19778
-
sanya200 #13735 hát ott valami vga driver probléma lehet de az is lehet hogy a kari szarakodik textúrahiba a vga memóriájának hibájából szokott előfordulni. Nekem rózsaszín kockákat rakott pl a doom3-ba ott a kari volt a ludas.Ha szerencséd van egy driver csere megoldja a gondot. -
#13734 Fegyvereken csíkozódás, arcokon csíkos elmosódások, recék, néhol olyan, mintha tele lenne mindenki arca sebhelyekkel -
ferenc001 #13733 Nem rögtön azután indultál, hogy beszerelték az IFF-et, hanem gondolom csináltál egy-két küldetést, azért halnak meg.
Vraaanyek: Pontosan milyen furcsa hibákat? -
#13732 Srácok van egy olyan gond, hogy öcsém gépén eddig sosem volt gond a Mass Effect-ekkel, de most akár az egyet, akár a kettőt tesszük fel, a szereplők arca, és néha a fegyverek, tárgyak is furcsa hibákat tartalmaznak, minden megy, minden más rendben van, csak ezek a "bugok" jönnek elő, akármit csinálunk, mitől lehet ez? -
bendáj17 #13731 Tudnátok segíteni az öngyilkos küldetésnél vagyok. Amikor a Cerberus embereit kell kiszabadítani Kelly, Gabby, meg Ruppert meghal miért? Valamit elcsesztem eddig nem volt ilyen. -
bendáj17 #13730 meglesz és elnézést kérek, este volt :) -
#13729 Jobban oda kéne figyelni a nyelvtan órákon! -
Sir Cryalot #13728 -
vg #13727 -
bendáj17 #13726 értem köszi mindegy hagyom majd kialakul. -
#13725 azt tudom, hogy jack et tudtommal szinte bárki mellett meg lehet húzni :D -
bendáj17 #13724 értem köszi a választ csak érdekelt. Tali az gondolom nem jöhet szóba? maradok hűséges szerintem. Azt szeretném kérdezni ha a végén meghagyom a begyűjtő bázist nem pusztítom el akkor a társak hogy fognak viszonyulni? -
#13723 Majd a háromban... xd -
mzoli7 #13722 még egy új képregény !!! http://www.masseffect.hu/archives/1010 -
sanya200 #13721 Lehet egyszerre mirandával és liarával is érdekes módon miri nem sértődik meg ha megfekteted liara-t:) -
bendáj17 #13720 bocsi nincs értelme a mondatnak.
Azt akartam kérdezni, hogy az első részben is Liarával volt a románc a 2-ben pedig ha hűségesek maradunk, akkor újra lehet vele. Amikor ittunk a hajó kabinjába mondja hogy vár vissza. -
zyggee #13719 a középső mondatot lehetne kérni ómagyarul is, ezt az újmagyart nem értem.
nem kötekedés, baxtatás, de tényleg nem értem. -
bendáj17 #13718 én most az öngyilkos küldetés előtt vagyok nemrég csináltam meg Tali küldetéseit Légióval hát az mekkora durva volt. Én hűséges maradtam Liarával csak megígértette velem hogy élve jövök vissza. Aprópó lehet akkor is mással románc? -
vg #13717 Végignyomtam most játékot, a küldetés után megvolt Jack, és Tali is, és persze a küldetés előtt Miranda is... bár most úgy látszik leragadtam Tali-nál. Muhahahaha. Jack kicsit berágott, és csak egy Fuckoff-ra telik tőle. -
bendáj17 #13716 nem semmi mindent kitalálnak, egész jó . -
#13715 Garrus plüs figurák annak aki nem tud Mass Effect nélkül még aludni se:D
itt: http://www.destructoid.com/these-mass-effect-plushies-were-not-under-your-tree-today-190302.phtml -
bendáj17 #13714 szerintem nem fogsz csalódni :) maga a történet nagyon klassz -
sanya200 #13713 Ki kéne próbálnom már azt is:) -
bendáj17 #13712 ja én is emlékszem, jó újra hallani. -
#13711 A Kotor 1-ben pedig Bastila-nak adta a hangját. -
sanya200 #13710 Azért nem mert nem így kell csinálni:)
Elindítod a me2 launchert majd beállítások és a bal oldali oszlopban ott lesz a save opció ott meg kell kerestetni vele a me1 mentéseit ami a dok/bioware/masseffect könyvtárban van.Utána kezdesz egy új játékot(me2) majd a karakterválasztásnál már elérhető lesz az első rész karaktere is. -
sanya200 #13709 Sziasztok az alant látható old republic videóban van egy nagyon ismerős hang:)
Mégpedig a női shepard szólal meg:)
videó -
horthy #13708 Milyen file-okat kell átmásolni a Mass Effect 1 kimentésekből a Mass Effect 2-be hogy a Mass Effect 1 karakterrel indulhassak . Mert hiába találtam meg a Dokumentumokba a Bioware mappát ás benne a Mass Effect 1 és 2-öt átmásoltam Mass Effect 1 save mappát a Mass Effect 2-be de az még nem volt elég . -
lilathrone #13707 Teljesen úgy beszél, mint jigsaw, mármint nem a szinkronosban, hanem az angol verzióban. Szerintem :D -
sanya200 #13706 hogy jutott neked az egyből az eszedbe a fűrész?Még ha gears of war lett volna megérteném de a me? -
bendáj17 #13705 nekem se nagyon. -
#13704 Nem tom, nekem nem az jutott eszembe, de amúgy ez a videó már volt egy párszor :D -
lilathrone #13703 Csak nekem jutott eszembe erről 1ből a Fűrész? :D -
#13702 Harbinger-nek is vannak kivágott szövegei, ebben elmondja mi-miért az emberekkel és reaperekkel.
-
vg #13701 xbox360-on is leesik a fps, szóval inkább a játék ezen része van megírva szarul. -
Kindred Blades #13700 Pedig bizony jobb az, ha a lore szemszögét nézzük, igazi klasszikus sci-fi. A játékmenet viszont messze nem olyan gördülékeny, de ezt el lehet nézni.
A teljesítményjavításnál segíthet a Depth of Field kikapcsolása például, cimboránál az szinte megugrasztotta az fps-t. Motion Blur-t meg eleve érdemes, mert elég csúnya a játékban (minden játékban az), de a legjobb talán a BioEngine.ini-ben körülnézni, a tweakguides-on van egy komplett leírás, azt érdemes megkeresni. -
lilathrone #13699 Nah mivel csak a Mass Effect 2-t játszottam végig és Mass Effect 3ig mindenképpen megakartam alkotni a teljesen saját Shepardemet, nekiálltam az 1-nek. Te jó ég ez 1 fokkal rosszabb :D Legfőképpen az idegesít, hogy míg a Mass Effect 2 nagyon szépen fut, az 1nél sok helyen leesik az fps 30 alá, ami rettenetesen idegesítő, főleg, hogy az ajánlott konfigurációt is bőven túlszárnyalom. Nincs erre valamilyen optimazációs patch?
Boldog karácsonyt minden ME rajongónak! :) -
bendáj17 #13698 igazad van ők meg furák de a kettőben nem sokat lehet hallani :) -
Pugnax #13697 és mindegyiknek nagyon jól megcsinálták a hangját, élvezet őket hallhatni (kivéve talán az elkorokat) -
bendáj17 #13696 pont most akartam leírni :) nekem minden faj bejöt, mindegyiknek van erőssége.