19778
-
#9295 Vagy csak szólt EDI-nek, hogy adagolja folyamatosan nekik a kaját. -
#9294 Vagy csak beállította automatára gombot... ami biztos Shepard nem tud h h kell, neki azért kell mindig megnyomni :P -
#9293 Minden küldetés/hajó elhagyás után amikor visszamész meg kell őket etetni, vagy összehaverkodsz Kellyvel és akkor nem kell majd neked.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor elviszik a Collector bázisra akkor is eteti, ami mondjuk érdekes :D -
#9292 Bár ha összehaverkodsz Kellyvel akkor eteti a halakat, de azért nélküle is megoldható, az akvárium mellett ott van a gomb, amivel lehet a kaját szórni, csak időnként fel kell menni a kabinba és meg kell nyomni. -
#9291 köszönet!
akkor beszélek vele! -
Vlala #9290 Pedig etetni kell őket.
Ha már ismered Kellyt, ő megoldja helyetted.
Nyugi, ezek képzett halak, bírják a térugrást. -
#9289 Üdv!
Olyan "égető" problémám van hogy a kapitányi kabinban a halaim renre meghalnak!
Mit kell velük csinálni hogy életben maradjanak?
Gondolom nem a kaja a gond mert még egyik boltban sem találkoztam vele! -
#9288 Ezt az egyesével váltást nem értem, bármit ki lehet választani. Igaz, gombkombóval lehet csak egyesével lehet, azt nem tudom, sose próbáltam. :) -
#9287 Nekem sokkal szimpibb volt (már nem játszom:D), hogy gombnyomásra ment a fedezés mögötti ténykedés. 2vel kezdtem, 1nél marhára zavart, hogy akkor ment be fedezékbe, amikor _nem is akartam_, mert sokkal rosszabb csatahelyzet volt. :) -
C7 #9286 egész jó játék! tetszett, hogy a mellékküldiket a bolygóknál lehetett felvenni és nem városokban rohangálni hogy fel lehessen venni mindent. az is jó újítás, hogy át lehet ugrani az alacsonyabb fedezékeket. ami nem tetszett: kihagyták a makót, nem lehetett benne guggolni csak fedezékben magától. a talent rendszer is jobb volt az első részben, jobb volt, hogy minden fegyverre lehetett talentolni, itt talán jobb volt a charm és intimidate kihagyása, mert a talent pontok (szerintem) a harci képességekre valók nem pedig a dumára, bár így furán jön ki, hogy azért kapjuk a paragon/renegád pontot amihez kellenek:D azt sem értem, hogy miért kellett változtatni az irányítást az első részhez képest, szerintem teljesen rosszul sült el, pl halálra idegesített hogy a fegyvereket egyesével kellett váltani, ráadásul a nehézfegyvert egy évig tart elővenni csak azért hogy pisztolyról géppuskára váltsak. a sztori elég jó volt, mint minden trilógiában, a második rész itt is a legizgalmasabb résznél fejeződik be... végül is egész jó lett, bár az első részből több dolgot is átvehettek volna... -
Pares #9285 Elnézést. -
Renegade #9284 jaj, ne vegyél már mindent olyan komolyan :-)
hatásvadász, gagyi reklám cikkre hatásvadász, gagyi válasszal is lehet reflektálni. :-)
valószínüleg több fekete humort csempésznek a klikkelgetős átvezetőkbe, álá a helikopter szerelős jelenetnél ;-) -
Pares #9283 Mintha az első két részben nem lett volna egyáltalán humor.
Na és ami volt, az rontotta a színvonalat? Pontosan ellenkezőleg. -
readswift #9282 Elég együgyü dolog irodalomra hivatkozni xboxos játékok kapcsán. Főleg hogy teljesen mást jelent irodalmi szóösszetételben, irodalmi eszközhasználatot jelent nem pedig nagyívű cselekményt.
-
#9281 hol élsz te? a 19. században? először is az epikus teljes mértékben használatos szó a magyarban, még az irodalomban is, és nem tegnap óta...
másrészt viszont, ha jól megfigyelted, a "darkos" a szövegben is idézőjelben van, nem véletlenül, hiszen meg sem próbáltam korrekt magyar szóként használni, csupán kicsit "viccesebb" szóhasználatban akartam kifejteni a véleményem, mintha azt mondanám "sötét"...
amúgy nem egy és nem is két helyen használnak hasonló szóátvételeket, nagyobb nevű oldalakon is, hiszen nem irodalmi verselemző site-okról beszélünk, mi sem akarunk azok lenni, csak egy könnyed hangvitelű, RPG-s oldal...ennyi, reméltem, hogy a cikk mondanivalója találja meg az embereket. -
Renegade #9280 jó eséllyel mire megállítod a reapereket addig kinyírnak pár miliárd lényt, nem is értem miért baj, ha közben nevetgélsz, kacarászol? Teljesen életszagú lehet egy ilyen párbeszéd:
EDI: a krumpliszirup bolygót blokád alá vonta a reaper flotta, a véderőt kiiktatták, a bolygó teljes lakossága elpusztult, az anyagi kár jelentős.
Joker: úúúh, úgy imádom a tárgyilagosságodat, összekócolhatom a bitjeidet?
;-) -
readswift #9279 A filmhez, erre a szerepre,
!!!!!!!!$$$$$$$$$$$ -
readswift #9278 Az a baj hogy nem lesz 2 féle mass effect 3 csak egy. ME1-2 ből kétféle vót. :P -
readswift #9277 Szerintem több van a magyar nyelvben mint "epikus" (sic!) meg "darkos" .
Zavaró ám. -
Pares #9276 Na, azért csak kifelejtettem egy /-t. -
Pares #9275 „Szerintem itt az idő kihasználni az olyan szereplőkben rejlő humoros szituációkat, mint amilyen a már említett Joker és EDI. A Mass Effect 3-nak egy igazán epikus befejezést szeretnénk alkotni, [b]jóval több sötétséggel és drámával, de ugyanakkor sokkal több humorral![b]”
Csak a félreértések elkerülése végett. (Jé, ezt Te írtad volna? :D)
Bár biztos akadnak páran, akik előre jól megaszongyák, hogy jajdeszarlesz. -
#9274 Új infórmációk a Mass Effect 3-ról! Több poénnal találkozhatunk a játék során, reméljük azért nem az élmény rovására! -
Bhalage #9273 ha elcsipek majd belekukkantok, de egyelore nem ertem a hypot, a pacific sorozatot se fanboykent nezem, de idonkent el-el csipek egy reszt es na az pl iszonyat jol meg van csinalva.. pedig arrol kevesebbet hallok, mint errol : ) -
#9272 ehh, az első 1-2 rész tényleg fosnak tűnik, de később komolyan javul a színvonal. -
Renegade #9271 szétruunk = szétrugunk
nem kéne erőltetnem az írást kv előtt :-) -
Bhalage #9270 tegnap elcsiptem a HBOn, hat ez egy kalap hig fos...
komolyan zse kategoria -
Renegade #9269 #9266, #9267: jaaaaaaaa :-)
pedig agyaltam is rajta vagy fél órát, hogy ME előzmény? és melyik szál? megmentjük a civileket, szétruunk pár űrsegget? -
#9268 Nah ez rohadt nagy ötlet!:) -
#9267 Spartacus: Blood and Sand, szintén egy nagyon jó sorozat, szerintem.
ITT meg lesheted. -
#9266 Spartacus... -
Renegade #9265 milyen sorozatban? ME-ből sorozat? -
#9264 Ő lesz, Shepard parancsnok, egy kis betegség nehogy már... amúgy sztem jó választás. Jobbulást neki. -
#9263 Gyógyulóban van, annyira, hogy már az előzménysorozatban is játszani fog. -
Pares #9262 Arra kíváncsi vagyok, hogy az új DLC hogyan fog működni annak, akinek nincs Hammerhead. Nyilván vagy benne lesz, vagy gondolják, hogy ha ingyen volt, akkor mindenki letölthette... -
#9261 Nyugi, tényleg nem maradsz ki semmi lényegesből. -
#9260 így van
Köszi, ki fogom próbálni! -
readswift #9259 ...kár bánkódni hidd el... -
#9258 Könyörgöm valaki mondja már meg, hogy miért csak a Hammerhead DLC nem működik???? -
#9257 Meggyógyul majd. Én reménykedek benne, mert jó színész. -
Csak77 #9256 Ez a faszi rákos. Nem fogja megélni a forgatást.