Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
Igen, én is hasonló dolgokon rágódok. :) De ez csak kis baki, hisz az alatt a két év alatt míg Shepard halott volt az egész Galaxis a Földtõl az Attican Traverse-en át a Terminus Rendszerig mindenki átáltt erre a technológiára. És minden hõtároló kompatibilis. =)
Nagyot fordult a galaxis míg Shep halott volt.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Most így sokadik végigjátszásra beugrott vmi. Ha a hõtároló betétes technológiát a gethektõl vette át a többi faj a Citadel ellen történõ támadás után, akkor Jacob 10 évvel ezelõtt eltûnt apjának és annak legénységének honnan vannak ilyen fegyverei?
Ne megyszerû renegate-ra megoldani, de kifejezetten szórakoztató mindenkit fikázni volt olyan (jack-es mission) ahol 17 pontot adott az elég szép már ..:)
Optimus Prime
Én csak most nemrég néztem meg õket jobban. Eszelõsek, fõleg a Hanar Spectre. XD

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Jaj, még így nagyon sokadik végigjátszásra is meg tudnak nevettetni a reklámok a Citadellen. :D
Ahh, köszönöm PC-m van. Megtaláltam a shadow broker magyarítás leírásában, hogy mit is kell tenni pontosan. :) Örök hálám

Est Sularus Oth Mithas

Ha PC-d van, akkor semmi gond. Keresd meg ezeknek a DLC-knek magyarítását, ott leírják, hogy mit kell tenni, ha már letöltötted. Ha még le sincs töltve, akkor át kell állítanod a Bioware acc-odat angolra, onnantól meg tudod venni.
Sziasztok.

Iszonyat mennyiségû infó van itt, és én nagyon lusta vagyok. Ezért bedobnám a kérdésem, hátha valaki megszán és megválaszolja :)
Ha az eredeti ME2-n verziója magyar, akkor esélyem sincs legálisan hozzájutni a következõ tartalmakhoz: Genesis, Arrival, Shadow Broker, Alternate Appearance Pack 2?

(és nem legálisan mit tudnék tenni annak érdekében, hogy legalább az Arrival és a Shadow Broker elinduljon? :) )

Est Sularus Oth Mithas

Metalmilitiakid
Pedig tök fain lett volna, ha lehetett volna két specko képességem :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Amúgy jó az a Shadow Broker bázis. Az ottani dossziékból lehet megtudni azt is, hogy Miranda meddõ. Ha Shepard utódokat akar (feltéve ha életben marad), akkor vele (se) kezdjen. :)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Optimus Prime
Az összes játékban létezõ küldetést meg lehet csinálni elõtte. ÉN megcsináltam, meg a fél Galaxist kibányásztam. Nem is tudom fél milliós, milliós egységbe voltak az erõforrásaim. :D

Legion loyalitás küldijét valóban meg lehet csinálni az elrablás elõtt. Ezzel együtt nekem volt olyan, hogy az elrablás után csináltam meg Legion küldijét és nem emlékszem, hogy oda veszett volna a legénység fele.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hagyd a Reaper Identify Friend/Foe rendszer megszerzésé, amíg meg nem csináltál minden más küldetést, amit meg akartál csinálni. Elmész, IFF-et felmarkolod, nem nézel a csillagtérképre, hanem egybõl lemész a bádogemberhez, aktiválod, s egybõl beszélsz vele újra - ekkor megadja a Loyalty missiont, s a legénység elrablása nem történik meg, amíg azt be nem fejezted.
Tíz különbözõ mentéssel teszteltem, ebbõl tízszer mûködött is. :)

Egyébként a loyalty mission nem feltétlenül szükséges a Legion életben tartásához, a 4 pontot érõ karakterek a Hold the Line szekcióban bõven kiegyensúlyozzák azt az egy pont veszteséget, a trükkje az, hogy ne küldd veszélyes területre, ahol a nem lojális karakterek elpatkolnak.
Ebben sem stimmel minden.azt irja,hogy a omega rele megnyitasa utan ha elmegyek meg egy kuldire a legenyseg fele meghal,de akkor,hogy csinaljam meg legion lojalitas kuldijet?

PSN ID:misi2mezei

Az Advanced traininggel a választható extra képességet cserélheted ki egy másikra, a retrain powers (vagy valami ilyesmi) opcióval pedig a pontokat oszthatod el újra.
Metalmilitiakid
Valaki erre a kérdésre tudja a választ ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ím, az összes válasz:
http://img203.imageshack.us/img203/3025/suisidemissionfinal8.jpg

Több ember közös gyermeke, én is dolgoztam vele.
Egyetlen ponton hibás, a The Long Run szekcióban az esetleges halottaknál Samara és Jacob neve fordítva lett felírva, halál terén az utóbbi élvez prioritást.
De, onnan. :D

Ez mibõl derül ki? (remélem nem a Shadowbroker dlc-bõl)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Jó hogy tizen nem tudom hány végigjátszás után lettem figyelmes arra, hogy kiderül, hogy Wilson, a Lasarus Projekt orvosi tisztje, akit Miranda agyonlõ az elején, úgy volt áruló, hogy a Shadow Broker beépített embere volt. Mármint az volt számomra új, hogy a Shadow Broker embere volt.
Mindig találok valami újat. :)

Optimus Prime
Elõtte is, utána is.
Better safe then soory. :)

Mikor mentsem el a kuldetes elott ha esetleg elcseszném?még az IFF megszerzese elott vagy eleg utana?

Optimus Prime
Nekem a Legion küldije, mikor elõször mentem még az IFF-es dolog elõtt volt. Úgy értem még nem dobozolták be a legénységem. :D Furcsa is volt, mert én elsõre mindent kimaxoltam. Minden upgrade, loyality küldetés - a lehetõ legjobb megoldással - és persze minden egy fellelhetõ rendszer küldetése megvolt. Meg persze a free DLC-k, a többi nincs meg.
De a lényeg. Én a végsõ csatába jó voltam. A csõbe én Thane-t küldtem, gondoltam jól tud surrani, nem zavarja hõ, hisz száraz. Mégis az ajtónál mikor csukjuk be fejbe lövik. :S Gondoltam Zaeed-ot kellett volna küldenem. De a következõ áldozat épp õ volt, asszem a fire team vezetéséét bíztam rá, mikor szintén ajtónál jönnek befele amolyan last minute-ben ugye jön pár sorozat és õ fogja fel. Motyog valamit, és kampec. Ezen röhögtem, mert ugye fejbe lõtték és túlélte, de egy vacak has lövéstõl meghalt. A túlélõket azt hiszem Mordinnal küldtem vagy... Jack-kel, inkább Jack. Az erõteret meg ugye Samara-ra bíztam, az igazira. A végén Legion és Grunt volt a társam.

A mostani genya menetemben Talit magamra haragítottam, Legiont odaadtam kékszemûnek. Mivel Lazy Shep nagyon lazy volt semmilyen upgrade-em nem volt, kivétel a sajátjait. A loyality küldetéseket Tali kivételével megcsináltam, a lehetõ legszemetebb módon. A nagy csatában meghalt Thane, Jack és Tali. A túlélõk mellé senkit nem adtam, de nem is siettem értük. A csõbe Mordint küldtem ,szintén fejlövés. A fire teamet Garus vezette, õ túlélte a haslövést. Az erõteret Barbira bíztam, Jacob bele is halt. A végsõ csatában voltam... Zaeed és Garus? Vicc, de nem ugrik be, azon voltam hogy mindenkit kicsináljak, még Shepet is. :D

am megpróbáltam felidézni korábban,hogy csináltam.leírom hátha ti tudjátok,hogy ezzel túlélhetõ e mindenki.
na.paragon voltam,mindenki lojális és minden fejlesztés meg volt a hajón.
a sorrendre már nem emlékszem,hogy-hogy vannak a szakaszok.
legiont küldtem a csõbe,Garrus vezette mind a 2x a csapatot,Grunt ment vissza,Samara csinálta az erõteret és a végén Tali és Mordin volt velem.így lehetséges a túlélés?:D mert asszem így volt,de közel sem biztos.
és még valami.utána olvasgattam és azt írták,hogy Legion lojalitás kuldijét nem adja rögtön a bekapcsolása után.na de ha csak 1 kuldit lehet megcsinálni az IFF megszerzése után,hogy tudnám megcsinálni?(erre már nem emlékszem)mert 1 kuldi után elméletileg elrabolják a legénység egy részét és akkor ha nem megyek rögtön meghalnak.na de Legion meg nem adja a küldit.

persze már nem tudom,hogy hol volt leírva ez és az a baj.

de ez az,hogy itt is az van írva,hogy Mordin ideális a csapatba is:D
"Ideal: Squad members that are loyal to you and are less suited for defensive tasks such as Mordin, Jack, Kasumi, and Tali. "
Itt nincs köztük sem Zaeed sem Grunt sem Garrus ergó Mordin is jó a végsõ csatában a csapatba nem?Na meg valakinek meg kell védenie azokat is akik mennek vissza a hajóra.Azért meg kell vallani,hogy erre Grunt alkalmas:D
Amikor elõször játszottam megjelenéskor találtam egy magyar leírást arról,hogy kit hová kell küldeni a 100%-os túlélésért.Nem az volt leírva,hogy ki ideális hanem,hogy az adott személy kikett vitt és úgy túlélte Paragon karival úgy,hogy mindenki lojális volt.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Metalmilitiakid
Én azt figyeltem meg, hogyha mindenkit max hp ra pontozok sebzés vagy töltõdés helyett akkor simán megmaradnak.

Calver
Mordin és Jack a két legrosszabb harcos (végén a védekezés szempontjából nekik van a legkisebb... védelmi értékük?), és ezzel lerontják nem csak a saját - azzal nincs gond, mehet mindkettõ a darálóba - de a csapatod védõinek túlélési esélyeit is. ezért szokták visszaküldeti a hajóra a legénységgel, ellenben a tápos harcosokkal - Grunt, Zaeed, társai.

"The trees move. Do you not see it?"

Metalmilitiakid
Én minden egyes alkalommal a Bakát küldtem, soha nem volt vele baj.

Más: Kezdtem most egy 2. jófiú és kaptam alapból egy plusz választható képességet, most ha megcsinálom a haladóképzést, akkor ezt a képességet cserélem ki egy másikra vagy kapok egy új képességet ?

Doom 4
Igen a vissza küldéshez mordin a legalkalmasabb. Feltéve ha nem akarod magaddal vinni...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Metalmilitiakid
Mordint én is magammal vittem, jó dolog, hogy tud pirózni, oké hogy van torzítás de korántsem olyan hatékony

azt írja,hogy Mordin-t ideális visszaküldeni a hajóhoz.biztos ez?
mert ha emlékeim nem csalnak õ jobb ha a csapatomban van a végsõ csatánál.

Doom 4

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

hogy keressek rá?mit írjak be?

Optimus Prime
Ha tudsz angolul az angol Wikiben ott van minden.

valaki leírná nekem PM-ben,hogy kiket kell hová küldeni a végsõ küldetésben ahhoz,hogy mindenki túlélje?(akkor ha mindenki lojális)

Optimus Prime
Én a végletek mestere vagyok. Megcsináltam az 1-et 100% paragonra, de 100% renegadere is. A 2 rendszere kicsit komplexebb, hiába vagy angyal néha becsúszik pár renegade pont, de lehet akár mekkora tapló pár paragon pont csak becsúszik.
Engem legutóbb az izgatott min változtat a két oldal és meddig lehet elmenni. hát a 2-ben nem sok ismerõssel találkoztam így, szinte mindenkit megöltem. Még Chorbant is.

valahogy nekem sem megy,hogy rossz legyek:D
még többszöri végigjátszásra sem tudom rászánni magam,hogy ne a jót válasszam.az elsõ részben fullra példakép voltam 0 renegáttal.
itt is már majdnem teli van a példakép.viszont itt van renegátom is.akaratlanul is kaptam néhány pontot...

Kicsit off, de még a SWToR-ban is light side sith vok :D
Optimus Prime
Igen Iliumon lehet vele (is) találkozni, más ME1-es karakter is feltûnik ott. Én az 1-be legutóbb úgy csináltam, hogy megölték egymást Anoleiassal. :S

Ezt mondom éppen. Hogy újra játszom az elsõ részt, mondja a szöveget és eszembe jut, h jé tényleg a második részben meghív egy italra. Vagyis segíteni kell neki, de tulajdonképpen meghív egy italra :)
Ja és én se tudom, h milyen jó kis cuccot lehet kapni, mert nem vertem át (egyszer se).
Egyszerûen nem tudom rávenni magam, h gonoszkodjak. Ez miatt végigjátszottam 4x ugyanazzal a végkimenetellel, de nem zavar :D
Második részben is lehet neki segíteni, vagy átverni és akkor lesz jó kis cuccod(azt nem tom mi, mert én nem vágtam át).
Heh, újra elkezdtem az elsõ részt és Noverián ha segítünk letartóztatni a salarian igazgatót vagy mit, akkor azt mondja a csaj, h ha késõbb még találkozunk valahol az univerzumban akkor meghív egy italra. Na és mi történik a 2. részben? :) Ezért jó végigjátszani ismét az elsõt a második után. Olyan, mint amikor az ember újból megnéz egy filmet és meglát, észrevesz olyan dolgokat, amiket elõtte nem :)
Optimus Prime
Én Legiont egybõl átadtam a Cerberusnek a creds-ért. Akkor mi lesz? Meg Grunt-ot se olvasztottam ki, ha ott hagyom a 3-ban is ott találom?
Egyébként, ha nem mész a többik után azonnal páran meghalnak, én most direkt idõztem, de így is egy darabban maradtak. Igaz visszaúton nem küldtem velük senkit, szóval mind meghaltak. XD
Igen, én vagyok Lazy Shepard és úgy nézek ki, mint Schwarzi a T2-ben. :D

Fpocok
Azt hiszem az még belefér. Csináld meg a lojalitást mindenkinél.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szerintem még simán elviheted Legion-t Tali küldetésre is, lesz ott aztán nagy buli miatta.
Úgy rémlik, hogy egyetlen egy küldetést még nagyon gyorsan le lehet zavarni,de azért tarts meg egy mentést a biztonság kedvéért :D
ha megvan a Reaperrõl az IFF akkor utánna rögtön át kell mennem az Omega relén ha azt akarom,hogy mindenki túlélje?
mert ha nem csak az emlékezetem az utolsó csapattagnak csak az IFF után lehet megcsinálni a lojalitás küldijét(a Geth-nek).
Vagy rosszul emlékszem?mert ha rögtön menni kell akkor azért fog meghalni mert nem lojális.ha meg megcsinálom akkor meg azért hal meg valaki mert nem mentem rögtön.
pedig 2 éve tuti,hogy mindenki túlélte csak az a baj,hogy nem emlékszem:D

nekem hd6950-el tökéletesen fut

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led