Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egész küldetéssorozat talán 30 perc, amit a videobejátszások némileg megnyújtanak, igaz mentésre nem sokszor lesz lehetõséged (1-2 alkalom, de ennyi elég is)
Amikor a mûszaki szakértõd a csõben halad, neked kívülrõl kell biztosítani õt, nehézségi szinttõl függõen harcolva nyomulsz elõre, de az elsõ szempont az, hogy idõben kinyisd a szelepeket, különben a csõben lévõ csapattagod megfullad.
8 szelepet kell kinyitni, nálam ez a pályarész volt a legmelegebb, bizony volt olyan, hogy az ellenfeleket hátra hagyva rohantam a zárakhoz (beszivárgó, taktikai álcásás bekapcsolva).
A többi feladatnál már nem kellett az idõvel versenyt futni, így nyugisabb volt, a saját csapatodban elesetteket medigéllel fel tudod gyógyítani, a rossz dontés miatti veszteség szerencsére engem elkerült, de az ellen nem sokat tehet a játékos, legfeljebb visszatölt egy korábbi mentést, ezek a halálesetek a videobejátszásokban esnek, vagy csak hír formájában érte4sül róla Shepard - ehhez azonban valamit el kell rontani (szándékosan, vagy figyelmetkenségbõl), "jajj, most ki fog meghalni" gondolatot ki kell zárni a játékból.
Fenrir! Hát akkor végképp nem értem. Már azután mentem vissza, hogy Garrus küldijét befejeztem. Mégsem találtam meg õket! A fenébe, megint biztos valamit benézek!
Szóval az új foltot játék közben is érdemes felrakni??? Vagy inkább csak új játék kezdésekor?
A halál csupán a kezdet...
szóval: ha mindenki lojális, és Mordin-t küldted vissza a hajóhoz (elvileg õ hajlamos nagyon fûbe harapni), na meg addig jó választásokat hoztál (tehát nem hullott el senki), szvsz teljesen mindegy kiket viszel magaddal, mindenki túl fogja élni.
"The trees move. Do you not see it?"
Azzal szívtam talán a legtöbbet az egész játékban. Vagy a horizonti csatával, de ott volt 2-3 olyan trükk, ami sokkal könyebbé tette.
A lényeg, nekem ez volt vagy a negyedik taktikám, de bejött:
A paetorian önmagában nem gáz, csak kõrözni kell az oszlop (ahonnan indulsz a jelenet elején) körül és osztani, fedezékbe vonulni és hagyni, hogy a társak is irtsák. Olyan öt-hat barrier visszatöltõdéssel ki lehet nyírni.
A gáz viszont az, hogy jönnek az elején a huskok és a collectorok és ha elkezdek taktikázni a paetorian körül, akkor kb. 4 mp alatt szétszedik a átsómat.
Úgyhogy rájöttem, hogy csak akokr nyerhetek, ha ezeket iradtatlan gyorsan hazavágom.
Tehát a következõ a teendõ:
Nehéz fegyver elõ vesz a jelenet elején (nálam a collector beam volt), huskok gyorsan leszed warppal és collector beammel, utána irtó gyorsan ugyan ez a collevtorokkal (érdemes rájuk uszítani a társakat is), ha ügyes vagy, fél-egy perc alatt le lehet õket darálni.
Ez után lehet kõrözni az oszlop/feljáró körül és csak arra kell vigyázni, hogy ne (nagyon) találjon el a lézerével és elég távol legyél (bár ez szinte mindig így lesz, ha ott kõrözöl, ahol mondtam), amikor robbant és visszatölt.
Miután megvolt a jó taktika, elsõre sikerült. Elõtte olyan 20x próbálkoztam minden félével ...
Insanityn a taktika minden. Még tech armorral is 3-4 lövés voltam, tehát a ramboval nem lehet semmire menni, de ha nem jó fegyverrel, powerrel vagy csapattaggal mész és nem jó a taktika, akkor esélytelen vagy. Ha ezek rendben vannak, akkor viszonylag könnyû ...
Szólj, ah elakadsz máshol.
Horpeti! Ezek a védelmi értékek engem is érdekelnének. Esetleg priviben vagy spoilerben letudnád írni? A linket azért nem kérem, mert angolból eléggé gyér vagyok sajna. Jól lenne tudni kire mit lehet bízni.
ZÓÓÓcsi! Nekem ez tényleg nem gond! Teljen más valamit megkérdezni és a játékban átélni. Számomra ez nem csökkenti a játékélményt. Nem olyan mit a mozi vagy egy könyv vége, ezek szubjektív vélemények ami nekem segítenek.
Egyébként az új foltot érdemes feltenni? Lehet játék közben is vagy inkább csak akkor ha újat kezdek?
Apropó visszamentem a Fellegvárba a hamis azonosítok miatt megkeresni a két aszárit. Átnéztem az egész állomást, de én nem találtam sehol sem õket. Hát max. ez a küldi megfog maradni.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Ez kismilliónyi walkthroughban le van írva, még a ME2 wikin is.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
viszont Tech Armor-t megéri maxolni és Power Armor-ra fejleszteni - +15% power damage ugyanis nagyon nem jön rosszul. nagyon nem. konkrétan sokkal jobban megéri azt feltornázni, mint a kaszt skillt (Defender) maximumra.
A legtöbb cumi a Horizonon volt és a Collector Ship után már-már egyszerû volt 😊
Az IFF szinte egyszerû volt már, a végén meg csak vévigrohantam, nem szaroztam az ellenfelekkel. A REaper a végén kicsit szivatott, de itt is csak taktikát kellett váltani.
Mirandát vittem szinte mindenhova, ha organikusok ellen mentem akkor Garrust vittem (team AP Ammo), ha szintetikusok akkor Zaeedet (team distruptor Ammo). Háras tech armor elég volt mindenhova.
Most jön a jutalomjáték casualon 😄😄😄
Egy darabig eltarthatott. 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
többen is írták, hogy az a lényeg, hogy mindenki lojális legyen, és csinálj meg minden fejlesztést, akkor senki sem fog meghalni
hát nálam mindenki lojális volt, minden fejlesztést kimaxoltam, és rohadtul meghalt Tali és Légió
ráadásul ez a b**i mentési rendszer nem engedett betölteni régebbi mentést, hogy újraosszam a csapatot
köszi, most kicsit felhúztam magam, mert jacket pl nem sajnáltam volna
de Tali...
😊 na mindegy, ez van
GOOBY, pls
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Eredeti játék + tört DLC-vel nem tudom, hogyan mûködne, de kötve hiszem, hogy bármi is másképp lenne, hiszen a DLC-k azok ugyan azok, mintha letöltötted volna, a hack az meg csak az .ini-ben ír át pár sort.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Racism is a weapon of mass destruction!
mondjuk pont emiatt hiányoltam Mordin lojalitás küldijében egy hasonló lehetõséget, hogy amikor fegyvert ránt a régi asszisztensére, egy renegát interrupt során elegánsán szétdurrantom a kis racionalizáló tömeggyilkos buksiját <#whatever>#whatever>
Újrajátszásnál meg egyértelmûen.
Meghalni egyszer lehet, más kérdés, hogy hányszor tölti vissza a játékos a jelenetet.
Beszarás hány lehetõség van a játékban.
Nem megoldás a warezos dlc csomagban meglévõ aktivátorok használata sem, ha a játék elõtt szabad utat engedsz, az ellenörzésen elbukik.
Le kell tiltani a játékot a netrõl, ha zavartalkanul szeretnéd használni a warezos dlc-ket - mivel a játéknak nincs online módja, így legfeljebb a patch letöltése miatt kell a net, no meg el kell rajta gondolkozni, hogy néhány apróság miatt megéri-e "barmolni" az egyébként eredeti játékot.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A személyzetet visszakisérni sokan képesek, nálam ezt a feladatot Tali kapta, Garuss maradt az utóvéddel megbízott csapat vezetõje.
Ki lehet próbálni Mirandát is csapatvezetõként, õ sem rossz választás, szimpátia kérdése, én nem túlzottan kedvelem a jégcsapot.
Igaza végén a doki eltünt:S (meghalt?) Pedig lojális volt mindenki, nem baj ma újrakezdem a végét.
Lehet az utolsó feladatra nem Garrust kéne választanom?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
he said a "Hammerhead Buggie DLC" and "Extra Starmap DLC"
are to be released Wednesday the 24th.
Im hoping it will officially from bioware tommorrow or on wednesday."
Kitudja, mennyire lehet hiteles...
Sajnos, de bárcsak úgy lenne,ahogy Te mondod!<#worship>#worship>
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Külömbözõ forrásokból (patch leírás, moderátor megjegyzés, EA alkalmazottak által kiszivárogtatott infók) arra lehet következtetni, hogy a Hammerhead DLC még ezen a héten kijöhet! Egy fórumozó azt írta, hogy egy EA alkalmazottal való beszélgetés közben elkotyogták neki, hogy 24.-én jön ki vagy jelentik be! Emlékezzetek csak! A Cerberus páncél és Eviscarator Shotgunt is csak egy nappal a megjelenés elõtt jelentették be! Egy moderátor is tett érdekes megjegyzéseket a megjelenésre. Aztán ott a patch, amiben a jármû irányításáról írnak. Még a játék megjelenése után azt mondták a fejlesztõk, hogy pár hét múlva jön. Nos ez a pár hét már el is múlt. Szerintem simán elképzelhetõ az e heti megjelenés (netán a holnapi, baszkiii)...
Mekkora meglepetés lenne, ha még ma bejelentenék, és holnap már jönne is! Bárcsak!
<#rolleyes>#rolleyes>
Szerintem tutira benne lesz a harmadik részben valami ilyesmi, már várom!
Szinte biztos, hogy nem lesz happy end, mivel ez egy trilógia, és már lehetett olvasni olyasmit, hogy más karakterrel viszik tovább a ME univerzumot. Aztán lehet persze, hogy happy end lesz, Kapitányunk meg lesz a Galaktikus FÕFÕGóré, akit láthatunk az újabb részekben is itt-ott. Amúgy a rejtõzködõ ember egy robot, szerintem. Legalábbis a szeme ne "igazi". 😊