem volt lojalis, a masik kettot meg ezek szerint rosszul valasztottam.

Ezekrol vmi reszletesebb leirast merre talalhatok?
  • gfreak
    olvass vissza ;) lojalitás, megfelelő emberek választása...
  • MrStokes
    1-2 napja ertem a vegere. Meghalt 3 csapattars, es nem ertem, mit kellett volna mashogyan csinalnom, hogy mindenki tulelje, miktol fuggnek ezek a dolgok.
  • horpeti
    Jah, elsőre én is izgultam.. Aztán fölös volt, mert ha jól választottam, meg a lojalitás is rendben volt, akkor fölös izgulni, hisz úgyse lesz semmi... :))
    Amikor zuhantunk, ott izgultam nagyon elsőre, hogy mi lesz (pedig tudtam, hogy elvileg jó vagyok:D)
  • jocika
    Nekem pont az tetszett az utolsóban, hogy az eddigiekkel ellentétben szétválhatott a gárda nagy része. Az is tetszett, hogy a probléma-megoldás párost így együtt csinálták a csapatok ezek után. Megvárták, támogatták egymást, majdnem, mintha multi lett volna(tudom, erős túlzás). Tudtam izgulni a másik csapatért meg a kimenekítésért.
  • baaka
    Szerintem te félreérted! Itt nem "fújnak" a játékra, hanem megosztják egymással a véleményüket, és beszélgetnek a játék apróbb hibáiról, mert szerintem egyáltalán nincsenek benne bődületes hibák. Nekem eddig GOTY a játék.
  • horpeti
    "Oké, tök gagyi, de szórakoztató harcrendszer"

Azért ezt én nem osztom, ha ME2ről van szó. Nekem semmi bajom nem volt vele, sőt, a játékélmény nagy részét a harc okozta, újrajátszásoknál már kb. 90%ot.
  • Renegade
    nekem a végső csata volt egyedül disszonáns, egy-egy halál után vártam a please insert coin feliratot
  • Renegade
    tök fura, hogy mennyien fújnak itt a játékra. Oké, tök gagyi, de szórakoztató harcrendszer, viszont a párbeszédek bármilyen nívós regényben megállják a helyüket, meg nem egyszer kell szerintem, olyan döntést hozni, hogy na vajh, melyik lehet a kevésbé rossz, nem hogy jó.
    Meg aki vette a fáradtságot és lófrált a rendszerekben, annak biztosan feltünt a tisztelgés a nagyok elött, pl solaris bolygó és társai.
    Én isszonnyat finnyás vagyok játékok terén, fallout 1-2 volt amit utoljára végigvittem, ami azóta jelent meg, az SZERINTEM érdemtelen szar, itt meg alíg vártam, hogy legyen már másnap, mintha újra 20 éves lennék :-)
  • Fantusz
    Jack nem egy bizalomgerjesztő szépség, de ha elbeszélgetsz vele elég nyilvánvalóvá válik, hogy nem sok választása volt, egész életében menekült, kegyetlen lett, mert élni akart.
    Lelke semmivel nem sötétebb, mint a szépséges Mirandáé - nem kötelező a csapattársakat kedvelni, Jack csak egy közöttük.
  • gfreak
    degeci :D pont egy iylen Wrexeset akartam írni én is :DDDD
  • Hoz_Hun
    Ha olyan ügyesen gondoskodsz róla mint Wrexről, akkor nem hiszem, hogy probléma lesz eltüntetni a hajódról. Ha eléggé rohansz a játékkal akár az egész brancsot kinyirathatod.
  • wedge31
    Hozzá se kell szólnod elvan az alagsorban ,kitenni nem tudod max a végén kinyiratatod.
  • CroftManor
    ezt a Jacket muszáj a hajómon hagyni? nem lehet valahol kitenni? xD
  • robotnyk
    az elsőt 32 óra alatt letoltam. 2szer. másodikra minden mellékküldivel. ez 26 volt elsőre.
  • jocika
    Fallout 3 ?
  • Sound
    Miért mi volt a legutobbi non-bioware játék ami 40+ óra gameplayt adott 9kért?
  • gfreak
    itt is lehet fegyvert váltani (kettő fegyver van mindenkinél)
  • jocika
    Még valami. Az egyes harc része nekem jobban bejött. Ha jól emlékszem, akkor ott a kísérők fegyvereit is tudtam menet közben váltani, már ha tudta használni.
    És más eszközeit is jobban tudtam módosítani(páncél, techeszköz).
  • Fantusz
    ÚJ ára 7990Ft - engem nem érdekel, de elég sokat kell engedned a 7500-ból, hogy vonzó legyen az ajánlatod.
  • jocika
    Tényleg ennyire rövid? 40-42 óra volt elsőre, minden küldi megvan, ami benne volt a naplóban, csaknem minden fejlesztést megcsináltam, romantika is volt, bányásztam is rendesen...

Mintha az egyes hosszabb lett volna...
    A vége mozgalmassága nagyon tetszett.
  • CroftManor
    na kezdek belejönni a kettőbe :D a mellék küldetésekkel is simán el lehet lenni, most csatlakozott Jack is... hát nem vmi szimpi a csaj. de remélem hasznát veszem
  • solikka11
    Sziasztok!

Érdekelne valakit egy Mass Effect 2 példány?

Alig volt használva, hibátlan állapotban van.
    Cerberus kóddal.
    7500 Ft. Alkudni talán lehet :)

Várom az érdeklődőket PM-ben.
  • Pares
  • hanta
    Hát igen...első részben legalább még kvariánok voltak, ami legalább hasonlít hozzá hangzásban. De ez a kvári... Meg a protiánok próteaiak lettek -.-
  • CroftManor
    ja.. kicsit mélyen érintett, amikor megláttam a Normandia maradványait
  • penge96
    Amúgy az egy nagyon hangulatos küldetés lesz!(Y)
  • penge96
    De ezt amúgy irta a szkenn elején...
  • penge96
    ott van azon a szondás izén egy ilyen fehér szenzor, azt kövesd amig kinem tisztul a hang azt toljad le a szondát.
  • CroftManor
    vki segítsen, kaptam egy mellék küldit, hogy keressem meg a Normandia becsapódási helyét, de amikor rá állok arra a bizonyos bolygóra, akkor csak ezt adja és csak szondákat akar velem lerakatni, már vagy 10et leraktam de nem enged elszállni a bolygón :S
  • penge96
    Jaah a mentéseket mentsd el (hülyén hangzik) és majd azokat kell bemásolni azt a játék már érzékelni fogja.
  • penge96
    Deicide várjá már mit kérdeztél?
  • deicide
    gyááááá

nagyon bonyolult dolgot kérdezhettem...

de mind 1is!

untinstallll..
  • CroftManor
    amúgy naon jól optimalizált a game, vettem fel videót frapsal és mintha be se eltt volna kapcsolva, meg se akadt sehol. gameplayem
  • Fenrir
    Ki volt ez az elvetemült? :D

• Hoz_Hun
    Lol,...