19778
  • MerlinW
    Más dolog van ott szerintem én 80%-ban paragon voltam és beszerveztem egyből.
  • sanya200
    Hát ez egy érdekes kérdés én mindig paragorn vagyok de nálam van lehetőség mikor harcolnak hogy kit őlj meg samara-t vagy morrinthot.Szóval lehet az a gond.
  • csabesz123
    Hali!
    Van 1 gondom! Nem tudom beszervezni Morinth-ot, pedig már 3/4en van a renegade szintem és nem tudom a megfelelő választ adni. Mennyinek kell lenni a szintemnek?
  • varax
    A kérdés még mindig él: megtudhatom, ki készítette a bannert? :D
  • fejnelkuli
    Hello!
    Hogy tudom megnezni,hogy mar milyen DLC-et telepitettem fel? (elfelejtettem)
  • sanya200
    Nekem 3/4 szokott lenni a paragorn akkor nincs gond nem muszáj rögtön lojálissá tenni pl subjelt zero-t ráér később is én miranda küldetése után szoktam
  • makkandis
    Szerintem nem az a lényeg, hogy mennyi példakép/renegát pontod van, hanem hogy az addig megszerezhetőből mennyit gyűjtöttél össze. Egyszerűbben nekem sikerült úgy is kibékítenem őket, hogy ők voltak az első két karakter akik lojálisak lettek és még alig volt egy kevés példakép pontom, meg úgy is, hogy a játék legvégén már fullon volt a csík.
  • Calver
    paragonból rengeteg, renegátból ellenben egy kevés is elég.
  • Trantorius
    Azt mindenképp kiakarom próbálni hogy a tárgyalásra a Légióval megyek be:D

Kb mennyi példakép/renegát pont kell ahoz hogy Mirandát és Jack-et kibékítse az ember, amikor összebalhéznak?
  • varax
    Azta kurva az a fej :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    [/IMG]
  • varax
    ha magyarul akarod játszani, akkor nem hiszem hogy bármit is lekéne töltened.
  • Imperat
    Helló! Lenne egy kérdésem a DLC-kkel kapcsolatban. Magyarul van fent a játék, és felpakoltam szinte az összes DLC-t és amikor elindul a gém az elején kiírja néhánynál, hogy ezek a dlc-k nem futnak angolul töltsem le az angol verziót? Ez micsoda? Rossz verziójú dlcket töltöttem?
  • Fenrir
    Mondjuk a Cerberus Network terminálon a gyorshíre eléggé kriksz krakszos az Overlord dlc-nek.
  • varax
    köszi!!
  • Vraaanyek
    Természetesen bármikor felteheted bármelyik DLC-t, a játék végküldetése után is akár! A magyarosítás pedig mindegyik DLC-vel működik, hisz alapból bennük van a magyar nyelv már! Remélem segítettem!
  • varax
    + hogyan reagálnak a magyarításra?
  • varax
    A DLC-ket fel tudom rakni úgy is, ha mondjuk a játék közepén járok? Ilyenkor fel tudom őket használni? Pl visszamehetek új karakterekért, stb?
  • Evoluti0N
    Most játszottam végig az Overlord DLC-t és wow sztem nagyon jó lett. Vannak benne ügyességi részek a Hammerhead-el, néhány logikai rész (na nem kell túl komplikáltra gondolni) és persze jó sok action :). Sztem ez lett eddig a legjobb DLC. Elég hosszú, nekem kb 2,5 óra volt és a sztorija is nagyon jó volt. Még több ilyent akarok
  • readswift
    hát a bioware nem nagyon eresztette el magát a potenciális folytásokat illetően, már ami az 1-ről a 2re váltást illeti.

Defaulton renegát karakter , jólvan, legrosszabb döntések ( wrex) , azis jólvan , aztán még a végén shepard fogja magát és összeszarozza az ülőgarnitúrát.
    hát mégis hogy ezt a bioware hogy gondolta?
  • sanya200
    Hát igen ha azt vesszük 2 féle befejezése van+vagy meghagyod az állomást vagy felrobbantod.De azért jó ez a játék mert annyi lehetőség van benne meg totál mind1 hogy milyen sorrendben csinálod a küldetéseket, persze van 1-2 ami egy idő múlva előjön pl a horozontos küldetés meg hasonló.De pl azt is meglehet csinálni hogy talit csak akkor szervezed be mikor megszerzed legiont elég érdekes szitu játszódik le meg akár tali tárgyalására is el lehet vinni az még poénosabb:)
  • Fenrir
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Meghalhat mindenki, beleértve Shephard-öt is akit az utolsó ugrás után az egyedül maradt Joker nem tud felhúzni a Normandy-ra, ezért leesik. Ebből adódik, hogy ezzel a mentéssel az ME3 nem lesz játszható.
  • Trantorius
    Hát nincs akkor túl sok hely..:d
    És mi van azzal a rengeteg bolygóval a környéken, mind csak bányászatra jó?(Itt jegyzem meg hogy az első 2 bolygónál élveztem a szkennelést, azóta már tele a tököm vele:)
  • Trantorius
    A végigjátszásnál hány féle kimenetről tudtok?(Nem az érdekel hogy hány embert vesztünk mire a végére jutunk hanem hogy hány fő száll van amivel majd 3-ban folytathatjuk.

SPOILER!!! Spoiler:
    1. Felrobban/Nem Robbantod
    Ezen kívül van? Pl mi van ha nem fejlesztesz semmit a hajon és a legénység sem lojális?
  • varax
    A bannert ki csinálta? Érdekelne, hogy készültek ezek a fasza füst effektek :D
  • MerlinW
    Annyi van, nem több:)
  • Trantorius
    Hello
    Milyen bolygók/állomások vannak ahol kereskedőktől fejlesztéseket és csillagtérképeket vehetek. Eddig Illumin(pontosan nem tudom a nevét), a Fellegváron, a krogan bolygon és az Omegán kivül nem találtam mást.
    Vannak még lakott bolygók ahol letudok szálni, kereskedni?
  • MerlinW
    Más a hangulata. Beltereken inkább "horror" érzést kelt, míg a szabadban gyönyörű zöldellő táj, állatokkal, vízesésekkel. Az utolsó fél óra pedig zseniális mátrix fíling:) Szép változatos, jól összerakott küldetés, 2-3 jópofa logikai feladvánnyal. Ja, és kapott új muzsikát is, ami talán jobb mint az alapjáték összes zenéje:)

PS: kasuminál
    (a tól/től távolságot ír, nál/nél pedig vonatkoztatást - sajnos ez mostanában valamiért divat lett, egyre többet hallani már a TV-ben is. Lényeg, hogy nemes szándékú az okításom:))
  • sanya200
    A kasumi-s is jó de nincs 2 h egy sima lojális küldetése van egy 3/4h lehet kb.
  • Prince23
    kasumitól még hangulatosabb amúgy?
    ja és remélem meg van a min. 2 óra vj.
  • MerlinW
    Végeztem Overlord-al, szuper kis DLC volt.
  • sanya200
    Ez elég egyszerű betöltesz egy állást és a galaxistérképen megjelenik az összes új küldetés a páncélokat meg kiegészítőket hozzá a kabinodban tudod változtatni a fegyvereket meg a fegyverládában vagy küldetés előtt is lehet.
  • D4v3
    Megszereztem kb. minden elérhető DLC-t, csak annyi lenne a kérdésem, hogy a telepítés után egyből aktiválódnak is vagy valahol ki kell választani, hogy melyiket szeretném aktívon használni, mint pl. a Fallout 3-ban?
  • sanya200
    cdgalaxisnál 1600 bioware pont ami me2-höz és dragon age-hez is használható 3590ft.
    Bioware pontok
  • Fenrir

* Purchase 400 BioWare points
    EUR 3.49
    * Purchase 560 BioWare points
    EUR 4.88
    * Purchase 800 BioWare points
    EUR 6.97
    * Purchase 1600 BioWare points
    EUR 13.94
  • Rage47
    hány forint ez a 560 BW pont?
  • sanya200
    Bocs igazad van csak nem esett le elsőre igen üzenetet kapsz a terminálodra a hajón, csak nekem elsőre a menüben lévő terminál jutott eszembe amivel online szokott csatlakozni sorry.
  • sanya200
    Hát nem teljesen mert ha nem eredeti akkor nem fog neki bejelentkezni meg ha lecrackeli akkor alapból ki kell venni a játékba az internetelérést hogy ne tudja ellenőrizni hogy legális-e vagy nem.A kérdésre válaszolva nem kell külön elindítani elég ha elindítod a játékot és betöltesz egy állást a terminálodon kapsz üzit és a galaxistérképen is jelöli hogy hova kell menni ennyi.
  • Vraaanyek
    Ahogy a legtöbb DLC, üzenetet kapsz a terminálodra
  • strebacom
    És hogyan indul, vagy hogyan indítom el az overlord dlc-t????
  • Vraaanyek
    óóó yes! köszönöm, hogy megosztottad velem a megoldást, rohanok,és lecsekkolom én is! még egyszer köszi!!