19778
  • Fenrir
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kár, hogy a harmadik részben kb 2 sor lesz az összes szerepe egy mellékküldetésben.
  • Fpocok
    A tolvaj csajnak is nagyon jó dumái vannak. Nagyon aranyos az a karakter :D
  • Optimus Prime
    Nehéz nem észre venni. De érdemes többször csevegni vele, van jópár lineja. Meg küldetések alatt is jókat szól be.
  • Metalmilitiakid
    Amikor legelőször játszottam, akkor még nem volt meg a kieg. Onnantól kezdve meg mér nem olvastam, mert tudtam mi hol van(mint kiderült mégsem :D), csak mentem, hogy minél kevesebb idő teljen így nem olvasgattam.
  • BoneDragon
    Amúgy az se gyanús, ha liftel mész kiírja melyik szinten kik vannak... :D
  • Metalmilitiakid
    Annyi, hogy vele ugye soha nem kellett beszélni így nem is kerestem, így nem is találtam, most csak valamiért a lifthez menet észrevettem, hogy zöld a zár az ajtón, mondom ez mi, bemegyek erre ott van zaeed.
  • DarkBlade
    A hulladék kidobónál van.
    Pont a neki megfelelő helyen.
    Nekem elég unszimpatikus a csávó.
  • Fpocok
    lol
  • Metalmilitiakid
    Nem tudnám megszámolni hányszor vittem már át a játékot, de most találtam meg először Zaeed ot a saját hajómon :D
  • Calver
    kérdés azokhoz, akik Adept-el nyomultak:
    biotikus robbanások második részben is ilyen baromi szórakoztatóak és hatékonyak? ME3-ban valami elképesztően bejött a durván biotikus csapat (Adept Shepard, Liara, Kaidan/aki épp kellett) játékstílusa (avagy: robbants fel *mindent*), és most erősen hajt az ihlet, h ME2-nek is nekiugrok egy Adept-tel - van tapasztalatom biotikus cuccokkal, de eddig Sentinel-el nyomultam, azzal pedig nem igazán lehet robbantgatni...
    mondjuk az is "inspirál" h most már uralom a coalesced.ini mágikus hatalmát
  • Calver
    pontosan, tekintve hogy... nos, halott.

ha nem importálsz, az alap karakter mindenütt a lehető legrosszabbul dönt. de tényleg.
    ellenben... mentésben átírhatsz könnyedén ME1-es mozzanatokat gibbed save editor-ral.
  • Fpocok
    Nemtudom. 3al még nem játszottam.
  • BoneDragon
    Ezzel még én sem találkoztam. :)
    Viszont...
    Nem az 1. rész mentéseivel kezdtem a 2. részt, így wrex meghalt. Most akkor benne sincs a 3. részbe, csak ha a saját mentésemmel játszom tovább? Nélküle elég szar. :/
  • Fpocok
    NA NEEEEEEEE Nézzétek kivel futottam össze. Eddig egy végigjátszás alatt sem bukkant fel (nem csináltam meg az egyben a küldit).
    [spoiler]

Van jó kis egyenruhája és engem utánoz :D
  • Maximus4
    Ó de hülye vagyok,ez totál kiment a fejemből:P
    Köszönöm
  • Rowlend
    Nem DLC, hanem Legion, a geth társ hiányzik.
  • Maximus4
    Sziasztok!

Kérdésem lenne.Melyik DLC hiányzik?
  • Optimus Prime
    Ja. Csak mert az 1-2-t végig vittem Harcore-on, de majd neki esek Insanity-n is és hát... könnyű volt. Boss fight alatt nem haltam, de egy sima mellék küldetésen néha tucatszor. :D
  • Fpocok
    3
  • Optimus Prime
    Melyik részről van szó?
  • Evoluti0N
    Nem sok az a 30. Insanity nehézségen, sőt már hardcoren is elég nehéz 30-as szinttel kezdve is.
  • Optimus Prime
    Majd gondolj rám is légyszi és fejezd be az Advent Rising trilógiát. :) Orson Scott Card biztos segítene, ha lenne rá project.
  • Metalmilitiakid
    Már itt elbasztad, frostbite ra akkor se építenek semmit ha fizetnének érte, legalábbis ebben az állapotában,ahogy eddig láttam.
  • Fpocok
    Ha lesz rá pénzem, fogok is :D
    Először capcomtól megveszem a RE jogait, eltörlöm az utolsó pár gagyi részt, és a harmadik után rebootolnám. Frostbite motorral fog menni (jelenlegi helyzet szerint) és visszatérünk az old school RE-hez, kivéve az elavult kamerát. FPS vagy TPS lesz.
  • Metalmilitiakid
    Amúgy igazából szinte mindegy lett volna mennyi pontot kapok, mert biotikus létemre alig használtam bármilyen képességet onnantól, hogy megkaptam a robbanó gömbös pisztolyt :D
  • BoneDragon
    Neked soha semmi nem jó, akármelyik topicot olvasom....
    Szerintem fejlessz te magad játékot, hátha odabasz. :)
  • Fpocok
    30. Az kurva sok. Közte kellett volna belőni szerintem.
  • Metalmilitiakid
    Am az nem volt baromság, mert ha belegondolsz, itt most újjá építettek, szép hogy nullázódsz, de ott semmi nem történt, csak élted az életed. Miért felejtetted volna el az összes tudásod.
  • Calver
    hülyeséget írtam, sry, azt hittem ME2 importra írtad.
    nevet már lehet "rendesen" változtatni, vagy még mindig csak pont olyan hosszú lehet, mint az eredeti volt?
  • Calver
    nemet nem, másik kettő stimmel. na meg ofc teljesen újracsinálhatod a külsődet.
  • Optimus Prime
    Egyébként nemet, nevet és kasztot is lehet váltani. Nekem egy FemShepem van, Liarával és mindenki él, akit meglehet menteni. De csak level 51-es és Sentinel.
  • Fpocok
    Szerintem meg az volt egy hatalmas baromság.
  • Calver
    itt van h mit kapsz
  • Metalmilitiakid
    Kicsit szomorú vagyok, azt hittem, hogy már az elején itt is lesz sok-sok csapatpontom, mint a háromban importálás után, de itt nem adott :(
  • Metalmilitiakid
    Jaja nagyon köszi találtam benne egy 60 as engit, ezt az oldalt mentem is le :D
  • Fpocok
    ez jó?
  • Metalmilitiakid
    Mivel nagyon nincs kedvem megint átvinni az ME1 et, valaki nem tudna nekem adni egy olyan férfi shep es mentést ami fullban jó és lehetőleg Liara val volt kapcsolatban, illetve mérnök (most nemtom hirtelen, hogy ezt lehet e változtatni import után, ha igen akkor mindegy). Ha valakinek van ilyen nagyon megköszönném.
  • Evoluti0N
    Csupa ilyesmi lesz még benne. Ezért jó mentést importálni :)
  • Fpocok
    HOPP! Nem tudom mennyire spoiler, azért berakom.

[spoiler]-Anno nem öltem meg Fistet és most találkoztam vele az Omegán :D
    -Zaeed ismeri Tarakot. Kaptam plusz infókat így :D
  • Optimus Prime
    Bolygó szkennelésnél tényleg fárasztó az egész érzékenysége oda-vissza lökdösöm az egeret. De más részeknél jó.