Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért, mert adnak a játékhoz néhány új fegyvert, páncélt, esetleg néhány plusz küldetést, nem különösen inspirálja a játékost arra, hogy még egyszer elõrõl végigjátsza a játékot.
A ME1-et sokan elõszedték, de még a régi DLC-ket sem játszották végig, a cél sokaknál annyi volt, hogy elérjék az 50-es szintet, importált karakterrel akarták kezdeni a ME2-t, nem volt céljuk a teljes kijátszás, a 60-as szint elérése.
De en a ME1 is szivesen varnak uj DLC-t, mivel ugyis sokan ujra toljak a ME2 miatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én meg elbújtam doboz mögé rögtön az ajtónál, lenyomtuk a krogan páncélját, és ment a dominate... aztán a krogan + zaeed elintézte a mechet is. A krogant utána se öltem meg (de lehet 1et igen), csak lassítottam (mert addig nem jön új krogan, és azt hittem, hogy végtelen fog jönni😄), hanem kapott néhány headshotot a csaj, eldobta magát, aztán meglett a krogan is.
Dominate nélkül a kroganeket nyírtuk ki elõször, de elég parás volt a mech miatt, aztán a mechet már sikerült vhogy szétszedni, talán használtam ott nehézlõszert 5-6ot az alap gránátvetõbõl. De ezt csak hardcoreon csináltam meg, soldierrel.
Amúgy szerintem nem. Mindig ugyanabból a tartályból jön ki egy újabb. Legalábbis nálam úgy volt.
Vanguard-al játszva nem volt probléma a dolog. Heavy charge, és pofánlõni shotgunnal a csajt. De a többi kasztnak nincs ilyen képessége.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Biztosan valami bejom van ... 😄
(Találtam egy olyan ME1 mentést, ahol Liarával jötte össze és annak ellenére, hogy a Paragon utat választottam, a végén hagytam kinyúvadni a tehetetlen, balfék tanácsot. Asszem ezt a mentést fogom a 3-ba is továbbvinni 😄)
Ha jól emlékszem, akkor nyolc.
Egy lövés a Reaper 1/4 hp-ja.
A felét az endbossnak ezzel szedtem le (a Harbingerek dobnak Heavy Weapon ammot, érdemes figyelni és begyûjteni)
Többszöri végigjátszással már nem volt gond, de elsõ nekifutásra jártam úgy, hogy felvettem a lõszert, illetve mivel az maxon volt kaptam némi kreditet, aztán nem sokkal jött egy kopter, vagy nehéz metch, amire ellövöldöztem a lõszer jelentõs részét.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az egyik ilyen rész DR. Okeer küldetése, mikor lemésze Jedore-hoz és amíg meg nem ölöd a csajt, addig özönlenek rád a kroganok. Meg a heavy mech is adja az áldást ezerrel.
Aztán Horizonon se jön rosszul, és a kollektor hajón sem.
Az utolsó fõellenségre meg kötelezõ. Addigra végigcsináltam az anomáliákat, amik közt kettõ van ami heavy weapon ammo fejlesztést ad, és a pajzsomra felraktam a +10% heavy weapon adó fejlesztést is, így két lövésre való lõszerem volt. De insanity-n még ez sem öli meg. Marad még kb egy negyednyi csíkja. De ez is nagyon nagy segítség, mert a kollektorok és Harbinger jön folyamatosan.
Apropó: A nehézfegyver lõszert azt feltölti küldetésenként a Normandyán, vagy azt gyûjtögetni kell?
Mert úgy láttam, hogy elején nem töltötte, de aztán mikor nehézfegyver lõszert kutattam, akkor utána rögtön feljebb ugrott a lõszer darabszáma is... Mert nem mindegy, hogy küldetésenként elhasználhatom-e, vagy sem... Majd lehet kipróbálom, de ha már tudjátok, akkor nem parázom feleslegesen, hogy újrakezdjem a küldetést , ha elpoénkodom a nehézlõszert (általában nem használom, csak a nagy repülõ izé ellen, meg a colossus ellen).. 😊
Valami olyan fegyver kellene, amivel 2-3 lövés lenne egy mech. Az igazi nehézfegyver lenne.
Nálam mindig ott volt a Collector részecske sugárfegyó az inventoryban és acsak akkor használtam amikor valami erõsebb ellenfél jött !
Én napi 8-10 órában nyomtam 1. végigjátszásra, szóval elég hamar feléltem a játékot... Ahhoz képest nekem egy ilyen plusz dlc egy délutáni program (és újra várhatok). 😊
De nem akartam ám elégedetlen lenni, meg lekicsinyíteni semmit. 😊 Tök jó, hogy van egy fejlõdõ játék, jó a rendszere.
A tanács csak nézett ki a bamba fejébõl az elsõ részben, mikor Saren-t gyanúsítottad(meg korábban mikor Andersonnal cseszett ki akkoris). Aztán néztek mint a bamba fasz, mikor Udina és a tanács kitalálta, hogy nincsenek reaperek, és lefoglalták a Normandy-t is, úgyhogy Andersonnal karöltve kellett ellopni. Aztán a Citadel elleni támadás után is még azzal vannak elfoglalva hogy nincsenek reaperek, nem foglalkoznak a kollektorokkal sem. Sorozatban hoznak rossz döntéseket, méghozzá kritikus döntéseket. Eddig minimális mértékben sem gyõztek meg, hogy alkalmas lenne a tanács hogy megvédje a galaxist.
Az meg hogy a cerberus a saját fajának elõretörését akarja, hát istenem. Akármi is történik, mindig lesz egy faj aki domináns. Perpill az aszáriak a dominánsak szerintem, és szépen kudarcot vallottak mikor a szükséges döntéseket kellett volna meghozni.
<#nezze>#nezze>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Azt is írták, hogy még ebben a hónapban, szóval az elkövetkezõ 2-3 napban kapunk ingyenesen egy új nehéz fegyvert.
uristen szuperhot
anti hero
vmelyik forumon volt de az is lehet hogy az artbookban? mar nem emlekszem.
anti hero
<#szeret>#szeret>
sztem a cerberus cska magához volt hû, hogy mindenáron az emberiség elõretörését tartják szem elõtt bármi áron.. sztem shepard csak meghuzta a gyeplot, hisz, most nezzuk csak, csupa idegen segitségével jutott oda ahova (egy cerberus urhajoval és zaszlaja alatt lol ..), sztem ezt tekinthetjük olyan összefogásnak is, ami nem 1-1 faj képviselõjérõl szól, hanem 1-1fajról.
cerbiék túl szûklátókörûek, ez érthetõ..., de a probléma túlmutat azon, hogy ne szövetségezzen az emberiség másokkal
sztem
: )
ja és Vlali : bocs
anti hero
Ráadásul hamarosan megjelenik egy újabb kis DLC egy új nehéz fegyverrel.
Ha így folytatják a DLC-kkel, akkor nagyon jó jövõnek néz elébe a játék!
Kellett a kirohanás a végére, jólesett elküldeni a láncdohányos robotszemû nagyarcot a fenébe, csak a mondandójának a vége túl lett dramatizálva.
Indul a csatába, nem érdekli, hogy áll-e mellette valaki, vagy sem, gyõzni fog... láttuk sejttették kik ellen indul, elkelhet majd némi segítség.
Nincs ezzel gond, csak szerintem egy-két mondat nem kellett volna a párbeszéd végére.
Cerberust nyugodtan ki lehet osztani, a Rambo szerepen meg röhögtem egyet, picit visszájára fordult az egyedül (csapatommal) megmentem a világot - olyan amerikai akciófilmes feelengje lett.
mas:
a jatek vege annyira utos, hgoy meg mindig nem tertem magamhoz.
foleg ahogy shepard kiosztja az illusive mant : ) és jönnek a .................. spoiler sorry ÁÁÁÁ epikus befejezes MÉÉÉÉÉÉG ILYET!!!! máris akarok harcba menni
hatalmas játék
anti hero
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Magyarul ez sem most lesz :\
A halál csupán a kezdet...
We have updated the Cerberus network page with new information on the upcoming Hammerhead & Firewalker mission pack that will be arriving in March.
You can learn details on the Hammerhead and see 5 new screenshots here:http://masseffect.bioware.com/info/cerberus/
Joker meg lesz még keményebb is a vége felé <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
Calver! Én kedvelem Samara karakterét. De hát nem vagyunk egyformák. Bár Morinth is érdekes karakter én nem tudok a tetteitõl elvonatkoztatni. Bennem fel sem merült, hogy mellette döntsek. Ha Ö marad életben sosem állt volna le a gyilkolással szerintem.
Most viszont új kérdésem van. Most rabolták el a legénységet.
Mondtátok hogyha megakarom menteni õket akkor rögtön a reléhez kell menni.
Ez azt jelenti, hogy az eligazítóban azonnal azt kell választani vagy elõtte még intézhetek más is a hajón???
Csak azért kérdezem mert most kezdem Thane-t puhítani, már eljutottunk a siha-ig. De hogy mikor lesz ebbõl romantikázás azt még mindig nem tudom!
De ha az eligazítóból rögtön menni kell akkor hagyom a fenébe. Szeretném a legénységet megmenteni.
Ja Joker nagy volt, ahhoz képest, hogy az elsõ részben még menni is alig tudott. Most megmutatta, hogy kemény csávó!