Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Érdekes bolygó, mass effect egybõl:

Description

Ploba is the second, and by far the larger, of Antaeus' two gas giants. Active scans by survey ships have returned tantalizing indications of massive, solid structures deep within the atmosphere, too regular in pattern to be anything natural.

Some believe Ploba is a "Jupiter Brain," a planet-sized supercomputer. Adherents of this theory have fruitlessly beamed signals toward the sunken megastructures, hoping to get the machine's attention.

Others believe that an ancient spacefaring race disposed of their weapons of war by dumping them into the planet. The last attempt to reach and salvage Ploba's "Deep Anomalies" went tragically wrong, and ended with a crew of 12 being trapped and crushed in the gas giant's lower atmosphere.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ilyet pl. az Iliumon is lehet csinálni.

Vraaanyek
Naggyon komoly... be lehet b.szni a dokival brandyt iszogatva a gyengélkedõn.....és nem wc-be kerülõsre, hanem dülöngélõs, elmosódósra, mint a GTA4-ben...coool😄😄😄😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Na indítottam egy új játékot vanguard-al. Igaz, az adept a legérdekesebb kaszt számomra, de ez a biotic charge nagyon pöpec.

Vraaanyek
Tudja valaki, hogy hol lehet megnézni azt a magazint,amit azt hiszem omegán lehetett megvenni?

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

AntiHero
jaja most már fasza minden😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Múltkor panaszoltad, akkor mondtam, hogy lehet a kodekekkel van a baj. Miért nem szóltál, hogy egy magos a procid. Ez már rég ismert probléma volt. Na sebaj. Mostmár orvosolták.

<#vigyor>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sry, csak rájöttem hogyan kell, és elkezdtem játszani, és hát mostanáig úgy lekötött, h észre sem vettem:$ Szal jó játék😄 És köszi szépen a helpeket😊 És még1x sry😊

penge96
Jól van, nincs probléma!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

AntiHero
ja

Nem számítottam rá, hogy egy fórumon, ahol több mint 6500 hozzászólás van, éppen akkor írnak errõl a problémáról, amikor én belefutok.

Sebaj, legalább kitárgyaltuk.

penge96
Nem baj és nem bosszantottál fel, de akinek elõbb leírtam meg se köszönte😞((( 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

cikasz
Tényleg nem sokat kellett volna visszaolvasnod...

http://www.akciofigura.hu

penge96
egymagos gépen játszol?

AntiHero
* Megoldottuk a szaggató videók és kilépések problémáját az egymagos gépeken.

YESSSSSSS!!!<#worship>

Nem olvastam vissza, az én hibám. Bocs, hogy kérdezni mertem, és ezzel felbosszantottalak.

penge96
azért érzitek, most irtam le meg be is linkelték hogy hogy kell, de megkérdezi...

Közben megtaláltam, köszi. Átmásoltam az 1-es mentéseit a 2-es save/me1 alkönyvbe. Így már látja. Eredetileg arra számítottam, hogy megtalálja magának a reg. bejegyzésekbõl.
Kösz mégegyszer.

Calver
más a trükkje. visszaolvasásnak hívják.

"The trees move. Do you not see it?"

Sziasztok !

Hogy tudom az egyesbõl áthozni a végigjátszott karit?
Nem látja a 2-es, üress a lista. Át kell másolni a mentést, vagy valami más trükk van?

xblades
Igen én is pont ilyesmire gondoltam, hogy velük egyidõs faj visszatér megfingatni õket, megfizetve nekik mindenért amit a múltban elkövettek. Mellesleg megmentve a mostani fajok kicsi hátsóját.<#nyes><#nyes><#nyes>
És fõhõsünk lehetne aki felhívja a figyelmüket a Reaper-re ez lenne a nagy küldetése a hõs aki megmenti a galaxist.
És ez egy jó kis gigantikus csata lenne a végére.

De errõl a fény agyalairól lemaradtam.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

WTF

Asszem még egyszer nekiállok a játéknak.<#buck>

SötétBarom
Pont délután folytattam a szóbanforgó beszélgetést Wrexxel 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

robotnyk
Kabuto - Those Minerals

kész vagyok 😄
Hmm érdekes dolgot írtak egy fórumon, mi szerint Aria nem más mint Wrex ismerõse akivel megpróbált végezni, de kudarcot vallott. Az elsõ részben beszélt errõl Wrex, amikor a zsoldos életérõl mesélt:

"Aria states that Patriarch is "not the first krogan I've ever pissed off" and informs you that she was once a mercenary/commando Wrex after their fight thought she was dead until he received a message saying "Better Luck Next Time". Aria says that phrase on more than one occasion when speaking to you.
When you press Aria by stating that "Old enemies means old friends"she looks slightly sad, replying "Sometimes you'd rather disappear than be forced to kill someone."

penge96
jajj ne, MMO ne legyen :S az sztem 100 hogy befuccsolna a nyavajás Võrd of Vórkráft miatt...Jó ez így ahogy van, bár egy RTS nem is lenne rossz ötlet...

Doom 4
Ebbõl a világból simán kinézek filmeket (amik sokkal jobbak lehetnek az Avatar-nál) illetve akár 1 MMO is létre jöhet, monjuk egy ugyanilyen Unreal Engine 3-al. Akár stratégiai játék is lehetne. Na mind1, am megnéztem a Collectors edition bonusz lemezén a hogyan készültet, és ahogy kivettem ezt direkt ilyen "sötét" résznek szántok több helyen is a birodalom visszavág-hoz hasonlították ezt a részt, meg ha az egyik részlet címét jól vettem ki akkor ott is valami fényt emlegettek vagy nem tom.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

SötétBarom
A reapereken kívül ki lehet még találni millióegy egyéb sztorit 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

penge96
Elkéstem...

Biztos hagynak hátra, a Bioware emlitette, hogy a 3. résszel csak Sheapard története zárul le a Mass Effect világa nem. Hülyék lesznek levágni az arany tojást tojó tyúkot. <#nevetes1>

penge96
Bemásolod a Mass Effect 1 save mappájából a mentésed a Mass Effect 2 save mappájába.(azon belûl ME1-be)

Rájöttem, sry:$

Calver

Sziasztok!
Lehet, hogy a halálba kívántok, de nem akarok 6500 hozzászólást végigolvasni, és lenne egy kérdésem.
A régi mentést hogyan tudom felhasználni?:$<#help>
Elõre is köszi a választ

Az Illiumon Gianna Parasinni is megemlíti, hogy a Novérián megnõtt az érdeklõdés a sötét energia alapú technológiák iránt, bizonyára lesz majd összefüggés ezzel kapcsolatban a 3. részben.

Neogan
Én is szoktam spekulálni, van az általad idézett dolgokban valami 😊
Tényleg szerintetek, az teljes Reaper flotta indult meg, vagy hagynak hátra utánpótlást?

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Az bizony!<#nyes>

Egyébként ezeket a Bioware írta és találta ki, szóval én csak idézek, és kombinálok, mind Magdi anyus, nyugodjon békében...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

<#hehe>

SötétBarom
Spekuláció FTW 😊

Pares: Kinevezünk tiszteletbeli Bioware-es fejlesztõnek! 😊 😄

Reméljük sok jó ötlet lesz.
Piszkos  Fred
fújd ki béka, FÚJD KI<#idiota>

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Ne feledjük a külömbözõ utalásokat az õsi fegyverekre vagy háborúkra, mint például a Klendagon nevezetû bolygón található óriási becsapódási "kanyonra", amit egy elképzelhetetlenül erõs Mass Accelerator fegyver okozott:

Klendagon's most striking feature is, of course, the Great Rift valley that stretches across the southern hemisphere. What is most fascinating about the Rift is that it does not appear to be natural. The geological record suggests it is the result of a "glancing blow" by a mass accelerator round of unimaginable destructive power. This occurred some thirty-seven million years ago.

Mit is írnak a végén? 37 millió éve? Haha! Igen brutális dolgok mehettek végbe 37 millió éve. Reaper pusztítás, Bolygó robbantás, stb. Miért van olyan érzésem, hogy ezek mind összefüggenek? Valami szuper fegyver, ami mondjuk Dark Energy-t használ, vagy egy szuperfejlett õsi (Fény Angyalai) faj.

Már várom!

<#wow1>

Nem kell ide Isten... The Beings of Light... Hmmm. Remélem lesz benne valami ilyen. Valami igen Nagy, Megabrutálisan Epikus, Beszaratós videókkal megfûszerezve. A végén olyan érzést beletáplálva a Galaxis fajaiba, hogy még így is milyen kicsik, még a Reaperek se baszakodhatnak a Fény Angyalaival... Öcsém...

<#wow1><#eplus2>

A Reaper dologra visszatérve:

Tudjuk, hogy minimum 37 millió éve tart a ciklus. Azt is tudjuk, és bizonyítékok is vannak rá (ME1 és ME2 bolygó leírásai), hogy számtalan értelmes faj létezett a Protheánok elõtt is természetesen, amik közül voltak (pl.: 37 millió évvel ezelõtt) olyanok is, amik tudtak Reapert ölni. Mivan, ha egy õsi technológiával fogjuk õket kiírtani? Vagy összekombináljuk a Collector bázist, a Dark Energy-t és egy õsi technológiát, adj Isten egy, az ismeretlenbõl visszatérõ õsi, idegen faj fog segíteni!

Apropó, õsi, idegen faj, ami képes felvenni a harcot a Reaperekkel:

Az elsõ részben volt egy bolygó, névszerint Klencory, melynek leírásában egy igen érdekes történetet írnak le:
Klencory is famously claimed by the eccentric volus billionaire Kumun Shol. He claims that a vision of a higher being told him to seek on Klencory the "lost crypts of beings of light." These entities were supposedly created at the dawn of time to protect organic life from synthetic "machine devils."
Érdekes, nem? Egy, a Reaperekkel egy idõs faj, a Fény Angyalai, akiknek az élet "szintetikus gépszörnyektõl"(Reaperek?) való megvédése a célja?!

Reapers vs. The Beings of Light

Gyerekek, most egy igen epikus jelenet jár az eszemben. Éppen a végsõ küzdelem folyik. Totál vesztésre áll minden, ekkor megjelennek ezek a Fény Angyalai és szétrúgják a Reaperek valagát. Húúú, azthiszem lesznek itt még szájtátós meglepetések...

Doom 4
Hmm... Lehetséges, bár nem olvastam el akkor majd utána nézek itt a fórumban, ha esetleg meg tudnád mondani, hogy mennyire mennyek vissza a fórumban az sokat segítene.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

10.01 patch

* Megoldottuk a szaggató videók és kilépések problémáját az egymagos gépeken.
* Az egymagos processzorral rendelkezõ felhasználók képernyõje pályák betöltésekor, illetve filmes átmenetek és filmbetétek megjelenítése elõtt pár másodpercre elsötétülhet.
* Az egymagos processzorral rendelkezõ felhasználók egyes párbeszédek feliratainak megjelenítésekor pár másodperces csúszást tapasztalhatnak.
* Kijavításra került a látszólag felvehetõ, valójában felvehetetlen lõszer hibája.
* Kijavításra került a hiba, mely az összes kódex bejegyzést olvasottként tüntette fel akkor is, ha a játékos meg se nyitotta õket.
* Kijavításra került a tartalom letöltése nyomán fegyverikon átrendezõdéshez vezetõ hiba.
* Kijavításra került a hiba, mely a küldetések befejezõ képernyõje után nyomott F9 billentyûvel visszabutította Shepardot az 1-es szintre.
* Kijavításra került a hiba, mely a jobb egérgomb átkonfigurálása esetén használhatatlanná tette a kameramozgatást a HUD képernyõn.
* Kijavításra került a hiba, mely a 'használ' új gombhoz rendelése esetén zavart okozott a kódfejtõ minijátékban.
* Kijavításra került az a hiányosság, hogy a játék nem kért újraindítást, ha a felhasználó új EA Online fiókba jelentkezett be.
* Kijavításra került a DLC filmbetétek futását megakadályozó hiba.
* A jármûvek megfelelõ irányíthatósága érdekében ajánlott a billentyûzetkiosztás visszaállítása az alapértelmezett értékekre.- Az ME1 mentés importálását mostantól képernyõüzenetek segítik.
* A kísérõk fegyverikonja többé nem változik a begyûjtõ gépkarabélytól.
* Kijavítottuk a hibát, mely a saját kiterjesztéssel nem rendelkezõ állományok megnyitását a Mass Effect 2 indítójához rendelte.
* Kijavítottuk a hibát, mely a játék eltávolításakor Windows Vista vagy Windows 7 platformokon a Mass Effect 1 eltávolításához vezetett.

SötétBarom
Sok féle megoldás kínálkozik a lezárásra.. Lehet, hogy reaperék csak a tejútrendszerbe járnak vissza rendszeresen aratni, mert egy másik galaxisban olyan HC organikus arcok vannak, aki simán szájbahugyozzák õket..

Az is lehet, hogy újrakonfigurálják a citadellát, és egy másik galaxisban keresnek segítséget/ találnak valami istentelen durva fegyvert (vagy magát istent, simán el tudok képzelni valami vallásos jellegû befejezést is)..

Hipermaximegabrutálepikus befejezés: valahogy instabillá teszik a galaxis magját, és rárobbantják az egész tejutat a ríperekre 😄D
Majd az epilógus kifejti, hogy ennél hõsiesebb tett nem történt még soha.

*földi

Talán azért nem hasonlít semmire se a fõbossz, mert az nem is olyan repülõ Reaper. Arra nem gondoltál, hogy eleve nem olyan nagy, mint egy igazi Reaper (azok a gigantikus hajók), szóval valószínûleg csak valami föli katonai egység, lehet kicsit nevetséges, de szó szerint Terminátor? Korábban már kimerítõen kifejtettem, miért van szükségük a Reapereknek földi egységekre, és miért nem bombázhatják szét az összes bolygót eszetlenül. Pontosan azért, hogy legyen hol kialakulnia vagy továbbfejlõdnie az új életnek, szóval hogy ne szakadjon meg a "Ciklus"?

Calver
ne legyen egyetlen egy lojális csapattársad sem, valamint egyáltalán ne fejleszd a hajót, úgy tuti ez fog összejönni <#vigyor1>
amit azért nehéz összehozni, mivel ugye muszáj küldetéseket csinálnod, és akkor már miért ne lojalitás küldiket csináljon az ember "N7" mellékküldetések helyett?