Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A Fire team vezetést ne bízd Zaeed-ra, haslövéssel meghal. Hm, legközelebb õt küldöm a szellõzõbe, a fejlövést elvileg bírja.<#hehe>#hehe>
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Egy láma kérdésem is lenne.
A ME2 is ugyanolyan befejezési mentést készít mint az elsõ rész? Vagy csak sima mentés lesz és nem egy spéci nevû valami (ahogy például az elsõ résznél ha befejezte az ember akkor automatán készített ilyet a program). Azért kérdem mert ilyet még nem találtam pedig pársor kipörgettem anno megjelenéskor is meg most is végigvittem egy elsõ részbõl importált karakterrel, azt nem találtam különleges mentést a befejezés után a save mappában (vagy ehhez az importálásra kell bökni és nem a sima folytatásra a játék végén felkínált opciók közül?).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
fõleg h azok pusztuljanak meg, akiket te akarsz.
"The trees move. Do you not see it?"
A halál csupán a kezdet...
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Õszintén én is azt próbáltam, mint te. De nem sikerült még akarva se meghalnom. :) Nagyon túlhype-olták eme dolgot.
Kezdeni akarok egy keményebb renegát stílus felé húzó karaktert. Mitõl függ, hogy a végén túlélem-e?
Ha az elõzõ részben nem kavartam Liara-val most van rá lehetõségem?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Miranda oda fos, vagy Samara/Morinth kell, vagy kattant kiskurva, aka Jack.
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
Parasite Eve 2, best game EVER!
SSV Budapest hangárfedélzet - feliratok nélkül
SSV Budapest hangárfedélzet - feliratokkal
http://halozsak.hu/
A mai hírt (29-ikei) kell nézni.
1. A végén The Illusive Man szemei ugyanolyan zöldes hatásúak, mint az ME3-as képeken. Egyedül a végén láthatjuk hologramon, lehet az mossa el így a jellegzetes szem mintáját.
2. Az Arrival DLC-t játék közben tolva a végén nem egy Reaper (aka Harbinger) jelenik meg, hanem egy Collector, azaz a fõ Collector.
3. Zaeed a legjobb arc az egész játékban. Olyan beszólásai vannak, hogy a minap azon nevettem 5 percig.
De ugye Legion-t csak ott lehet a csapathoz... felvenni. Ámbár még megcsinálthatom elõtte, hogy Tali-t és Samara-t is felveszem. Csak Tali küldetését hagyom és hátha van idõm így megcsinálni.
Nemrég játszottam újra, akkor jó volt. Vagy a Geforce driver vagy az új(ab)PhysX driver.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyébként olyan, mint a Normandy/alliance design keverve egy Imperial Stardestroyer architektúrájával.
Más. elkezdtem a 2-t Jane Shepard-ömmel. :) Mivel második végigjátszásom választhatom egy bónusz skillt. Én a Neural Shockot választottam. A többi kapásból nem is nagyon ismertem. Remélem a Collectorok ellen is bevethetõ.
SSV Budapest - v.02
Egyébként az ME3 megjelenése kapcsán állítólag várható az elõzõ részek DLC-inek akciója. Legalábbis, ahogy az EA advisorral beszéltem. Mire így is megértette, hogy a múltkor volt akciós az 1-2 és az Mirror's, de a DLc-ik nem. Bár a 2 árai... max ha a BioWare pontokat adnák féláron lehetne akciós.
mûködik egyáltalán magyar játékkal a DLC?
PSN ID:misi2mezei
értem:D
(már kicsit késõ van)
Mert azt írja a Bioware oldalán,hogy ebben a régióban azok nem elérhetõek...
mármint fõként a Shadow Brokerre gondolok.
Esetleg ha letölteném kevésbé legális helyrõl az keresztbe tenne az eredeti játéknak vagy a Cerebrus network-nek?
Cerberus network bejelentkezési hibával indul mindig a játék.
Persze ha megadom az adatokat akkor jó ép csak minden leállításkor elfelejti.... régen amennyire emlékszem nem volt ilyen problémám.
Ötletek? :)
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
SSV Budapest - feliratok nélkül
SSV Budapest - feliratokkal