Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doom 4
Igaz hogy ott van különbség de azt mondom, hogy bizony ez a terminátor még csak távolról se néz ki úgy mint a többi, formájára tekintve. De amúgy ahogy olvastam a hozzászólásokat, valaki írta hogy õ egy régi faj felbukkanására szavaz, nem biztos hogy hülyeség de nem hiszem. Szerintem (ha feltûnt nektek) az egész játék a Tejút rendszerben a mi galaxisunkban játszódik. De a videó végén a belinkelt kép után látszik hogy felülrõl, kívülrõl jönnek, szóval szerintem inkább egy másik galaxisból jön majd a segítség.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

xblades
Nem lojális hozzád senki, késve mész át az omega 4 relén és nem fejleszted az ûrhajódat.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

horpeti
És ezt hogyan lehet elõhozni? Mit kell ahhoz ennyire elrontani?
Nálam ugye mindenki életben maradt, mindenki kiszedtem a romok alól, én megmentettem Talit a zuhanástól, aztán Tali engem, amikor a gépre értem (tehát nem Joker kapott el, Jóker csak lõtt)... hm. 😄

penge96
Mondtam 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Csak akkor lehet importálni a harmadik részbe, ha _legalább_ Shepard túléli. Magyarán ha mindenki meghal, kivéve Shepardot, akkor importálhatod a karaktert. Ha viszont Shepard is meghal, akkor nem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Igen, mindenki -beleértve Shepardot- meghalhat. Ám amint azt a fejlesztõk elárulták, az a mentés érthetõ okokból nem lesz importálható a harmadik részbe. Egy ilyen szituáció esetén már a második résszel vége a történetnek, és megpecsételõdött a Galaxis sorsa. Végítélet Napja. Game Over.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

xblades
Nos úgy tudom meghalhat Shepard és lehet tovább vinni az ME3-ba, lehet úgy alakítani a fõszáll menetét. És csak a többszöri végigjátszás miatt próbálom ki hogy és miként alakul a történet ez alapján.

A Reaper egy õsi faj akik olyan útra tértek vagy már eredetileg is paraziták voltak. Akik ötvenezer évente visszatérnek a galaxisba hogy az ott épp fejlõdõ fajok Dns-ét és magát a faj egyes lényeit magukba olvasszák vagy egy új Reaper egyedet hozzanak létre. Vagy egyedei kis részét genetikailag megváltoztatva "üres héjként" õket szolgáló lényként használva. Ezzel persze kipusztítva a fajokat.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Márcsak azt figyelembe véve, hogy jópár Alliance hajó kellett ahoz, hogy Sovereign-t elpusztítsák, már az eleve kizárja egy frontális támadás/védekezés sikerességét...

Ha figyelembe vesszük a tényeket, hogy a galaxis organikus és szintetikus lényeinek nemhogy a technikai, de valószínûleg még a létszámbeli fölényük sincs meg jelenleg, akkor egészen biztos, hogy nem frontális, egy az egy elleni harcban fogjuk legyõzni a Reapereket (ha egyáltalán legyõzzük õket). Persze ez nem zárja ki a lehetõségét egy elvakult, csõlátású, kivégeznikevéslenne Council által "vezetett" egyesült támadásnak, ami egész biztos kudarcba fulladna.

A megoldás szerintem egy titkos, új fegyverben, vagy inkább természeti jelenségben rejlhet. Emlékeztek Tali küldetésén a Sötét Energiára (Dark Energy, elméletileg valós energia)? Az arra való utalásokra? A haldokló csillagra? Merem állítani, hogy ennek lesz köze a Reaperek megsemmisítéséhez.
Ha nem, akkor valami más, esetleg a megõrzött Collector bázisról kifejlesztett szuper fegyverrel fogjuk õket megleckéztetni.

Mindenesetre egész biztosan olyan fegyver lesz, ami egyszerre vagy legalábbis egyszerre rengeteg Reaper kivégzésére lesz képes.

Ha egyáltalán fegyver lesz az, ami elpusztítja majd õket.

Mindenesetre én bízok a Bioware fantáziájában, eddig még nem csalódtam bennük.

penge96
Sztem Shepard a végsõ harcnál halhat meg, mikor azt a böhömnagy Reaper féleséget kell legyõzni.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

xblades
Nos ez a történet és a benne lévõ csavar(ok) a Mass Effect alapja úgyhogy ez várható a harmadik részben is. Én szerintem egy régebbi faj megjelenésére szavazok akiknek megvan a technologiájuk hogy elzavarják vagy megtizedeljék õket.

horpeti
És az miért jó? Kiváncsi vagy, hogy reagál az ME3?

Hogy halhat meg Shepard? nekem ha meghal, kritikus küldetés vége... De azt nem lehet importálni ME3ba, csak végigjátszást gondolom. Vagy úgy csinálod, hogy annyira szar a hajó, hogy meghal spehard is a végén? 😊

xblades
Az milyen már hogy jön egy 30-as éveiben járó porhüvely lény aki legyõzi a több százmillió éves több ezer vagy millió Reaper-t.Na akkor tényleg elrúgazkodunk a valoságtól.
Ja és ha hagytad meghalni? Én most ép egy olyan karaktert alakítgatok ahol csak Joker éli túl.

horpeti
Tudatlan vagyok, mert nem játszottam végig ME1-et, és nem is olvastam el nagyon az elõtörténetet. Lehet inkább be kéne fognom, és olvasni...? 😊
Amúgy már érdekel a történet is, nem csak a rambózás... A rambózás insanityn úgyis megmarad épp ha játszik az ember, ha nem, addig tud agyalni a történeten is. 😊

horpeti
Én azt nem értem egyébként, hogy mi ez a Reaper.. Mert az az óriás Reaper bébi egy össze eszkábált cseppfolyósított emberi "elembõl" álló terminátor külsejû gépezetnek tûnik. Mintha valaki össze építette volna.

Vagy az összes reaper ilyen óriási, és õk rakták össze ezt is? Vagy ezeket pl. a collectorok rakták össze, és a Reaperek csak irányították õket. Vagyis a Reaper az lehet, hogy fizikai megjelenésében csak egy program, vagy valamilyen más létforma,és testet építtet magának? (ami mindig különbözõ)

Vraaanyek
Azért az mindenesetre elég evidens, hogy a harmadik részben nem John Rambo-ként fogjuk lecafatolni a reaper-eket egyenként, hanem valami elég (remélem ütõs) nagy csavarral lesz megoldva, véleményem szerint van akkora mértéktelen fantázia a Bioware-os srácokban, hogy kiagyalják, sõt, már ki is van az agyalva jó ideje, nem véletlen lett trilógia ( ezerszeres hála Istennek!!)
Végtére is, szerintem nagyon nagy "állzuhanás" várható a ME3-tól!!😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

xblades
SPOILER

Az az állomás ha megsemmisíted a végén, az a Reaper-ek által módosított Protean faj ûrállomása. Amit szerintem is egy Reaper irányított legalábbis a végén a videó arra enged következtetni. De a nagy falat az a Reaper flotta lesz.
Amin eddig leírva filoztam én is hogy ha még csak több ezren is vannak, mivel és hogyan gyõzhetünk le õket. Mert amit eddig megismertünk technologia és flotta erre nem képes az biztos.
Úgyhogy valahonnan le kell akasztani egy akkora flottát, vagy valami technologiát ami legyõzi õket.

Calver
MINIMUM 37 millió évesek, valószínûleg bõven több százmillió éve léteznek. a "halott" Reaper, ahonnan az IFF van, az 37 millió éves.

"The trees move. Do you not see it?"

horpeti
Majd jön Shepard... <#help> 😄

xblades
Most a Mass Effect wiki-n olvasom hogy elvileg 37 millió évesek a Reaper-ek.
Az ha az ötvenezer éves ciklusú visszatérést veszem akkor majd 740-szer tértek vissza "learatni" az itt éppen kialakuló fajokat.
Ennyiszer nem tudták õket nem hogy elpusztítani de még csak megállítani vagy lelassítani sem. Azért az durva. <#szomoru1>

horpeti
Ugye jól jött le nekem, hogy a collectorok fõcsávóját (amelyik mindig Hírnökként bemegy másik testépbe - "i take the direct control" vagy vmi hasonló) is egy másik faj irányítja távolról (Reaperek)? Vagyis ez tényleg csak egy kis állomás volt, amit sikerült megszüntetni, de a nagyfalat még hátravan... ? 😊

xblades
Hotomi

"Majd 35 millió éves a Reaper faj, vagy még több, szerintem nem ezren hanem milliárdnyian vannak"
Akkor meg mit akarunk mi a százat sem elérõ hadihajóinkkal? Bár mondjuk az durva lenne ha tényleg ennyien ide jönnek, akkor nem lesz elég a harmadik részben csak társakat toborozni.

Sir Quno Jedi

Nem vitatkozom, szerintem voltak amiben fejletebbek voltak volt amiben nem.
És igazán nem is tudjuk milyen technologia veszett oda és hogy mekkora volt a flottájuk. De szerintem ami a gyengéjük volt az volt az erõsségük hogy egy egységes társadalom és flottájuk volt. Nem úgy mint ezek a fajgyûlölõ emberiség, a felsõbbrendûnek képzelt Asarik, a miénk a legerõsebb flotta Turians, a leigázzuk a galaxist Krogan egymással acsarkodnak ahelyett hogy készülnének a Reaper invázióra.

xblades
Szerintem ha a képet nézed pont hogy van mindegyikben valami másság,eltérés.
Amirõl szó is van hogy úgy szaporodnak és valószínû úgy táplálkoznak hogy felfalják vagy feldolgozzák az adott idõszak faj(ok) egyedeinek Dns-ét a sajátjukkal. Így megmarad egy kicsi az eredetibõl is és lesz egy kicsi az új fajból is. Ezért is térnek vissza a galaxisba rendszeres idõközönként, hogy ahogy a nevük is mutatja learassák a galaxis fajainak egyedeit.
SPOILER
A végén azért is hasonlít egy embere a Reaper bébi.<#eplus2>

Sir Quno Jedi
Namármost egy relét építettek vissza a Citadel-re. Ez volt civilizációjuk csúcsa. Ettõl függetlenül, mint mondtam, nem volt olyan sokszínû a fajuk, sem a technológiájuk.

A jelfogadást nem konkrétan õk kapcsolták le, hanem beleavatkoztak a keeperek alapprogramjába (akik szintúgy egy régebben leigázott faj átalakított leszármazottai). Emlékeim szerint legalábbis.

Õk csak adtak egy nyúlfarknyi esélyt végsõ kihalásuk elõtt egy majdan létrejövõ organikus fajnak (gyk. nekünk), igazi hõsök voltak, akik vissza jöttek anno a Citadel-re.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Majd 35 millió éves a Reaper faj, vagy még több, szerintem nem ezren hanem milliárdnyian vannak.
Egy kérdés: Baráti tûznél meghalnak a társaink? Mert mostanában szokásuk, hogy miközben szóróm az ellenbe az ólmot belerohangálnak a torkolat tüzembe.<#violent> Elsõ részben imádtam amikor a társaim az ellen helyet engem lõttek, most a második részben meg folyamatosan rohangálnak elõttem <#gun>

xblades
A Protean-ok fejlettségét szerintem jelzi a jeladók építése az hogy tudták a relék mûködésének alapját sõt építeni is képesek voltak, majd kikapcsolni a Keeper-ek Citadel relé bekapcsolásának jelét. Vagy Liara-t fogvatartó pajzs amit még Saren sem tudott áttörni. Vagy maga a Ilos bolygó minden Protean technologiával.

Doom 4
Jaj bocsánat Pares véletlenül válaszra nyomtam.
Mengéztem az odlalt már csak arra lennék kiváncsi hogy játékon belül hol tom megnézni a defense-t? A másik meg hogy olyan válasz nincs a végén hogy a Cerberussal maradunk? Mert én is úgy vagyok vele, hogy kell a segítség de eléggé szimpatikus a Cerberus. Ami viszont nem illik a képbe a Reaperekkel hogy a végén mondják hogy úgy fejlõdnek/szaporodnak hogy más fajoktol lopják az ötletet. Na de ah megnézitek a képen is látszik nagyjából 1formák. De az amivel harcolunk az nagyon nem illik a képbe. (Kicsit X-men-es benyomásom volt róla, ott voltak olyan nagy robtok)

Sir Quno Jedi
Nem biztos, hogy a Protean-ok sokkal fejlettebbek voltak, mivel ránk késõbb csapott le sovereign, mivel az elsõ próbálkozásai kudarcot vallottak, mert a Caretaker-ek nem nyitották meg a Citadel Relay-t maguktól a Reaper flottához, mikor jelzett nekik. Így neki kellett állnia tervet kidlgoznia, mivel ahhoz már túl fejlettek voltak az organikus fajok, hogysem a frontális támadást megkockáztathatta volna. A terv és végrehajtása rengeteg idõt és erõforrást igényelt és mindvégig egyedül volt kénytelen cselekedni, mélységes titokban.

Így több idõt kaptunk a fejlõdésre, mint a Protean-ok, illetve a fajok sokszínûsége is segített (pl. a biotikusok elterjedése is), ami anno nem volt jellemzõ, valszeg. a Protean-ok voltak a dominánsak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

xblades
Na én arra leszek kíváncsi hogy fogják megvédeni a galaxist a Reaper flottától (mirõl még azt se tudjuk mekkora, pár tucat vagy több száz)
Hopp e kép alapján több száz vagy ezer is van:
link
Egy széthúzó egymással rivalizáló fajok, akik tudomást sem vesznek a Reaper-rõl. Egyedül az emberiség egy része veszi komolyan és a Geth-ek tudnak róluk.
Ha összeszedik a négy legerõsebb faj flottáját, a legnagyobb hajók száma nem éri el a százat sem és fele akkorák mint egy Reaper. Bár a Geth flotta nagyságáról még nem tudunk semmi biztosat.
Nézünk szembe a ténnyel a Protián-ok sem tudták õket megállítani, pedig másfélszer nagyobb hajóik voltak mint a legnagyobb Aszari hajó, és ha más nem a flottájuk egységesebb és nagyobb volt. Meg jóval fejlettebbek is voltak mint bármelyik mostani faj.
És semmi nem garantálja hogy happy end lesz a vége.

horpeti
Persze én hardcoreon könnyen dumálok. 😛
Lehet Insanityn kezdek, mert így is szép nyugodtan lassan haladok, akkor meg haladhatnék Insanityn is... 😛 Még egyszer ugyse játszom végig, fõleg ugyanezzel a kaszttal és taktikával... 😊

horpeti
Nice! 😊
Én szerintem várok még vele, nem kell a fölös para. 😄 Késõbb laza lesz. 😄
Lehet egymásra is uszítom õket. Most 7. szinten vagyok, már van 1es MI hack, de jó lenne 2-es. 😄

Egyébként egyértelmûen az Inflinek a legjobb dolog ez, mert bár nem annyira jó a képesség regenje, mint a sentinelnek, de a fenntartásra kap bónuszt (az meg hab a tortán, hogy két skillje is lehet, mert nem mindegy, hogy társnak 12sec, vagy neked 6 sec a visszatöltési idõ).

Szóval kicsit brutális a beszivárgó, ha így játszik az ember...
És akkor még mindig ott van a sniper bónusza, meg a cloak... és a cloakból való támadás is. 1v1re fõellenség ellen talán ez a legjobb, nem is a hamvasztás. Cloakból widow fejre üt. 😄

Úgy ám! Én is a dominate + MI hack-re gyúrok rá ^^.
OMG! Kinyírtam a 3 heavy mech-et insanity-n 6.szinten !! 😄D
Nem volt könnyü, a végén már fogócskáztam az utolsóval a komp körül XD.
Hamvasztás nem vesz le túl sokat a páncélból, bár még csak 1.szinten van.

BattleTag: zydar#2910

horpeti
Nálam Miranda a kedvenc. A warpja és a túltöltése nagyon hasznos dolog nekem a pajzs levitelre.
Másik társ Zaeed, a kábító lövése jó barrier ellen, meg a soklövetû sniperrel elég hasznos sebzést tud okozni (hatékonyabb, mint assault riflevel, fõleg, amikor fedezék mögül lõ 4-5öt és visszamegy...akkor a sniper sebzés jobb).

Elõzõ végigjátszásban Grunt volt a társ, egyelõre most Zaeed is jól tolja. Még gondolkodom, hogy egymásik biotikus/techest vigyek magammal, és akkor a távolból ki lehet nyírni mindenkit. Persze pályafüggõ is.

horpeti
Egyébként amióta ezt a dominates dolgot csinálom, tudatosult bennem, hogy annyira nem vészes ám lelõni a pajzsot/páncélt az ellenfélrõl. Csak míg soldierrel mindent lõttem csak úgy isten nevibe, így most nagyobb az összmunka... 2 társamat rácuppantom 1 ellenfélre, azok leszedik a pajzsot/páncélt, én is besegítek ha kell, és a csupaszon maradt ellenfél már gyakorlatilag ki van szolgáltatva. És így tovább. Teljesen irányítás alatt tartom a harcot. Soldierral rambózva más feeling volt. (az is jó feeling, csak más😄)

horpeti
Aha. Nem rossz. Én kihasználva a játék hibáját már rögtön dominate-tel indultam.. Így azért egészen más. A dominate eléggé a végére lesz csak meg... (Morinth). De így most izgibb, ha ez nem lenne, végig sniperezném a pályát, és azt unnám meg, most meg szinte egy golyót se lövök ki.

1. szinten már megvan az MI hack, cél a 2. szint. és akkor karöltve a dominate és hack felvitele 4. szintûvé. Utána jöhet a hamvasztás, az jó 1v1ben. 😊

horpeti
Egyébként azt néztem, hogy widowval megéri a fegyverváltás is, mert 1 widow lövés a szeme közé többet sebez, mintha folytatnám a részecskesugárzóval a páncélra is (társak + képességek használata persze attól még ugyanaz).

És asszem inflivel is a widowt fogom felvenni, nem az assault riflét. De majd még meglátom, egyelõre nem hiányzik, mert a közelembe se tudnak érni (Uralom RulZ). 😄

Infiltrator-al tolom, Jack + Morinth párossal próbálkoznék, bár nem tudom mennyire lesz használható. Spec-nek meg dominate-t akarom használni, majd ha meglesz.. most a roncsoló lõszer van beállítva, bár ez heavy mech-ek ellen használhatatlan ugyebár :S

horpeti
Jah. Még nem figyeltem ezt a 3 másodpercet, mert tényleg volt, hogy hamarabb, meg késõbb kezdte csinálni... De lehet hogy azért mert hardcore, insanityn fixen 3 mp. 😊

A hardcoreos részen már túl vagyok, így is simán megcsinálható, csak nem értettem a mûködési elvét.. A collector hajónál majd jobban fogom. Nem lövöm el a warpot a pajzsra (bár arra is van bónusza, nem csak a páncélra).

Miután lelõtted a pajzsát van 3 másodperced. Utána visszatölti a pajzsát és jókora területen sebez maga körül (magyarán idõhöz kötött a dolog). Míg kéken ragyog felesleges lõni mert ilyenkor sebezhetetlen. Kinyírásához csak le kell szedni a páncélzatát (pajzs leesése után tudod csak sebezni). Nem olyan vészes ellenfél miután rájöttél a dolgok mikéntjére. Fegyvert váltani meg nem ajánlatos, sõt felesleges. Mikor leesett a pjsza durrants bele valami jóféle sebzõ tech vagy biotic képességet (Warp, Incinerate) és lõjjed. Így gyorsabban megpusztul. Meg aztán ott vannak erre a társaid is, használd õket.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

horpeti
linket nem tudok adni majd, max. este. De a wiki mass effect, és ott a walkthrough és a suicide mission. Ott írja, hogy kb. kiket javasol meghagyni hátul. Egyébként csak következtetni lehet. Kemény harcosok elõnyben hátul.

Doom 4
Meg próbálom megkeresni de akkor ha nm találom belinkelnéd vagy elküldenéd priviben hogy kinek mennyi a defenseje. Ill. néztem vidiket nem teljesen értem ezeket a kifejleteket. hogy mikor mi lesz a vége.

Sziasztok!

Délután jön az elsõ patch
info

* Fixed video hitching and crashes related to single core machines.
* Single core users may experience short periods of black screen that may last up a few seconds between level loads, cinematic transitions or movies.
* In rare cases, some single core users may notice dialog lines in certain conversations may be delayed up to a few seconds.
* - Fixed an issue where it appears ammunition can be picked up, but can't.
* - Fixed an issue where all Codex entries were marked as 'viewed', even if the player chose not to view them.
* - Fixed an issue where weapon icons are re-organized after downloadable content is used.
* - Fixed an issue where pressing F9 after the mission completion screen reset Shepard to Level 1.
* - Fixed an issue where remapping the right mouse button blocks camera control in the command HUD.
* - Fixed an issue where remapping the 'use' command affects the decryption minigame.
* - Fixed an issue where users were not prompted to restart when logging in to a different EA Online account.
* - Fixed an issue where movies do not play in DLC.
* - It is recommended that players reset their keyboard mapping to default values to ensure proper vehicle control.
* - Added useful messaging during the ME1 save game import.
* - Weapon icon for henchmen never changes from Collector Assault Rifle.
* - Czech language – Issues with Czech localization (subtitles) were amended, all text was corrected and improved.
* - Fixed an issue where the Mass Effect 2 launcher was being associated with files that have no extension.
* Fixed an issue where uninstalling the game under Windows Vista or Windows 7 might uninstall Mass Effect 1.

insanity-n két lövés cainbõl, és még kb marad egy negyednyi páncélja a dögnek. közbe folyamatosan jön harbinger, aki szétcincál ha a közeledbe férkõzik 😊

Még egy dolog: mindenkinek melegen ajánlom a játék végére nehézfegyvernek a Cain/Nuke fegyvert. Nagyon rosszul viselte a fõellenfél, mikor a kezdésként képébe küldtem egy taktikai nukleáris töltetet.. 😊 Utána már csak vagy 1-2 tárat kellett belelõnöm az Assault Rifle-bõl és készen is volt. 😊

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

Sikersen megvolt tegnap az elsõ végigjátszás! 😊 Végeredmény: minden csapattagom lojális volt, minden fejlesztést megvettem a hajóra és mindenki életben maradt.😊 Végigcsináltam az összes mellékküldit, majd a rajtaütés után rögtön mentem a legénységemet menteni. Sikeresen.😊
Legion küldtem a ventilátorhoz, Miranda vezete a Fireteam-et és Samara csinálta a biotikus pajzsot. Én Mordint kértem meg, hogy vigye vissza a legénységemet a hajóra, mondván nem az idõs genetikus professzor a legalkalmasabb személy a rohamosztagos szerepére egy õsi alien bázison..😊
Ja, és 27. szintû férfi soldier-ként fejeztem be. Most végigviszem Infiltrator karakterrel is.. 😊

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

horpeti
Jah, 1-2 húzós helyzet van..
Azt nem tudod, hogy a pajzsregeneráló nagy darab collectornál mi váltja ki azt, hogy lehuppanjon a földre és visszatöltse a pajzsát?
Mert Horizonton taliztam most vele elõször, és marhára idegesített, hogy lenyomtam a pajzsát a részecskesugárzóval, váltok át sniperre, és max. 1et tudtam belelõni, de néha azt se.
Emlékszem máskor meg állt bambán és lehetett lõni 5-6ot is.

Valahogy arra tippelek, hogy ha felizgatom azzal, hogy van kit támadnia, és megy felé, akkor jó, viszont ha elbújunk, és kapott lövést, akkor meg inkább regenerálódik.

Pl. Colossus vicces volt elõzõ játékban (hc), egyszer nem zsugorodott össze, amikor mellette voltam, és csak úgy lõttem kispityuval is.. 😊

horpeti
És milyen összetételben nyomod?
Kaszt, bónusz skill? Specializáció?

Lehet írtad már.. 😊

Rendben van, ha neked így ok, akkor nem szólok bele <#worship>.
De most is olyat kérdeztél, amivel lelövöd a "poént". Ez olyan mintha egy filmet úgy néznél meg a moziban, hogy már tudod mikor mi fog történni. Én direkt ezért nem is olvastam / kérdeztem a fórumon, amíg végig nem játszottam a game-et.

Ja a bónuszokat megkaptam, mert már végigtoltam egyszer, ez már a második. Bár így is lesz egy-két húzós helyzet.
Most fogom felcsípni a rossz lányokat is <#vigyor1>