Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doom 4
Ismerem, nem nagyon találtam, de ha lenne idõm neki ülnék végig nézni hátha találok olyat ami hasonlít, és tetszik!

Optimus: Köszönöm szépen!<#eljen>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

A for felesleges, amúgy tökéletes.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ryder62
Hi. Újabb karikon (pl hd 6-os sorozat ) hogy fut a játék? Olvastam hogy a gém egy fájlban tárolja a karik nevét (vagyis számát) és egy számot rendel melléjük 1-tõl 5-ig. Ezek a számok határozzák meg hogy milyen grafikával fusson a játék. Na már most az újabb kártyák nem szerepelnek a listában így automatikusan 1-est rendel melléjük. Így tiszta paca halmaz lehet a játék. Persze a fájlt meglehet nyitni notepaddel vagy bármivel de ha szerkesztve lesz, játék induláskor azonnal crash lesz belõle. Vélemény?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Nem tudom, h ismered-e a masseffect2faces.com oldalt. Itt megosztatják a játékosok az általuk generált karaktereik arckódját. Hátha megtalálod azt, amit keresel.
Optimus Prime
"Hi! Can you help me to make for a character who's look like Gemma Atkinson and/or Emma Watson?
Thanks!"

Ez megteszi, szerintem.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Doom 4
Gemma Atkinson és vagy Emma Watson <#whatever>

Optimus Prime
Írd meg az adott személyt és megírom neked.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Doom 4
valaki le tudná irni, ohgy hogy kéne kérnem (angolul) hogy csinálajank nekem egy shepardot aki xy-ra hasonlit?

(Can everybody make a Shepard from XY?)

Optimus Prime
Nálam biztos nem, halálra égette a "szerencsétlent". De röhej, hogy a múltkor haslövéstõl meghalt, de most Garus meg nem.

Kopiati
Zaeed "Fucking" Massani:) Kivi leszek mit csinál majd a reaper invázió alatt, talán épp a jól megérdemelt nyugger éveit zavarja ez meg vagy vadászik a Vido-ra tovább:)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

A seggbelövõs Zaeed? Irritált? Há' milyen embör vagy Te? <#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az éneklõs száma után Mordin az egyik kedvenc karakterem lett :D
Black Hawk
nem tudom számomra a 3 legközelebb álló karakter az Baka, Kasumi és Mordin
de például Jack és Zaed kifejezetten irritált

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Aki Zaeedot kinyírta, az egy ***. Õ a legjobb fej az egész játékban.

http://www.youtube.com/v/h9-dLzzQuVM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

már az elsõ rész topicjába írtam,hogy viszem újra a sorozatot.
a kérdésem az,hogy a Cerberus kódot felhasználhatom még 1x?Mert ugyebár korábban már felhasználtam csak az a baj,hogy nem tudom melyik EA accomon...
Persze gondolom nem a válasz mert semmi értelme nem lenne.
Valahogy meg tudom nézni,hogy melyik accomhoz van beírva?Vagy próbálgassam hátha eltalálom?:D

PSN ID:misi2mezei

Optimus Prime
Ja igen, mert rádõl egy fém oszlop és a heat clip begyújtja az anyagot. Emlékszem van olyan válasz is neki hogy "you deserve it". :D

Semmi gond, simán játsz tovább. Amikor felteszed a DLC-ket akkor rögtön kapsz e-maileket a Normandyn mikor betöltöd az állásodat. Feltéve, ha már eljutottál addig a játékba, hogy elkezdödhessen az adott DLC.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Igazándiból háromféle vége van. Harmadik választásként akár ott is hagyhatod megdögleni Zaeed-et (szarrá ég közben üvölti: SHEPAAAAAAAARD! Aztán még fel is robban).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sziasztok!Tegnap felraktam a ME2-t gameltem vele 2-3 órát,de a dlcket elfelejtettem aktiválni,meg is tettem. A kérdés az hogy kell e újat kezdenem vagy már a dlck aktiválódtak a már megkezdett mentésemben?
Optimus Prime
A paragon záró jelenet picit vicces, a renegade durva.

JethroHUN
2, paragon és renegade
megmented a munkásokat vagy hagyjon meghalni õket te elkapod Vito Santiagot. Zaeed így is úgyis lojális lesz.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Metalmilitiakid
nem

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Black Hawk
A zaedes küldetésnek csak egyfajta vége van?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

JethroHUN
Kizárt dolog.

Nem. Tudtommal nincs átjárás a platformok között.

Anthrax
Lenne egy olyan kérdésem,hogy ha pc-n van meg 1-2 mentése,hogy történetben folytassam,és a 3ast ps3ra akarom megvenni, a mentéseket átlehet vinni ?

JethroHUN
Az a vicc, hogy ez az 1ben is hiba volt. Csapattárs skilljét megse próbált quickbarra húzni az azonnali fagyás <#rolleyes>

Black Hawk
nah én viszont most utána mentem a hibának amit írt dll.... felraktam egy régebbi drivert éss nálam ez orvolta a problémát

az bug sajnos, nálam is kifagy néha ha a képességeket pakolgatom vagy rendezem át.Ezzel nincs mit tenni patch se nagyon javítja asszem :(

Optimus Prime
Nos, ha még nem tetted a játékot aktiválhatod Originen és beállíthatod a német nyelvet.

Black Hawk
Van valakinek valami tippje ... :S
Játék közben megnyomom az esc -et pont elosztás meg miegyéb és fogja magát és kidob a játékból az asztalra :S

Doom 4
Retial, de CE szal alapbol is csak angol volt benne (Asszem! De már nem is tudom, hogy volt mert már a javított magyarítást használtam. Gondolom registribe kell valahol...

Optimus Prime
Honnan van meg a játék? Steamen könnyû, Originen ahogy beregisztráltad, retailbe meg... ahogy kapod. :)

Doom 4
Hogy tudom átállítani németre a játék nyelvét? (jangokat és feliratokat 1aránt)

Nincsenek meg valakinek a mass effect 2 Lithographs-jai nagy felbontásba?Googliba nem találni.

Optimus Prime
Én sehogy se tudom, mert NEM JELENIK meg Conrad. Annyira tapló voltam vele az 1-ben? Azt mondta "ennek még lesznek következményei". Heh, lehet olyan badass lettem, hogy eltûnt a Galaxis színérõl mikor megtudta hogy visszatértem.<#hawaii>

Én ezt a bugot úgy javítottam, hogy a képébe nyomtam a pisztolyt... <#idiota>

Aztán meg gyomorszájon rúgtam... a pultos megtapsolt... <#hehe>

Conrad Vernernek ott kéne lennie. Valóban van egy ismert bug, ami miatt mindegy, hogy mit csináltál vele ME1-ben, a játék úgy kezeli mintha a képébe nyomtad volna a pisztolyt. Arról még nem hallottam, hogy nem jelenik meg Illiumon.

JethroHUN
Mordin nem utána érdeklõdik, csak megemlíti h a fajok h vezetik le a streszt stb, csak dicsekszik h más fajok érdeklõdte utána régen.

Optimus Prime
Na, wikin megtaláltam a választ a napos dologra:

Shepard goes to speak with the Illusive Man. If the base was destroyed, the star behind the Illusive Man is colored blue. The Illusive Man is furious with Shepard; he tells the Commander that they still have to face the Reapers and that base's technology could have helped humanity.
If the base was spared, the Illusive Man compliments Shepard's decision, the star behind the Illusive Man is colored red. When their discussion is finished, the Illusive Man grins in quiet contemplation at the hologram of the spared base.

Bár még így is én azon spekulálok, hogy az Illusive Man több, mint aminek látszik. Reaper, collector, indoxtronated egyén, stb. Mondjuk ez csak egy a megannyi dologból, ami a játékok kapcsán érdekel. elég sok variáció van. Még meg kell csinálnom, hogy Shepard meghalljon, hogy mindenkit megmentsek. Meg jól értettem, hogy Mordin érdeklõdik irántam annak ellenére, hogy férfi Shepardöm van?

Egyébként nálam volt még egy bug, a bevezetõben Kaiden - ugye Ash-t hagytam meghalni - Ash ruhájában van. :D De késõbb a kolónián már rendes régi kicsit felspécizett ruhájába.

JethroHUN
opsz, akkor rosszul tudtam a nap színét :) sorry

JethroHUN
Biztos h bug, én az 1ben mindig jó voltam hozzá, kapott aláírást, képet, aztán kedvesen haza küldtem, 2ben mit mond h milyen gonosz voltam, meg h a képébe nyomtam a pisztolyt. Megéri neki segíteni amúgy mert csak úgy tudsz kedvezményt kialkudni attól a fegyver árustól, függetlenül attól h utána átvered a fejét és lecsukják.

A nap a max renegade miatt piros.

Doom 4
Az mindig a választott opciótol függ! Ha azt választod, hogy fel robbantod, akkor piros tûzben ég el a létesítmény, és kék lesz a nap (független, a rengade/paragon pontoktól) Ha azt teszed amit az Illusive Man mond, akkor csak "megtisztítod" aminek a hatása a videóban kék lökéshullám, vagy mi és vörös nap az Illusive Man mögött.

Optimus Prime
OK, végig is vittem rusholtam kicsit, Tali missionját elcsezstem, de mindegy mert õ is meghalt. rajta kívül még Jack, Thane, Jacob és... hm, csak ennyi? Na de sehol Conrad Verner! Ez valami bug? Az 1-ben mindig kiosztottam, azt mondta ennek még lesz következménye. Ebbõl ítélve megértem, ha olyan barom lett volna, mint mikor kedves voltam vele.
De, ami zavar: most az Illusive Man kedvére tettem - nem úgy... - és most vörös lett a mögötte lévõ nap. Lehet mert max Renegade lett a karakterem?

Ott kell hogy legyen a bárban. Messzirõl hallani, hogy osztja az észt. :)
Amúgy asszem Paragonként is benn van a hírekben. Akkor valami Shepard alapítványt hoz létre az árváknak vagy mi. Nem emlékszem pontosan. :)
De renegádként ahogy meghal az nagyon poén. :)

Optimus Prime
Furcsa, amikor elõször játszottam úgy emlékszem elsõ látogatásnál ott találtam a bárba. Mindegy, majd benézek még oda. :)
Végig mentem mindkét játékon már max paragonként, most megnézzem milyen ha max renegade vagyok. :D Egyébként külsõre már úgy nézek ki, mint Schwarzeneggger a T2-ben. XD

Igen az a Krogan lesz az. :)
Conrad Verner pedig ott van ahol mondod a Matriarch csaposnál (függetlenül attól hogy bántál vele az ME1-ben). Ott feszít egy replika N7 armorban a hülyéje. Több lehetõséged is van. De ha késöbb szeretnéd, hogy benn legyen a hírekbe (holtan), akkor lõd lábon és küld a francba. :)
Paragon Shepardként segíthetsz is a nyomorulton.

Optimus Prime
Az amikor Illiumra lépve találkozzunk a Krogannal? Jópár rejtett küldetés van, ami csak úgy aktiválódik, ha megtalálsz ezt-azt.
Hamár Illium, hol van Conrad Verner? ME1-ben a lehetõ legszemetebb voltam vele, de most nincs az Illiumon, ahol az istent játszotta a Matriarch csapos meg mondta, ha nem tüntetem el egy szingularitást küld a seggébe.

Illiumon van egy másik telefonáló asari (taxiknál, transportation hub). Vele ugyan nem lehet beszélni, de a hozzá tartozó "side ques" pedig Samara küldijében van. Mikor a lezárt nyomozási területre bemész rögtön az elején a számgépnél felfedezel egy simlisséget. Ha elküldöd az adatot késõbb jön egy Krogan és ad lóvét, a csaj meg eltûnik. :)

Mi? Akkor is meghal, ha visszaküldöd a legénységgel? Ha megvan a lojális küldetése, akkor az egy tuti módszer az életbentartására. Amúgy meg érthetõ, szegény kifejtette, hogy nem szeret "Hold the line!".