19778
-
cdr74 #9255 "Matthew Fox is a doctor type, he fits in suits not in armor, he can't get N7 training, he would die in
it..:)
And he's got a veg head with one face.. sry"
"Posted again for gretaer justice! Andy for Shepard."
-
readswift #9254 "Reméljük nem barmolják szét a ME3at multiplayeres baromságokkal."
Szerintem kurvasokat játszanak multival a teszterek meg mindenki már az me1 óta, (unreal enginel ráadásul multi közben bármit be lehet spawnolni, növelni csökkenteni a méretet ingame pl. colossus, ki tudja mike tudnak még csinálni...) és úgydöntöttek a hangadók hogy ezen azé csak nem lehet ülni ezen úgy hogy mindenki más meg kimarad...
Szerintem amúgy ez nem me3hoz kell. -
Vlala #9253 Hová gondolsz? A csapatban mindenki nélkülözhetetlen és senki nem kerül elbocsátásra. :) -
#9252 Kap plusz slotot, mint Zaed. -
Jimmyke #9251 EA multiplayer programozókat keres a Mass Effect franchise-hoz (szósz)
Reméljük nem barmolják szét a ME3at multiplayeres baromságokkal. -
#9250 Ha Kasumi Goto-s DLC-vel játszok, és felveszem csapattársnak, akkor elveszi más valaki elől a helyet (elvégre DLC nélkül fix slotokat mutat a csapatnak), vagy szimplán berak még egy slotot? -
readswift #9249 -
readswift #9248 -
readswift #9247
-
#9246 -
#9245 Van valaki,akinek csak a Hammerhead nem működött,de megoldotta??? -
hanta #9244 Ha igen, nekem az volt rá a megoldás, hogy a C:\Windows\System32\drivers\etc mappában lévő hosts fájlban töröld ki az összes olyan sort, ami 127-el kezdődik. Asszem 127-el kezdődött, de lehet 121 már nem emlékszem. Lényeg, hogy amelyik sor nem #-el kezdődik és erre a két számra hasonlít, azokat töröld ki, majd ments el a változásokat. Nekem ezután gond nélkül be tudott jelentkezni. -
hanta #9243 Ezt akkor írja, mikor jelentkezne be Cerberushoz? Tehát már be sem jelentkezik? -
#9242 kb 2 hete folyamatosan mi? :) (megjegyzem a netkapcsolat nem szokott szakadozni, illetve a multis gamek is simán müxenek)
-
#9241 Hát igen tény, hogy afrikába rossz a helyzet, de hogy a farkalásnál azoknak se jár tovább az agyuk, mi legalább probálunk valahova továbblépni, amit a politikusok finoman szólva is visszahúznak... -
#9240 :DDDDDDD
LOL -
cdr74 #9239 "másrészt hivatalosan is a Magyar a világ egyik legpesszimistább, borúlátóbb népe" ohh már hivatalos is, akkor tényleg nincs mit tenni irány a gázkamra a cirkányok és a zsirkányok után, mert mi se vagyunk jók semmire....EPICLOL
Egyébként meg össze se lehet a mi helyzetünket hasonlítani az "éhező" afrikaiakkal.. -
#9238 jó hogy életvidámabbak, én is élvezném ha el tudnék bújni egy szívószál mögé -
Pares #9237 Ennek történelmi okai is vannak, ugyanis az utóbbi 200 évben a magyar nemzet nem sok jó dolgot élt meg. És az a kevés jó sem tartott sokáig... -
#9236 Is-is. Egyrészt hülyeség beszélni a semmiről (mármint véleményezni), másrészt hivatalosan is a Magyar a világ egyik legpesszimistább, borúlátóbb népe. Még az éhező afrikaiak is életvidámabbak, mint mi..:) -
#9235 Ebben az országban nem is a jóra számítasz elsődlegesen. Sztem nem mi vagyunk pesszimisták, hanem te vagy naiv.... -
uiztu #9234 Helo!
Nekem az a kérdésem, hogy megvettem a játékot. És hol lehet a tartalmakat letölteni? Mert már végig is vittem a játékot és nagyon tettszett. És nem tudom, hogy most mit csináljak. Mert, szeretnék a következő részével játszani:) Meg, azt mondták , hogy hetente kéthetente fog kijönni, újabb küldetések a játékhoz. Én pedig eddig 2-őt találtam. A letölthető tartalmakra, pedig , ha rámegyek, az meg fizetős. -
#9233 De nem a Warner Bros pénzeli, aki nem járatja le magát azzal, hogy lefúj valamit, ha egyszer szétkürtölte, és a pénz is meg van rá...
De valóban legyünk pesszimisták, várjuk mindig a rosszabbat, hisz ez a jó magyar mentalitás:P jó ez egy kicsit mélyenszántó volt így délben, de sajnos ez az igazság, a legjobb példa erre az Auchan-os hörcsögös reklám, tipikus esetei a magyar siránkozó embernek.
Na elnézést, kicsit elszállt velem a ló, de utálom, hogy itthon mindenki mindig a rosszat látja, ezért tartunk itt, ezért megyek el...
Jah és utólag hozzáteszem, ez nem neked szólt most személyesen, csak jó lenne ha pozitívan állnánk a dolgokhoz, elég kemény háttere van a filmnek, nem lesz gond vele! -
cdr74 #9232 Nem jó... A páncél nem "Hawaii" mintás és nem látszik az atléta sem... bad robot! -
#9231 lol pares. -
#9230 a warcraft moviet is a legendary "csinálja" 4 éve :D -
#9229 Tekintve, hogy a Warner Bros-ról, és a Legendary Picturesről beszélünk, akik a filmipar nagyjait már felbérelték a készítésre, és a pénz is meg van rá, elég valószínűtlen feltételezés, hogy bármi megakadályozná az elkészültét... -
#9228 -
#9227 Azért ne szaladjunk el, a HALO is nagy siker volt és el is kezdték csinálni a filmet ami félbe is maradt. Jó persze tudom nem egy kategória, sztori szempontjából meg pláne, de akkor is bármi megeshet... -
Pares #9226 -
Pares #9225 Nagggyon jó hír!!! Nagyon örülök ennek a bejelentésnek.
Így ami elsők közt eszembe jutott az eljövendő filmmel kapcsolatban az az volt, hogy van egy nagy előnye a Mass Effect frencsájznak: mégpedig az, hogy az idegen életformák fontosabbik vagy nagyobbik része emberszerű testfelépítéssel rendelkezik.
A következő dolog, ami az eszembe jutott az az volt, hogy ha a Bioware képviselteti magát a film készítésében, akkor ez valami oltári nagy lesz...
Nagyon várom!
-
#9224 Mégegyszer köszönöm a segítséget, csak az a baj, hogy ez sem működik valamiért...ugyanazt az orosz szöveget írja ki,amikor crackelem a DLC-s crackkel, és nem működik, Te hogy hoztad működésbe??? -
#9223 férfi karakterrel toltad végig, ugye?
csak Mark Meer, a férfi Shepard hangját adó szinkronszínész "zseniális" előadásmódja miatt jön le úgy h Shepard nem képes érzelmek, vagy bármiféle olyan dolog kimutatására, amihez esetleg az embernek jobb szinkronhangnak kéne lennie, mint Stephen Hawking és az ő kedvenc hangszintetizátora. -
#9222 én Jeffrey Donovan-re szavaznék, abból az arcból tudnám jelenlegi akciószínészek "hatalmas választéka" közül kinézni egy Shepard szintű karakter eljátszását. -
#9221 Sztem Grunt vagy Wrex szerepére egy Vinnie Joens kaliberű figura kéne egy Michael Clarke Duncan testbe:D Am az alap emberi szereplőket nem tudom miért nem lehet megpróbálni szinészként. Nem nagy dolog színészkedni. A Shepard figurája meg nem az a hú de nagy érzelmi karakter, hogy olyan sokféle érzelmet kéne megmutatnia. Sírni nem kell a röhögést vagy komolyságot meg mindenki meg tudja oldani... -
Bhalage #9220 tegnap megérkezetek a fekete és szürke N7 pólóim :DDDD
YEAH! -
#9219 Michelle Rodriguez. Mé' ne lehetne csaj? Ő kommandós, "kemény csaj" szerepekre egész jó. -
Bhalage #9218 én Mark Vanderloo -ra szavaznék, legyen ő Shepard :DDDD -
cdr74 #9217 Nem elérhető lol, mi vagy te telefonközpontos?:)
Andy fater sokkal karakteresebb, hús is van rajta, Fox max Quariannak lenne jó:) -
#9216 Whitfield rákos, te is tudod, így nem elérhető. Mondj valaki mást!