19778
  • Hoz_Hun
    Ugye nem azt akarod íni, hogy nem bírsz a nehéz szintel és inkább belősz egy csalást, minthogy lejjebb vedd a nehézségi szintet?!?
  • gyonax
    Trainer ügyileg: CheatEngine... ha egy kicsit utánanézel akkor nem nehéz egy játékhoz saját trainert írni
  • KP27
    mihez kéne trainer?
  • horpeti
    Ok, 3 perc és lejön. De most lelépek, de amint visszajövök, 1. dolgom lesz. :)
  • CroftManor
    majd írd meg lécci
  • horpeti
    Bithuról, de tök ugyanarra a névre kerestem rá, amit írtál. Szal lehet nem müxik, de remélem igen:)
  • CroftManor
    te honnan töltöd? mert én leszedtem tpbről kasumit, de a kommentekbe azt írják h vmi gebasz van vele: "failed to authenticate the disc"
  • horpeti
    oh, ez jó, már töltöm is. :)
  • CroftManor
    tudom.. azért írtam h azt nem akarom mert akkor az olyan mintha megint normálon vinném.. de nem érdekes mind1
  • penge96
    Inkább csalsz?:D
    Ugye azt tudod hogy játék közben is le lehet venni a nehézséget beállításokban?
  • CroftManor
    azt nem akarom mert már végigtoltam normálon.
  • penge96
    de ha nagyon nem megy akkor vedd lejjeb a nehézségi szintet egy időre:)
  • CroftManor
    nekem csak oylan kell hogy örök élet meg örök ammó. am vannak gamecopyworld oldalán de egyikse működik
  • penge96
    Hát, szerintem nincsenek olyan trainerek amik segitenek a harcban, én igazából ilyen scannelős trainerekről hallottam...
  • CroftManor
    azért mert most át tettem Csillagharcos módba meg Őrületbe xD és nem bírok velük :)
  • penge96
    Minek az?
    Amúgy én nem tudok...
  • CroftManor
    nem tud vki működő trainert? már végigtoltam de jó lenne ha lenne hozzá működő trainer.. :) kerestem de egyikse műxik
  • MerlinW
    Mass.Effect.2.KSM.FW.DLC-ARM

Kasumi Stolen Memories - A rég várt új karakter.
    Firewalker - Repkedő Mako-t helyettesítő biszbasz,

Az utóbbi ingyenes, Kasumi 5€, aki sajnál rá 1200Ft-ot, az torrenten megtalálja a fenti pakkot ami tartalmazza mindkettőt.
  • readswift
    Valakinek van kameramozgatós coalesced.ini -je ?
  • abel0317
    aha nekem a 15 volt eddig a legnagyobb
  • JethroHUN
    37, pl, Samara-Morinth, vagy még hasonló horderejű döntések. paragonban is kapható 37
  • gerey
    Mit csináljak, ha nem engedi betölteni a Kasumi küldetése alatt mentett játékot?
  • abel0317
    mennyi a legtöbb renegát pont amit lehet kapni? mert én mikor mentem talit beszervezni akkot kaptam +15-öt
  • Pares
    Hah! Még szép hogy CRPG-ről beszélünk! Elvégre nem dobókockával meg négyzethálós füzettel játszadozunk! Annak ellenére, hogy sok helyen csak RPG-ként említem/van említve, természetesen CRPG-ről van szó.
  • horpeti
    Mondjuk most már kb. méterre ismerem az egész galaxist, nem igazán tudnak meglepni, de hát ez van. :)
  • horpeti
    Én teljesen meg vagyok elégedve a játékkal ilyen téren. Nem nagyon játszottam ilyenekkel, élőben is csak 1-2 próba játékra mentem el (mondjuk tetszett, csak annyi időt nem szántam rá:D). Meg a harcot is szeretem, ahol taktikusan kell menni, a fejlődést meg pláne. szal nemtok rá rosszat mondani.

Elhoztam Mordust, jó volt. Igaz, semmi nehéz nem volt benne (insanity), de nem is baj, hogy nem paráztat a játék. :D Ejj, első insanity végigvitelnél mekkora kiakadások, és parahegyek voltak. :P
  • Renegade
    mondjuk, ha erről már volt vita, akkor sorry, hívjuk crpg-nek, szvsz így mindenkinek igaza lesz.
    szvsz egy régi vágású rpg-snek a szerepjáték ott kezdődik, hogy a "szia, mit szeretnél csinálni" kérdésre bármilyen választ lehet adni. Én pedig olyan crp-t még nem láttam amiben ez így lenne :-)
  • Renegade
    huh, fura ezt így hallani, de végül is igaz, vannak szabályok, meg jellem, meg harcrendszer, csak aki papiroson nevelkedett, vagy esetleg hívták versenyekre mesélőnek, nos az hát nem fogja szerepjátéknak tekinteni :-)
  • Pares
    Milyen vita? Ilyen triviális dologról egyszerűen nem folyhat vita, maximum kötekedés. Mivel egy karaktert irányítasz, annak szerepét töltöd be a történetben, amit a döntéseiddel befolyásolsz, ezért nincs miről beszélni. Ez nagyon is szerepjáték. Az már teljesen más dolog, hogy milyen körítéssel, mechanizmusokkal, stb.

Persze valaki kifejtheti a véleményét és vitát indíthat azzal kapcsolatban is, hogy a vér valójában nem vörös színű, hanem kék, csak hát...
  • horpeti
    Jó tudom, csak már volt erről itt vita nem egy.. :)) Gondoltam semleges maradok. :DD
  • Pares
    Már hogy ne lenne ez szerepjáték!?! Nagyon is az!
    A kevert karakter az ami télleg a legjobban hasonlít akárkire is:) A full paragorn-t naív hősnek, a renegade-et gonosz hősnek nevezném. De nekem ez a sok geciség kiveszi a való életemből a renegade hozzá állást:D
  • horpeti
    Vagy még kiderül, milyen lesz. Igazán a szövegeknél szeretek határozott kemény lenni, viszont a döntéseim a pozitív irányba hajlanak. :))
  • horpeti
    Én nem nagyon szerepjátékoztam eddig, most ismerkedtem vele, és ugye ez sem full szerepjáték.
    Most kezdek egyet, a DLCkre még mindig várok!:D Ez Paragade lesz, ami igazán rám illik. :)
  • Pares
    Nem, kérlekszépen, végülis ez azért egy szerepjáték, mert olyan karaktert hozhatsz létre, amilyet akarsz. Én pl.: elsőre egy kevert karaktert hoztam létre.

A Paragon és Renegade mellet létezik még a Paragade és a Renegon is, amik az első kettő keverékei. Az utóbbi kettős sokkal természetesebb, valóságosabb és élvezhetőbb karaktereket jelent, mivel ténylegesen te választod ki, hogy mit akarsz csinálni, függetlenül attól, hogy az Renegade vagy Paragon. Én így keverten szeretek játszani, de azért egyszer-egyszer végigvittem mindkét játékot full Paragonnak meg full Renegadenek.

Mellesleg a kevert karakterekkel sem volt abszolút semmi gond a párbeszédeknél, a viták elcsitításánál.
  • horpeti
    :D

DLCvel kapcsolatban várok segítséget, hogy újra játszhassak. Persze én is keresgetek közben, csak a szokott helyen nem találtam.
  • Calver
    kb 4/5-nyi renegát és 3/5-nyi paragon pontom volt, és úgy szürke volt renegát választás, de paragon simán ment. de emlékeim szerint ugyanazon a szinten másik karakterrel 2/5-nyi paragonnal is ment. szóval valamilyen szinten megéri mixelni a pontokat, mondjuk én soha nem is toltam színtisztán egyik v. másik jellembe tartozó karakterrel - mindkettőnek eléggé seggfej Shepard lesz a vége. [apro]paragonból nagyobb
  • horpeti
    Hm. Akkor lehet azért nem sikerült szétrobbantani, mert én szinte mindent renegátra toltam a renegáttal, csak a társbeszélgetések, stb. adtak paragont, De ha neked így felesben is ment a paragon, akkor lehet emiatt, mert renegáttal talán lehetetlen. :))
  • Calver
    renegáttal a Miranda vs Jack vita lecsendesítése egyszerűbb ha jól tudom, Tali vs Legion meccset én is paragon választási lehetőséggel robbantottam szét, még ha jóval több renegát pontom is volt.
  • horpeti
    Valaki van, aki biztonsági másolattal rendelkezik, és megvan a Hammerhead DLCktől (tehát az is) Kashumiig az összes?
    Priviben kérnék segítséget az elérésükhöz.

Ha megvan, akkor újra játszok 1et, a feeling kedvéért, már elég szünet volt. :D