Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak point-blank range-en olyan kemény legény és csak gagyi pisztolyokkal szemben. <#nyes>

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Optimus Prime
Miranda-t vittem, Lazy Sheppel, és Jacobot el ragadták a rovarok. :)
A Fire team vezetést ne bízd Zaeed-ra, haslövéssel meghal. Hm, legközelebb õt küldöm a szellõzõbe, a fejlövést elvileg bírja.<#hehe>

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Ez azért vicces, mert eddig öt alkalomból háromszor õt vittem erre a feladatra (õ biztosította a pajzsot) és gond nélkül végigcsinálta, nem veszítettem senkit. <#fejvakaras>

Egy láma kérdésem is lenne.
A ME2 is ugyanolyan befejezési mentést készít mint az elsõ rész? Vagy csak sima mentés lesz és nem egy spéci nevû valami (ahogy például az elsõ résznél ha befejezte az ember akkor automatán készített ilyet a program). Azért kérdem mert ilyet még nem találtam pedig pársor kipörgettem anno megjelenéskor is meg most is végigvittem egy elsõ részbõl importált karakterrel, azt nem találtam különleges mentést a befejezés után a save mappában (vagy ehhez az importálásra kell bökni és nem a sima folytatásra a játék végén felkínált opciók közül?).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Akkor marad Tali. Mirandát már unom :D

Az való igaz, h csak akkor lehet "románcolni" a 2. részben Liarával ha megvan a Shadow Broker dlc, de sztem ha az elsõ részben nem jöttél össze vele, akkor a második részben nem lehet össze jönni vele a Shadow Broker-ben se (én legalábbis így tudom)
Calver
hát igen, ha öngyilkos küldetésnél igazi mészárlást akarsz, rá kell készülni <#gonosz1>
fõleg h azok pusztuljanak meg, akiket te akarsz.

"The trees move. Do you not see it?"

Fenrir
Azért az a vicc, hogy mindenhol azt írták, hogy Miranda biotikus ereje milyen hatalmas, de az öngyilkos küldetésnél a pajzsos résznél mégsem szabad használni.

A halál csupán a kezdet...

Optimus Prime
Nem, ez nincs befolyással. Ha elszúrod a lojalitás küdletéseket nem attól függ, hogy a piros vagy kék betûs választ adod-e, mikor dönthetsz. Mindkettõ jó, csak más a stílus.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Jó lenne megtartani ezt a karaktert is a következõ részre, de nagyon érdekelne hogyan fog folytatódni ha megint elpatkolok. Naggyából tisztában vagyok vele, hogy a csapattársaim hogyan élhetik túl, csak abban nem voltam biztos, hogy ha renegát leszek nagyobb eséllyel halok-e meg, mintha a jobb oldalon állnék.

Optimus Prime
Nincs, csak ha megvan a Shadow Broker DLC is. Hogy ki éli túl, már volt taglalva, de legyen hozzád lojális. És persze megfelelõ posztra küld õket.
Õszintén én is azt próbáltam, mint te. De nem sikerült még akarva se meghalnom. :) Nagyon túlhype-olták eme dolgot.

Sziasztok.
Kezdeni akarok egy keményebb renegát stílus felé húzó karaktert. Mitõl függ, hogy a végén túlélem-e?
Ha az elõzõ részben nem kavartam Liara-val most van rá lehetõségem?

Optimus Prime
Igen, lényeg hogy Tech képesítésû legyen és tudja hogy kell becsukni az ajtót, ne kézzel essen neki. :)

Tali és Kasumi is jó a szellõzõbe.
Optimus Prime
Samara kell pajzsnak. Egy ezer éves Justicar csak jobb választás, mint... nos, bárki más. A túlélõk Mordin, mint írták már a többi fõ feladatra meg Garrus, a szellõzõbe vagy mibe meg Legion.

SötétBarom
Damn nigga. Az se jobb, mer azokat nem szeretem, ezért nem lojálisak. :D Na mind1. :D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Calver
rossz embert választottál "pajzsnak".
Miranda oda fos, vagy Samara/Morinth kell, vagy kattant kiskurva, aka Jack.

SötétBarom
Fejlesztések megvoltak.. Elmarta szegényt egy légyraj. Bezzeg volt aki nem volt loyal, és túlélte.. Az unszimpi karakterek mondjuk elhullottak, az a lényeg :DD Zaeed, Jack, Jacob.. :D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Úgy tudom a fejlesztésektõl is függ hogy ki marad életben a végén.

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Fpocok
Érdekes. Próbáld meg újra és akkor ne vidd magaddal/vidd magaddal, csináld másképpen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SötétBarom
Csináltam egy új save-et, hogy a 3-ba legyen mit importálni, de egy apróság bassza csõröm.. Kinyúvadt Thane.. Amit nem értek, jött velem, aki épp velem volt mind loyal, mégis bekrepált.. WTF?

Még annyit, hogy a sínek az adott szint tetejéhez tartoznak, de hogy látható legyen a belsõ tér így most csak szabadon "lógnak". A falak jelentõs része szintúgy hiányzik ezen okból kifolyóan.
Sziasztok. Elkészült az elsõ skiccem az SSV Budapest hangár- és harcjármû fedélzetérõl. Mivel egyelõre nem túl részletgazdag ne várjatok túl sokat. A magyarázatokkal ellátott verziót javaslom, a másik csak azért van hogy látható legyen az összkép vonalak és szövegek nélkül. A hangár pozícióját illetõen annyi segítség, hogy a másodlagos hangárbejárat és a lenyitható rámpa a hajó orra felé áll (bár gondolom egyértelmû), az elsõdleges hangárbejárat pedig a hajó külsõ rajzán is látható oldalt az SSV BUDAPEST felirattól jobbra.

SSV Budapest hangárfedélzet - feliratok nélkül

SSV Budapest hangárfedélzet - feliratokkal
Hátha érdekel valakit, van egy kis ON-topic nézegetni való:
http://halozsak.hu/

A mai hírt (29-ikei) kell nézni.

Optimus Prime
Valahol biztos megtalálni õket. Nem lehetnek olyanok, mint az 1984 score-ja, az sehol sincs. Elvétve találni pár online boltban a CD-t. De mint mondtam, a 2-é nem került kiadásra lemezes formában.

nyirog
az alap játék score-ja meg van virágboltból, de a dlc-k zenéi abban nincsenek benne és igazából nekem azok kellenének (hiányt pótolni kell ) :)

Optimus Prime
Hát legál úton csak az Amazon marad, ott le lehet tölteni és olcsó az MP3-as verzió. Ha jól tudom rendes CD-s kiadása nincs a score-nak. Ha jól tudom a Deluxe Edition-höz is csak MP3-ba járt. Az 1-nek van CD kiadása is.

nyirog
Nem lehet valahogy megszerezni a játék soundtrackját gy h abban benne vannak a DLC-k zenéi is? Overlord és Shad. Broker zenéi eléggé bejöttek

Garrus? Olyant nem csinálunk. Szépen hûségesek maradunk Liarához :P
Optimus Prime
Haha, végig vittem Jane Shepard-emmel a 2-t is. Szintén Sentinelként, de kaptam egy csomó plusz nyersanyagot, XP-t meg válaszható skillt. Szintén ég és föld a Jennifer Hale féle Shepard, plusz a nõi Shep model valahogy életszerûbb. Pl. mikor mosolyog, fõleg ha amolyan.. huncut mosollyal. Végül Garrus-t választotta, az románcuk elég érdekes, habár nem láttam minden verziót, de ez nem vol olyan... awkward, mint a férfi Shep-Jack verzió. De volt egy bug: Shep arca a zuhany alatt sebes volt, pedig max Paragon és arc fix is lett alkalmazva. A vége itt is túl könnyû volt, kicsit csaltam, meg jobban figyeltem a classokre, így mindenki túlélte. Amit észrevettem:

1. A végén The Illusive Man szemei ugyanolyan zöldes hatásúak, mint az ME3-as képeken. Egyedül a végén láthatjuk hologramon, lehet az mossa el így a jellegzetes szem mintáját.
2. Az Arrival DLC-t játék közben tolva a végén nem egy Reaper (aka Harbinger) jelenik meg, hanem egy Collector, azaz a fõ Collector.
3. Zaeed a legjobb arc az egész játékban. Olyan beszólásai vannak, hogy a minap azon nevettem 5 percig.

Bocs Optimus Prime! A te üzenetedet valahogy kimaradt elõször. A hajó a Mass Effect elsõ részében látható alliance cirkáló kinézetén alapul (fõleg ami az orrát illeti) olyan különbségekkel, mint zártabb oldalsó szárnyak, rövidebb hajtómûvek, több fõüteg. Amin mindig csodálkoztam az alliance cirkáló esetén, hogy az összes komolyabb fegyverzete fixen elõrefelé néz és bár a mass effect 3 demójában látható, hogy valamilyen szinten más szögben is tud lõni egy ilyen fix helyzetû fegyver azért eléggé behatárolja a lehetõségeket. Ezért raktam a hajó felsõ fedélzetére két fõüteget, amik az elülsõ ütegekkel egy idõben akár másik célpontokat is tûz alá vehetnek. Az alsó ütegek pedig kiválóak lehetnének földi támogatásnál, pl. zárótûz egy szekcióra. Ez csak pár elképzelés a sok közül. Ha nagyjából végleges lesz a hajó külseje megtervezem a hangárfedélzetét is egy külön skiccen.
Köszi Hoz_Hun és SötétBarom! Na igen, elvileg cirkáló osztály de sikerült kicsit túlzásba esnem a méreteket illetõen, szóval már nem igazán felel meg a cirkáló kategóriának (már csak maga a parancsnoki híd is 5-6 emelet magas). Még finomítok majd a részleteken (fõleg a hajtómûveken), szóval egyelõre nem kezdek bele a "kifestésébe". Amint lesz egy-két unalmasabb elõadás az egyetemen újabb verziókra számíthattok :D
Calver
egy küldetésre van idõd. szóval nyugodtan megcsinálhatod Tali lojalitás küldetését utána, csak legyen mindenki más lojális és ne használd Legion-t semmilyen szerepre, maradjon a védõk között - így mindenképpen túl fogja élni, lojalitás nélkül is. ha ki akarod nyiffantani... na az már más tészta <#vigyor1>

Optimus Prime
A Reaper IFF küldetés után... olvastam a Wikit és ott sincs tisztán leírva mennyi idõ még települ, néha több küldetést is meglehet csinálni, néha nem. Úgy akarom összeszedni a csapatot, hogy Tali loyality küldetésére vigyem Legion-t kíváncsi vagyok mit befolyásol és mit szólnak egy Geth-ez. :)
De ugye Legion-t csak ott lehet a csapathoz... felvenni. Ámbár még megcsinálthatom elõtte, hogy Tali-t és Samara-t is felveszem. Csak Tali küldetését hagyom és hátha van idõm így megcsinálni.

Optimus Prime
Nem tudom ki játszik mostanság és ki telepítette a legújabb 295-ös Geforce drivert, mert csak erre tudok tippelni, ami a crasht okozza nálam. Vagy agrafikai beállíátsok, már kilõttem az anizotrópot, de a sphering lighting meg cinematic lights van, bár az min 1-re állítható.
Nemrég játszottam újra, akkor jó volt. Vagy a Geforce driver vagy az új(ab)PhysX driver.

Tök jó, de az SSV Budapest egy cirkáló hajó. Vagy ez az? Méretét nehéz megítélni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Optimus Prime
Nem rossz, de mivel rajzolsz? Nem vagyok profi, csak 5-ös voltam rajzból. Talán tus?
Egyébként olyan, mint a Normandy/alliance design keverve egy Imperial Stardestroyer architektúrájával.

Más. elkezdtem a 2-t Jane Shepard-ömmel. :) Mivel második végigjátszásom választhatom egy bónusz skillt. Én a Neural Shockot választottam. A többi kapásból nem is nagyon ismertem. Remélem a Collectorok ellen is bevethetõ.

SötétBarom
Scanneld be, színezd ki, nem rossz amúgy..

Sziasztok. Csináltam pár módosítást az SSV Budapesten, ha van kedvetek sasoljátok.

SSV Budapest - v.02
Optimus Prime
Szerintem simán mennek a magyar verziókkal és ha belépésnél oldalra az English-t választod... szerintem megvenni mindenhogy lehet. Az inkompatibilitást az okozza, hogy azok nincsenek magyarítva.
Egyébként az ME3 megjelenése kapcsán állítólag várható az elõzõ részek DLC-inek akciója. Legalábbis, ahogy az EA advisorral beszéltem. Mire így is megértette, hogy a múltkor volt akciós az 1-2 és az Mirror's, de a DLc-ik nem. Bár a 2 árai... max ha a BioWare pontokat adnák féláron lehetne akciós.

Mimasz
Igen mûködik, van mindegyikhez honosítás. Felrakod angolul és átmásolod a fájlokat. :)

és az úgy mûködne ha megvenném és aztán magyarítanám a magyarítással?
mûködik egyáltalán magyar játékkal a DLC?

PSN ID:misi2mezei

Prince23
Sajnos :)

já.
értem:D
(már kicsit késõ van)

tessék?

Prince23
Keresztbe

Magyar játékkal valahogy el lehet érni a fizetõs DLC-ket?
Mert azt írja a Bioware oldalán,hogy ebben a régióban azok nem elérhetõek...
mármint fõként a Shadow Brokerre gondolok.
Esetleg ha letölteném kevésbé legális helyrõl az keresztbe tenne az eredeti játéknak vagy a Cerebrus network-nek?

Optimus Prime
Nekem cirka fél éve van csak meg és nekem állandóan ezzel a hibával jön. Steam, Origin - mindenhogy. Talán a support maradt el, nem tudom. A Dead Space 2-nél nincs ilyen hiba, más hasonló EA címem még nincs.

Kérdés:
Cerberus network bejelentkezési hibával indul mindig a játék.
Persze ha megadom az adatokat akkor jó ép csak minden leállításkor elfelejti.... régen amennyire emlékszem nem volt ilyen problémám.
Ötletek? :)

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Ja még annyit, hogy ne ijedjetek meg a szárny furcsa helyzete miatt. A szárny felsõ része a hajótest vége felé emelkedik, a hajtómûvek viszont más pozícióban állnak.
Nem tudom emlékeztek-e még arra, hogy az Arrival DLC közeledtével skicceket készítettem az általam elképzelt SSV Budapestrõl. A Mass Effect 3 új bemutatója kapcsán (Take Earth back) újra kedvet kaptam a rajzolgatáshoz és egyik lyukas órámban sikerült is valamit összedobni. Elég kezdetleges a rajz, de ha tetszik nektek majd még pofozgatok rajta ezt-azt (pl. hajtómûvek).

SSV Budapest - feliratok nélkül

SSV Budapest - feliratokkal