Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyot fordult a galaxis míg Shep halott volt.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Est Sularus Oth Mithas
Iszonyat mennyiségû infó van itt, és én nagyon lusta vagyok. Ezért bedobnám a kérdésem, hátha valaki megszán és megválaszolja :)
Ha az eredeti ME2-n verziója magyar, akkor esélyem sincs legálisan hozzájutni a következõ tartalmakhoz: Genesis, Arrival, Shadow Broker, Alternate Appearance Pack 2?
(és nem legálisan mit tudnék tenni annak érdekében, hogy legalább az Arrival és a Shadow Broker elinduljon? :) )
Est Sularus Oth Mithas
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Tíz különbözõ mentéssel teszteltem, ebbõl tízszer mûködött is. :)
Egyébként a loyalty mission nem feltétlenül szükséges a Legion életben tartásához, a 4 pontot érõ karakterek a Hold the Line szekcióban bõven kiegyensúlyozzák azt az egy pont veszteséget, a trükkje az, hogy ne küldd veszélyes területre, ahol a nem lojális karakterek elpatkolnak.
PSN ID:misi2mezei
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
http://img203.imageshack.us/img203/3025/suisidemissionfinal8.jpg
Több ember közös gyermeke, én is dolgoztam vele.
Egyetlen ponton hibás, a The Long Run szekcióban az esetleges halottaknál Samara és Jacob neve fordítva lett felírva, halál terén az utóbbi élvez prioritást.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Mindig találok valami újat. :)
Better safe then soory. :)
De a lényeg. Én a végsõ csatába jó voltam. A csõbe én Thane-t küldtem, gondoltam jól tud surrani, nem zavarja hõ, hisz száraz. Mégis az ajtónál mikor csukjuk be fejbe lövik. :S Gondoltam Zaeed-ot kellett volna küldenem. De a következõ áldozat épp õ volt, asszem a fire team vezetéséét bíztam rá, mikor szintén ajtónál jönnek befele amolyan last minute-ben ugye jön pár sorozat és õ fogja fel. Motyog valamit, és kampec. Ezen röhögtem, mert ugye fejbe lõtték és túlélte, de egy vacak has lövéstõl meghalt. A túlélõket azt hiszem Mordinnal küldtem vagy... Jack-kel, inkább Jack. Az erõteret meg ugye Samara-ra bíztam, az igazira. A végén Legion és Grunt volt a társam.
A mostani genya menetemben Talit magamra haragítottam, Legiont odaadtam kékszemûnek. Mivel Lazy Shep nagyon lazy volt semmilyen upgrade-em nem volt, kivétel a sajátjait. A loyality küldetéseket Tali kivételével megcsináltam, a lehetõ legszemetebb módon. A nagy csatában meghalt Thane, Jack és Tali. A túlélõk mellé senkit nem adtam, de nem is siettem értük. A csõbe Mordint küldtem ,szintén fejlövés. A fire teamet Garus vezette, õ túlélte a haslövést. Az erõteret Barbira bíztam, Jacob bele is halt. A végsõ csatában voltam... Zaeed és Garus? Vicc, de nem ugrik be, azon voltam hogy mindenkit kicsináljak, még Shepet is. :D
na.paragon voltam,mindenki lojális és minden fejlesztés meg volt a hajón.
a sorrendre már nem emlékszem,hogy-hogy vannak a szakaszok.
legiont küldtem a csõbe,Garrus vezette mind a 2x a csapatot,Grunt ment vissza,Samara csinálta az erõteret és a végén Tali és Mordin volt velem.így lehetséges a túlélés?:D mert asszem így volt,de közel sem biztos.
és még valami.utána olvasgattam és azt írták,hogy Legion lojalitás kuldijét nem adja rögtön a bekapcsolása után.na de ha csak 1 kuldit lehet megcsinálni az IFF megszerzése után,hogy tudnám megcsinálni?(erre már nem emlékszem)mert 1 kuldi után elméletileg elrabolják a legénység egy részét és akkor ha nem megyek rögtön meghalnak.na de Legion meg nem adja a küldit.
"Ideal: Squad members that are loyal to you and are less suited for defensive tasks such as Mordin, Jack, Kasumi, and Tali. "
Itt nincs köztük sem Zaeed sem Grunt sem Garrus ergó Mordin is jó a végsõ csatában a csapatba nem?Na meg valakinek meg kell védenie azokat is akik mennek vissza a hajóra.Azért meg kell vallani,hogy erre Grunt alkalmas:D
Amikor elõször játszottam megjelenéskor találtam egy magyar leírást arról,hogy kit hová kell küldeni a 100%-os túlélésért.Nem az volt leírva,hogy ki ideális hanem,hogy az adott személy kikett vitt és úgy túlélte Paragon karival úgy,hogy mindenki lojális volt.
"The trees move. Do you not see it?"
Más: Kezdtem most egy 2. jófiú és kaptam alapból egy plusz választható képességet, most ha megcsinálom a haladóképzést, akkor ezt a képességet cserélem ki egy másikra vagy kapok egy új képességet ?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
mert ha emlékeim nem csalnak õ jobb ha a csapatomban van a végsõ csatánál.
Engem legutóbb az izgatott min változtat a két oldal és meddig lehet elmenni. hát a 2-ben nem sok ismerõssel találkoztam így, szinte mindenkit megöltem. Még Chorbant is.
még többszöri végigjátszásra sem tudom rászánni magam,hogy ne a jót válasszam.az elsõ részben fullra példakép voltam 0 renegáttal.
itt is már majdnem teli van a példakép.viszont itt van renegátom is.akaratlanul is kaptam néhány pontot...
Ja és én se tudom, h milyen jó kis cuccot lehet kapni, mert nem vertem át (egyszer se).
Egyszerûen nem tudom rávenni magam, h gonoszkodjak. Ez miatt végigjátszottam 4x ugyanazzal a végkimenetellel, de nem zavar :D
Egyébként, ha nem mész a többik után azonnal páran meghalnak, én most direkt idõztem, de így is egy darabban maradtak. Igaz visszaúton nem küldtem velük senkit, szóval mind meghaltak. XD
Igen, én vagyok Lazy Shepard és úgy nézek ki, mint Schwarzi a T2-ben. :D
Parasite Eve 2, best game EVER!
mert ha nem csak az emlékezetem az utolsó csapattagnak csak az IFF után lehet megcsinálni a lojalitás küldijét(a Geth-nek).
Vagy rosszul emlékszem?mert ha rögtön menni kell akkor azért fog meghalni mert nem lojális.ha meg megcsinálom akkor meg azért hal meg valaki mert nem mentem rögtön.
pedig 2 éve tuti,hogy mindenki túlélte csak az a baj,hogy nem emlékszem:D
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led