Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miranda lojalitás-küldetésében az utolsó harci helyszínen a lifttõl balra van a medál (amikor végeztél járd körbe a helyszínt, könnyen meglesz).
Én úgy emlékszem, h Thane lojalitás küldije után lehet beszélni vele.
Metalmilitiakid
jaja egy nyakláncot kell felvenni, és ha jól emlékszem tényleg miri nél van

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Calver
valamelyik késõbbi küldetés (vagy az ott lévõ két felvétel, vagy Miranda lojalitás küldije, nem emlékszem már rá) közben megtalálod amit keres, aztán oda tudod neki adni.

"The trees move. Do you not see it?"

Srácok, Illiumon van egy aszári nõszemély akihez ha hozzászólsz azt mondja hogy épp telefonál...ott van az elején pályának...gondolom valami sidequest figura, de mit lehet vele kezdeni? csak mert baromira idegesít :D

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

Igen olvastam hogy végül sikerült :)

Optimus Prime
Én minden fõ mission után beszéltem az összes taggal, a nem fontosak után is, mindenkivel. Én elsõre két embert rossz célra választottam ezért halt meg.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

JethroHUN
Nem az volt a gond. Direkt mentettem, az Omega4 relé ellõtt. Direkt végig mentem az összes csapattárson. Egyedül Mordinnal lehetett beszélni. Gondoltam biztos ez az utolsó párbeszédje, kb4 van mindenkinek. De nem, még egyszer lehetett vele beszélni és így sikerült. Csak ennyin múlott...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

a többi posztókra a megfelelõ embert viszed? Talán ez lehet a gond.

Én az elsõ játékban szénné idegeltem magam ennél a résznél, kb 8-szor nyomtam végig, mindig meghalt valaki:D Minden kis rész végénél jött a para, hogy most meghal e valaki, vagy sem:D
JethroHUN
Ahhhh, ennyi lett volna, még egy nyamvatt dialógus az unokaöcsérõl, ezt nem gondolhatták komolyan a biowarenél...

Optimus Prime
Mordin Solus must die!
Nekem nem halt meg elsõre, maxoltam mindent. Zaeed halt meg pár lövéstõl - fejlövést túlélt! - meg Thane, fejlövés mikor csukjuk az ajtót. Most viszont Lazy Shepardként max renegade-ként taposok elõre, megölök mindenkit, akit lehet. Azt is , aki velem van. :D
Olyan gonosz leszek, hogy a 3-ban még a Reaperek is félni fognak tõlem.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

JethroHUN
Mondom akkor is meghalt! Ugyan azt a bejátszást mutatja mint ha a harcba hal meg. Fekszik a földön és collctorok szaladgálnak, csak a a lábuk látszik. Lehet csak ez az egy videó van, azért. Ez biztos vmi bug lesz :/

Ja hogy azt is próbáltad. A gond az, hogy ugyan nem írja a játék, de attól, hogy megcsináltad a csapattárs küldiket, még nem teljes a loyalitás. Beszélgess el küldetések között a csapattársaiddal, úgy tudod fejleszteni az irántad való loyalitásukat. Elvileg minden elvégzett küldetés után tovább tudod vinni a velük való beszélgetés fonalát.
Õt küldd vissza, hogy kísérje vissza a legénységet a hajóhoz.
JethroHUN
Fel nem fogom, h miért hal meg állandóan Mordin Solus! 4-edjére játszottam végig a játékot, de minden egyes alkalommal meghal! Minden kifejlesztve, küldetése megcsinálva. Paragon csík maxon, a renegát az kb 5 mm-re van az elsõ szektor végétõl. Voltak esetek amikor tényleg jó volt megnyomni azt a balegér gombot. Ha vissza küldöm a túlélõkkel, meghal. Ha ott marad a többiekkel harcolni, meghal. Ha viszem, akkor én is szívok mert állandóan kifekszik... telesen mindegy hova küldöm, és a végén agyon b@ssza a gerenda. Nem értem már mi ez a bug, komolyan -.-"

Meghal az összes Collector mert összeszarják magukat, hogy Schwarzenegger még mindig él.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Metalmilitiakid
Arra gondoltam, hogy van e olyan hatása, mint a többi fejlesztésnek, hogy ha valamit nem fejlesztek, akkor amikor átmegyek a omega4 en valaki meghal, de akkor kifejlesztem.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

JethroHUN
Nem tudom h érdemese, csak az alap játékom eredeti. Igazából nem nagy szám. Egyedül végig lõni a mapot. Aztán hozni egy döntést ami nem is befolyásolja a végét. Ez a kapocs az ME2-3 között. Ezért is a Cidadellben indul az majd ME3.

A gyengélkedõ kifejlesztésével semmi sem változik, pusztán lehetõséget kapsz a gyógyításra, ha lemész Chakwashoz a gyengélkedõbe, akkor aktiválhatod, és eltûnnek a hegek. Különben nem nyersz és nem vesztes az ég világon semmit az egésszel, puszta esztétika. Szépfiú vagy terminátor, választhatsz.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Metalmilitiakid
Most renegát vagyok, és szeretném, hogy a hegek megmaradjanak, ha fejlesztem a gyengélkedõt akkor mindenképpen eltûnnek a hegek ? Illetve mit bukok a végén ha nincs fejlesztve a gyengélkedõ ?

Optimus Prime
Azt tervezem megvenni még a 3 demója elõtt. Érdemes? Úgy értem sztori meg minden. Ja és ha végig toltam a játékot azt utána is megcsinálhatom free playben? Bár gondolom, lévén utána játszódik meg hát ez a free play lényege. :P
Bár így nem halhat meg Shepard... majd legközelebb csinálok olyat is. :D

Folytathatod. Persze ha meghalt Shepardod akkor nem, akkor menü.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tényleg meghal. Elég ha nem csinálsz semmit, csak muszáj helyekre mész el. Nem fejleszted a Normandyt és a legalkamatlanabb embereket választod a végén a feladatokra. A többit már intézik a Collectorsok.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

JethroHUN
Az utolsó küldetés után ME2benv ugye nem a fõmenübe dob ki a stáblista után? Az Arrival dlct legutoljára hagynám ha lehet.

Mindegy hogy elszúrod vagy nem csinálod meg egyátalán, a lojalitás itt nincs túlbonyolítva, igen/nem és kész. Ja igen és a hajó upgradeket ne vedd meg.

Optimus Prime
Hé, hamár így él a topic. Az 1-et most viszem 100% Renegade ponttal, öltem, elszúrtam, stb. Tényleg meglehet csinálni a 2-ben, hogy Shepard meghaljon? Meg kell csinálni a loyality küldetéseseket és elszúrni vagy hagyjam a francba és akkor jobban pikkelnek rám?

Me2 ben a max szint 30 (ME1-ben 60). De importált karakterrel és/vagy újraindított (ME2) karakterrel egyéb bónuszok is járnak (pénz, erõforrások, képesség, stb).

Ha többször végig visszük akkor a max szint 60 ugye?

30 azt hiszem, de lehet 35 a dlc-miatt emeltek talán már nem emlékszem xd :)

JethroHUN
Mi a max szint ME2ben? Most vagyok lv18én és vmiért úgy emlékszem h 20 volt.

Tényleg az Inqusition kifelejtettem. Éreztem, hogy valamit kihagytam. :)
Várom én is a 4. regényt. Már jelentkeztem rá az Amazonon. De még nem tudom mikor fog megjelenni, folyton csúsztatják.

Mimasz
Tessék itt letölthetõ az ME Kivizsálás. Jó szórakozást! :)

hmm
Mass Effect - Incurson ( Portya ) "ez a rajtaütés nem?"vagy nekem így van fordítva xd
A másik a kivizsgálás az nincs meg néztem róla képeket de ezt még nem láttam:(

Mimasz
Köszönöm, így van Sanyi az evolúcióból hiányzik a 3. - 4. rész magyarul. Könyvek is megvannak Hoz. ;) Alig várom a 4iket!! :D

Mass Effect - Conviction ( Meggyõzés )
Mass Effect - Evolution ( Evolúció ) <3. - 4. nincs még honosítva>
Mass Effect - Incurson ( Portya )
Mass Effect - Inqusition ( Kivizsgálás )
Mass Effect - Invasion ( Invázió )
Mass Effect - Redemption ( Megváltás )

meggyõzés(conviction) magyarul
conviction
A #18891 hsz pedig mind a 4 invasion rész magyarul van :)
Köszönet érte Mzoli7-nek :)

Mass Effect - Invasion 04 (of 04)
(De angol, nem magyar.)

invasion
invasion2

Asszem a convictiont olvastam abban van vega nem?
Akkor asszem csak az evolution 3-4 része hiányzik, meg a conviction,a gépem nem találom pedig biztos olvastam emlékszek rá.

Képregények:
Mass Effect - Redemption 1-4 (ez lesz a "Megváltás" magyarul)
Mass Effect - Evolution 1-4
Mass Effect - Incursion (rövid regény)
Mass Effect - Conviction (rövid regény)
Mass Effect - Invasion 1-4
(hogy ezek közül mennyi van magyarra lefordítva, nem tudom)

Regények:
Mass Effect - Revelation
Mass Effect - Ascension
Mass Effect - Retribution
(ezt mind kiadták magyarul is)

Nem hivatalos magyar iromány: Ár(ny)folyamok

+ game guide-ok, art book.

Mimasz
Mass Effect Invasion 4-esrõl dobsz 1 linket?:D

Az evolution 3. és 4. része nincs meg valakinek magyarul?
Asszem csak az hiányzik már nekem.
Ezek vannak nem?
Mass Effect megváltás 1-4ig
Mass Effect Evolution 1-4ig
Mass Effect Rajtaütés (rövid képregény)
Mass Effect Invasion 1-4ig

A többi asszem az könyv nem?

Calver
legszebb emlékeim szerint, mivel kell x küldetésnek lepörögnie ahhoz, h tovább tudj haladni a történetben, bár a DLC-k garmadájával már nem vagyok biztos benne.

Optimus Prime
El is kell szúrni? Nem elég, ha meg se csinálom? :D Én most úgy akarom majd az 1-2-t végig vinni, hogy Shepard totál tapló legyen és minden elszúrjon, rusholva persze. :D
Azért hiszem Lazy Shepard-nek fogom hívni a karaktert is és megpróbálom a 100% renegade 0 paragon egyensúlyt, habár ez lehet lehetetlen.

Elsõre. Lehet, hogy túl sok BW játékot toltam, azért tûnt nekem egyértelmûnek.
Calver
meg nagyon konkrétan direkt elrontani lojalitás küldetéseket, máshogy nem nagyon lehet összehozni <#hawaii>

Legjobb az mikor Shepard is meghal. Na ahhoz kell "rusholni" rendessen. :D

Elsõ végigjátszásra?
Nekem egyértelmû volt, hogy az IFF megszerzése egy határ.
Jó végülis ha e miatt belerohansz felkészületlenül a suicide missionbe akkor érhetnek veszteségek. De ehhez nagyon rohanósra kell venni a tempót.

koschwarz
igen :D

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"