19778
-
#19178 Miért? Mondjuk én így is-úgy is csináltam. Változó benne, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Harbinger Reaper helyett a Collector alakjában jelenik. És Shepard érdeklődik, hogy mit az Alliance a Collectorok ellen.
Amúgy nem csak nagyon jó, de nagy rossz is tudok lenni. Lazy Shepard egy rohadt szemét. Mindenkit megölt, akit lehet. XD -
#19177 Mindent meg lehet csinálni a vége előtt, de az arrivalt érdemes UTÁNA.
A kis sárga körök meg csak resource-t adnak. -
#19176 Mire leírtam rájöttem, nem érdekes már.. :D -
ferenc001 #19175 Az Overlordot bármikor, a LotSB-t és az Arrivalt beleélés szempontjából a sztori után érdemes, egyéb esetben azoknál is tökmindegy. -
#19174 Ezzel kapcsolatban. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vannak eldugott helyen ilyen sárga körök ha járművel megyünk. Az jó valamire egyáltalán? -
#19173 Overlord bármikor
Liara amikor már erősebb vagy
Arrivalt sztem a végső összecsapás után -
#19172 Overlordot pont most csinálom. Szerintem azt bármikor meg lehet. -
#19171 Az engem is érdekelne hogy az Arrival Overlord és a Lair of Shadow Broker DLC-ket mikor érdemes megcsinálni ? -
#19170 Az érkezés dlc-t mikor érdemes megcsinálni? A játék végén vagy teljesen mindegy?:) -
Evoluti0N #19169 Én úgy tudom, h kapsz renegade és paragon pontokat is ha felviszed Kelly-t vacsorázni. Ugyanis ez se nem jó, se nem rossz cselekedet és így bármelyik úton jár a játékos, jól jár. -
#19168 Ne akarj már full jó fiú lenni... :D -
#19167 Aha, bár utólag hülyeség, mert a 2-t nem lehet megcsinálni zéró Renegade (vagy Paragon) ponttal.
Legutóbb se jött össze. amiért kaptam először miután az Omega-n visszaállítom a létfenntartást és "elszabadítom" az ellenszert. Meg miután lenyomom a Thresher Maw-t, meg még itt-ott. Az 1-et megtudom csinálni 100% Paragonra, zéró Renegade ponttal. Ezt nem. :D -
#19166 5 renegade pont miatt visszatöltötted a mentést? -
#19165 30 -
#19164 van pár kisebb mellékküldetés, ami 250(?) xp-t adnak - wikin nézz szét. -
Evoluti0N #19163 Nem jár sztem semmi extra, csupán azon a szinten folytatod a 3-at, amin a 2-t befejezted. -
#19162 Mikor hívhatom meg vacsorára? Anno elsőre meghívtam - még az első végigjátszásomban -, de 5 Renegade pontot kaptam érte. Szal visszatöltöttem a mentést. A FemShepemmel szemben sokkal... attraktívabb volt, mégse mondta.
Ha már level farmolás a téma. Az 1-ben úgy tudom elérni a 60-as szintet, hogy meglévő karakterrel kezdem, aki pl. level 51-es? És akkor azon karakter is importálható lesz abban a formájában a 2-be? -
#19161 ááá faszom. Nem hagyhatom ÍGY. Visszamegyek kifarmolni azt a kicsit :D -
#19160 25 óra játékidő alatt befejeztem az összes küldetést és dlc-t hardcore on.
Azt a 90 xpt nem tudom, honnan lehetne begyűjteni. Kap az ember valami extrát, ha max szinten importál háromba?
-
#19159 A vacsora után jegyzi meg, hogy látta, hogy van akváriumod és etetné őket. -
#19158 ember... spoiler bazdmeg :D
Nekem nem etette a Kelly, pedig mindig dumáltam vele. -
#19157 Ha elég sokat beszélgetsz Kelly-vel akkor egy idő után felajánlja, hogy ő majd eteti a halaidat, így nem kell már foglalkozni vele. -
#19156 harmadik részben szerencsére raktak be etető VI-t
(bár én soha nem halaztam. Space Hamster > all) -
#19155 Nekem mindig megdöglenek. Két-három küldetés után jutnak eszembe és már késő. :( A Galaxist megtudom menteni, de a halaim meghalnak. -
#19154 A halak is túlélték.
-
#19153 Na magammal vittem a végén és nem halt meg. Amúgy tudom, hogy mit kell csinálni, hogy ne halljon meg, de van olyan hely, AHOL RANDOMRA meghalhat. Vanakinek ott is túléli, valakinek nem. -
#19152 tévedsz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem random, van egy védelmi érték, ha az X alá süllyed, elkezdenek hullani csapattársak, az alapján h mekkora ez náluk, mennyire jó harcosok - először Mordin, aztán Jack...
ha lojálisak, vidd magaddal a legrosszabb harcosaidat végső csatához, és senki nem fog kinyiffanni. -
#19151 Úgy tűnik, hogy RANDOM, hogy meghal-e annál a résznél vagy sem lol. -
#19150 Nem őt küldtem, ő maradt a tömeggel a végén. Csak a legvégén halt meg. -
#19149 Nekem már többször volt, hogy meghalt a végén, pedig loyal volt. De olvasom a fórumokat, nem csak nekem van ilyen. Akkor majd visszaküldöm vagy magammal viszem a végén. -
#19148 Én Mirandával küldtem vissza öket és nálam se halt meg ! -
#19147 Akár őt is, nekem egyik végigjátszásomban sem halt meg. -
#19146 Mordin nekem meghalt a végén faszom.[spoiler] Azt kell visszaküldeni a tűlélőkkel? -
#19145 Kabbe
Mindegy már. A collector bázist tolom már... -
#19144 egér érzékenységre
szól Ryder62-nek és Fpocoknak is, bár az utóbbi nem érdemli meg -
#19143 pedig ott van. M betűt megnyomod, és még mutatni is fogja hol. -
#19142 igen ezen én is meglepődtem, hogy mondja, hogyha akarok beszélni a dokkoknál találkozzunk, 3x jártam be fel alá a citadelt és sehol nem leltem.. -
#19141 Háromszor is beszélhetsz vele. -
#19140 Gondoltam felkészítelek arra, hogy ne csalódj nagyot :D
Amúgy én is szerettem a karakterét. -
#19139 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Miért olvastam el, faszom :D