19778
  • gerey
    Vagy csak szólt EDI-nek, hogy adagolja folyamatosan nekik a kaját.
  • JethroHUN
    Vagy csak beállította automatára gombot... ami biztos Shepard nem tud h h kell, neki azért kell mindig megnyomni :P
  • gerey
    Minden küldetés/hajó elhagyás után amikor visszamész meg kell őket etetni, vagy összehaverkodsz Kellyvel és akkor nem kell majd neked.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor elviszik a Collector bázisra akkor is eteti, ami mondjuk érdekes :D
  • makkandis
    Bár ha összehaverkodsz Kellyvel akkor eteti a halakat, de azért nélküle is megoldható, az akvárium mellett ott van a gomb, amivel lehet a kaját szórni, csak időnként fel kell menni a kabinba és meg kell nyomni.
  • mascarun
    köszönet!
    akkor beszélek vele!
  • Vlala #9290
    Pedig etetni kell őket.
    Ha már ismered Kellyt, ő megoldja helyetted.

Nyugi, ezek képzett halak, bírják a térugrást.
  • mascarun
    Üdv!

Olyan "égető" problémám van hogy a kapitányi kabinban a halaim renre meghalnak!
    Mit kell velük csinálni hogy életben maradjanak?
    Gondolom nem a kaja a gond mert még egyik boltban sem találkoztam vele!
  • horpeti
    Ezt az egyesével váltást nem értem, bármit ki lehet választani. Igaz, gombkombóval lehet csak egyesével lehet, azt nem tudom, sose próbáltam. :)
  • horpeti
    Nekem sokkal szimpibb volt (már nem játszom:D), hogy gombnyomásra ment a fedezés mögötti ténykedés. 2vel kezdtem, 1nél marhára zavart, hogy akkor ment be fedezékbe, amikor _nem is akartam_, mert sokkal rosszabb csatahelyzet volt. :)
  • C7
    egész jó játék! tetszett, hogy a mellékküldiket a bolygóknál lehetett felvenni és nem városokban rohangálni hogy fel lehessen venni mindent. az is jó újítás, hogy át lehet ugrani az alacsonyabb fedezékeket. ami nem tetszett: kihagyták a makót, nem lehetett benne guggolni csak fedezékben magától. a talent rendszer is jobb volt az első részben, jobb volt, hogy minden fegyverre lehetett talentolni, itt talán jobb volt a charm és intimidate kihagyása, mert a talent pontok (szerintem) a harci képességekre valók nem pedig a dumára, bár így furán jön ki, hogy azért kapjuk a paragon/renegád pontot amihez kellenek:D azt sem értem, hogy miért kellett változtatni az irányítást az első részhez képest, szerintem teljesen rosszul sült el, pl halálra idegesített hogy a fegyvereket egyesével kellett váltani, ráadásul a nehézfegyvert egy évig tart elővenni csak azért hogy pisztolyról géppuskára váltsak. a sztori elég jó volt, mint minden trilógiában, a második rész itt is a legizgalmasabb résznél fejeződik be... végül is egész jó lett, bár az első részből több dolgot is átvehettek volna...
  • Pares
    Elnézést.
  • Renegade
    jaj, ne vegyél már mindent olyan komolyan :-)

hatásvadász, gagyi reklám cikkre hatásvadász, gagyi válasszal is lehet reflektálni. :-)

valószínüleg több fekete humort csempésznek a klikkelgetős átvezetőkbe, álá a helikopter szerelős jelenetnél ;-)
  • Pares
    Mintha az első két részben nem lett volna egyáltalán humor.

Na és ami volt, az rontotta a színvonalat? Pontosan ellenkezőleg.
  • readswift
    Elég együgyü dolog irodalomra hivatkozni xboxos játékok kapcsán. Főleg hogy teljesen mást jelent irodalmi szóösszetételben, irodalmi eszközhasználatot jelent nem pedig nagyívű cselekményt.
  • Vraaanyek
    hol élsz te? a 19. században? először is az epikus teljes mértékben használatos szó a magyarban, még az irodalomban is, és nem tegnap óta...
    másrészt viszont, ha jól megfigyelted, a "darkos" a szövegben is idézőjelben van, nem véletlenül, hiszen meg sem próbáltam korrekt magyar szóként használni, csupán kicsit "viccesebb" szóhasználatban akartam kifejteni a véleményem, mintha azt mondanám "sötét"...
    amúgy nem egy és nem is két helyen használnak hasonló szóátvételeket, nagyobb nevű oldalakon is, hiszen nem irodalmi verselemző site-okról beszélünk, mi sem akarunk azok lenni, csak egy könnyed hangvitelű, RPG-s oldal...ennyi, reméltem, hogy a cikk mondanivalója találja meg az embereket.
  • Renegade
    jó eséllyel mire megállítod a reapereket addig kinyírnak pár miliárd lényt, nem is értem miért baj, ha közben nevetgélsz, kacarászol? Teljesen életszagú lehet egy ilyen párbeszéd:
    EDI: a krumpliszirup bolygót blokád alá vonta a reaper flotta, a véderőt kiiktatták, a bolygó teljes lakossága elpusztult, az anyagi kár jelentős.
    Joker: úúúh, úgy imádom a tárgyilagosságodat, összekócolhatom a bitjeidet?
    ;-)
  • readswift
    A filmhez, erre a szerepre,

!!!!!!!!$$$$$$$$$$$
  • readswift
    Az a baj hogy nem lesz 2 féle mass effect 3 csak egy. ME1-2 ből kétféle vót. :P
  • readswift
    Szerintem több van a magyar nyelvben mint "epikus" (sic!) meg "darkos" .

Zavaró ám.
  • Pares
    Na, azért csak kifelejtettem egy /-t.
  • Pares
    „Szerintem itt az idő kihasználni az olyan szereplőkben rejlő humoros szituációkat, mint amilyen a már említett Joker és EDI. A Mass Effect 3-nak egy igazán epikus befejezést szeretnénk alkotni, [b]jóval több sötétséggel és drámával, de ugyanakkor sokkal több humorral![b]”

Csak a félreértések elkerülése végett. (Jé, ezt Te írtad volna? :D)

Bár biztos akadnak páran, akik előre jól megaszongyák, hogy jajdeszarlesz.
  • Vraaanyek
    Új infórmációk a Mass Effect 3-ról! Több poénnal találkozhatunk a játék során, reméljük azért nem az élmény rovására!
  • Bhalage
    ha elcsipek majd belekukkantok, de egyelore nem ertem a hypot, a pacific sorozatot se fanboykent nezem, de idonkent el-el csipek egy reszt es na az pl iszonyat jol meg van csinalva.. pedig arrol kevesebbet hallok, mint errol : )
  • koschwarz
    ehh, az első 1-2 rész tényleg fosnak tűnik, de később komolyan javul a színvonal.
  • Renegade
    szétruunk = szétrugunk
    nem kéne erőltetnem az írást kv előtt :-)
  • Bhalage
    tegnap elcsiptem a HBOn, hat ez egy kalap hig fos...
    komolyan zse kategoria
  • Renegade
    #9266, #9267: jaaaaaaaa :-)

pedig agyaltam is rajta vagy fél órát, hogy ME előzmény? és melyik szál? megmentjük a civileket, szétruunk pár űrsegget?
  • Kopiati
    Nah ez rohadt nagy ötlet!:)
  • JethroHUN
    Spartacus: Blood and Sand, szintén egy nagyon jó sorozat, szerintem.
    ITT meg lesheted.
  • MerlinW
    Spartacus...
  • Renegade
    milyen sorozatban? ME-ből sorozat?
  • JethroHUN
    Ő lesz, Shepard parancsnok, egy kis betegség nehogy már... amúgy sztem jó választás. Jobbulást neki.
  • MerlinW
    Gyógyulóban van, annyira, hogy már az előzménysorozatban is játszani fog.
  • Pares
    Arra kíváncsi vagyok, hogy az új DLC hogyan fog működni annak, akinek nincs Hammerhead. Nyilván vagy benne lesz, vagy gondolják, hogy ha ingyen volt, akkor mindenki letölthette...
  • penge96
    Nyugi, tényleg nem maradsz ki semmi lényegesből.
  • Maxtreme
    így van
    Köszi, ki fogom próbálni!
  • readswift
    ...kár bánkódni hidd el...
  • Vraaanyek
    Könyörgöm valaki mondja már meg, hogy miért csak a Hammerhead DLC nem működik????
  • davidka003
    Meggyógyul majd. Én reménykedek benne, mert jó színész.
  • Csak77
    Ez a faszi rákos. Nem fogja megélni a forgatást.