19778
  • Calver
    coalesced.ini-be nem piszkáltál bele esetleg?
    mert az okozhat ilyeneket, bár ez könnyen orvosolható, lásd Ruby részt itt.
  • ratgab
    Némi off:

Én pár havonta újrarakom és mivel a win7 már kifejezetten hamar felkúszik (20-30 perc alatt) és egy helyre gyűjtöm a felhasználói programokat, ezért kb. 2 óra alatt megvagyok vele. Beállításokkal mindennel együtt!

Egyébként ezt az egy helyre gyűjtögetést ajánlom mindenkinek (akár egy txt-t is érdemes lehet készíteni, hogy mik azok, amiket minden alkalommal rögtön beállít az ember: nálam pl.: winyó 20 perc utáni lekapcsolás, képernyőkímélő kilövése, Uac teljes likvidálás, hasonló apróság mindig be kell állítani, de van mikor rögtön nem jut eszembe és csak később szembesülök, hogy elfelejtettem beállítani).
  • Narandil
    Sajnos más fórumokon is azt tanácsolják. Még jó, hogy mindig csinálok egy tömörítést a friss windows-król, így nem tart egy napig míg újra rakok minden apró programot.
  • Fpocok
    Szomorúan hallom.
    Amúgy én is a három miatt kezdtem el végigjátszani az első kettőt. De nem volt gond. Ha nem jössz rá, akkor marad a reinstall windows.
  • Narandil
    Akkor lehet nekem van csak ilyen szerencsém vele.
  • Fpocok
    Nekem win7 sp1 64bit en tökéletesen ment.
  • Narandil
    Patchelve van. Régin xp sp3 van fenn. Olvastam még dolgokat, hogy állítólag a win7 sp1 okozza ezeket a hibákat. Ha tényleg így van, akkor mindenképp reinstall lesz.
  • Fpocok
    Passz. Sry. Rakd újra, akkor jó lesz.
  • Optimus Prime
    Retail vagy digis verzió? Patchelve van? Őszintén nekem sok gondom nem volt vele, de szerintem és ha nem gond egy Windows reinstallt megér. ezek a Regcure féle programok néha több gubancot okoznak, mint segítenek.
    De még egy kérdés: a régi gépeden milyen Windows van?
  • Narandil
    Sziasztok!

Érdekelne, hogy más is találkozott-e már ezzel a problémával, mint én. Tavaly nyáron játszottam utoljára a játékkal, s augusztusban javítottam a gépem minőségén egyéb okok miatt. Azóta nem volt fenn a játék. Most, hogy jön a három elkezdtem újra az egészet (sajnos a régi mentéseim mind elvesztek) az első résszel, s folytatnám a másodikkal, de nem indul el. Már a neten végig böngésztem mindent a hibával kapcsolatban, de amit próbáltam az nem segített. A hiba következő: indítanám a játékot, s azt írja ki, hogy alkalmazáshiba (0xc000007b). Ha minden igaz, akkor több helyen is azt mondják, hogy a registry-ben van a gond. Erre írtak egy RegCure pro nevű programot, amit ki is próbáltam, de nem segített. Kipróbáltam a régi gépemen is a játékot, s ott minden zökkenő nélkül elindul. Kicsit naívan azt is kipróbáltam, hogy a régi gépről átmásolom a játékot, persze az sem segített. Már ott tartok, hogy újra rakom a windows-t, hátha segít. Azonban előtte kiváncsi lennék, hogy meg lehet-e oldani anélkül. Vagyis esetleg tud-e segíteni?

Egyébként néhány adat a gépről:

Win7 Ultimate 64 bit
    Intel Core I5-2400 3.1 ghz cpu
    Sapphire HD6870 1GB GDDR5 vga kártya

Előre is köszönöm!
  • watto
    Befejeztem suicide missiont, jack meg legion halt meg. Érdekes mert a küldetés után már lehetet talival "talizni". Kössz válaszokat, most átrakom savet 3ba és had szóljon :D
  • Optimus Prime
    Eleget beszélgettél vele? Bár tényező mikor vetted fel és hogy sikerült a loyalitiy küldetése is. Illetve, hogy előtte is beszéltél-e vele. Sokat olvastam, hogy ez vagy az azért hal meg, mert nem pörgettek ki minden dialógust egy-egy csapattagtól. Pedig nem sok van, több, mint az 1-ben, de én így is hamar kiveséztem őket.
  • watto
    Ez tényleg fura mert nekem suicide mission kezdése után van 1 párb4eszéd illusive mannel meg mirandával hogy felkésültem e és pacsi.
  • Optimus Prime
    Fura, nekem Tali-t úgy kellett leállítanom, első végig játszásnál mást akartam, de szerintem bugos lett, mert konkrétan nem tudtam, lehetett választani Jack és Miranda között. Egyszer a Suicide Mission alatt betör hozzám Jack. Egyébként ha bárkivel is közelebb vagy, akkor ezen küldetés elindításával aktiválódik a románc. Heh, úgy fest a jövőben se senki se akar úgy meghalni, hogy nem... szóval értitek. :)
  • gerey
    Amikor beszélsz vele kettőtökről, hogy hogyan tovább, akkor a paragon válasz (felső) hatására abbamarad a dolog, ha jól emlékszem a középső választ kell nyomni.
  • Calver
    ha nem vitted már végig régebben, csak akkor spoiler
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha nem mész azonnal a legénység elrablása után suicide missionra, ledarálódnak. így értettem, h bukod.
  • watto
    Legénységem már nincs meg, ez lehet a baj? m1 holnap próbálgatom még, sokszor mentettem :D
  • Calver
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hmmm... pedig elvileg akkor kéne a románcnak "kibontakoznia".
    esetleg próbáld meg pár anomaly küldetést csinálni, az tutira maradt - de akkor meg bukod a legénységet ugye...
    wiki nem ír valami bölcsességet? (link)

• watto
    próbáltam de nem jött be ...
  • Calver
    kezd el a suicide mission-t és... ollé.
  • watto
    Hali!

Nem tudja valaki miért nem tudok Tali-val "közelebbről" megismerkedni?
    Lojális, már csak a SuicideMission van hátra, de mikor odamegyek dumálni azt mondja hogy nem felejtette el amiről beszéltünk de nem lehetne e később? Hát később már nemhiszem :D Elrontottam valamit?

• Calver
    kicsit szórakoztam vele csak kettőben (annyira nem jött be), de én spec Shockwave-hez hozzá se nyúltam, most Vanguard-dal sem (még). mennyire hasznos az az erő? az ok h lehet vele ellenfeleket reptetni, de arra Pull is elég jó, nem?

nekem Adept btw azért nem jön be annyira, mert míg ME3-ban szétkombózod az agyadat, itt szinte lehetetlen - csak egy erő robbant, alig van amivel "rákészülhetsz" kombóra, és egyszerűen nem 3-4 fős csapatokban rohannak rád az ellenfelek... kár érte, pedig ME3-ban legjobb szórakozás
  • Metalmilitiakid
    mondjuk az adept az nekem is mindig annyi volt, hogy shockweave meg warp, és ennyi :D me2 ben meg amikor a kaszáson kell szórakozni fullos shockweave miatt egyetlen lövést nem adtam le Husk ra, mindet elvittem vele :D
  • Calver
    lehet váltani, de ME3-as Adept *elképesztően jó*.
  • Fpocok
    Lehet váltani.
  • BoneDragon
    Nekem adept nem jött be. Kb csak 1-2 értelmes képessége van. Remélem ha majd importálom 3-ba a mentésem akkor átválthatok valami másra...
  • Calver
    soha nem hittem volna h ezt leírom, és őszintén szólva még most is olyan érzés, mintha harapófogóval tépkedném ki egyesével a fogaimat, de...

a Vanguard játékstílusa egész szórakoztató.

gah.
  • Optimus Prime
    Én is úgy csináltam legutóbb. A végső harca Legion és Grunt, nem erősek, de van spéci pajzsuk ezért sok golyót felfognak. Én meg lövöm az ellenséget. Fire team vezetésre meg Garrus, mindkét esetben. De olvastam, ha a Miranda-t választod ő akkor se hal meg, ha nem lojális.
  • BoneDragon
    Köszi, megnézem akkor így. :)
  • SaGa Jr
    Igen.
    Őt küld vissza a megmentett csapattal (akiket kihalásztál a collector-ok kapszuláiból). Akkor biztosan nem hal meg. Egyébként akár lojális akár nem, 50% eséllyel fűbe harap ha meghagyod kaput védő egyénnek a csapatban.
  • BoneDragon
    A nagy csatára direkt jacket és zaeedet vittem magammal, mert ők nem voltak lojálisak. Többiek meg tartották az ajtót. De mégis meghalt mordin.. Erre van valami megoldás?
  • Ryder62
    Köszi. Amint újra fent lesz, kipróbálom.
  • BoneDragon
    Van egy olyan küldetésem amit nem jelöl a küldetés listám: Mentsd meg a zuhanó hajót. Ez most melyik? Sima mellékküldi?
  • torma1
    Sziasztok.

Tud valaki olyan modot amivel az osztályok képességeit lehet megváltoztatni? Pl: Katonának drone képesség.
  • Calver
    wow, Kasumi TÁP.
    miért nem használtam én őt eddig? (mondjuk tudom - mert DLC-vel jött, addigra meg már lenyomtam a játékot és külön karakterrel szórakoztam csak a DLC-kkel.)
    azt hiszem tökéletes kiegészítés lesz Adept végigjátszáshoz - ő leszedi védelmeket Shadow Strike-al a tömeg közepében lévő unszimpatikusról, Shepard Singularity-zik, Miranda robbant
  • Optimus Prime
    Itt oda van írva mindegyik DLC-hez, hogy támogatja-e a magyar verziót.
  • MerlinW
    A Shadow broker Arrival és azt hiszem az Overlord angol, a többi magyar, de magyaritasok.hu-n van hozzájuk fordítás.
  • Madi92
    Hali!
    Egy kérdés! Az összes DLC kompatible a magyar verzióval(Tehát magyar lesz benne mind)?
  • Calver
    Phalanx-hoz célkereszt:
    ME2\BioGame\DLC\DLC_MCR_01\CookedPC\BIOWeapon.ini megnyit notepadban, [SFXGameContentDLC_Pistol.SFXWeapon_LaserPistol] sor alatt következő kikeres:

ZoomCrosshairRange=(X=999,Y=999)

erre átír:
    ZoomCrosshairRange=(X=20,Y=70)

és ollé, lesz célkereszt. lézercélzó szintúgy átpiszkálható, "; Laser" sor alatt.

egy "apróság": giveme2entitlements_v2.exe kell hozzá, szóval meglehet, h felcsatlakozva nem fog menni. ez van.
  • xblades
    Segitsetek, meg tudom nézni hogyan rendeztem el Legio és Tali közti vitát?
    Mert már rég játszottam és nem emlékszem rá. És ha nem sikerült akkor meg lehet valahogy győzni őket később, mert nekem most nincs olyan opció.