19778
-
fess #9175 a magyar alapjátékra rá lehet rakni a dlc-ket,nem csinál gondot? -
#9174 Sziasztok.
Miden társamat sikerült lojálissá tennem és megkaptam a lehetőséget, hogy az általuk használt speciális képességek egyikét elsajátítsam. Kérdés, melyik lenne érdemes. Beszivárgó vagyok, és nem tudom eldönteni, hogy a védekezésemet vagy a támadó képességemet fejlesszem, ill. gépek ellen vagy organikusok ellen fejlesszek.
Előre is köszi tanácsaitokat! -
#9173 És szerintem max. 1 hónapig nyomtam csak, azóta csak dumálok róla, meg olvasgatok. :) -
#9172 Hát én egyszer rákattantam, és akkor megállás nélkül. :D 8nál jóval több karit indítottam, amik félbe is maradtak, tehát bizonyos részeket még jóval többször is nyomtam. A legvége fele az, ami kevesebb. :)
Csak az volt ráadásul az uncsi, hogy insanityn minden karival ugyanazt csinálom, mert megvan a nyerő taktik. :D
Gondoltam, hogy túl fanatikus voltam. :DD
Mások, meg akik 100 oldalakat hszelnek ide, meg eredetiben veszik a játékot és a dlcket, ők meg még "alig" játszották ki...:D -
Pares #9171 Ah yes, "cdr74", we have dismissed that claim... -
Pares #9170 "F@szom ki van veled, meg az okoskodó fejeddel. Miket hallucinálsz össze vissza. Nem is ezeket írtam... tökre kiforgattad az egészt."
Nem ez volt a szándékom, de ha Te így érzed, hát legyen.
"Nem mondtam, hogy hazudnak, de ez reklám ami általában nem teljesen igaz."
Szóval akkor nem mondanak igazat, ergo hazudnak, nem? :D Megmondom őszintén, nem tudom mi lehet ebben a hazugság, vagy a te kedvedért, nem teljesen igaz. Elárulták, hogy lesz egy hub világ, amelyen lesz öt új küldetés, köztük a Hammerheaddel fogunk közlekedni, útközben pár ellenséggel és akadállyal. Elárulták, hogy nagyjából miről szól a küldetés, és hogy kb. milyen időtartamú is lesz, ami természetesen relatív, így eleve nem lehet olyan tényként kezelni, mint ami mindenkire egyenlően igaz. Szóval mégis hol lehet a nem igazság ezekben az infókban?
Továbbá abszolút nem értelek:
1. A Hammerhead-es "beharangozó" ingyenes volt.
2. Zaeed ingyenes volt, és a karaktert egész játék során használhatod.
3. Kasumi küldetésének ideje rohadtul relatív, mert nekem tovább tartott mint egy óra, és ugyan úgy a karaktert és a további dolgokat tovább használhattad az egész játék során.
Szóval az, hogy rövid, az maximum a Hammerheadre igaz (bár azért a 3 perces küldetések, amiket a kiszivárgott videókban láthattunk, nekem átlagban mind kb. 15-20 percet tartottak, ezeket összeadva ki is jön az egy óra), ami viszont ingyenes volt, így nem értem a nagy fölháborodást, ráadásul mint kiderült és mint sejthető volt, nem is végleges. Zaeedre és Kasumira egyáltalán nem érvényes állításod, mivel eleve küldetésük ideje is relatív (van akinek tovább tart és élvezkedik a környezeten, van aki végigfut rajta és panaszkodik), továbbá a DLC-k további tartalmait (Kasumi/Zaeed, új képesség, új fegyver, új helység) az egész játék során használhatod. A Kasumi DLC árán lehet vitatkozni, szerintem megért annyit, amennyit kértek érte. Bár ez az új helmetes meg visoros DLC tényleg nem ér annyit, ettől függetlenül nekem tetszenek.
"és arra próbáltam utalni, hogy ez az egész DLC dolog, olyan lesz h szinte minden dolgot külön fognak kiadni."
Először is nem sikerült, másodszor meg ez most hogy a frászba kapcsolódik az új DLC-hez, ami az eddigi legnagyobb lesz?
"Én felfogom h van vélemény, de harcolsz az enyém ellen és bizonygatod h én vok hülye..."
Nem azt kell felfogni, hogy van vélemény, hanem hogy mi az. Mellesleg nem a véleményed ellen harcolok. Ha nem vetted volna észre, mindvégig a saját véleményem képviseltem, természetesen kivéve azokat az eseteket, amikor hivatalos információról írtam. Tudomásodra adtam, hogy nem értem ezt a negatív hozzáállást, és hogy az én véleményem szerint miért nincs alapja az ilyennek. Remélem ezt nem kell minden mondatom után leírnom.
Szóval összegezve:
Nem értem ezt az állandó negatív és gúnyos hozzáállást, amit azonnal tanúsítanak egyesek már az első infók láttán, ígérjenek azok bármit is.
Részemről befejeztem, nem is kell válaszolnod. -
cdr74 #9169 Várjuk szeretettel a New Dance Moves DLC(ke)t. -
cdr74 #9168 This Pares takes me back... -
#9167 F@szom ki van veled, meg az okoskodó fejeddel. Miket hallucinálsz össze vissza. Nem is ezeket írtam... tökre kiforgattad az egészt. Nem mondtam, hogy hazudnak, de ez reklám ami általában nem teljesen igaz. Igen felhoztam Kasumit, az 1 óra akárhogy nézed, nem tudsz több időt eltölteni vele. Mondtam én h nem néz ki jól? Hammerhead is tök jól nézett ki, de élőben menni vele, annyira nem volt jó. Vmi előzeteseket meg ne dlc-nek adjanak ki azzal a felirattal hogy majd egyszer lesz hosszabb is. Alapból benne lehetett volna, az h meg kell találni, de nem feltétlen már repülni vele. Egy szóval nem kritizáltam, se Kasumit, se Hammerheadet, még Zaeed ot sem, csak annyit mondtam hogy RÖVIDEK, és arra próbáltam utalni, hogy ez az egész DLC dolog, olyan lesz h szinte minden dolgot külön fognak kiadni.
Én felfogom h van vélemény, de harcolsz az enyém ellen és bizonygatod h én vok hülye.... -
Pares #9166 Jesszus, 8x végigvitted? :D
Én lassacskán csinálgattam a harmadik nekifutásom. Most tartok a felénél, de jelenleg szüneteltetem. Valószínűleg majd pár hét múlva nekimegyek az új DLC-kkel. Na meg természetesen majd a 3 előtt elölről mindkét játékot végigviszem, minden DLC-vel.
A gyógyír a problémádra: Nem kell túlzásba vinni. :) -
Pares #9165 Látszik, hogy nem fogtad föl, amit írtam. Fuss neki még egyszer!
Azért csak újra megfogalmazom, remélhetőleg neked is érthető módon:
Honnan tudod máris, hogy nem mondanak igazat? Vagy hogy csalódás lesz? A Hammerheadhez hasonlítod, ami eleve ingyenes volt, másrészt pedig csak amolyan bevezető (amit ez az új DLC is alátámaszt). Aztán felhozod a Kasumi DLC-t, ami szerinted rövid volt. Szerintem meg nem. A küldetés teljesen jó hosszúságú volt (persze ha nem futottál rajta végig), remekül ki volt dolgozva a környezet, valamint maga a történet is. Továbbá kaptál egy remek csapattagot, akit az egész játék során használhattál, egy új fegyvert, meg egy pár apróságot. Az új DLC-re azt mondják, hogy ez lesz eddig a legnagyobb. A képek és az eddigi infók alapján szvsz jól néz ki. Csak azt nem értem, hogy egyeseknek, talán hobbi szinten, rögtön negatívak a reakciói. Jó az a te véleményed, ez meg legyen az enyém. Felfogtad? -
#9164 Hát tény, hogy ha már 8x végigvitted, akkor azzal a karival +1 kis küldi nem fog hetekig lekötni. :D
Én pl. a Kashumi küldijét meg se csináltam még, mert kész karival nem fogok +1 küldiért újra játszani egy fullos karival.. Előlről meg elkezdtem, de hamar ráuntam.
Akkor jó ez a sok dlc határozottan, ha mondjuk fél év gyűjtés után felrakva egy bővített változattal játszik az ember.. De kész karikkal +1 küldit nyomni tényleg nem túl nagy szám (amellett hogy persze nagy szám!, csak érzetre nem köt le 1 dlc hetekre).
Mondjuk lehet csak én vagyok így vele... majd fél év múlva talán újranyomom összes DLCvel és akkor szinte már "új" játék lesz. -
#9163 Szerintem eddig meg egesz biztatonak tunik ez az uj dlc, a ket es fel ora mar egesz normalis jatekido, na meg annak is orulok, hogy visszajon a hammerhead, mert az elso kuldetese eleg karcsu volt. Remelem lesz egy kis szabad bolygofelfedezes is, szoval en varom. -
#9162 Magamfajták... folytad, várom mire gondolsz. Annyira isteníted... öcsém, csak úgy süt erről a kis regényről amit írtál. Vásárlók vagyunk, kell, hogy legyenek elvárásaink. Ha nem így lenne akkor még ránk, vagyis rád és a hozzád hasonlókra zúdítanának még egy rakás napszemcsit. Jó nem kiegészítő lesz, de akkor is ez az egész dlczés, az 1 óra játék időkkel kezd olyan lenen mintha wowért hiteznénk havidíjat. lol Ha az így marad mert a vásárlók vakon rohannak venni. Akkor a kövi ME, lesz 5 óra játék, + 1 évig 10 dlc még +5 órával. -
cdr74 #9161 Mondjuk a 2 után nem is érdemes értelmes dolgokat várni. Flame off.:) -
cdr74 #9160 Hát ez a rúgvíáj téma nem egy friss terep, inkább árnyalhatnák az amúgy is "testes" fősztorit az 1-hez is kapcsolódó infós mellékküldikkel, nem csak új lövöldéket kéne nyitni... -
Pares #9159 Nem szó szerint szarozott, de leszólta, úgy, hogy az első infók csak most jelentek meg. Természetes, hogy minden DLC-ben csalódni fogsz, ha nagyon magas elvárásaid vannak. Ennek két következménye lehet: az egyik, hogy lejjebb csökkennek az elvárásaid, a másik meg hogy leszarozod meg leszólod még megjelenés előtt, és a megjelenés után is már csak azért se leszel megelégedve vele (még ha tetszett is). Hagyjuk... -
Pares #9158 Már az első erre vonatkozó hozzászólásodban leszólóan annyit írtál: "2 új Achievment... az fontos". Továbbá a Kasumi DLC-ből és a Firewalker 5 beharangozó küldetéséből rögtön arra következtetsz, hogy ez is olyan rövid lesz, ignorálva a tényt, hogy azt is külön leírták, ez lesz eddig a legnagyobb DLC.
Az ilyen primitív megjegyzéseket, hogy nekem nincsenek elvárásaim, meg hagyd meg magadnak. Ezt ugye nem abból szűrted le, hogy belinkeltem a képeket, meg a DLC-ről adott interjúkat? Ne légy nevetséges. Vannak elvárásaim, nem kicsik, de nem is eszetlenül nagyok. Elvárom, hogy valami szórakoztatóval álljanak elő és nem elégedetlenkedem mindenben, egyszerűen csak kíváncsian várom, amíg meg nem jelenik, és örülök minden új infónak.
De te, meg a magadfajták... -
#9157 :D most majd jön az 'akinek nem inge...' kezdetű bölcselettel...
tény, hogy nem szarozott senki,továbbá az is tény hogy a BioWare rendesen löki ki magából a DLC-ket, hol hasznosabbat, hol kevésbé hasznosat...ezért becsülöm is..
DE tényleg nem kell mindentől hasraesni, pl a sisakos, szemcsis, ruhás dlc-k nélkül is boldogan játszogatok :D
az achikra is teszek magasról, nekem tartalom a fontos (tehát a nagybetűs C a rövidítés végéről) :D ez nem sims hogy Shepardnak legyen a pilótafülkéjében függőágy meg ikeás asztal meg hawaiipáncél napszemcsivel...szóval spec. ezeket a DLC-ket feleslegesnek tartom én is úgy ahogy vannak (az meg hogy pénzbe is kerül meg egyenesen röhejes) :DDD
-
#9156 "Egyeseknek semmi sem jó" ez mit jelentsen? bocs h nem vok olyan mint te aki símán vesz mindet és nincsenek elvárásai.
Amúgy a hsz-m hol volt szarozás? -
Pares #9155 Hát igen, egyeseknek semmi sem elég jó. Mellesleg igen, meglátjuk milyen lesz, épp ezért nem kell mindjárt leszarozni... -
#9154 A Firewalkerre is ezt írták... jó volt 5 helyszín... de milyen kicsik már, 5-10 perc max. :( És 2 és fél óra hosszú? Kasumi az kb 1 óra volt.
Majd meglátjuk még van idejük normálisan megcsinálni.
A sok bugyuta sisak helyett inkább más páncél elemeket kellett volna kiadniuk. -
Hoz_Hun #9153 Nyahahaha -
#9152 Nah, ez jónak ígérkezik, akárcsak az új Dragon Age DLC, végén még elkényeztetnek minket jobbnál jobb tartalmakkal. :) -
Pares #9151 Pontosítok:
"According to executive producer Casey Hudson, Overlord is the "biggest
downloadable content pack yet" for Mass Effect 2. Available in June for
560 points(£4.60, $7). Early on, the Hammerhead zips over the surface of a scenic, verdant world, grazed on by alien cows and edged with mountains. Some side areas offer Cerberus posts with turrets to take out."
"EA has revealed the next significant paid add-on for Mass Effect 2. It's
called Overlord and will be available in June for 560 Microsoft Points
(£4.80/€6.70).
Overlord presents a storied mission based on a hub planet, according to IncGamers. The new Hammerhead tank will transport you from mission to mission. There are no new weapons and no new characters, just the story of an evil AI ordering robots around. The content will apparently last around two-and-a-half hours."
"BioWare has revealed that we'll see another Mass Effect 2 DLC pack next month. Titled Overlord, the pack sees Shepard and co going through five missions on a planet where experiments on humans and Geth have been taking place, in an attempt to stop a strange human/machine hybrid intelligence. The Hammerhead vehicle will function as your means of transport around the "hub" section of the planet, between the missions. We've been told to expect a bit more of a horror vibe from the DLC, as well as bits that go a little Tron. It's all about the stand-alone story and the extra missions, though: don't go expecting new characters or new weapons. Overlord is due out in June for 560 Microsoft Points, according to exec producer Casey Hudson, and will apparently feature about two and a half hours of content."
-
Pares #9150 Egy új, érdekesnek igérkező küldetés, ami nagy területen fog játszódni...
"The action unfolds over five new level areas, with two new achievements." -
#9149 2 új achivment... azt fontos -
ZSOOLT2 #9148 Új dlc júniusban -
#9147 Közben már meglett de azért köszönöm! -
#9146 Az importáláshoz elindítod a MassEffect2Config.exe-t, majd a save game menüpontban lehet importálni az első rész mentését, de csak a játék végén automatikusan készülő mentést lehet importálni, szóval, ha te mentesz a játék közben, azt nem tudod.
A mentések helye: c:\Users\(neved)\Documents\BioWare\ windows7-en, xp, ugyanígy, csak a Documentum settingsben van az user helyett. -
#9145 Üdv!
Importálni szeretném az első rész mentését de nem tudom hol keressem illetve nem is találom!
Meg tudnátok mondani mi a megoldás?
Köszönet! -
#9144 Köszönöm a választ. -
#9143 Szerintem legálisan csak így lehet meg, persze lehet, hogy később berakják valamelyik fizetős dlc-be ezt is , mint az Infernus armort, de egyenlőre ilyesmiről semmi hír. Vagy leszedheted torrentről, esetleg valamelyik fájlmegosztóról, de akkor törnöd kell a játékot és le kell tiltanod a Cerberus networkot. -
Renegade #9142 ne már, szerintem tök rendben van, ha valaki egy ilyen arccal lemegy bulizni tuti két fullos cicmiccel megy haza :-) -
Line #9141 Szerintem meg pont ez az emós arc. :) Majd megmutatom az enyémet. Na, Az férfi! :) -
#9140 Értem,köszönöm.
Máshogyan nem is lehet meg? -
#9139 Néha Kashumi bebuggolt, vagy nemtom.. ráküldtem ellenségre, megjelenik, erre nem üti meg, hanem áll, és hagyja hogy kinyírnák.
Ha normálisan megüti, akkor ugye visszaváltozik láthatatlanná és visszajön.
ez néha bosszantó. :)
Egyébként jó ez a skill, mert mindegy milyen messze van az ellenség, akkor is 1 mp alatt ott van és üti. :) -
Hoz_Hun #9138 Igen, egyszer csak lesz egy (vagy több) új küldi.
A Hammerhead szerintem elég gyengére sikerült, de a Kasumi DLC az nagyon jó lett. -
readswift #9137 FW hulladék, oka volt hogy nem rakták be a játékba eredetileg.
KSM jó mert az új géppisztoly miatt nem muszáj rögtön Taliért caplatni, sőt egyátalán nem is kell, nekem már megvan Legion de T még nincs, sőt lehet kipróbálom h nem is lesz. Ha sokáig húzom az omega4-et akkor persze legénység sem lesz , de az most mellékes : )) .
Ha Legion bónusz küldijét megcsináltad akkor el lehet menni egy Geth bolygóra ahol van egy +10% dmg protection. Mondjuk a T küldi féle 2/2 Geth Shield boost többet ad. -
Renegade #9136 tényleg, már már fent van a kasumi, meg a firewalker (az a mako pótlék?)
mire számítsak, egyszer csak lesz egy új küldi, 5 alpályával, ahol lehet kocsikázni a felszinen és mindent bucira lőni?
gondolom nem a kasumi ,8,1-es küldihez fog kapcsolódni