19778
  • cdr74

Amig Fox állókép, addig lehet jó választás... de hogy hiteless elit kommanós legyen... Andy Whitfieldet sokkal komásabb:), míg Fox inkább kómás:)

• Szolnokboy1
    megvan a kiállása, a tehetsége, ráadásul még hasonlít is Shepre, még nem akkora sztár, de a Losttal már megalapozta és egy jól jövedelmező ME film jó ugródeszka lenne.

Mer most ki legyen Sam "kék vagyok" Worthington? LOL.
  • cdr74
    Hát ha játékfigurákat kell a McDonald's-nak csinalni akkor igen.
  • horpeti
    Ha lesz Miranda, akkor tuti kasszasiker. :DD
  • Szolnokboy1
    szerintem egyértelmű, hogy kinek kell lennie:

• cdr74
    Ki lesz sepőd?

Andy Whitfieldet:

vagy

Andy Warhol:

• Fenrir
    forrás hardwired:

Mass Effect: Mozifilm készül!

A Legendary Pictures bejelentette mozikészítési szándékait az EA és a Bioware népszerű sci-fi akció-szerepjátékából. Legendaryék koproduceri minőségben már teljesítettek a The Dark Knight, 300, Clash of the Titans, The Hangover és a Watchmen projektek során. A Warner Bros. terjeszti majd a Mass Effect mozifilmet világszerte. Mark Protosevich - I Am Legend, Thor - írót bízták meg a forgatókönyv vázlatok elkészítésével. A Legendarytól négy ember producereli a filmet: Thomas Tull, Jon Jashni, valamint Avi és Ari Arad. Vezető producerekként a Bioware alapítók Ray Muzyka és Greg Zeschuk lépnek színre és a Mass Effect projekt feje: Casey Hudson. Lássuk a történetet!

2183-ban vagyunk. Shepard kapitány az SS Normandy fedélzetén vezeti öngyilkosnak tűnő küldetésbe legénységét, hogy megakadályozzon egy idegen fajt mesterkedéseiben, amely arra irányul, hogy minden 50.000 évben - mikor a civilizációk eléggé felfejlődtek az aratásra, megsemmisítsék az élőlények nagy részét. Láthatjuk tehát, hogy a sztorit és az univerzumot nem kitalálni, hanem inkább egészestés mozifilm méretűre zanzásítani kell.
  • Bhalage
    internyet problem
  • Maxtreme
    Srácok ez mi a bústól lehet?

• Vraaanyek
    Nagyon szépen köszönöm szépen!:P
  • Fenrir
    Tessék.
  • sherlock1
    www.filestube.com, keresőbe: mass effect 2 hammerhead
  • Vraaanyek
    Hammerhead-et tudja valaki honnan lehet leszedni rendesen? mert két torrenten is fent vok,egyiken sincs fent, amit meg le tudtam szedni nagy nehezen,az meg nem működik,mert valami orosz vagy lengyel vagy mi a jó ég pötse verziójú...
  • Renegade
    rengeteg, egyébként csak 15-öt kell vissza olvasni ;-)
  • Ryder62
    Hány DLC jött már ki ehhez? Egy kicsit le vagyok maradva :D
  • xblades
    Hali a Hammerhead négy küldetésből áll?
    Az utolsó a Protian erekje?
  • C7
    megoldódott
  • C7
    most szereztem meg, minden graf a minimumon, belépek, új játék, akár importálok akár nemet választok a töltőképernyőn megáll. mit lehet tenni?
  • zsotesz
    Szerintem úgy érti, ha Mordin a csőbe megy akkor mindenképp meg kell halnia.
  • Gerely Blazsej
    Kindred: Úgy érted hogy Moridn eleve halálraítélt karakter a játékban???

• penge96
    1st forever!
    Melyik? N core? Bithu? Sztem mind1:D
  • cdr74
    És a 3-at ki gereblyézi majd össze, ha havonta új Quarian alsóneműk jelennek majd meg?
  • adamfesto
    ...csakhogy a bios srácoknak komoly konkurenciát jelent a kedvenc torrent oldalam...:)
  • zsotesz
    Mondjuk arról nem beszéltek, hogy fizetős lesz-e mind, vagy lesz amit a cerberus network-ön keresztül lehet majd letölteni ingyen.
  • Facek
    gane'sa'g.

ba'r ha megjelenik konyvbe is, akkor egye fene :]
  • Bhalage
    meg fogom venni oket :D
  • Kindred Blades
    Az inkább bug lehetett.
    Tesztelve. Mordin nem éli túl a játék szabályai szerint.
  • Renegade
    zseniális, ez már-már profi kábszer diller szintre emeli a bios srácokat, asszem nyugodtan kijelenthetem, hogy a mass effect2 lesz minden idők legdrágább játéka. :-)
  • zsotesz
    DLC köti majd össze a Mass Effect 2-t és a Mass Effect 3-at
  • Bhalage
    akkor vagy nem telepitetted fel rendesen, vagy vak vagy...

siekres telepites utan, amikro legkozelebb belepsz a jatekba kapsz egy uzenetet, hogy menj xy bolygora es onnan indul a fun
    (mar ha lehet "fun"-nak nevezni, bar annyira azert nem rossz de egy a makonak akkor is jobb volt az agyuja :DD)
  • Vraaanyek
    Sziasztok!

Hammerhead DLC-t hogy a jó pékbe lehet működésre bírni? feltelepítem, de semmi hír a játékban róla....
  • horpeti
    Normálon rádlőnek, és ők fekszenek le kb... :D
  • Hoz_Hun
    Mordin a csőben és túlélte? Akkor lehet még is van különbség a nehézségi szint/döntés között. Ez új információ volt.
    A kapu védelmére nem kell küldeni senkit. Védik azt maguktól is. Arra gondoltam, hogy ott halhatott meg Jack.
  • Gerely Blazsej
    :D Kösssz....
    Na de mind1, mert most Hardcore-on nemsokára megint a Collector bázishoz érek.
    Akkor most Legiont fogom beküldeni. Mordin meg kísérheti haza megint a menekülteket. Remélem így túl fogja élni mindenki :)
  • horpeti
    Úgy tűnik normálon kb. minegy, milyen hülyeséget csinálsz. De Mordin nem a csőbe való. :D
  • Gerely Blazsej
    Köszi a választ!

Senkit sem küldtem a kapu védelmére, csak úgy mint a normal fokozaton, mert olvastam hogy pár játékosnak ott nyiffantották ki a csapattagját.
    Mordint normalon is beküldtem a csőbe, ott túlélte. Jack nem kapott külön feladatot, harc közben halhatott meg.
  • Hoz_Hun
    Na mégse írom le, hogy már ezerszer beírták ide.... inkább csak válaszolok. Rossz "embert" választasz ki a feladatra. Ha Mordint fejbelőték akkor, (már nem emlékszem ez melyik eset) vagy ő ment a csőbe, vagy ő lett csapatkapitánynak választva. Egyikre se alkalmas. Igazándiból Mordin a végén semmire sem jó, küld vissza a hajóra. Jack meg gondolom a kapu védelmében halt meg. Az random, bár ha mindenki lojális nem lett volna szabad előfordulnia.
    Amúgy veterán fokozaton (vagy nehezebben) pont annyi esélyük van a végén mint normálon. Csak a lojalitás/upgrade/feladatválasztás számít.
  • Gerely Blazsej
    Bocs, elírtam, veteran fokozaton Collector bázis
  • Gerely Blazsej
    Sziasztok!

Némi segítségre lenne szükségem.

Az ME1 import karakteremmel normal fokozaton végig vittem a történetet, minden csapattagom lojális volt, és túlélte a suicide küldetést is.

Veteran fokozaton a vége felé /Collestor bázis/ a BEJÁTSZOTT VIDEÓN lőtték fejbe Mordint, illetve egy rövid bejátszásban látszott hogy meghalt Jack is.

Elvileg minden upgrade megvolt, és lojális is volt mindenki.

Akkor ez meg miért történhetett?

A válaszokat előre is köszönöm!