19778
  • sanya200
    Igen igen nagyon fasza lett de még nem eredetibe van meg majd veszek valamikor bw pontokat a cdgalaxisnál.
  • Fenrir
    Teljesen korrekt ez az Overlord dlc, megérte az 560 BW pontot
  • makkandis
    Igen a végigjátszás előtt is elérhetők, sőt szerintem jobb is azelőtt végigvinni őket, mivel az ME1 dlc-i, még ha egy rövid formában is de visszaköszöntök az ME2-ben és lehet, hogy így a 2 dlc-i meg a 3-ban jönnek elő. De amúgy a végigjátszás után is mehetnek, csak szerintem így nem lesznek bent az importálható mentésben.
  • sanya200
    persze én is a felénél jártam mikor kijött az új dlc az overlord.Igaz a 12. végigjátszás felénél
  • Trantorius
    Az új küldik a végigjátszás előtt is elérhetőek már?
  • Trantorius
    Kösz, felraktam mindet.
  • sanya200
    Mass Effect 2 dlc crack

Felraktam nektek ezt a 2-t kell lefuttatni ha új dlc-t raktok fel és a játékba ki kell kapcsolni az internet elérést.
  • Prince23
    De milyen krekket? :o
  • sanya200
    Én úgy csináltam hogy felraktam az eredetit de más szériaszámmal,és a játék menüjében ki kell kapcsolni az internetelérést, és a cracket lefuttatni minden dlc-nél és működni fog.
  • Prince23
    nekem is origi ME 2 van, de nem nagyon vágom hogy kell gammázni a DLC-kkel. Legutóbb a kasumitvittem végig, de úgy hogy elszáltak a mentéseim emiatt, mert feltelepítettem. és nem működött online sem. mindig felugrott egy ablak hibaüzivel meg ienek.
  • sanya200
    Ez az összes nagyjából csak 1-2 hiányzik az overlord meg kasumi de asszem ittvan.
  • sanya200
    Ja meg az új dlc az overlord
  • sanya200
    Főbbek a:
    Firewalker Pack
    Zaeed
    Kasumi Stolen memory dlc
    Kisebbek skinek...stb
    ALTERNATE APPEARANCE PACK
    EqualizerPack
    Fegyverek-páncélok:
    ARC PROJECTOR
    CERBERUS ASSAULT GEAR
    Meg még egy csomó kisebb, Nekem kb 18db dlc van összesen van kisebb nagyobb valamelyik csak 1 fegyver vagy páncél.
  • Trantorius
    Vagy feltudnátok sorolni a főbb/fontosabb/jobb DLC-k nevét, aztán majd megkeresem őket.
  • Trantorius
    Kösz
    Van olyan oldal ahol az eddigi összes DLC letölthető, mert a Bioware oldalán nem nagyon igazodom el?
  • makkandis
    A 9362-ik hozzászólás, még ezen az oldalon van, csak ennyit kéne visszamenni.
  • sanya200
    Esetleg ez:
    Overlord DLC
  • sanya200
    Le lehet szedni elvileg a bioware oldaláról is sajnos linket nemtudok adni mert bebukott az ncore, ott jó volt a me2 forum minden dlc fentvolt meg minden.De majd körülnézek.
  • Trantorius
    király, van olyan oldal ahonnan letölthetőek mert nekem nem kimondottan a bolti verzió van meg...:)
  • gerey
    Alapból bennük van a magyar nyelv.
  • Trantorius
    Csáó!
    A DLC-ket belehet szerezni magyarul?
  • vg
    A ME2 launch trailer zenéje megy a narnia the voyage of the dawn előzetese alatt. Durva. Link
  • sanya200
    Van még me2 képem ha kell:

• sanya200
    Gyerekek a hamemerhad mindenképp kell az overlord dlc-hez mert van benne olyan rész is ahol használni kell.Nekem minden gond nélkül megy felraktam a játékot meg az összes dlc-t, meg az új patchet is és tökéletesen működik.Igaz nekem eredetibe van meg de csak az alapjáték a dlc-k mind törtek csak le kell futtatni ezt:giveme2entitlements_v2 és ezt:MassEffect2DLCUnlockerGUI a patchez nemtudom hogy van-e crack nekem csak elég berakni a lemezt és megy.
  • madurat
    megvan Vraaanyek!
    újra felraktam az 1.01-es pactchet, utánna az összes dlc-t és most már működik minden
  • madurat
    1.02-es patch van rajta. Lehet az a baja, hogy az újabb javítás van feltalapítve?
  • Dante73
    1.01-es patch fent van? (Egyébként én már megoldottam a magyarítást)
  • madurat
    Nekem is ugyanaz a gondom, mint Vraaanyek-nak, miután felraktam az Overlord dlc-t nem engedi betölteni a mentéseket, mert nincs felrakva a hammerhead, pedig már kb 15-ször felraktam különböző verzióit, sőt még az eredetivel sem működött!
  • Dante73
    Kellene egy kis segítség. Az új dlc miatt feltettem az ME2-t, felpakoltam mindent, megy is szépen, csak angol nyelvű. Van magyarításom, rátettem, de így is englis. Mit kell átírni, és hol, hogy magyarrá váljon ismét?

Előre is köszi a segítségeket!
  • Vraaanyek
    nem tudja valaki véletlenül, hogy az Overlord DLC telepítése után miért sz.ródik el a hammerhead DLC? Azt írja ki, hogy nem tölthető be az állás, mert hiányzik a firewalker, de eddig az működött...mi a jó sz.rért kell mindig valami baja legyen??!! esetleg patch lehet nem ártana??
  • readswift
    dragon agehez is csinálj már pls !
  • penge96
    ÚRISTEN!!! KÖSZI!!! MARHAJÓK!!
    Erre vártam már mióta:D:D:D. (L)Miri(L)
  • sanya200
    Az első egy korábbi munkám és a cerberus állomás tényleg gáz kicsit de a többi szerintem nem rossz
    Első sztem elég, hogy is mondjam, szarul néz ki, de a második nagyon jó!
    Csak vélemény, nem offenz:)
  • sanya200
    Ha valakinek kell mass effect 2 háttér akkot ittvan magam csináltam őket photoshoppal.

• sanya200
    Nekem semmi gondom nincs vele win7 x64-el tolom az összes dlc megy az overlord is ami szerintem igen jó lett.
  • JethroHUN
    Én is win7 alatt játszok vele, pont ezzel a Overloaddal történt meg, két helyszín között, de csak 1x Érdekes volt, az a csávó a végén, tiszta fűrész 3. Ami tetszett is meg zavart is, h a hammerheaddel kellett a helyszínek között mozogni , de azért nem voltak olyan hű de nagy távolságok de legalább szépen megcsinált környezet volt. Én még mindig az első rész nyilt bolygói mellet vagyok. talán majd az ME3 ban csak lesz már egy szabod bejárható bolygó, vagy város
  • Fenrir
    Nekem 64 bites. Na mindegy, majd holnap még próbálgatom.
  • Gubberx
    Win7(32bit)-el toltam végig az összes kieggel együt, sosem fagyott ki és semmilyen hiba nem volt.
  • Fenrir
    Valaki játszik a játékkal win7 alatt? Nekem leállt egyszer hibával Kasumi dlc-je közben, xp-vel eddig ilyen nem volt. Lehet, hogy ez csak egyszeri eset volt, de eddig még nem próbáltam win7-tel.