19778
  • Optimus Prime
    Miért? Mondjuk én így is-úgy is csináltam. Változó benne, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Harbinger Reaper helyett a Collector alakjában jelenik. És Shepard érdeklődik, hogy mit az Alliance a Collectorok ellen.

Amúgy nem csak nagyon jó, de nagy rossz is tudok lenni. Lazy Shepard egy rohadt szemét. Mindenkit megölt, akit lehet. XD
  • Fpocok
    Mindent meg lehet csinálni a vége előtt, de az arrivalt érdemes UTÁNA.
    A kis sárga körök meg csak resource-t adnak.
  • BoneDragon
    Mire leírtam rájöttem, nem érdekes már.. :D
  • ferenc001
    Az Overlordot bármikor, a LotSB-t és az Arrivalt beleélés szempontjából a sztori után érdemes, egyéb esetben azoknál is tökmindegy.
  • BoneDragon
    Ezzel kapcsolatban.
    Vannak eldugott helyen ilyen sárga körök ha járművel megyünk. Az jó valamire egyáltalán?
  • Kori
    Overlord bármikor
    Liara amikor már erősebb vagy
    Arrivalt sztem a végső összecsapás után
  • BoneDragon
    Overlordot pont most csinálom. Szerintem azt bármikor meg lehet.
  • wesker24
    Az engem is érdekelne hogy az Arrival Overlord és a Lair of Shadow Broker DLC-ket mikor érdemes megcsinálni ?
  • BoneDragon
    Az érkezés dlc-t mikor érdemes megcsinálni? A játék végén vagy teljesen mindegy?:)
  • Evoluti0N
    Én úgy tudom, h kapsz renegade és paragon pontokat is ha felviszed Kelly-t vacsorázni. Ugyanis ez se nem jó, se nem rossz cselekedet és így bármelyik úton jár a játékos, jól jár.
  • penge96
    Ne akarj már full jó fiú lenni... :D
  • Optimus Prime
    Aha, bár utólag hülyeség, mert a 2-t nem lehet megcsinálni zéró Renegade (vagy Paragon) ponttal.
    Legutóbb se jött össze. amiért kaptam először miután az Omega-n visszaállítom a létfenntartást és "elszabadítom" az ellenszert. Meg miután lenyomom a Thresher Maw-t, meg még itt-ott. Az 1-et megtudom csinálni 100% Paragonra, zéró Renegade ponttal. Ezt nem. :D
  • penge96
    5 renegade pont miatt visszatöltötted a mentést?
  • Fpocok
    30
  • Calver
    van pár kisebb mellékküldetés, ami 250(?) xp-t adnak - wikin nézz szét.
  • Evoluti0N
    Nem jár sztem semmi extra, csupán azon a szinten folytatod a 3-at, amin a 2-t befejezted.
  • Optimus Prime
    Mikor hívhatom meg vacsorára? Anno elsőre meghívtam - még az első végigjátszásomban -, de 5 Renegade pontot kaptam érte. Szal visszatöltöttem a mentést. A FemShepemmel szemben sokkal... attraktívabb volt, mégse mondta.

Ha már level farmolás a téma. Az 1-ben úgy tudom elérni a 60-as szintet, hogy meglévő karakterrel kezdem, aki pl. level 51-es? És akkor azon karakter is importálható lesz abban a formájában a 2-be?
  • Fpocok
    ááá faszom. Nem hagyhatom ÍGY. Visszamegyek kifarmolni azt a kicsit :D
  • Fpocok
    25 óra játékidő alatt befejeztem az összes küldetést és dlc-t hardcore on.
    Azt a 90 xpt nem tudom, honnan lehetne begyűjteni. Kap az ember valami extrát, ha max szinten importál háromba?

• Fenrir
    A vacsora után jegyzi meg, hogy látta, hogy van akváriumod és etetné őket.
  • Fpocok
    ember... spoiler bazdmeg :D

Nekem nem etette a Kelly, pedig mindig dumáltam vele.
  • Fenrir
    Ha elég sokat beszélgetsz Kelly-vel akkor egy idő után felajánlja, hogy ő majd eteti a halaidat, így nem kell már foglalkozni vele.
  • Calver
    harmadik részben szerencsére raktak be etető VI-t
    (bár én soha nem halaztam. Space Hamster > all)
  • Optimus Prime
    Nekem mindig megdöglenek. Két-három küldetés után jutnak eszembe és már késő. :( A Galaxist megtudom menteni, de a halaim meghalnak.
  • Fpocok
    A halak is túlélték.

• Fpocok
    Na magammal vittem a végén és nem halt meg. Amúgy tudom, hogy mit kell csinálni, hogy ne halljon meg, de van olyan hely, AHOL RANDOMRA meghalhat. Vanakinek ott is túléli, valakinek nem.
  • Calver
    tévedsz
    nem random, van egy védelmi érték, ha az X alá süllyed, elkezdenek hullani csapattársak, az alapján h mekkora ez náluk, mennyire jó harcosok - először Mordin, aztán Jack...
    ha lojálisak, vidd magaddal a legrosszabb harcosaidat végső csatához, és senki nem fog kinyiffanni.
  • Fpocok
    Úgy tűnik, hogy RANDOM, hogy meghal-e annál a résznél vagy sem lol.
  • Fpocok
    Nem őt küldtem, ő maradt a tömeggel a végén. Csak a legvégén halt meg.
  • Fpocok
    Nekem már többször volt, hogy meghalt a végén, pedig loyal volt. De olvasom a fórumokat, nem csak nekem van ilyen. Akkor majd visszaküldöm vagy magammal viszem a végén.
  • wesker24
    Én Mirandával küldtem vissza öket és nálam se halt meg !
  • Fenrir
    Akár őt is, nekem egyik végigjátszásomban sem halt meg.
  • Fpocok
    Mordin nekem meghalt a végén faszom.[spoiler] Azt kell visszaküldeni a tűlélőkkel?
  • Fpocok
    Kabbe
    Mindegy már. A collector bázist tolom már...
  • Calver
    egér érzékenységre
    szól Ryder62-nek és Fpocoknak is, bár az utóbbi nem érdemli meg
  • Calver
    pedig ott van. M betűt megnyomod, és még mutatni is fogja hol.
  • Metalmilitiakid
    igen ezen én is meglepődtem, hogy mondja, hogyha akarok beszélni a dokkoknál találkozzunk, 3x jártam be fel alá a citadelt és sehol nem leltem..
  • MerlinW
    Háromszor is beszélhetsz vele.
  • Fenrir
    Gondoltam felkészítelek arra, hogy ne csalódj nagyot :D

Amúgy én is szerettem a karakterét.
  • Fpocok
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Miért olvastam el, faszom :D