19778
  • Atkamon
    Ja ezeket nemrég rakta ki a bioware facebookra.
  • sanya200
  • sanya200
    Nézzétek mit találtam a neten:

Összes kép itt:
    kpek
  • sanya200
    így jobb?A haja mondjuk kicsit gáz de nem tudom jobban kivágni sajnos.
  • Atkamon
    social.bioware.com...
    De amúgy a játékban a főmenüben van link, hogy hol lehet elérni a plussz tartalmakat...
  • sanya200
    én se találtam rá az ingyenes cuccokra annyira eldugták hogy nekem is kérdeznem kellett annak idején.De pl máig nem tudom honnan lehet leszedni a dlc-ket.Pedig mindig bioware oldal linkjét szokták berakni, csak rákattintok és már kérdezi is hogy hova mentsem:)
  • Atkamon
    Az eddigi DLC-kből mindegyik jó a magyarhoz is.
  • Richardix
    na erre rá ne találtam volna! köszi :D
  • Fenrir
    Profile/Your Registered Game Promotions
  • Richardix
    még vmi: nemrég vettem meg boltba a játékot, és tudtommal van néhány ingyenes DLC is (pl az a jármű, nemtomanevét) Ezeket honnan tudom letölteni? Mert a weboldalán csak a fizetőseket sorolja fel.
  • Richardix
    oké köszi
  • sanya200
    szerintem a patchek teljesen kompatibilisek mindegyik verzióval olyan nyelven rakja fel amilyen nyelvű van feltelepítve a játékból.
  • Richardix
    Sziasztok!

Ha jól tudom az angol és a magyar verzió között van némi különbség, így a DLC-kből nem jó mindegyik a magyarhoz (amit nem fordítottak le)

Azt kérdezném, hogy a patchek ugyanúgy jók mind2 verzióhoz? Vagy abból is külön-külön vannak?
  • Hoz_Hun
    Kasumi és az Overlord DLC. Azok a legjobbak eddig.
  • Prof William
    Nekem is 5000 ben fájt az egész... 2k a ME1 és 3 a ME 2(akció) teljesen megérte és ez a játék megérdemli...
  • mike01010101
    Nekem az overlord jott be a legjobban, (a lezuhant geth hajo)
    de a kasumi es a zaeed is eleg jo. Meg az uj fegyverpack!
  • hegege
    Mondjuk most már nem érdemes nem eredetivel játszani. Én a héten vettem meg kemény 2 e ft-ért( az elsö részét még év elején 2,5-ért) szal sztem ennyit "megér" :)
  • csoli31
    Igen.
  • Prof William
    Ezek még magyarul is kijöttek ugye?
  • sanya200
    hát jah ez a 2 azért kicsit tartalmassabb mint a firewalker csomag.De ez a firepower fegyvercsomag se rossz, meg az aegis pack, könnyebb vele a játék, bár kiadhatnának valami újabb nehézségi szintet is mert az örület szint se valami izzasztó talán 1-2 helyen kicsit nehezebb de az egész játékot tekintve elég könnyű még ez a szint is.
  • Atkamon
    Kasumi és Overlord. A többiben csak páncélok, meg fegyverek vannak...
  • Fenrir
    Jelenleg a legjobb, de Kasumi is tetszett nekem. Én megvettem mind a kettőt.

#10097: Sajnos amíg nem írják oda, hogy meg fog jelenni nekünk is lokalizáltan addig kár reménykedni :\
  • Prof William
    Vagy akkor inkább máshogy mondom... Megveszem őket mert ahogy nézem nem túl drágák a pontok...

De szerintetek melyik az a DLC mind tartalomban mind minőségben amit meg érdemes venni?

Pl ez a mostani Overlord próbálta már valaki?
  • Prof William
    Van rá lehetőség hogy az eredeti játékkal valahogy mennek azok a DLC-k amik nem ingyenesek de "más forrásból" szerzem be őket.

A játék eredeti példány és érdekel a sokféle DLC-de de most jelenleg nem akarok pénzt kiadni rájuk...
  • Szolnokboy1
    tört mass effect 2-t hogyan lehet átvarázsolni angolra, ha mégsem lesz kompatibilis a dlc?
  • sanya200
    Végülis meg lehet Photoshoppal is arra már rájöttem pl hogy hogy lehet mellett nagyobbítani benne kb 2 perces művelet.Mit gondoltok a playboy képeket mivel javítgatják, pl bőrhibás..stb?Amúgy tényleg nem semmi a csaj pedig csak rajt de tényleg szép és ez 10 éves fimben volt.Final Fantasy Spirit Whitchin.
  • sanya200
    De még ugyis teszek rá vaalmit a lába elég üres egy-két minta még elférne rajta meg lehet rakok az oldalára is valami pisztolytáskát vagy övet vagy valamit majd kitalálom.De szívesen fogadom az ötleteket is.
  • Fenrir
    Mondjuk semmi? :)
  • sanya200
    Hát ha azt vesszük a hajón is cerberus cuccba szaladgálsz mikor kimész akkor meg n7.Ha van valami jobb ötleted mi legyen rajta szólj nyugodtan.
  • Fenrir
    Az N7 meg a Cerberus együtt kicsit furcsa, de a kép nagyon jó lett
  • sanya200
    ha kell berakom sima képben is felirat meg keret nélkül.
  • Hoz_Hun
    Királyság. Jó tudni hogy 2185 környékén tudnak normális ruhákat tervezni nőkre...hehehe
    Mondjuk a keret, meg a felirat felülete nem tetszik annyira, de a többi jó.
  • sanya200
  • sanya200
    igen az akar lenni bár a kék napok meg a f-véd meg ilyenektől én is hátast dobok de hát ez van,pedig nem tudok sokat angolul de még én is észreveszek dolgokat a fordításban hogy más van odaírva mit amit mondanak:
    Ja és unalmamban csináltam egy ilyet.
  • Hoz_Hun
    Rejtőzködő fickó, ez az Illusive Man akar lenni ugye?
    Sose fogom megszokni az ilyen magyar fordításokat...
  • csoli31
    Én csak reménykedek benne, hogy így legyen (de szerintem hiába)!
  • Dante73
    ÁMEN!
  • JaSoN HuNTeR #10098
    A rejtőző fickó vajon pozitiv vagy negativ szereplő? Szerintem nagyon negativ... =D
  • Katarn576
    Hello mindenkinek.
    Nagyon úgy néz ki hogy a Liara DLC mégis megjelenik magyar feliratosan is.
    Legalábbis úgy néz ki. Egy külföldi "demo" vagy más néven biztonsági
    változatokkal foglalkozó oldalon sokáig az volt ki írva ennél az új
    DLC-nél hogy sem magyarul, sem oroszul, sem csehül nem fog megjelenni.
    Ám tegnap óta ez a szöveg egyszerűen eltűnt. Ki törölték. Szóval
    elég nagy a valószínűsége annak hogy Liara kalandját mégiscsak élvezhetjük magyarul is.
  • sanya200
    És mit is ír pontosan bocs de nem vagyok angolos:)
    Amúgy meg mit érek az achievements-ekkel az csak sima statisztika nem több annyi hogy kapsz egy érmet de haszna nincs.Az első részben tetszett a megoldás hogyha kilockoltál egy achievements-et akkor kaptál plusz 10% pajzsot meg hasonlókat de itt semmi haszna nincs, max dicsekedhetsz vele a havernak.