Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

így néz ki a sajátom:

igazság szerint elég sokféleképpen lehet skillt választani. Adept mellé energy drain kell szvsz, páncél és barrier ellen jó a warp skillje, pajzs ellen viszont nincs semmije.

soldier mellé meg warp ammo/vagy armor piercing ammo(tungsten ammo), esetleg jöhet valami védelem, mint barrier/geth shield boost/fortification.

megpróbálom magyarul írni a skilleket, igaz nekem angol verzió van, szóval nem tudom a magyarban hogy szerepelnek. Az armor piercing lövedék 4es szintje a tungsten lövedék, nem tudom a magyar fordításba hogyan szerepel, de valami páncéltörõ lövedék szerûség lehet. 4es szinten +70% ad páncél és hp ellen. Ha ezt a skillt választod, az incendiary lõszert(magyarul talán gyújtõlövedék lehet) felesleges fejleszteni, mert ugyanezt a hatást adja, csak ott 60% a vége. de a disruptor(pajzs/shield elleni) lõszert maxoldd ki mindenképp.

A Warp ammo 4es szinten +50% ad páncél/hp és biotikusok pajzsa a barrier ellen(nemtom magyarul hogy fordították). Szvsz ha ezt választod akkor szintén felesleges kimaxolni a gyújtólövedéket,de a disruptor(pajzs/shield elleni) lõszert maxoldd ki mindenképp.

Szokták ajánlani még a Reave skillt, de utólag rájöttem hogy szerintem felesleges, páncélra pajzsra ottvan a tungsten/disruptor ammo(vagy a warp) barrier ellen meg a kábítólövés.

Összegzésképp,én azt mondom, vidd a Tungsten lövedéket vagy valami extra védelmet, így lesz kétféle védelem ellen egy marhaerõs lõszer skilled(tungsten a páncél és disruptor a pajzsok ellen), a barriert meg leszeded a kábítólövéssel. Ha extra védelmet viszel, akkor viszont nem tudsz annyi skillt kimaxolni, mert szükség lesz a gyújtólövedékre is.

Igazság szerint nehézségfüggõ is. Normal/Veterán nagyon könnyû. Szóval ott szinte tökmindegy mit viszel.

Doom 4
Ja még azt akartam megkérdezni hogy amiket lehetett látni az Adept Trilerében az hogy elöbb valamivel meglötte aztán gondolom egy dobással(vagy lökés?) lötte el ujbol õket. Nekem magyar a játék szal magyar nevek joban jönnének de nem gond ha nem 😄

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
Fantusz: Igen azokra gonoltam.

És akkor jól választottam az adeptnek az energy draint a katonával meg valami nem tom milyen (zöld színû) lõszert választottam de nem igen jött be már az elején szal azt majd ujra kezdem.

Végigolvastam ezt az egész oldalnyi csodálatos vitát. Én személy szerint Paressel értek egyet(nagyjából mindenben):
-a MAKO-zás számomra 5 percig vicces volt, de utána valóban a játék realizmusának a megcsúfolása...
-remélem hogy a BioWare tanul az elsõ játék hibájából és a Hammerhead egy, a játék világába jól beilleszkedõ jármû lesz, a MAKO-val ellentétben(ez mégis csak egy szerepjáték, persze ha valaki FPS-ként játssza akkor nincs semmi baj a MAKO-val--> ezzel nem azt akarom mondani hogy mindenki aki szereti a MAKO vezetését az nem RPG-ként néz a játékra)

Egyébként Sir Quno és gfreak: szerintem célravezetõbb lenne ha mindketten egy kicsit visszavennétek a direkt provokatív stílusból, mert ennek a vitának sokkal inkább ti vagytok a szítói mint Pares...

Egyébként nekem nem volt semmi bajom a bolygószkennelgetéssel... A játék hangulatába ezerszer jobban beleillik, még ha monoton is.

A 6670. hozzászólásodból konkrétan egyáltalán nem derül ki, hogy te nem akarod a Hammerhead DLC-t. Csak annyi, hogy a Makot szeretnéd vissza, amire én annyit reagáltam (lehet kicsit túl hevesen, de csak azért, mert sokan ignorálják, és frusztráló), hogy "hiszen elõbb írtam, hogy jön a javított kocsikázás a DLC-vel". Az a hozzászólásod, amiben külön leírtad, hogy neked akkor se kell Hammerhead, csakis Mako, az én hozzászólásom elküldésének idejében még nem volt ott.

Az egész vita ott kezdõdött, hogy mi realisztikus, és mi nem, bár akkor te még nem írtál. Szóval kifejtettem, hogy a Mako szvsz nem illett a játék hangulatához, komolytalan volt az ugrálás meg a többi.

Erre Mr. Jedi Mester leírta, hogy milyen jó volt a Makózás, ami egyéni vélemény, szóval nekem tökmindegy, viszont utánna leírt egy csomó dolgot, ami valótlanság, nem igaz, vagy sarkított. Erre leírtam hogy miért nem igaz, amit ír + ahova kellett, ott volt a szvsz. Egyszerûen az a baj, hogy úgy hasonlítsátok össze az elsõ és második részt, mintha az elsõ a megtestesült tökély lenne, a második meg ótvar ürülék. Már ezerszer kifejtettem, hogy szvsz miért nagy elõrelépés a második rész az elsõ részhez képest, és hogy szvsz mi volt gagyi az elsõ részben. Ettõl függetlenül mindkét rész a kedvenceim közt van.

Ennyi.

Szerintem neked kéne az elejétõl a végéig elolvasni a vitát, hogy képben legyél.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Calver
Adept-nek én Tali féle Energy Drain-t adnék, h tudjon valamit kezdeni pajzsokkal, Soldier-nek meg Barrier-t, mivel Fortification-nel ellentétben arra hatnak a upgrade-ek (duration, cooldown).

"The trees move. Do you not see it?"

penge96
Katonának én mindenképp a páncéltörõ lõszert ajánlom jah igen vagy a Geth Pajzsszilárdságot! Adeptet nem tudom.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Fantusz
Lehet eltájolódom, de a csapattagok speciális képességeire gondolsz, amit a lojalitásuk elnyerése után lehet feloldani?

Egy végigjátszás után ezekbõl a képességekbõl új karakter indításakor azonnal ki lehet válaszrani egyet, amit késõbb le is cserélhetsz.

Légió geth pajzsszilárdsága elég jó minden kasztnak, persze azért túlértékelni sem kell, nem hiszem, hogy ezzel a sorral kezdenéd a fejlesztést.

Doom 4
Hali! amikor importált karaktert inditok akkor katonának és adept-nek milyen + képességeket javasoltok? ha lehet magyarul.

gfreak
Sir Quno: áhh, azonnal törlés, meg hõzöngés lesz, hogy: 1.: mi ez a szar? illetve 2.: ez nem is ME2, te offtopik hülyegyerek 😄DDD Különben igen, Makózni szórakoztatóbb mint szondákat lövöldözni bolygókra...aztán felõlem kilóghat a játékból, meg nem ultrarealisztikus, meg gagyifos, mégis jobban elvagyok vele mint azzal hogy kilövök pár biszbaszt egy bolygóra, mert az húdefasza 😄

Pares: ugyan nekem ajánlottad fel az olvasás elsajátítását, de a legutolsó hozzám intézett válaszodból kiderül, hogy kettõnk közül nem nekem vannak szövegértelmezési nehézségeim...a 'Mako DLC-t akarunk!' az egészen pontosan azt jelenti, aminek tûnik: hogy nem Hammerhead, hanem Mako kell nekünk (bármilyen feldolgozhatatlan is ez számodra)...ha tovább olvasod azt a hsz-t,végig a Mako-s élményekrõl volt szó benne, mege gy kis bolygófelszínrõl...attól hogy a forumozók jelentõs százaléka képtelen visszaolvasni, nem kell mindenkit retardáltként kezelni...lehet hogy ez a megközelítés tõled teljességgel természetidegen, de ilyen emberek is vannak...legyen lesújtó véleményed errõl a játékelemrõl, de hogy mindenki idióta akinek veled ellentétben bejön nem éppen elfogadó, széles látókörû magatartásra utal...sajnos/hála az égnek vélemények mindig is különbözni fognak, van aki ezt normálisan is elõ tudja adni emberként, van aki meg hõbörög mint egy troll, hogy 'azjószarvoltmirõlbeszélsz!'...

a fejlõdésrendszer nekem is jobban tetszett az egyben, bár ezzel van a legkevesebb gondom...a csapattársak szükségességének érzete viszont nálam is hiányzik...hiszen szinte mindent irtó polihisztor baaadmaddafakka lesz Shepard-bõl, és tényleg 'egyedül a világ ellen' érzéssel végigkaszálhatja a játékot, azokat a küldetéseket leszámítva, ahol rákényszerít a program a társak használatára, beosztására...a csapat összetétel kialakítását, a csapattagok fejlesztését az egyben muszáj volt jól kidolgoznod, ki mire jó, különben véged volt szál magadban...na EZT az érzést hiányolom még a kettõbõl...

ezektõl függetlenül a játék nagyon jó, és az egyik legjobb vételemként könyveltem el...ettõl viszont még a nekem nem tetszõ dolgok továbbra sem tetzsenek, és ha itt egyesek a fejükre állnak, és úgy üvöltenek, sem fog változni..end of message, húzok vissza játszani

Racism is a weapon of mass destruction!

adept karakter mellé szerintem thane és samara a legjobb. singularity,pull,throw és warp Samara reave skilljével kombinálva eszméletlen erõs tud lenni. mikor insanityn toltam adeptként sokszor szinte fegyverre nem volt szükségem így. Még Harbinger ellen sem.

nem beszélve arról, hogy thane fegyvererejét tudod növelni 50%-al, úgyhogy zaed-el együtt a legerõsebb sniperesek.

Calver
csak úgy tudod elkerülni, ha amikor bemész a rendõrségi kordon mögé, ott nem töltöd fel az adatokat, amik bizonyítják h a kis asari lopott. szóval azért nem volt ilyen opció, mert már "odaadtad" neki az adatokat.

"The trees move. Do you not see it?"

Pretorian
Tegnap hajnalban kezdtem a második részt hatalmas elvárásokkal, és nem csalódtam. Asszem eltûnök egy idõre a világból. <#vigyor2>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Fantusz
Ha jól emlékszem Samara beszervézéses küldetésében (amikor a hajó után nyomozunk) lehet megtalálni valamilyen hamis adatokat, vagy talán számlát tartalmazó dokumentumot, amiért egy krogan jelentkezik.
Egyszerûen nem volt a párbeszédben olyan opció, hogy nem adom neki - adott némi krdeitet, s faképnél hagyott az akcióért járó 15 renegate ponttal - ilyenek is vannak a játékban, ezekbõl legfeljebb akkor lehetne gond, ha a paragon-renegate egy skálán mozogna.

Piszkos  Fred
MAKÓ JE.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Fantusz
Samara biotikus, a stílusát is bírom - olyan kedvesen tért ki a romantikázás elõl <#eplus2>
Karakterek nem beszélnek egymással, a fõkarakterhez szólnak, apróság, de tetszik, ahogy Samara kommunikál Shepraddal.
Samaraval ellentétben nálam Thane nem gyakori csapattag, pedig nem rossz.
Neki a harc erõssége, különbözõ lövedékekre lehet specializálni, amit négyes szinten a többi csapattag is használhat, így pl. egy biotikus fegyverének sebzését is képes növelni.

Fantusz! Én úgy láttam azért nem csak az egymagos gépeken javít dolgokat hanem mást is. Azt hiszem felrakom el biztos nem ront semmit.
Most szerveztem be Samara-t és Thane-t. Nekem mindkettõ nagyon szimpi karakter. Samara a harcban is jónak tûnik Thane-t most fogok kipróbálni.

Calver! Na most világítottad meg teljesen a kérdést. Akkor az azonosítók miatt többet nem kell aggasztanom magam.
Remélem azért nekem sikrül Tali/Légion vitát is jól lezárni.

Fenrir és többiek! Ezt megint ki kell próbálni. Szerintem ez azon is múlik ki mit hoz a ME1-es mentésbõl. Én ott is példakép voltam és elõször Zaedd küldijét csináltam meg. Alig volt paragon pontom mégsem volt gondom a meggyõzéssel. Illetve 100% paragon karaktert nem is lehet csinálni, hiszem ha olyan jó vagy mint Teréz Anya akkor is ad a játék néha renegát pontokat. Pillanatnyilag úgy áll nálam hogy egy kicsit mint kevesebb hiányzik a két legfelsõ paragonból és az elsõ háromnegyed van besárgulva a renegátból. És ezt úgy sikerült elérnem, hogy soha sehol sem döntöttem renegát módon. Ezek után csak reménykedhetek hogy elég lesz így is.
Senki se tudja pontosan milyen lesz. Csak annyit tudunk, amennyit elárultak belõle: a jármû viselkedését javították plussz a környezetet azthiszem. Kötve hiszem, hogy ülnének rajta, és olyan minõségût adnának ki, mint a Makó. Azzal az erõvel az alapjátékba copy-past módon is beletehették volna. Nagy valószínûséggel még nincs kész teljesn, ezért nem adták ki. Vagy kész van, és napokon belül kijön. Majd meglátjuk.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Annyit dumáltok a a Hammerhead-os DLC-röl hogy így-úgy javítja a Makozás de még meg sem jelent. Lehet hogy az is egy félkész szar lesz. Honnan tudjátok hogy jobb lesz?? Azért mert még nem adták ki? Biztos javítgatják Lehet hogy rég kész csak a marketing rajta ül. A bolygóscan meg jó lett volna ha a végén már egy fejlesztéssel automatán szkennelte volna a bolygókat. Valamennyi pénzért vagy mit tudom én. Így ha valaki manuálisan szerette az is megmaradt volna.
Ha valakit érdekel egy bontatlan, fóliás játék Xbox 360-ra, az írjon PÜ-t. <#worship>

az meg aztán tényleg marhanagy különbség, hogy zárak feltöréséhez cipeled magaddal a társaidat. egyébként elmondom neked, az elsõ részben, ha volt valami, ahova kódfejtés kellett, vagy elektronikai képesség, és nem volt elég képesítésed, annyit kellett csinálni, hogy visszatérsz a Normandy-ra, újra leszállsz és a game alacsonyabb szintre tette a feltöréshez szükséges kódfejtés/elektronika vagy tökömtudjamelyik skill-t. ennek is aztán sok értelme van.... szerintem teljesen jó hogy kivették ezeket a szarságokat a játékból.

amúgymeg sületlenségeket beszélsz. Igenis van külünbség az embereid közt. Menjél Harbinger és Scionok ellen AI Hack és Overload képességekkel rendelkezõ társakkal insanity-n. Csak ne csodálkozz, ha ráböksz a restart mission gombra egy idõ után, hogy másik csapattársakat vigyél a küldetésre.

6675. hozzászólásomban van egy kis ízelítõ...<#kacsint>

horpeti
Szerintem a bolygóscan nem rossz, ha egy végigjátszás során max. 5 bolygót kell scannelned... kis pihentetõnek elmegy. 😄
Makózást nem ismerem, de abból is max. 5.. 😄

És külömben is, a valótlan dolgokat nem a makóra értettem, de ferdítsél csak... Éppenséggel a fejlõdésrendszerrõl és az állítólagos kivágott dolgokról volt szó a veled folytatott vitában.

A játék vége felé elkerülhetõ a teljes legénység elrablása, vagy ez mindenképpen a játékmenet része?
Jó, akkor én beteg vagyok. Szerintem meg te vagy az. Akkor ebben meg is egyeztünk.

horpeti
Tudom. 😊
A külsõséget meg kell fizetni, mert megérdemlem... 😊)

Fórumon páran mondták, hogy pont hogy azt élvezik, hogy terminátor lett a kari.. mondjuk nekem nem bejövõs, de még nem is csináltam renegát karit.

Én már linkeltem egyet...

Sir Quno Jedi
Nomármost aki szerint a mostani bolygószkennelõsdi JOBB játék, mint a Mako-zás volt, az beteg ember. Ennek ellenkezõjérõl nem lehet meggyõzni engem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nézzed már meg mire válaszoltam! Az a hozzászólásod még nem jelent meg, amiben azt írtad hogy neked nem a Hammerhead kell, így teljesen úgy hangzott a hozzászólásod, mintha azt hitted volna, hogy végleg kivágták, nem lesz több kocsikázás.

Sir Quno Jedi
Vedd fel videóra a Mako ugrálós ME haterségedet és linkeld ide!!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem, nem hater vagy, csak elfogult az elsõ rész irányába. Nem is lenne gond, ha nem valótlan dolgokat állítanál.

gfreak
én úgy gyûlölöm a Mass Effectet, hogy arra szó sincs...ezért van csak a ME1 és ME2 fent a gépemen, mert hiába volt más játék, hetekig nem indítottam el, csak 'porosodtak' a winyón, mert muszáj volt jól felidegesítenem magam 😄DDDD

mindegy, túlóra vége, eltolom a Mako-mat haza, aztán játszom inkább egy keveset...lehet hogy ME1-el, és (horrible dictum) csak Makoval fogok ugrálni jobbra-balra 😄DDD

Sokkal több értelme van a csapattársaknak, mint az elsõ részben. Elõször is azért, mert mindenki másra specializálódik, más képességei vannak, másra hatékonyabbak. Elhiszem, hogy Casualon válogatás nélkül lehet menni, de Insanityn azért jól jönnek a speciális képességeik. Az elsõ részben volt olyan végigjátszásom, hogy csak azért hurcoltam magammal az egyik emberem, mert ki akartam nyitni a széfeket.

Egyébként tökéletesen meg van magyarázva, hogy miért tudja a katona is kinyitni a széfeket, nem csak az engineer. Ha elolvasod a kódexet és a fejlesztéseket, akkor kiderül, hogy kódfeltörõ programokat használnak meg az omni-tooljukat.

Aztán ott van az is, hogy mennyi értelme volt az elsõ részben annak, hogy 99999 Omni-géled volt, szóval mindent kinyithattál vele, és a mini-játékok is ugyan azok voltak. Most azért valamivel jobbak azok is.

Nagyon is van a kasztok közt diferencia. Míg az elsõ részbe abban tértek el, hogy az egyik kitudja nyitni a széfet, a másik meg nem, addig most az ellenfelek kiiktatásában vannak specializálódva. Egyszerûen valótlan állítás, hogy nincs külömbség a kasztok és a csapattársak közt...

AntiHero
Makooooo kell<#worship>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Fenrir
Ha fejleszted akkor lesz benne egy berendezés ami a karakter arcán lévõ sebhelyet tünteti el ami sok renegát mellett egyre jobban nagyobbodik és nyílik, plusz vörös lesz a szemed a sötétben(tiszta T-800-as), de paragon válaszok mellett halványul és beforr.

Értelme az, hogyha szeretnél egy nagyon renegát, de hibátlan arcú karaktert csinálni akkor azt csak ezzel csinálhatod.

A halál csupán a kezdet...

Sir Quno Jedi
Vigyázz, mer rád is rádfogja, hogy ME hater vagy! 😄DD (tudod, szerinte csak õ lehet fanboy)

gfreak
stílus kisbarátom, stílus <#ravasz1> nézzük hogy is festene a válaszom a te szinteden:

igen, hobbim az olvasás, te nem fogod fel hogy a Hammerhead az nem kárpotólja a Mako-s élményeket...de mindegy, ne is foglalkozz vele, hogy pontosan miket írunk, csak osszad a népet meg okoskodj, meg köpködj...remek fórumtroll vagy, de én többet nem etetlek...

majd ha veszed a fáradtságot hogy megtanulj rendesen kommunikálni, és nem csak felismerni bizonyos gyakori szavakat, amikre pavlovi reflexként savat okádsz, beszélgethetünk megint...

Egyezünk meg annyiban, hogy minden Makózást élvezõ emberre jut legalább 15 Makózást gyûlölõ ember (a hivatalos fórum topikjait elnézve). Külömben is, mégegyszer leírom, lesz neki utódja DLC-ben, csak azzal hála Istennek nem fog lehetni ilyen röhejes dolgokat csinálni.

Teljes mértékben megértem, hogy valakinek tetszett az ugra-bugra. Volt, amikor nagy unalmamban a 7. végigjátszás közepén csak szórakozásból próbálgattam, mire képes a szerkentyû, de a játék hangulatához egyáltalán nem illett az egész. Én szeretem "komolyan" végigvinni a játékot, és az, hogy rámkényszerítettek egy ilyen abszolút nevetséges dolgot...Hát nem voltam tõle boldog...

Sir Quno Jedi
Mert nincs. A kezdõ partival (miranda+jacob) végig lehet tolni a játékot, semmi sem kényszerít rá a váltásra, meg a specializálódásra. Nincs Mako, így nem kell gépész bele, nincs kaszthoz és skillhez kötött kódtörés, így oda sem kell, mitöbb ahelyett, hog yújabb gépészeti skilleket tettek volna be (mégiscsak egy sf játék), ehelyett végképp megszüntek mind. Pedig milyen érdekes lett volna, ha bizonyos dolgokat, javításokat, zértöréseket, kódtöréseket stb.-stb. csak megfelelõ skill-el a GÉPÉSZ kari tudná megtenni. Pont, mint ahogy a paladin sem szúr hátba és nem lop, de a tolvaj sem trun-öli az élõholtakat, meg a harcos sem gyógyít, de a pap meg nem császkálhat vágófegyóval és túl nehéz páncélba stb.-stb.

A kasztok így értelmetlenné is váltak, fõleg a csapattagoknál. Nincs köztük VALÓDI szakmai differencia, akár egyedül is mehetsz, uyganúgy meg tudnál mindent oldani.

Pedig lehetne csapdaállító skilleket is akár bevezetni stb., de neeem...

edios
MAKO-s részeket nagyon élveztem, hiányoztak második részbõl😞

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Látom hobbid az olvasás. Mégha nem 3 hozzászólással lejjebb lett volna szó a Hammerhead DLC-rõl...Vagy ha már végtelenszer nem említettük volna meg...még elnézném a figyelmetlenségedet.

<#falbav><#fejvakaras>

gfreak
nyugi 😄 felfogjuk 😄 csak hiányzik 😄 és nem lebegõ tankcsodát akarunk, hanem a jó öreg Mako-t...mert lehet hoyg a játékostársadalom fele utálta, a másik fele viszont imádta..személy szerint én igenis élveztem a Makoval mászkálni (bár jöhettek volna a férgek többször...vagy még pár honos létforma amik az életünkre törnek 😄 )

szerintem rendben volt kaszthoz kötnia hekkelést...azért egy talpas katona ne álljon neki decryptelni durva széfeket meg szekrényeket...ott volt viszont Tali, aki meg mindenképpen hasznos csapattag volt, egyik állandó kísérõm...na õ elég gyorsan felfejleszthetõ volt, hogy tudjál törni bármit...ha meg történetesen nem volt nálad, akkor igenis menj vissza érte és gyere a bolygóra megint...

az épületekkel egyetértek viszont, azt írtam az elõbb is...jó szar volt, de megszállottan rongyoltam be mindegyikbe és söpörtem üresre 😄

az XP számolást én is úgy fogom fel mint Sir Quno, de ez tipikusan félig teli/félig üres pohár esete 😄

szebb lett, pörgõsebb lett, de nem kellett volna mindenképpen megváltoztatni mindent ami az elõdben máshogy volt (nekem a régi karakterfejlõdés pl. teljesen megfelelt)

Nyugodjon békében!

Ugyan már miért ne lenne értelme a kasztoknak? Te jó ég! Méghogy a skillek fele eltûnt! Bocsánat, de nemtudom, hogy most sírjak-e, vagy nevessek.
Az abszolút értelmetlen/logikátlan fegyver pontosság/stb. fejlesztgetést kivették. Good riddance. Aztán van pár "skill", ami értelmét vesztette az új mechanizmus miatt. Valójában pedig több lett a használható/hasznos skillek száma, és sokkal élvezhetõbbek. Nézz utánna wikin. Nemtudom te hogy vagy vele (habár biztos pont ellenkezõleg), de szerintem sokkal jobb úgy, hogy 1-2%-os javulás helyett most sokkal nagyobb mértékben javulnak a képességeid. Az, hogy a fölösleges köztes pontokat kivették, és csak a hasznos skilleket hagyták meg + újakat tettek, szvsz remek lépés volt.

A Makózást meg hadjuk már. Nyugodjon békében, én nem kívánom vissza a régi formájában...

SötétBarom
Mako RLZ

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Én azért csináltam meg, mert arra számítottam, hogy a végjátékban valaki meg fog sérülni, és csak akkor éli túl, ha upgradeltem 😄DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sir Quno Jedi
Szabadság, szerelem->MAKO!

gfreak
veled vagyok, Mako DLC-t akarunk! Meteoresõzésben Geth Armatude-okat és Trasher Maw-okat irtani nagyon fasza volt (és a dupla xp sem kutya)...nekem nem volt bajom a hegymászással, thrusterekkel (kinek villant be még róla C64rõl a Trooper? 😄 ) nyersanayagscanneléssel...ami monoton volt, azok a bazisok ahova behatolhattunk