19778
-
#9375 Mass Effect 2 Project Overlord
Forrás -
#9374 Szerintem ez az Overlord az eddigi legjobb dlc, kellően hosszú (nekem volt egy 2 és fél óra), nagyon jó a története (a vége tisztára lesokkolt), a hammerheadet is eléggé aktívan használhatjuk, szóval én most maximálisan elégedett vagyok. Csak jöjjön még több ilyen. -
#9373 Nekem simán elindult rajta és nekem is eredeti. -
#9372 rapidshare-es linkhez való a jelszó. cerberus networkhoz nem tudsz majd csatlakozni, de minek? Úgyse lesz már ingyenes dlc. -
SaphireDraco #9371 Sziasztok!
Tudom nem ide kéne írni de a mass effect 1 forumra nem érkezett választ több mint 1 hónapja.
Eredeti mass effect 1 em van de nem indul win 7 en :S gondolom nem kompatibilis... Nem tudtok megoldást rá? -
#9370 És online lehet vele lenni, ha beírom a jelszót? -
#9369 rs linkhez tehcook a jelszó -
#9368 Játékban Extras > Options > Online > mind2 No
DLC Crack
1.01 Patch + Crack -
#9367 Ha ezt leszedem, tuti nem indul el nekem... mint legutóbb a tsunamis.
origi a me-em am -
#9366 nah én végigtoltam. kb 1.5-2 óra volt nekem, de nem siettem. nem volt rossz, de olyan nagyon jó sem. a vége viszont sztem nagyon korrekt lett. -
#9365 Tök jó hogy jönnek ki a DLC-k mint az állat, nekem meg a csütörtöki ÁV miatt már nem is tudom mióta nincs időm játszani a játékokkal... -
Renegade #9364 bezony, thx, majd valaki foglalja össze, hogy milyen volt (nekem még odébb van) -
#9363 Kerály. -
#9362 Overlord DLC -
#9361 Na a demót próbálta már vki?
elvileg egyedi küldetést pakoltak össze. vagy nem? -
#9360 nekem már meg van teljesbe, de persze Tört (crackes, warezos)verzió! -
botok #9359 Köszi, megpróbálom. Remélem lesz valami! -
#9358 physx driver-t tegyél fel. -
botok #9357 Szevasztok!
Tudna valaki segíteni?! A problémám, hogy feltelepítettem a ME2-t, de
elindítani nem tudom, mert kiírja, hogy hiányzik valami és hogy egy
újratelepítés esetleg segíthet. Próbáltam már háromszor, de mindig
ugyanez a helyzet. Előfordult ez másnál is, vagy én cseszek el valamit?
Ha valaki tud erről valamit, nagyon megköszönném, ha segítene!
botok
-
Renegade #9356 jaja, ami vicc, pláne hogy több ezret szedsz ki egy bolygóból, semmi tétje sincs, legalább egy vicces videó lehetne, hogy hé főnök elfogyott az üzemanyag!
Igen?! akkor polarizáljuk a hajtóművet és kezd el belelapátolni a platinát!
vagy valami :-) -
#9355 Eléggé jelképes összeget, 500 valamit összesen. -
#9354 Azért nem semmi, le vesz a nyersanyagokból. -
#9353 Köszi!
Pedig màr azt hittem, eluralkodik a pànik a hajòn, làzadàs tör ki, Sepphard-ot felkoncoljàk, mentőkabinokkal lekoccolnak, Joker meg az SR1 utàn küldi az SR2 Normandy-t is, mint alternatìv befejezès. :) -
Jimmyke #9352 Na nincs ME3 se Dragon Age 2 beejelentés. :( -
#9351 Semmi, visszakerülsz a reléhez. -
#9350 Jò lett ez a màsodik rèsz, bàr mèg nagyon az elejèn jàrok.
Szerencsère az első rèsz mentèsèt gond nèlkül felismerte, ìgy mèg nagyobb fìling vele jàtszani.
A mèkò nagyon hiànyzik, kàr hogy kivettèk. A bolygòscan elèg hamar unalmassà vàlik.
Amùgy mi törtènik ha 2 naprendszer közötti utazàskor kifogy az üzemanyag? Mèg nem mertem kipròbàlni. :-) -
Jimmyke #9349 GMT+1 szerint este 11kor lesz az EA megnyitó, reméljük lesz infó ME3-ról. -
Vlala #9348 Bizonyám, és tölthető. :) -
#9347 Ez most komoly? Még alig tudok valamit a játékról és már itt a demo? -
Vlala #9346 Mass Effect 2 demo.
Tudtátok, hogy már kijött? -
#9345 Ez mi ez? -
#9344 Tölthető a ME demó -
Trantorius #9343 Az elöző üzenetemet, az aki még nem vitte végig a játékot ne feltétlenül olvassa el. -
Trantorius #9342 Én a szellözőbe a bérgyilkost küldtem azt láttam logikusnak de aztán csak fejbe lőtték mikor az ajtot akarta bezárni...
Rajta kivül még Jack-et vesztettem el mert még az elején Miranda mellé álltam mikor vitatkoztak és emiatt elvesztettem a lojalítását(nem volt elég példakép pontom a köztes válaszhoz) -
#9341 1.) olvasol és figyelsz h ki mihez ért, a végen eszerint válogatsz a karakterek közül, és ha közel mindenki lojális, akkor várható h hullamentes szép napod lesz
2.) a játék egy nagy eseményénél azonnal cselekszel, és majd a végjáték után lehet vele mókázni - bár megfektetni nem.
remélem elég virágnyelv volt -
Trantorius #9340 Szerintetek Renegátba vagy Példaképbe jobb végigjátszani? -
Trantorius #9339 Probléma megoldva:
Kodeck leszedve, Folyamatok Közt Max Priorítást adtam a játéknak és nem nyomok shift-et:)
Lenne két kérdésem de ha kérhetem ne konkrét választ adjatok rá, hanem csak útbaigazítást, hogy ne löjétek le a poént.
1. Hogy lehet végig vinni a játékot úgy hogy senki se haljon meg?
2. Hogy lehet megfektetni Kellyt?:) -
#9338 Aki szeretné (Saki Kaskas : Callista),azinnét leszedheti! -
Trantorius #9337 Angolul nem igen tudok, de kipróbálom a trükköket, lehet újra is telepítem, ha semmi sem segít. -
Neton #9336 De súly, nem is emlékeztem erre, ME2-ben fel se tűnt. Afterlife-hoz jobban illik szerintem, mint NFS-hez.