19778
  • Calver
    ME3-ban nem kell ám nonstop nyomni :)
    pillanatok alatt meg lehet ott már szerencsére mindent találni bolygókon.
  • Metalmilitiakid
    Akkor ne akard a 3 ban a scannert használni :D
  • BoneDragon
    Én nemrég kezdtem el újra a 2-őt, mert véletlen töröltem még anno a mentéseimet, aztán kezdem csak a 3-at. De ez az egér érzékenység tényleg katasztrófa, főleg mikor keresem a nyersanyagot a bolygókon...
  • Metalmilitiakid
    Nemtom veletek mivan, nekem külön meg kell szokni, hogy alig mozgassam az egeret ha nem akarom visszább venni mert elég gyors.
  • MerlinW
    Venni kék dpi állítható egeret. 2000Ft-tól kaphatók:)
  • Ryder62
    Jó egyeseknek. Nekem mind a ME1-ben és 2-ben kitörik a kezem mire megfordulok egérrel. Jah, és persze maxon , és szinte csak a Mass Effectekben.
  • Fpocok
    Hát ez elég béna... Na majd állítok az egeremen.

• Optimus Prime
    Options -> Input
    Nincs sok választás, azt hiszem Normal és High. nálam High-on van és ha nekem az elég, másnak bőven. :)
  • Fpocok
    Hol a faszban tudom beállítani az egér érzékenységét ingame?
  • Optimus Prime
    Szerintem előbb-utóbb meglesz rá a javítás. engem jobban érdekelne, hogy nem lehetne-e a 3-as FemShep kinézetét az 1-2be átvinni? Vagy egy másik álmom, hogy egy Milla Jovovich-ra hasonlító karaktert próbáljak meg kreálni.
  • Evoluti0N
    Van valami módja annak, h megnézzem valahogy a facecode-ját a karakteremnek? Az első részből importáltam másodikba, a harmadikban ugye nem ismeri fel és ezért ki akarom írni a kódot. Azonban mivel a 2. résznél karakterkészítésnél ugye elfogadom az első részből importált arcot nem mutat ki facecode-t. Szal meg lehet utána valahogy a játékon belül, vagy valami tool-lal?
  • Calver
    pontosítás:
    [spoiler]Liara a Shadow Broker, de nem tesz úgy a játék, mintha végigtoltad volna vele LotSB-t
  • hanta
    Sziasztok!
    Hogyan tudom feltelepíteni a magyar ME2-re azokat a DLC-ket, amik már angolul jelentek meg?
  • Calver
    igen, közben megnéztem.
    de úgy néz ki nem is számít, mivel...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    3. rész befejezettnek fogja tekinteni mind Arrival-t, mind Lair of the Shadow Broker-t... Overlord-ról tippem sincs, de őszintén nem is érdekelhetne kevésbé, egyetlen dolog, amit bukok ha nem állok neki DLC-zni, az Kasumi és az ott szerezhető SMG.
  • Fenrir
    Én nem tudok róla, ha esetleg van akkor nekem is mondjátok meg.

A gibbed save editor az ME1 történetét és a ME2 bizonyos részeit változtatja csak meg, pl nyersanyag, kredit, renegát/paragon pontok. Az ME2 döntéseidet nem tudod vele átírni.
  • kr1szmester
    eredeti a gém, mindjárt megnézem, erre nem is gondoltam, köszi szépen :D
  • Calver
    ide is bekérdezek, ME3 topic után: készült-e esetleg ME2-höz valami progi, amivel mentéseket lehet machinálni ME3 importra felkészülve? van több karakterem, akikkel végigvittem a főszálat, meg egy, akikkel a DLC-ket - egyikkel sincs kedvem harmadik részre készülve órákat pörgetni a játékot, azért érdekelne
  • SaGa Jr
    Attól függ hogyan vagy full renegade.
    Ha mondjuk a választott hivatás skill-je 4-es és ott a +100%-os variációt választottad (ami paragon/renegade pontokra ad +100%-ot) akkor korántsem biztos hogy tényleg full renegade lennél anélkül.
    Ezt le tudod csekkolni azzal, hogy újra elosztod a pontokat a tech részlegben a hajón (valami 5000 element zero az egész), mert akkor látod, hogy minden extra nélkül mennyid van.

Ha a fenti skill nélkül nem éred el a teljes csík több mint felét, akkor bizony nem jön be a játék vége felé esedékes nehezebb meggyőzéseknél az extra opció a dumálásra. Amennyiben viszont több van akkor hiba (tört játékoknál előfordulhat ilyesmi, eredetinél nem jellemző).
  • kr1szmester
    az hogy lehet, hogy full renegadeként nem tudok néha választani az opciók közül? úgy értem amikor mndjuk Legion és Tali közt volt konfliktus akkor sem, és most itt van Vasir, és itt sem... hát hogyvan ez?

amúgy ha jól emlékszem akkor Shepard újra spectre nem? vagyis meg lehet csinálni, hogy az legyen, de vasir még is úgymondta hogy nem helyeztek vissza?
  • Evoluti0N
    Szerintem nem csinál befejezési mentést, mivel akkor a főszál után végigjátszott dlc-ket, mellékküldiket nem venné figyelembe a 3. részben. Pl. jómagam minden végigjátszáskor a főszál után pörgettem ki a Shadow Broker és az Arrival dlc-t is és elég gáz lenne ha a 3. résznél az importáláskor úgy venné, mintha ezekkel nem is játszottam volna.
  • SaGa Jr
    Csak point-blank range-en olyan kemény legény és csak gagyi pisztolyokkal szemben.
  • Optimus Prime
    Miranda-t vittem, Lazy Sheppel, és Jacobot el ragadták a rovarok. :)
    A Fire team vezetést ne bízd Zaeed-ra, haslövéssel meghal. Hm, legközelebb őt küldöm a szellőzőbe, a fejlövést elvileg bírja.
  • SaGa Jr
    Ez azért vicces, mert eddig öt alkalomból háromszor őt vittem erre a feladatra (ő biztosította a pajzsot) és gond nélkül végigcsinálta, nem veszítettem senkit.

Egy láma kérdésem is lenne.
    A ME2 is ugyanolyan befejezési mentést készít mint az első rész? Vagy csak sima mentés lesz és nem egy spéci nevű valami (ahogy például az első résznél ha befejezte az ember akkor automatán készített ilyet a program). Azért kérdem mert ilyet még nem találtam pedig pársor kipörgettem anno megjelenéskor is meg most is végigvittem egy első részből importált karakterrel, azt nem találtam különleges mentést a befejezés után a save mappában (vagy ehhez az importálásra kell bökni és nem a sima folytatásra a játék végén felkínált opciók közül?).
  • Lacc 88
    Akkor marad Tali. Mirandát már unom :D
  • Evoluti0N
    Az való igaz, h csak akkor lehet "románcolni" a 2. részben Liarával ha megvan a Shadow Broker dlc, de sztem ha az első részben nem jöttél össze vele, akkor a második részben nem lehet össze jönni vele a Shadow Broker-ben se (én legalábbis így tudom)
  • Calver
    hát igen, ha öngyilkos küldetésnél igazi mészárlást akarsz, rá kell készülni
    főleg h azok pusztuljanak meg, akiket te akarsz.
  • Fenrir
    Azért az a vicc, hogy mindenhol azt írták, hogy Miranda biotikus ereje milyen hatalmas, de az öngyilkos küldetésnél a pajzsos résznél mégsem szabad használni.
  • Optimus Prime
    Nem, ez nincs befolyással. Ha elszúrod a lojalitás küdletéseket nem attól függ, hogy a piros vagy kék betűs választ adod-e, mikor dönthetsz. Mindkettő jó, csak más a stílus.
  • Lacc 88
    Jó lenne megtartani ezt a karaktert is a következő részre, de nagyon érdekelne hogyan fog folytatódni ha megint elpatkolok. Naggyából tisztában vagyok vele, hogy a csapattársaim hogyan élhetik túl, csak abban nem voltam biztos, hogy ha renegát leszek nagyobb eséllyel halok-e meg, mintha a jobb oldalon állnék.
  • Optimus Prime
    Nincs, csak ha megvan a Shadow Broker DLC is. Hogy ki éli túl, már volt taglalva, de legyen hozzád lojális. És persze megfelelő posztra küld őket.
    Őszintén én is azt próbáltam, mint te. De nem sikerült még akarva se meghalnom. :) Nagyon túlhype-olták eme dolgot.
  • Lacc 88
    Sziasztok.
    Kezdeni akarok egy keményebb renegát stílus felé húzó karaktert. Mitől függ, hogy a végén túlélem-e?
    Ha az előző részben nem kavartam Liara-val most van rá lehetőségem?
  • Optimus Prime
    Igen, lényeg hogy Tech képesítésű legyen és tudja hogy kell becsukni az ajtót, ne kézzel essen neki. :)
  • Evoluti0N
    Tali és Kasumi is jó a szellőzőbe.
  • Optimus Prime
    Samara kell pajzsnak. Egy ezer éves Justicar csak jobb választás, mint... nos, bárki más. A túlélők Mordin, mint írták már a többi fő feladatra meg Garrus, a szellőzőbe vagy mibe meg Legion.
  • SötétBarom
    Damn nigga. Az se jobb, mer azokat nem szeretem, ezért nem lojálisak. :D Na mind1. :D
  • Calver
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    rossz embert választottál "pajzsnak".
    Miranda oda fos, vagy Samara/Morinth kell, vagy kattant kiskurva, aka Jack.
  • SötétBarom
    Fejlesztések megvoltak.. Elmarta szegényt egy légyraj. Bezzeg volt aki nem volt loyal, és túlélte.. Az unszimpi karakterek mondjuk elhullottak, az a lényeg :DD Zaeed, Jack, Jacob.. :D
  • Sith
    Úgy tudom a fejlesztésektől is függ hogy ki marad életben a végén.
  • Fpocok
    Érdekes. Próbáld meg újra és akkor ne vidd magaddal/vidd magaddal, csináld másképpen.
  • SötétBarom
    Csináltam egy új save-et, hogy a 3-ba legyen mit importálni, de egy apróság bassza csőröm.. Kinyúvadt Thane.. Amit nem értek, jött velem, aki épp velem volt mind loyal, mégis bekrepált.. WTF?